Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

21 ημέρες ήδη χωρίς ιατροτεχνολογικά και υγειονομικά αναλώσιμα υλικά οι Άνθρωποι με Ειδικές Ανάγκες

   
Είκοσι μία ημέρες συμπληρώνονται σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017,
χωρίς να έχει αποκατασταθεί η δυνατότητα των παρόχων ιατροτεχνολογικού
και υγειονομικού υλικού να εκτελούν ηλεκτρονικά τις συνταγές παροχής
των απαραίτητων για την ζωή και την υγεία των Ανθρώπων με Ειδικές
Ανάγκες αναλωσίμων υλικών.
Διαβάστε περισσότερα στο facebook πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/%CE%A3%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%BF-%CE%86%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%82-824157671057036/
Διαβάστε περισσότερα στο ιστολόγιο πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://takisalexandrakis.blogspot.gr/2017/11/21.html
Αλεξανδράκης Τάκης
skype name: liquid-takis
blog: http://takisalexandrakis.blogspot.gr/
mobile phone: +306946-312-912
Facebook name: takis alexandrakis
Twitter: @talexandrakis

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 312 - ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017/0930 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 12-11-17/03 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1006 ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ
ΛΙΒΥΗΣ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1020 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ.
ΓΚΑΜΠΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 12/13 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ 7 Η 8

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΑΠΟ ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 12-11-2017/1015 B
Α.Α. 35/2017 

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
(13-11-2017) ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ
ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ. 

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ: 
1. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (13-11-17) 

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ) ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (14-11-17) Η ΚΕΡΚΥΡΑ.
2. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (14-11-17) 
ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ). ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.
3. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (15-11-17) 
ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
4. Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr 

ΓΛΥΠΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΕΦΕΡΗ

Γλυπτό «Μυθιστόρημα» με έμπνευση τον Σεφέρη
Νέα έκθεση Πάρι και Μερόπης Πρέκα στο Τελλόγλειο
Ένα απαιτητικό έργο χρειάστηκε για να μεταφερθεί και να τοποθετηθεί ένα ξύλινο γλυπτό 150 κιλών στο Τελλόγλειο Ίδρυμα με αφορμή τη νέα του έκθεση.
Πρόκειται για το έργο «Μυθιστόρημα» του Πάρι Πρέκα, εμπνευσμένο από την ομότιτλη συλλογή - σταθμό του Γιώργου Σεφέρη. Με την επίβλεψη εξειδικευμένου συνεργείου, με πολλή φροντίδα και τεχνικές δυσκολίες, το έργο μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη από το εργαστήριο της Μερόπης Πρέκα στην Αθήνα για να τοποθετηθεί στον ισόγειο εκθεσιακό χώρο του Τελλογλείου. 
«Μα τι γυρεύουν οι ψυχές μας ταξιδεύοντας/ πάνω στα σαπισμένα θαλάσσια ξύλα/ από λιμάνι σε λιμάνι;  Δεν μπορείς να ξεφύγεις τη θάλασσα που σε λίκνισε και που γυρεύεις», είναι οι στίχοι του Γιώργου Σεφέρη (Μυθιστόρημα  Η’ και ΙΣΤ’), που έδωσαν έμπνευση στον Πάρι Πρέκα για να φτιάξει το γλυπτό του αυτό –μέρος ενότητας έργων- το 1978.
Το «Μυθιστόρημα» βρίσκεται ανάμεσα στα έργα της μεγάλης έκθεσης  «Πάρις Πρέκας και Μερόπη Πρέκα: δύο δημιουργοί, δύο κόσμοι», που εγκαινιάζεται την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017, στις 19.30 στο Τελλόγλειο.
Το Making of
Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 (από τις 10.00 έως τις 13.00), μία μέρα πριν να ανοίξει επίσημα για το κοινό η έκθεση  Πάρι  και Μερόπης Πρέκα, το Τελλόγλειο δίνει την ευκαιρία στους δημοσιογράφους και σε περιορισμένο αριθμό φιλότεχνων να συμμετάσχουν στο  «Making of».
Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, στην οποία θα δώσει το παρών η Μερόπη Πρέκα, το Τελλόγλειο δίνει στους ενδιαφερόμενους  την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τα τελευταία στάδια των εργασιών που απαιτούνται για να παρουσιαστούν τα έργα στο κοινό, να συζητήσουν με τους συντελεστές της έκθεσης και να συμβάλουν στην προετοι-μασία της.
Η έκθεση 
Η έκθεση «Πάρις Πρέκας και Μερόπη Πρέκα. Δύο δημιουργοί, δύο κόσμοι» απλώνεται σε δύο ορόφους του Τελλογλείου:  στον εκθεσιακό χώρο του ισογείου, θα παρουσιαστούν περισσότερα από εκατό έργα του Πρέκα (ζωγραφικά, γλυπτά, κοσμήματα και έπιπλα), αντιπροσωπευτικά των βασικών σταθμών της καλλιτεχνικής του διαδρομής.  Κάποια από αυτά παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό: έργα εμπνευσμένα από το Τείχος του Βερολίνου, τα γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου 1973 με την είσοδο του τανκ στο Πολυτεχνείο αλλά και το Δράμα της Κύπρου.  
Παράλληλα, στον πρώτο όροφο θα παρουσιαστεί η  πορεία της συζύγου του, της ζωγράφου Μερόπης Πρέκα με περισσότερες από 40 δημιουργίες της:  υαλογραφίες (βιτρό) και ζωγραφικά έργα. Στον χώρο θα ζωντανέψει το εργαστήριο της καλλιτέχνιδας, με τον πάγκο εργασίας, αντικείμενα και εργαλεία της.
Την τελετή των εγκαινίων θα πλαισιώσει μουσικό δρώμενο με τον Γιώργο Καραβελάκη,  ο οποίος θα ερμηνεύσει μελοποιημένη ποίηση του Νίκου Καββαδία και πολιτικού περιεχομένου τραγούδια του Μάνου Λοΐζου. Επίσης, σε συνεργασία με το τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ θα γίνει ανάγνωση κειμένου του Πρέκα – μαρτυρία της επιστροφής του από το στρατόπεδο της Ελ Ντάμπα, στην Αίγυπτο, όπου είχε εξοριστεί μετά τα Δεκεμβριανά.
Δηλώσεις συμμετοχής για το «Making of…» στα τηλέφωνα 2310991610 και 2310247111. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Είσοδος δωρεάν.
Διάρκεια έκθεσης έως: 28  Ιανουαρίου 2018. Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη,  Πέμπτη και Παρασκευή 9.00 – 14.00, Τετάρτη 9.00 – 14.00 και 17.00 – 21.00, Σάββατο & Κυριακή 10.00 – 18.00. Δευτέρα κλειστά.

To Making of της έκθεσης Πάρι και Μερόπης Πρέκα

Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 (από τις 10.00 έως τις 13.00), μία μέρα πριν να ανοίξει επίσημα για το κοινό η έκθεση «Πάρις Πρέκας και Μερόπη Πρέκα. Δύο δημιουργοί, δύο κόσμοι», το Τελλόγλειο Ίδρυμα δίνει την ευκαιρία στους δημοσιογράφους και σε περιορισμένο αριθμό φιλότεχνων να δουν πρώτοι τη νέα του μεγάλη έκθεση συμμετέχοντας στο  «Making of».
Πρόκειται για μία πρωτότυπη δράση που έγινε με επιτυχία από το Τελλόγλειο και στις εκθέσεις Ντελακρουά και Φιλιποτό το 2016, καθώς και στις εκθέσεις της συλλογής Τσιγκόγλου και «Τέχνη: 65 χρόνια συλλογές» την περασμένη σεζόν. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής το Τελλόγλειο δίνει στους ενδιαφερόμενους  την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τα τελευταία στάδια των εργασιών που απαιτούνται για να παρουσιαστούν τα έργα στο κοινό, να συζητήσουν με τους συντελεστές της έκθεσης και να συμβάλουν στην προετοιμασία της.
Η έκθεση 
Η έκθεση «Πάρις Πρέκας και Μερόπη Πρέκα. Δύο δημιουργοί, δύο κόσμοι»  εγκαινιάζεται την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, στις 19.30 στο Τελλόγλειο.
Απλώνεται σε δύο ορόφους του Μουσείου:  στον εκθεσιακό χώρο του ισογείου, θα παρουσιαστούν περισσότερα από εκατό έργα του Πρέκα (ζωγραφικά, γλυπτά, κοσμήματα και έπιπλα), αντιπροσωπευτικά των βασικών σταθμών της καλλιτεχνικής του διαδρομής.  Κάποια από αυτά παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό: έργα εμπνευσμένα από το Τείχος του Βερολίνου, τα γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου 1973 με την είσοδο του τανκ στο Πολυτεχνείο αλλά και το Δράμα της Κύπρου.  
Παράλληλα, στον πρώτο όροφο θα παρουσιαστεί η  πορεία της συζύγου του, της ζωγράφου Μερόπης Πρέκα με περισσότερες από 40 δημιουργίες της:  υαλογραφίες (βιτρό) και ζωγραφικά έργα. Στον χώρο θα ζωντανέψει το εργαστήριο της καλλιτέχνιδας, με τον πάγκο εργασίας, αντικείμενα και εργαλεία της.
Την τελετή των εγκαινίων θα πλαισιώσει μουσικό δρώμενο με τον Γιώργο Καραβελάκη,  ο οποίος θα ερμηνεύσει μελοποιημένη ποίηση του Νίκου Καββαδία και πολιτικού περιεχομένου τραγούδια του Μάνου Λοΐζου. Επίσης, σε συνεργασία με το τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ θα γίνει ανάγνωση σπαρακτικού κειμένου του Πρέκα, απομαγνητοφώνηση αφήγησης που έγραψε σε κασέτα ο ίδιος ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στην επιστροφή του από το στρατόπεδο της Ελ Ντάμπα, στην Αίγυπτο, όπου είχε εξοριστεί μετά τα Δεκεμβριανά. Το κείμενο αυτό μαζί με άλλα συμπεριλαμβάνεται στην έκδοση «Κλουβί 17 / El Daba» (Αιγόκερως, Αθήνα 2005).
Δηλώσεις συμμετοχής για το «Making of…» στα τηλέφωνα 2310991610 και 2310247111. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Είσοδος δωρεάν.
Διάρκεια έκθεσης έως: 28  Ιανουαρίου 2018. Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη,  Πέμπτη και Παρασκευή 9.00 – 14.00, Τετάρτη 9.00 – 14.00 και 17.00 – 21.00, Σάββατο & Κυριακή 10.00 – 18.00. Δευτέρα κλειστά.

Υπόθεση Κατίν, παρουσίαση Αθήνα



Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Κεφαλή:
«Υπόθεση Κατίν. Η ιστορική αλήθεια και ο Ριζοσπάστης.»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο
Free Thinking Zone
(Σκουφά 64 & Γριβαίων, Αθήνα)
την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, στις 19:00.
Με το συγγραφέα συζητούν για το βιβλίο οι:
Βλάσης Αγτζίδης, ιστορικός
Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, δημοσιογράφος, συγγραφέαςΤη συζήτηση θα συντονίσει ο Πέτρος Παπασαραντόπουλος, εκδότης, συγγραφέας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Υπόθεση Κατίν θυμίζει μια εφιαλτική έκδοση του παιχνιδιού «Νύχτα στο Παλέρμο». Μερικοί φίλοι κάθονται γύρω από ένα τραπέζι, κλείνουν τα μάτια, εμφανίζονται δυο δολοφόνοι, ο Χίτλερ και ο Στάλιν, ένας από τους δυο σκοτώνει τους μισούς και οι υπόλοιποι ανοίγουν τα μάτια και ψάχνουν να βρουν ποιος το έκανε. Μόνο που εδώ οι σκοτωμένοι είναι περίπου 22.000 πολωνοί αξιωματικοί, αιχμαλωτισμένοι από το σοβιετικό στρατό μετά την είσοδό του στην Πολωνία το Σεπτέμβριο του 1939, και εκείνοι που προσπαθούν να ανακαλύψουν τον ένοχο είμαστε εμείς.
Σήμερα είναι γενικά αποδεκτό ότι οι πολωνοί αξιωματικοί δολοφονήθηκαν τον Απρίλιο-Μάιο του 1940 στο Κατίν και σε μερικές ακόμη ρωσικές και ουκρανικές περιοχές από τις σταλινικές μυστικές υπηρεσίες. Το αμφισβητούν μόνο μερικοί ανυπόληπτοι υπερεθνικιστές και νεοφασίστες ρώσοι ιστορικοί και μια σειρά δημοσιολόγοι και στελέχη του ΚΚΕ, που στην πλούσια αρθρογραφία τους για το θέμα στο Ριζοσπάστη, επαναλαμβάνουν με θορυβώδη τρόπο τους ισχυρισμούς τους.
Στο παρόν βιβλίο ο Χρήστος Κεφαλής παρουσιάζει εκτενώς τα στοιχεία που μας υποχρεώνουν να δεχτούμε ότι το Κατίν είναι όντως ένα σταλινικό έγκλημα. Ανασκευάζει τα απίστευτα ψεύδη και τις παραχαράξεις στους ισχυρισμούς της σταλινικής πλευράς. Δείχνει την αντιδραστική, αντισοσιαλιστική φύση του σταλινισμού, με την οποία συνδέονται τα εγκλήματα και τα ψεύδη του, και εξάγει τα διδάγματα της τραγωδίας του Κατίν για το μέλλον του σοσιαλιστικού κινήματος.
Ο Χρήστος Κεφαλής γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι χημικός. Κατά καιρούς έχει αρθρογραφήσει σε εφημερίδες όπως οι Εποχή, Ελευθεροτυπία, Αυγή, Εφημερίδα των Συντακτών, σε περιοδικά και στο Διαδίκτυο. Είναι διευθυντής σύνταξης του περιοδικού Μαρξιστική Σκέψη.

🎶 Feel The Beat | Ακουστικά Τύμπανα!


eNakasMusic Store
Ακουστικά Drums
YAMAHA Recording Custom Rock Ακουστικό Drums Set Solid Black
LUDWIG LLC5003LXAO Legacy Mahogany Downbeat 20 Aged Ακουστικό Ντράμς Σετ
YAMAHA Live Custom Studio Ακουστικό Drums Set Emerald Shadow
LUDWIG L7043AX2A Keystone X Titanium Glitter Ακουστικό Ντράμς Σετ
YAMAHA SBP-0F PWH Stage Custom Ακουστικό Drums Set
LUDWIG Breakbeats Azur Blue Sparkle

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ - ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ | NEW SONG & MUSIC VIDEO TEASER



ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ


Μουσική: Γαβριήλ Γαβριήλογλου
Στίχοι: Βασίλης Καρράς



ΗΡΘΕ την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου το νέο τραγούδι και video clip της Καίτης Γαρμπή "Βάλε μια τελεία"

 
"Βάλε μια τελεία"...
Έρχεται το νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ της Καίτης Γαρμπή που έχει άρωμα dolce vita με τίτλο 'Βάλε μια τελεία' σε μουσική του Γαβριήλ Γαβριήλογλου και στίχους του Βασίλη Καρρά.
Βάλτε μια τελεία . και βάλτε και ένα κόμμα, γιατί έρχεται η νέα μεγάλη επιτυχία της Καίτης Γαρμπή, την Παρασκευή 10/11 στο Official YouTube Channel της Panik Records, Panik Records Tube!
Καίτη Γαρμπή - Βάλε μια τελεία
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ OFFICIAL TEASER

Καίτη Γαρμπή - Βάλε μια τελεία
Μουσική: Γαβριήλ Γαβριήλογλου

Στίχοι: Βασίλης Καρράς
Official Artist Page
https://www.facebook.com/KaitiGarbiOfficial/
https://www.instagram.com/kaitigarbi/

ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ | ΑΠΟΨΕ ΖΗΤΑ ΜΟΥ Ο,ΤΙ ΘΕΣ | NEW SONG & MUSIC VIDEO



ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ
« ΑΠΟΨΕ ΖΗΤΑ ΜΟΥ Ο,ΤΙ ΘΕΣ »


Ένα διαφορετικό τραγούδι και video clip από όσα
έχει κυκλοφορήσει η Ραλλία Χρηστίδου έως σήμερα…
Μετά την επιτυχία του τελευταίου της τραγουδιού «Ως το φεγγάρι να με πας», το οποίο αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό και κατέκτησε τις υψηλές θέσεις των ελληνικών chart για 6 μήνες, έρχεται το «Απόψε ζήτα μου ό, τι θες», να μας ξεσηκώσει για ακόμη μια φορά και να μας μαγεύσει με την οπτικοποίηση του όπως μόνο η Ραλλία ξέρει και μπορεί.
Μουσική και στίχους είναι και πάλι του ιδιαίτερα ταλαντούχου Λεωνίδα Σώζου.
Στο video clip, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, βλέπουμε την γοητευτική Ραλλία Χρηστίδου, να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του νεαρού φωτογράφου – συμπρωταγωνιστή της (Λεωνίδα Σώζου). Κάθε κλικ τους φέρνει πιο κοντά…
Πως θα εξελιχθεί η σπίθα που υπάρχει ανάμεσα τους;
Κυκλοφορεί από RMC & Panik Platinum

Official Music Video: https://youtu.be/0zmuz_tCpLw 

Ραλλία Χρηστίδου - Απόψε Ζήτα Μου Ό,τι Θες
Στίχοι - Μουσική : Λεωνίδας Σώζος

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος
Official Artist Page
https://www.facebook.com/ralliachristidou
https://www.instagram.com/rallia_

https://www.ralliachristidou.gr

ACTROS 1845 LS 2012 EURO 6 !!!!!!!

NEW IN STOCK
MERCEDES ACTROS 1845 LS 
EURO 6 !!!!!!!  RETARDER
YEAR 2012
690.000 KM
AIRCO,NIGHTHEATING,RADIO CD
DUTCH REGISTRATION
TOPCONDITION 
NETTO EXPORT PRICE € 28.600
ZUNDERT TRUCKS
HAZELDONK 6255
4836 LG BREDA
NEDERLAND
MOBILE + 31 653 949 549

STAN: Κάνε με για σένα να κλάψω | NEO SINGLE & VIDEO CLIP


STAN: Κάνε με για σένα να κλάψω (Νέο single & Βίντεο κλιπ)
Εντυπωσιάζει ο STAN στο νέο του βίντεο κλιπ "Κάνε με για σένα να κλάψω"
STAN
"ΚΑΝΕ ΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ"

Μουσική- Στίχοι: STAN & ICON MUSIC
Φθινόπωρο χωρίς νέο STAN δε γίνεται. Έτσι και φέτος, ο STAN επιστρέφει δυναμικά στα ραδιόφωνα με το ολοκαίνουργιο εκρηκτικό single του "Κάνε με για σένα να κλάψω" σε στίχους και μουσική STAN & ICON MUSIC, ενώ παράλληλα κυκλοφορεί και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού.
Το official video της νέας επιτυχίας του STAN γυρίστηκε στη Βουλγαρία από το Γιώργο Μπενιουδάκη και το άκρως αισθησιακό concept με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον τραγουδιστή συζητιέται ήδη έντονα από τα πρώτα λεπτά της κυκλοφορίας του.
Το τραγούδι περιγράφει τις σκέψεις ενός άντρα που αδυνατεί να αποχωριστεί τα συναισθήματά του για μια γυναίκα, οδηγώντας τον σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές.
"Κάνε με για σένα να κλάψω, μάταια
Κάνε με για σένα να γυρνώ στα χαλάσματα
Κάνε με για σένα να μην νιώθω τίποτα,
να μην σκέφτομαι πως με έχεις καταντήσει έτσι
Κάνε με για σένα να κλάψω...
Το "Κάνε με για σένα να κλάψω" κυκλοφορεί από την PANIK Records  και την ICON MUSIC Records.
Δείτε το βίντεο κλιπ:
https://youtu.be/Gt8a6icEwMY
 
PANIK RECORDS & ICON MUSIC RECORDS 2017
Official Artist Pages
Website: http://bit.ly/STAN_Website
Facebook: http://bit.ly/STAN_Facebook
Twitter: http://bit.ly/STAN_twitter
Instagram: http://bit.ly/STAN_Instagram
YouTube: http://bit.ly/STAN_YouTube

58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

-- Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη του #tiff58 --
Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεστιβάλ! Βλέπουμε ταινίες στο Ολύμπιον και το Λιμάνι, επισκεπτόμαστε τις εκθέσεις,  διασκεδάζουμε στα πάρτι! Βρείτε τα τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια προβολών στο tickets.filmfestival.gr 
-- Τα Βραβεία της Αγοράς του 58ου ΦΚΘ --
Η Αγορά, το αναπτυξιακό κομμάτι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, απένειμε τα βραβεία της στην Αποθήκη Γ΄, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, στο πλαίσιο του 58ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Τον λόγο πήρε αρχικά η υπεύθυνη της Αγοράς και σύμβουλος για καινοτόμα προγράμματα και νέες τεχνολογίες του ΦΚΘ Γιάννα Σαρρή, ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς, τους κριτές και τα στελέχη της κινηματογραφικής βιομηχανίας που στήριξαν τη φετινή διοργάνωση, καθώς και όλο το προσωπικό και τους εθελοντές, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την πολύτιμη συνεισφορά του προγράμματος Creative Europe Media, το οποίο υποστηρίζει την Αγορά.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήρε ο διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Ορέστης Ανδρεαδάκης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τόσο τους συμμετέχοντες για την καλοσύνη και το ταλέντο που επέδειξαν, όσο και τους χορηγούς για την ηθική και υλική υποστήριξή τους.
Δείτε τα Βραβεία της Αγοράς
-- Λίγο πριν το πάρτι της Αγοράς στην προβλήτα --
Η ομάδα κρουστών PARANAUE μας ξεσήκωσε με τους ρυθμούς της και κήρυξε την έναρξη του πάρτι της Αγοράς, χθες βράδυ στην προβλήτα! 
-- Το μήνυμα του Φατίχ Ακίν --
Ο χαιρετισμός του Φατίχ Ακίν στο κοινό της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την προβολή της ταινίας του In the Fade στο πλαίσιο του 58ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Scania R 380 higline 2006

New in stock :
Scania R 380 Highline 
Year 2006
Opticruise,airco,radio cd,spoilers
Netto export price € 9.100 deliverd Antwerp port
Zundert Trucks
Hazdeldonk 6255
4836 LG Breda
Nederland
Mobile + 31 653 949 549

11/11 ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΩΧΗΣ Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


Ο Α' παγκόσμιος πόλεμος
Strachan, Hew
Προσιτό στο μέσο αναγνώστη, συναρπαστικό, άκρως αξιόπιστο και εμπλουτισμένο με πλούσιο ...
Rupert Brooke
Brooke, Rupert
Και τώρα που της Αττικής είδα το άγιο χώμα, ας πεθάνω. Ρούπερτ Μπρούκ

Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882email: info@govostis.gr

Most recent TTC stock vehicles

Most recent stock vehicles
Check our latest available vehicles, currently in stock, ready for purchase!
Scania R
Ref. TC66108
9.250 €
Tractor Head · 2008 · 1.057.282 km · Air/Steel · 480 hp · Euro 4 · Semi-Automatic · 4x2 · Retarder · VLUR4X20009127019
VIEW
 
Renault Kerax
Ref. WF002935
11.000 €
Tractor Head · 2002 · 371.116 km · Steel · 420 hp · Euro 3 · Manual · 4x2 · Retarder · VF633GVB000101186
VIEW
 
Lag Trailer
Ref. TC49129
4.500 €
Trailer · Flatbed · 2001 · Air · 1 front, 1 rear · YB4AAAZ2180108299
VIEW
 
Aluvan Machine
Ref. TC81702
1.500 €
Machine · 2001 · 4x2
VIEW
 
Volvo FH 13
Ref. TC85547
48.500 €
Tractor Head · 2014 · 588.142 km · Air/Steel · 500 hp · Euro 6 · Automatic · 4x2 · YV2RT40A8FB708093
VIEW
 
Vanhool Semi-Trailer
Ref. TC12464
2.400 €
Semi-Trailer · Closed Box · 2001 · Air · 2 axles · Tail lift · YE12B1040AA400387
VIEW
 
Renault Magnum
Ref. TC86625
21.000 €
Truck · Container Transport · 2009 · 727.307 km · Air/Steel · 460 hp · Euro 4 · Automatic · 6x2 · Retarder · VF617CKA000000751
VIEW
 
Samro Semi-Trailer
Ref. TC64350
8.000 €
Semi-Trailer · Tipper · 1990 · Steel · 3 axles · VK1SR334DAM4L1815
VIEW
 
Turbos Hoet Semi-Trailer
Ref. TC76997
5.500 €
Semi-Trailer · Curtainsides · 2007 · Air · 3 axles · YE730PH386H204453
VIEW
 
Iveco Stralis
Ref. TC64627
5.900 €
Tractor Head · 2004 · 867.952 km · Steel · 430 hp · Euro 3 · Automatic · 4x2 · WJMM1VSK004287748
VIEW