Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 108 - ΚΥΡΙΑΚΗ 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015/1530 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 08-02-15/09 UTC
ΧΑΜΗΛEΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1006 ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ
ΠΙΕΣΕΙΣ 1018 ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΑΠΟ 08/22 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 09/10 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 8
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ, ΜΠΟΥΤ
ΑΠΟ 08/22 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 09/10 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ 7 Η 8
ΜΕΛΙΤΑ
ΑΠΟ 08/22 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 09/10 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΑΠΟ 09/00 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 09/10 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΣΙΔΡΑ
ΑΠΟ 08/22 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 09/10 UTC
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

87 55555
WOGR91 LGAT 081000
ΑΜΕΣΟ
ΑΠΟ ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 08-02-2015/1200 B
Α.Α. 2/2015

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (08-02-2015) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΒΟΡΕΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Α. ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΕΙΝΕΣ,
ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ
ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ. (ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (09-02-2015) ΣΤΙΣ
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ).
Β. ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (09-02-2015) Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥΣ
ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΑ 8 ΜΕ 9 ΜΠΟΦΟΡ, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΑ 8
ΜΕ 10 ΜΠΟΦΟΡ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (10-02-2015) ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ
ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΣΤΑ 9 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ 10 ΜΠΟΦΟΡ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
(11-02-2015).
Γ. ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
(08-02-2015) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (09-02-2015) ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ
ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ
(10-02-2015) ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
Δ. Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΥΦΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (10-02-2015) ΕΝΩ ΣΤΙΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (11-02-2015), ΟΜΩΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (09-02-2015) ΚΑΙ ΣΤΑ
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (10-02-2015) ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΓΕΤΟΣ ΚΑΤΑ
ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΣ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ
ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr

Συνέλευση και νέα συντονιστική ομάδα του Αγροτικού Παντοπωλείου Καλαμαριάς*

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015, η συνέλευση των μελών εξέλεξε νέα συντονιστική ομάδα. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό και ελπιδοφόρο στοιχείο για την ανάπτυξη του Αγροτικού,  το γεγονός ότι στη νέα συντονιστική ομάδα συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό παραγωγοί.
Στη συνέλευση τονίστηκε ο σημαντικός ρόλος του Αγροτικού Παντοπωλείου Καλαμαριάς που επί τρία χρόνια συνεχώς κάθε εβδομάδα βρίσκεται κοντά στους πολίτες προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, σε δίκαιες τιμές για τους καταναλωτές και παραγωγούς, καταργώντας έμπρακτα την όποια διαμεσολάβηση μεταξύ των δυο πλευρών.
Σημαντικό γεγονός θεωρείται η σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας που αποκτήθηκε και μεταξύ των παραγωγών και μεταξύ παραγωγών - καταναλωτών. Άλλωστε πώς αλλιώς θα μπορούσαμε σε αυτά τα χρόνια να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε τις επιθέσεις καταστολής, τα προβλήματα και τις αντιξοότητες που παρουσιάστηκαν στο κίνημα;
Σήμερα συνεχίζουμε, με όλες τις εμπειρίες που αποκτήσαμε, εδραιώνοντας τον νέο αυτό θεσμό, σε αναμονή των απαραίτητων νομοθετικών αλλαγών από τη νέα κυβέρνηση, που θα ανατρέπουν το προηγούμενο νομοθετικό πλαίσιο που λειτουργούσε προς όφελος των κερδοσκόπων. 
Είναι χρέος μας, για άλλη μια φορά, να ευχαριστήσουμε όλους τους παραγωγούς, που αυτά τα δύσκολα χρόνια, δεν σταμάτησαν  να προσφέρουν οικοιωθελώς κάθε εβδομάδα προϊόντα, για να στηρίξουμε δεκάδες ευπαθείς οικογένειες της Καλαμαριάς.
 *Το Αγροτικό Παντοπωλείο Καλαμαριάς είναι ένα δίκτυο, μία συνεργασία παραγωγών - καταναλωτών που δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2012, με την ιδρυτική του Συνέλευση,μετά από πρωτοβουλία της Κίνησης Πολιτών Καλαμαριάς.
Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια λειτουργίας, το Αγροτικό έχει διοργανώσει πάνω από 150 αγορές απευθείας διάθεσης προϊόντων ( μία κάθε εβδομάδα) και αριθμεί σχεδόν 1.000 μέλη.
Το Αγροτικό διαχειρίζεται η συντονιστική του ομάδα, που εκλέγεται κάθε εξάμηνο και κανένα μέλος δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτήν για περισσότερες από 2 συνεχόμενες θητείες.
 Ανακοινώνουμε τα μέλη της συντονιστικής ομάδας και ενημερώνουμε ότι οι συνεδριάσεις της είναι ανοικτές, σε όποιον θέλει να τις παρακολουθήσει, γίνονται στο χώρο που διεξάγεται η απευθείας διάθεση, στην πλαζ της Αρετσούς (κάθε Σάββατο) και ανακοινώνονται στο blog του Αγροτικού Παντοπωλείου (agropankalamarias.blogspot.gr).
Η νέα συντονιστική ομάδα αποτελείται από τους:
ΤΑΚΤΙΚΆ ΜΕΛΗ
ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ 
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΔΡΑΓΑΝΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ 
ΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΚΟΧΛΙΚΗΣ ΠΑΝΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ  ΜΕΛΗ
ΤΣΙΚΑΡΗΣ ΤΑΣΟΣ 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΟΥ ΟΛΓΑ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΖΑΧΑΡΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ο «Ανάμισης Ντενεκές» του Γιάννη Μακριδάκη στο θέατρο

Η έκθεση 'Τιμή στον Τεριάντ' στην εκπομπή ' Στην Γη της Μακεδονίας' στου Στέλιου Λουκά.

Η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης και η εκπομπή ‘Στην Γη της Μακεδονίας’ του Στέλιου Λουκά, παρουσιάζουν το τιμητικό αφιέρωμα του Τελλογλείου ‘Τιμή στον Τεριάντ’.  Για την προσωπικότητα και το έργο του μιλούν στην εκπομπή, η κα Αλεξάνδρα Γουλάκη- Βουτυρά, Γενική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Τελλογλείου, καθ. του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ., ο κ. Παναγιώτης Κουρνιάκος,  Δρ. Ιστορίας, η κα Τζένη Γεωργάκη, Δρ.  Αρχαιολόγος  και η κα Ελεωνόρα Βρατσκίδου, Δρ. Ιστορίας της Τέχνης.
Μέσα από την εκπομπή αναδεικνύεται η τεράστια συμβολή  του χαρισματικού Στρ. Ελευθεριάδη-Τεριάντ στην Ευρωπαϊκή τέχνη.
·         Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 14.00 στην TV100.
·         Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 22.00 σε επανάληψη.

Μυθιστόρημα μαγικού ρεαλισμού "Η ιστορία του Κλίμαξ"

Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, στις έξι και τέταρτο το απόγευμα, στην εκπομπή της Χριστίνας Κανατάκη, "Πάρτε θέση" στην ΤV100, 18.00-19.00, έγινε η παρουσίαση του μυθιστορήματος "Η ιστορία του Κλίμαξ", της Κατερίνας Χρυσογένη, με συντακτική επιμέλεια του Σωτήρη Γάκου (υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλολογίας στο Α.Π.Θ.).
https://www.youtube.com/watch?v=8-xz4ZKhExU&feature=youtu.be
H ιστορια του ΚΛΙΜΑΞ-Κ.Χρυσογενη
www.youtube.com
Μυθιστόρημα μαγικού ρεαλισμού που εξελίσσεται στη διάρκεια εκατόν πενήντα ετών και έχει σαν αφηγητή, μία βιβλιοθήκη και για πρωταγωνιστές, μια οικογένεια αριστοκρατών από τον μακρινό Βορρά.
Άνθρωποι και πράγματα στο Αιθερικό Παλάτι. Καρδιές που καίγονται, μάχες που χάνονται και κερδίζονται. Οι μοίρες των κατοίκων του παλατιού μπλέκονται στη συγκλονιστική διήγηση του Κλίμαξ, της αιωνόβιας βιβλιοθήκης που τα ξέρει όλα κι ας είδε μοναχά λίγα. Τα βιβλία και τα πράγματα που πηγαινοέρχονταν στην αίθουσα των Βιβλίων, του είχαν μεταφέρει τους καημούς και τους έρωτες των αφεντάδων τους από πρώτο χέρι. Κι αυτός που ξεκίνησε άψυχος, φρεσκολουστραρισμένος και κενός, κατάφερε να αναρριχηθεί στα σκαλοπάτια της συνείδησης, πάνω απ' όλους κι από όλα και να φτάσει εκεί που τόσο λίγοι άνθρωποι φτάνουν στη διάρκεια της μικρής ζωής τους. Να νιώθει την απιστία, την προδοσία, τον μεγάλο έρωτα και τη μεγάλη απογοήτευση, τις πλεκτάνες και την ασωτία, τόσο συγκλονιστικά σαν να λυμαίνονταν στο δικό του σώμα..."
© 2014 Copyright Kατερίνα Χρυσογένη, Τ:2310 451854
ISBN 978-960-93-5832-3
Σχεδίαση Εξωφύλλου: Κατερίνα Χρυσογένη
Συντακτική επιμέλεια: Σωτήρης Γάκος
Γραφική επιμέλεια: Κατερίνα Χρυσογένη
Blog http://klimax2014.blogspot.gr
Facebook/Η ιστορία του Κλίμαξ

ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΝΤΟΡΙΑΝ ΓΚΡΕΪ [ΝΕΑ ΑΝΑΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ]


Wilde, Oscar
Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι
ΣΕΛΙΔΕΣ: 256 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14 x 21
ISBN: 960-446-234-6 • 12.00€
«Το μόνο τρομερό είναι η πλήξη, Ντόριαν. Είναι το μόνο ασυγχώρητο αμάρτημα. Εμείς όμως δεν υπάρχει πιθανότητα να υποφέρουμε από αυτήν, εκτός και αν οι καλεσμένοι εξακολουθήσουν να συζητούν γιʼ αυτό το ατύχημα στον δείπνο. Πρέπει να τους πω πως το θέμα αυτό έγινε ταμπού. Όσο για τους οιωνούς, δεν υπάρχουν οιωνοί. Η Μοίρα δε μας στέλνει αγγελιοφόρους. Είναι πάρα πολύ σοφή ή πάρα πολύ σκληρή για να κάνει κάτι τέτοιο. Και εξάλλου τι θα μπορούσε αλήθεια να σου συμβεί, Ντόριαν; Έχεις το καθετί που θα μπορούσε να επιθυμήσει άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο. Δεν υπάρχει κανένας που δε θα ʼταν κατενθουσιασμένος νʼ άλλαζε τη θέση του μαζί σου».
Η προσωπικότητα του Ντόριαν Γκρέι είναι ένας συνδυασμός τόσων αντιθέσεων που μετά βίας μπορούμε να τις καταλάβουμε. Είναι καλός και συγχρόνως κακός· όμορφος και συγχρόνως ειδεχθής· αψεγάδιαστος και συγχρόνως τρομερά επιλήψιμος. Το πιο σημαντικό όλων: είναι κυριολεκτικά δύο σε ένα – είναι αυτός που είναι, μια ζώσα ύπαρξη και συγχρόνως ένα πορτραίτο, μια ορατή αντανάκλαση της ψυχής του. Το ζήτημα είναι ότι ο Ντόριαν δεν είναι ο μόνος που έχει μια στρεβλή άποψη για την αληθινή ομορφιά. Γνωρίζει καλά ότι και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να μπερδεύουν την εξωτερική εμφάνιση με την εσωτερική ομορφιά και γιʼ αυτόν τον λόγο όσο μπορεί να βγάζει μια εικόνα αμαρτωλού προς τα έξω τόσο μπορεί να αμαρτάνει ελεύθερα. Είναι αλήθεια πως φοβερές φήμες πλανώνται γύρω από το όνομά του, αλλά οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν από κοντά δεν μπορούν να τις πιστέψουν. Αυτό που τον κάνει να συνεχίζει είναι η τέλεια «εικόνα» του – ζει αποκλειστικά για τις σωματικές απολαύσεις και αντλεί απόλαυση από τα ίδια του τα αισθητικά προτερήματα. Ο Ντόριαν βρίσκει πεισματικά την ευχαρίστηση στην αχρεία και τη διεφθαρμένη ψυχή του. Δεν ανησυχεί για το πορτραίτο του επειδή νιώθει κάποια ενοχή, αλλά επειδή φοβάται μήπως αποκαλυφθεί το μυστικό του. Και το πιο φοβερό μυστικό από όλα είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι το ίδιο το πορτραίτο, αλλά το τι σημαίνει για τον Ντόριαν ο τρόπος που βλέπει το πορτραίτο. Έχει πλήρη επίγνωση τού πόσο φαύλος είναι, αλλά δε θέλει να κάνει κάτι για να αλλάξει. Γοητεύεται από τη φαυλότητά του, αγαπά τη φαυλότητα. Στο τέλος του μυθιστορήματος είναι ήδη πολύ αργά – παρά τη φαινομενική αθωότητα και την απίστευτη ομορφιά ο πραγματικός Ντόριαν είναι αμετανόητα κακός.

Εγώ, Κύριε, δεν ξέρω γράμματα ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ

Εγώ, Κύριε, δεν ξέρω γράμματα

Συγγραφέας: Γιάννης Παπαχρήστος
Isbn:978-960-9692-39-7
 Σελίδες: 216
… Σήκωσαν το χέρι μερικοί! Μετά και άλλοι, και άλλοι, και στο τέλος όλοι, εκτός από τον Νίκο Τσακανίκα!
«Α, κάνατε πολύ καλά που ήρθατε εδώ σε μένα! Θα σας τα μάθω εγώ, γιατί εγώ είμαι δάσκαλος και τα ξέρω, αλλά όταν ήμουν έξι χρονών δεν ήξερα ούτε ένα».
«Εγώ ξέρω ένα», λέει ένας.
«Εγώ δύο», λέει ο άλλος.
«Εγώ τρία», ο τρίτος και πάει λέγοντας.
«Ας σταματήσουμε τις κουβέντες και σηκώστε το χέρι όσοι ενδιαφέρεστε να τα μάθετε όλα!»
Σήκωσαν όλοι το χέρι.
«Εδώ έχουμε απ’ όλα», τους λέω, «και κιμωλίες και πίνακα! Ας ξεκινήσουμε!»
Και αρχίζω να γράφω στον πίνακα με έγχρωμες κιμωλίες, ανάλογα με το χρώμα που ταίριαζε, κάτι σαν αυτά εδώ:….
«Ποιος θα ήθελε να μας διαβάσει τώρα αυτά που έγραψα;» τους λέω!
«Εγώ, κύριε, δεν ξέρω γράμματα και δεν μπορώ να διαβάζω», λέει η Μαρία!
«Ούτ’ εγώ», λέει, ο άλλος κι ο άλλος και η άλλη!
«Καλά, θα σας τα διαβάσω εγώ!»

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 07-02-15/21 UTC
ΧΑΜΗΛEΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1008 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ, 1014 ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ
1021 ΣΤΗ ΣΥΡΤΗ ΚΑΙ 1022 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΕΛΙΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 . ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 36.30 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 36.30 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΕΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 08-02-2015 /0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ THN ΚΥΡΙΑΚΗ 08-02-2015
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ.
ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ ΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ, ΕΝΩ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΑΓΕΤΟΣ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΟΡΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 02 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΟΡΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 05 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 04 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΒΡΟΧΗΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 09-02-2015
ΚΑΙΡΟΣ: ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ Η
ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ
ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ-ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.
ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 7, ΒΑΘΜΙΑΙΑ 6 ΜΕ 8 ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ 9 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 10 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

Απόκριες στο Ναύπλιο σε αυτόνομες βίλλες από 79 ευρώ η βραδιά!

Μοναδική Προσφορά για το μαγευτικό Ναύπλιο για το τριήμερο της Αποκριάς!!
Αυτόνομες αμφιθεατρικές βίλλες από 79 ευρώ η βραδιά !!
Το KARAYIANNIS VILLAS είναι ένα συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών με ιδιωτική πισίνα η κάθε μία, μόλις 7,5 χλμ από την ιστορική πόλη του Ναυπλίου. Η αμφιθεατρική χωροθέτηση των κατοικιών δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει την απέραντη θέα που απλώνεται από το κάστρο της Λάρισσας στο Άργος, το Παλαμήδι του Ναυπλίου εως και το βράχο της Ασίνης τόσο από τον υπαίθριο χώρο που βρίσκεται η κάθε πισίνα όσο και από το ζεστό καθιστικό με το τζάκι σε κάθε μία από αυτές
Ο σχεδιασμός των κατοικιών έγινε με κυρίαρχο στόχο την ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής και της εναρμόνισης των κτισμάτων με το ελληνικό τοπίο. Ζεστά χρώματα, λιτές γραμμές και κυρίαρχα υλικά όπως το ξύλο και η πέτρα συνδυάζονται ώστε να προσφέρουν στον καθένα μία αίσθηση άνεσης, χαλάρωσης και ξεκούρασης.
Όλες οι βίλλες διαθέτουν:
Τζάκι με ξύλα τα οποία σας παρέχονται δωρεάν
Ιδιωτική πισίνα με πλακόστρωτη αυλή
Ιδιωτικό χώρο parking
Free Wi-Fi internet

Είναι αυτοεξυπηρετούμενες και πλήρως εξοπλισμένες με
κουζίνα, φούρνο και μπάρμπεκιου, ψυγείο, τηλεόραση, ζεστό νερό, κεντρική θέρμανση και aircondition.

Για το τριήμερο της αποκριάς 20/2 εώς 23/2 ισχύει ειδικό πακέτο όπως παρακάτω
Villa 2-3 ατόμων 40 τ.μ.   79 ευρώ η βραδιά
Villa 4-5 ατόμων 60 τ.μ. 99 ευρώ η βραδιά
Villa 6-7 ατόμων 80 τ.μ. 129 ευρώ η βραδιά
Karayiannis Villas
Νέο Ροϊνό Ναυπλίου T.K 21100 Ελλάδα
Τηλέφωνο +30 2752 091482  FAX: +30 2752 097192
Κινητό +30 694 6207023 , +30 694 6109904
Email info@karayiannis-villas.gr

Angel Stoxx feat. Demy - Where Ιs Τhe Love

Angel Stoxx feat. Demy
Where Ιs Τhe Love


Angel Stoxx feat. Demy - Where Ιs Τhe Love
Ο Angel Stoxx, γνωστός και ως Βαγγέλης Κωστοξενάκης, είναι αναμφισβήτητα
ένας από τους πιο σεβαστούς και ταλαντούχους DJs & παραγωγούς στον χώρο της house μουσικής σκηνής σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Μέσα στα 15 χρόνια καριέρας, σημειώνει στο ενεργητικό του περισσότερες από 200 δισκογραφικές κυκλοφορίες στα μεγαλύτερα labels παγκοσμίως (Toolroom, Deeperfect, Hotfingers, Kling Klong κ.α.).
Το 2015 μπαίνει στην οικογένεια της Panik Records και ενώνει τις δυνάμεις του με τo χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας, την Demy, σε μια εξαιρετική παραγωγή με τίτλο «Where is the Love»!
Η Demy, απογειώνει τη μουσική του Angelstoxx και του στίχους του Andy Nicolas και ένα κλασσικό house track με deep στοιχεία,
κυκλοφορεί στην ελληνική δισκογραφία από την Panik Records!
Spotify: bit.ly/SpotifyDemyRodinoOneiroAlbum
I-tunes : bit.ly/ItunesDemyRodinoOneiroAlbum

Angel Stoxx feat. Demy - Where Ιs Τhe Love
Music : Angel Stoxx
Lyrics : Andy Nicolas
Album: Ρόδινο Ονειρο

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

ENTER THE PANIK WORLD
http://bit.ly/PanikRecords_Facebook
http://bit.ly/PanikRecords_YouTube
http://bit.ly/PanikRecords_Twitter
http://bit.ly/PanikRecords_Instagram
http://bit.ly/PanikRecords_GooglePlus
http://bit.ly/PanikRecords_Website
DEMY OFFICIAL SOCIAL LINKS:
https://www.facebook.com/demyofficial
http://twitter.com/Demy_Official
http://instagram.com/demy_official
http://bit.ly/spotify_demy
ANGEL STOXX OFFICIAL SOCIAL LINKS:
https://www.facebook.com/djangelstoxx
https://twitter.com/angelstoxx

http://www.angelstoxx.com/

Ήρωας βιντεοπαιχνιδιού έγινε... ο Βαρουφάκης

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις
Ήρωας βιντεοπαιχνιδιού έγινε... ο Βαρουφάκης
Νέος ιός «χτυπάει» μέσω facebook - Οδηγίες προστασίας

H NASA φωτογράφισε για πρώτη φορά τον Πλούτωνα

Συμφωνία με τη Google έκλεισε το Twitter

Επετειακό Playstation για τα 20α γενέθλια του με... Swarovski

Τα smartphone και οι οθόνες της επόμενης γενιάς – Ημιδιάφανες και εύκαμπτες ηλεκτρονικές συσκευές προ των πυλών

Το επιβεβαιώνουν και οι επιστήμονες: Το Facebook μπορεί να σε τρελάνει από ζήλια

Πώς τα SMS και το Facebook σαμποτάρουν τις σχέσεις -Με τι ξενερώνουν άνδρες και γυναίκες

Μπάμπης ο φλού ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

Τελεσίγραφο Ντάισελμπλουμ για τις 16 Φεβρουαρίου - in.gr

Τελευταία ευκαιρία για παράταση
Η Ελλάδα πρέπει να υποβάλει αίτηση για παράταση του προγράμματος έως τις 16 Φεβρουαρίου, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η Ευρωζώνη θα συνεχίσει να τη στηρίζει οικονομικά, δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής στο Reuters ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.  
Πιρς - Τσίπρας: Η Ελλάδα θα παραμείνει πυλώνας σταθερότητας
Με αποχή συσσιτίου και φαρμάκων απειλούν οι κρατούμενοι στο νοσοκομείο φυλακών Κορυδαλλού
Έβρος: Εκκενώθηκαν οι οικισμοί Λαγυνά και Πόρος λόγω πλημμυρών
Liberation: Ένα 'οικονομικό πραξικόπημα' που δεν περνάει στην Ελλάδα
Εντατικές διαβουλεύσεις Μέρκελ και Ολάντ με Πούτιν για την Ουκρανία
Οι βομβαρδισμοί σκότωσαν αμερικανίδα όμηρο, λένε οι τζιχαντιστές
Τελεσίγραφο Ντάισελμπλουμ για τις 16 Φεβρουαρίου
Υποβάθμιση της Ελλάδας από την Standard & Poor's
«Όχι» της Αθήνας σε παράταση, επιμένει σε συμφωνία-γέφυρα
[Alt-Text] [Alt-Text]
Πότε τα ανθρώπινα δόντια άρχισαν να στραβώνουν
Τα πρώτα άστρα του Σύμπαντος άργησαν να ανάψουν
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο «αυξάνει τον κίνδυνο γρίπης και πνευμονίας»
Η Κίντμαν τραβά τα βλέμματα στην Μπερλινάλε ως «βασίλισσα της ερήμου»
Όπερα με γεύση καρναβαλιού και... σοκολάτας από την Καμεράτα
Το Γεφύρι της Αρτας δεν υπέστη ζημιές από τις πλημμύρες
Άλμ(π)α πρόκρισης για ΠΑΟ με πρώτο «διπλό» στο Βερολίνο
Χωρίς Τζανδάρη, αλλά με παρουσία Αγγελίδη - Βρύζα η προπόνηση του ΠΑΟΚ
«Να δείξουμε σεβασμό στο άθλημα», λέει ο Περέιρα για το ντέρμπι

Έρωτας και σεξ στο θεατρικό σανίδι
Τα ξένα μουσικά ονόματα που δυναμιτίζουν το Σαββατοκύριακο
Bob Marley: 70 χρόνια από τη γέννηση του θρύλου της reggae
Kερδίστε προσκλήσεις για το live της Angelika Dusk με τους Playmen
Oι προτάσεις του in.gr για το Σαββατοκύριακο
Σωτήρης Καλυβάτσης: «βρισκόμαστε σ' ένα μόνιμο "Φιάσκο"»
Ο Κ.Π. Καβάφης σε γραφή braille. Συνέντευξη με τον Θοδωρή Χιώτη (Project manager Αρχείου Καβάφη)
Χρυσός Φοίνικας και Χρυσή Σφαίρα αυτήν την εβομάδα στις αίθουσες
Το φαινόμενο «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι»
Audi R8 2016: Γερμανικό supercar ραντεβού σε ελβετικό έδαφος
Suzuki ik-2 και iM-4 Concepts: Διπλό χτύπημα στη Γενεύη
Σε αντιστοιχία VW-Audi προσβλέπει ο όμιλος PSA/Peugeot-Citroen για τη «νεοσύστατη» DS
Μέτσοβο, κοιτίδα πολιτισμού
Καλάβρυτα, μνημεία της φύσης και του ανθρώπου
Ναβαρίνο, η μεγάλη ναυμαχία του 1827
Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, το «Πέτρινο Χωριό»
Αγία Θεοδώρα, ένα μοναδικό μνημείο της φύσης και του ανθρώπου
Ποιο στιλ ταιριάζει σε κάθε ζώδιο
5 συνήθειες που κάνουν το στήθος να χαλαρώνει
Η κόρη της Άνι Λένοξ είναι το νέο it girl
Videogame για τη διάγνωση άνοιας & νόσου Αλτσχάιμερ
Καρκίνος Μαστού: Εντοπίστηκαν δύο νέες γενετικές μεταλλάξεις
«Πάρτι» κάνουν τα μικρόβια στο Μετρό
20 σημάδια που δείχνουν πως αρχίζουμε να μοιάζουμε στη μαμά μας!
Διάσημα μωρά: Τα πιο χαριτωμένα στιγμιότυπα της εβδομάδας
Εσείς καθαρίζετε την πιπίλα του μωρού σας με το στόμα σας;
Τα παιδιά μαθαίνουν αυτό που ζουν!
Κυτταρο- μεγαλοϊός στην εγκυμοσύνη: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται
Προσφορές από τον ΟΤΕ και την Vodafone για την Ψηφιακή Αλληλεγγύη
Σε επέκταση εκτός συνόρων οδηγείται το Twitter από τους αριθμούς
Υπηρεσία μουσικής με streaming, γεμάτη Beats, θα λανσάρει η Apple
Hullsquared: Χαμηλές πτήσεις!
Wim Van Der Valk - Continental 30: Η εξέλιξη του είδους