Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

«Ασήμι γέμισε σπαρταριστό
Και τη χαρά σε εσένα τη χρωστώ»….
Σάββατο βράδυ στο λιμάνι των Μουδανιών, κουβέντα με τους γκιργκιρτζήδες και τους ανεμοτρατάρηδες, στο μόλο κάποιοι ψαρεύουν με πετονιές και καλάμια, ήρθε η ώρα για να βγουν τα καΐκια για δουλειά, αυτοί οι δυο τρεις που καθυστέρησαν…..

Οι «σπίθες» στη μπούκα του λιμανιού φωτίζουν με το κόκκινο και το πράσινο χρώμα τους και το φως τους αντανακλάται στην ήρεμη θάλασσα…
Έξω , λίγο μακριά από το λιμάνι, άλλα καΐκια…. Το τελευταίο «σκοτάδι» είναι πλέον, τη πέμπτη είναι ολόφεγγο….
Είναι θα έλεγα ένας όμορφος «πινάκας» η εικόνα που βλέπω, μονo που…
Κάτι ακούγεται από μακριά, όχι από τη μεριά της θάλασσας, αλλά από τη μεριά της πόλης των Μουδανιών.
Κάτι… Μουσικές, τραγούδια…. Και να, που ακούγεται «Γεια σου καΐκι μου Αη Νικόλα»..
Τσιτσάνης; Και νεανικές φωνές; Από πού;
Η απάντηση;
Από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ
Ο Ζαφείρης Φωτιάδης και οι μαθητές του, είχαν μπει μέσα σε «ένα μικρό καράβι», και άρχισαν να ταξιδεύουν με τραγούδια στη χώρα μας, αλλά και στη χώρα του ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ, κάνοντας πρόβα για τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Σύνθεσης!
Πήρα τη φωτογραφική μηχανή, και φωτογράφισα την πρόβα, τον «καπετάνιο» και το «πλήρωμα» του Μικρού καραβιού, που στις 16 και 17 Δεκεμβρίου θα μας ταξιδέψει όλους σε ένα «θαλασσινό» μουσικό ταξίδι όπου στο τέλος του, τα τμήματα χορού θα συναντήσουν τον Πήτερ παν για να μας παρουσιάσουν τη δική του ιστορία.
Πανέμορφες μουσικές, τραγούδια, χορογραφίες….
Απολαύστε τους, στις φωτογραφίες, αν και όπως έμαθα, ΔΕΝ είναι μόνο αυτοί οι μουσικοί!
Τελικά το «ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ», δεν είναι καθόλου σαν το άλλο, το… «αταξίδευτο».
Θα μας ταξιδέψει, θα νοιώσουμε τις σταγόνες της θάλασσας, την αλμύρα, να βρέχουν τα πρόσωπα μας, θα ψαρέψουμε και θα γεμίσουμε με «ασήμι σπαρταριστό» τα κασάκια για την αγορά, και θα μεταφερθούμε στη πατρίδα του Πήτερ παν, τη «χώρα του ποτέ» για να μάθουμε την ιστορία του, να ξαναγίνουμε παιδιά..
Το ραντεβού μας λοιπόν είναι στις 16 και 17 / 12 στο Κλειστό Θέατρο Νέων Μουδανιών, για να περάσουμε αξέχαστα!
Σύντομα θα έχουμε πιο πολλές λεπτομέρειες για τις ώρες των παραστάσεων!

Βασίλης Τσούγκαρης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

divider

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ         ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ       ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στις 11και 30 το πρωί, στο θεατρικό-εικαστικό εργαστήρι ''Πράματα και Θάματα'' Αθ.Διάκου 15Ακαι Ανθίμου Γαζή, στην παρουσίαση του βιβλίου ''Ο σάκος του Αι Βασίλη''.

Οι έκδόσεις Διάπλαση και η συγγραφέας Θεοδώρα Τσιβούλη,σας προσκαλούν το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στις 11και 30 το πρωί, στο θεατρικό-εικαστικό εργαστήρι ''Πράματα και Θάματα'' Αθ.Διάκου 15Ακαι Ανθίμου Γαζή, στην παρουσίαση του βιβλίου ''Ο σάκος του Αι Βασίλη''.  Ενας βοηθός του Αι Βασίλη τρύπωσε στο εργαστήρι και ψάχνει να βρει καινούργιους! Θα είσαι εσύ ένας από αυτούς? Θα φορέσεις άραγε το σκουφί του βοηθού του Αι Βασίλη?

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΚΟ, ΑΘΑΝ. ΔΙΑΚΟΥ 5 ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΛ 2410537791

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι χριστούγεννιάτικη γιορτή με την Σγουρή Γεωργιάδη

Οι εκδόσεις Διάπλαση και η συγγραφέας Σγουρή Β. Γεωργιάδη, σας προσκαλούν το Σάββατο  13  Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ,στο CAFÉ  στην παρουσίαση των βιβλίων με τίτλο: Είναι Χριστούγεννα Λαλού και Χριστούγεννα στο Δάσος.
Κι αν περιμένετε κι εσείς, όπως ο Λαλού το μικρό ρακούν, τον Άγιο Βασίλη, μες το χιόνι με αγωνία, μάθετε πως φέτος, ίσως καθυστερήσει λίγο, αφού  διάλεξε να κάνει “Χριστούγενννα στο Δάσος”. Μέχρι λοιπόν να έρθει ο Άγιος Βασίλης, να σας βρει, ακολουθήστε την παρέα των καλικάντζαρων, τρυπώστε μαζί τους κάτω από το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λαλού, διασκεδάστε με τις γιορτινές τους περιπέτειες και φωνάξτε: “Είναι Χριστούγεννα Λαλού

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αγιάς “Χρυσαλλίδα” στις 11.30 π.μ. η έλενα Σταμούλη, οι κούκλες και ο άνεμος

Σας αρέσουν τα βιβλία;
Θέλετε να ταξιδέψετε με οδηγό τον άνεμο;
Οι εκδόσεις Διάπλαση, η συγγραφέας Έλενα Σταμούλη και οι μικροί χορευτές της Σχολής Χορού  “Έκφραση”   σας παρουσιάζουν τη γλυκιά ιστορία “Οι κούκλες και ο άνεμος”  ,σε μια ξεχωριστή παρουσίαση τη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αγιάς “Χρυσαλλίδα” στις 11.30 π.μ.
Αφήγηση: Λένα Χαιδούτη
Χορογραφίες: Δήμητρα Ζαχρούλη, Δέσποινα Μπουνίτση
”Μόνο όταν χαρίσεις κάτι με αγάπη δεν το χάνεις ποτέ…”
Είσοδος ελεύθερη


 Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ
Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ

OPTICUM T90 HD DUAL CORE - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

OPTICUM T90 HD DUAL CORE

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Έφτασε το νέο μοντέλο επίγειου ψηφιακού δεκτή HD της Opticum, με τον κωδικό HD T90, ο πρώτος δεκτής που φέρει επεξεργαστή ALI DUAL CORE. Έχει εξαιρετικές δυνατότητες multimedia player αρχείων Divx, Mkv, Xvid, H264, Avi, mov, DVDRip. Eπίσης ο δέκτης δέχεται εξωτερικό σκληρό δίσκο για λειτούργεια PVR, με δυνατότητα timeshift, παγώματος και μετακίνησης.

  • Τύπος Επίγειου Ψηφιακού Δέκτη: DVB-T, MPEG2 / MPEG4 AVC/H.264.
  • Chipset: ALI3601E.
  • Ανάλυση εικόνας: 576p, 720p, Full HD 1080p.
  • Συνδεσιμότητα: High Speed USB 2.0, 1 x SCART, ANT IN, digital audio output S/PDIF, Aναλογική έξοδος ήχου 3,5mm, 1xHDMI .
  • Ενδείξεις: LED display (Πράσινο χρώμα).
  • Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: PVR και λειτουργία TimeShift, Υποστήριξη ΕPG και υπότιτλων, αναπαραγωγή πολυμέσων, Yποστήριξη Dolby& Dolby Digital Plus audio.
  • Πολύγλωσσο Μενού: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Τούρκικα, Αραβικά, Κροατικά, Ουγγρικά, Ελληνικά, Πορτογαλικά.
  • Υποστηριζόμενα φορματ αναπαραγωγής:Divx,MKV,Xvid,Avi,X.264,MOV,VOB,FLV,3GP,TRP,TP,TS,M2T,
  • M2TS,DVDRip,BDRip.
  • Eνεργειακή κατανάλωση(stand by mode): 1 W
  • Διαστάσεις (Π x Β x Υ): 180 x 90 x 30 mm.
  • Βάρος: <0,4Kg.
  • Εγγύηση: 2 έτη.
  • Το έργο EΡΜΑ (Αθανασία Κανελλοπούλου / Θύμιος Ατζακάς) στο ΒΑUMSTRASSE (Αθήνα)

    Έρμα [ballast] 
    Αθανασία Κανελλοπούλου: χορογραφία, ερμηνεία
    Θύμιος Aτζακάς
    : σύλληψη, μουσική, ερμηνεία, sound design

    Aλέξανδρος Σεϊταρίδης: video, σκηνικό, επιμέλεια παραγωγής
    Πάρης Λεγάκης: καλλιτεχνική επιμέλεια
    Νικόλας Χρυσός: φωτογραφίες
    Αίγλη Κατσίκη: κοστούμια

    Παρασκευή 5 - Σάββατο 6 - Κυριακή 7 // ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
    Παρασκευή 12 - Σάββατο 13 - Κυριακή 14 //  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

    Ώρα έναρξης: 21.00
    Διάρκεια: 60’

    Τrailer: https://vimeo.com/111516081
    fb event: https://www.facebook.com/events/727027590723112


    BAUMSTRASSE – ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΔΕΝΤΡΑ
    Σερβίων 8, Αθήνα (2ος όροφος)
    www.dentra.gr
    Πληροφορίες, κρατήσειςinfo@dentra.gr6983313302 (ώρες 11.30-14.30 και 17.30-21.30)
    Το έρμα, μάζα σιδηρικών, πετρωμάτων και άλλων υλικών, προσφέρει βύθισμα στα κύτη των πλεούμενων, αντισταθμίζοντας τα ανισόβαρα μέρη του σκάφους και εξασφαλίζοντας στο σκαρί ευστάθεια και στιβαρή πλοήγηση. Οι δύο χαρακτήρες αυτής της παράστασης χαράζουν ρότα στο δικό τους πέλαγος, πότε μαζί πότε χώρια, μέσα από συνεχείς αναδύσεις και καταδύσεις στο έρμα του προσωπικού τους κόσμου, δρώντας και αντιδρώντας στη μνήμη και στο «εδώ» και «τώρα» τους.      
    Το έργο «έρμα [ballast]» κινείται στα σύνορα μεταξύ χοροθεάτρου και μουσικού θεάτρου. Πραγματεύεται τον κατακερματισμό του «εαυτού» και τις ρωγμές που έχουν ανοίξει στη φυσική και πνευματική ενότητα της συνείδησης.
    Το έργο υποβάλλει το θεατή σε ένα πλέγμα παραστατικών τελετουργικών (rituals), καθώς μέσα από μία "κύηση", όπου κυριαρχεί το άχρονο και αδιάσπαστο στοιχείο, αναδύεται η λεπτοφυής δύναμη της γυμνής ψυχής.
    Η πνευματική ανησυχία, ο συνειρμικός νους, η παρόρμηση, η λαχτάρα για ελευθερία, η προσδοκία για εκπλήρωση της επιθυμίας, γίνονται ήχος και κίνηση οδηγώντας σταδιακά σε μια αγωνία για επιστροφή στην αδιάσπαστη ενότητα. Όχι όμως χωρίς να επικρατήσει πρώτα το χάος και η λυτρωτική μανία.  
    Όλα αυτά, με όχημα το ανθρώπινο σώμα, σε συνδυασμό με τη ζωντανή μουσική εκτέλεση μέσα από ένα καλειδοσκοπικό installation πέντε ηχητικών πηγών.
    Ευχαριστούμε τους μικρούς Σαρακηνούς, το Fernardo Pessoa, το Γιώργο Χειμωνά, τον ιεροψάλτη Παντελεήμων Κάρτσωνα, τον Peter Kowald, τους Tuareg, το Spyweirdos, το Δημήτρη Ζαχαράκη, τον Αλέξανδρο Ριζόπουλο, το μουσικό χωριό.
    Με την ευγενική υποστήριξη του Κέντρου Μελέτης Χορού Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν

    Ανακοίνωση για την άσκηση πεδίου EU EVITA 2014 FSE

    Σελίδες Δεκεμβρίου | Εκδόσεις Παπαδόπουλος

    Δείτε όλα τα βιβλία ενηλίκων Δείτε όλα τα παιδικά βιβλία Οι εκδηλώσεις μας
    Οι γιορτές πλησιάζουν και με χαρά προετοιμάζουμε τις λίστες με τα βιβλία που πρόκειται να διαβάσουμε αυτές τις διακοπές! Για περισσότερες προτάσεις βιβλίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή βρείτε μας στο
    Παρακολουθήστε μας και σύντομα θα είμαστε κοντά σας με πολλές προτάσεις για δώρα, διαγωνισμούς και τις εορταστικές εκδηλώσεις για μικρούς και για όσους νιώθουν μικροί και αυτά τα Χριστούγεννα!
    Λογοτεχνία ενηλίκων - Μόλις κυκλοφόρησαν

    ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΓΟΡΓΟΝΕΣ
    Παναγιώτης Ρίζος
    «...Τι θα γίνω όταν πεθάνω; Δεν έχω αποφασίσει. Οι γονείς μου θα' θελαν να γίνω δένδρο, βελανιδιά ή καρυδιά, γιατί αυτά τα δένδρα ζουν πολλά χρόνια, έχουν καλή επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και έτσι θα ήμουν επιτέλους χρήσιμος στην οικογένειά μου και στην πατρίδα».
    Μικρές ιστορίες από την πραγματικότητα όπως παραποιήθηκε από τις αταξίες των ηρώων της στη μνήμη του συγγραφέα.
    Περισσότερα...

    ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ
    Χρήστος Σιάφκος
    Ένας άντρας βιώνει τη μοναξιά σ' ένα ορεινό χωριό σκεπασμένο από το χιόνι. Γράφει την ιστορία της οικογένειάς του, που συναντά την Ιστορία, από το ταξίδι στα 1800 από τη Βιέννη και εξελίσσεται στην Αλβανία, την Αίγυπτο, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Τουρκία. Η πραγματικότητα και ο μύθος μπλέκονται, οι συμπτώσεις παίζουν κάποτε καθοριστικό ρόλο, οι άνθρωποι γίνονται έρμαια διαφορετικών καθεστώτων, ο ζόφος κάνει...
    Περισσότερα...

    ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΓΑΠΗ
    Colleen Hoover
    Η Τέιτ και ο Μάιλς δεν θεωρούν τους εαυτούς τους καν φίλους. Το μόνο πράγμα που έχουν κοινό είναι μια αναμφίβολη αμοιβαία έλξη. Συνειδητοποιούν ότι μπορούν να έχουν την τέλεια, χωρίς δεσμεύσεις συμφωνία. Αυτός δε θέλει έρωτες, αυτή δεν έχει τον χρόνο: το μόνο που απομένει είναι το σεξ. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει ρολόι, αρκεί η Τέιτ να ακολουθήσει τους δύο κανόνες που θέτει ο Μάιλς...
    Περισσότερα...
    Προτάσεις

    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
    Andy Weir
    Έξι μέρες πριν, ήταν από τους πρώτους που περπάτησαν στον Αρη. Τώρα φαίνεται πως θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα πεθάνει εκεί. Ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι ξυπνάει τραυματισμένος και μόνος, μέσα σε μια αμμοθύελλα. Τα υπόλοιπα μέλη της τρίτης διαστημικής αποστολής στον πλανήτη Αρη τον θεώρησαν νεκρό και τον εγκατέλειψαν, σύμφωνα με το πρωτόκολλο της NASA. Οι πιθανότητές του τώρα να επιζήσει είναι ανύπαρκτες. Όμως ο Μαρκ δεν το βάζει κάτω. Συνδυάζοντας μοναδικά την ευρηματικότητα με την...
    Περισσότερα...

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
    Michele Zackheim
    1935. Η αμερικανίδα Ρόζυ Μπελ Μάνον φτάνει στο Παρίσι για να εργαστεί ως ξένη ανταποκρίτρια, μια δουλειά που πάντα ονειρευόταν. Εκεί θα ζήσει ένα θυελλώδη έρωτα και θα γίνει μάρτυρας ενός σκοτεινού φόνου, σε μια περίοδο που ο πόλεμος πλησίαζε επικίνδυνα. Στα συχνά της ταξίδια στο Βερολίνο είχε να αντιμετωπίσει τους κινδύνους της εβραϊκής της καταγωγής, την δυσπιστία του εραστή της και έναν απρόσκλητο επισκέπτη την παραμονή της Νύχτας των Κρυστάλλων. Και τελικά, λίγο...
    Περισσότερα...

    Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ
    Herman Van Rompuy
    Ο Χέρμαν Βαν Ρομπέι είδε το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητας του ως Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να απορροφάται από την οικονομική κρίση στην ευρωζώνη. Στο βιβλίο αυτό αναφέρεται στη σχέση του με Μέρκελ, Σαρκοζί, Κάμερον και τους υπόλοιπους ομολόγους τους, μοιράζεται την εμπειρία του για το πώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες δάμασαν την οικονομική θύελλα και έσωσαν το ευρώ, τί κράτησε τη ενότητα της Ευρωπαικής Ένωσης την ώρα της αλήθειας και τί θα μπορούσε ακόμα να οδηγήσει στην...
    Περισσότερα...
    Βιβλία για παιδιά - Μόλις κυκλοφόρησαν

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ
    Doreen Cronin
    Εικονογράφος: Kevin Cornell
    Ας γνωρίσουμε τα Τζιμάνια - τέσσερα χνουδωτά κοτόπουλα που, ενώ θα έπρεπε να περνάνε τη μέρα τους τσιμπολογώντας σπόρια και κυνηγώντας έντομα, αυτά λύνουν μυστήρια και πολεμούν το έγκλημα. Τα ονόματά τους; Σβούρα, Ζαχαρένια, Ψύλλος και Γλύκα. Όταν τα Τζιμάνια δέχονται στο κοτέτσι την επίσκεψη του τρομοκρατημένου σκίουρου που δυσκολεύεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (πριν λιποθυμήσει για άλλη μια φορά) να τους εξηγήσει τι του...
    Περισσότερα...

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
    Φώτης Μπόσμος
    Εικονογράφος: Σάντρα Ελευθερίου
    Ένα γεγονός ταράζει την ήρεμη και ανέμελη ζωή των λιγοστών κατοίκων του χωριού. Μέσα από την εξιστόρηση των γεγονότων προβάλλεται με χιουμοριστική διάθεση η ομορφιά της ελληνικής επαρχίας, η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων, η παιδική φαντασία, το ταξίδι στο άγνωστο και, τελικά, η προσγείωση στην πραγματικότητα.
    Περισσότερα...

    ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ
    Αντώνης Παπαθεοδούλου
    Εικονογράφος: Ελίζα Βαβούρη
    «Μα που να χάθηκε, πριν από λίγο το είδα»
    ρώτησε το νυχτεριδομπαμπά τον Πελοπίδα η Ελπίδα, η όμορφη μακρυμαλλούσα νυχτερίδα.
    «Ποιο έχασες, Ελπίδα μου, και κρύβεσαι και κλαις πίσω απ' τα μακριά σου τα μαλλάκια;»
    «Έχασα το ροζ, το χνουδωτό, το πιο ωραίο απ' όλα μου τα κοκαλάκια».
    Περισσότερα...

    ΝΑΣΡΕΝΤΙΝ
    Odile Weulersse
    Εικονογράφος: Rebecca Dautremer
    Ο Νασρεντίν στεναχωριέται. Ότι κι αν κάνει, ο κόσμος τον κοροϊδεύει.
    Ποιον πρέπει ν' ακούσει; το βεζίρη; τις γυναίκες; τους γέροντες; ή τα παιδιά του χωριού;
    Ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει είναι ο πατέρας του, ο λογικός Μουσταφά...
    Περισσότερα...


    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ
    Geoffroy De Pennart
    Το μικρό κατσικάκι γνώρισε κάτι χαμογελαστούς κυρίους, τους λύκους, που έχουν πολύ πλάκα!
    Είναι οι καινούργιοι του φίλοι.
    Ή μήπως δεν είναι όλοι οι ευγενικοί κύριοι φίλοι με τα μικρά παιδιά;
    Περισσότερα...

    ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ
    Jutta Langreuter
    Εικονογράφος: Stefanie Dahle
    Ο Γιόσι το λαγουδάκι τσακώνεται με τη μαμά του.
    Δεν θέλει να συγυρίζει τα παιχνίδια του, δεν θέλει να πλένεται και να κάνει γυμναστική κάθε πρωί! Με τις οικογένειες των φίλων του θα περνάει σίγουρα καλύτερα, σκέφτεται – κι αποφασίζει να φύγει από το σπίτι του. Κάτι του λείπει, όμως. Κάτι του λείπει τόσο πολύ, που τον πονάει η καρδιά του...
    Μόνο εσένα αγαπώ τόσο πολύ!
    Περισσότερα...
    Βιβλία για παιδιά - Προσεχώς
    Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΜΕΡΕΣ
    Αντώνης Παπαθεοδούλου
    Εικονογράφος: Ίρις Σαμαρτζή
    Ποιος ήταν ο πλούσιος κύριος Φιλέας Φογκ, από πού κρατούσε η σκούφια του και τί δουλειά έκανε δεν ξέρουμε ακριβώς!
    Ξέρουμε όμως άλλα πράγματα ακριβώς. Ότι ξυπνούσε κάθε μέρα στις 8 ακριβώς, έτρωγε πρωινό στις 8:23 ακριβώς, ξυριζόταν στις 8:37 ακριβώς έφευγε από το σπίτι του στην οδό Σάβιλ Ρόου του Λονδίνου, στις 11:30 και γυρνούσε τα μεσάνυχτα στις 12:00 ακριβώς! Κι ακόμη ότι έβαλε στοίχημα να κάνει το γύρο του κόσμου σε 80 μέρες ακριβώς!
    Ο πρώτος τίτλος της νέας σειράς "Μικρά ταξίδια με τη φαντασία του Ιούλιου Βερν".

    Τοπία και Κήποι των Ανθρώπων, βιβλιοπαρουσίαση

    Χριστούγεννα στη Λίμνη Πλαστήρα. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Ζαγόρι και το μυστικό δάσος των αηδονιών.

    ArtTravel
    Μυστηριώδης και τυλιγμένη στην ομίχλη. 
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
     

    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
     

    ​​​​​​​​​​​​​​​5
     

    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​6

    ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα 3ήμερο στο Πήλιο. Χριστούγεννα στο Βερολίνο και τα πιο απομονωμένα καταφύγια του πλανήτη.

    ArtTravel
    Μείνετε δωρεάν στο 12 Months Luxury Resort.
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
     
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
     
    ​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

    Τηλεφωνικές συσκευές AVAYA από 15€!


    Pc System: Stone 1103 sff με 144€ μόνο στην Alfanet!


    Αντιμετωπίστε τον πονόλαιμο εναλλακτικά


    Αντιμετωπίστε τον πονόλαιμο εναλλακτικά
    Νέος τρόπος για την πρόβλεψη του καρκίνου στο αίμα

    Το μυστικό της μακροζωίας των δύο φύλων
    Επιστήμονες ανακάλυψαν το γονίδιο της απιστίας

    Τεστ αναπνοής «μυρίζει» το διαβήτη

    Η χρόνια αϋπνία μπορεί να επιφέρει πρόωρο θάνατο

    Περισσότερα τα αγόρια που γεννιούνται νεκρά σε σχέση με κορίτσια

    Η αντιμετώπιση της φλεβικής υπέρτασης

    A guitar master : Dimitri Starovas.

    Eρέτρια Εορτές με Πλήρη διατροφή+2Παιδιά|-50%


    Holidays in Evia Hotel - Eρέτρια

    Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Ερέτρια με 189€ από 380€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε Bungalow με Πλήρη Διατροφή

    (Έκπτωση 50%)

    Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Ερέτρια, στο Holidays in Evia Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Bungalow, μόνο με 189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Απεριόριστη Κατανάλωση σε Βαρελίσιο Κρασί σε όλα τα γεύματα! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Ψυχαγωγικές δραστηριότητες από ειδικευμένο προσωπικό με καθημερινή απασχόληση, παιδικά πάρτυ και διαγωνισμούς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
    €189 από €380 Κέρδος €191 Έκπτωση 50%
    Holidays in Evia Hotel - Eρέτρια
    Ερέτρια


    Περισσότερες Προσφορές

    Τρίκαλα Κορινθίας με 149€ από 298€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ

    (Έκπτωση 50%)

    €149 από €298 -50%
    Το Σαλέ των Χρωμάτων - Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας
    Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας
    149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, στο Σαλέ των Χρωμάτων σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται Λικέρ στο δωμάτιο για καλωσόρισμα, δωρεάν αναψυκτικά και νερό στο δωμάτιο και αποξηραμένα φρούτα! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 ευχάριστες και ξεκούραστες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Μουζάκι Καρδίτσας με 395€ από 790€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €395 από €790 -50%
    4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
    Καρδίτσα
    Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa, στην Καρδίτσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 395€ από 790€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Λευκού και ένα Κόκκινου Τοπικού Οίνου Θεσσαλίας στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Παραμονή και Ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Πλούσιο Εορταστικό Menu και Zωντανή Mουσική! Παρέχονται Υπηρεσίες αξίας 60€ στο ΑΦΡΟΔΙΤΗ SPA και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Γαλαξείδι με 69€ από 140€ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 51%)

    €69 από €140 -51%
    Galaxa Mansion - Γαλαξείδι
    Γαλαξείδι
    69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Γαλαξείδι, σε δίκλινο δωμάτιο με Βιολογικό Πρωινό, στο Galaxa Mansion! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Δευτέρα έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο μαγευτικό Γαλαξείδι! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Ρίο με 159€ από 320€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €159 από €320 -50%
    4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
    Ρίο
    159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ρίο! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

    Πορταριά Πηλίου με 119€ από 238€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €119 από €238 -50%
    4* Pelion Resort - Πορταριά Πηλίου
    Πορταριά Πηλίου
    119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 4* Pelion Resort στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Παρέχεται καθημερινά χρήση της Sauna και Jacuzzi για 45 λεπτά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στoν μαγευτικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Λουτρά Πόζαρ με 119€ από 238€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα+Παιδί σε Superior Studio με Τζάκι

    (Έκπτωση 50%)

    €119 από €238 -50%
    Morfeas Guest House - Λουτρά Πόζαρ
    Λουτρά Πόζαρ
    119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών στα Λουτρά Πόζαρ, σε Superior Studio με Τζάκι στο Morfeas Guest House! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται Πρωινό και Ξύλα για το Τζάκι Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Λίμνη Πλαστήρα με 89€ από 178€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €89 από €178 -50%
    Ξενώνας Το Πέτρινο - Λίμνη Πλαστήρα
    Λίμνη Πλαστήρα
    89€ από 178€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο Ξενώνα Το Πέτρινο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται σπιτικό λικέρ σε διάφορες γεύσεις ή τοπικό Κρασί για καλωσόρισμα και τα απογευματινά ροφήματα Δωρεάν! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 ημέρες ηρεμίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

    Ζαγοροχώρια με 95€ από 190€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €95 από €190 -50%
    Αρχοντικό Ζαρκάδα - Ζαγοροχώρια
    Ζαγοροχώρια
    95€ από 190€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα στο Αρχοντικό Ζαρκάδα, στα Ζαγοροχώρια! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Καραφάκι Τσίπουρο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 16:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!

    Μαίναλο με 189€ από 380€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε Executive Villa με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €189 από €380 -50%
    Nefeles Mainalon Resort - Ορεινή Αρκαδία
    Μαίναλο
    189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στην Ορεινή Αρκαδία, σε Executive Villa με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Nefeles Mainalon Resort, στις παρυφές του Μαινάλου με θέα το Ελατόδασος! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, 2 εισιτήρια για το Σπήλαιο του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο και χρήση ποδηλάτων για βόλτα στο Μαίναλο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Νάουσα με 119€ από 240€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά σε Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €119 από €240 -50%
    Remos Villas - 3-5 Πηγάδια της Νάουσας
    Νάουσα
    119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα και Πρωινό, στο Remos Villas! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Απολαύστε 4 ημέρες μέσα στη φύση με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά σας και για εσάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Λίμνη Τριχωνίδα με 99€ από 200€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε Πέτρινο Σαλέ με Πρωινό

    (Έκπτωση 51%)

    €99 από €200 -51%
    Θέρμιος Απόλλων - Λίμνη Τριχωνίδα
    Λίμνη Τριχωνίδα
    99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!