Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ. ΤΗ ΦΑΚΑ ΟΜΩΣ;


Πάμε για Χριστούγεννα, ο Δεκέμβρης ήρθε, και όπως συνηθίζεται (τουλάχιστον έτσι γινόταν παλιά), τέτοιες μέρες, παίρνουμε δώρα! Λόγο των ημερών λοιπόν όπως «διαδίδεται», η «κυβέρνηση» ετοιμάζει να μας δώσει τα δικά της δώρα, έτσι, για να τηρηθεί ρε παιδί μου και το έθιμο!
Α, πριν συνεχίσω, είμαι υποχρεωμένος να πω προς κάθε «ενδιαφερόμενο», να μην χαίρεται άδικα που δεν δημοσιεύω τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, γιατί η χαρά θα του βγει ξινή.

Επειδή το υλικό που έχω στη διάθεση μου είναι πολύ, γίνεται προσεκτικά από εμένα και τους συνεργάτες μου η ανάγνωση του, προκειμένου να βγουν αυτά που πρέπει στη δημοσιότητα.

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ θα συνεχίσω τη δημοσίευση και θα φρίξετε.

Λίγη υπομονή φίλοι μου, γιατί πιο γρήγορα δε γίνεται. Άλλωστε το λέει και η παροιμία για το «καλό πράμα»….

Οπότε, ας μη χαίρονται κάποιοι γιατί έρχονται κατραπακιές ξεγυρισμένες, χειρότερες εκείνων που μας ετοιμάζουν οι κυβερνώντες!

Πάμε τώρα στα σημερινά!

Πότε ήταν ρε παιδιά, που μας διαβεβαίωναν πως ΔΕΝ θα μπουν άλλα «μέτρα» (έτσι τα λένε αυτοί), πως «βγήκαμε στις αγορές» (ακόμα έχουμε από τα κολοκύθια που ψωνίσαμε), πως μπήκαμε σε «τροχιά ανάπτυξης», πως…. ΟΧΙ άλλοι φόροι, και πάμε σε διάφορες «μειώσεις», και έχουμε πλέον «πρωτογενές πλεόνασμα», και άλλα πολλά;

Θυμάται κανείς;

Το ότι θα μείνουν ΟΛΑ «σταθερά», το θυμάται και αυτό;

Για κοιτάξτε κάτι πράματα! Στράβωσε ο διάολος το ποδάρι του, και από εκεί που ΟΛΑ (κατά την «κυβέρνηση» πάντα) πήγαιναν μια χαρά, ΞΑΦΝΙΚΑ, τώρα πάνε ανάποδα…. Εκεί που παίρναμε «παράσημα» (της ανοιχτής παλάμης) από τροικανους, Δ.Ν.Τ, ευρωπαίους, και από όλα τα κοράκια γενικότερα, ΤΩΡΑ δεν είναι ευχαριστημένοι και ζητούν και άλλα, και άλλα, και άλλα….

Και παρόλο που η «κυβέρνηση» έδωσε «σκληρές μάχες» (ήταν σκληρές και τις φώναζαν φέτα), τώρα, έρχονται θέλουν δε θέλουν, ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, κρυφά και φανερά.

Να η είδηση:

«Και αύξηση της φορολογίας στα τσιγάρα εξετάζει η κυβέρνηση

Αθήνα

Η αύξηση της φορολογίας στα τσιγάρα περιλαμβάνεται σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr στη λίστα με τα μέτρα - δεσμεύσεις που θα αποστείλει μέχρι το Σάββατο η κυβέρνηση στην τρόικα.
Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης θέλει να καλύψει 1 δισ. ευρώ δημοσιονομικού κενού , εκ των οποίων τα 500 εκατ. ευρώ θα προέλθουν από εξοικονομήσεις σε φορείς της γενικής κυβέρνησης (ΟΤΑ, ΔΕΚΟ, κ.λπ.) και 500 εκατ. ευρώ από παρεμβάσεις στο σκέλος των εσόδων.
Σε αυτές τις παρεμβάσεις, εκτός από την αύξηση του υπερ-μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ από το 6,5% στο 8% στα ξενοδοχεία, στα βιβλία, στις εφημερίδες, αλλά και στα εισιτήρια θεατρικών παραστάσεων (θα εξαιρεθούν τα φάρμακα), περιλαμβάνεται πλέον και η αύξηση της φορολογίας στα τσιγάρα.

Διαβάστε επίσης




Μπορεί μεταξύ 2009 και 2014 ο συντελεστής του Ειδικού Φόρου Καταναλώσεως (ΕΦΚ) στα τσιγάρα να αυξήθηκε κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες και η συνολική φορολογική επιβάρυνση στα τσιγάρα να πλησιάζει πλέον το 86% της μέσης σταθμισμένης λιανικής τιμής τους, ωστόσο η κυβέρνηση αναζητά «σίγουρα» έσοδα για να κλείσει το δημοσιονομικό κενό και η αύξηση της φορολόγησης των καπνικών είναι στις προτάσεις που επεξεργάζεται.
Σημειώνεται πως τα έσοδα που έχουν προϋπολογιστεί το 2015 από τον ΕΦΚ στα προϊόντα καπνού είναι 2,24 δισ. ευρώ, ενώ από τον ΦΠΑ στα προϊόντα καπνού αναμένονται 646 εκατ. ευρώ. Ενδεχόμενη νέα αύξηση του ΕΦΚ στα τσιγάρα εκτιμάται πως θα μπορούσε να εισφέρει περίπου 180 εκατ. ευρώ, αυξάνοντας στα 2,4 δισ. ευρώ τον ετήσιο στόχο εσόδων για το 2015.
Πρόσφατη έρευνα του ΙΟΒΕ έχει καταδείξει πως λόγω της αυξημένης φορολόγησης των καπνικών προϊόντων η νόμιμη αγορά καπνικών προϊόντων την περίοδο 2009-2013 ακολουθεί συνεχή πτωτική πορεία, με τη συνολική μείωση του όγκου πωλήσεων να φτάνει το 36% και της αξίας πωλήσεων το 52%.
Το ΙΟΒΕ υποστηρίζει στη συγκεκριμένη ερευνά του πως η φορολογία στα καπνικά προϊόντα έχει φτάσει ή ξεπεράσει τα όριά της και προειδοποιεί πως κάθε προσπάθεια αύξησής της είναι πιθανό ότι θα οδηγήσει σε μείωση των δημοσίων εσόδων και επέκταση του παράνομου εμπορίου, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει μη αντιστρέψιμη η κατάσταση.
Θανάσης Κουκάκης

ΠΗΓΗ: ΙΝ.GR

Τώρα, τα τσιγάρα ποιος τα λογαριάζει… Θα κάνουμε και καλό στην υγεία μας. Αλλού είναι τα δύσκολα. Το ξαναέγραψα, πως βάλθηκαν με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ να μαζέψουν λεφτά, αλλά όπως είναι φυσικό, δεν πρόκειται να μαζέψουν ΤΙΠΟΤΑ γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν!

Ο κόσμος έχει «στεγνώσει». Έδωσαν από τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά κάποια «μερίσματα, επιδόματα» και κάποιες «παροχές» της κοροϊδίας, το.. «ΤΥΡΑΚΙ» σε εμάς που το δαγκώσαμε, και κάποιοι είπαν «ΝΑ η κυβέρνηση κάνει κάτι καλό», και μόλις τις έδωσαν, ετοίμασαν και την ΦΑΚΑ για να τις πάρουν πίσω, διπλές και τριπλές, για τι η…. «σκληρή μάχη» που έδωσαν με τα αφεντικά τους, παραήταν σκληρή και τους «έσπασε τα δόντια».

Καλό κουράγιο αδέλφια, κάντε και κανένα τσιγαράκι όσο ακόμα μπορείτε, και περιμένετε και τα άλλα, γιατί εκείνα είναι που  θα πονέσουν πολύ!

Βασίλης Τσούγκαρης

DIGITAL LINE SDT-140 STANDARD DEFINITION - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

DIGITAL LINE SDT-140 STANDARD DEFINITION

DIGITAL LINE SDT-140 STANDARD DEFINITION
Ελληνικό μενού
Πλήκτρα στον δέκτη (StandBy, CH+, CH-)
Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG)
Teletext
Αυτόματη και χειροκίνητη αναζήτηση καναλιών
Επεξεργασία λίστας προγραμμάτων (μετονομασία, μετακίνηση, κλείδωμα, διαγραφή)
Λίστες αγαπημένων
Θύρα USB για εγγραφή (PVR) και αναπαραγωγή αρχείων ή αναβάθμιση λογισμικού
Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων: AVI, MPEG1/2/3/4, WMV, MOV, MP3, JPEG, GIF, BMP, PNG
Υποστήριξη εξωτερικών υπότιτλων
Υποστήριξη συστήματος αρχείων: NTFS, FAT32, FAT16
1 θύρα SCART, 1 θύρα Ψηφιακή ήχου (COAXIAL)
5 χρόνια εγγύηση

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πρόσκληση | Εκδόσεις Παπαδόπουλος


Διάλεξη του Καθηγητή της Αρχιτεκτονικής του Α.Π.Θ. κ. Νίκου Τσινίκα στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Διάλεξη του Καθηγητή της Αρχιτεκτονικής του Α.Π.Θ. κ. Νίκου Τσινίκα στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.
Το ποίημα της ορθής γωνίας του Le Corbusier και το Jazz του Matisse, δύο από τα σημαντικότερα Μεγάλα Βιβλία, που εξέδωσε ο Tėriade, παρουσιάζονται μέχρι τις 18 Μαρτίου 2015, στο πλαίσιο της έκθεσης: «Τιμή στον Tėriade», στο Τελλόγλειο. Με αφορμή αυτές τις δύο μνημειώδεις εκδόσεις ο Καθηγητής της Αρχιτεκτονικής Α.Π.Θ. κ. Νίκος Τσινίκας θα μιλήσει στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος την Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014, στις 6.00 το απόγευμα, με θέμα:
«Αρχιτεκτονική και Μουσική: ακροβατώντας κάπου ανάμεσα…»
Είσοδος ελεύθερη.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΠΕΡΙ ΦΥΤΩΝ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ & ΤΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Νέος τίτλος: ΑΪΒΑΛΙ, του Soloúp

Χριστιανάρτς - Ο Δεκέμβριος στον Πόντο...

Χριστιανάρτς - Ο Δεκέμβριος στον Πόντο..


Στον Πόντο μετονόμασαν το Δεκέμβριο σε Χριστιανάρτς από τη γέννηση του Χριστού. Το τσουχτερό κρύο, τα χιόνια και οι γιορτές των Χριστουγέννων ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του μήνα.
Μπορείτε να διαβάσετε όλο το αφιέρωμα εδώ...
Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση..

Βραδιά αφήγησης παραμυθιών για μεγάλους "Κι αν σου μιλώ με παραμύθια είναι γιατί τ΄ακούς γλυκύτερα"

Bραδιά παραμυθιών με το φως των κεριών!
Παρασκευή 19 Δεκέμβρη 2014, ώρα 20.30-21.30

Για μεγάλους που ακόμα ονειρεύονται
(και παιδιά άνω των 6 ετών)
 

Μια βραδιά ζωντανεμένης αφήγησης παραμυθιών από τη λαϊκή παράδοση
της Ελλάδος αλλά και άλλων λαών και τόπων του κόσμου, όπουμιλούν για πολλές διαφορετικές πραγματικότητες που αντίθετους
κόσμους οριοθετούν και ένα καλειδοσκόπιο διαφορετικοτήτωνδημιουργούν. Όμως όλοι οι αντίθετοι κόσμοι των παραμυθιών, μα και της ζωής ξεδιπλώνονται κάτω από τον ίδιο ουρανό.
Μπορούν άραγε οι αντιθέσεις συνθέσεις να γενούν και ένα όραμα δημιουργικό για το νέο κόσμο να μεταδώσουν;

Πώς το βάρος μπορεί δώρο πολύτιμο να γίνει και πώς η αγάπη μπορεί το δέντρο να ανθίσει; Θα καταφέρει ένας παπουτσής να φτιάξει παπούτσια με φτερά; Αυτά και άλλα παραμύθια μας περιμένουν να τ΄ακούσουμε.
Ανάψτε το φαναράκι σας κι ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί εκεί που τα παραμύθια μιλούν σαν τα πουλιά...
Η αφήγηση των παραμυθιών συνοδεύεται από ήχους ιδιόφωνων απόδιάφορα μέρη του κόσμου που ηχητικά τοπία δημιουργούν και παραμυθιακές ατμόσφαιρες υποβάλλουν.
Το παραμυθοταξίδι μας θα συνοδεύσει κι ένα ποτήρι κρασί φτιαγμένο χειροποίητα.
Σχεδιασμός προγράμματος, αφήγηση παραμυθιών: Ζωή Νικητάκη

Ημερομηνία: 19 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 20.30-21.30
Κόστος συμμετοχής με ένα ποτήρι κρασί: 7 ευρώ
Στον όμορφο χώρο τεχνών Συμμορία του Ήλιου
Διεύθυνση: Δημοφώντος 136, Άνω Πετράλωνα

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6974828873 (λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, η κράτηση είναι απαραίτητη)

H Zωή Νικητάκη αφηγείται παραμύθια για παιδιά και για μεγάλους που ακόμα ονειρεύονται, γράφει παραμύθια ενίοτε μα και τα εικονογραφεί. Ζωγραφίζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της και έχει διδάξει επί δυο δεκαετίες παιδιά όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης ως φιλόλογος και από το 2006 έως το 2014 ως μουσειοπαιδαγωγός στο Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης.
Αγαπά τα παραμύθια γιατί είναι σαν τα πουλιά. Τα ακούνε μόνον τα παιδιά και όσοι έχουν καθαρή καρδιά, όπως και η γιαγιά της, που τον παραμυθοαέρα εμφύσησε στο νου και στην καρδιά της.
Aφηγείται παραμύθια από τη γραπτή και την προφορική παράδοση του τόπου μας, καθώς κι άλλων λαών και τόπων του κόσμου, παραμύθια δικά της μα και ποιητικές ιστορίες. Αγαπά τα μαγικά παραμύθια και τις ιστορίες σοφίας που την αλήθεια απάνω στα φτερά τους κουβαλούν απ΄την αυγή του χρόνου. ‘Εχει σχεδιάσει και υλοποιήσει διαδραστικές παραστάσεις αφήγησης παραμυθιών με ποικίλες θεματικές σε μουσεία, σχολεία, γκαλερί, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, σε θέατρα, στο ογκολογικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας, στο Αθηναϊκό Ωδείο, στο Σχολείο Παιχνιδιού, σε Φεστιβάλ για παιδιά, στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου δρόμου, στο θέατρο Φούρνος, στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ακρίτας, στη Στοά του Βιβλίου σε συνεργασία με τις εκδόσεις Εν Πλω, κλπ. Έχει λάβει μέρος σε ημερίδες και συνέδρια με διαλέξεις για το παραμύθι και τη θεραπευτική λειτουργία του. Έχει υλοποιήσει σεμινάρια για φοιτητές παιδαγωγικής και προσχολικής αγωγής.

Εστιάζει στη θεραπευτική δράση και λειτουργία των παραμυθιών και θεωρεί ότι η αφήγηση είναι μια πράξη για μετάδοση δύναμης, μια διαδικασία μύησης για το ταξίδι της ψυχής και την ανέλιξη της συνειδητότητας.
Το 2000 κυκλοφόρησε για τα σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου από την Actionaid και το Υπουργείο Παιδείας το βιβλίο “Τα παραμύθια ταξιδεύουν”, με παραμύθια του κόσμου που επέλεξε και εικονογράφησε, στο πλαίσιο του διαπολιτισμικού προγράμματος “Παιδιά του κόσμου - Πολίτες του κόσμου”.
Τον Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Τρίμορφο το βιβλίο "Λαϊκά παραμύθια της Ζακύνθου" που ανθολόγησε, διασκεύασε και εικονογράφησε.
Ως εικονογράφος έχει συνεργαστεί με την Αctionaid Ελλάς και το Υπουργείο Παιδείας, το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, τους Ερευνητές της εφημερίδος Καθημερινής, κλπ. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις ζωγραφικής στην Ελλάδα και στην Ινδία. Η πρώτη της ατομική έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο του Λουτρού των Αέρηδων με έργα από την εικονογράφηση του βιβλίου της "Λαϊκά παραμύθια της Ζακύνθου".
Ετοιμάζεται η έκδοση δυο νέων βιβλίων που έχει γράψει και εικονογραφήσει:
“Παραμύθια για της καρδιάς μας την αλήθεια”, εκδόσεις Κονιδάρη και “Το παραμύθι της Ροδιάς”, εκδόσεις Παρρησία.
Περισσότερα στοιχεία για την ίδια μπορείτε να βρείτε στους ιστότοπους:
https://www.facebook.com/zoe.nikitaki?fref=ts
https://www.facebook.com/laikaparamythiazakynthou?fref=ts
www.en-gr.com/index.php/el/authors/1183-zoi-nikitaki

Χριστούγεννα στην υπέροχη Ρώμη. 5* Hotels από €58 στη Βουδαπέστη και οι 15 πιο εντυπωσιακοί σταθμοί του μετρό.

ArtTravel
Χριστούγεννα στη Ρώμη.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
 
​​​​​​​​​​​​​​​5
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​6

Επισκευή Laptop από 15€ ΚΑΙ δυνατότητα απόσυρσης για την αγορά νέου Laptop!


Γιατί το ρομάντζο «σκοτώνει» τον έρωτα στους άντρες


Γιατί το ρομάντζο «σκοτώνει» τον έρωτα στους άντρες
Νέα δεδομένα για το άσθμα

Ανακαλύφθηκε το γονίδιο των… singles

Μια κακή σχέση μπορεί να «πληγώσει» την καρδιά

Εξαφανίστε την πιτυρίδα με πράσινο μήλο

Ηλεκτρονική συσκευή καταπολεμά τις λοιμώξεις
Νέο κρούσμα γρίπης των πτηνών στην Ολλανδία

Ο Έμπολα έχει σκοτώσει σχεδόν 7.000 ανθρώπους

Η κάνναβη επηρεάζει τις τραυματικές μνήμες

Η σχέση των ονείρων με τους… φόνους


Η σχέση των ονείρων με τους… φόνους
Τα μικρόβια προτιμούν τις πετσέτες

Το στέγνωμα ρούχων εντός σπιτιού βλάπτει σοβαρά την υγεία

«Αντισυμβατική η επίσχεση εργασίας από τους παρόχους υγείας»

Καθαρή πηγή βιοενέργειας για το δέρμα

Δύο παιδιά εξετάζονται για Έμπολα στην Αγγλία

Προειδοποίηση για τον κίνδυνο επιδημίας ιλαράς στη Σλοβενία

«Στοπ» σε 1,1 εκατ. μολύνσεις παιδιών από AIDS

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΡΙΤΗ 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 01-12-14/21 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 994 ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΑΡΔΗΝΙΑΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ
ΑΡΓΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 995 ΣΤΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ ΣΤΙΣ 02/12UTC ΚΑΙ 998
ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 02/21UTC. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1024 ΣΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ 1019 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 H 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΠΙΚΑ
ΙΣΧΥΡΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΝΟΤΙΟΙ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ
ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Δημήτρης Μητροπάνος & Λάκης Παπαδόπουλος - Της νύχτας τα ηχεία

Δελτία Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων - Έκτακτα Δελτία σε ισχύ

ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ 
 Ελληνικό, 01-12-2014/1330 B
Α.Α. 37/2014
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ (02-12-2014) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (03-12-2014) ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
1. ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ (02-12-2014) ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.
2. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (03-12-2014) ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
3. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (04-12-2014) ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
TΗΝ ΤΡΙΤΗ 02-12-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 02-12-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ Η ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 03-12-2014
ΚΑΙΡΟΣ:ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑ
ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ
ΩΡΕΣ.ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ.

Ιωάννινα|3Μέρες ΚΑΙ τα 2Ατομα+Παιδί 84€|-51%

Ekdromi.gr

Byzantio Hotel - Ιωάννινα

Ιωάννινα με 84€ από 170€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

84€ από 170€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στα Ιωάννινα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Byzantio Hotel! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!
€84 από €170 Κέρδος €86 Έκπτωση 51%
Byzantio Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα


Περισσότερες Προσφορές

Πορταριά Πηλίου με 119€ από 238€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€119 από €238 -50%
4* Pelion Resort - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά Πηλίου
119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 4* Pelion Resort στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Παρέχεται καθημερινά χρήση της Sauna και Jacuzzi για 45 λεπτά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στoν μαγευτικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Αρχαία Ολυμπία με 169€ από 338€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό + Gala

(Έκπτωση 50%)

€169 από €338 -50%
4* BEST WESTERN Europa Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων BEST WESTERN Europa Hotel, στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Μουσική DJ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ζαγοροχώρια με 199€ από 400€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε Σουίτα με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€199 από €400 -50%
Althaia Hotel - Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια
199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στo Δίλοφο Ζαγορίου, σε Σουίτα με Tζάκι, Jacuzzi, Θέα και Πρωινό, στο Althaia Hotel! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ηρεμίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Ρίο με 299€ από 598€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Πλήρη Διατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
Ρίο
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4* Porto Rio Hotel & Casino στο κτίριο Artemis, στο Ρίο! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Κρασί σε όλα τα γεύματα! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με πλούσιο Μπουφέ και Ζωντανή Μουσική καθώς και κοπή Βασιλόπιτας με φλουρί για τον τυχερό! Διασκεδάστε και απολαύστε Ανήμερα Εορταστικό Γεύμα συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Δωρεάν Είσοδος στο Καζίνο και Παιδική Απασχόληση για τους μικρούς μας φίλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Χριστούγεννα στη Κατερίνη με 255€ από 510€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€255 από €510 -50%
4* Mediterranean Princess Hotel - Κατερίνη Πιερίας
Κατερίνη Πιερίας
Χριστούγεννα στο 4 αστέρων Mediterranean Princess Hotel, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 255€ από 510€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων παρέχεται Ρεβεγιόν με Πλούσιο Εορταστικό Μπουφέ και Μουσική από DJ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτοχρονιά!

Μουζάκι με 199€ από 400€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€199 από €400 -50%
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
Μουζάκι Καρδίτσας
199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρονται 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού, μια Περιποίηση Προσώπου, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Υδρομασάζ, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

Βόλος με 239€ από 478€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€239 από €478 -50%
5* Domotel Xenia Volou - Βόλος
Βόλος
239€ από 478€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 5 αστέρων Domotel Xenia Volou, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται καλωσόρισμα στο δωμάτιο κατά την άφιξη και ένα Massage πλάτης ή ποδιών διάρκειας 10 λεπτών! Ελεύθερη πρόσβαση στο βραβευμένο Elxis Spa το οποίο περιλαμβάνει χρήση της Υδροτονικής Πισίνας, Sauna, Hamam, Event Shower, Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες χαλάρωσης, ξεκούρασης και πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα!

Καρπενήσι με 239€ από 480€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+1Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€239 από €480 -50%
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
Καρπενήσι
239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Χαλαρωτικό Massage διάρκειας 20 λεπτών, μια Ενυδάτωση Προσώπου, μία Συνεδρία Solarium και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος, αίθουσα Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και επιτραπέζια παιχνίδια! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου για 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθενται ειδικές προσφορές ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

Πρωτοχρονιά και Φώτα στα Ζαγοροχώρια με 150€ από 300€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€150 από €300 -50%
Αρχοντικό Ζαρκάδα - Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια
Πρωτοχρονιά και Φώτα στα Ζαγοροχώρια, στο Αρχοντικό Ζαρκάδα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 150€ από 300€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Τρίκαλα Κορινθίας με 149€ από 298€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
Το Σαλέ των Χρωμάτων - Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας
Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, στο Σαλέ των Χρωμάτων σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται Λικέρ στο δωμάτιο για καλωσόρισμα, δωρεάν αναψυκτικά και νερό στο δωμάτιο και αποξηραμένα φρούτα! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 ευχάριστες και ξεκούραστες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μάνη με 149€ από 298€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ + Massage

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
Areos Polis Boutique Hotel - Μάνη
Μάνη
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 Hμέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Μάνη, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Areos Polis Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρoνται 2 Χαλαρωτικά Massage 30 λεπτών το καθένα και μία πιατέλα με Τοπικά Εδέσματα φτιαγμένα από αγνά προϊόντα Μάνης στο Τζάκι του Ξενοδοχείου συνοδεία Τοπικού Οίνου! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Αποδράστε και απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!