Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Μάσκα Αναπνοής Πυρόσβεσης Ολόκληρου Προσώπου FPS 7000 Drager

Μάσκα Αναπνοής Πυρόσβεσης Ολόκληρου Προσώπου FPS 7000 Drager
Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα: 
Η Μάσκα Αναπνοής Πυρόσβεσης Ολόκληρου Προσώπου FPS 7000 της Drager είναι ανθεκτική σε κρούσεις και θερμοκρασίες. Προσφέρει εξαιρετικά ευρύ οπτικό πεδίο χωρίς παραμόρφωση, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.
Διαθέτει σύστημα αερισμού που αποτρέπει το θάμπωμα της ακόμα και σε περιβάλλον εργασίας με έντονη υγρασία.
Η εφαρμογή της μάσκας γίνεται εύκολα. Το εργονομικό κούμπωμα πέντε σημείων και η διπλή γραμμή σφράγισης, εξασφαλίζουν την ασφαλή και άνετη εφαρμογή σε κάθε τύπο κεφαλιού.
Η μάσκα είναι κατάλληλα κατασκευασμένη έτσι ώστε να φορεθεί ή να αφαιρεθεί γρήγορα και εύκολα. Το σώμα της μάσκας είναι εξωτερικά κατασκευασμένο από EPDM, δερματολογικά ελεγμένο και δεν προκαλεί ερεθισμούς ακόμα και όταν χρησιμοποιείται συνεχόμενα για ώρες.
Η μάσκα είναι πιστοποιημένη με προδιαγραφές για χρήση σε πυρόσβεση EN136 Class 3 και διαθέτει κουμπωτό συνδετικό για αεροπνεύμονα αναπνευστικής συσκευής της Drager, καθώς επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με βιδωτό φίλτρο τύπου Rd40.
Προδιαγραφές – Πρότυπα:
Κατάλληλη για κουμπωτό αεροπνεύμονα αναπνευστικής συσκευής Drager
Υψηλή ανθεκτικότητα σε χημικά, θερμότητα.
Ρυθμιζόμενο κούμπωμα πέντε σημείων για γρήγορη και άνετη εφαρμογή.
Ειδικό λουράκι ασφάλισης
Συμβατότητα με το σύστημα ενδοεπικοινωνίας Drager FPS-COM
Μέγεθος : M2
Υλικό κατασκευής μάσκας : EPDM
Υλικό κατασκευής οθόνης : Polycarbonate
Τύπος συνδετικού αεροπνεύμονα : Κουμπωτό τύπου P
EN 136 CIass 3, EN 137 type 2, CE, NIOSH, AS/NZS, ATEX I M 1 / II 1 GD IIB T6

FURUNO VHF RADIO – FM8900S

FURUNO VHF RADIO – FM8900S

The Furuno FM8900S is a Semi-duplex 25-Watt VHF Radiotelephone with a built-in Class-A DSC and CH70 watch Receiver. It features an easy-to-read, high-contrast 4.3” bright color LCD, enhanced noise reduction and speaker for superb voice quality, and quick-access CH16 key.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

DIAMOND X510N BASE ANTENNA VHF/UHF

DIAMOND X510N BASE ANTENNA VHF/UHF
DIAMOND X510N ANTENNA VHF/UHF ΚΕΡΑΙΑ ΒΑΣΗΣ 
Κεραία υψηλής απολαβής,προσυντονισμένη για την ραδιοερασιτεχνική μπάντα VHF/UHF.
Μία πολύ γνωστή κεραία παγκοσμίως,ίσως η πιό πολυχρησιμοποιημένη στον ραδιοερασιτεχνικό κόσμο.
Κατασκευασμένη απο fiberglass και ανοξείδωτο ατσάλι, με μήκος/ύψος5,20μ.μήκος ράντιαλς 3Χ50εκ
Ο τύπος της κεραίας είναι Collinear με τρια στοιχεία 5/8λ στα 2μ και οκτώ 5/8λ στα 70 εκ.
Made in Japan
ΤΕΧNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 
Band: 2m/70cm
Element Phasing: 3-5/8l/8-5/8l
Gain (dB): 8.3/11.7
Watts: 330 (2m) / 250 (70cm)
Connector: N TYPE
Weight: 2 Kg
Length: 5,20Μ
Max Wind Resistance: 90 MPH

Ballade des dames

Ballade des dames 
Συγγραφέας: Τούλα Τίγκα
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 1 Οκτωβρίου 2018
Σχήμα: 14Χ21
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-163-1
Τώρα πια είχαν μεγαλώσει αρκετά οι πέντε φίλες, τα κορίτσια, ξοδεύοντας πολύ από το αίμα τους κάθε μήνα. Αίμα που είχε παρασύρει χρόνια και μυστικά, γέλια και κλάματα, κραυγές οργής, χαράς, οργασμών και αναστεναγμούς ερωτικής απογοήτευσης. Μέχρι που έφτασε ο καιρός που τα μυστικά, τα συναισθήματα, τα λάθη τους και τα σωστά τους, φόρεσαν τις πρώτες και δεύτερες ρυτίδες τους κι αυτές την άχαρη ταμπέλα της τρίτης ηλικίας. Κι εκείνο το αίμα το θαυματουργό είχε στερέψει πια. Είχε επιστρέψει πίσω στις πηγές του. Κι αυτές είχαν επιστρέψει στη μόνη αστείρευτη βεβαιότητα: ότι η φιλία τους είναι πιο δυνατή κι απ’ τον καιρό που περνάει γρήγορα και σπρώχνει όσα πέρασαν πίσω στο παρελθόν...
Πέντε φίλες που σκόρπισαν η κάθε μια και σε άλλη πόλη αφού πέρασαν μαζί όλα τα δεινά της ενηλικίωσης. Η φιλία τους και οι αγαπημένοι της ζωής τους. Γυναίκες ενός άλλου καιρού που συναντιούνται στη γενέτειρα κάθε φθινόπωρο για να θυμηθούν όσα δεν θέλουν να ξεχάσουν και επιμένουν να λένε «σ’ αγαπώ» και «ευχαριστώ», έστω κι αν είναι σίγουρες ότι θα πάνε χαμένα. Πέντε χαρακτήρες διαφορετικοί σ’ αυτή την ηλικία που τη βαφτίσαμε τρίτη, λες και πρέπει να γίνεται σαφές ότι μια πρώτη και μια δεύτερη έμειναν πίσω, στην εποχή των τακτικών αριθμητικών και των άτακτων αναζητήσεων. Πέντε γυναίκες που εξακολουθούν να νιώθουν νέες, ν’ αγαπούν και ν’ αγαπιούνται μεταξύ τους, όπως τα παιδιά όταν ξεχνούν να μεγαλώσουν.

Σεμινάριο: Ήλιος, Σάββατο 3 Νοεμβρίου


Σεμινάριο: Ήλιος, Σάββατο 3 Νοεμβρίου
Το άστρο της ημέρας.
Ήλιος ο φωτοδότης που ξυπνά τους σκληρά εργαζόμενους όλου του κόσμου, για να εργαστούν.
Ήλιος ο αναιδής που κτυπά τα βλέφαρα των αγκαλιασμένων εραστών να τους θυμίσει ότι είναι ώρα να χωρίσουν (προσωρινά).
Ο θερμός Ήλιος που αναζητούμε με μανία τον κρύο χειμώνα. Κάθε φωτογραφία αυγής και ηλιοβασιλέματος είναι κι ένας ύμνος στον Ήλιο. Αμέτρητοι σεμνοί άνθρωποι έχουν σφαγιασθεί, κατακαεί, βασανισθεί, φυλακιστεί στ' όνομά του.
Ποιες φωτιές καίνε για χάρη μας στα σωθικά του;
Πώς επηρεάζει η παρουσία του τις τηλεπικοινωνίες μας, την ψυχή μας, τα κόκκαλά μας;
Θα σβήσει ποτέ, κι αν ναι, τώρα γρήγορα;
Θα δοθούν απαντήσεις... το υποσχόμαστε.
Εισηγήτρια η Χριστίνα Ηρακλέους, καθημερινή φωτογράφος του άστρου μας.
Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στα γραφεία του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας, Αλεξανδρείας 113.


ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

Νέα κυκλοφορία "Ο Λένιν στο τρένο" της Catherine Merridale


CATHERINE MERRIDALE

             Ο Λένιν στο τρένο




Μετάφραση: Μιχάλης Λαλιώτης
ISBN: 978-960-221-792-4, σχ. 24χ17,
σελ. 368, α΄ έκδοση Οκτώβριος 2018,
τιμή: 22,00€ (χωρίς Φ.Π.Α)

Ένα από τα Καλύτερα Βιβλία της Χρονιάς για τις εφημερίδες
Economist και Evening Standard


«Υπάρχουν δεκαετίες στις οποίες δεν συμβαίνει τίποτα·
και υπάρχουν εβδομάδες στις οποίες συμβαίνουν δεκαετίες»


Β. Ι. Λένιν.
Τον Απρίλιο του 1917, όταν η παραίτηση του τσάρου Νικόλαου συντάραξε την εμπόλεμη Ευρώπη, ο μελλοντικός ηγέτης της επανάστασης των μπολσεβίκων Βλαντιμίρ Λένιν βρισκόταν πολύ μακριά, εξόριστος στη Ζυρίχη. Μόλις πληροφορήθηκε τα νέα, αποφάσισε να επιστρέψει στο Πέτρογκραντ. Αλλά για να φτάσει εκεί, έπρεπε να διασχίσει τη Γερμανία, κάτι που σήμαινε να δεχτεί βοήθεια από τον πιο θανάσιμο εχθρό της Ρωσίας. Η γερμανική κυβέρνηση από τη μεριά της είδε μια ευκαιρία να αποσταθεροποιήσει ακόμη περισσότερο τη Ρωσία επιτρέποντας στον Λένιν και τη μικρή ομάδα επαναστατών που τον συνόδευε να επιστρέψουν.
Κάποιοι πίστευαν ότι ο Λένιν ήταν απλώς ένας «χρήσιμος ηλίθιος», άλλοι ότι θα τον φυλάκιζαν και θα τον εκτελούσαν αμέσως, άλλοι πάλι ότι είχε στην πραγματικότητα ελάχιστους οπαδούς κι ακόμη λιγότερη επιρροή. Όπως έμελλε να αποδειχτεί, έκαναν όλοι μεγάλο λάθος.
Αντλώντας από ένα εντυπωσιακό σύνολο πηγών και πρωτοεμφανιζόμενου αρχειακού υλικού, η Κάθριν Μέριντεϊλ προσφέρει μια καθηλωτική περιγραφή αυτού του σιδηροδρομικού ταξιδιού με τους ασυνήθιστους επιβάτες, που έμελλε να αλλάξει τον κόσμο, καθώς και των συνωμοσιών και τεχνασμάτων που χρειάστηκαν για την πραγματοποίησή του – με φόντο, μεταξύ άλλων, τη μισοξεχασμένη φιλελεύθερη επανάσταση της Ρωσίας
Όταν ο Λένιν έφτασε στον διάσημο πια Σταθμό Φιλανδίας του Πέτρογκραντ έβγαλε έναν εκρηκτικό λόγο μπροστά στο παθιασμένο πλήθος. Απλός και ακραίος, ο λόγος αυτός έχει συγκριθεί με μνημειώδη κείμενα όπως το Διάταγμα των Μεδιολάνων και οι 95 θέσεις του Μαρτίνου Λούθηρου. Ήταν η στιγμή που η Ρωσική Επανάσταση έγινε Σοβιετική, η γένεση ενός συστήματος εξουσίας και πίστης που άλλαξε για πάντα την ιστορία της Ρωσίας και μεταμόρφωσε το διεθνές πολιτικό κλίμα.
«Η Κάθριν Μέριντεϊλ είναι μια από τις εξέχουσες ειδικούς στην ιστορία της Ρωσίας, ικανή να διασταυρώνει δηκτικές παρατηρήσεις με μια βαθιά συμπάθεια για τους ανθρώπους που υφίστανται τις τραγωδίες για τις οποίες γράφει... Ο Λένιν στο τρένο συνδυάζει διπλωματική ίντριγκα, κατασκοπική δεινότητα, δεσπόζουσες προσωπικότητες, γραφειοκρατική αποσύνθεση, στρατιωτική ιστορία και ιδεολογία.»
 - The Economist

«Η ιστορία ανακτημένη ως ζωντανό δράμα... Η Μέριντεϊλ επιβιβάζει λαθραία τους αναγνώστες σ’ ένα τρένο που φεύγει από τη Ζυρίχη τον Απρίλιο του 1917 κουβαλώντας ένα εκρηκτικό φορτίο: τον Βλαντιμίρ Λένιν, τον ανατροπέα που θα πυροδοτήσει μια επαναστατική πυρκαγιά στη Ρωσία.»
 
 -  Booklist

«...Πώς τα μοιραία γεγονότα του 1917 εξαρτήθηκαν από ένα φαινομενικά μικρό επεισόδιο.»
 
The New York Times Book Review

«Η έξοχη, αστεία, γοητευτική ιστορία του διευρωπαϊκού ταξιδιού με τρένο προς την εξουσία που έκανε ο Λένιν συγκλονίζοντας τον κόσμο.»
 
- Evening Standard

«Δύο φορές έχασα τη στάση μου στο μετρό διαβάζοντας αυτό το βιβλίο... σαν πολύτιμο πετράδι που ξεχωρίζει ανάμεσα στις ιστορικές αφηγήσεις, παίρνει ένα μεμονωμένο επεισόδιο από τον προτελευταίο χρόνο του Μεγάλου Πολέμου, φωτίζει μια ήπειρο, μια επανάσταση και μια σειρά ψυχολογικές αντιδράσεις σε μια κατακλυσμιαία στιγμή, και το κάνει με πνεύμα, κρίση και προσοχή στην αποκαλυπτική λεπτομέρεια... η δουλειά της σου επιτρέπει να καταλάβεις κάτι περισσότερο για τον κόσμο που κατοικούμε σήμερα.»
  - The Times

«Βουτηγμένη σε μια υποβλητική ατμόσφαιρα, η αφήγησή της έχει όλα τα υλικά του κατασκοπικού θρίλερ.»

- Newsday



 

Η Catherine Merridale υπήρξε καθηγήτρια σύγχρονης ιστορία στο Queen Mary από το 2004 μέχρι το 2014 και έκτοτε είναι συνεργάτης του Institute of Historical Research, στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Έργα της είναι: Moscow Politics and the Rise of Stalin: The Communist Party in the Capital, 1925-32 (1990), Night of Stone: Death and Memory in Twentieth- Century Russia (2001), Culture and Combat Motivation (2006), Ivan’s War: Life and Death in the Red Army, 1939-1945 (2006), Red Fortress: History and Illusion in the Kremlin (2013), Lenin on the Train (2016).

Bullying στο ελληνικό σχολείο Τα παιδιά μιλούν...

Bullying στο ελληνικό σχολείο
Τα παιδιά μιλούν...

Βάνα Νίκα
Ταξιδευτής, 2016
192 σελ.
ISBN 978-960-579-066-0,
Το φαινόμενο bullying αποτελεί πραγματικότητα στην κοινωνική ζωή των μαθητών που φοιτούν στα σχολεία της χώρας μας, αναγνωριζόμενο πλέον ως το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού. Όμως η έννοιά του τυλιγμένη σε ασάφεια και σύγχυση επιφέρει ακόμα προβληματισμούς σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και ερευνητές του χώρου των κοινωνικών επιστημών.
Προωθώντας τις φωνές μιας ομάδας μαθητών και μαθητριών ηλικίας 11-12 χρόνων που συμμετείχαν σε περιστατικά ανάλογα με αυτά που χαρακτηρίζονται ως περιστατικά bullying το παρόν βιβλίο έχει στόχο να κατανοήσει και να αποτυπώσει τις απόψεις τους για το φαινόμενο, όταν αυτό εκτυλίσσεται μέσα στην δική τους κοινωνική ζωή, αλλά και έξω από αυτήν.
Οι μαθητές και μαθήτριες μιλούν για τις εμπειρίες τους, τις χαρακτηρίζουν, δίνουν εξηγήσεις για την εμφάνισή τους, μιλούν για τις αντιδράσεις τους σ' αυτές και ταυτόχρονα εξηγούν τους λόγους των συγκεκριμένων επιλογών αντίδρασής τους. Όσα τα παιδιά 'καταμαρτυρούν' μοιάζουν ως μία διαρκή προσπάθεια εξασφάλισης των κοινωνικά αποδεκτών προσωπικών τους ταυτοτήτων συμμορφούμενα με τα επικρατούντα κοινωνικο-πολιτισμικά στερεότυπα της τοπικής αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας μέσα στην οποία ζουν και κοινωνικοποιούνται. Μέσα στο παρόν βιβλίο μεταφέρονται μηνύματα προσωπικά, κοινωνικά, πολιτισμικά, εκπαιδευτικά, οργανωτικά τα οποία πρέπει να λαμβάνονται υπ' όψη από όλους όσους ενδιαφέρονται για την ψυχοσωματική υγεία των παιδιών σε μια σύγχρονη, δημοκρατική κοινωνία που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και υιοθετεί τις πανανθρώπινες ηθικές αξίες.

Αλσατία: Το πιο παραμυθένιο σημείο της Ευρώπης

ArtTravel

1

Αλσατία

Το πιο παραμυθένιο σημείο της Ευρώπης.
Κάντε κλικ
2

Μπολόνια

Δυο ημέρες στην κόκκινη πόλη.
3

Νυμφαίο

Πρωινοί περίπατοι σε δάση οξιάς.
Κάντε κλικ
Κάντε κλικ
4

Βαρκελώνη

5 αγορές τροφίμων που αξίζει να επισκεφθείτε.
Κάντε κλικ

Καρκίνος του πνεύμονα: Ποιες είναι οι πρώτες ενδείξεις

Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ--ΒΙΟΛΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

-30% Δημητσάνα για 2 Ημέρες τα 2Ατομα ΚΑΙ Παιδί Δωρεάν μόνο 65€

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
Η Τεύθις  - Δημητσάνα
Η Τεύθις - Δημητσάνα-30%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/03/2019
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
✔ Υπέροχη Τοποθεσία ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking ✔ Οικογενειακά Δωμάτια
★ Οικογενειακά δωμάτια
€65 από €93Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
Astir Bianko - Άγιος Κωνσταντίνος
Astir Bianko - Άγιος Κωνσταντίνος- 50%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Έως 30/04/2019
 Free Wi Fi
€49 από €98Δες το Τώρα!
Ξενοδοχείο Ταξιάρχες - Αρίστη Ζαγοροχώρια
Ξενοδοχείο Ταξιάρχες - Αρίστη Ζαγοροχώρια- 55%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/09/2019
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€139 από €310Δες το Τώρα!
Celena Maisonettes - Aράχωβα
Celena Maisonettes - Aράχωβα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 25/04/2019
 Early check In στις 10:00 και Early check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€140 από €280Δες το Τώρα!
4* Levadia Hotel - Λειβαδιά
4* Levadia Hotel - Λειβαδιά- 37%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Έως 25/04/2019
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€85 από €135Δες το Τώρα!
Alkistis Hotel - Πορταριά Πηλίου
Alkistis Hotel - Πορταριά Πηλίου- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Έως 31/05/2019
 Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας
€99 από €198Δες το Τώρα!
Το Σπίτι του Ορέστη - Άνω Πεδινά Ζαγοροχώρια
Το Σπίτι του Ορέστη - Άνω Πεδινά Ζαγοροχώρια- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 31/05/2019
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00!
€80 από €160Δες το Τώρα!
Natura Chalets - Καρπενήσι
Natura Chalets - Καρπενήσι
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 22/12/2018
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€120Δες το Τώρα!
Chalets Ξένιος - Ορεινή Ναυπακτία
Chalets Ξένιος - Ορεινή Ναυπακτία- 54%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 02/06/2019
 Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€179 από €390Δες το Τώρα!
Αέτωμα Suites - Τρίκαλα Κορινθίας
Αέτωμα Suites - Τρίκαλα Κορινθίας- 36%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 31/05/2019
 70μ από Κεντρική Πλατεία με πλατάνια και τρεχούμενα νερά!
€99 από €155Δες το Τώρα!
4* Portaria Hotel & Spa - Πορταριά Πηλίου
4* Portaria Hotel & Spa - Πορταριά Πηλίου- 31%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 28/02/2019
 Για διαμονή από Δευτέρα έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δώρο
€248 από €360Δες το Τώρα!
Dias Hotel - Ναύπλιο
Dias Hotel - Ναύπλιο- 45%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών (+7 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 31/05/2019
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€109 από €198Δες το Τώρα!
Αρχοντικό Αγκωνάρι - 3/5 Πηγάδια Νάουσας
Αρχοντικό Αγκωνάρι - 3/5 Πηγάδια Νάουσας- 55%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Έως 21/12/2018
 Ποταμίσιο ψάρεμα καραβίδας ή ποδηλασία και Late check out στις 17:00!
€99 από €220Δες το Τώρα!
Θέρμιος Απόλλων - Λίμνη Τριχωνίδα
Θέρμιος Απόλλων - Λίμνη Τριχωνίδα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών (+5 επιλογές)
 Πρωινό
 Έως 25/04/2019
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00!
€99 από €198Δες το Τώρα!
ViP Suite 4 Season - Αράχωβα
ViP Suite 4 Season - Αράχωβα
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών
 Χωρίς Πρωϊνό
 01/11/2018 έως 20/12/2018
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€96Δες το Τώρα!
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+4 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 25/04/2019
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€220 από €440Δες το Τώρα!
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο- 50%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+5 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/06/2019
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€59 από €118Δες το Τώρα!
Mont Helmos Hotel - Καλάβρυτα
Mont Helmos Hotel - Καλάβρυτα- 45%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 25/04/2019
 Για διαμονή από Δευτέρα έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν!
€109 από €198Δες το Τώρα!
Ξενώνας Η Γκούρα - Συρράκο Ιωαννίνων
Ξενώνας Η Γκούρα - Συρράκο Ιωαννίνων- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό + Ένα Γεύμα
 έως 31/05/2019
 Early check in στις 12:00 και Late Check out στις 14:00!
€89 από €178Δες το Τώρα!