Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                   


---

Νοσοκόμα αποκαλύπτει 5 συγκλονιστικές εξομολογήσεις ετοιμοθάνατων ασθενών

Ο θάνατος είναι κάτι τελεσίδικο και σίγουρα κάτι το οποίο κανείς δεν μπορεί να αποφύγει!
Τη στιγμή του θανάτου, ερχόμαστε όλοι αντιμέτωποι με την αλήθεια, και κάποιες τέτοιες αλήθειες μοιράστηκε μία νοσοκόμα, η οποία εδώ και χρόνια φροντίζει ετοιμοθάνατους.
Read More

Ο Βαρουφάκης μίλαγε 10 λεπτά με τον Ομπάμα - Σεμνή η Δούρου (ΦΩΤΟ)

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου, του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, επιφανών μελών του Κογκρέσου και Ελληνοαμερικανών πολιτικών, της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου και περισσοτέρων από 300 επιφανείς παράγοντες της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κι ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν τίμησαν στο Λευκό Οίκο την 194η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
Read More

Πόσα ακριβώς θα κερδίσει η Ελλάδα από τη ρωσική βοήθεια

Μία αποτίμηση της βοήθειας που μπορεί να προσφέρει στην Ελλάδα η Ρωσία επιχειρεί το έγκυρο think tank Bruegel με τελευταία ανάλυσή του.
Βάζοντας κάτω τα νούμερα του Greek Stream, οι αναλυτές του οργανισμού καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η επίδρασή του στην ελληνική οικονομία θα είναι αρκετά περιορισμένη.
Read More

Απίστευτο! Κλέβουν ακόμη και τα δέντρα στην Πρέβεζα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της Πρέβεζας, όταν είδαν τα περισσότερα παρτέρια στον παραλιακό δρόμο γεμάτα τρύπες.
Read More

Στους εταίρους τα "ρίχνει" το Μαξίμου

Έτοιμη δηλώνει η κυβέρνηση να περάσει στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, έχοντας ακόμη ανοιχτά τα καυτά ζητήματα όπως τα εργασιακά, το ασφαλιστικό, την αύξηση του ΦΠΑ και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, που αποτελούν και τα σημεία διαφωνίας.
Read More

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της φρικτής δολοφονίας της 9χρονης Χλόης

H απαγωγή, ο βιασμός και η δολοφονία ενός 9χρονου κοριτσιού στη βόρεια Γαλλία έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό σε ολόκληρη την χώρα, ένα αίσθημα που οξύνεται από τις αποκαλύψεις για τον φερόμενο δολοφόνο, έναν Πολωνό που είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί και είχε επιστρέψει στη Γαλλία παρά το γεγονός ότι είχε απελαθεί.
Ο πρωθυπουργός της χώρας, Μανουέλ Βαλς, εξέφρασε την αποφασιστικότητά του και υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου «όλη η αλήθεια να αποκατασταθεί για να κατανοήσουμε το ακριβές δρομολόγιο» του υπόπτου που συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό και ομολόγησε κατά τη διάρκεια της κράτησής του.
Read More

Σαμαράς: Η κυβέρνηση επιστρέφει τη χώρα στο βάλτο

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε στο χώρο της Παιδείας εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς κατηγορώντας την ότι «την επιστρέφει στο βάλτο όπου βρισκόταν επί δεκαετίες».
Την ίδια στιγμή, ο κ. Σαμαράς κατηγορεί την κυβέρνηση ότι στόχος με τις εξαγγελίες της είναι «να επαναφέρει το άσυλο της παρανομίας στα Πανεπιστήμια, να επιστρέψουν οι αιώνιοι φοιτητές, να καταργηθεί η αξιολόγηση και η αριστεία» αφού, όπως σημειώνει, πρώτα «ικανοποίησε τα αιτήματα των κουκουλοφόρων, των αντιεξουσιαστών και των τρομοκρατών στο χώρο της Δικαιοσύνης και της Ασφάλειας, κι αφού γέμισε τις πόλεις με λαθρομετανάστες».
Read More

Η έλλειψη καυσίμων αφήνει τον ελληνικό στρατό αβοήθητο απέναντι στην Τουρκία

«Η Τουρκία είναι ο λόγος που έχουμε πολύ μεγάλες ένοπλες δυνάμεις.
Και τώρα η Τουρκία ανακινεί μια αλλαγή στην ισορροπία δυνάμεων. Οι αυξημένες δραστηριότητές της στο Αιγαίο είναι μια προσπάθεια να μας δημιουργήσει φθορά» 
Read More

Η γυναίκα που έκανε τον Ντράγκι να χλωμιάσει μιλάει για την Ελλάδα(Βίντεο)

Η Τζοζεφίν μέσα σε μια μέρα κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο!
Πρόκειται για την ακτιβίστρια που έκανε τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, να χλωμιάσει από το φόβο του!
Read More

Κοριτσάκι τριών ημερών υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου

H Αbbey Monzietti μοιάζει ένα παιδάκι σαν όλα τα άλλα. Οκτώ μηνών, προσπαθεί σιγά-σιγά να περπατήσει και να μιλήσει στη μαμά της. Αλλά η Abbey έχει περάσει κάτι που δεν μπορεί να το φανταστεί κανείς με την πρώτη ματιά.
Read More

Μεγαλοεπενδυτής-«γκουρού» των αγορών δηλώνει: Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει

Την εκτίμησή του ότι η Ελλάδα έχει ήδη χρεοκοπήσει και θα πρέπει να προχωρήσει σε στάση πληρωμών εξέφρασε ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής Μαρκ Φάμπερ, μιλώντας στο δίκτυο CNBC.
Read More

«Δίκοπο μαχαίρι» η ασπιρίνη!

Η ασπιρίνη είναι «δίκοπο μαχαίρι» καθώς από τη μία μπορεί να προστατέψει από τα καρδιαγγειακά επεισόδια, αλλά από την άλλη μπορεί να προκαλέσει αιμορραγίες, επισημαίνει ο καθηγητής Καρδιολογίας του ΑΠΘ Χαράλαμπος Καρβούνης.

«Πολύ συχνά, άτομα μέσης ηλικίας, που δεν είναι ασθενείς, αρχίζουν και παίρνουν ασπιρίνη για προληπτικούς λόγους. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο απασχολεί πάρα πολύ την ιατρική κοινότητα, γιατί ξέρουμε ότι η θρόμβωση είναι ένας βασικός παράγων στην εκδήλωση διάφορων καρδιαγγειακών επεισοδίων. 
Read More

Οι Πεσμεργκά «πετσόκοψαν» τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος (ΦΩΤΟ)

Με φωτογραφίες που ανάρτησαν στο Twitter οι Κούρδοι Πεσμεργκά ποζάρουν υπερήφανοι ανάμεσα σε νεκρούς τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος.
Read More

Κοτόπουλο με μανιταροπίλαφο


Ένα υπέροχο φαγητό, νόστιμο και εντυπωσιακό!
Read More

Tρίχρονο κοριτσάκι σώθηκε μέσα από συντρίμμια στη Συρία

Τύχη-βουνό είχε ένα τρίχρονο κορίτσι από τη Συρία το οποίο διεσώθη αλώβητο από τα συντρίμμια βομβαρδισμένου κτηρίου.
Read More

Οι προσευχές που δεν εισακούγονται

Γιατί δεν μας ακούς, Κύριε;
Read More

Παππούς ασελγούσε στο 10 μηνών εγγόνι του

Ένα απίστευτο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ενός μωρού δέκα μηνών αποκαλύφθηκε στην Πάτρα.

Ο σάτυρος, ηλικίας 80 περίπου ετών,) δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του, όμως ασέλγησε με τον πιο φρικτό τρόπο στο ίδιο του το εγγόνι! 
Read More

Καλάσνικοφ από τους Ρώσους πήρε ο Καμμένος

Δεν έφυγε με ''άδεια χέρια'' από την Μόσχα

Μία «έκπληξη» περίμενε τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο στη διάρκεια της επισήμου επισκέψεώς του στη Μόσχα, όπου συναντήθηκε με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέϊ Σοϊγκού και ήταν ομιλητής στη διεθνή διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα εκεί, υπό την αιγίδα του Ρωσικού Υπουργείου Αμύνης, με θέμα: «Διεθνής ασφάλεια - προκλήσεις και προοπτικές».
Read More

Το Ισλαμικό Κράτος μάχεται μέσα στο μεγαλύτερο διυλιστήριο του Ιράκ(ΦΩΤΟ)

Νέες επιθέσεις εξαπέλυσε το Ισλαμικό Κράτος στο διυλιστήριο Μπάιτζι, που είναι το μεγαλύτερο του Ιράκ και βρίσκεται ακόμα υπό τον έλεγχο των ιρακινών δυνάμεων.
Read More

Μουσουλμάνοι "λάθρο" έριξαν τους Χριστιανούς συνεπιβάτες στη θάλασσα για να τους πνίξουν - Αυτούς μας στέλνουν στην Ελλάδα

Τη στιγμή που η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, ισχυρίζεται πως οι λαθρομετανάστες «λιάζονται στις πλατείες» και ο Δήμαρχος Αθηναίων έχει το θράσος να ζητήσει να ανοίξουν τα στρατιωτικά θέρετρα για να τους φιλοξενήσουν, μία απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη γειτονική Ιταλία για να καταδείξει πόσο σοβαρό για την εθνική ασφάλεια είναι το πρόβλημα των κάθε λογής λαθρομεταναστών, τους οποίους διακινούν κυρίως Τούρκοι δουλέμποροι.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: