Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Βραδύκαυστο Παντελόνι 3000 Over FB31 Portwest


Υλικό Κατασκευής: Πυρίμαχο Ύφασμα
Προτεινόμενη Χρήση: Υψηλές Θερμοκρασίες
Επένδυση: NOMEX
Μέγεθος Ρούχων: XXLarge,XLarge,Large,Medium,Small,3XLarge
Περιληψη
Το Βραδύκαυστο Παντελόνι εργασίας 3000 Over FB31 της Portwest είναι σχεδιασμένο να προστατεύει το κάτω μέρος  του σώματος καθώς το Solar FB31 πάνω από το παντελόνι κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας το υψηλής απόδοσης Nomex® / Lenzing® FR Βισκόζης ύφασμα. 
Ο σχεδιασμός του προσφέρει μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Τα κύρια γνωρίσματα του περιλαμβάνουν μία χαμηλής-κοπής ραφή στον καβάλο.
Όπως επίσης αποσπώμενες τιράντες ώμων και ελαστική πλευρά και κάτω μπροστινό άνοιγμα. 

RESCUE SART S4

RESCUE SART S4

Για να σας βρουν, η επιλογή είναι McMurdo
Ο διεγέρτης radar McMurdo S4 SART προσφέρει αποδεδειγμένη αξιοπιστία στη διάσωση. Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση του και μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και με γάντια ή υγρά χέρια. O συμπαγής σχεδιασμός του το καθιστά ιδανικό για την εφαρμογή του σε σωσίβιες λέμβους ή για τη χειροκίνητη μεταφορά του, σύμφωνα με τους κανονισμούς της SOLAS.
Το S4 SART, εκπέμπει στα 9GHz X-band radars, οπότε μπορεί να εντοπιστεί από όλα τα μέσα διάσωσης από θάλασσα και αέρα, σύμφωνα με τον ΙΜΟ και της απαιτήσεις του GMDSS. Δηλαδή στην οθόνη του radar ενός πλοίου, ελικόπτερου ή αεροπλάνου, το S4 SART μεταδίδει αυτόματα και με σαφήνεια ένα σήμα απόκρισης και έτσι αναγνωρίζεται η θέση του σκάφους που κινδυνεύει. Μόλις ενεργοποιηθεί το S4 SART παραμένει σε κατάσταση αναμονής για πάνω από 96 ώρες ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες του θαλάσσιου περιβάλλοντος.


Απόκριση δέκτη9.2–9.5 GHz, ευαισθησία μεγαλύτερ από -50 dBm
Απόκριση πομπού12 σαρώσεις στα 9.2–9.5 GHz
Εκπεμπόμενη ισχύς (ERP)Λιγότερο από 400 mW (+26 dBm)
Διάρκεια λειτουργίας96 ώρες σε standby κατάσταση και τουλάχιστον 8 ώρες εκπομπής
Θερμοκρασία λειτουργίας-20ºC έως +55ºC
Αποτελεσματικό ύψος κεραίαςΤουλάχιστον 1 μέτρο
Βάρος530g με βάση, 510 g χωρίς βάση
Διαστάσεις264mm μήκος x 90mm διάμετρος
Χρόνος αντικατάστασης μπαταρίας5 χρόνια

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Η Solarcon A99 απο τις πιό επιτυχημένες κεραίες βάσης στον κόσμο για CB/10m
Εύκολη συναρμολόγηση,ιδανική για δύσκολες καιρικές συνθήκες,αέρας ,υγρασία.
Κατάλληλη για χρήση σε καίκια ,τράτες ( marine) κ.λ.π
Mε antenna tuner συντονίζει από 20m και επάνω με πολύ καλά αποτελέσματα,δείτε reviews στο eham

1/2 wave over 1/4 
Omni-Directional πολυκατευθυντική
Fiberglass (weather tough) Υαλονήματα
Handles 2000 Watts (peak) about 1000 RMS
SWR Tunable, 25-32 Mhz.
Covers far above and below the traditional CB channels(with antena tuner 20-10m)
Solarcon claims 9.9 dBi
DC Grounded (Γειωμένη για στατικό)
5,3m Tall ( Three 6' Sections ) Τρια κομμάτια τον 2m
Insulated up to 14,500 Volts
Βάρος 2,27 Κg

Μετέωρη γυναίκα

Μετέωρη γυναίκα 
Μιχάλης Πιτένης
Σχήμα: 14Χ21
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-210-2

Γιατί η καινοτομία πρέπει να σκέφτεται τον χρήστη!

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά ψηφιακών κονσολών της Soundcraft, η Vi1000, είναι σχεδιασμένη για περιοδείες, συναυλιακούς χώρους και A/Vεφαρμογές ενώ είναι το πιο «μικρόσωμο» μέλος της οικογένειας με διαστάσεις 86 εκ. x 81 εκ. Παρόλο τον συμπαγή σχεδιασμό της, ο όμιλος Harman δηλώνει ότι διατηρεί την ίδια επεξεργαστική δύναμη και δυνατότητες στη μίξη με τα μεγαλύτερά της «αδέλφια», τις Vi2000 και Vi3000.
Στα χαρακτηριστικά της Vi1000 συμπεριλαμβάνονται η ψηφιακή διεπαφή του κατασκευαστή, VistonicsII, καθώς και η λειτουργία FaderGlow για κάθε κανάλι, ώστε να διατηρηθεί η εμπειρία που έχει ο χρήστης από τις μεγαλύτερες κονσόλες της σειράς (Vi2000/Vi3000). Στην «καρδιά» της κονσόλας χτυπάει ο επεξεργαστής SpiderCore με την αντίστοιχη μηχανή I/O, βασισμένος σχεδιαστικά σε τεχνολογία από την «αδελφή» εταιρεία της Soundcraft, την Studer.
Επιπροσθέτως, η Vi1000 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επιφάνεια απομακρυσμένου ελέγχου για τις υπόλοιπες κονσόλες της σειράς Vi μέσω της λειτουργίας Mirroring.
Μετρώντας 96 κανάλια, τα οποία περιλαμβάνουν λειτουργίες gating και compression, η Vi1000 διαθέτει επεξεργαστές του audio σήματος, όπως το BSS DPR 901ii δυναμικό EQ και η μηχανή εφέ Lexicon, μέσω του ψηφιακού της πεδίου συνδέσεων, με δυνατότητα και εξωτερικής σύνδεσης εξοπλισμού (insert). Συνολικά, μέχρι και  64 εξωτερικές συσκευές έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν. To σύστημα αυτόματης μίξης της Studer, vMixυπάρχει προεγκατεστημένο ενώ τα γραφικά EQs BSS 966 είναι διαθέσιμα σε κάθε έξοδο της κονσόλας.
Στο οπίσθιο μέρος προσφέρεται πρόσβαση σε 16 mic/line εισόδους, 16 line εξόδους και σε 2 θύρες επέκτασης των 64 καναλιών, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα σε 2 MADI stageboxes να συνδεθούν ή εναλλακτικά να τοποθετηθούν κάρτες εισόδων/εξόδων τύπου D21m. Τέσσερα κανάλια AES/EBUκαθώς και διασυνδέσεις USB και MIDI διατίθενται επίσης στο πίσω τμήμα της κονσόλας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό εισόδων/εξόδων σε 212inx 212out.
H Vi1000 διαθέτει επίσης ψηφιακό πρωτόκολλο Dante/MADI64 καναλιών για επικοινωνία με λογισμικό ηχογράφησης σε περιβάλλον Η/Υ μέσω δικτύου Ethernet. Επίσης, το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει στην κονσόλα να ενσωματωθεί σε ένα δίκτυο Dante. Η διασύνδεση optical MAD Iπαρέχει έναν εναλλακτικό τρόπο τροφοδότησης των εξοπλισμένων με MADI συσκευών προς ηχογράφηση και μπορεί να αποτελέσει το μέσο σύνδεσης της κονσόλας με το Realtime Rack, προσθέτοντας με αυτόν τον τρόπο τα UADplug-ins της Universal Audio στην βιβλιοθήκη της κονσόλας.
Τέλος, για να κάνει τη ζωή …ευκολότερη για τους τεχνικούς του ήχου, η Vi1000 ενσωματώνει υποστήριξη monitoring για τα συστήματα ασύρματων μικροφώνων των AKG, Shure και Sennheiser. Αυτό επιτρέπει στους χειριστές της κονσόλας να ελέγξουν την στάθμη της μπαταρίας, τα επίπεδα RF και την συχνότητα του κάθε ασύρματου μικροφώνου που είναι συνδεδεμένο σε κάποιο κανάλι, πέραν της έντασης και του clipping status.
Introducing the Vi1000
Website
Email
Facebook
YouTube
Twitter
Copyright © 2015, BON STUDIO SA, All rights reserved.

Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

Η Δημόσια Ιστορία ως συγκρουσιακό θέμα: Το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων στο Διαδίκτυο



Οι περισσότεροι θεωρούν ότι η κοι­νωνία σήμερα γνωρίζει πολλά για το Ολοκαύτωμα. Η αλή­θεια είναι, βέβαια, όπως επιβεβαιώνει και το συγκεκριμένο βιβλίο, ότι ο κόσμος γνωρίζει ελάχιστα, αφού πολύ συχνά έχει την τάση να μεταφράζει τα γεγονότα με βάση τη δική του πολιτική και εθνική λογική, γεγονός που τον αποτρέπει να κατανοεί την πραγματικότητα.
Σήμερα πληθαίνουν οι τόποι μνήμης, οι ημέρες μνήμης, οι λογής λογής εκδηλώσεις γύρω από τη γενοκτονία. Πληθαίνουν, όμως, και οι αρνητές του Ολοκαυτώματος. Και αναρωτιέμαι πώς μπορούν να προσλάβουν οι νεότερες γενιές τα σχετικά με τη Σοά. Μπορεί, μ’ άλλα λόγια, να επικρατήσει ο κίνδυνος διαγραφής της μνή­μης ή θα κερδίσει τελικά η κοινή λογική που πρεσβεύει ότι από τη στιγμή που ο θύτης, η Γερμανία δηλαδή, έχει, κατ’ επανάληψη, παραδεχθεί τα εγκλήματα που διέπραξε ποιος ο λόγος να αμφισβητείται η τετελεσμένη πραγματικότητα;

Αξιολογώντας, ωστόσο, τη σημερινή αμφισβήτηση για την εβραϊκή γενοκτονία αναρωτιόμαστε αν πήγαν στράφι οι δεκαε­τίες του ’80 και του ’90. Τόσα βιβλία, τόσα συνέδρια, τόσες ταινίες που αναπαρέστησαν το δράμα και έσπασαν τα ταμεία. Τότε το παγκόσμιο ενδιαφέρον κορυφώθηκε, οι κοινωνίες της Ευρώπης πάλευαν, θαρρείς, να επουλώσουν το ανοιχτό τραύμα.

Διαβάζοντας το βιβλίο της Ξένιας Ελευθερίου, το οποίο έχει γραφτεί με απόλυτη επιστημονική νηφαλιότητα, αναλογίστηκα πως όσο χάνονται οι μάρτυρες του μεγαλύτερου εγκλή­ματος που συντελέστηκε ποτέ στην ανθρωπότητα, τόσο δυ­ναμώνει η φωνή των άλλων, που διαρκώς πυκνώνουν, των άλλων που υψώνουν την φωνή τους και αμφισβητούν. Φαί­νεται πως τα πάντα μπορεί να σκυλευτούν, ακόμη κι η μνήμη όσων υπέφεραν. Γιατί, πώς αλλιώς, μπορεί να ερμηνεύσει κανείς το φαινόμενο της συνεχούς αναβίωσης του νεοναζι­σμού και, κυρίως, της ανοχής των κοινωνιών απέναντί του;

Τα στοιχεία που φέρνει στο φως αυτή η μελέτη αποδεικνύουν ότι αυτή η ιστορία δεν αφορά μόνο Εβραίους ούτε μόνο Γερμανούς, αφορά συνολικά ανθρώπους. Είναι ένα μεγάλο μάθημα για το πού μπορεί να οδηγηθεί κανείς από τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εβραϊκή γενοκτονία είναι τελικά οικουμενική. Σε μια περίοδο αυξημένης ξενοφοβίας τα διδάγματα του Ολο­καυτώματος εμφανίζονται πιο επίκαιρα από ποτέ. Σήμερα, που τα διακυβεύματα της μνήμης είναι μεγάλα, το ζητούμε­νο είναι να παραμείνει ζωντανό το δίδαγμα και όχι (μόνο) το πένθος του Ολοκαυτώματος.

Βέβαια κάτι τέτοιο κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, τη στιγ­μή που καθημερινά πέφτουν τόνοι «λάσπης», αφού κυρι­αρχεί απόλυτα η συνωμοσιολογία και βασιλεύει η αντίληψη ότι πίσω από κάθε συμφορά που καταδυναστεύει τη χώ­ρα, για να μην πω τον πλανήτη, κρύβονται πάντα οι Εβραίοι και η υποτιθέμενη νέα τάξη πραγμάτων που εκπροσωπούν. Φαίνεται τελικά ότι την εικόνα που μια κοινωνία έχει για το παρελθόν της δεν τη διαμορφώνουν οι ακαδημαϊκοί ιστορι­κοί. Πολύ μεγαλύτερη επιρροή, έχουν σήμερα τα μέσα ενη­μέρωσης, το διαδίκτυο, αλλά και τα πολιτικά κόμματα.

Το βιβλίο της Ξένιας Ελευθερίου μας κάνει να σκεφτούμε ότι πολλές φορές η ιστορία αναθεωρείται αλλά σίγουρα δεν ξαναγράφεται, για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους ιδεολο­γικούς σκοπούς και πολιτικά συμφέροντα. Οφείλουμε, να αφουγκραστούμε, να ακούσουμε και να επικεντρώσουμε το βλέμμα μας στο κάθε τι, που οι προηγούμενες γενιές δεν ­θέλησαν να στρέψουν την προσοχή τους. Να εμβαθύνουμε, τελικά, στην αναγνώριση της άγνοιάς μας και στον παρα­λογισμό της λογικής μας που υπαγορεύει την άρνηση του άλλου και του βαθύτερου εαυτού μας. Είμαι απόλυτα σί­γουρος πως η κυκλοφορία του βιβλίου θα προκαλέσει συ­ζητήσεις, γιατί θίγει την παράμετρο της πληροφόρησης, την πιο καίρια συνιστώσα της εποχής μας, η οποία, ειδικά γύρω από τα ζητήματα που απασχολούν την Ελευθερίου, μπορεί να θεωρούνται από πολλούς ανάξια λόγου, αλλά, δυστυ­χώς, πολλοί είναι έτοιμοι να τα υιοθετήσουν και κυρίως είναι πρόθυμοι να τα αναπαραγάγουν. Ο«θόρυβος» τέτοιων δη­μοσιευμάτων καθιστά την πληροφορία εύκολα προσβάσιμη στο μέσο χρήστη, μια και αναγνωρίζεται ως αληθές μόνο ό,τι αναδεικνύει κάποια συνωμοσιολογική ερμηνεία του οικονο­μικού και πολιτικού σκηνικού. Και κάπως έτσι διαμορφώ­νεται ένας εχθρός, συνήθως προαιώνιος και τρομερός, βά­σει του οποίου ορίζεται μια ταυτότητα ή προσδιορίζεται ένα εμπόδιο που πρέπει να καταστραφεί. Και κάπως έτσι ανθίζει ο εθνικισμός ο οποίος εδράζεται στο μίσος και στη συνωμο­σιολογία. Άτομα που μπορεί να έχουν άλλη θρησκεία, άλλο χρώμα, άλλη ιδεολογία εκφεύγουν από αυτό που η «πλει­οψηφία» θεωρεί κανονικό. Το μόνο που μένει σε εμάς είναι να παίρνουμε ξεκάθαρη θέση απέναντι σ’ αυτή τη λαίλαπα. Η μνήμη των νεκρών είναι πιο δυνατή, ο ανθρώπινος πολιτι­σμός επιβάλλεται να επικρατήσει της βαρβαρότητας.

(από τον Πρόλογο του Λέοντα Ναρ)

Η Δημόσια Ιστορία ως συγκρουσιακό θέμα:
Το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων στο Διαδίκτυο
ΣΕΙΡΑ: ΕΚΚΕΝΤΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ (αρ.11) 
Επιστημονικός Υπεύθυνος Σειράς: Γιώργος Κόκκινος
συγγραφέας: Ξένια Ελευθερίου
Isbn:978-960-9692-29-8
Διαστάσεις: 12,5 X 22,5
Σελίδες: 522

Αθήνα: 5+1 πρωτότυπες προτάσεις εξόδου

Αθήνα: 5+1 πρωτότυπες προτάσεις εξόδου

Σημειώστε...

Σκωτσέζικα αυγά (Scotch eggs)
Πένες με σπανάκι, λιαστές ντομάτες και φέτα
Ορεινή Κορινθία: 6 αγαπημένα στέκια για φαγητό

Άκης Πάνου-Πες μου παππού

-50% Πλαταμώνας 28η Οκτωβρίου με ημιδιατροφή&ποτά+μουσική & παιδί Δωρεάν 4*Olympus Thea

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
4* Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
4* Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας-50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή + Ποτά
 28η Οκτωβρίου (26/10 - 28/10/2019)
 Ζωντανή Μουσική στις 27/10 με Ποτά!
✔ Υπέροχη Τοποθεσία ✔ Μοναδική Θέα ✔ Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking
★ WiFi ★ Εξωτερική Πισίνα ★ Εστιατόριο
€199 από €398Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 28/10/2019)
 Δωρεάν είσοδος στο Spa για 45 λεπτά σε κάθε διαμονή!
€198 από €398Δες το Τώρα!
5* Mediterranean Village Hotel & Spa - Παραλία Κατερίνης
5* Mediterranean Village Hotel & Spa - Παραλία Κατερίνης- 40%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 3 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 28/10/2019)
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, Ηamam, Sauna και του Γυμναστηρίου!
€199 από €329Δες το Τώρα!
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά έως 13 ετών (+1 επιλογές)
 All Inclusive
 28η Οκτωβρίου (26/10 έως 28/10/2019)
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€219 από €440Δες το Τώρα!
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 7 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 28/10/2019)
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και Sauna!
€198 από €396Δες το Τώρα!
Kronos Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
Kronos Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Ελεύθερη χρήση της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου!
€147 από €294Δες το Τώρα!
Τα Σπιτάκια της Ιφιγένειας - Ορεινή Ναυπακτία
Τα Σπιτάκια της Ιφιγένειας - Ορεινή Ναυπακτία- 30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 28/10/2019)
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€240 από €345Δες το Τώρα!
5* Ramada Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι
5* Ramada Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι- 50%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 13 ετών
 All Inclusive
 έως 31/10/2019
 Μπροστά στην Παραλία!
€104 από €208Δες το Τώρα!
4* Portaria Hotel - Πορταριά Πηλίου
4* Portaria Hotel - Πορταριά Πηλίου
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (26/10 έως 28/10/2019)
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€626Δες το Τώρα!
5* Wyndham Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι
5* Wyndham Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι- 50%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 13 ετών
 All Inclusive
 έως 31/10/2019
 Μπροστά στην Παραλία!
€116 από €232Δες το Τώρα!
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα- 43%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 28/10/2019
 Στις 26/10 Ζωντανή Μουσική!
€198 από €350Δες το Τώρα!
5* LABRANDA Sandy Beach Resort - Κέρκυρα
5* LABRANDA Sandy Beach Resort - Κέρκυρα- 36%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+10 επιλογές)
 All Inclusive
 28η Οκτωβρίου (25/10 - 28/10/2019)
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€159 από €248Δες το Τώρα!
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/10/2019
 Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία
€110 από €220Δες το Τώρα!
5* Galaxy Beach Resort - Ζάκυνθος, Λαγανάς
5* Galaxy Beach Resort - Ζάκυνθος, Λαγανάς- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 All Inclusive
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 28/10/2019)
 Μπροστά στην παραλία!
€199 από €398Δες το Τώρα!
5* Kyniska Palace Conference & Spa - Μυστράς
5* Kyniska Palace Conference & Spa - Μυστράς
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 5 ετών
 Πρωινό
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 27/10/2019)
 Δωρεάν χρήση της Εσωτερικής Πισίνας ή της Sauna ή του Hammam!
€480Δες το Τώρα!
5* Premier Luxury Mountain Resort - Μπάνσκο
5* Premier Luxury Mountain Resort - Μπάνσκο
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών
 Πρωινό
 28η Οκτωβρίου (25/10/2019 έως 28/10/2019)
 Δωρεάν είσοδο στο Le Spa Κέντρο Ευεξίας!
€130Δες το Τώρα!
Kastro Maini - Αρεόπολη Μάνης
Kastro Maini - Αρεόπολη Μάνης
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 Πρωινό
 28η Οκτωβρίου (25/10/2019 έως 28/10/2019)
 Free WiFi
€298Δες το Τώρα!
4* Grande Bretagne Hotel - Ναύπλιο
4* Grande Bretagne Hotel - Ναύπλιο- 30%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/04/2020
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€119 από €170Δες το Τώρα!
4* Alas Resort & Spa - Μονεμβασιά
4* Alas Resort & Spa - Μονεμβασιά
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (25/10/2019 έως 28/10/2019)
 Κρασί και Φρούτα κατά την άφιξη
€374Δες το Τώρα!
footer