Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ - ΝΕΟ CD - ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ

Γιάννης Ζουγανέλης
«Αλλιώς τα έβλεπα»
Το νέο CD του Γιάννη Ζουγανέλη
Σε στίχους Αντ. Παπαϊωάννου, Ν. Κεραμίδα, Γ. Ζουγανέλη και του ποιητή Γ. Σουρή
Ακούστε δυο από τα τραγούδια του album στο YouTube:
Αλλάζεις
Γιάννης Ζουγανέλης
Μουσική: Γιάννης Ζουγανέλης
Στίχοι: Αντώνης Παπαϊωάννου
Σκηνοθεσία: Πάνος Ζενίδης 
Η παγκοσμιοποίηση
Τραγουδούν: Γιάννης Ζουγανέλης, Αλέξανδρος Ζουγανέλης
Ιωάννα Μπογδάνου & Χορωδία
Μουσική: Γιάννης Ζουγανέλης
Στίχοι: Αντώνης Παπαϊωάννου
Σκηνοθεσία: Πάνος Ζενίδης
«Να ‘σαι λοιπόν προσεκτική και να μιλάς κοσμίως
Γιατί η κάθε πράξη σου κρίνεται παγκοσμίως.
Κι αν δε μου πεις πως μ’ αγαπάς μια νύχτα στο Παγκράτι,
μπορεί ν’ ανοίξει πόλεμος σ’ όλα της γης τα κράτη!»
            Παγκοσμιοποίηση!  Ασφαλιστικό! ΔΝΤ! Αξιολόγηση! Διατροφή! Πολιτικός Προσανατολισμός! Κηδείες, μνημόνια, εισπρακτικές, κόκκινα δάνεια! 
Και  όπως λέει ο Σουρής «Κώλοι χοντροί, κώλοι λεπτοί, κώλοι απαλοί κι αφράτοι», συμπνέουν και… αναπνέουν μελωδικά τρυφερά, ερωτικά και καταγγελτικά!
«Αλλιώς τα έβλεπα»
Ένα CD για ευσυνείδητα ερωτοχτυπημένους εν μέσω μνημονίου.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης ερωτοτροπεί με την επικαιρότητα,
με έναν εξαιρετικά μοναδικό τρόπο.
Απρογραμμάτιστος και… αυτεπάγγελτα!

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ


Panik Entertainment Group Wishes You Merry Xmas & A Happy New Year!

Καλές Γιορτές από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

🎄Καλά Χριστούγεννα!




Φίλιππος Νάκας Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.
19o χλμ. Λεωφόρος Λαυρίου
19002 Παιανία - Αττική, Ελλάδα
Αποστολή Mail: paianiaecom@nakas.gr
Τηλ.: 210- 6686 000
Φαξ.: 210- 6686 108

IDRA KAYNE NEO ALBUM MIC DROP

IDRA KAYNE NEO ALBUM
MIC DROP
Κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη MINOS EMI
Βρείτε το άλμπουμ Mic Drop σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://IdraKayne.lnk.to/MicDropPR
Δείτε τα βίντεο του άλμπουμ MIC DROP στο κανάλι της IDRRA KAYNE στο YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCIcd-bDSsdTfJGrui7L9kwQ
Δείτε το teaser για το άλμπουμ Mic Drop εδώ:
Η Idra Kayne επιστρέφει με νέο άλμπουμ, μετά το Dont Walk Away του 2012, με τίτλο “MIC DROP”.
Το άλμπουμ περιλαμβάνει 10  νέα κομμάτια.
O όρος Mic Drop περιγράφει την έμπρακτη δήλωση θριάμβου, ρίχνοντας κάτω το μικρόφωνο, σε μια συνθήκη όπου δεν χρειάζονται πια τα λόγια. Η κίνηση ως υπέρβαση του λόγου, όπως ακριβώς και η μουσική. Και αυτό ακριβώς, η μουσική ως απόλυτη μορφή έκφρασης και επικοινωνίας ανάμεσα στον καλλιτέχνη και τον ακροατή, είναι το ζητούμενο.
Η ηχογράφηση του Mic Drop ολοκληρώθηκε φέτος με το υλικό του να είναι επηρεασμένο από το μεγάλο εύρος ακουσμάτων της Idra Kayne, αναδεικνύοντας το εντυπωσιακό βάθος και το γρέζι της φωνής της και υπηρετώντας τη soul ντίβα που έχει μέσα της .
Η μουσική του άλμπουμ είναι αποκλειστικά του Δημήτρη Νάσιου a.k.a Quasamodo, οι στίχοι του Quasamodo και της Idra, ενώ χρέη παραγωγού εκτελεί ο Quasamodo. Στo δίσκο περιλαμβάνεται το πρώτο single «The Night Demons», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο, και δύο ντουέτα, το «We Came From Dust» με τον Πάνο Μουζουράκη και το «From Sugar To Shit» με τον Coppa.
Idra Kayne
Η Idra Kayne είναι με βεβαιότητα η soul funk queen της χώρας και της καρδιάς μας. Γεννημένη στην Αθήνα από πατέρα Ουγκαντέζο και μητέρα Ελληνίδα, η Idra άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική από τα 2000, με εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Το 2007 εμφανίστηκε ως 
support act των DeLa Soul στο φεστιβάλ "Meet The Streets" στο Rotterdam και από το 2008 έως και σήμερα συνεργάζεται με πολλούς καλλιτέχνες δισκογραφικά αλλά και σε live εμφανίσεις.Tον Ιανουάριο 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ «Dont Walk Away» με το ομότιτλο πρώτο single της να επιλέγεται σαν τραγούδι τριμήνου από το Jumping Fish, ενώ την ίδια χρονιά συμμετείχε ως opening act στη συναυλία των The Heavy.
Εκτός από τις εμφανίσεις της σε μεγάλες μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους της Αθήνας και της επαρχίας (Gazarte, Σταυρός του Νότου, Principal κλπ) η Idra Kayne ασχολείται ενεργά και με το θέατρο από το 2011, έχοντας πάρει μέρος στην οπερέττα "Η Κόρη της Καταιγίδος" (2011), στα μιούζικαλ RENT (2012), FAME (2013) ΑΝΝΙΕ (2013), PRISCILLA (2014) και SWEET CHARITY (2016) και στην παιδική παράσταση "Το Βιβλίο των Θρύλων"


#newalbum #micdrop #idrakayne

Ανδρομάχη - Το Φεγγάρι | NEW Song & Music Video

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ


Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου εντυπωσιάζει από το πρώτο της, κιόλας, δισκογραφικό βήμα με την υπογραφή του τραγουδοποιού των επιτυχιών,Γιώργου Παπαδόπουλου. Το πρώτο single είναι ένα τραγούδι με λαϊκά και παραδοσιακά στοιχεία.
"Το Φεγγάρι"
Η ερμηνεία της 23χρονης Ανδρομάχης, γεμάτη ατόφιο συναίσθημα αναμειγνύεται με το δυνατό στίχο και τη ρέουσα σύνθεση του Γιώργου Παπαδόπουλου για να μας αγκαλιάσει με ονειρικές εικόνες.

Στο εντυπωσιακό βίντεο κλιπ του τραγουδιού, γυρισμένο σε μία μυστική τοποθεσία, συναντάμε ως οντότητα της λίμνης την Ανδρομάχη να καλεί μια αγάπη... Σκηνοθετημένο από τον Γιάννη Παπαδάκο και με την υπογραφή του Γιώργου Παπαδόπουλο, η Ανδρομάχη έχει βρει σίγουρα την συνταγή της επιτυχίας.
Κυκλοφορεί από την Panik Records και την Criminal Music

ΔΕΙΤΕ  ΤΟ MUSIC VIDEO
ENTER THE PANIK WORLD
★ http://bit.ly/PanikRecords_Facebook
★ http://bit.ly/PanikRecords_YouTube
★ http://bit.ly/PanikRecords_Twitter
★ http://bit.ly/PanikRecords_Instagram
★ http://bit.ly/PanikRecords_GooglePlus
★ http://bit.ly/PanikRecords_Website

FOLLOW CRIMINAL MUSIC
https://www.instagram.com/criminal_music/

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ - ΑΚΟΜΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ |ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & MUSIC VIDEO


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΑΚΟΜΑ Σ'ΑΓΑΠΑΩ


Το μεγαλύτερο comeback είναι εδώ... μια ανάσα πριν το 2018 ο Διονύσης Μακρής επιστρέφει με ολοκαίνουργιο κομμάτι!
Ακόμα Σ' Αγαπάω είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Διονύση Μακρή από την Panik Platinum!
Ένα ιδιαίτερο κομμάτι για έναν καλλιτέχνη, που μπήκε στη ζωή μας μέσα από το Dream Show, κατέκτησε τις Αθηναϊκές πιστές και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό κάνοντας κάθε του τραγούδι και μια επιτυχία!
Μας έλειψε και επιστρέφει στην πιο ώριμη δισκογραφικά φάση παρουσιάζοντας μας το νέο του τραγούδι του σε μουσική των Λεωνίδα Αθανασάκου & Γιάννη Δήμα και σε στίχους Λεωνίδα Αθανασάκου και σκηνοθεσία Λεωνίδα Κεχαγία.

PANIK PLATINUM 2017
ΔΕΙΤΕ ΤΟ OFFICIAL MUSIC VIDEO!

Artist Official Pages
https://www.facebook.com/dionisis.makris.75
https://www.instagram.com/dionisismakris_official/

ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ


Μέση Ανατολή: «Κήρυξη πολέμου» η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, λένε οι Παλαιστίνιοι

Στα πρόθυρα ανάφλεξης βρίσκεται η Μέση Ανατολή λόγω της πρόθεσης Τραμπ να αναγνωρίσει σήμερα την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, ανατρέποντας ουσιαστικά κατ' αυτόν τον τρόπο την προσεκτική αμερικανική πολιτική ως προς αυτό το ακανθώδες ζήτημα επί δεκαετίες. [...]

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο, ακολουθήστε το link





«Ο τόπος είναι η αρχή της μνήμης», δηλώνει ο Whittemore και μας δείχνει, επανειλημμένα, πώς η ιστορία ενός συγκεκριμένου τόπου είναι τόσο η αιτία των γεγονότων όσο και κάθε απλό πολιτικό γεγονός.
Η Ιερουσαλήμ χτισμένη ψηλά στα Ιουδαϊκά υψώματα είναι μια από τις Μεγάλες Πόλεις του κόσμου, με μακριά ιστορία, μοναδική αρχιτεκτονική και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Η περιτοιχισμένη Παλιά Πόλη είναι χωρισμένη σε τέσσερα τεταρτημόρια -το Μουσουλμανικό, το Εβραϊκό, το Χριστιανικό και το Αρμενικό- τα οποία συμβολίζουν την πολιτισμική σημασία της για τις κύριες θρησκευτικές και εθνικές ομάδες της περιοχής.
Με τις «ατελείωτες κατεδαφίσεις και ανοικοδομήσεις της Ιερουσαλήμ» αυτοί οι τόποι παίρνουν ζωή και ανασαίνουν –όπως και οι χαρακτήρες του Whittemore- σ’ ένα φανταστικό κόσμο όπου το δυνατόν προηγείται σταθερά του πιθανού και γίνονται κεντρικοί πρωταγωνιστές στην αφήγηση.
Για να διαβάσετε περισσότερα για το κουαρτέτο, ακολουθήστε τo link.


Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882email: info@govostis.gr

Γιώργος Μαζωνάκης - "Σώπα κι άκου" - ΝΕΟ VIDEO CLIP

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
«ΣΩΠΑ ΚΙ ΑΚΟΥ»
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΤΣΟΥΛΙΑ

«Σώπα κι άκου», η νέα μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη οπτικοποιήθηκε!
 Δείτε το video clip εδώ: https://youtu.be/RY3oYThNsnk 
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ
Η ολοκαίνουργια επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη ξεχώρισε ήδη από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας της και ήδη έχει καταφέρει να βρεθεί στις πρώτες θέσεις των trending videos στοYouTube αλλά και του επίσημου Official Airplay Chart.
Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού γυρίστηκε πριν μερικές μερες στις Αλυκές Αναβύσσου. Πρωταγωνιστής ο Γιώργος Μαζωνάκης ο οποίος περιπλανώμενος ολομόναχος σε μια ερημική τοποθεσία, ξεσπάει μέσα από τους γεμάτο νόημα στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και τη δυναμική μουσική σύνθεση του Γιώργου Σαμπάνη, δημιουργώντας μια συναρπαστική έκρηξη συναισθημάτων η οποία εναρμονίζεται πλήρως με το γύρω περιβάλλον, στο οποίο έρχονται τα πάνω κάτω εξαιτίας της έντασης του τραγουδιστή.
Μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, οι φίλοι του μουσικοί: Γιάννης Λιονάκης - κιθάρα, Μάκης Αλεφραγκής -  Drums, Αλμπέρτος Οικονόμου - Μπάσσο, Γιάννης Θεριανός - Βιολί, Παναγιώτης Γκότσης - Λύρα Κρητική, Θανάσης Βασιλόπουλος - κλαρίνο.
Ο συνεχής αντικατοπτρισμός των συναισθημάτων του Γιώργου Μαζωνάκη στον φακό της κάμερας του σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου συναρπάζει και κορυφώνεται με ένα εντυπωσιακόrewind των έντονων αυτών στιγμών, οι οποίες φτάνουν εκεί ακριβώς απ’ όπου ξεκίνησαν: στην μοναχική αλλά επιβλητική παρουσία του καλλιτέχνη η οποία αποτυπώνεται πλήρως στο γεμάτο ένταση και νόημα βλέμμα του.
Το «Σώπα κι άκου» είναι το ολοκαίνουργιο hit single του Γιώργου Μαζωνάκη και κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.
 Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://GiorgosMazonakis.lnk.to/SopaKiAkouPR

ΛΟΓΟΙ & ΣΚΕΨΕΙΣ [ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2018]



Nα πιστέψουμε στα καφενεία, στο διάλογο,
στην αξιοπρέπεια του ατόμου, στην ελευθερία.
Να αναζητήσουμε με νοσταλγία,
σχεδόν αγωνία  μια Απεραντοσύνη,
αλλά ανθρώπινη, στα δικά μας μέτρα.
Ernesto Sabato

Επιτραπέζιο Ημερολόγιο με Λόγους και Σκέψεις μεγάλων συγγραφέων
και τις ευχές μας για τη νέα χρονιά.




Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882 email: info@govostis.gr

OGE - ΦΕΥΓΩ | ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & MUSIC VIDEO

OGE
ΦΕΥΓΩ 
Ο ράπερ και παραγωγός των επιτυχιών, OGE, επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, που στην κυριολεξία θα μας ταξιδέψει.
“Φεύγω”
Σε ένα music video σκηνοθετημένο από τον Angel Saft, ο OGE και το ask2go, μας ταξιδεύουν στις πιο γνωστές συνοικίες του Λονδίνου, εκεί όπου η μουσική του αγαπημένου ράπερ συναντά το urban fashion culture της εποχής.
Σε στίχους και μουσική από τον OGE, “φεύγουμε” και πάμε να απολαύσουμε το νέο hit. 
Κυκλοφορεί από την #PanikRecords.
OFFICIAL MUSIC VIDEO: 

Μουσική - Στίχοι: OGE
Σκηνοθεσία: Angel Saft

Follow OGE
Instagram: https://www.instagram.com/ogethereal/
Twitter: https://twitter.com/OGE_Official

ΠΑΡΙΣ - ΙΔΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ | ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ & MUSIC VIDEO



ΠΑΡΙΣ
ΙΔΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 


Ο Πάρις, ένας καλλιτέχνης με γνήσια λαϊκή φωνή, που η Panik Platinum μας σύστησε πριν μερικά χρόνια,  μας παρουσιάζει ένα νέο και ιδιαίτερο τραγούδι σε μουσική των Τάκη Δαμάσχη & Κωνσταντίνου Παντζή  και στίχους του Νίκου Αρβανίτη με τίτλο ‘Ιδιος Κόσμος’.
Μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Τσαουσόπουλουτο κέντρο της Αθήνας μεταμορφώνεται σε γκρίζο τοπίο, όπου όλα είναι ίδιαΟ Πάριςμας ξεναγεί σε αυτόν τον Ίδιο Κόσμο, νοσταλγώντας στιγμές και αναμνήσεις!

OFFICIAL MUSIC VIDEO:
CREDITS
Ίδιος Κόσμος
Τραγούδι: Πάρις
Μουσική: Τάκης Δαμάσχης  & Κωνσταντίνος Παντζής
 Στίχοι: Νίκος Αρβανίτης

Σκηνoθεσία: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος
PANIK PLATINUM 2017

Η Χριστουγεννιάτικη ευχή της Mideast για σένα!