Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ…. «ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ».


ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ…. «ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ».
Συνεχίζουν το χορό των «περικοπών» (το λένε αυτοί, σφαγείο το λέμε εμείς) σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, σε ΟΛΑ.
Κατακαημένε Έλληνα, ΠΟΣΟ πιο χαμηλά θα σε ρίξουν;
Ρε ΠΟΙΟΣ ήταν αυτός που έλεγε προεκλογικά ότι ΔΕΝ θα πληγούν άλλο οι χαμηλόμισθοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, και γενικότερα ΔΕΝ θα πληγεί ο φτωχός κοσμάκης;
ΠΟΙΟΣ ήταν αυτός;
Θυμάται κανείς;
ΠΟΙΟΙ ήταν εκείνοι με τις «λύσεις» στα της φορολογίας, των χαρατσιών, της ανεργίας, κα πολλών άλλων;
Ιούλιος 2012, και το φθινόπωρο έρχεται, όπως έρχονται και πολλά άλλα μαζί του.
Για παράδειγμα,, η προετοιμασία για τον χειμώνα…..
Τι μας έρχεται πρώτο στο μυαλό;
Μα τι άλλο, το πετρέλαιο!
Ακολουθουν φροντιστήρια των παιδιών, και άλλα πολλά, μόνο που για να ανταποκριθούμε σε ΟΛΑ αυτά, η σε λιγότερα χρειάζονται χρήματα.
Και λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν.
Δουλειές δεν υπάρχουν.
Αντίθετα, υπάρχουν στίβος λογαριασμών οι οποίοι δεν πρόκειται να πληρωθούν.
Με τι να πληρωθούν;
Με αέρα;
Θα έπρεπε να ντρέπονται ΟΛΟΙ οι πολιτικοί για το χάλι μας ακόμα και οι «νέοι» γιατί συνεχίζουν το «ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ» των παλαιοτέρων.
Ένας φίλος μου ανάπηρος, έκανε ίσως τον πιο σωστό χαρακτηρισμό για τους πολιτικούς λέγοντας ότι στην Ελλάδα ΔΕΝ έχουμε κυβέρνηση αλλά …. ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ.
Καθημερινά μας σφάζουν και μας γδέρνουν.
Αν έχετε την εντύπωση ότι το «κράτος» λειτουργεί, κάνετε μεγάλο λάθος.
Πρώτα απ όλα δεν είμαστε κράτος.
Είμαστε ένα κουφάρι που οι διάφορες ύαινες ντόπιες και ξένες, ξεσκίζουν τα τελευταία του κομμάτια με περίσσια λύσσα.
Έτσι την κατάντησαν την Ελλάδα, έτσι μας κατάντησαν τους Έλληνες.
Κατά τα άλλα, «καταβάλλονται προσπάθειες για να βγούμε από την… κρίση».
Το άλλο με τον «Τοτό» δεν μας το είπαν.
ΟΛΟΙ καταβάλλουν προσπάθειες ΟΧΙ για το καλό της χώρας, αλλά για το καλό της καρέκλας τους.
Μόνο που οι 300 «καρέκλες» της βουλής, είναι πλέον «ηλεκτρικές», και περιμένουν τους κατόχους τους για την «εκτέλεση».
Μένει να ορίσουμε ΕΜΕΙΣ την ημερομηνία.
Πήξαμε πια στα λόγια, στα ΘΑ, στις συνόδους, μα πάνω απ όλα πήξαμε στο να μας φτύνουν κατάμουτρα οι Ευρωπαίοι ότι πρέπει να κόψουμε, και να δώσουμε κι άλλα γιατί έτσι «υπέγραψαν» κάποιοι.
Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Άνθος του γιαλού»

Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Άνθος του γιαλού»
1/8/2012
Διοργάνωση : Φάνης Συναδινός ΑΕ
Τόπος : Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ
Ώρα : 21:30 Είσοδος : 12 € - 10 €
Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

«Άνθος του γιαλού»
Με τον Τάκη Χρυσικάκο και τον Λουδοβίκο των Ανωγείων
Μια μουσικοθεατρική παράσταση που αποτελείται από τα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, “Μοιρολόγι Φώκιας”, “Έρως – Ήρως” και “Άνθος του γιαλού”.
Ο Τάκης Χρυσικάκος και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ερμηνεύουν αρμονικά ένα θεματικό σύνολο λόγου και μουσικής.
Η παράσταση ολοκληρώνεται με τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Λουδοβίκου των Ανωγείων.
Συντελεστές :
Θεατρική προσαρμογή: Ερρίκος Μπελιές - Σκηνοθεσία: Μάνια Παπαδημητρίου

Εικαστική παρέμβαση: Νίκος Πετρόπουλος - Μουσική επιμέλεια: Λάμπρος Λιάβας
Φωτισμοί: Δήμος Αβδελιώδης

Ενημέρωση από την Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκποίδευση

Έληξαν οι εργασίες του 30ου Παγκόσμιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης για τη Μουσική Εκπαίδευση (ISME - International Society for Music Education) που συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση (Ε.Ε.Μ.Ε.) με την ISME.
Το συνέδριο, που τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως και τις 20 Ιουλίου 2012 στις εγκαταστάσεις του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και με τη μικρή αλλά πολύ σημαντική βοήθεια-χορηγία πολλών φορέων.
Για την Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση, που γιορτάζει 15 χρόνια ζωής στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, το 30ο συνέδριο της ISME 2012 ξεκίνησε πριν 4 χρόνια σαν μια ιδέα -πρόκληση, στην πορεία έγινε όραμα, στόχος, φιλοδοξία, κόπος και μεράκι. Σήμερα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, όλα τα μέλη του ΔΣ, της Οργανωτικής Επιτροπής (Ο.Ε.), των επιτροπών εργασίας και των ομάδων των εθελοντών, μπορούν πια να χαίρονται μια αξεπέραστη εμπειρία για τους ίδιους αλλά και για τους χιλιάδες ξένους συνέδρους και καλλιτέχνες που φεύγοντας πήραν θετικές αναμνήσεις στις αποσκευές τους.
Για όσους έζησαν τον παλμό του 30ου ISME 2012 μέσα σ' ένα αλλιώτικο Μέγαρο Μουσικής, λουσμένο στο φως του καλοκαιριού και φορτισμένο από την ενέργεια 2500 ανθρώπων οι οποίοι κατέφθασαν από κάθε άκρη της γης για να συμμετάσχουν στο συνέδριο, οι στιγμές συγκίνησης και θαυμασμού για την όλη οργάνωση και τις καλλιτεχνικές παραγωγές που παρουσίασε η O.E., έμοιαζαν απροσδόκητες, σαν να επρόκειτο για συνεχή μικρά θαύματα. H τελετή έναρξης για τον «κύκλο της ζωής» με τη συμμετοχή 200 ελλήνων καλλιτεχνών, η ελληνική βραδιά και το τριήμερο φεστιβάλ με «μουσικές του κόσμου» (σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης), ήταν μερικά από τα σημαντικά γεγονότα που πέτυχαν χάρη στο πάθος και την ακούραστη προσφορά της ελληνικής πλευράς, κερδίζοντας την εκτίμηση, καθώς και τη βράβευση εκ μέρους της ISME και των συνέδρων.
Πέρα από το καλλιτεχνικό ενδιαφέρον, το οποίο έγινε γνωστό και προσβάσιμο σε εκατοντάδες φιλόμουσους της πόλης, το συνέδριο έκανε σημαντική αίσθηση στην πόλη και σε οικονομικό-τουριστικό επίπεδο. Επίσης, ο δήμος έδωσε δείγματα καλής φιλοξενίας, υποδεχόμενος τους επικεφαλής αντιπροσώπους 70 χωρών.
Σε επιστημονικό – μουσικοπαιδαγωγικό επίπεδο, αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι έγιναν ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις. Το θέμα του συνεδρίου «Music Paedeia: From Ancient Greek Philosophers towards Global Music Communities» (Μουσική Παιδεία: Από τους Αρχαίους Έλληνες Φιλοσόφους προς τις Παγκόσμιες Μουσικές Κοινότητες), έγινε η αφορμή να αποδοθεί ο σεβασμός που αξίζει στα φώτα που μας παρείχαν οι αρχαίοι έλληνες φιλόσοφοι, ιδιαίτερα στο πεδίο της μουσικής παιδείας.
Αν και διαπιστώθηκε ότι η σύγχρονες κοινωνίες απομακρύνθηκαν από το δρόμο των αξιών και των αρχών της μουσικής παιδείας, ισχυροποιήθηκε η πεποίθηση ότι το συνέδριο αυτό εστίασε σε ένα θέμα που έλειπε από προηγούμενα παγκόσμια συνέδρια και θα πρέπει να έχει συνέχεια και σε επόμενα, ούτως ώστε να μπορούμε να ελπίζουμε για έναν καλύτερο και ευρύτερο προσανατολισμό της μουσικής παιδείας (σε ένα επίσης αβέβαιο κοινωνικοοικονομικό μέλλον).
Το ΔΣ και η Ο.Ε. της Ελληνικής Ένωσης για τη Μουσική Εκπαίδευση θέλουν να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέφεραν στην επιτυχία αυτού του μεγάλου για τα ελληνικά και παγκόσμια δεδομένα, μουσικοπαιδαγωγικού γεγονότος. Αρχικά τα μέλη, τους εθελοντές, τους 1000 έλληνες και ξένους καλλιτέχνες που πήραν μέρος αφιλοκερδώς, τους 1500 συνέδρους που ήταν οι κύριοι χορηγοί των τεράστιων εξόδων του συνεδρίου, τους χορηγούς επικοινωνίας ή ενέργειας, και όλους τους φορείς ή τα πρόσωπα που είχαν την ευαισθησία και τη σοφία να διαβλέψουν τη σημασία και το μέγεθος του γεγονότος και να το ενισχύσουν όσο και όπως μπορούσαν, εν μέσω κρίσης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο σε όλους!
Καλό καλοκαίρι!
Γα το ΔΣ της Ε.Ε.Μ.Ε και την εκτελεστική επιτροπή της Ο.Ε. του συνεδρίου
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας Νίκος Θεοδωρίδης, τηλ. 6944134525
Γενικές Πληροφορίες
Για την Ε.Ε.Μ.Ε.: www.eeme.gr
Για την ISME, στο : www.isme.org
Για θέματα γραμματείας και ΔΣ της Ε.Ε.Μ.Ε.: Μαρία Κουρκουρίκα, τηλ. 6939560404
Τα γραφεία της Ε.Ε.Μ.Ε. θα λιετουργήσουν ξανά την Πέμπτη 23 Αυγούστου. Η ηλεκτρονική επικοινωνία όμως δεν σταματά. Μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματά σας στη διεύθυνση: info@eeme.gr και με χαρά μας θα σας εξυπηρετήσουμε. Καλό μας καλοκαίρι!

Προκήρυξη του διαγωνισμού για το «βραβείο φιλικής προς τα άτομα με αναπηρία πόλης» 2013

Βρυξέλλες - Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκήρυξε σήμερα το διαγωνισμό για το τρίτο «βραβείο φιλικής προς τα άτομα με αναπηρία πόλης», το ευρωπαϊκό βραβείο για τις προσβάσιμες πόλεις (Access City Award).
Το ετήσιο βραβείο αναγνωρίζει και τιμά τις πόλεις που εστιάζουν τις προσπάθειές τους στην παροχή ενός προσβάσιμου περιβάλλοντος για όλους, και ιδιαίτερα για τα άτομα με αναπηρία. Το βραβείο είναι μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της ΕΕ να δημιουργήσει μια Ευρώπη χωρίς εμπόδια: η βελτιωμένη προσβασιμότητα δημιουργεί μακροχρόνια οικονομικά και κοινωνικά οφέλη για τις πόλεις, ειδικά από άποψη δημογραφικής γήρανσης. 

Οι πόλεις με τουλάχιστον 50.000 κατοίκους μπορούν να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για το βραβείο έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2012 (16.00 ώρα Βρυξελλών).
«Οι πόρτες των πόλεών μας πρέπει να είναι ανοιχτές σε όλους», δήλωσε η Επίτροπος Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Viviane Reding. «Τα επιχειρήματα υπέρ της προσβασιμότητας είναι ισχυρά. Το βραβείο αυτό τιμά όσους δείχνουν πώς μπορούν να γίνουν προσβάσιμες οι πόλεις: ανταλλάσσοντας εμπειρίες, οι επιτυχίες μερικών μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για άλλους σε ολόκληρη την Ευρώπη».
Περίπου 80 εκατομμύρια πολίτες της ΕΕ έχουν κάποια αναπηρία. Με τη γήρανση της κοινωνίας μας, ο αριθμός των ατόμων με αναπηρία ή αυτών με μειωμένη κινητικότητα αυξάνεται. Η παροχή πρόσβασης σε όλους στις αστικές μεταφορές, στους δημόσιους χώρους, στις δημόσιες υπηρεσίες και στην τεχνολογία έχει καταστεί πραγματική πρόκληση. Ωστόσο, η παροχή προσβασιμότητας έχει επίσης οικονομικά και κοινωνικά οφέλη και συμβάλλει σε ένα βιώσιμο αστικό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς.
Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, η προσβασιμότητα αποτελεί έναν από τους πυλώνες της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για την Αναπηρία 2010-2020 που αποσκοπεί στη δημιουργία μιας Ευρώπης χωρίς εμπόδια για όλους.
Η διαδικασία επιλογής
Η επιλογή θα λάβει χώρα σε δύο φάσεις, με μια προκαταρκτική επιλογή σε εθνικό επίπεδο και κατόπιν την τελική επιλογή σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στην ευρωπαϊκή φάση του διαγωνισμού, μια κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από ειδικούς στην προσβασιμότητα, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία, θα επιλέξει από τους εθνικούς υποψηφίους τις τέσσερις πόλεις που θα προκριθούν και θα παρευρεθούν στην τελετή απονομής των βραβείων στις Βρυξέλλες. Η τελετή θα συμπέσει με τη Διάσκεψη για την Ευρωπαϊκή Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία στις 3-4 Δεκεμβρίου 2012. Ο νικητής του διαγωνισμού θα αναδειχθεί «Νικητής του βραβείου φιλικής προς τα άτομα με αναπηρία πόλης 2013».
Η ευρωπαϊκή κριτική επιτροπή θα κάνει επίσης ειδική «μνεία» στις πόλεις που έχουν επιδείξει σημαντικές επιτυχίες και αποτελέσματα σε συγκεκριμένους τομείς ή πτυχές της προσβασιμότητας.
Κριτήρια απονομής βραβείου
Η προσβασιμότητα πρέπει να εφαρμόζεται με συνεκτικό και συστηματικό τρόπο στα αγαθά, τις υπηρεσίες και τις υποδομές. Οι πρωτοβουλίες θα αξιολογηθούν ως προς την ολοκληρωμένη προσέγγισή τους σε τέσσερις βασικούς τομείς: το δομημένο περιβάλλον και τους δημόσιους χώρους· τις μεταφορές και τις σχετικές υποδομές· τις πληροφορίες και τις επικοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των νέων τεχνολογιών (ΤΠΕ)· τις δημόσιες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες.
Η κριτική επιτροπή θα εξετάσει ιδιαίτερα τον αντίκτυπο των μέτρων προσβασιμότητας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία και στην πόλη γενικότερα, και θα λάβει υπόψη την ποιότητα και τη βιωσιμότητα των αποτελεσμάτων που επιτεύχθηκαν. Οι πόλεις θα πρέπει επίσης να επιδείξουν την ενεργό συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία και των οργανώσεων που τα εκπροσωπούν στο σχεδιασμό και την εφαρμογή των πολιτικών προσβασιμότητας της πόλης.
Τρόπος υποβολής υποψηφιότητας
Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν μέσω διαδικτύου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2012 (16.00 ώρα Βρυξελλών) στα αγγλικά, γαλλικά ή γερμανικά στη διεύθυνση http://ec.europa.eu/justice/access-city.
Γενικές πληροφορίες
Η πρώτη και η δεύτερη χρονιά διοργάνωσης του διαγωνισμού για το «Βραβείο φιλικής προς τα άτομα με αναπηρία πόλης»
Το «Βραβείο φιλικής προς τα άτομα με αναπηρία πόλης» ξεκίνησε το 2010, και την πρώτη χρονιά του θεσμού απονεμήθηκε στην ισπανική πόλη Άβιλα. Το 2011, 114 πόλεις από 23 χώρες της ΕΕ υπέβαλαν υποψηφιότητα. Το βραβείο απονεμήθηκε στην αυστριακή πόλη Σάλτσμπουργκ σε μια τελετή στις Βρυξέλλες την 1η Δεκεμβρίου 2011.
Οι τρεις άλλες πόλεις που προκρίθηκαν ήταν: Κρακοβία (Πολωνία), Μάρμπουργκ (Γερμανία) και Σανταντέρ (Ισπανία). Το 2011 η κριτική επιτροπή έκανε ειδική μνεία στις εξής πόλεις: Τεράσα (Ισπανία) για το δομημένο περιβάλλον και τους δημόσιους χώρους· Λιουμπλιάνα (Σλοβενία) για τις μεταφορές και τις σχετικές υποδομές· Όλομουτς (Τσεχική Δημοκρατία) για τις πληροφορίες και τις επικοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των νέων τεχνολογιών· και Γκρενόμπλ (Γαλλία) για τις δημόσιες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες.
Πολιτική της ΕΕ για την προσβασιμότητα
Η Ευρωπαϊκή Στρατηγική για την Αναπηρία 2010-2020 παρέχει το γενικό πλαίσιο δράσης στον τομέα της αναπηρίας και της προσβασιμότητας σε επίπεδο ΕΕ, για να συμπληρώσει και να στηρίξει τη δράση των κρατών μελών. Στο πλαίσιο αυτό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προετοιμάζει μια πρόταση για μια «Ευρωπαϊκή Πράξη Προσβασιμότητας», που θα παρουσιαστεί το Δεκέμβριο του 2012.
Η νομοθεσία της ΕΕ περιλαμβάνει συγκεκριμένες διατάξεις για την προσβασιμότητα σε τομείς όπως οι μεταφορές και οι υπηρεσίες ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Η ΕΕ κάνει χρήση ποικίλων μέσων εκτός από τη νομοθεσία και την πολιτική, όπως έρευνα και τυποποίηση, για να βελτιστοποιήσει την προσβασιμότητα στο δομημένο περιβάλλον, στις ΤΠΕ, στις μεταφορές και σε άλλους τομείς, και για να προωθήσει μια αγορά προσβάσιμων προϊόντων και υπηρεσιών σε ολόκληρη την ΕΕ.
Η ΕΕ έχει επίσης στόχο να βελτιώσει τη λειτουργία της αγοράς υποστηρικτικής τεχνολογίας προς όφελος των ατόμων με αναπηρία, και υποστηρίζει μια προσέγγιση «σχεδιασμού για όλους» που θα ωφελήσει ένα ευρύτερο τμήμα του πληθυσμού, όπως οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με μειωμένη κινητικότητα.
Για περισσότερες πληροφορίες
Διαβάστε περισσότερα για το «βραβείο φιλικής προς τα άτομα με αναπηρία πόλης» στη διεύθυνση: http://ec.europa.eu/justice/access-city
Ευρωπαϊκή Στρατηγική για την Αναπηρία 2010-2020
http://ec.europa.eu/justice/discrimination/disabilities/disability-strategy/index_en.htm
Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία
http://ec.europa.eu/justice/discrimination/disabilities/convention/index_en.htm
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.
ΦΩΤΗΣ ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ

Αν ψάχνεις για οικονομικές διακοπές... στο Touristorama τώρα μπες!

Λευκάδα: 199€ για ένα 4ήμερο για 6 άτομα στον Δρυμώνα
Λευκάδα: 199€ για ένα 4ήμερο για 6 άτομα στον Δρυμώνα. Μια μοναδική προσφορά για ολόκληρη την οικογένεια, σε μια πολύ γραφική και ήσυχη τοποθεσία ιδανική για ξεκούραστες διακοπές. Αποκτήστε την τώρα και αποδράστε οικογενειακά!
Σαντορίνη: 117€ για ένα 7ήμερο για 2 άτομα στο υπέροχο Καμάρι
 
Σαντορίνη: 117€ για ένα 7ήμερο για 2 άτομα στο υπέροχο Καμάρι.Σας προσφέρουμε μια απολαυστική εβδομάδα σε ένα από τα ομορφότερα νησιά σε τιμή απλά απίστευτη!Αποκτήστε την τώρα και κάντε τις ομορφότερες και οικονομικότερες διακοπές!
Αίγινα, Αγία Μαρίνα: 220€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα
 
Αίγινα, Αγία Μαρίνα: 220€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα. Μαγευτικές αμμώδεις παραλίες, ιστορικά μνημεία και τοπία αστείρευτης φυσικής ομορφιάς συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που σας καλεί να το ανακαλύψετε!
Ρόδος: 336€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα all inclusive
 
Ρόδος: 336€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα all inclusive. Μοναδικές διακοπές σε ένα υπέροχο νησί με ένα ακαταμάχητο πακέτο! Πλήρης διατροφή, σνακς , αναψυκτικά και ποτά , όλα σε μια τιμή τόσο οικονομική όσο ποτέ!

Nέες δυνατότητες χρήσης από το Office της Microsoft

Nέες δυνατότητες χρήσης από το Office της Microsoft
Προβλήματα στη λειτουργία του Google Talk

Εντός του 2013 το Facebook Phone;

Και όμως το Facebook ανακοίνωσε ζημιές

Γνωρίζετε ποιο είναι το «καλό» σας προφίλ;

Νέα κινέζικη φορητή παιχνιδομηχανή με Android

«Μπλακάουτ» για πάνω από μια ώρα στο twitter

Διέρρευσαν πολλά από τα χαρακτηριστικά του Galaxy Note 10.1

ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ - Κάϊρο (πλήρες)

Wannabe….. συμπεθέρες Σίσσυ Χρηστίδου-Μαρία Κορινθίου![φωτο]

Wannabe….. συμπεθέρες Σίσσυ Χρηστίδου-Μαρία Κορινθίου![φωτο]
Μαξιλάρι… συντροφιάς!
Το νέο tweet της Ελένης Μενεγάκη!
Δείτε πώς ήταν η Δούκισσα Νομικού όταν ξεκίνησε την καριέρα της! [φωτο]
Ακόμη και η Μέρκελ κάνει περικοπές! Κάθε 4χρόνια φορά το ίδιο φόρεμα! [φωτο]
Πασίγνωστη τραγουδίστρια φιλιέται με την εγγονή του… Elvis! [video]
Ξετρέλανε όλη την παραλία…!! [φωτο]
Το πιο καυτό -και εντυπωσιακό- βίντεο

Έδεσαν, φίμωσαν και έκλεψαν 72χρονη - Έδωσαν σε συνταξιούχους πλαστά χαρτονιμίσματα

Έδωσαν σε συνταξιούχους πλαστά χαρτονιμίσματα
Γκρουέφσκι καλεί Σαμαρά να συναντηθούν

Η Madonna έχει άποψη για την κρίση στην Ελλάδα!!! (vid)

Αμφίβολη η δόση των 31,2 δισ. ευρ

Το σωστό μαγιό για μία εκρηκτική εμφάνιση στην παραλία

Ομαδικός τάφος με αγνοούμενους της Κύπρου, ανακαλύφθηκε στα κατεχόμενα

Συζήτησαν Σαμαράς και τρόικα (vid)

Κόντρα υπουργού Παιδείας με βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Τελευταία ευκαιρία για όσους έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό να τα επαναπατρίσουν δίχως συνέπειες

Έδεσαν, φίμωσαν και έκλεψαν 72χρονη

«Kρεμαστοί» λαχανόκηποι

Τα 8 περίεργα των βρετανικών Ολυμπιακών Αγώνων

Τα ξενοδοχεία των celebrities...

Όταν η γυναίκα δεν θέλει να κάνει σεξ

Πόσο προστατεύουν φρούτα-λαχανικά από καρδιοπάθεια και καρκίνο

61χρονος στη Σύρο έβαλε φωτιά σε πελάτη και σκότωσε τον ιδιοκτήτη μπαρ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τα νοσοκομεία Δράμας και Κομοτηνής
Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ υποδέχθηκε τους Απόδημους Κομοτηναίους

Ειδικές Οικονομικές Περιοχές αντί ΕΟΖ στην Θράκη προτείνει η ΕΣΕΕ

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές μεταναστών στην Καβάλα

Δέσμευση του Περιφερειάρχη για τη χρηματοδότηση έργων που θα λύσουν το πρόβλημα ύδρευσης στο Διδυμότειχο

Γιατί πρέπει «να μπει χέρι» στην εκκλησία! Παράδειγμα

Προσοχή στις παράνομες συνταγογραφήσεις συνιστά ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Έβρου

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής κηρύσσει την Ροδόπη εμπόλεμη ζώνη

Σεισμός 4.6 ρίχτερ νοτιοανατολικά της Αλεξανδρούπολης

Η Παπαχρήστου, η Χρυσή Αυγή και η Ελλάδα των άκρων

Η Παπαχρήστου, η Χρυσή Αυγή και η Ελλάδα των άκρων
Το έκαναν για να τραβήξουν την προσοχή, ενός πολιτικού συστήματος εφησυχασμένου, που τους αγνοούσε επιδεικτικά, παραδωμένα στη μακαριότητά του. [...]
Ο Ρόμνεϊ σε ρόλο… Νταν Κουέιλ

Το διπλό «αυτογκόλ» του Μιτ Ρόμνεϊ επανέφερε στην επικαιρότητα τα απαξιωτικά και μάλλον ειρωνικά σχόλια που έκαναν προ καιρού την εμφάνισή τους στον αμερικανικό Τύπο, παρομοιάζοντας τον προεδρικό υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος με τον... Νταν Κουέιλ. [...]

Το Reuters επιμένει πως επίκειται νέο κούρεμα εντός του Αυγούστου - Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση

Η ποδηλασία θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων στο Λονδίνο
Το Reuters επιμένει πως επίκειται νέο κούρεμα εντός του Αυγούστου

Στο ναδίρ η φερεγγυότητα της κυβέρνησης μεταξύ των πολιτών

Ελλάς το μεγαλείο σου!!!

Στην Κρήτη τα νοσοκομεία ζητούν την ευγενική χορηγία φαρμάκων από τις φαρμακευτικές εταιρείες!!!

Πόλεμος μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής για δύο βουλευτικές έδρες

Άρχισαν να φοβούνται οι γερμανοί για τις συνέπειες μιας χρεοκοπίας της Ελλάδας

Αρχιεπίσκοπος: "Είμαστε περήφανος, αρχοντικός λαός, με μεγάλο πολιτισμό και ιστορία"

Οι ΗΠΑ στηρίζουν την Ελλάδα, στα... λόγια

Στο 28% η ανεργία εντός του 2013!!

Στο Μιλάνο μετρούν τα ζευγάρια που συζούν

Πλήρης η απαισιοδοξία για την οικονομία

Το περσινό πάθημα, έγινε μάθημα για το υπουργείο Παιδείας

Συνεργασία Ελλάδας- Βουλγαρίας για την κατασκευή οδικών αξόνω

Μικρότερο κατά δύο δισ. το εισόδημα των ελλήνων το πρώτο τρίμηνο

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε νέο πρόγραμμα

Στη Βουλή οι αλλαγές για το νόμο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ο Σαμαράς "βαράει" προσοχές στην τρόϊκα

Τα… Βατερλό του ΔΝΤ και οι εσωτερικές τριβές

Δύση και Ανατολή: Οι ισόβιοι αντίπαλοι…
Τα… Βατερλό του ΔΝΤ και οι εσωτερικές τριβές
Ο Ντράγκι υπόσχεται δράση αλλά τα νούμερα είναι απογοητευτικά
Ρήγμα μεταξύ ΔΝΤ και Ευρώπης
Η νέα κυβέρνηση αποφασίζει για συμμετοχή της Ελλάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης
Με αιχμές από τον Κ.Ζιαζιά η τελετή αλλαγής ηγεσίας στο ΓΕΣ
Διαγραφή του χρέους και «κανένα μέτρο σε βάρος του λαού» προτάσσει το ΚΚΕ
Αυθαιρεσίες, κακοδιοίκηση και ατιμωρησία υπαλλήλων καταγράφει έκθεση του Λ.Ρακιντζή
Για πιστή εφαρμογή του μνημονίου δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός στον Μπαρόζο, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
Μήνυση κατά του Νίκου Ζήγρα κατέθεσε ο Κύπριος πρώην υπουργός Εσωτερικών
Δεν αρκούν πλέον τα λόγια απαιτούνται πράξεις, το μήνυμα Μπαρόζο
Διακοπές στα ελληνικά νησιά θα κάνουν φέτος πολλοί Γερμανοί πολιτικοί
Η κυβέρνηση απεργάζεται νέα μέτρα κοινωνικού σφαγιασμού, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
Χορήγηση δανείων άνω του ενός δισ. ευρώ στις επιχειρήσεις τον Ιούνιο
Το ΔΝΤ απορρίπτει τις κατηγορίες περί «αποσιώπησης» στοιχείων για την κρίση
Μέτρα που να μην «σκοτώσουν» την οικονομία ζήτησε ο Χριστόφιας από την τρόικα
Πτώση των εξαγωγών το Μάιο, παραμένουν σε ανοδική τροχιά στο πεντάμηνο
Μια στις τρεις είναι η πιθανότητα να απολέσει η Βρετανία την αξιολόγηση «AΑΑ»
Ποσό 4,19 δισ. ευρώ άντλησε η Ιρλανδία δημοπρατώντας 5ετή και 8ετή ομόλογα
Αντίθετος σε οριζόντιες περικοπές και νέους φόρους δηλώνει ο Δ.Δασκαλόπουλος
Στις 30 Ιουλίου η προειδοποιητική 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΟΤΟΕ
Forthnet: Νέος υπεύθυνος του τμήματος μετόχων
Παπουτσάνης: Περιόρισε της ζημιές στο εξάμηνο
Creta Farm: Έκδοση κοινοπρακτικού ομολόγου
Δωρεάν διπλάσιο Mobile Internet από την COSMOTE
S B: Αλλαγή ώρας της τηλε-συνδιάσκεψης
Ε.Α.: Το Σεπτέμβριο η έρευνα για ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ
Ελληνας ο νικητής του διαγωνισμoύ έκθεσης της UPU
Profile: Διαχείριση επενδύσεων «on-the-go»

Η "μοναξιά" του ηγέτη

Η Ρωσία “παζαρεύει” την έξοδο του Άσαντ
Η Ρωσία γνωρίζει ότι η Συρία αποτελεί τον τελευταίο, φυσικό και αυτονόητο σύμμαχό της σε μια περιοχή εξαιρετικά κρίσιμου γεωπολιτικού ενδιαφέροντος. [...]
Η “μοναξιά” του ηγέτη

Σε αντίθεση με τους προκατόχους του, Γιώργο Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμο, διείδε εγκαίρως που θα οδηγούσε το Μνημόνιο. Πήρε αποστάσεις ασφαλείας. Έδειξε τον «άλλο δρόμο». [...]
Από το φως, στη συννεφιά. Και ξανά στην ελπίδα…

Από το φως της λάμψης που ζέσταινε τότε τις καρδιές της ανθρωπότητας, συνεπικουρούμενο από τη βαριά σημειολογία της "επιστροφής" των Ολυμπιακών Αγώνων "σπίτι" της, στο βροχερό, συννεφιασμένο και μελαγχολικό Λονδίνο. [...]
Ο Ρόμνεϊ σε ρόλο… Νταν Κουέιλ

Το διπλό «αυτογκόλ» του Μιτ Ρόμνεϊ επανέφερε στην επικαιρότητα τα απαξιωτικά και μάλλον ειρωνικά σχόλια που έκαναν προ καιρού την εμφάνισή τους στον αμερικανικό Τύπο, παρομοιάζοντας τον προεδρικό υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος με τον... Νταν Κουέιλ. [...]

Real.gr

Σαμαράς: Στις συμπληγάδες τρόικας και κυβερνητικών εταίρων
Ανοιχτό το πακέτο των μέτρων

Μάχη για το ύψος των περικοπών στις συντάξεις

Πιο κοντά από ποτέ Βενιζέλος – Κουβέλης

Τα σχέδια της κυβέρνησης για δανειολήπτες-Τειρεσία

Την ανηφόρα τραβά η θερμοκρασία

«Πρώτη και με ψηλά τη σημαία»

Παρέλαση αστέρων στην Τελετή Έναρξης

Και άλλος αποκλεισμός από τους Ολυμπιακούς

Καταχρηστική η εκ περιτροπής απασχόληση μετά από άδεια μητρότητας

Οι ΗΠΑ φοβούνται σφαγή στο Χαλέπι

Κλειστή η Εθνική οδός στο ύψος της Αταλάντης

Προσπάθησαν να περάσουν λαθρομετανάστες με τροχόσπιτο

«Φωτιά» και η νέα παρτίδα εκκαθαριστικών

Έγκυος στους Ολυμπιακούς

Νέο «όχι» της Φίκο στον Μπαλοτέλι

«Φλερτάρει» με υποβάθμιση η Βρετανία

Ο Καλογερόπουλος απέναντι στον Σγουρό

Ο Καλογερόπουλος απέναντι στον Σγουρό
Ασχολήθηκε ενεργά με τον τομέα της Αυτοδιοίκησης στη Νέα Δημοκρατία, ενώ στις κρίσιμες εκλογές της 6ης Μαϊου και της 17ης Ιουνίου είχε την οργανωτική ευθύνη του Λεκανοπεδίου της Αττικής, εκεί όπου δόθηκε νικηφόρα η μάχη. [...]
Η Γερμανία γυρίζει την πλάτη στη Μέρκελ

Η Άνγκελα Μέρκελ δύσκολα θα καταφέρει να διατηρήσει τα κλειδιά της Καγκελαρίας, εφόσον δεν προχωρήσει σε επώδυνο πολιτικό συμβιβασμό με τους Σοσιαλδημοκράτες και τους Πράσινους. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για Ρεπούση: : «Κυρά μου …..Ποια είσαι εσύ που θα βγάλεις εγκύκλιο ……ότι δεν θα εκκλησιάζονται τα παιδιά;. Τους ρώτησες τους γονείς;».
Προξενικές επισκέψεις με κριτήρια…τουρκοφροσύνης!

Η πιο αναρχική θρησκεία

Ανάβουν τσιγάρα με την Ολυμπιακή φλόγα!! Η Ελληνική ΚουΚλουξΚλαν (ΚουβελοΚαπραλοΚούβελοι) δεν το είδαν…

30η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 8 Μ.Μ.

τρελά νούμερα στο facebook...οι αντιδράσεις στους υποκριτες

Ρατσιστικό; Για τους ρατσιστές ανθέλληνες ΔΗΜΑΡάδες, ναι. Για τους Έλληνες όχι. Ντροπή σας κ. Σαμαρά.

Απόσυρση της νέας Γραμματικής Ε' και Στ' Δημοτικού, επαναφορά της παλαιάς.

Ψαλίδι σε facebook και twitter σε δεκάδες αθλητές. Κοπτοραπτική για να γλυτώσουν τους ιεροεξεταστές των Ολυμπιακών επιτροπών

ΔΕΙΤΕ τι μοιράζουν οι "πράκτορες" δήθεν αντιρατσιστές και πως προωθούν την ανθελληνική προπαγάνδα.

Μετά τον Αλαβάνο και ο Γιανναράς «αποδομεί» τον Εθνικό μας Ύμνο…

ΒΙΝΤΕΟ - ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ: 50 ετών, Ελληνίδα και ψάχνει φαΐ στα σκουπίδια!

Γερμανίδα σημαιοφόρος: “Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες”

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Μια έξυπνη διαφήμιση της Κρήτης κάνει «πάταγο» στο διαδίκτυο (VIDEO) ...

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ! Περαστικός σταματάει την Ολυμπιακή φλόγα για να ανάψει τσιγάρο στην Σκωτία

«...εάν δεν γίνει πόλεμος η ανθρωπότητα θα αποκτηνωθεί...»

Βεβήλωσαν την ιστορική Πύλη του κάστρου των Ιωαννίνων, κατεβάζοντας την Ελληνική σημαία αναρτώντας ισλαμική.. Ανάστατοι και εξοργισμένοι εως και σήμερα παραμένουν οι κάτοικοι του ιστορικού κάστρου Ιωαννίνων όπου την Κυριακή το πρωί κάτοικοι μας δήλωσαν οτι είδαν μετά ίδια τους τα μάτια 2 λαθρομετανάστες να βρίσκονται πάνω στον κεντρικό πυργίσκο του κάστρου να κατεβάζουν την Ελληνική σημαία αναρτώντας στο ιστό μια περίεργη τρίχρωμη σημαία ίσως και με ημισέληνο.

Σε πλήρη εξέλιξη η τουρκική διείσδυση στη Ρόδο!

Η Βούλα, οι προσκυνημένοι και οι νταβατζήδες.

Οριστική δικαίωση των 260 συμβασιούχων ΔΑΕΜ και διοικητικών αφού απορρίφθηκε η ακυρωτική προσφυγή Καμίνη!

Ε ρε Γκιόλιας που σας χρειάζεται…

Μέχρι και ο αριστερός Τσακνής μιλά για τάχα δημοκρατικές ευαισθησίες στο θέμα της Παπαχρήστου

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

Προς συζήτηση η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο

www.marketbeast.gr
Προς συζήτηση η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
ΔΝΤ: «Δεν αποσιωπήσαμε ποτέ τίποτε»
Θετικά πρόσημα στις ευρωπαϊκές αγορές
ΣΕΒ: Όχι νέοι φόροι
Μπαρόζο: Αναγκαία η τήρηση των δεσμεύσεων
«Σάλος» για τις δηλώσεις Ρουμελιώτη
Σε συναλλακτικό τέλμα το Χ.Α.
Τι είπε ο Πολ Τόμσεν μετά τη συνάντηση για τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα-η Ελλάδα που αντιστέκεται η Ελλάδα που επιμένει κι όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει
Le Monde: Ανεύθυνοι οι ευρωπαίοι ηγέτες

Σύγκρουση Ιράν-Ισραήλ στο ΣΑ των ΗΕ Με αφορμή την επίθεση στο Μπουργκάς

Κρίση στις ΕΔ.Ο έξαλλος Σαμαράς,ο αιφνιδιασμένος Παναγιωτόπουλος,ο "στοχοποιημένος" Καράμπελας

Erdogan versus les Kurdes syriens

Η συριακή αντιπολίτευση είναι έτοιμη να πολεμήσει κατά των Κούρδων με αντάλλαγμα τη βοήθεια της Τουρκίας

πάνω στης γης τ' αλάτι γράφω

London 2012 Olympics: Foreign office takes over in row after Taiwan flag on Regent Street is taken down

Guardian : British pilots flew armed US drones in Libya, MoD reveals

Αναστολή λειτουργίας της ελληνικής πρεσβείας στη Δαμασκό

JSSNews: Η Τουρκία έτοιμη να εισβάλει στη Συρία για να σφάξει τους Κούρδους!

Διάψευση για δημιουργία ρωσικής βάσης

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ: ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

Χρυσό Ολυμπιακό Βραβείο Υποκρισίας στους "σκληρούς τιμωρούς" της Βούλας. Εδώ δεν υπάρχει ρατσισμός;

Ποιοι είναι οι ηλίθιοι, τελικά;

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ERDOĞAN-ΜΕΣΑΑΛ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ IFTAR

Spiegel: Σπατάλες στον στρατό, άτολμοι οι πολιτικοί!

Τα΄ψαλε η Κύπρια υπουργός στην Ρουμάνα του ΔΝΤ

Φιγκαρό: Οι Κούρδοι πορεύονται προς την αυτονομία τους

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κων. Τσιάρας αποκαλύπτει στην “PHP” τα σχέδιά του για τον εκτός συνόρων Ελληνισμό

Ελληνοαμερικανοί προς Κογκρέσο: Μουσουλμανική φανταμενταλιστική οντότητα στην κατεχόμενη Κύπρο δημιουργεί η Τουρκία

Από το ... Μαξίμου Περνά ο TAP

Αμερικανικός στρατιωτικός σταθμός στην Πολωνία Το Πεντάγωνο στέλνει αεροπορικό απόσπασμα για να σταθμεύσει στην Πολωνία.

Διήμερες εκδηλώσεις Πορείες μοτοσικλετιστών εις μνήμη Ισαάκ και Σολωμού

Τουρκικά αεροσκάφη RF 4 παραβίασαν τον κυπριακό εναέριο χώρο

Αυτά δεν είναι ρατσιστικά σχόλια;

Αυτά δεν είναι ρατσιστικά σχόλια;
To aids πλήττει περισσότερο τις γυναίκες

Επίθεση από γυμνόστηθη στον πατριάρχη Μόσχας (vid)

Πέρασε το εμπόδιο της Ινερ Μπακού ο Αστέρας (vid)

Η Τζούλια σε νέες κινηματογραφικές...περιπέτειες

Αιγύπτιος ηθοποιός επιτέθηκε σε δημοσιογράφο πριν του πουν πως όσα του είχαν πει ήταν φάρσα (vid)

ΕΛ Χίου
Η διαφθορά βασιλεύει στο Δημόσιο, σύμφωνα με την έκθεση του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης

Ζήλεψε τον Τζέϊμς Μπόντ

Ο Βενιζέλος συναρτά τα μέτρα με την επιμήκυνση του προγράμματος

Οικονομικός εισαγγελέας στα άδυτα των προμηθειών της ΕΛ.ΑΣ.

Μικρότερες κατά επτά δισ. οι καταθέσεις τον Ιούνιο

Μους λευκής σοκολάτας με βύσσινο

Read More

Άφησαν βρέφος να πεθάνει για 3 ευρώ!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
Ρουφώντας το μυαλό με το καλαμάκι του... Twitter περισσότερα…
Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα
Τηλ. 210-3643601

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΟΠΗΓΑΔΟΥ

"Παρχάρια 2012" στα Κομνηνά Εορδαίας

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ποντιακό γλέντι στο Πολυδένδρι Λαγκαδά