Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PEGASOS SAFETY

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PEGASOS SAFETY

ΕΥΧΕΣ

NEO CD - Η ΜΠΕΤΤΥ ΧΑΡΛΑΥΤΗ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΟΥΓΙΟΥΛ

Μπέττυ Χαρλαύτη
Καινούρια δισκογραφική δουλειά

«Ποια να ΄σαι συ»

Από το σύγχρονο τραγούδι ως το παραδοσιακό κι από το λυρικό ως τη τζαζ, το ρετρό και το ρεμπέτικο, η Μπέττυ Χαρλαύτη κινείται στις μουσικές ράγες της εποχής μας. Το στίγμα αυτό αποδίδει με τον δικό της τρόπο η πρώτη της δισκογραϕική δουλειά με τίτλο "Ποια να ΄σαι συ", που περιέχει τραγούδια του Μιχάλη Σουγιούλ, σε ενορχήστρωση του Γιώργου Σχοινά.
Ερμηνεία σε βάθος σπό μια φωνή με ιδιαίτερες ικανότητες που ξεχωρίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Με χαρακτηριστική ευκολία - λόγω σπουδών και μιας πολυσχιδούς ενασχόλησης με τη μουσική - η Μπέττυ Χαρλαύτη μας ταξιδεύει στο χρόνο, γεφυρώνοντας παρελθόν, παρόν και … πολλά υποσχόμενο μέλλον. Φρεσκάδα και ευελιξία από ταγκό μέχρι φοξ τροτ και ετερόκλιτες επιλογές – έκπληξη, από το έτσι κι αλλιώς ευρύ ρεπερτόριο του Μιχάλη Σουγιούλ.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι το album "Ποια να ΄σαι συ" υπήρξε σημείο συνάντησης μουσικών - νέων αλλά και παλιότερων - από διαφορετικούς χώρους (τζαζ, κλασικού, λαϊκού κ.λπ.) η σύμπραξη των οποίων οδήγησε στην συγκεκριμένη "αλχημεία".
Ο Νίκος Καπηλίδης στα ντραμς , ο Λευτέρης Πουλιού στο σαξόφωνο, ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος στην κιθάρα, το μαντολίνο και το μπάντζο, ο Μιχάλης Δανιάς στο βιολί, ο Αντώνης Τζίκας στο κοντραμπάσο, ο Στέλιος Βαρβέρης στο μπουζούκι.
Και βέβαια, η ευρηματική ενορχήστρωση του νέου ταλαντούχου μουσικού Γιώργου Σχοινά, ο οποίος παίζει ακορντεόν και πιάνο στον δίσκο, μεταμορϕώνει την δουλειά αυτή και της δίνει έναν αέρα φρέσκάδας έτσι που να την βγάζει από τα συνηθισμένα όρια του "ελαφρού τραγουδιού" κάνοντάς την κτήμα της γενιάς του.
Ο Κώστας Μάντζιος τέλος βάζει την προσωπική του πινελιά με την φιλική του συμμετοχή και σε συνδυασμό με τη φωνή της Μπέττυς Χαρλαύτη αποδίδει ένα άλλο, ιδιαίτερο χρώμα στα κομμάτια στα οποία συμμετέχει.
Το cd “Ποια να ‘σαι συ» κυκλοφορεί ως ανεξάρτητη παραγωγή από την "medousa". Επικοινωνία: medousa@hushmail.com
Λίγα λόγια για την Μπέττυ Χαρλαύτη
Πτυχιούχος του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, έχει σπουδάσει Κλασικό τραγούδι και Μελοδραματική και είναι κάτοχος του London College of Music Diploma in Classical Singing Performance, ενώ έχει παρακολουθήσει master classes τραγουδιού στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Έχει κάνει επίσης σπουδές παραδοσιακού αλλά και τζαζ τραγουδιού καθώς και ανώτερων θεωρητικών της μουσικής.
Ήδη από τα φοιτητικά χρόνια εμφανίζεται επαγγελματικά ως σολίστρια, συμπράττοντας με ποικίλα σχήματα σε ευρύ ρεπερτόριο: σύγχρονο λόγιο, Έλληνες συνθέτες, έντεχνο, παραδοσιακό, ρεμπέτικο, ρετρό καθώς και διεθνές ρεπερτόριο σε 9 γλώσσες .
Tραγουδά παράλληλα κλασικό ρεπερτόριο (παραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών, της Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών κ.α) ενώ έχει εμφανιστεί σε πλήθος αφιερωμάτων – στον Μιχάλη Σουγιούλ, στον Μάνο Χατζηδάκι στον Μίκη Θεοδωράκη και άλλους Έλληνες συνθέτες σε διάφορους χώρους (“Παρνασσός”, “Ιανός”, “Half Note Jazz Club” κ.α.).
Από τον χειμώνα του 2012 είναι συνεργάτιδα της Λαϊκής και Λυρικής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» υπό τον γνωστό μουσικοσυνθέτη και εμφανίζεται με το σχήμα μουσικής δωματίου «The Shakespeare Ensemble», ερμηνεύοντας τραγούδια γραμμένα για έργα του συγγραφέα.
Promo video "Ποια να 'σαι συ"  

Facebook profile

ΟΙ "MINOR PROJECT" ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΝΕΙΡΩΝ

Με τα πόδια πάνω από την Σανγκάη

Η νέα πεζογέφυρα στη Σανγκάη 
Το προάστιο Pudong είναι το νεότερο στην περιοχή της Σαγκάης στην ανατολική πλευρά του ποταμού Huangpu. Ό,τι ήταν απλά χωράφια μόλις πριν από 15 χρόνια, τώρα εξελίσσεται σε ένα δυναμικά ανερχόμενο οικονομικό και επιχειρηματικό κέντρο, γεμάτο από αστραφτερούς ουρανοξύστες και τεράστια εμπορικά κέντρα.
Ζαγοροχώρια - Καπέσοβο: 156€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Καπέσοβο: 156€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Ένας πανέμορφος προορισμός, διαμονή σε όμορφα, άνετα δωμάτια με welcome drink και late check out, η καλύτερη προσφορά με τις καλύτερες παροχές!
Ζαγορά - εορταστικό : 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγορά - εορταστικό : 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Σε έναν προορισμό παραδοσιακό, γραφικό, φιλόξενο και δημοφιλή , μια προσφορά σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή! Αποκτήστε την τώρα και επισκεφθείτε το πανέμορφο Πήλιο για μια αξέχαστη εκδρομή!
Κολωνάκι: Μοναδικές προσφορές σε σουβλάκια και μερίδες στο εστιατόριο Grand Palais
Κολωνάκι: Μοναδικές προσφορές σε σουβλάκια και μερίδες στο εστιατόριο Grand Palais. Στα 6 σουβλάκια παίρνεται και 2 δώρο, στις 2 μερίδες δώρο μια χωριάτικη σαλάτα ! Εκτυπώστε το κουπόνι σας , δώστε το στο ταμείο με την παραγγελία σας και απολαύστε τις προσφορές μας!
Καιμακτσαλάν: 92€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Παλιό Αγ. Αθανάσιο
Καιμακτσαλάν: 92€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Παλιό Αγ. Αθανάσιο. Ο δημοφιλέστερος προορισμός του χειμώνα σας περιμένει να τον εξερευνήσετε με μια μοναδική προσφορά... αφεθείτε στη λευκή μαγεία !
Καλάβρυτα - εορταστικό: 229€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio
Καλάβρυτα - εορταστικό: 229€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Πρωτοχρονιά σε ένα πανέμορφο παραδοσιακό τοπίο, με το χιονοδρομικό κέντρο δίπλα σας, δεκάδες επιλογές διασκέδασης και σε τιμή καταπληκτική!
Ζαγοροχώρια - Βίτσα εορταστικό: 196€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Βίτσα εορταστικό: 196€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Ζήστε τις φετινές γιορτές σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, σε έναν παραδοσιακό ξενώνα με όλες τις ανέσεις και με τιμή καταπληκτική!
Ζαγοροχώρια - Βίτσα εορταστικό: 131€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Βίτσα εορταστικό: 131€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Ζήστε τις φετινές γιορτές σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, σε έναν παραδοσιακό ξενώνα με όλες τις ανέσεις και με τιμή καταπληκτική!

Χαλκιδικέων Πολιτεία Ευχές

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Etsi De - Εξ Αγχιστείας

Χιλιάδες πιστοί στη Βηθλεέμ για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα - in.gr

Χιλιάδες πιστοί στη Βηθλεέμ για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα Χιλιάδες πιστοί χριστιανοί απ' όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στη Βηθλεέμ για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στην πόλη όπου, σύμφωνα με την Αγία Γραφή, γεννήθηκε ο Ιησούς Χριστός. Περίπου 15.000 προσκυνητές απ' όλο τον κόσμο έχουν φτάσει στη Βηθλεέμ και τα ξενοδοχεία είναι πλήρη, παρά την πρόσφατη σύγκρουση στη Γάζα. Δείτε το φωτορεπορτάζ. Στιγμές που κάτεγραψε ο φακός, η ανασκόπηση του 2012 Να υπερασπιστεί ανοιχτά τη βοήθεια προς την Ελλάδα καλεί την Μέρκελ ο Σρέντερ Λήστεψαν παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Χιλιάδες πιστοί στη Βηθλεέμ για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα Σε λαϊκή εξέγερση κατά της κυβέρνησης καλεί η αντιπολίτευση της ΠΓΔΜ Θανάσιμη παγίδα σε πυροσβέστες στη Νέα Υόρκη Τον Ολλανδό ΥΠΟΙΚ «δείχνει» ο Μπαρόζο για νέο επικεφαλής του Eurogroup Επιστροφές φόρων και φαρμακοποιούς θα ξοφλήσει το Δημόσιο τις επόμενες μέρες Η περιστολή δαπανών διατήρησε εντός στόχων τον Προϋπολογισμό στο 11μηνο Τα σημαντικότερα επιτεύγματα του 2012 σύμφωνα με το Science Σκελετοί παιδιών με «εξωγήινα» κρανία βρέθηκαν στο Μεξικό Το ταξίδι του Άγιου Βασίλη καταγράφει και φέτος η NORAD Ιστορίες χριστουγεννιάτικων εθίμων από όλο τον κόσμο Δέκα λογοτεχνικά αριστουργήματα για τα Χριστούγεννα
Ο Παναθηναϊκός περιμένει... στη γωνία για τον Μάικ Μπατίστ «Η άλλη πλευρά δεν έχει ανταποκριθεί» λέει ο ΠΑΟ Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Γκιόργκι Σερμαντίνι Προτάσεις για μια οικογενειακή εορταστική έξοδο! Η Νένα Μεντή ως Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου επιστρέφει... "Ιστορίες καιρού" μια χορογραφημένη περιπέτεια του Αλέξη Κυριτσόπουλου Η TV φορά τα γιορτινά της και μας "κερνά" το καλύτερο πρόγραμμα! Πλούσιο πρόγραμμα με ταινίες σε Α' προβολή στην TV! Tα 10 πιο δημοφιλή αφιερώματα του Home Cinema για το 2012 Nissan Micra 1.2 CVT: Αυτοματοποίηση! BMW i3 2014: Εκτεταμένες... εξελίξεις Lexus: Έσπασε το φράγμα του μισού εκατομμυρίου υβριδικών πωλήσεων Πιλάφ Τεπέ και Νικήσιανη Χιόνια στο καμπαναριό! Γιορτινές αποδράσεις με τη σφραγίδα των ΔΙΑΚΟΠΩΝ! Βρήκαμε τα πιο όμορφα βραδινά φορέματα για κάθε budget Illuminati: το μακιγιάζ απαιτεί λάμψη σε όλο το πρόσωπο Vicky Tiel: H γυναίκα πίσω από το φόρεμα του Pretty Woman Κάντε Like και κερδίστε πούδρες προσώπου L’Occitane Αποτοξίνωση: Διατροφή και γυμναστική δεν βοηθούν Η μοναξιά αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας Βήχας: Τα αντιβιοτικά δεν βοηθούν Γιατί οι ροκ σταρ πεθαίνουν νέοι; Αντικαρκινικός «δούρειος ίππος» θεραπεύει τον καρκίνο Ψωρίαση: Καλύτερη ποιότητα ζωής, υπόσχεται η Λευκή Βίβλος Ηλ-υγεία: Η περίθαλψη στην ψηφιακή επανάσταση doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών www.imommy.gr: Το site για τη μέλλουσα και τη νέα μαμά, το παιδί και το νέο μπαμπά! Χόλιγουντ: οι ωραίοι «πατριοί» 15 «δώρα» της μητρότητας Με ποιους τρόπους μπορείτε να βρείτε app στο Google Play Store Αυτόματος Συγχρονισμός Φωτογραφιών από το smartphone στο Facebook Πώς γίνεται boot στο Desktop στα Windows 8; Προγραμματισμένη... δυσλειτουργία στο home button του iPad και του iPhone; Πέντε προτάσεις για δώρα σε παίκτες με Sony Playstation 3 Στο εξής, δεν θα μπορείτε να κρυφτείτε στο Facebook Βραβευμένες ιδέες έχουμε, μπορούν να αποφέρουν έσοδα; Τι πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε φτηνό tablet Υπολογιστές με αφή, όραση, ακοή, όσφρηση και γεύση στα επόμενα 5 χρόνια «Πουλήστε μέσω Ίντερνετ», λέει το BestPrice.gr σε δημιουργούς και παραγωγούς Δυστυχώς, πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε on-line games, e-books, βίντεο ή μουσική Ξανά στο Inbox σας το πλαστό antivirus μαζί με «το δέμα που δεν παραλάβατε» Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις στο Google ανά τον κόσμο το 2012 Δείτε προσφορές, κληρώσεις και προτάσεις δώρων τεχνολογίας Ποιος βλέπει το προφίλ σου στο Facebook; Πόσο εύκολο είναι να αποκοπεί από το Ίντερνετ η Ελλάδα; Τι να προσέξετε κατά τις χριστουγεννιάτικες αγορές από το Διαδίκτυο 10 Ξεχωριστά Gadget και Περιφερειακά του 2012 Θα σας ακολουθούμε παντού εάν θελήσετε κάποτε να ξεχαστείτε, λέει το Facebook Τι πρέπει να προσέξετε πριν δώσετε το smartphone ή το tablet στο παιδί σας Πρωτότυπα και διασκεδαστικά γκάτζετ, σούπερ δώρα για geek Τι σας περιμένει... βγαίνοντας από το Facebook Raspberry Pi: Παιδιά που παίζουν τον κώδικα στα δάχτυλα Γιατί να μην ανεβάζετε υλικό από τις προσωπικές σας στιγμές στο Διαδίκτυο Ο «Ιός των Πειρατικών Windows» κλειδώνει PC και απαιτεί λύτρα ADSL και VDSL | Πώς μπορώ να αξιολογήσω την σύνδεσή μου διαχρονικά; Super gadget που θα θέλαμε (αλλά δεν πρόκειται να αποκτήσουμε) Οι Εκδόσεις Ιβίσκος απαντούν στις αντιδράσεις για το #vivliotweeter Εύκαμπτες οθόνες, εκτυπώσιμες μπαταρίες και έξυπνα ενδύματα Made in Greece; Δέκα χρόνια φυλακή στον... Hackerazzi του Χόλιγουντ Regina Yacht: Μια «ανατολίτισσα» βασίλισσα στην υπηρεσία του Τζέιμς Μποντ Bavaria Vision 46: Ριζική ανανέωση