Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

52 προτάσεις για φθινοπωρινές αναγνώσεις!




Αγαπητέ Αναγνώστη,

Αυτό τον Οκτώβριο, ανοίξτε τις ομπρέλες σας και υποδεχτείτε το τέλεια εναρμονισμένο με τη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα νέο βιβλίο της Αφροδίτης Βακάλη 219 ΜΕΡΕΣ ΒΡΟΧΗΣ, που μας βυθίζει σταδιακά μέσα στο σκοτεινό και υποβλητικό κόσμο του, καθώς σε έναν μικρό τόπο, που βουλιάζει σε μια ακατάπαυστη βροχή, συμβαίνουν ανεξήγητα εγκλήματα. Απολαμβάνοντας ένα ποτήρι vinsanto, με επίγευση από ήλιο και λάβα, ταξιδεύουμε στη μυστηριακή πλευρά της Σαντορίνης, εκεί όπου η ενέργεια του ηφαιστείου ξυπνά έρωτες, μίση και πάθη, στο νέο βιβλίο της Αργυρώς Μαργαρίτη VINSANTO. ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΛΑΒΑΣ. Υποδεχόμαστε με υπερηφάνεια στις Εκδόσεις μας τη γνωστή και αγαπημένη συγγραφέα Γιόλα Δαμιανού-Παπαδοπούλου, και το νέο της μυθιστόρημα Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ, μια συγκινητική αληθινή ιστορία για την πίστη στον άνθρωπο και στη δύναμη της αγάπης. Τα δύσκολα χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής περιγράφονται μέσα από το λαογραφικού περιεχομένου πρώτο μυθιστόρημα της Αναστασίας Κιλάρογλου. Ακολουθούμε το οδοιπορικό της ζωής της πρωταγωνίστριας, που δεν είναι στρωμένη με ρόδα αλλά με ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ.

Αποκαλύψεις και μυστικά, που αλλάζουν τον ρου της ζωής της ηρωίδας, θα διαβάσουμε στο επί έναν χρόνο best seller των NewYork Times το ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ που «σπάει ταμεία» διεθνώς και κυκλοφορεί σε 35 χώρες και 2 εκατομμύρια αντίτυπα.

Από έναν από τους περισσότερο αναγνωρίσιμους εν ζωή διανοητές και ακτιβιστές της εποχής μας, τον Νόαμ Τσόμσκι, έρχεται ένα βιβλίο για όσους ψάχνουν τροφή για σκέψη. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ μας αφυπνίζει και μας προτείνει μια διαφορετική ανάγνωση της σύγχρονης ιστορίας.
Μετά την επίσκεψη της κορυφαίας συγγραφέα του Καναδά Μάργκαρετ Άτγουντ στην Ελλάδα, έχουμε τη χαρά να σας προτείνουμε να αποκτήσετε τα βιβλία της ενυπόγραφα! Προσοχή: διατίθεται περιορισμένος αριθμός αντιτύπων ανά τίτλο!

Αυτό τον μήνα αποκλειστικά απολαύστε το ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΖΩΗΣ της Ελένης Κ. Τσαμαδού με έκπτωση 30% και με την υπογραφή της συγγραφέως.
Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας έως και τις 31/10 χρησιμοποιώντας τον κωδικό TSIGNED και επωφεληθείτε της προσφοράς, η οποία περιλαμβάνει:
> Έκπτωση 30%
> Ενυπόγραφο αντίτυπο
> Παράδοση μέσα σε 48 ώρες
Από τις εκδόσεις ΤΟΥΛΙΠΑ μια νέα καυτή ιστορία έρχεται να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα φθινοπωρινά βράδια μας με τον εύγλωττο τίτλο ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Μέσα στα σημαντικά λογοτεχνικά νέα του μήνα, αξίζει να αναφέρουμε και την υποψηφιότητα τριών αγαπημένων μας λογοτεχνικών έργων του 2013 για το βραβείο Athens Prize for Literature. Εσείς τα έχετε διαβάσει;

Επίσης, σας προτείνουμε να διαβάσετε τα βιβλία του Δημήτρη Στεφανάκη, που εξήρε στην ομιλία του ο Σύμβουλος Συνεργασίας και Μορφωτικής Δράσης της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα και Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου κος Olivier Descotes, κατά την απονομή του διάσημου του Ιππότη των Γραμμάτων και Τεχνών του Γαλλικού Κράτους στον Δημήτρη Στεφανάκη.

Το νέο βιβλίο του γνωστού ψυχολόγου Γιώργου Πιντέρη μας δείχνει στην πράξη πώς να επικοινωνήσουμε γόνιμα και αποτελεσματικά με φίλους, συντρόφους, οικογένεια και συνεργάτες, αποτελώντας επένδυση προκειμένου να χτίσουμε τις σχέσεις μας σε σωστές βάσεις και να αποφύγουμε παρεξηγήσεις που μπλοκάρουν την καθημερινότητά μας. ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΑΛΗ. ΟΜΩΣ ΕΛΗΦΘΗ;
Πώς μέσα από μια δυσάρεστη κατάσταση μπορούμε να αποκομίσουμε γνώση, δύναμη, πίστη στον εαυτό μας για να προχωρήσουμε μπροστά στη ζωή μας; ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ! Η μαρτυρία του Ιατρού Θάνου Σεφερλή που αντιμετώπισε θετικά τον καρκίνο ως πρόκληση για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του. Όλα τα έσοδα διατίθενται στον Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι.
Κυκλοφόρησε από τώρα το ημερολόγιο WWF 2015, ώστε να προλάβουμε έγκαιρα να το προμηθευτούμε για εμάς και τους φίλους με οικολογική συνείδηση, οι οποίοι επιθυμούν να ομορφύνουν τις μέρες του νέου έτους με εντυπωσιακές εικόνες από τη φύση, αλλά και να ενισχύσουν το WWF.

16 Οκτωβρίου : παγκόσμια ημέρα διατροφής
Με αφορμή την ημέρα αυτή και στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, ας ξαναμπούμε δυναμικά στην κουζίνα μας και ας αντικαταστήσουμε τα έτοιμα φαγητά και το delivery με φαγητό από τα χεράκια μας για εμάς και τους αγαπημένους μας! Τα οφέλη στη διάθεση, στην υγεία μας αλλά και στο οικογενειακό budget θα μας ανταμείψουν σίγουρα ! Σύμμαχοί μας σε αυτή την προσπάθεια τα παρακάτω βιβλία.

Το βιβλίο «Στην Κουζίνα των Γεύσεων» είναι ευχάριστο και τόσο φιλικό, που σε κάθε του σελίδα νιώθεις σαν να είσαι καλοδεχούμενος σ’ ένα υπέροχο οικογενειακό τραπέζι.
Γιάννης Λουκάκος

Με περισσότερες από 950 επιλογές τίτλων σε μορφή e-book που αυξάνονται καθημερινά απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!

Για τους αναγνώστες με εφηβική διάθεση κάθε ηλικίας, έχουμε μία πρόταση που έρχεται να αλλάξει τον κόσμο των βιβλίων, όπως τον ξέρουμε! Πρόκειται για το ENDGAME: ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ, το 1ο μέρος μιας φανταστικής τριλογίας που κυκλοφορεί ταυτόχρονα σε 36 χώρες, εμπεριέχοντας στις σελίδες του έναν μέγα γρίφο ή, καλύτερα, ένα πραγματικό κυνήγι θησαυρού, αφού χαρίζει στον πρώτο που θα τον λύσει 500.000$! Ταυτόχρονα, η Google κυκλοφορεί ένα επαναστατικό mobile app που ζωντανεύει τον κόσμο του ENDGAME στο διαδίκτυο, ενώ αναμένεται σύντομα και η κινηματογραφική μεταφορά από την 20th Century Fox! Το 4ο βιβλίο της σειράς ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ 4: O OΡΙΖΟΝΤΑΣ υπόσχεται στιγμές έντασης στον αναγνώστη καθώς η Ντέαρ Σάντος προσπαθεί να κρατήσει τον έρωτά της ζωντανό κάτω από την απειλή μιας επικείμενης επικής μάχης που ίσως σημαίνει και το τέλος του κόσμου.

Ο νεαρός μας υπερ-κατάσκοπος ZAC POWER επιστρέφει με δύο νέες συναρπαστικές αποστολές, όπου δε διστάζει να τα βάλει με τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς, ενώ η Σοφία Παράσχου μάς συστήνει τον αξιαγάπητο κολλητσίδα Ρούλη σε μια τρυφερή ιστορία για τη φιλία και την κατανόηση.

Για τα μικρότερα παιδιά που αγαπούν τα εικονογραφημένα βιβλία, προτείνουμε το ΠΕΡΣΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, μεταφορά του ομότιτλου αγαπημένου θεατρικού της Κάρμεν Ρουγγέρη. Επίσης, δυο νέα βιβλία ξεναγούν τους μικρούς μας φίλους στον μαγικό κόσμο της κουζίνας και έρχονται για να γεμίσουν τον χρόνο τους δημιουργικά με γεύσεις, μυρωδιές και μοναδικές στιγμές! Τέλος, οι πολυαγαπημένες Lalaloopsy, που γνωρίζουμε ήδη ως κούκλες αλλά και από την τηλεόραση, έφτασαν με εννιά ολόφρεσκα βιβλιαράκια, με αυτοκόλλητα και άλλες εκπλήξεις που θα συναρπάσουν όλες τις μικρές αναγνώστριες!

Αγαπημένα βιβλία σε συναρπαστικά χαμηλές τιμές για να διατηρήσουμε την όρεξή μας για το καλό βιβλίο σε κάθε περίσταση και οικονομική συγκυρία. Εσείς κι εμείς, πάντα σ' επαφή! :-)
 
Αγαπητοί μας φίλοι,
Κάθε μήνα, τρεις τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν ένα βιβλίο πριν από την κυκλοφορία του! Αυτό τον μήνα, διαβάστε το βιβλίο του Χαρούκι Μουρακάμι, Ο ΑΧΡΩΜΟΣ ΤΣΟΥΚΟΥΡΟΥ ΤΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
Κάντε είσοδο και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν ένα αντίτυπο ή e-book του διεθνούς bestseller Ο ΑΧΡΩΜΟΣ ΤΣΟΥΚΟΥΡΟΥ ΤΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
Ημ/νία λήξης: 19/10/2014


Δεν υπάρχουν σχόλια: