Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

O Bruce Springsteen επανακυκλοφορεί 5 από τα πιο σημαντικά του albums σε βινύλιο!

O BRUCE SPRINGSTEEN ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 5 ALBUMS ΤΟΥ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.
 “THE RISING”, “DEVILS & DUST”, “LIVE IN NEW YORK CITY”, “LIVE IN DUBLIN”, “18 TRACKS”
 ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΙΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


Στις 21 Φεβρουαρίου, ο Bruce Springsteen κυκλοφορεί 5 από τα albums του σε βινύλιο για πρώτη φορά μετά την πρώτη τους κυκλοφορία. Οι συγκεκριμένοι δίσκοι είναι η πλειονότητα των έργων που έχει ηχογραφήσει ο καλλιτέχνης από την αρχή της χιλιετίας, η οποία ήτανμία θριαμβευτική περίοδος για τον Springsteen καθώς έγινε η πολυαναμενόμενη επανένωση με την E Street Band. Για τα νέα βινύλια, έχουν χρησιμοποιηθεί τα original masters των τραγουδιών, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου.
To “The Rising” (2002), θα επανακυκλοφορήσει σε διπλό βινύλιο για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. Ο δίσκος περνάει μηνύματα επούλωσης και λύτρωσης μετά την καταστροφική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Για την ηχογράφηση ενώθηκε ξανά μετά από μία δεκαετία, η E Street Band.
Το “Devils & Dust” (2005) κυκλοφορεί σε βινύλιο για πρώτη φορά μετά την αρχική του κυκλοφορία. To διπλό βινύλιο παραμένει η αυστηρότερη δουλειά του Springsteen και ανακαλώντας το “The Ghost of Tom Joad” που είχε κυκλοφορήσει μία δεκαετία νωρίτερα.
Το “Live In New York City” (2001) έρχεται σε τριπλό βινύλιο για πρώτη φορά μετά την αρχική του κυκλοφορία. Το set χρονολογείται την εποχή της πολυαναμενόμενης reunion περιοδείας του Bruce Springsteen με την The E Street Band και ηχογραφήθηκε κατά την διάρκεια του show στο Madison Square Garden το καλοκαίρι του 2000.
Το “Live In Dublin” (2007) θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο για πρώτη φορά στα χρονικά. Ένα διπλό LP που περιλαμβάνει ένα απόσπασμα της δουλειάς του Bruce Springsteen με την The Sessions Band, συμπεριλαμβανομένου και κλασικών παραδοσιακών τραγουδιών που έγιναν γνωστά από τον Pete Seegger και τις ριζικά διαφορετικά ενορχηστρώσεις του Springsteen.
To “18 Tracks” επιστρέφει σε διπλό βινύλιο για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια. Περιλαμβάνει σπάνιες δουλειές όπως το original “Born In The U.S.A.” demo και αποκλειστικά τραγούδια όπως το “Trouble River”, που είναι μία επανηχογράφηση του “The Promise” που πραγματοποιήθηκε το 1999 και την original version του “The Fever”, που έγινε γνωστό από τον Southside Johnny και τους The Asbury Jukes.

Τα 5 βινύλια τα κυκλοφορήσουν από την Panik Records και την Sony Music.

 

O Nicky Jam και ο Daddy Yankee κυκλοφορούν το MUEVELO!

Ο NICKY JAM KAI O DADDY YANKEE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ “MUÉVELO”!
 Συνεργάζονται ξανά μετά από 20 χρόνια ! Το single είναι σε παραγωγή του duo Play – N – Skillz.

Δύο από τους πιο σημαντικούς εκπρόσωπους της reggaeton σκηνής, ο Nicky Jam και ο Daddy Yankee ξαναενώνουν τις δυνάμεις τους μετά από 20 χρόνια για την κυκλοφορία του “Muevelo”, ενός εκρηκτικού track που υπόσχεται να κατακτήσει τα ραδιοφωνικά και τα digital charts της χρονιάς.
Για πάνω από 20 χρόνια, οι fans του Nicky Jam και του Daddy Yankee περίμεναν τους “Los Cangris” να κυκλοφορήσουν νέο υλικό μαζί. Η αναμονή έφτασε στο τέλος της και το νέο single είναι εδώ.
Η πολυαναμενόμενη μουσική επανένωση έγινε υπό την παραγωγή των βραβευμένων με Grammy παραγωγών Play – N – Skillz και κυκλοφορεί μέσω της Panik Records και της Sony Music. Επιπλέον, το τραγούδι περιλαμβάνει sample από το τραγούδι “Here Comes the Hotstepper” του Ini Kamoze, ένα single που κυκλοφόρησε στην χρυσή εποχή της Reggae και συγκεκριμένα το 1994. Επίσης, το “Muevelo” θα είναι μέρος του επίσημου soundtrack, του πολυαναμενόμενου blockbuster “Bad Boys For Life” που θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου.
“O Yankee είναι ο αδερφός μου στην μάχη, το παρελθόν δεν καθορίζει το σήμερα και το να κάνουμε τους fans μας χαρούμενους ήταν η κινητήρια δύναμη γι’ αυτήν την συνεργασία”, δήλωσε ο Nicky Jam.
Οι δύο καλλιτέχνες δούλεψαν μαζί για την σύνθεση του single, το οποίο έχει ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό music video που γυρίστηκε στους δρόμους του Miami.
Υπό την σκηνοθεσία του έμπειρου Marlon Pena, o Nicky Jam και ο Daddy Yankee παρουσιάζουν ένα κλιπ με δυναμικές σκηνές δράσεις, εμπνευσμένες από την urban κουλτούρα.
“Θέλαμε να επιστρέψουμε μεγαλειωδώς με ένα εκρηκτικό νέο single για τους fans μας”, σχολίασε ο Daddy Yankee.

H Alicia Keys κυκλοφορεί νέο single και music video με τίτλο UNDERDOG!

H ALICIA KEYS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣSINGLE “UNDERDOG” 
ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ EDSHEERAN
 TO TRACK ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΝΕΟ ALBUM THΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ALICIA”

Η 15 φορές βραβευμένη με βραβείο Grammy και παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο Alicia Keys, μόλις κυκλοφόρησε το νέο της single και music video με τίτλο “Underdog” μέσω της Panik Records και της Sony Music. Το καινούριο τραγούδι συνυπογράφουν ο Ed Sheeran και η Keys και η παραγωγή είναι από την ίδια και τον Johnny McDaid. To music video είναι σε σκηνοθεσία της Wendy Morgan.
“Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν πως η λέξη underdog έχει αρνητικό νόημα αλλά εγώ πιστεύω πως είναι μία δυναμική λέξη που εκπροσωπεύει αυτούς, που παρόλο που υποτιμώνται από άλλους καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες τους”, δήλωσε η Alicia. “Αγαπώ αυτό το τραγούδι τόσο πολύ γιατί μιλάει για την αληθινή ζωή, τους αληθινούς ανθρώπους και τις εμπειρίες τους. Όλοι έχουμε υπάρξει σε κάποια φάση της ζωής μας που έπρεπε να καταφέρουμε το απίθανο. Δεν είναι ποτέ εύκολο. Ένας από τους αγαπημένους μου στίχους στο τραγούδι λέει ‘They say I would never make it but I was built to break the mold’. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος άνθρωπος στον πλανήτη που να μην έχει νιώσει έτσι”.
To “Underdog” θα περιλαμβάνεται στο “ALICIA”, το επερχόμενο 7ο studio album της Keys. Από τον δίσκο έχουν επίσης κυκλοφορήσει τα singles “Time Machine” και “Show Me Love” (σε συνεργασία με τον βραβευμένο με Grammy καλλιτέχνη Miguel). To “Show Me Love” χάρισε στην Alicia Keys το 11ο Νο 1 της στο Billboard Adult R&B Songs airplay chart. Ο δίσκος “ALICIA” θα κυκλοφορήσει την άνοιξη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου - "Κοίτα Μην Αγγίζεις" | Νέο Single

Ειρήνη Παπαδοπούλου
«Κοίτα Μην Αγγίζεις»
Νέο Single


Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στο χώρο του τραγουδιού με τη μουσική μετοχή της να ανεβαίνει κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα.
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μας έχει συνηθίσει σε επιτυχίες. Αυτή τη φορά όμως το νέο της single πραγματικά θα ταρακουνήσει τα δισκογραφικά δρώμενα.
Το «Κοίτα Μην Αγγίζεις» σε μουσική του Σπύρου Μεταξά και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη και επιμέλεια παραγωγής Κωνσταντίνας Αποστολοπούλου συνεπαίρνει από την πρώτη νότα με τον εθιστικό του ρυθμό, το πάντρεμα ethnic και RNB στοιχείων και τη sexy διάθεσή του.
                                                                                                                                                       
Για τις ανάγκες του official music video -και με τη βοήθεια της πρόσφατης υποκριτικής εμπειρίας για την οποία πήρε τις καλύτερες κριτικές- η Ειρήνη Παπαδοπούλου μπαίνει στο ρόλο της femme fatale, της απόλυτης μοιραίας γυναίκας που δε διστάζει να γίνει άκρως αισθησιακή αποκλειστικά και μόνο για τον σύντροφό της.
Με τον αισθησιακό της χορό αιχμαλωτίζει το βλέμμα του εραστή της, αλλά και τα δικά μας…..
Τη σκηνοθεσία στο βίντεο κλιπ επιμελήθηκε ο Σπύρος Καψίλης.

Το νέο video clip εγκαινιάζει το επίσημο κανάλι της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο YouTube και μπορείτε να το απολαύσετε μαζί με όλες τις επιτυχίες της. 
Δείτε το στο παρακάτω link:
Το τραγούδι κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τα ραδιόφωνα από τη νέα δισκογραφική στέγη της Ειρήνης Παπαδοπούλου, Minos EMIA Universal Music Company.

Φαίη Ρουμπίνη – «Φοβάμαι» | Νέο Τραγούδι

Φαίη Ρουμπίνη - «Φοβάμαι»
Νέο Τραγούδι




Η Φαίη Ρουμπίνη παρουσιάζει το νέο της single και μας κάνει να παραδεχθούμε ότι… «Φοβάμαι»!

Μετά το σερί των χορευτικών επιτυχιών της, η ταλαντούχα τραγουδίστρια «ξεδιπλώνει» την πιο ερμηνευτική πλευρά της, με μία δυνατή αισθαντική μπαλάντα, τη μουσική της οποίας υπογράφουν οι Enigma και τους στίχους οι ίδιοι μαζί με τον Αργύρη Αράπη.

Με το «Φοβάμαι», που κυκλοφορεί από την Black Music Label και την Panik Platinum, η Φαίη Ρουμπίνη μας βάζει σε απόλυτα ερωτική διάθεση, χαρίζοντάς μας μία ερμηνεία που θα αγαπηθεί πολύ!

CREDITS
Μουσική: Enigma
Στίχοι: Αργύρης Αράπης, Enigma

2019 Black Music Label powered by Panik Platinum

Πολυτελής κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με το Azamara Quest!



Πολυτελής κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με το Azamara Quest!

Απολαύστε ένα μαγευτικό μείγμα ηλιόλουστων προορισμών, ρουστίκ αρχιτεκτονικής, κοσμοπολίτικων πόλεων και μοναδικών πολιτισμών στη Μεσόγειο πλέοντας στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Azamara Quest.
Πειραιάς, Λεμεσός, Χάιφα Ισραήλ, Ασντόντ Ισραήλ, Ηράκλειο Κρήτη, Πειραιάς
Αναχώρηση 14/04 από Πειραιά
9 Νύχτες
Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα μας www.mideast.gr, τηλεφωνήστε μας στο 211 211 8888, ή στείλτε μας email στο mideast@mideast.gr.
Κρουαζιέρα στην Ευρώπη

9 νύχτες

Κρουαζιέρα με πλήρη διατροφή
από 1545€
/άτομο


Mideast Travel Worldwide
Αθήνα:
Βασιλίσσης Σοφίας 105-107
Τ.Κ. 115 21
Tηλ: +30 211 211 8888
Φαξ: +30 210 642 6147
Κωνσταντινούπολη:
Skyland Towers
B Blok, Kat 29
Ofis No 415, 416, 417
Seyrantepe, Sarıye
Tηλ: +90 212 5199565
Φαξ: +90 212 5121553

mideast@mideast.gr

www.mideast.gr

ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Γυριστρούλα

4* Grande Bretagne Hotel - Ναύπλιο

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
4* Grande Bretagne Hotel - Ναύπλιο
4* Grande Bretagne Hotel - Ναύπλιο-29%
 2 ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/04/2020
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
✔ Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας ✔ Free WiFi ✔ Οικογενειακά Δωμάτια ✔ Δωμάτια για μη καπνίζοντες
★ Οικογενειακά δωμάτια ★ WiFi ★ Bar
€99 από €139

Βγήκε από την ελληνική υφαλοκρηπίδα το Ορούτς Ρέις – Πέτσας: Δεν χρειάζεται κανείς να μας τεστάρει

Βγήκε από την ελληνική υφαλοκρηπίδα το Ορούτς Ρέις – Πέτσας: Δεν χρειάζεται κανείς να μας τεστάρει
1-924-600x400.jpg

Δημόσιο: Manager στα υπουργεία, σύνδεση κινητικότητας-προσλήψεων, αλλαγές στο ΑΣΕΠ (ν/σ)

«Βροχή» διαταγών πληρωμής για δάνεια ελβετικού φράγκου

SofokleousIn
«Βροχή» διαταγών πληρωμής για δάνεια ελβετικού φράγκου
Γενική... επίθεση σε δανειολήπτες στεγαστικών δανείων με ρήτρα ελβετικού φράγκου έχουν αρχίσει οι τράπεζες, κα...

ΤτΕ: Τα μνημόνια έδιωξαν 467.000 νέους- Το brain drain συνεχίζεται

SofokleousIn
ΤτΕ: Τα μνημόνια έδιωξαν 467.000 νέους- Το brain drain συνεχίζεται
Αποκαλυπτική είναι η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος για την έκταση της μετανάστευσης στο εξωτερικό νέων Ελλήν...

Έμπρακτη αμφισβήτηση από Άγκυρα - Oruc Reis: είμαστε σε τουρκική ΑΟΖ!

SofokleousIn
Έμπρακτη αμφισβήτηση από Άγκυρα - Oruc Reis: είμαστε σε τουρκική ΑΟΖ!
Με ενέργεια έμπρακτης αμφισβήτησης των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων κλιμάκωσε η Άγκυρα τις προκλήσεις, στ...