Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Σταύρος Καμπάδαης Με την Τρίτη παίρνεις το χρίσμα ή καίγεσαι; ISBN: 978-960-221-472-5 σελ.61, σχ.14x21 α’ έκδοση 2010 Όταν σκέφτομαι ήχο να βγαίνει από μέσα μου, σκέφτομαι εκρήξεις συθέμελες, φουρνέλα και άλλα ωραία τέτοια. Στη σκέψη να ανασύρω τραγουδιστή φωνή από μέσα μου, αυτά γλυκαίνουν λίγο και η μόνη φωνή που θα έβγαζα είναι η ίδια η φωνή που έβγαλα όταν ήρθα στη ζωή. Κραυγή. Ο Σταύρος Καμπάδαης είναι Μηχανολόγος Μηχανικός και ζει κι εργάζεται στην Αθήνα. Έχει εκδώσει τις ποιητικές συλλογές Διαπόμπευση, Αλφειός 2004, Γιατί καθετί που πουλιέται δεν έχει καμία αξία, ASHINART 2007. Αυτή είναι η τρίτη συλλογή του, γι’ αυτό και το ερώτημα του τίτλου της.

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΓΙΣΤΡΟΥ [ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ]

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΔΡΟ

Θοδωρής Καραγεωργίου e-DRUGS Διηγήματα
ISBN: 9789600436846
σελ. 176
Μάρτιος 2010 Τι συνέπειες μπορεί να έχει η αλόγιστη χρήση του διαδικτύου στη ζωή μας; Πώς οι χρήστες συχνά πέφτουν ανυποψίαστοι στην παγίδα του εθισμού; Έχουμε ίσως να κάνουμε με ένα διαφορετικού τύπου ναρκωτικό της σύγχρονης εποχής; Κλινικές απεξάρτησης, έφηβοι που ζουν σε έναν κόσμο φανταστικό, διεστραμμένοι ενήλικες, chatrooms και έρωτες ψηφιακοί, αλλά και απομόνωση, εκδίκηση, βία και εθισμός συνθέτουν το τοπίο μιας μάλλον κοντινής πραγματικότητας. Ένας πολλά υποσχόμενος πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας ερευνά τις επιπτώσεις ενός σύγχρονου κοινωνικού φαινομένου. «(…) Κάποια στιγμή το περιοδικό μου αποφάσισε να κάνει ένα θέμα για τις νέες κλινικές απεξάρτησης από το διαδίκτυο, που άνοιγαν η μία μετά την άλλη το τελευταίο διάστημα, και ο εκδότης το πρότεινε σ’ εμένα μαζί με ένα ταξίδι σε μία από τις κλινικές αυτές. Δέχτηκα το επόμενο δευτερόλεπτο. Για τρεις ολόκληρες μέρες θα έμενα σε μια συγκεκριμένη κλινική. Ετοίμασα λοιπόν μια μικρή βαλίτσα με λίγα ρούχα, πήρα μαζί μου στυλό, τετράδια μαγνητοφωνάκι, αρκετές κασέτες και έφυγα για το Φράιμπουργκ της Γερμανίας.» Ο Θοδωρής Καραγεωργίου γεννήθηκε στην Καβάλα το 1981. Έχει σπουδάσει νομικά στο πανεπιστήμιο Metropolitan του Λονδίνου.
Στη συγγραφή τον οδήγησε η παρατήρηση της ζωής, της συμπεριφοράς και της εξωτερίκευσης του εσωτερικού κόσμου του ανθρώπου. Το e-Drugs είναι το πρώτο του βιβλίο.

BLUES & JAZZ NIGHT ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Ένα πολύ ιδιαίτερο "live" μας υπόσχονται η διεύθυνση του "μικρού καφέ" στα Μουδανιά αλλά και οι μουσικοί που θα το παρουσιάσουν:
Βασίλης Σωτηρίου ηλ. κιθάρα - τραγούδι, Ζαφείρης Φωτιάδης : κιθάρα, Γιάννης Παπατριανταφύλλου: κόντρα μπάσο, Χρήστος Γερμένογλου: τύμπανα.
Την Τετάρτη 24 Μαρτίου λοιπόν θα ακούσουμε γνωστά κομμάτια απο την blues και jazz σκηνή σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που οι άνθρωποι του "μικρού καφέ" ξέρουν να δημιουργούν με μια αρμονική πάντα συνεργασία με τους μουσικούς.

“Μόνοι μαζί”

“Μόνοι μαζί” Μια τρυφερή και αστεία ιστορία για την ελευθερία΄βασισμένη στο μυθιστόρημα του Ingvar Ambjornsen, Brodre i blodet Δύο διασκεδαστικοί και καθ΄όλα συμπαθητικοί τύποι, πρώην έγκλειστοι, τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους, προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι ικανοί να ζήσουν ανεξάρτητοι πολεμώντας τις φοβίες και τις εμμονές τους. Μπορούν όμως;
Ένα Παράξενο Ζευγάρι, σε νέες περιπέτειες. Ποιος θα πάει για ψώνια; Ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο; Ποιος κρύβεται στη ντουλάπα; Πολλά “υπαρξιακά” ερωτήματα που αναζητούν λύση.
Ο ένας μαμμόθρεφτος... ο άλλος άξεστος, αλλά και οι δύο αποφασισμένοι να τα καταφέρουν. Πολλά ευτράπελα και γκάφες τούς περιμένουν. Όταν η αθωότητα συναντά την προσπάθεια για ανεξαρτησία ο συνδυασμός είναι γέλιο... μέχρι να μπει ανάμεσά τους μια γυναίκα και όλα να ανατραπούν. Ένας ύμνος για τη δύναμη της φιλίας. Πληροφορίες παράστασης: Συγγραφέας: Ingvar Ambjornsen Μετάφραση-Διασκευή: Λευτέρης Γιοβανίδης - Φώτης Σπύρος Σκηνοθεσία: Λευτέρης Γιοβανίδης Σκηνικά – Κοστούμια: Βαλεντίνο Βλάσης Βαλάσης Φωτισμοί: Θωμάς Χαρέλας Παίζουν: Φώτης Σπύρος, Ιούλιος Τζιάτας, Μαίρη Ανδρέου και ο Δημήτρης Παλαιοχωρίτης. Ταυτότητα Παράστασης: Παραγωγή: Θέατρο Σοφούλη Πρεμιέρα: Πέμπτη 15 Απριλίου 2010 Ημερομηνίες παραστάσεων: Πέμπτη 15/4 – Τρίτη 20/4, Δευτέρα 26/4 & Τρίτη 27/4 και κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη μέχρι τέλος Μαΐου 2010 Ώρες παραστάσεων: 21:15, Κυριακές στις 20:00 Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ και 15 φοιτητικό Διάρκεια παράστασης: 90' Χώρος: Θέατρο Σοφούλη, Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη Καλαμαριά (με τη γραμμή Νο 5 του Ο.Α.Σ.Θ., Νέα Κρήνη, στάση Βερβελίδη) Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2310423925 Site: www.theatrosofouli.gr Επικοινωνία: Δάφνη Μουστακλίδου, Γιάννης Γκουντάρας www.artminds.gr

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΔΡΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ 1
Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ
ISBN: 978-960-04-3970-0
Έτος έκδοσης: 2010
Συγγραφέας: ΓΟΥΛΦ, ΤΖΙΝ
Μετάφραση: Άρτεμις Αργύρη
ΣΕΛ. 456
Σχήμα: 14 Χ 20,50
Μαλακό εξώφυλλο
479 π.Χ.
Ο Λάτρο, ένας μισθοφόρος που υπηρετεί στο στρατό του Ξέρξη, τραυματίζεται στη μάχη των Πλαταιών και παθαίνει αμνησία. Χωρίς παρελθόν και αναμνήσεις, μ’ έναν πάπυρο και μια γραφίδα στο χέρι, καταγράφει όλα όσα βλέπει για να μπορεί να τα θυμάται στη συνέχεια.
Την ίδια στιγμή αποκτά μια ασυνήθιστη ικανότητα: να επικοινωνεί με τους θεούς και να βλέπει παράξενα οράματα.
Μια προφητεία θα του αποκαλύψει το πεπρωμένο του: μόνο όταν θα έχει περιπλανηθεί πολύ μακριά, θα βρει το δρόμο του γυρισμού στο σπίτι του˙ η Μεγάλη Μητέρα θα τον οδηγήσει˙ αυτό που αναζητά βρίσκεται στη νεκρή πόλη.
Σε μια περιπετειώδη περιπλάνηση στην αρχαία Ελλάδα, από τη Θήβα και την Κόρινθο μέχρι την Αθήνα, τη Σπάρτη και τη Θράκη, ο Λάτρο με τη συνοδεία μιας πιστής σκλάβας, του ποιητή Πίνδαρου και ενός νεκρομάντη, θα γνωρίσει θεές και ιέρειες, βασιλείς, σκλάβους και θεραπευτές, πολεμιστές και ποιητές, ανακαλύπτοντας πόσο αινιγματικές και σκληρές είναι οι βουλές των θεών που ορίζουν τη μοίρα του.
«Ένα έξοχο ιστορικό μυθιστόρημα, γεμάτο θεούς, πνεύματα και μαγικές μεταμορφώσεις. Γραμμένο σε γλαφυρή γλώσσα, συναρπάζει τον αναγνώστη αιχμαλωτίζοντας το πνεύμα της εποχής εκείνης.» Kirkus Reviews «Ο Gene Wolfe είναι εκείνος ο συγγραφέας που οι άλλοι συγγραφείς διαβάζουν για να εκμεταλλευτούν τις πρωτότυπες και υπέροχα δομημένες ιστορίες του». Roger Zelanzy, συγγραφέας Ο Αμερικανός συγγραφέας Τζιν Γουλφ γεννήθηκε το 1931 στη Νέα Υόρκη.
Υπηρέτησε στον πόλεμο της Κορέας, σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο Χιούστον και το 1972 ανέλαβε αρχισυντάκτης στο περιοδικό Plant Engineering.Από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας, με επιρροές μεταξύ άλλων από τον Μπόρχες, τον Τσέστερτον, τον Τουέην και τον Κάρολ, έγινε γνωστός με το έργο του Το Βιβλίο του Νέου Ήλιου, μια τετραλογία που περιλαμβάνει τα μυθιστορήματα The Shadow of the Torturer (1980), The Claw of the Conciliator (1981), The Sword of the Lictor (1982) The Citadel of the Autarch (1983), τα δύο εκ των οποίων – Η σκιά του βασανιστή και Το πετράδι του συμφιλιωτή – κυκλοφορούν στα ελληνικά.
Ο Στρατιώτης της Ομίχλης είναι το πρώτο μέρος της τριλογίας The Soldier (Ο Στρατιώτης) που περιλαμβάνει, επίσης, τα μυθιστορήματα Soldier of Arete (Ο Στρατιώτης της αρετής) και Soldier of Sidon, που ετοιμάζονται από τον Κέδρο.
Ο συγγραφέας έχει διακριθεί με πολλά βραβεία για το έργο του, μεταξύ των οποίων το World Fantasy Award for Life Achievement και το Edward E. Smith Memorial Award.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΛΙΒΑΝΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

"Κράτα με... η κιβωτός σαλπάρει"
ISBN: 978-960-14-2101-8 Αρ. σελίδων: 431
Είσαι άνθρωπος και είναι φυσικό να πονάς... Για τους δικούς σου λόγους, για τη δική σου ζωή, γι’ αυτό που ζητάς και δεν έρχεται...
Οχτώ διαφορετικοί άνθρωποι, οχτώ δαρμένες ψυχές, οχτώ διαφορετικά «ζητούμενα» παγιδεύονται σε μία σάλα από ένα μυστηριώδη άνθρωπο, μα ταυτόχρονα γι’ αυτούς σανίδα σωτηρίας...
Είναι πρόθυμος να τους δώσει ό,τι επιθυμούν, σε κάποιον ένα παιδί, σε κάποιον άλλο ένα παχυλό μεροκάματο, σ’ άλλον ίσως τον ίδιο το θάνατο...
Παίζει με τις ζωές τους και μέσα από έντονες συζητήσεις που αναζωπυρώνουν την αιώνια πάλη του καλού με το κακό κινεί τα νήματα για να ξεδιπλώσει τα μυστικά της ψυχής τους...Ποιος είναι;
Γιατί το κάνει αυτό; Ίσως, αν ήξεραν τι τους περιμένει, αυτό που θα έλεγαν να ήταν: «Κράτα με... η Κιβωτός σαλπάρει».
Κι εσύ, σαν άνθρωπος που επίσης πονά, θα ταξιδέψεις τώρα μαζί τους. Μπορείς να το αντέξεις; «Έτσι ξεκινά το ταξίδι µας στην Κιβωτό.
Δεν ξέρω πόσες φουρτούνες και πόσες καταιγίδες θα συναντήσουµε, αν θα υπάρξει µια σύγκρουση που θα αφήσει συντρίµµια πίσω της. Το σίγουρο όµως είναι ότι έχω αναλάβει να σας παραδώσω όλους σώους µόλις ολοκληρωθεί το ταξίδι, χωρίς καµιά απώλεια.»Στο τέλος του ταξιδιού πρέπει όλοι να στέκεστε στα πόδια σας.»Αύριο εσείς θα πιάσετε το τιµόνι της Κιβωτού και θα κυλήσετε πάνω στα κύµατα που δεν είναι τίποτ’ άλλο από τα αισθήµατα που κουβαλούν οι ψυχές σας».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΑ... Μουσική Παράσταση, αφιερωμένη στην Εαρινή Ισημερία, στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου «Αλτσχάιμερ: σύγχρονοι τρόποι αντιμετώπισης της νόσου» .Ενημερωτική εκδήλωση για κάθε ενδιαφερόμενο,στο Ίδρυμα Ευγενίδου ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ... Δείτε φωτογραφίες από τα Αφηγηματικά δρώμενα που διοργάνωσε η Βιβλιοθήκη μας, για παιδιά και μεγάλους, με θέμα τον "Μικρό πρίγκιπα". Η επιστήμη των πέντε αισθήσεων. Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας σας προσκαλεί κάθε Σάββατο και Κυριακή του Μαρτίου να ανακαλύψουμε μαζί τα μυστικά της λειτουργίας των πέντε αισθήσεων! Νέα ιστοσελίδα στη Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας με τίτλο : Το πείραμα του μήνα Το πείραμα του μήνα:: Μη νευτώνειο υγρό ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ Το θέμα του μήνα:: Η Ζώνη των Αστεροειδών 1001 Λέξεις:: Ο τοπογραφικός χάρτης του ’ρη ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ Πρόγραμμα Προβολών για την περίοδο των εορτών του Πάσχα Η Ψηφιακή Παράσταση "Ο Μικρός Πριγκιπας" θα συνεχίσει να προβάλλεται έως και τον Ιούλιο του 2010 Δείτε το αρχείο του φακέλου ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ Λ.Συγγρού 387 - 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ - Τηλ: 210 9469600 - Fax:210 9417372 - Email:admin@eugenfound.edu.gr

Ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Αποπληρωμή ωρομισθίων Με απόφαση (16-3-2010) της Υπουργού Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου, εγκρίθηκαν οι απαραίτητες πιστώσεις για την αποπληρωμή των ωρομισθίων, για ορισμένους από τους οποίους υπήρχαν εκκρεμότητες από το 2009, αμέσως μόλις άρχισε να υλοποιείται ο προϋπολογισμός του 2010. Υπογραμμίζεται ότι η αποπληρωμή αυτή εγκρίθηκε φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Ήδη, από τον Οκτώβρη του 2009 η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεσμεύθηκε ως προς την προτεραιότητα αποπληρωμής χιλιάδων χαμηλόμισθων εργαζομένων στο χώρο της εκπαίδευσης. Το Δεκέμβριο του 2009 καλύφθηκε η υποχρέωση απέναντι στις χιλιάδες απλήρωτες καθαρίστριες με εξασφάλιση πρόσθετων πιστώσεων 12.500.00 εκ. €. Για τους ωρομισθίους της Α’ βάθμιας εξασφαλίστηκαν πιστώσεις 50 εκ. € για την κάλυψη των ανεξόφλητων αναγκών του 2009, αλλά και του πρώτου εξαμήνου του 2010.
Υπάρχει επίσης πρόνοια για την εξασφάλιση των πιστώσεων από το νέο σχολικό έτος. Για τους ωρομίσθιους της Β’ βάθμιας το ύψος της αντίστοιχης πίστωσης ανέρχεται στα 34,5 εκ. €.

Ώρα της Γης 2010 - δηλώστε συμμετοχή

Το Σάββατο 27 Μαρτίου 2010, εκατομμύρια πολίτες από όλο τον κόσμο, σε εκατοντάδες πόλεις και χωριά, αναμένεται να σβήσουν τα φώτα των σπιτιών τους για μια ώρα συμμετέχοντας στο συμβολικό κάλεσμα της Ώρας της Γης. Η μεγαλειώδης συμμετοχή των Ελλήνων το 2009 γεννά μεγάλες προσδοκίες και για αυτή την χρονιά.
Εκτιμάται ότι πέρυσι περισσότερα από ένα εκατομμύριο νοικοκυριά σε ολόκληρη την Ελλάδα σκοτείνιασαν κατά την Ώρα της Γης, στέλνοντας ένα "εκτυφλωτικό μήνυμα" κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Συνολικά 489 Δήμοι και κοινότητες 1649 επιχειρήσεις, 845 σχολεία καθώς και 325 φορείςσε ολόκληρη τη χώρα συμμετείχαν στην Ώρα της Γης 2009.
Σύμφωνα με στοιχεία του ΔΕΣΜΗΕ, κατά την έναρξη της Ώρας της Γης, σημειώθηκε πτώση της ζήτησηςηλεκτρικής ενέργειας κατά 500 MW, ποσότητα που είχε ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση 500 τόνων διοξειδίου του άνθρακα. Η αλήθεια είναι ότι το 2009 δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, μιας και η Συνδιάσκεψη της Κοπεγχάγηςαπέτυχε να καταλήξει σε μια καλή κλιματική συμφωνία.
Αυτό όμως θα πρέπει να μας οπλίσει με ακόμαμεγαλύτερο πάθος και αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Οι ηγέτες των μεγάλων κρατών απογοήτευσαν τους πολίτες τους, η ανθρωπότητα όμως δε σταματά τον αγώνα.
Η "Ώρα της Γης 2010" δίνει φωνή και δύναμη πίσω στον πολίτη και στις τοπικές κοινωνίες. Σας καλούμε να δώσετε και φέτος τη δική σας ταυτότητα στην παγκόσμια εκστρατεία: "Ώρα της Γης 2010" στις 27 Μαρτίου, στις 8:30 μ.μ. Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας, όπως και πέρσι, συμμετέχει στην "Ώρα της Γής" Δηλώστε συμμετοχή εδώ:
http://www.wwf.gr/earthhour/astronomy ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Αλεξανδρείας 113, περιοχή Μαρτίου
τηλ 2310 423 133

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑΕυρω-άξονας κατά Μέρκελ «Υes, they can»: Μεγάλη νίκη Ομπάμα Βελτιώσεις για τα στεγαστικά Δεν ξεπέρασαν ποτέ την απώλεια του Αλέξη Φεστιβάλ σε μέρες κρίσης Ισπανοί διεκδικούν τον Πυθαγόρα Ζητούνται επειγόντως νεκροτόμοι Εξάμηνη θητεία με μισθό Οι παγίδες του roaming

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Today at InfognomonPolitics Διαβήματα για εκπαίδευση Ελλήνων από τη «Χεζμπολάχ» Ελληνες τρομοκράτες με ξένες διασυνδέσεις Ένας χρόνος ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ. Kυκλοφόρησε το 13ο φύλλο Tράπεζα της Ελλάδος: Σε φαύλο κύκλο η οικονομία Αργομιθία και αργός θάνατος της Ελλάδος ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΘΡΑΚΗ Τούρκοι διαδηλωτές έκαψαν σημαίες του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη Εκδήλωση για το εθνικό θέμα της Κύπρου Το μεγάλο «ναι» ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Περιττή δαπάνη.... Για άδεια ταμεία και κρυφό έλλειμμα κάνει λόγο ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Τι θα γίνει την 25η Μαρτίου; Το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής έχει πάνω από 3000 έμμισθους μουσουλμάνους συνεργάτες Το 1821 και η Κύπρος Κλιμακώνουν την ένταση στο Αιγαίο οι Τούρκοι στρατηγοί Μια φορά κι έναν καιρό... Στρατηγικά αδιέξοδα και διαλεκτική της αρνητικότητας Μια φορά κι έναν καιρό... Ασκήσεις μόνο επί Χάρτου.Καταργούνται τα στρατιωτικά γυμνάσια για να εξοικονομηθούν 20 εκατομμύρια ευρώ. Στα... όπλα η Θεσσαλονίκη Όταν τα κράτη αναλαμβάνουν ρόλο εκτελεστή Η Ομογένεια ζητά τους εύζωνες ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Γιατί θα μπλοκάρει την ένταξη της ΠΓΔΜ στην Ε.Ε. ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ Το πρόσωπο πίσω από το φερετζέ του ΑΚΡ Αποενοχοποίηση Άγκυρας: Πράξη δεύτερη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ E-PONTOS

Τη νύχτα που γύρισε ο χρόνος ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η προσφορά των Ελλήνων του Πόντου στην επανάσταση του 1821

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Συνέντευξη στον Flash 96 Σχετικά με την περικοπή αποδοχών των εκπαιδευτικών στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Συνέντευξη στην Ημερησία του Σαββάτου Δηλώσεις μετά την επίσκεψη στο Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας στη Θεσσαλονίκη

Δ.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ:"ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ" ΣΤΑ "ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ"

Διαβάστε στο διαδικτυακό τόπο της Αυτοδιοίκησης www.aftodioikisi.gr για το σάλο που έχει δημιουργηθεί με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, ο οποίος ανέστειλε το σφράγισμα "internet-cafe" που λειτουργούσαν παράνομα.
Διαβάστε επίσης:
1) «Ποτάμι» οι παρανομίες στην Ηλεία
2) Ψωμιάδης: πήρε το χρίσμα στην...ταβέρνα
3) ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συμμετέχει στο αυριανό συλλαλητήριο http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=6151
4) «Ξεμπλόκαραν» οι εργασίες για το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου
5) «Ξεκρέμαστοι» οι ασθενείς στην Τήνο
6) Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου: Πάσχα μόνο με ευχές
Και δεκάδες άλλα θέματα στο πλαίσιο της συνεχούς ροής ενημέρωσης από την αυτοδιοίκηση gr
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ GR: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Έφοδος στη γη της Αφρικής

Ομιλία Ευ. Βενιζέλου στη Βουλή

22/03/2010. Ομιλία Ευ. Βενιζέλου στη Βουλή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

Ο νομάρχης Άρτας συνεχίζει τις...Κυριακάτικες τσάρκες του με το κρατικό αυτοκίνητο!!!

Γ. ΝΤΟΛΙΟΣ: METATAΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ"

Διαβαστε στο Διαδικτυακό τόπο της Αυτοδιοίκησης
ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ Β ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ
1) ΞΥΝΙΔΗΣ: ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"
2) Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: ΠΡΩΤΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ
3) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
4) ΔΗΜΟ ΜΑΝΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ
5) ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΖΑΚΡΗ, ΞΥΝΙΔΗΣ
6) ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ
Και δεκάδες άλλα θέματα στο πλαίσιο της συνεχούς ροής ενημέρωσης από την αυτοδιοίκηση gr
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ GR: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ