Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΙΙ

Θα αποπλεύσει από το Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών στις 17/12/2014, για την χώρα του παραμυθιού!
Παρακαλούνται οι επιβάτες να προσέλθουν στις 19:30 για ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι ΑΞΕΧΑΣΤΟ!
Βέβαια, πριν τον κανονικό απόπλου, θα γίνουν δυο πρωινοί «δοκιμαστικοί» για τα σχολεία, στις 16 και 17 και ΙΣΩΣ, επιλεγούν και «νέα πληρώματα».
Τα είπαμε πριν λίγες μέρες για το «Καράβι της Σύνθεσης», που ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει σε μέρη φανταστικά, και μάλιστα για να το πετύχει αυτό, «ναυτολόγησε» ΕΚΑΤΟ άτομα πλήρωμα!
Να η πρόσκληση!
«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ Στις 17 Δεκεμβρίου 2014 στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών και ώρα 19:30 θα γίνει η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.
Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν η μουσική παράσταση " Ήταν ένα ...μικρό καράβι", το έργο του Τζέιμς Μπάρι "Πίτερ Πάν" χορογραφημένο, Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες σύγχρονου χορού, Hip Hop και Break Dance, Χορωδιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Η εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια υποστήριξης της μικρής Ιωάννας που πρέπει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Η εκδήλωση θα παρουσιασθεί σε περίπου 1300 μαθητές νηπιαγωγείων και σχολείων της Χαλκιδικής σε πρωινές παραστάσεις που θα γίνουν την Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου.
Οι 100 περίπου μαθητές του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ που παίρνουν μέρος στην παράσταση σας προσκαλούν όλους να παρακολουθήσετε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και παράλληλα να συμπαρασταθούμε όλοι μαζί στην 4χρονη Ιωάννα που χρειάζεται την βοήθειά μας.»
Το καράβι της Σύνθεσης φίλοι μου, για την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 του Δεκέμβρη εκτός από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή, έχει και έναν «ναύλο ΑΓΑΠΗΣ», στον οποίο είμαστε ΟΛΟΙ καλεσμένοι.
Για ακόμα μια φορά, τα ΠΑΙΔΙΑ τραγουδούν και χορεύουν για να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο με πρόβλημα υγείας.
Αυτά τα παιδιά, οι τωρινοί, οι προηγούμενοι, αλλά και οι αυριανοί μαθητές της σύνθεσης ήταν, είναι, και θα είναι Μπροστάρηδες σε κάθε κοινωνική προσφορά, γιατί έχουν να δώσουν πολλή ΑΓΑΠΗ και ΕΛΠΙΔΑ στις δύσκολες, και απάνθρωπες εποχές που διανύουμε.
ΟΛΟΙ λοιπόν, μεγάλοι και μικροί, Ραντεβού στο Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών τα πρωινά της Τρίτης και τετάρτης, και το βράδυ της Τετάρτης για να σαλπάρουμε με το «Μικρό Καράβι» του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση στις νότες, και στη χώρα του ποτέ, τη χώρα που ΟΛΟΙ μένουν για πάντα παιδιά!

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: