Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ 2017

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ 2017

Καλοκαιρι 2017, στην Ελλάδα της «Ευρώπης», με τις μύριες εκδηλώσεις «πολιτισμού» σε κάθε (σχεδόν) γωνιά της, τα διάφορα φεστιβάλ, τις συναυλίες από επώνυμους και μη, τον «άρτο και θεάματα» γενικότερα….
Από ΟΛΑ αυτά φίλοι μου, υπάρχει ΜΙΑ εκδήλωση ΘΕΣΜΟΣ, που μετρά δεκαεπτά χρόνια ζωής, και ξεχωρίζει για τον σκοπό της, και για τη όλη διοργάνωση της.
Πρόκειται για τη ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ, που διοργανώνει το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ του Ζαφείρη Φωτιάδη στα Νέα Μουδανιά!
Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ, με πολλές περγαμηνές, και ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, διακρίνεται και για την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ!
Όσο και να θέλω να σταθώ στο σήμερα, αυτό δεν γίνεται!
Πολλές οι αναμνήσεις, πολλά τα περιστατικά, οι χαρές, οι λύπες, οι αγωνίες…. Βλέπετε φίλοι μου, είχα την ΤΥΧΗ να ζήσω την ΜΟΝΑΔΙΚΗ αυτή εκδήλωση από την… γέννηση της!
Δεκαεπτά χρόνια ύπαρξης, και κάθε φέτος, είναι σαν να αντικρίζω για πρώτη φορά εκείνες τις ημέρες, με τις πυρετώδεις ετοιμασίες, το «τρέξιμο»…..
Α, να μιλήσουμε λίγο γι αυτό, για ΟΛΑ!
Για πολλοστή φορά θα αναφέρω πως στη Συναυλία αυτή, ΔΕΝ συμμετέχουν «επαγγελματίες» μουσικοί, τραγουδιστές και χορευτές!
Για την πραγματοποίηση αυτής της Συναυλίας, συμμετέχουν οι ΜΑΘΗΤΕΣ των μουσικών και χορευτικών τμημάτων του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ, τόσο στο καλλιτεχνικό μέρος, όσο και στο άλλο, του «τρεξίματος» για να κολλήσουν αφίσες, ακόμα και να πουλήσουν εισιτήρια, να κουβαλήσουν και να στήσουν τα όργανα, κλπ, μαζί με τους Πρωτεργάτες της εκδήλωσης, τον Ζαφείρη Φωτιάδη, την οικογένεια του, αλλά και ΟΛΟΥΣ τους καθηγητές!
Ο σκοπός της συναυλίας αυτής, είναι ΙΕΡΟΣ!
Οι «ερασιτέχνες» (που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τους επαγγελματίες), οι μαθητές της ΣΥΝΘΕΣΗΣ, παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν, για να μαζέψουν χρήματα για τα παιδιά με καρκίνο!
ΟΛΑ τα έσοδα της συναυλίας, πηγαίνουν στους συλλόγους ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ για να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο για τα ΠΑΙΔΙΑ που τα χτύπησε αυτή η κατάρα!
Τα παιδιά λοιπόν, για τα παιδιά!
Η φωτεινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στο Αμφιθέατρο των Νέων Μουδανιών, και θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί!
Να πω πως σε περίπτωση που δεν θα το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες να γίνει την Τετάρτη η εκδήλωση, θα μεταφερθεί για την επόμενη μέρα, Πέμπτη 6 Ιουλίου!
Εμείς, θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε τα παιδιά, και να δώσουμε με την παρουσία μας ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ!
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΣΥΝΘΕΣΗ στο τηλέφωνο 2373024234!

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: