Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Σε λίγες μέρες, θα «γιορτάσουμε» για ακόμα μια φορά την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, της πλέον ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗΣ και ΥΠΟΥΛΗΣ χρόνιας πάθησης που ταλαιπωρεί πάρα πολύ κόσμο.
Δεν ξέρω ΠΩΣ «γιορτάζεται» αυτή η μέρα στις άλλες χώρες, γνωρίζω ΠΩΣ αντιμετωπίζονται όμως οι ασθενείς με την πάθηση αυτή σε πολλά μέρη, σε άλλες, «πολιτισμένες» χώρες που ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση δεν έχουν με την Ελληνική Πραγματικότητα.
Το έχω γράψει αμέτρητες φορές, πως στην Ελλάδα, οι ασθενείς με ΣΚΠ είναι ίσως από τα πιο ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, στις πλάτες των οποίων παίζονται διάφορα ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ που σε συνδυασμό με την πάθηση τους, τους κάνουν τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη απ’ ότι είναι.
Μιλάμε για μια πάθηση για την οποία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, άσχετα με τα πυροτεχνήματα περί νέων «θεραπειών» που σκάνε τακτικά εδώ και χρόνια δίνοντας ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ στους ασθενείς….
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ, ΑΠΛΑ, «ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ» ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ.
Έτσι, σε απλά Ελληνικά, μπας και το καταλάβουν οι «διαφημιστές» - δημοσιογράφοι και μη των φαρμακευτικών εταιριών.
Σίγουρα, δεν υπάρχει άνθρωπος πάνω σε αυτό τον πλανήτη, που να μην θέλει να βρεθούν οι θεραπείες για ΟΛΕΣ τις αρρώστιες.
Βέβαια, αν θεραπευτεί ο κοσμάκης, αν γίνει καλά, θα βάλουν λουκέτο ΟΛΕΣ οι φαρμακοβιομηχανίες οι οποίες ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ από τον Ανθρώπινο Πόνο, γιατί είναι ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ!
Πείτε με «κακοπροαίρετο», αλλά για σκεφτείτε, ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΟΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ!
Αυτό δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά πάρα πολλοί ασθενείς με διάφορες χρόνιες παθήσεις, άτομα, που ουσιαστικά είναι κάτι σαν τα ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ «ΣΚΕΥΑΣΜΑ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ «ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ»..
Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας λοιπόν, στις 25 του Μήνα, και στην Ελλάδα, μια από τα ίδια.
Η πάθηση βρίσκεται ΕΚΤΟΣ λίστας, ξέρετε, εκείνο το κατάπτυστο μπακαλοτέφτερο με τις 43 μη αναστρέψιμες παθήσεις, και το άλλο, με τα…. «ποσοστά αναπηριών», οι ασθενείς ταλαιπωρούνται κάθε τρία χρόνια στα ΚΕΠΑ, λες και θα γίνουν καλά, λες και δεν έχουν τα ΜΥΡΙΑ όσα προβλήματα που επιφέρει η ΣΚΠ, μέσα σε όλα και οι διάφορες ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ των…. «θεραπειών», λες και…….
Και σα να μην φτάνουν όλα αυτά και άλλα πολλά, έχουν να αντιμετωπίσουν σε πολλές περιπτώσεις την ΑΓΝΟΙΑ για την πάθηση από τους γιατρούς που αποτελούν τις υγειονομικές επιτροπές, και μιλώ για ΑΓΝΟΙΑ, γιατί η συγκεκριμένη πάθηση είναι ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ,  Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ (αυτό είναι μαρτυρία πολλών γιατρών), ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ…..
Και φυσικά, μην το ξεχάσω, η ταλαιπωρία των ασθενών με ΣΚΠ στα ΚΕΠΑ, ενισχύεται και από τις διάφορες «παρεμβάσεις διευθυντών» στις αποφάσεις των επιτροπών, οι οποίες, στα πλαίσια της «γραμμής κοψίματος ατόμων με αναπηρίες από τις επιτροπές», γραμμή παλιά, των προηγούμενων κυβερνήσεων, ακυρώνουν ουσιαστικά την απόφαση της επιτροπής  στέλνοντας σε δευτεροβάθμια επιτροπή τους ασθενείς με ότι συνεπάγεται αυτό από χρόνο, κλπ.
Λες και ΟΛΟΙ με τις χρόνιες παθήσεις, προτιμούν τα αναπηρικά επιδόματα, τις αναπηρικές συντάξεις, από την ΥΓΕΙΑ τους….
Λες, και ήταν επιλογή τους να τυραννιούνται για μια ζωή, λες και…….
Την άλλη εβδομάδα λοιπόν, θα…. «γιορτάσουμε» την Παγκόσμια Ημέρα ΣΚΠ, θα βγουν κάποιοι να πουν τις γνωστές μπούρδες, και μετά, του χρόνου πάλι.

Βασίλης Τσούγκαρης

Garmin VHF 300i AIS. Black

Garmin VHF 300i AIS. Black 
Κωδικός προϊόντος: 1007743

Το ραδιοτηλέφωνο VHF της Garmin VHF 300i με δυνατότητα εκπομπής από 1 έως 25 watts παρέχει δυνατότητα να δημιουργήσετε περισσότερους σταθμούς. Διαθέτει σύστημα ενδοεπικοινωνίας/ Hailer με έξοδο 30watts και είναι συμβατό με ΝΜΕΑ 0183 και ΝΜΕΑ 2000 για μεγαλύτερη ευελιξία στην συνδεσμολογία. Με το VHF 300i AIS έχετε λεπτομερείς πληροφορίες για παραπλέοντα σκάφη ανεξάρτητα αν υπάρχει ορατότητα. Οι πληροφορίες που λαμβάνετε αφορούν τη θέση, την πορεία και την ταχύτητα σκαφών εξοπλισμένα με AIS που βρίσκονται εντός εμβέλειας. Το VHF 300i AIS δέχεται σήματα Class A και Class B ταυτόχρονα για να μην χάνεται καμία σημαντική πληροφορία.Επιπλέον έχει δυνατότητα αποστολής μηνύματος ήχου 15 δευτερολέπτων το οποίο παραδίδεται μέσω DSC. Μπορείτε ακόμα να ακούσετε τα τελευταία 90 δευτερόλεπτα κάθε εισερχόμενης κλήσης με το πάτημα ενός κουμπιού. Η λειτουργία του VHF 300i AIS γίνεται μέσω του χειριστηρίου GHS 10 που επιτρέπει τον πλήρη χειρισμό από απόσταση. Το GHS 10 έχει έγχρωμη οθόνη LCD 2 ιντσών και εύχρηστο πληκτρολόγιο. Το VHF 300i χρησιμοποιεί το ηχείο 4 ιντσών που περιλαμβάνεται στην συσκευασία με ρύθμιση για την ένταση του ήχου, το ενσωματωμένο ηχείο στο GHS 10 ή άλλο εξωτερικό ηχείο. Το VHF 300i AIS υποστηρίζει πλήρως Class D DSC μέσω του NMEA 0183 ή ΝΜΕΑ 2000. Σε περίπτωση ανάγκης το DSC πραγματοποιεί κλήση με το πάτημα ενός κουμπιού. Αν το σκάφος σας διαθέτει ένα συμβατό GPSPlotter μαζί με την εκπομπή του σήματος κινδύνου θα εκπέμπεται και η θέση του σκάφους σας.
Στην συσκευασία περιλαμβάνονται: VHF 300i AIS, χειριστήριο GHS 10, ενεργό ηχείο, καλώδιο  τροφοδοσίας/δεδομένων, καλώδιο deck 10μ., υλικά τοποθέτησης, οδηγίες χρήσης.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 
DSC: Class D
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ: ΝΑΙ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 24.8 x 18 x 16.4εκ
ΕΞΟΔΟΣ HAILER: 20 WATTS
ΕΞΟΔΟΣ: 25 WATTS
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΧΕΙΟ 4WATTS
939,00 € 

Τιμή Προσφοράς 849,00 €

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η πρόταση της εβδομάδας! Shadow Polmar UHF 3W

Η πρόταση της εβδομάδας!
Shadow Polmar UHF 3W

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
ΦΟΡΗΤΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ PMR 446. 16ch 8+8 ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΟΣ, ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ,ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ,ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ,ΠΛΗΡΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ 4 ΩΡΕΣ,ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.
ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
* MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΣΧΥΗ ΜΕΧΡΙ 2 WATT ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ( OFSET,TONE ENCODER /DECODER /WIDE,NARROW)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ. 
Ultra-small size design Easy to use
Monitor function
3,7V/1200mAh Li-ion battery
PC functions manageable:
- 50 CTCSS and 83 DCS codes
- Squelch treshold level
- TOT (Time-Out-Timer) function
- BCL (busy channel lock) function
Power Save function 

ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΒΑΣΗΣ, ΚΛΙΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ, ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ / ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ

Τρωικός πόλεμος

Τρωικός πόλεμος
Συγγραφέας: Κατερίνα ΜουρίκηΙωάννα Κυρίτση-Τζιώτη
Εικονογράφος: Νεστορας Ξουρής
Σειρά: Μυθολογία - Πρώτη γνωριμία
Ημερομηνία έκδοσης: 7 Μαρτίου 2016
Σχήμα: 21Χ21
Σελίδες: 36
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-008-5
Ετικέτες Μυθολογία
Ο πόλεμος που ξέσπασε για τα μάτια της Ωραίας Ελένης, γραμμένος με ευρηματικούς στίχους και πολύ χιούμορ. Κάτω από τα τείχη της Τροίας, θα γνωρίσετε τα πρωτοπαλίκαρα των Αχαιών και των Τρώων. Θα παρακολουθήσετε τις σκληρές σώμα με σώμα μάχες τους, ως τη στιγμή που μια πονηριά των Αχαιών θα τους δώσει τη νίκη, αν φυσικά μπορεί να υπάρχει νίκη σε ένα πόλεμο.
Ο Νέστορας Ξουρής με τις ζωντανές του ζωγραφιές δίνει μια μαγευτική διάσταση στο κείμενο.

ΜΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΕΧΩ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

ΜΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ
“ΕΧΩ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ”
ΜΟΥΣΙΚΗ / ΣΤΙΧΟΙ : ΜΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ
Ακούστε το τραγούδι στο YouTubehttps://youtu.be/ujfcMrFroH0
Ο Μάνος Πυροβολάκης,  ο τραγουδοποιός που έχει καταφέρει να συνδυάσει αρμονικά στοιχεία της κρητικής παράδοσης με την ποπ-ροκ μουσική, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Έχω Παράξενη καρδιά» σε στίχους και μουσική του ίδιου.
Μοντέρνα και λιτή ενορχήστρωση που παντρεύει μια ροκ μπάντα με την Κρητική λύρα που πότε παίζει αντιστικτικές μελωδίες πίσω από τη φωνή και πότε «σολάρει» μέσα από ηλεκτρικά πετάλια στο ύφος του τραγουδιού.
Ο Μάνος ερμηνεύει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ένα τραγούδι αφιερωμένο στις «παράξενες καρδιές».
Καλή ακρόαση!
Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και σε όλες τις streaming υπηρεσίες:

5/6 Ιερισσός - Συναυλία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού-χαλκού

OLYMP AWARDS 2016

OLYMP AWARDS 2016,
Taste and Design competitions for Food & Drinks
Register your participation until 26 May

Taste & Design Contests for food & drinks
Print out the Participation form here:
• TASTE awards of Food & Beverage
http://www.olympawards.co.uk/wp-content/uploads/2016/01/PARTICIPATION-FORM-QUALITY-OLYMP-AWARDS.pdf
Fill out the participation form with CAPITAL letters and send it back-attached with the bank deposit- in email:info@olympawards.gr
- Participation cost €180 + VAT 23% = €221,4
- 4 items of your products
Taste & Design Contests for food & drinks
Print out the Participation form here:
• DESIGN awards of Food & Beverage
http://www.olympawards.co.uk/wp-content/uploads/2016/01/PARTICIPATION-FORM-PACKED-OLYMP-AWARDS.pdf
Fill out the participation form with CAPITAL letters and send it back-attached with the bank deposit- in email:info@olympawards.gr
- Participation cost €180 + VAT 23% = €221,4
- 4 items of your products
- 3 labels or printed high quality label
Register your participation today.
and
// ADD value on your products.
Increase the sales of your products \\

ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΤΗΣ ΜΑΡΜΕΛΆΔΑΣ

ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΤΗΣ ΜΑΡΜΕΛΆΔΑΣ

Η κόκκινη κλωστή τού παραμυθιού και οι βελόνες της πολιτικής θεωρίας, φτιάχνουν το εντυπωσιακότερο υφαντό της πλάσης: Το αφήγημα.
Όπως αυτά που ακούει ένα χαρούμενο παιδί, όταν θέλει να συνεχίσει να παίζει.
Γιατί, αντίθετο του παιχνιδιού δεν είναι η σοβαρότητα, αλλά η πραγματικότητα. Και η απεύθυνση της αφήγησης είναι τόσο σοβαρή, που μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα και να διακόψει τη λογική πορεία της ιστορίας.
Από τον πρόλογο του Χαΐνη Δ. Αποστολάκη:
«…..Στο συγκεκριμένο πόνημα, ο Γιώργος Κτενάς καταπιάνεται με τις ιερές ιδέες της αυτονομίας, της αυτοοργάνωσης, της ελευθεριακής παιδείας, μέσα από τα έκπληκτα μάτια ενός ‘κανονικού παιδιού’ που επισκέπτεται μια τέτοια ελευθεριακή κοινότητα: το χωριό της Μαρμελάδας.
Ο κοινοτισμός είναι το πρόσφατο και απώτατο παρελθόν μας και –με μια άλλη μορφή– ο μόνος τρόπος που θα μπορεί να διαβιώσει ο άνθρωπος στο προσεχές μέλλον.
Ο παραλογισμός του ανταγωνισμού του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την ανθρωπότητα σε έξωση από τον πλανήτη Γη, το πολύ σε πέντε γενιές, αν δεν καταστραφεί, ωστόσο, από έναν γενικευμένο πόλεμο. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι η ανθρώπινη ύπαρξη είναι ήδη κενή και βαθιά τεθλιμμένη, απουσία οράματος. Γι’ αυτό ο κοινοτισμός είναι η μόνη λύση. Γιατί αντικαθιστά τον αποκλεισμένο, αδύναμο ‘μέσο καταναλωτή’ των ετερόνομων, εξουσιαστικών κοινωνιών, με τον υπεύθυνο, μοναδικό πολίτη της αυτοθεσμιζόμενης κοινότητας, που συμμετέχει ενεργά στη λήψη των αποφάσεων που αφορούν τον εαυτό του και το σύνολο.
Το παράλογο της εξουσίας δεν απαντιέται με την ώριμη, κατασταλαγμένη λογική, παρά μόνο από τον ανώριμο παιδικό πειραματισμό και τη φαντασία, που η ιδρυματική εκπαίδευση και γενικά όλες οι δομές προσπαθούν να καταστείλουν.»
Το χωριό της Μαρμελάδας
(Ένα παραμύθι για παιδιά, με σημειώσεις για μεγάλους...) 
συγγραφέας:Γιώργος Κτενάς
Isbn:978-960-579-047-9
Σελίδες:53
Λιανική Τιμή: 8,00 ευρώ

"Καλοκαιρινές αποδράσεις" για παιδιά στο Τελλόγλειο

        Summer Camp
                      «Καλοκαιρινές αποδράσεις» για παιδιά στο Τελλόγλει

Σε εναλλακτικό καλοκαιρινό προορισμό για παιδιά θα μετατραπεί το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ, για τέσσερις εβδομάδες, από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου 2016. Παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, έχουν την ευκαιρία να «αποδράσουν» από τη ζωή στην πόλη, χωρίς να απομακρυνθούν από την καρδιά της, συμμετέχοντας σε μία ξεχωριστή εμπειρία: ένα πλούσιο θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει εικαστικά, μουσικά και θεατρικά εργαστήρια, εργαστήριο comics, χορού, φωτογραφίας και κινηματογράφου.
Τα συναισθήματα που προκαλούνται μέσα από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης θα πρωταγωνιστήσουν στη θεματική του Summer Camp, καθώς θα πάρουν μορφή μέσα από τις διαφορετικές προσεγγίσεις των εργαστηρίων.
Στα εργαστήρια τα στοιχεία της φύσης θα συνδυαστούν με την ιστορία της τέχνης:
1. Το στοιχείο του νερού με τους «κολυμβητές» του Henri Matisse.
2. Η δύναμη του αέρα με το κίνημα του φουτουρισμού, τη ροή που χαρακτηρίζουν τα αρχιτεκτονικά έργα της Zaha Hadid και τους φυσικούς ή τεχνητούς ήχους που υπάρχουν στο περιβάλλον.
3. Ήρωες της φωτιάς και ιστορίες με δράση και πλοκή θα ζωντανέψουν μέσα από θεατρικά παιχνίδια, προβολές ταινιών και τη δημιουργία comics και animation.
4. Το στοιχείο της γης θα συνδεθεί με τη γλυπτική, το σώμα, τη χοροκίνηση και την «Τέχνη της Γης» (Land art).
Το θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στοχεύει στην ένταξη των παιδιών σε μια  δημιουργική διαδικασία, στην απελευθέρωση της φαντασίας και της δημιουργικότητας, στην απόκτηση γνώσεων, στην ενίσχυση των δεξιοτήτων, στην τόνωση της κοινωνικότητας και της επικοινωνίας, στην καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος μέσα από τη διασκέδαση, τις ποικίλες εκφραστικές και καλλιτεχνικές επινοήσεις.
Το Summer Camp περιλαμβάνει τέσσερις ενότητες που βασίζονται στα τέσσερα στοιχεία της φύσης:
Την 1η εβδομάδα (20-24 Ιουνίου), με θέμα «Φωτιά»
Την 2η εβδομάδα (27 Ιουνίου-1 Ιουλίου), με θέμα «Αέρας».
Την 3η εβδομάδα (4-8 Ιουλίου, με θέμα «Νερό».
Την 4η εβδομάδα  (11-15 Ιουλίου), με θέμα «Γη».
Το πρόγραμμα αποτελείται από τέσσερα αλληλένδετα πενθήμερα διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε στο  τέλος του Summer Camp να παρουσιαστεί στο χώρο του Τελλογλείου το υλικό που θα προκύψει από την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων (καλλιτεχνικές δημιουργίες, comics, ταινία, μουσική και θεατρική παράσταση).
Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Τα παιδιά οργανώνονται σε δύο τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους (5-7 ετών, 8-12 ετών). 
Το κάθε τμήμα φιλοξενεί μέχρι 15 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όλα τα γεύματα (πρωινό, κολατσιό, μεσημεριανό) στέλνονται έτοιμα από τους γονείς.
Το κόστος συμμετοχής είναι 200€. Έκπτωση 10% στα αδέρφια.
Ενδεικτικό ημερήσιο πρόγραμμα:
8:30  -   9:30 Προσέλευση στο χώρο του μουσείου – πρωινό
9:30  -  11:00 Εργαστήρια στο χώρο του μουσείου (1ο Εργαστήριο)
11:00 - 11:30 Snack – Picnic
11:30 - 13:00   Εργαστήρια στο χώρο του μουσείου (συνέχεια 1ου Εργαστηρίου)
13:00 - 14:00 Διάλειμμα – Μεσημεριανό Γεύμα - Siesta
14:00 - 16:00 Εργαστήρια στο χώρο του μουσείου (2ο Εργαστήριο)
16:00 Αποχώρηση
Περίοδος εγγραφών: 12 Μαΐου – 11 Ιουνίου 2016
Σχεδιασμός-επιμέλεια: Ελεάνα Στόικου
Εγγραφές:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-16.00 τηλ. 2310 991610
Τετάρτη: 17:00-21:00  τηλ. 2310 247111
Σάββατο-Κυριακή: 10:00-16:00 τηλ. 2310 247111
Πληροφορίες:
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 10:00-16.00 τηλ. 2310 999074 (Ελεάνα Στόικου).
EMAIL: edu2@teloglion.grteloglion@teloglion.gr

1ο ΑΝΤΆΜΩΜΑ ΙΠΠΙΚΩΝ ΟΜΊΛΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, 28- 29 ΜΑΙΟΥ 2016

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ.

Αθήνα στο πιάτο: 10+1 ταράτσες για φαγητό με πανοραμική θέα

Αθήνα στο πιάτο: 10+1 ταράτσες για φαγητό με πανοραμική θέα!

Προγνωστικοί Χάρτες Ανέμων επιφανείας

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΜΑΙΟΥ 2016 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 22-05-16/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1005 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1018 ΣΤΑ
ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 24 ΜΑΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 Η 6. ΗΡΕΜΗ Η
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ
ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΩΣ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΩΣ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΩΣ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η
5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ
Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΕΩΣ 4. ΗΡΕΜΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2 ΕΩΣ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 23.00 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 33.30 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 28.30 6 Η 7
ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 24.30 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΩΣ
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 26.00 6 Η 7.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 38.00 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΕΩΣ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΕΩΣ 4. ΗΡΕΜΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΕΩΣ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23-05-2016 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 23-05-2016
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 24-05-2016
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΤΙΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.

Ξέσπασε πόλεμος για τα φάρμακα

Η δυναμική ενότητα MEDsin.gr τουSofokleousin.gr αφιερωμένη σε θέματα του κλάδου υγείας και του φαρμάκου με στόχο την άμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση.
Πόλεμος για τα ΜΗΣΥΦΑ, στα «κάγκελα» οι φαρμακοποιοί

Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ Υπουργείου Υγείας και Φαρμακοποιών μετά την ξαφνική απόφαση του Υπουργείου να δημιουργήσει υποκατηγορία Μη

Ανοιξιάτικα... δεινά από τις αλλεργίες

Ανθισμένα δέντρα, πράσινο παντού, ώρα για βόλτες στην εξοχή! Η εποχή των λουλουδιών συνοδεύεται και από την έλευση ανεπιθύμητων

Η Valeant/PharmaSwiss Ελλάδας απαντά σε ανακριβή δημοσιεύματα

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σε ορισμένα διαδικτυακά, κυρίως, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και σε Μέσα Ενημέρωσης

Κάθε λανθασμένο παραπεμπτικό θα έχει «κούρεμα» 200 ευρώ στην αμοιβή του ιατρού

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ κα Άννα Μαστοράκου, για άλλη μία φορά επιχειρείται η διενέργεια στοχευμένου
Περισσότερες Ειδήσεις:
Απιστία: οι δέκα λόγοι που οδηγούν τους άνδρες σε αυτή

Μια Ευκαιρία στα Παιδιά: Διεθνής Δράση Πρόληψης Πνιγμών

Κατάθλιψη, τροχαία και λοιμώδη νοσήματα απειλούν τους εφήβους

Τεχνητό δέρμα μειώνει ρυτίδες και δίνει λάμψη

Σύνδρομο της μονόπλευρης εργασίας: Τι είναι και ποιους αφορά;

Θυμός: Δεν επηρεάζει μόνο τη συμπεριφορά, αλλά και τις πεποιθήσεις μας!

Με οδηγό τον Διαβήτη - Κάρτα Διαβήτη

Φάρμακο για τη Λευχαιμία εγκρίθηκε από τον FDA

Το SiderAL «Συμπλήρωμα Διατροφής της Χρονιάς»

Το 25% των απουσιών από την εργασία οφείλονται στις ρευματικές παθήσεις

Ένα σωτήριο ταξίδι για όλες τις γυναίκες στην Ελλάδα

Αδυνατίστε εύκολα και αποτελεσματικά

Έπειτα από ξυλοδαρμό κατευθείαν στον ιατροδικαστή

Ο λόγος που δεν πρέπει ποτέ να βάζετε ποτέ γάλα στο τσάι

Ο ΕΟΦ για μη εγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής

Το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό πλαίσιο με παραδείγματα από τον ΙΣΑ

Merck: Λανσάρει νέα έκδοση των προγεμισμένων πενών για τη γονιμότητα

Κλινική Έρευνα: η ευκαιρία είναι τεράστια για τη χώρα

Το βραβείο «Καραθεοδωρή» στην Επικ. Καθηγήτρια Μαρία Γαζούλη
 
Facebook
Medsin.gr
Pharmathen
Αλλες Ειδήσεις:
Πόσες πατάτες επιτρέπεται να τρώτε την εβδομάδα

Σούρλας: Κερδοσκοπία στα ραδιοφάρμακα 623 ευρώ τιμή αγοράς, 3.300 ευρώ στους ασθενείς

«Εξοστρακίζονται» οι βουλευτές – φραμκοποιοί που ψήφισαν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Άκου το έντερό σου!

Η AstraZeneca κοντά στo Παιδικό Χωριό SOS Bάρης

Νέα πτέρυγα φιλοξενίας ασθενών με εγκεφαλικό στο Φυσικοθεραπευτικό Κέντρο «Παντελής Ι. Κυριάκης»

Μπασκόζος: Η υγειονομική βόμβα είναι μαύρη προπαγάνδα

Επιστημονική Ημερίδα Φυσικοθεραπείας στην Πάτρα

Λιγότερες οι αμβλώσεις στις πλούσιες χώρες

Ξανθός: Kλείνει ένας κύκλος ανασφάλειας για το μέλλον

Βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των ατόμων με ΙΦΝΕ

Το Κέντρο Ζωής στηρίζει τους οροθετικούς κρατούμενους και τους αποφυλακισμένους

Συνεχίζονται οι τοποθετήσεις Διοικητών στα Δημόσια Νοσοκομεία

Μείωση των επιληπτικών κρίσεων από το everolimus σε ασθενείς με οζώδη σκλήρυνση

Δέσμευση Κρεμμαστινού στους νοσηλευτές

Προορισμός: Μια καλύτερη Ζωή. Σκέψου θετικά!

Αλκοόλ: Προσοχή στο πόσο και πότε, αλλά κυρίως στο... «γιατί»

Ντεμακιγιάζ: Τέσσερα λάθη που καταστρέφουν την επιδερμίδα

Απώλεια παραπανίσιων κιλών: Μήπως η οικογένεια σας αποτελεί εμπόδιο;

Η Pfizer απαγορεύει τη χρήση των προϊόντων της για τις εκτελέσεις κρατουμένων

Κοιλιοκάκη: μία αυτοάνοση πάθηση που πυροδοτείται από την γλουτένη

Νέα συνδυαστική θεραπεία δείχνει υψηλά ποσοστά ανταπόκρισης σε ασθενείς με Ηπατίτιδα C

Ελπιδοφόρα νέα για τους ασθενείς με μεταστατικό καρκίνο του προστάτη

Το καρότο έχει πολύ περισσότερα γονίδια από τον άνθρωπο