Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Οσμή σκανδάλου 13 εκατ.


logo newsletter
  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
 
 

Οσμή σκανδάλου 13 εκατ.!

Έτσι, στήνονται οι μπίζνες στο εξαθλιωμένο ΕΣΥ. Μία κρατική ανώνυμη εταιρεία, που έχει αναλάβει να υλοποιήσει ένα αμφιλεγόμενης αξίας έργο, ύψους 13 εκατ. ευρώ, έχει προσλάβει ως σύμβουλο, αντιπρόσωπο ιδιωτικής εταιρείας, που εμπορεύεται τον αναγκαίο εξοπλισμό για το έργο!
Περισσότερα

Η Ελλάδα «φουντώνει» το τσιγάρο

Κοινωνία που συνεχίζει να στηρίζει τις καπνιστικές συνήθειες, παρά τις αποδεδειγμένες επιβλαβείς επιπτώσεις του τσιγάρου στην υγεία, αποδεικνύεται η ελληνική. Αδύναμη να εφαρμόσει την αντικαπνιστική νομοθεσία είναι η πολιτεία, απέναντι στη διαστρεβλωμένη αυτή υποστήριξη των πολιτών. Δείτε τα αποτελέσματα έρευνας.
Περισσότερα

Ο ΕΟΠΥΥ για το αλαλούμ με τα Ορφανά Φάρμακα

Σε λάθος της ΗΔΙΚΑ αποδίδει ο ΕΟΠΥΥ το αλαλούμ που δημιουργήθηκε με την ένταξη στο πλαφόν συνταγογράφησης φαρμάκων για την Πνευμονική Υπέρταση, θέμα που ανέδειξε το Virus. Τι απόφασισε ο Δ. Κοντός για το σύνολο των φαρμάκων της σπάνιας αυτής πάθησης.
Περισσότερα

Νέα εποχή στη θεραπεία της χοληστερόλης

Γνωμοδότησε θετικά για την έγκριση άδειας κυκλοφορίας του evolocumab, η Επιτροπή Φαρμακευτικών Προϊόντων για Ανθρώπινη Χρήση (Committee for Medicinal Products for Human Use - CHMP) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) την Amgen, συνιστώντας την έγκριση της χρήσης του σε ορισμένους ασθενείς με υψηλά επίπεδα χοληστερόλης.
Περισσότερα

Πικρό ΤΣΑΥ "κερνάει" η Κυβέρνηση τους υγειονομικούς

Να «ξηλώσουν τις τσέπες» τους και μάλιστα αναδρομικά, αναγκάζει το ΤΣΑΥ τους νέους υγειονομικούς! Άμεση αναστολή της απόφασης ζητούν οι οδοντίατροι και οι φαρμακοποιοί.
Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος: Υπάρχουν Λύσεις

Άξονες δράσης που μπορούν να αντιστρέψουν την αρνητική εικόνα της Ελλάδας, γύρω από τον έλεγχο του καπνίσματος προτείνει η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ).
Περισσότερα

Η πληγή του παρ&#94#940;νομου παρεμπορίου προϊόντων καπνού

Ιδιαίτερη έξαρση παρουσιάζει στη χώρα μας το παράνομο εμπόριο προϊόντων καπνού, στην καταπολέμηση του οποίου είναι αφιερωμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) η φετινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος.
Περισσότερα

Εξώδικο γιατρών για την υποστελέχωση

Για ολιγωρία και παρελκυστική τακτική ώστε να αντιμετωπιστεί η έλλειψη προσωπικού που αντιμετωπίζει το Παθολογοανατομικό Εργαστήριο, κατηγορούν τη Διοικήτρια στο ΓΝΑ «Ιπποκράτειο», οι γιατροί.
Περισσότερα

Έγκριση FDA σε φάρμακο για το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου των Actavis - Valeant

Το πράσινο φως από τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ λαμβάνει το νέο φάρμακο για το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου που αναπτύσσεται από τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις Actavis Plc και Valeant Pharmaceuticals International Inc.
Περισσότερα

Έρχεται επαναστατικό εμβόλιο κατά της υπέρτασης

Έως και για έξι μήνες υπόσχεται πως θα ρίχνει την υψηλή αρτηριακή πίεση των υπερτασικών το νέο εμβόλιο, που μετά τις πετυχημένες δοκιμές σε πειραματόζωα εισέρχεται στον δρόμο δοκιμής και στους ανθρώπους.
Περισσότερα

Ένα μήνυμα, για 1 γεύμα σε 1 παιδί που το έχει ανάγκη

Εξασφαλίστε 1 υγιεινό γεύμα σε 1 παιδί, στέλνοντας μόνο 1 μήνυμα από το κινητό σας.
Περισσότερα

Αυτόματη η ενημέρωση για την υπέρβαση του πλαφόν στο e-prescription

Με την ένδειξη «δεν αποζημιώνεται από τον ΕΟΠΥΥ σε ιδιώτη πάροχο», θα ενημερώνει το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης τους γιατρούς που τείνουν να υπερβούν το «ταβάνι» των δωρεάν εξετάσεων ανά ειδικότητα και ασφαλισμένο.
Περισσότερα

Ο Διοικητής του «Αγ. Σάββα» απαντά...

Ανοικτή Επιστολή του Νικόλαου Φαλδαμή, Διοικητή του Νοσοκομείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»
Περισσότερα

Συνεργασία Hansaplast με τους Έλληνες Ποδιάτρους-Ποδολόγους

Τα προβλήματα των κάτω άκρων φέρνει στο προσκήνιο η  Hansaplast, που συνεργάζεται με τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων-Ποδολόγων, με στόχο την προαγωγή της υγείας των ποδιών.
Περισσότερα

Σημαντική χορηγία της ELPEN στην Αστυπάλαια

Νέα ιατρικά μηχανήματα και αναλώσιμα απέκτησε το αγροτικό ιατρείο Αστυπάλαιας, βελτιώνοντας τη ζωή των κατοίκων του νησιού.
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: