Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Simrad ES80 Wideband fish finding echo sounder

Simrad ES80 Wideband fish finding echo sounder
The Simrad ES80 is the fifth generation professional split beam fish finder for the world wide fishing community.
The latest innovations in computer and signal processing technology are used to create a sophisticated, but also intuitive, echo sounder. It can operate with operational frequencies ranging from 10 to 500 kHz. With a suitable transducer, the ES80 can use frequency sweeps ("chirps") across a range of frequencies.
Key features are:
Split beam operation
FM (linear) and CW pulse forms
Large dynamic range
Low self noise
High ping rate
Simultaneous transmission of all frequencies
Several transceivers can run simultaneously
Wide band frequency sweep ("chirp") in combination with advanced signal processing gives an exceptionally good echo quality
Define and save your own user settings
Easy operation with intuitive user interface
Clear and easily comprehensive echo data

This screen capture shows the Simrad ES80 set up for a close inspection of fish close to the bottom. A small school is placed in the zoom window. The capture is kindly provided by Aegean Electronics, Greece.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2000

CRT 2000
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


CITIZEN BAND AM/FM EUROPEAN MULTI-NORMS
LARGE LCD DISPLAY COLORS
MULTI-FUNCTIONS

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ CRT

Αλλαγές

Αλλαγές 
Φραντζέσκα Αλεξοπούλου-Πετράκη
Εικονογράφος: Βασίλης Κουτσογιάννης
Σειρά: Πολύχρωμοι Χαρταετοί
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 32
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-172-3
Κάθε καινούργια αλλαγή φέρνει και μια μικρή ανατροπή στη ζωή του Πέτρου, που αντιμετωπίζει τις αλλαγές με δυσπιστία και «κουμπώνεται» στον εαυτό του. Όμως η τελευταία αλλαγή τον παρασύρει σαν κύμα με το μυστήριό της! Έτσι, αποφασίζει να δράσει, γοητευμένος από αυτό το παιχνίδι της ζωής που ζωγραφίζει με ανεξίτηλα χρώματα το μέλλον του.
ΚΡΙΤΙΚΕΣ
Συνέντευξη της συγγραφέως Φρατζέσκας Αλεξοπούλου- Πετράκη, independent.gr, 26/3/2019
Έρικα Αθανασίου, Διότι οι αλλαγές μπορούν να γίνουν ευχάριστες, ακόμα κι αν δεν δείχνουν για τέτοιες. Κι αυτό είναι το σημαντικότερο μήνυμα του βιβλίου., Διάστιχο, 22/4/2019
Μαρία Σούμπερτ, Μια γενιά "από δεύτερο χέρι" , Θεαθήναι, 25/4/2019
Γεωργία Χάρδα, «Αλλαγές» της Φραντζέσκας Αλεξοπούλου-Πετράκη ,TIMElink, 30/04/2019
Γεωργία Παράσχου, Οι Εκδόσεις Διάπλαση με τη Συλλογή Πολύχρωμοι Χαρταετοί δίνουν την λύση απασχόλησης και φανταστικών ταξιδιών μέσα από τα τρία βιβλία της, τα οποία μπορούν να ξεφυλλιστούν από παιδιά ηλικίας 6-9 ετών, 06/05/2019 Θεσσαλική Press
Μαίρη Μπιρμπίλη, Ένα βιβλίο ιστορίας το οποίο αλλάζει χέρια..., 17/4/2019, elniplex 

🌍 Διαβάστε το πριν είναι αργά! Ένα βαθιά επίκαιρο βιβλίο που αφορά το μέλλον του πλανήτη μας



ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΓΗ
«Αν δεν θέλουμε να μας καταριούνται τα εγγόνια μας,
καλά θα κάνουμε να διαβάσουμε αυτό το βιβλίο».
Timothy Snyder
Πώς θα είναι η ζωή σε έναν τσακισμένο πλανήτη; Πώς θα επηρεαστεί η πολιτική, η οικονομία, η κουλτούρα, η ιστορική αντίληψη από την κλιματική αλλαγή; Πώς εξηγείται το γεγονός ότι η ανθρωπότητα έχει προσπαθήσει ελάχιστα να σταματήσει αυτή τη διαδικασία; Δεν πρόκειται για αφηρημένα ερωτήματα, αλλά για άμεσα και πιεστικά ανθρώπινα δράματα, διλήμματα και εφιάλτες με τα οποία καταπιάνεται ο αμερικανός δημοσιογράφος David Wallace-Wells στο βιβλίο του Ακατοίκητη Γη: Μια ιστορία του μέλλοντος που θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου στα ελληνικά από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε μετάφραση του Κωστή Πανσέληνου. Ένα βαθιά επίκαιρο βιβλίο, ένα κάλεσμα αφύπνισης προς το ανθρώπινο γένος που κατοικεί στον πλανήτη Γη, το οποίο έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα λιθαράκι στην παγκόσμια συζήτηση για το κλίμα που έχει ξεσπάσει.
Η αναγκαιότητα ύπαρξης τέτοιων φωνών γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρη ειδικά αυτή την εβδομάδα που διανύουμε κατά την οποία πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο πάμπολλες και πολυπληθείς κινητοποιήσεις με πρωτεργάτες τους μαθητές για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης με σημείο αναφοράς τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019.
Δεν έχουμε ιδέα τι μας περιμένει. Αυτό είναι το μήνυμα του βιβλίου του David Wallace-Wells. Το Ακατοίκητη Γη: Μια ιστορία του μέλλοντος έχει προκαλέσει τεράστιες συζητήσεις. Εξετάζοντας και αναπτύσσοντας τα χειρότερα αληθοφανή σενάρια που μπορεί να συμβούν αν συνεχίσουμε να ζούμε όπως ζούμε σήμερα, το βιβλίο του Wallace-Wells, που μεταφράζεται σε 15 γλώσσες, είναι ένα μανιφέστο που θα διαλύσει κάθε εφησυχασμό μας, ένας στοχασμός για τον όλεθρο που έχουμε επιφέρει στον εαυτό μας και μια φλογερή έκκληση για δράση και άμεση κινητοποίηση.
Το βιβλίο πρέπει να διαβαστεί από όλους μας, ειδικά από τους νεότερους αλλά και από τους μεγαλύτερους που επωμίζονται την ευθύνη για τον κόσμο που θα παραδώσουν στις επόμενες γενιές. Διότι η ευθύνη να αποφύγουμε αυτή την καταστροφή τώρα ανήκει σε μία και μόνο γενιά.
Μπορείτε από σήμερα να δεσμεύσετε αντίτυπο του βιβλίου, το οποίο είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία, για να το παραλάβετε την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του (στις 14 Νοεμβρίου).
Τα σημάδια της κλιματικής αλλαγής είναι ολοφάνερα ήδη σήμερα και οι αλλαγές έρχονται γρήγορα. Χωρίς μια επανάσταση στον τρόπο που ζουν τη ζωή τους δισεκατομμύρια άνθρωποι, ολόκληρες περιοχές της Γης μπορεί να μετατραπούν σε μη κατοικήσιμες, και άλλες σε τρομακτικά αφιλόξενες, έως το τέλος αυτού του αιώνα.
Σε αυτό το χρονικό του κοντινού μας μέλλοντος, ο David Wallace-Wells φωτίζει τα κλιματικά προβλήματα που ελλοχεύουν – την ανεπάρκεια τροφής, τις προσφυγικές και άλλες κρίσεις που θα μεταμορφώσουν την υδρόγειο. Ο κόσμος όμως θα αλλάξει από την υπερθέρμανση και με ακόμα βαθύτερους τρόπους, οδηγώντας σε πλήρη αναδιαμόρφωση της πολιτικής, της κουλτούρας μας, της σχέσης μας με την τεχνολογία και της ιστορικής μας αντίληψης. Θα είναι μια διαδικασία σαρωτική, που θα διαμορφώσει και θα παραμορφώσει σχεδόν κάθε πλευρά της ανθρώπινης ζωής όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.
Έγραψαν για το βιβλίο
«Ένα εξαιρετικά διεισδυτικό βιβλίο που καταφέρνει να μου προκαλέσει ταυτόχρονα τρόμο αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον».
Jonathan Safran Foer, συγγραφέας
«H Ακατοίκητη Γη του David Wallace-Wells είναι το πιο τρομακτικό βιβλίο που έχω διαβάσει. Το θέμα του είναι η κλιματική αλλαγή, η μέθοδός του επιστημονική, αλλά ο τρόπος που παρουσιάζει τις απόψεις του ο συγγραφέας μοιάζει με την Παλιά Διαθήκη. Το βιβλίο είναι σχολαστικά εμπεριστατωμένο, μια διαδρομή σαν τρενάκι του τρόμου σε όλες τις ολέθριες καταστροφές που θα κατασπαράξουν εντός ολίγου τον υπερθερμαινόμενο πλανήτη μας: θάνατοι εξαιτίας του νερού, θάνατοι εξαιτίας της ζέστης, θάνατοι εξαιτίας της πείνας, θάνατοι εξαιτίας της δίψας, θάνατοι εξαιτίας επιδημιών, θάνατοι από ασφυξία, θάνατοι εξαιτίας πολιτικής και πολιτισμικής κατάρρευσης».
Farhad Manjoo, The New York Times
«Ο Wallace-Wells εξετάζει περιπτώσεις κρίσεως των συστημάτων από κύματα καύσωνα ή αύξηση της στάθμης των θαλασσών· λαμβάνει υπόψη του πανδημίες, οικονομική κατάρρευση και διαμάχες στο πλαίσιο αυτό. Μια περίτεχνη ανάλυση του γιατί –σε έναν κόσμο λύσεων– επιλέγουμε την καταδίκη».
Nature Magazine
«Μια εμπεριστατωμένη ματιά σε ένα μάλλον κομβικό σημείο για την ανθρώπινη ύπαρξη… Αν δεν είστε ήδη θορυβημένοι, ο Wallace-Wells κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Ένα επειγόντως απαραίτητο βιβλίο».
Kirkus
«Ο David Wallace-Wells δημιούργησε μια επιτούτου τρομακτική πολεμική που διαβάζεται σαν κράμα Stephen King και Stephen Hawking. Η Ακατοίκητη Γη σε χτυπάει σαν μετεωρίτης, χάρη στην παράφορα λυρική του γραφή για τον επικείμενο Μαρμαρώναμε μας. Ελπίζω να το διαβάσουν και να φοβηθούν όλοι».
Andrew Solomon, συγγραφέας

Η ΣΤΕΠΑ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ


Τσέχοβ, Αντον
Η στέπα

256 σελίδες
21 x 14
ISBN: 978-960-606-083-0
ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ: Δετζώρτζη, Δέσποινα
10,62€
Στη νουβέλα αυτή η Στέπα δεν είναι σκηνικό, είναι ένα πρόσωπο, είναι ένας ολόκληρος κόσμος.
Όταν δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά η Στέπα, όλοι οι κριτικοί την επαίνεσαν με τα πιο κολακευτικά λόγια. Είπαν ότι ο Τσέχωφ είναι μεγαλοφυία και τον συγκρίνανε με τον Γκόγκολ και τον Τολστόη. Ο Γκόρκη είπε ότι όλες οι σελίδες της Στέπας είναι σαν κεντημένες με ψιλό μαργαριτάρι. Και μια άλλη φορά έγραψε στον Τσέχωφ: «Ξέρετε τι κάνετε; Σκοτώνετε το ρεαλισμό… Σε λίγο θα πεθάνει, για πολύ καιρό μάλιστα… Κανένας δεν ξέρει να γράφει έτσι απλά όπως εσείς για απλά πράγματα… Τα διηγήματά σας είναι μικρά όμορφα μπουκάλια γεμάτα με όλα τα αρώματα της ζωής…».   Στη νουβέλα αυτή η Στέπα δεν είναι σκηνικό, είναι ένα πρόσωπο, είναι ένας ολόκληρος κόσμος. Κέντρο στα διηγήματα του Τσέχωφ είναι σχεδόν πάντα ο άνθρωπος, όποια κι αν είναι η ιστορία του, και κυρίως όταν δεν έχει καμιά ιστορία. Όταν όμως θέλει να παρουσιάσει ένα αντικείμενο ή ένα ζώο, τότε και αυτά γίνονται πρόσωπα. Το αγοράκι που είναι το κεντρικό πρόσωπο της Στέπας και οι άνθρωποι που είναι γύρω του ταξιδεύουν με τη μπρίτσκα ή με τα αργοκούνητα κάρα και μαζί τους ταξιδεύει και η στέπα. Τους καίει ο ήλιος, τους μουσκεύει η βροχή, δροσίζονται στο ποτάμι, ο πραγματικός όμως ήρωας της νουβέλας είναι η στέπα. Είναι η μόνη νουβέλα του Τσέχωφ όπου ήρωας είναι η φύση. Και φαίνεται να συμβολίζει αυτό που αναζητούν οι άνθρωποι στη ζωή.

Δεκαετία του ’40 και Σχολική Ιστορία

Δεκαετία του ’40 και Σχολική Ιστορία 
Πρόσφατες επιστημονικές έρευνες ανέδειξαν το έλλειμμα ιστορικής πληροφόρησης μεγάλων τμημάτων της νεολαίας για τα γεγονότα της δεκαετίας του 1940.
Με αφορμή τα πορίσματα των συγκεκριμένων ερευνών, εξετάζεται στο παρόν βιβλίο η πορεία των μεταρρυθμίσεων στο πεδίο της σχολικής ιστορίας στα χρόνια της μεταπολίτευσης και οι ατελέσφορες προσπάθειες για τον εκσυγχρονισμό του γνωστικού και αξιακού περιεχομένου της ιστορικής εκπαίδευσης τα τελευταία σαράντα χρόνια.
Ο συγγραφέας, παρουσιάζει ερευνητικές στρατηγικές, διδακτικές προτάσεις-σενάρια και κατάλληλα επιλεγμένο και αρθρωμένο ιστορικό υλικό (πρωτογενείς και δευτερογενείς ιστορικές πηγές, μαρτυρίες, αποσπάσματα λογοτεχνικών έργων). Προσανατολίζει εκπαιδευτικούς και μαθητές τόσο στη Δευτεροβάθμια όσο και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση σε μια μαθησιακή πρακτική που αποσκοπεί στην πολυπρισματική ιστορική γνώση για τον Εμφύλιο Πόλεμο στην Ελλάδα (1946-1949) και στη συλλογική αυτογνωσία.
Οι προτάσεις του, παρότι έχουν ως σημείο εκκίνησης τον τρόπο που παρουσιάζεται ο Εμφύλιος Πόλεμος στα σχολικά βιβλία της ΣΤ’ Δημοτικού, της Γ’ Γυμνασίου και της Γ’ Λυκείου Γενικής Παιδείας, δεν είναι δέσμιες του κανονιστικού σχολικού πλαισίου, αλλά εξακτινώνονται στο πολύπτυχο της Δημόσιας Ιστορίας.
Για τον συγγραφέα, η αναμέτρηση με το «σκοτεινό παρελθόν» δεν καλλιεργεί μόνο την ιστορική σκέψη, δεν συγκροτεί μόνο ένα σημαντικό μορφωτικό κεφάλαιο, μια δέσμη σημαντικών δεξιοτήτων, αλλά έχει εκ των πραγμάτων πολιτικό περιεχόμενο και ηθικό νόημα. Καθιστά τον μελλοντικό πολίτη λειτουργό της δημοκρατικής κοινωνίας.
Ο Γαβρίλης Λαμπάτος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας - Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη νεότερη και σύγχρονη ιστορία. Είναι επίσης Διδάκτωρ της σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Έγραψε τα ακόλουθα βιβλία:
ΚΚΕ και εξουσία 1940-1944, Μεταίχμιο, Αθήνα 2018. Έλληνες πολιτικοί πρόσφυγες στην Τασκένδη (1949-1957), Κούριερ Εκδοτική, Αθήνα 2001. Η αριστερή αντιπολίτευση στην Ελλάδα (σε συνεργασία με την Ελένη Αστερίου), Φιλίστωρ, Αθήνα 1995. Η ματαιωμένη ουτοπία, Γιάννης Γαβριηλίδης, Νίκος Καραγιάννης και άλλοι σύντροφοι (σε συνεργασία με τους Γιώργο Κόκκινο και Αφροδίτη Αθανασοπούλου), Ταξιδευτής, Αθήνα 2008.
Μαζί με τον Γιώργο Κόκκινο έγραψαν την εισαγωγή και είχαν την επιστημονική επιμέλεια του βιβλίου Σταμάτης Σκόρδος, Συμβολή στην ιστορία των Ελλήνων ναυτεργατών, Δήμος Αγίας Βαρβάρας, Αθήνα 2006.
Επίσης σε συνεργασία με τον Αγαθοκλή Αζέλη είχαν την επιμέλεια του βιβλίου Π. Μιχαήλ Κοσβύρας, Από το βουνό στον άμβωνα, ο μετασχηματισμός μιας ορεινής κοινότητας, Ταξιδευτής, Αθήνα 2009.
Επιστημονικές του εργασίες έχουν δημοσιευτεί σε συλλογικούς τόμους (Οι Έλληνες και η διασπορά 15ος- 21ος αιώνας, Αθήνα 2006, εκδ. Βουλή των Ελλήνων, Εγκυκλοπαίδεια του Ελληνικού Τύπου, Ινστιτούτο Νεοελληνικών Ερευνών/Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αθήνα 2008.
Δεκαετία του ’40 και Σχολική Ιστορία 
συγγραφέας: Γιάννης Γιαννόπουλος
ΣΕΙΡΑ: ΕΚΚΕΝΤΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ (αρ.10)
Επιστημονικός Υπεύθυνος Σειράς: Γιώργος Κόκκινος
Isbn: 978-960-579-101-8
Διαστάσεις: 14 X 23,5
Σελίδες: 92

Νέα Σμύρνη: 7+1 διευθύνσεις για καλό φαγητό

Νέα Σμύρνη: 7+1 διευθύνσεις για καλό φαγητό

Σημειώστε...

Σαλάτα με καλαμπόκι, αγγούρι και φέτα
Φιλέτο πιπεράτο με σάλτσα γιαουρτιού
Αφράτο κέικ με σταφύλι μοσχάτο

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) Σε Ισχύ

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ)
Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το πρωί της Πέμπτης
(03-10-2019) και από τα δυτικά, με βροχές, που γρήγορα θα ενταθούν
και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από ισχυρούς
ανέμους και πιθανόν στα βορειοδυτικά από χαλαζοπτώσεις.
Πιο αναλυτικά:
1. Αύριο Πέμπτη (03-10-2019), ισχυρές βροχές και καταιγίδες
προβλέπονται, από το μεσημέρι και μετά στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο
και τη δυτική Στερεά και από αργά τη νύχτα στο Νότιο Ιόνιο, τη
δυτική Πελοπόννησο και κατά τόπους στη δυτική και την κεντρική
Μακεδονία.
2. Την Παρασκευή (04-10-2019)
α. Τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι τις μεσημεριανές ώρες,
στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική και
κεντρική Μακεδονία, ενώ το απόγευμα βαθμιαία ο καιρός σε αυτές τις
περιοχές θα βελτιωθεί.
β. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν, από τις
προμεσημβρινές ώρες την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν
πρόσκαιρα τη Θεσσαλία. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν από τις
βραδινές ώρες.
γ. Από νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες
στο βορειοανατολικό Αιγαίο, που τη νύχτα θα επεκταθούν και στα
υπόλοιπα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Βελτίωση
του καιρού σε αυτές στις περιοχές αναμένεται από τις πρωινές ώρες
του Σαββάτου (05-10-2019).
Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και
την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

ΜΑΙΚ ΡΟΖΑΚΗΣ-ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ

-30% Ξυλόκαστρο 28η Οκτωβρίου 4*Arion Hotel με spa+ημιδιατροφή και παιδί Δωρεάν!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο-30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 10 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 28/10/2019)
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
✔ Υδρομασάζ/Τζακούζι ✔ Late check out στις 16:00 ✔ Κέντρο ευεξίας και σπα ✔ Free WiFi ✔ Jacuzzi ✔ Early check in στις 10:00
★ WiFi ★ Bar ★ Εστιατόριο ★ Spa
€149 από €214Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά 1 έως 12 ετών και 1 έως 6 ετών (+7 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (26/10 έως 28/10/2019)
 Παιδική Χαρά!
€186 από €372Δες το Τώρα!
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι- 40%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 8 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 28/10/2019)
 -20% έκπτωση σε θεραπείες massage!
€290 από €480Δες το Τώρα!
4* Kymi Palace Hotel - Εύβοια, Κύμη
4* Kymi Palace Hotel - Εύβοια, Κύμη- 38%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (26/10/2019 έως 29/10/2019)
 Παιδική Απασχόληση με Παιδαγωγό!
€190 από €305Δες το Τώρα!
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα- 42%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 28/10/2019
 Για τους μικρούς μας φίλους Tasty Corner για το Γεύμα τους καθώς και Πλούσιοι Μπουφέδες με snack!
€199 από €345Δες το Τώρα!
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα- 30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά 1 έως 12 ετών και 1 έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 28/10/2019)
 Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας!
€199 από €285Δες το Τώρα!
5* Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa - Παραλία Κατερίνης
5* Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa - Παραλία Κατερίνης- 40%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 3 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 28/10/2019)
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, Ηamam, Sauna και του Γυμναστηρίου!
€199 από €329Δες το Τώρα!
5* Porto Carras Meliton - Χαλκιδική
5* Porto Carras Meliton - Χαλκιδική- 45%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+7 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (25/10 - 28/10/2019)
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€209 από €380Δες το Τώρα!
4* Amarynthos Resort- Εύβοια, Αμάρυνθος
4* Amarynthos Resort- Εύβοια, Αμάρυνθος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 13 ετών (+3 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή + Ποτά
 28η Οκτωβρίου (25/10 - 28/10/2019)
 Ζωντανή ορχήστρα με συνοδεία χορευτικού συγκροτήματος!
€230 από €460Δες το Τώρα!
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 28/10/2019)
 Δωρεάν είσοδος στο Spa για 45 λεπτά σε κάθε διαμονή!
€198 από €398Δες το Τώρα!
5* Ramada Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι
5* Ramada Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι- 50%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 13 ετών
 All Inclusive
 01/10/2019 έως 31/10/2019
 Μπροστά στην Παραλία!
€104 από €208Δες το Τώρα!
Limenari Hotel - Φιλιατρά Μεσσηνίας
Limenari Hotel - Φιλιατρά Μεσσηνίας- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 3 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (25/10 - 28/10/2019)
 Μπροστά στην θάλασσα!
€120 από €240Δες το Τώρα!
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά έως 13 ετών (+1 επιλογές)
 All Inclusive
 28η Οκτωβρίου (26/10 έως 28/10/2019)
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€219 από €440Δες το Τώρα!
Aqua Mare Resort - Ξυλόκαστρο
Aqua Mare Resort - Ξυλόκαστρο- 30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή + Ποτά
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 28/10/2019)
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€190 από €270Δες το Τώρα!
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο- 36%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή + Ποτά
 28η Οκτωβρίου (25/10 - 28/10/2019)
 Παιδική δημιουργική απασχόληση με Ελληνίδα παιδαγωγό!
€210 από €330Δες το Τώρα!
4* Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
4* Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή + Ποτά
 28η Οκτωβρίου (26/10 - 28/10/2019)
 Ζωντανή Μουσική στις 27/10 με Ποτά!
€199 από €398Δες το Τώρα!
4* Semantron Traditional Village - Ελαιώνας Διακοπτού
4* Semantron Traditional Village - Ελαιώνας Διακοπτού- 25%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 4 ετών (+6 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (25/10 - 28/10/2019)
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€226 από €300Δες το Τώρα!
Altamar Hotel - Πευκί Ευβοίας
Altamar Hotel - Πευκί Ευβοίας- 44%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 28/10/2019)
 Ένα μάθημα ιππασίας για δύο άτομα είτε ενήλικες ή παιδιά ανά κράτηση δωματίου!
€174 από €310Δες το Τώρα!
Casa Di Neve - Καρπενήσι
Casa Di Neve - Καρπενήσι- 30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 28/10/2019)
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€299 από €429Δες το Τώρα!
footer