Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Παράταση των αιτήσεων για δωρεάν χρήση των υπηρεσιών του επιταχυντή του INNOVATHENS

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που έχει μια καινοτόμα ιδέα στις Ανοιχτές Τεχνολογίες να δηλώσει συμμετοχή για την ένταξή του στον επιχειρηματικό επιταχυντή του INNOVATHENS.
Ο Eπιχειρηματικός Eπιταχυντής του INNOVATHENS προσφέρει υπηρεσίες συστηματικής και στοχευμένης συμβουλευτικής στους συμμετέχοντες που θα επιλεγούν, ώστε να ενισχυθεί ταχύρρυθμα η εισαγωγή τους στην αγορά ή η βελτίωση της επιχειρηματικής τους θέσης.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον 1ο κύκλο πήρε παράταση και λήγει το Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015. Τα σχετικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 21 Μαρτίου 2015.
Στείλτε ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής σας στο info@innovathens.gr με θέμα “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ” αναφέροντας για ποια χρονική περίοδο του επιταχυντή ενδιαφέρεστε. 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ:
1. Ονομαστικά στοιχεία για το πρόσωπο ή/και την ομάδα που υποβάλλει την πρόταση, όπως ζητούνται στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, συνοδευόμενη από αναλυτικά Βιογραφικά Σημειώματα.
2. Σύντομη περιγραφή της ιδέας/project/επιχειρηματικής δραστηριότητας που χρήζει συμβουλευτικής για την ανάπτυξη/μορφοποίηση/βελτίωσή της (maximum 500 λέξεις).
3. Προσδιορισμός του πεδίου, στο οποίο εντάσσεται η πρόταση και τεκμηρίωση του καινοτομικού της χαρακτήρα (maximum 300 λέξεις).
4. Βασικοί στόχοι που επιδιώκονται με την ένταξη στον επιταχυντή (maximum 300 λέξεις).
5. Επίπεδο ωριμότητας/αναγκών στο οποίο θεωρείται ότι εντάσσεται η υποψήφια ομάδα:
ΕΠΙΠΕΔΟ 1: Βελτίωση της κατανόησης βασικών αρχών ανάπτυξης επιχειρήσεων και ενίσχυσης δεξιοτήτων καινοτομίας (επίπεδο υπό σύσταση ή νεοφυούς επιχείρησης)
ΕΠΙΠΕΔΟ 2: Βελτίωση επιχειρηματικής λειτουργίας και καινοτομικών ικανοτήτων (επίπεδο για λειτουργούσα επιχείρηση <3 έτη)
ΕΠΙΠΕΔΟ 3: Αναπροσαρμογή λειτουργιών, εισαγωγή καινοτομικών διαδικασιών, ανάπτυξη νέου καινοτομικού προϊόντος ή επαναπροσανατολισμός σχετικά ώριμης επιχείρησης (επίπεδο για λειτουργούσα επιχείρηση > 3 έτη)
6. Ιεράρχηση των ειδικών αναγκών του υποψηφίου. ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ ΤΟΥ INNOVATHENS εδώ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: