Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Ηλεκτρονική Ωτοασπίδα Impact Sport Bilsom

Ηλεκτρονική Ωτοασπίδα Impact Sport Bilsom
Ηλεκτρονική Ωτοασπίδα Impact Sport Bilsom 1013530
Χαρακτηριστικά
Ηλεκτρονική Ωτοασπίδα της BILSOM, Impact Sport. Με εξαιρετικά λεπτό προφίλ είναι ιδανική για την εργασία και τα χόμπυ. Όσο πιο ήσυχο το περιβάλλον τόσο καλύτερα ακούτε με την ωτοασπίδα παρά χωρίς αυτήν και σε ήχο στέρεο υψηλής ποιότητας. Μόλις όμως έχουμε κρότο ή πυροβολισμό, ο ενισχυτής κλείνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου και το αυτί προστατεύεται απόλυτα. Κλείνει αστραπιαία και ακούγεται μόνο ένας χαμηλός χτύπος ενώ όλοι οι άλλοι ήχοι ακούγονται φυσικότατα.
Διαθέτει μικρόφωνα συνδεδεμένα με ενισχυτή και ηχεία και το όριο ήχου είναι 82dB. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 350 ώρες ενώ όταν δεν χρησιμοποιείται κλείνει αυτόματα μετά από 4 ώρες για εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι αναδιπλούμενη και μπαίνει σε τσέπη ή σε θήκη μέσης.
Προδιαγραφές
* SNR:27dB
* Ευρωπαικές Προδιαγραφές: ΕΝ 352/4
*2x AAA μπαταρίες
Προτεινόμενη Χρήση
Ειδικός σχεδιασμός γαι άνετη χρήση με τουφέκι. Ιδανικά σε περιβάλλοντα που υπάρχουν διακοπτόμενοι θόρυβοι όπως σκοποβολή ή κυνήγι.
Τεμάχια σε blister.
Οδηγίες Χρήσης Η ωτοασπίδα τοποθετείται άμεσα στην κεφαλή του χρήστη μόλις βγει από τη συσκευασία της χωρίς να απαιτείται κάποια προετοιμασία. Φυλάσσεται οπουδήποτε και καθαρίζεται πανεύκολα με υγρό πανί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: