Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ

ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ

Γενάρης 2017, στην Ελλάδα της Ευρώπης, της «προόδου», των μνημονίων, της «ανάπτυξης», της διαφθοράς και της ρεμούλας, της ατιμωρησίας, της ανεργίας, του εξευτελισμού, της, του…. Αφήστε καλύτερα, μη συνεχίσω γιατί θα γράψω ΤΟΜΟΥΣ για τα χάλια μας τα αδιόρθωτα, για τα οποία, φταίμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, για να μην πω ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ.
Συνέλληνες, το δημώδες άσμα «μας πήρε το ποτάμι»… το ξέρετε;
Και δεν μιλώ βέβαια για το κόμμα, αλλά για το ποτάμι στο οποίο εδώ και χρόνια, από το 2009 (και νωρίτερα) μας πέταξαν μέσα οι «φωτισμένοι» ηγέτες μας.
Η κρίση στην Ελλάδα τελικά ήρθε με την «μεταπολίτευση» και τους εκπροσώπους της κατά γενική ομολογία…
Βέβαια, στα χρόνια της «προόδου» που διανύουμε, τέτοιες απόψεις χαρακτηρίζονται ως «Άκρως Φασιστικές» από τους προοδευτικούς, τους …. «δημοκράτες του όπου φυσά ο άνεμος», από τα διαφόρων αποχρώσεων ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, τα εξασφαλισμένα για δέκα ζωές.
Και ξέρουμε ΟΛΟΙ ΠΩΣ εξασφαλίστηκαν όλοι τούτοι, ξέρουμε σε βάρος ΠΟΙΩΝ.
Αλλοίμονο στους «άλλους», σε όλους εμάς που δεν έχουμε να κάνουμε με κόμματα και «φανατικές συντεχνίες» (πολύ σικ χαρακτηρισμός).
Που λέτε Αδέλφια, ενώ ο Έλληνας απολαμβάνει από τον καναπέ του την κατάσταση της χώρας χειροκροτώντας τους σωτήρες του, ενώ περιμένει χωρίς να αντιδρά τις νέες καταιγίδες που του φέρνουν κοιτάζοντας…. «εμπρός», ξεχνά τι έχει γίνει μέχρι σήμερα, από την έναρξη της κρίσης.
Θα μου πείτε, ΠΩΣ ΝΑ μην ξεχνά από τις τόσες σφαλιάρες που έχει φάει και τρώει (διότι ζούμε στη χώρα της σφαλιάρας);
Η ΑΜΝΗΣΙΑ και οι λοιπές «κακώσεις», με τόσο ξύλο, είναι ότι πιο φυσιολογικό.
Διάβασα ένα άρθρο Συνέλληνες, που φωτογραφίζει το ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟ…..
Διαβάστε μπας και ξεσκουριάσει ρε παιδί μου η μνήμη,, μπας και πάρουμε απόφαση να αφήσουμε τους καναπέδες και να κάνουμε κάτι να σωθούμε..
«Χάθηκαν περιουσίες 167 δισ. ευρώ, στα χρόνια των μνημονίων
Περιουσίες όσο σχεδόν ένα ΑΕΠ ή 167 δισεκατομμύρια ευρώ, έχασαν οι Ελληνες στα μνημονιακά χρόνια, όπως προκύπτει από αποκαλυπτική έκθεση της Credit Suisse. Η καθαρή περιουσία των Ελλήνων διαμορφώθηκε πέρυσι σε 856 δισεκατομμύρια ευρώ, έναντι 1,023 τρισ.ευρώ που ήταν πριν από το ξέσπασμα της κρίσης το 2009.
Σύμφωνα με την έκθεση της Credit Suisse , οι απώλειες κατά μέσο όρο, για κάθε Έλληνα, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την ακίνητη περιουσία, ανέρχονται στα 20.000 ευρώ.
Μάλιστα την ίδια στιγμή, η ατομική περιουσία στην ΕΕ, αυξήθηκε κατά 20.000 ευρώ, καταδεικνύοντας την αντίθετη πορεία που ακολούθησαν Έλληνες και Ευρωπαίοι πολίτες τα τελευταία χρόνια.»
ΠΗΓΗ: sofokleousin.gr
Πως σας φαίνεται Συνέλληνες;
Και μη κοιτάτε αυτά που χάθηκαν, κοιτάξτε ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ, γιατί το πανηγύρι, δεν τέλειωσε ακόμα. Αντίθετα, όπως φαίνεται, τα μέχρι τώρα ήταν οι «πρόβες», η… «προθέρμανση» για όλα όσα θα ακολουθησουν.
Το βλέπουμε καθαρά, πως οι «συφοριασμένοι» μας φέρνουν όλο και νέες συμφορές. Το βλέπουμε, αλλά ΔΕΝ αντιδρούμε.
Απλά περιμένουμε…. ΕΜΕΙΣ περιμένουμε, και ΑΥΤΟΙ φέρνουν κι άλλα. Και να σημειώσω, πως τα 167.000.000.000 (πω ρε μηδενικά) όπως λένε κάποιοι ειδικοί είναι πολλά περισσότερα, με στόχο, να χάσουμε τα πάντα, σιγά σιγά, έτσι, για να μην το καταλάβουμε, παρά μόνο όταν θα είναι πολύ αργά.
Πολλοί το φωνάζουν αυτό, οι «σωτήρες» μας, το επιβεβαιώνουν έμμεσα με τις υπογραφές και τα νομοσχέδια τους και ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
ΑΥΤΑ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ….
ΑΥΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ Η ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ…
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ…..
Τι θα μας μείνει;
Η απάντηση δική σας Συνέλληνες….

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: