Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 061 - ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018/0930 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 22-01-18/03 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 996 ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 998 ΣΤΙΣ 22/15
ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΜΕΛΙΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 22/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 22/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 22/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 22/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 22/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 22/22 UTC
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 22/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 24.50
ΑΠΟ 22/12 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 22/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ
ΑΠΟ 22/16 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 22/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8

Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΣΦΑΓΗΣ VIII

Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΣΦΑΓΗΣ VIII

Όγδοη συνέχεια της «ΜΑΥΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» των ημερών η οποία έχει να κάνει με τον ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΤΕΟ των ΑΝΑΠΗΡΩΝ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ της χώρας, και για να είμαι πιο ακριβής, τους ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ, μιας και έχουμε τόσο τον Ενιαίο Πίνακα Προσδιορισμού Ποσοστών Αναπηριών, όσο και τη «ΛΙΣΤΑ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ».
Τα ΜΠΑΚΑΛΟΤΕΦΤΕΡΑ της ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ  των ΑΜΕΑ και Χρονίως Πασχόντων, τα οποία παρουσιάζουν όχι μόνο πολλές ασάφειες, αλλά ΚΑΙ πολλές περισσότερες ελλείψεις, τα οποία φυσικά ΔΕΝ είναι τυχαία. ΟΛΑ έχουν στόχο τη διευκόλυνση των επιτροπών στο να ΚΟΒΟΥΝ, να ΣΦΑΖΟΥΝ ασθενείς. Το ξαναείπαμε, και δεν θα κουραστούμε να το λέμε.
Πάμε να δούμε ένα κραυγαλέο παράδειγμα Έλλειψης, έτσι, για να μην νομίζουν οι όποιοι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ πως ο κόσμος κοιμάται και θα τους αφήσει να παίζουν με τις ασθένειες και τις ζωές του.
«Εμπαίζουν τους ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση
Βαθιά απογοήτευση και οργή κατακλύζουν εύλογα τους ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση, λόγω των χειρισμών της κυβέρνησης. Παρά τις υποσχέσεις και τα ωραία λόγια, οι αποφάσεις του υπουργείου Εργασίας δείχνουν ότι δυστυχώς η κρατική γραφειοκρατία διαχειρίστηκε το θέμα χωρίς τη δέουσα ευαισθησία και επιστημονική τεκμηρίωση.
Εξηγούμαι. Πρόσφατα, δημοσιεύτηκαν δύο καίριες αποφάσεις της Πολιτείας: ο λεγόμενος Ενιαίος Πίνακας Προσδιορισμού Ποσοστού Αναπηρίας (ΕΠΠΠΑ) και ο νέος Πίνακας Μη-Αναστρέψιμων Παθήσεων. Ο τελευταίος καθορίζει τις παθήσεις, των οποίων η διάρκεια της αναπηρίας καθορίζεται επ’ αόριστον.
Αυτός ο πίνακας λοιπόν δεν περιλαμβάνει την Πολλαπλή Σκλήρυνση! Παρ’  όλο που διεθνώς ορίζεται ως μια χρόνια, ανίατη και προοδευτικώς επιδεινούμενη πάθηση και ενώ όλες οι υπάρχουσες θεραπείες είναι απλά συμπτωματικές και δεν οδηγούν στην ίαση.
Μάλιστα, υπάρχουν μορφές της νόσου, όπως η πρωτοπαθώς και η δευτεροπαθώς προϊούσα, στις οποίες η όποια αναπηρία εγκαθίσταται δεν επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα λειτουργικότητας. Μέχρι πριν από λίγες μέρες, δε, για την πιο βαριά μορφή, την πρωτοπαθώς προϊούσα μορφή δεν υπήρχε καμία διαθέσιμη θεραπεία.
Και αυτή πάντως που εγκρίθηκε πρόσφατα, το φάρμακο Ocrevus (ocrelizumab), φαίνεται ότι μπορεί να βοηθήσει μόνο έναν στους τέσσερις ασθενείς, που υποφέρουν από αυτή τη βαριά μορφή της νόσου.
Η ομοσπονδία των ασθενών με σκλήρυνση (ΠΟΑμΣΚΠ), με επικεφαλής την πρόεδρο Βάσω Μαράκα, προσπάθησε εγκαίρως να ενημερώσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, όπως την υπουργό Εργασίας, τον ΕΦΚΑ και την Ειδική Επιστημονική Επιτροπή του Αρ.7 ν.3863/2010 που είχε επιφορτιστεί με την αναθεώρηση του ΕΠΠΠΑ.
Απευθύνθηκε και στον Α. Ξανθό, αν και ήταν πρακτικά ήταν αναρμόδιος. Αναρωτιέμαι όμως: Πώς είναι δυνατόν ο εκάστοτε υπουργός Υγείας να μην έχει λόγο στις κυβερνητικές αποφάσεις, οι οποίες θα πρέπει να βασίζονται σε επιστημονικά κριτήρια και δεδομένα, που αφορούν τη φύση, τη βαρύτητα και τις επιπτώσεις κάθε χρόνιας νόσου;
Αυτό ακριβώς είναι και το μείζον θέμα. Οι αποφάσεις αγνοούν τη φύση και πολυπλοκότητα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης. Στον αναθεωρημένο ΕΠΠΠΑ το ποσοστό αναπηρίας ξεκινά από 35%, όσο ήταν και στον προηγούμενο, ενώ παλαιότερα ξεκινούσε από 67%.
Η ρύθμιση αυτή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα που βιώνουν πολλοί ασθενείς. Σε αρκετές περιπτώσεις, οι εισηγητικοί φάκελοι δεν αναφέρουν με λεπτομέρεια κάθε σύμπτωμα, που βιώνει ο ασθενής, με αποτέλεσμα να μην συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό της αναπηρίας.
Η ομοσπονδία των ασθενών έχει επανειλημμένως προτείνει κάτι πολύ απλό: να υπάρχουν σαφείς οδηγίες για την συμπλήρωση του εισηγητικού φακέλου από τον θεράποντα Ιατρό και κυρίως να απαιτούν πλήρη αναφορά των συμπτωμάτων του ασθενούς, καθώς και της μορφής της νόσου.
Να σας δώσω ένα ακόμη παράδειγμα για το πόσο αναποτελεσματική είναι η ισχύουσα διαδικασία. Ένα από τα βασικά συμπτώματα της νόσου, που επιβαρύνει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των ασθενών, είναι η κόπωση. Και όμως, δεν συμπεριλαμβάνεται στον υπολογισμό της αναπηρίας!
Η κλινική εικόνα του ασθενούς την ημέρα της αξιολόγησης, πολλές φορές επηρεάζει την επιτροπή αξιολόγησης. Όμως, το θέμα είναι ότι η κλινική εικόνα κάθε ασθενή δεν είναι στάσιμη. Άρα, είναι λάθος η κρίση της επιτροπής να βασίζεται σε αυτή.
Ακόμη, η επιτροπή αξιολόγησης προχωρεί μόνο σε ανάγνωση της γνωμάτευσης, που συνοδεύει τη μαγνητική τομογραφία και δεν εξετάζει την ίδια την εξέταση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα, αφού σε αρκετές περιπτώσεις π.χ. προϊούσες μορφές της νόσου, η γνωμάτευση δεν είναι αντιπροσωπευτική.
Τελικά, φαίνεται ότι μερικές φορές το πιο δύσκολο για τους ασθενείς δεν είναι μόνο η νόσος και οι επιπτώσεις της, αλλά να τα βάλουν με την απρόσωπη δημόσια διοίκηση και τις φρούδες υποσχέσεις των πολιτικών. Η Πολιτεία οφείλει να διαχειριστεί το θέμα με τη δέουσα ευαισθησία και επιτέλους, οι εκπρόσωποι των ασθενών να συμμετέχουν ενεργά στο σχεδιασμό και τη λήψη των αποφάσεων.»
ΠΗΓΗ: virus.com.gr
Έχω γράψει πολλές φορές, πως οι ασθενείς με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, είναι από τους πιο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ στις διάφορες επιτροπές, και μάλιστα ανέφερα και τους λόγους οι οποίοι αναφέρονται και στο παραπάνω άρθρο.
Σε συζητήσεις που είχα με γιατρούς αλλά και με ασθενείς με τη συγκεκριμένη πάθηση, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων πως «οι όποιες ελλείψεις, ασάφειες που αφορούν την πάθηση αυτή, είναι ίσως γιατί εκείνοι που ανέλαβαν τη σύνταξη του πίνακα των παθήσεων, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ. Θα θυμίσω επίσης, πως συνέχεια φωνάζουμε ότι η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, είναι μια πάθηση που μπορεί να ξεγελάσει ακόμα και τους πιο ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ νευρολόγους που ασχολούνται πολλά χρόνια με αυτήν, κάτι που το υποστηρίζουν οι ίδιοι οι γιατροί.
Το μέλλον των ασθενών με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας όπως και πολλών άλλων είναι πολύ πιο αβέβαιο. Είναι σα να λέμε, «κάθε φέτος και χειρότερα». Ο χώρος των ΑΜΕΑ και Χρόνια Πασχόντων είναι πλέον βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Αν ψάξετε στα διάφορα forum θα διαπιστώσετε δυο συναισθήματα.
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, και ΟΡΓΗ.
Και απευθυνόμενος προς ΟΛΟΥΣ τους «αρμοδίους», όποια ιδιότητα και αν έχουν αυτοί, θα τους πω πως πολύ σύντομα θα θερίσουν τις θύελλες από τους ανέμους που έσπειραν.
Θα επανέλθω.

Βασίλης Τσούγκαρης

Ολόσωμη αντιπτωτική Εξάρτηση Magna III

Ολόσωμη αντιπτωτική Εξάρτηση Magna III
Ολόσωμη αντιπτωτική Εξάρτηση Magna III
Χαρακτηριστηκά – Πλεονεκτήματα
Προδιαγραφές

* Ιμάντες από πολυεστέρα 44mm
* Κρίκος ανάρτησης D στην πλάτη και το στήθος
* 2 πλευρικές πόρπες στήριξης και κρίκος στο στήθος για σταθεροποίηση θέσης
* Μαξιλάρι απορρόφησης ενέργειας στην πλάτη
* Κρατήματα στους γοφούς στο στήθος και την κοιλιά
* 1 πόρπη σε κάθε ώμο για να περνάνε τα σχοινιά
* 2 θηλιές εργαλείων στο πίσω μέρος
* Ρύθμιση με ιμάντες στους ώμους, το στήθος, τους γοφούς και την μέση
* Ιμάντας θέσεως και ζώνη μέσης
* Βάρος 2500gr
* ΕΝ361, EN813 και ΕΝ 358
Προτεινόμενη Χρήση
Κατάλληλο για εργασίες σε ύψος.

ELITE 7 CHIRP

ELITE 7 CHIRP
Chirp Βυθόμετρο / Ανιχνευτής ψαριών / Κάθετη ανίχνευση Δομής βυθού / GPS / Chart Plotter.
Τεχνολογία Chirp μεγαλύτερη ευαισθησία, καλύτερος διαχωρισμός ψαριών και στόχων, μεγαλύτερη απόρριψη θορύβων ακόμη πιο καθαρή εικόνα.
Έγχρωμη ευρεία οθόνη 16: 9, 16-bit χρώματα, Full VGA SolarMAX PLUS TFT, 7 ίντσες ή 17,8 εκατ. διαγώνια.
800 Χ 480 pixels.
SolarMax™ για να βλέπετε με όλες τις συνθήκες φωτισμού και από οποιαδήποτε γωνία.
Ρυθμιζόμενος φωτισμός οθόνης και πληκτρολογίου με άσπρα LED.
Διαστάσεις συσκευής: Πλάτος 235 χιλιοστά, Ύψος 151 και Βάθος 76 χιλιοστά.
Τάση λειτουργίας 12VDC (10-17 min-max) κατανάλωση 0,9 Α
Συσκευή στεγανή IPx 7
Συχνότητες λειτουργίας βυθομέτρου 455/800 kHz δύο συχνότητες Δομής βυθού. Χαμηλή-Μεσαία-Υψηλή (CHIRP), 50 kHz/83 kHz/200 kHz.
Ισχύς εξόδου βυθομέτρου 250 watts RMS, 30,000 watts PEP
Πραγματικό βάθος 914 μέτρα ανάλογα με τον τύπο του αισθητήρα που θα χρησιμοποιήσουμε.
Color Line™ (ρύθμιση χρωμάτων) για καλύτερη παρατήρηση των ψαριών και της φύσης του βυθού.
FishReveal™ Δυναμώνει και εμφανίζει τους στόχους των ψαριών, ακόμη και εάν είναι σε κοιλότητες.
Ping Speed HyperScroll™ Ρυθμιζόμενη κύλιση διαγράμματος, για άμεση παρακολούθηση, όταν κινείστε με μεγάλη ταχύτητα.
FlashGraf™ Συνδυασμός γραφικής παράστασης βυθού και γραφήματος φλάσερ, δύο τρόποι αναγνώρισης ψαριών σε μια οθόνη.
FasTrack™ Κάθετη μπάρα φλας, δίνει σε πραγματικό χρόνο τους στόχους και το μέγεθος αυτών.
ASP™ Ρυθμίζει αυτόματα όλες τις λειτουργίες της συσκευής, για να έχετε την καλύτερη απεικόνιση στόχων και βυθού.
· Trackback™
Κινείστε με το σκάφος, βλέπετε κάποιο βυθό στο βυθόμετρο που σας ενδιαφέρει, ήδη τον έχετε περάσει χωρίς να έχετε προλάβει να κλειδώσετε στο GPS την θέση του.
Εάν θέλετε να τον ξαναβρείτε πρέπει να γυρίσετε πίσω με το σκάφος και να αρχίσετε το ψάξιμο με το βυθόμετρο με αποτέλεσμα χάσιμο χρόνου και καυσίμου και πολύ μικρές πιθανότητες να τον ξαναβρείτε
Η συσκευή σας επιτρέπει να γυρίσετε πίσω την οθόνη του βυθομέτρου να βρείτε τα σημεία του βυθού που σας ενδιαφέρουν να τα μαρκάρετε σώζοντας τα ως στίγματα και οποιαδήποτε άλλη στιγμή να μπορέσετε να τα ξαναβρείτε χωρίς να καταναλώνετε χρόνο και χρήμα σε καύσιμα.
Εγγραφή Βυθού.
Με την λειτουργία αυτή μπορείτε να γράψετε στην μνήμη της συσκευής ή σε μια SD κάρτα (βίντεο) όλη την διαδρομή που έχετε διανύσει καθώς και τον βυθό, να γράφετε όλα τα ψαρέματα σας και μετά να τα βλέπετε στον Η/Υ σας στο σπίτι σας ή στην συσκευή σας.
Αποτύπωση οθόνης συσκευής
Με την λειτουργία αυτή μπορείτε να αποτυπώνετε την οθόνη της συσκευής σας και να βλέπετε τις φωτογραφίες σας στην συσκευή ή στον Η/Υ.
· Insight Genesis™
Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δικούς σας ψηφιακούς χάρτες βασιζόμενους στις εγγραφές του βυθού που εσείς έχετε κάνει και να τους βλέπετε στην συσκευή σας μέσω SD card.
GPS ενσωματωμένο με εσωτερική κεραία, WAAS/EGNOS 16 κανάλια.
Διαβάζει τους Gold ψηφιακούς χάρτες της Navionics ή C-MAP Max-N σε microSD κάρτα μνήμης.
Διαθέτει μια στεγανή θύρα για να δεχθεί microSD κάρτες μνήμης.
Εσωτερική μνήμη για να αποθηκεύσετε μέχρι 3000 στίγματα με ονόματα και σύμβολα.
Μνήμη για να αποθηκεύσετε 100 ταξίδια με 100 στίγματα ανά ταξίδι.
Μνήμη για να αποθηκεύσετε 100 ίχνη με 10000 σημεία ανά ίχνος.
ΝΜΕΑ έξοδος (ΝΜΕΑ 2000, ΝΜΕΑ 0183)
Στην συσκευασία περιέχεται υψηλής ταχύτητας αισθητήρας chirp και κάθετης δομής βυθού.
Ελληνική γλώσσα.
Δύο χρόνια εγγύηση.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT MICRON VHF/UHF MOBILE

CRT MICRON VHF/UHF MOBILE 
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 ΚΛΙΚΕΔΩ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!! 
UHF-VHF DUAL BAND MOBILE TRANSCEIVER
RX/TX : 144-146 MHz -- 430-440 MHz
25W
Norm AMATEUR RADIO
Mode FM ( Wide/Narrow )
Frequency range RX/TX : 144-146 MHz / 430-440 MHz --- RX : 136-174 MHz / 400-490 MHz
Power LOW : 5W / MIDDLE : 15W / HIGHT : 25W (large cooling box)
Input voltage 13,8V DC
Memories 200 channels
Channel spacing 12.5 / 20 / 25 KHz
Step of increment 2.5 / 5 / 6.25 / 10 / 12.5 / 20 / 25 / 30 / 50 KHz
Working UU / UV / VU / VV
TONE BURST Yes : 1000Hz / 1450Hz / 1750Hz / 2100Hz
CTCSS / DCS (encoder/decoder) 52 CTCSS / 1024 DCS : sub-audio code to activate repeater like selective tone
DOUBLE WATCH function Yes
TOT function Yes : time out timer
CTCSS / DCS SCAN function Yes
SCAN function Yes : automatic search of busy channels
REVERSE function Yes : the current channel RX frequency will be switched to TX frequency
TALK AROUND function Yes : switch RX/TX frequencies and CTCSS/DCS code to avoid using repetear
Bonus Backlit keys + Jack plug for external loud speaker + 6 functions keys PF1 to PF6 with 3 functions each + menu order can be personalized
Mike With speaker incorpored and programmable keys
Display Large color multifunction TFT display adjustable to 180 °
Level display RX signal + TX power + channel number or frequency + various functions ...
Options Programming cable + software
Programmable by software Yes
Size 122 (l) x 165 (L) x 35 (H) mm
Weight 480 gr
Guaranty 2 years

Το χαμένο άλλοθι

Το χαμένο άλλοθι
Συγγραφέας: Μαίρη Βασάλου
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Ημερομηνία έκδοσης: 15 Νοεμβρίου 2017
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 352
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-138-9
Όταν ο ιατρός Ιάσων Ρώμας, τρελός από αγωνία, ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του γειτονικού σπιτιού, δεν ξέρει τι θα αντικρίσει. Ανάμεσα στα θύματα είναι και η αγαπημένη του Ρέα;
Καλοκαίρι του 1924. Το έγκλημα της οδού Περικλέους συγκλονίζει την Αθήνα. Το άκουσμα της είδησης σημαδεύει καίρια τη ζωή των αδελφών Ρώμα, της Καλλιρρόης, του Ιάσονα και του Πιέρου, αφήνοντάς τους έκθετους στη δίνη μιας αδιανόητης περιπέτειας.
Χειμώνας του 1928. Η εκτέλεση της ποινής πλησιάζει… Κατηγορούμενη, η όμορφη κόρη Ρώσων εμιγκρέ: η «ξένη» για τους πολλούς, Όλγα Μιλιόσοβα για τους λίγους. Η φωνή της ακόμη αντηχεί – δεν έπαψε ποτέ να δηλώνει αθώα. Η ετυμηγορία; Τρις εις θάνατον.
Θανάσιμες σιωπές, άκαμπτες πεποιθήσεις και τα προσωπικά όνειρα μιας κοινωνίας που δεν είναι ακόμη έτοιμη να απαλλαγεί από τα ήθη και τις προκαταλήψεις του παρελθόντος καθορίζουν τις τύχες των ηρώων του βιβλίου. Θα βρεθεί αυτός που έσπειρε τον θάνατο; Ποιοι οι συνεργοί και οι συνένοχοι; Υπάρχει ελπίδα, φως στο τέλος του δρόμου; Ποιοι θα φθάσουν στην επόμενη στροφή; Οι υπαίτιοι, οι ένοχοι, και μαζί τους οι αθώοι;
Κοινωνικό μυθιστόρημα με αστυνομικές, υπαρξιακές και φιλοσοφικές αναφορές. Η συγγραφέας υφαίνει μια εντυπωσιακή πλοκή, χρησιμοποιώντας συνεχή φλας-μπακ και αριστοτεχνική γλώσσα για να αναπτύξει χαρακτήρες που ξαφνιάζουν, θύτες και θύματα του περιβάλλοντός τους. Η ολοζώντανη απεικόνιση μιας αθηναϊκής εποχής που βρισκόταν όπως και η δική μας σε κρίση, στο μεταίχμιο.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ [Β ΚΥΚΛΟΣ]



Σεμινάριο Διεύθυνσης Χορωδίας


Στο σεμινάριο θα διδαχθούν οι αρχές της διεύθυνσης χορωδίας σε αρχάριο αλλά και σε προχωρημένο επίπεδο. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην πλαστικότητα της διεύθυνσης, στις ασκήσεις οι οποίες συμβάλλουν στην ανεξαρτησία των χεριών, στις ομοιότητες και διαφορές ανάμεσα στη διεύθυνση χορωδίας και ορχήστρας, καθώς και στη διεύθυνση Ρετσιτατίβων Ορατορίου και Όπερας. Η διεύθυνση απλών και σύνθετων μέτρων, οι στυλιστικές διαφορές διεύθυνσης ανά εποχή καθώς και η αρμόζουσα προετοιμασία των μαέστρων φωνητικών και οργανικών συνόλων πριν την πρόβα αλλά και τη συναυλία,είναι κάποια από τα θέματα που θα απασχολήσουν τους συμμετέχοντες.
Ο Δημήτρης Κτιστάκης, συνεργαζόμενος μαέστρος της χορωδίας της ΕΡΤ και διδάσκων στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, είναι ο προσκεκλημένος μαέστρος και δάσκαλος στο Εργαστήρι Διεύθυνσης Χορωδίας (15 ωρών) που διοργανώνει στις 26, 27 και 28 Ιανουαρίου 2018, η Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση.
Ώρες εργαστηρίου:
Παρασκευή 26/1: 18:00-22:00
Σάββατο 27/1: 11:00-16:00
Κυριακή 28/1: 10:00-14:00
Ε.Ε.Μ.Ε.
Ερμού 7, Τ.Κ. 54625
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 6939560404
Διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας:
info@eeme.gr
Eπισκεφτείτε την
ιστοσελίδα της ΕΕΜΕ
www.eeme.gr

Ακολουθείστε μας στο facebook

Επισκεφτείτε το blog της ΕΕΜΕ

Ο άνθρωπος που έχασε το είδωλό του

Ο άνθρωπος που έχασε το είδωλό του 
Το είδωλο ενός ανθρώπου ξεριζώνεται μέσα από τον καθρέφτη και εμφανίζεται μπρος του.
Το πλασματικό είδωλο, το άλλο εγώ, το επιθυμητό, το ιδανικά πλασμένο.
Το παράδοξο ξενίζει αλλά γίνεται αποδεκτό ως φυσιολογικό, όμως το είδωλο, που ξεκινάει να γνωρίζει την ζωή, θέλει περισσότερα, γίνεται άπληστο και θέλει να αποκτήσει με κάθε κόστος την θέση του στην πραγματικότητα.
Ένας έρωτας όμως έρχεται να ανατρέψει την ιστορία, όλα ξαφνικά αλλάζουν, οι χαρακτήρες, οι άνθρωποι, η ιστορία.
Η διεκδίκηση της ζωής, αυτής που σαν δώρο μας έχει δοθεί, γίνεται δυνατή μόνον όταν συνειδητοποιηθεί το γεγονός πως μπορεί να χαθεί.
Μέσα από αυτό το κοινωνικό θρίλερ και τους συμβολισμούς του αναδεικνύεται η καλά κρυμμένη δύναμη της ψυχής του καθενός. Κι αυτή η δύναμη πολλαπλασιάζεται από τον έρωτα που λειτουργεί σαν μοχλός ανακίνησης της σκέψης, της απόφασης, της ανθρώπινης άμυνας και λειτουργίας. 

Ο άνθρωπος που έχασε το είδωλό του
συγγραφέας:Γιώργος Φράγκος
Isbn: 978-960-579-077-6
Διαστάσεις: 14X21
Σελίδες: 320

Ταξίδι στα Χιονοδρομικά κέντρα Β. Ελλάδος

ArtTravel

1

Ελλάδα

Ταξίδι στα Χιονοδρομικά κέντρα στα βόρεια της.
Κάντε κλικ
2

Μαστοροχώρια

Tα Ζαγοροχώρια των εναλλακτικών.
3

Άμστερνταμ

Όλα τα ωραία του σε ένα βίντεο.
Κάντε κλικ
Κάντε κλικ
4

Αθήνα

5+1 στάσεις στην «ανερχόμενη» οδό Πετράκη.
Κάντε κλικ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΑΝΕΜΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 60
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 21-01-18/21 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1000 ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΟ.
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 7 Η 8 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 8. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8.
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΤΑΥΡΟΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΙΣΧΥΡΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΕΛΤΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΛΥ
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7
ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΙΘΑΝΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΙΘΑΝΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 25.00 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
6 Η 7 ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 Η 5. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ
ΤΗ ΜΕΛΙΤΑ

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 060 - ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018/0330 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 21-01-18/21 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1000 ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΟ.
ΜΕΛΙΤΑ, ΓΚΑΜΠΕΣ, ΣΙΔΡΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 22/07 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 22/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8
ΜΠΟΥΤ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 22/10 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 22/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 25.00, ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 22/10 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ, ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΑΠΟ 22/10 UTC ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 22/16 UTC
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΠΟ 22/07 UTC ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 22/16 UTC
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8

ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙΡΟΥ