Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

12o Συνέδριο της Ελληνικής Αστρονομικής Εταιρείας, διάλεξη Σταμάτη Κριμιζή, Κυριακή 28 Ιουνίου

poster

12o Συνέδριο της Ελληνικής Αστρονομικής Εταιρείας, διάλεξη Σταμάτη Κριμιζή, Κυριακή 28 Ιουνίου

Η Ελληνική Αστρονομική Εταιρεία (ΕΛ.ΑΣ.ΕΤ.) ιδρύθηκε το 1993 και αποτελεί την ένωση των επαγγελματιών ερευνητών σε θέματα Αστρονομίας, Αστροφυσικής και Διαστημικής Φυσικής. Αριθμεί περί τα 250 μέλη, τα οποία εργάζονται σε ερευνητικά ινστιτούτα και πανεπιστήμια της χώρας μας αλλά και της αλλοδαπής (κυρίως χώρες της Ε.Ε. και ΗΠΑ). Το τακτικό συνέδριο της ΕΛ.ΑΣ.ΕΤ. διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και έχει πάντοτε αξιόλογη διεθνή συμμετοχή και προβολή.
To 12ο Συνέδριο της ΕΛ.ΑΣ.ΕΤ. διοργανώνεται φέτος στη Θεσσαλονίκη (28 Ιουνίου - 2 Ιουλίου) και θα λάβει χώρα στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ. Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι Έλληνες και αλλοδαποί ερευνητές που εργάζονται σε ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου, που συνδιοργανώνεται από την ΕΛ.ΑΣ.ΕΤ., το ΑΠΘ, την Ακαδημία Αθηνών και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, θα λάβει χώρα την Κυριακή 28 Ιουνίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου θα δοθεί διάλεξη από τον Ακαδημαϊκό, Ομότιμο Καθηγητή του Johns Hopkins University των ΗΠΑ, κ. Σταμάτιο Κριμιζή για το κοινό της πόλης μας (είσοδος ελεύθερη):

«Το πρώτο ανθρώπινο ταξίδι στον Γαλαξία: Η Οδύσσεια των διαστημοπλοίων Voyager 1,2»

11222428 1640151536215679 671155191389340374 o
Τα διαστημόπλοια Voyager 1 και 2 εκτοξεύθηκαν το 1977 για να εξερευνήσουν τους πλανήτες Δία, Κρόνο, Ουρανό και Ποσειδώνα. Όχι μόνο εκπλήρωσαν την αποστολή τους μέχρι το 1989, αλλά το Voyager 1 ξεπέρασε πρόσφατα το σύνορο του ηλιακού μας συστήματος με το Γαλαξία, και έγινε το πρώτο ανθρώπινο κατασκεύασμα που εξήλθε από την ατμόσφαιρα του Ήλιου.
Σήμερα το Voyager 1 βρίσκεται στη φανταστική απόσταση των 19,6 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη και συνεχίζει να στέλνει πληροφορίες καθημερινώς. Ο ομιλητής είναι επικεφαλής ερευνητής σε ένα από τα τέσσερα πειράματα που εκτελούν τις μετρήσεις τα τελευταία 37 χρόνια και θα περιγράψει τις ανακαλύψεις αυτής της σύγχρονης Οδύσσειας της διαστημικής εποχής
***
Σύντομη βιογραφία του Σταμάτιου Μ. Κριμιζή
Ο Ακαδημαϊκός Σταμάτιος Κριμιζής έλαβε το πτυχίο του στη Φυσική από το Πανεπιστήμιο της Μιννεσότα (1961), το Master (1963) και το Διδακτορικό του (1965) στη Φυσική από το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, όπου και υπηρέτησε ως καθηγητής. Το 1968 μετακινήθηκε στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φυσικής του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, έγινε Επιστημονικός Διευθυντής το 1980, επικεφαλής της Διοίκησης Διαστήματος το 1991 και Ομότιμος Διευθυντής το
2004. Πέρα από τις διοικητικές του δραστηριότητες, είναι επικεφαλής ερευνητής σε διάφορες διαστημικές αποστολές της NASA, συμπεριλαμβανομένων και των Voyagers 1 και 2 στους εξωτερικούς πλανήτες, τη Διαστρική Αποστολή Voyager, και την αποστολή του Cassini-Huygens στον Κρόνο και στον Τιτάνα.
Έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει όργανα που έχουν ταξιδέψει και στους οκτώ πλανήτες, καθώς επίσης και την αποστολή New Horizons (Νέοι Ορίζοντες) που επί του παρόντος κατευθύνεται προς τον Πλούτωνα. Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 560 εργασίες σε περιοδικά και βιβλία με πάνω από 12.000 ετεροαναφορές, σχετικά με τη φυσική του Ήλιου, το μεσοαστρικό χώρο, τις πλανητικές μαγνητόσφαιρες και την ηλιόσφαιρα.
Έχει λάβει τρεις φορές το NASA Exceptional Scientific Achievement Medal (1981, 1986, 2014), είναι διακεκριμένο μέλος (Εταίρος) της American Physical Society, της American Geophysical Union, της American Association for the Advancement of Science και του American Institute of Aeronautics and Astronautics, αποδέκτης του COSPAR’s Space Science Award (2002), του Basic Sciences Award (1994) της International Academy of Astronautics όπου προεδρεύει του Board of Trustees for Basic Sciences, το Χρυσό Μετάλλιο του Council of European Aerospace Societies (CEAS) (2011), το Jean Dominique Cassini Medal της Ευρωπαϊκής Γεωφυσικής Ένωσης (EGU) (2014) της οποίας κηρύχθηκε Επίτιμο Μέλος, το James Van Allen Space Environments Award του American Institute of Aeronautics and Astronautics (2014) και το Voyager Silver Achievement Award της NASA (2014). Το 2015 το Smithsonian National Air and Space Museum της Ουάσινγτoν του απένειμε το Τρόπαιο για Συνολική Επίτευξη (Trophy for Lifetime Achievement).
Έχει ανακηρυχθεί Επίτιμος Διδάκτωρ των Πανεπιστημίων Αιγαίου, Αθηνών και Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Εκλέχθηκε μέλος της Ακαδημίας Αθηνών (2004) και διευθύνει το Γραφείο Διαστημικής Έρευνας και Τεχνολογίας. Υπηρέτησε (2006-2010) ως εκπρόσωπος της Ελλάδος στο συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA), και διετέλεσε Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ) (2010-2013).
Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα: http://cassinimimi.jhuapl.edu/BiographyofSMKrimigis-2014-06-09.htm
***
Με εξαίρεση την εναρκτήρια συνεδρία της Κυριακής, οι κύριες συνεδρίες θα λάβουν χώρα στο ΚΕΔΕΑ, από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου εώς και την Πέμπτη 2 Ιουλίου. Η θεματολογία του Συνεδρίου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών αντικειμένων που έχουν χωριστεί σε πέντε ενότητες:
α) Φυσική της Ηλιόσφαιρας και του Ηλιακού Συστήματος
β) Εξωγαλαξιακή Αστρονομία και Αστροφυσική
γ) Κοσμολογία και Σχετικιστική Αστροφυσική
δ) Αστέρες, Πλανήτες και Διαστρικό μέσο
Το συνέδριό τιμούν με την παρουσία τους, ως προσκεκλημένοι ομιλητές, διακεκριμένοι αλλοδαποί ερευνητές, όπως οι:
Marc McCaughrean (ESA), ανώτερο στέλεχος του ΕΟΔ που θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της πρόσφατης επιτυχημένης αποστολής «Rosetta» στον κομήτη 67P/Churyumov–Gerasimenko.
Alessandro Morbidelli (Observatory of Nice, Γαλλία) που θα αναφερθεί στις σύγχρονες θεωρίες σχηματισμού του ηλιακού συστήματος και των εξωηλιακών πλανητικών συστημάτων
David Elbaz (SEA Saclay, Γαλλία) που θα μιλήσει για την κοσμική εξέλιξη των γαλαξιών
Paul Kalas (University of California at Berkeley, ΗΠΑ) που θα αναφερθεί στις επαναστατικές ανακαλύψεις που προκύπτουν από τις νέες τεχνικές απευθείας παρατήρησης εξωηλιακών συστημάτων
Salvatore Capozziello (University of Napoli, Ιταλία) που θα μιλήσει για τη δημιουργία και εξέλιξη αστρικών δομών, στα πλαίσια νέων θεωριών για τη Βαρύτητα.
Επίσης, για πρώτη φορά, θα διεξαχθεί Ειδική Συνεδρία, με τίτλο «Εξερευνώντας την προοπτική της Ελλάδας στο Διάστημα», όπου θα συζητηθούν
(α) η μέχρι σήμερα εμπλοκή ελληνικών ινστιτούτων, ερευνητικών ομάδων και εταιρειών διαστημικής τεχνολογίας σε προγράμματα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ΕΟΔ) και
(β) ο στρατηγικός σχεδιασμός της χώρας και η προοπτική αναβαθμισμένης εμπλοκής της εγχώριας επιστημονικής κοινότητας και βιομηχανίας σε προγράμματα και διαστημικές αποστολές του ΕΟΔ.
Στην ειδική συνεδρία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του εγχώριου δικτύου βιομηχανιών διαστημικής τεχνολογίας (Corallia si-Cluster), ξένων εταιριών διαστημικής τεχνολογίας (Astrium), της κυβέρνησης (Υπ. Παιδείας και Έρευνας), της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) και της ελληνικής επιστημονικής κοινότητας (ΕΛ.ΑΣ.ΕΤ., Πανεπιστήμια, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Ακαδημία Αθηνών, Πανεπιστήμια των ΗΠΑ και του Ην. Βασιλείου).
Επικοινωνία:
Καθηγητής Λουκάς Βλάχος, Πρόεδρος ΔΣ, ΕΛΑΣΕΤ, Τμήμα Φυσικής ΑΠΘ
vlahos@astro.auth.gr
+30-2310-998044
Επ. Καθηγητής Κλεομένης Τσιγάνης, Γραμματέας ΔΣ, ΕΛΑΣΕΤ, Τμήμα Φυσικής ΑΠΘ tsiganis@auth.gr
+30-2310-998963
ofa logo
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ www.ofa.gr

BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ


BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σας περιμένουμε με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας
για μικρούς και μεγάλους σε τιμές έκπληξη!
Από τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου έως και το Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015, σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) σε μια εβδομάδα μοναδικών προσφορών από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους: έργα καταξιωμένων συγγραφέων, δοκίμια που πραγματεύονται ζητήματα πιο επίκαιρα από ποτέ, παιδικές σειρές με όλους τους αγαπημένους ήρωες των μικρών μας φίλων και πολλά ακόμα βιβλία για όλα τα γούστα, σε τιμές έκπληξη από 1,40 €.
Σημειώστε στο ημερολόγιό σας τις ημερομηνίες και τις ώρες του bazaar:
29 Ιουνίου-4 Ιουλίου 2015
• Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
• Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι
Οι αναγνώστες μας θα βρουν σε μοναδικές τιμές έργα πολυβραβευμένων σύγχρονων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, ανάμεσα στα οποία είναι το υπέροχο και αξέχαστο βιβλίο Τα χρόνια του σιδήρου του νομπελίστα Τζ. Μ. Κουτσί, το οξυδερκές μυθιστόρημα Καλοκαιρινό ειδύλλιο του Ουίλιαμ Τρέβορ, το συνταρακτικό έργο Ο βιασμός της Τζόις Κάρολ Όουτς, η καθηλωτική σάτιρα του ρώσου συγγραφέα Βλαντίμιρ Σορόκιν Πίσω από το μεγάλο ρωσικό τείχος κ.ά., ενώ οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους, όπως ο Σκοτσέζος Ian Rankin, οι Σουηδοί Asa Larsson και Hakan Nesser κ.ά. Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν σε πολύ χαμηλή τιμή ενδιαφέροντα δοκίμια, διεισδυτικές μελέτες και εύστοχες αναλύσεις για μια πληθώρα επίκαιρων ζητημάτων, όπως η συγκλονιστική έρευνα του Marc Roche Καπιταλισμός εκτός νόμου, Η οικονομία του παρασκηνίου, το μανιφέστο Ξύπνα, Ευρώπη! των Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ και Γκι Βέρχοφσταντ, η ενδιαφέρουσα μελέτη του Χέιρτ Μακ Τι γίνεται αν η Ευρώπη διαλυθεί; ή το Ημερολόγιο της κρίσης του έγκριτου δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα. Μεγάλες προσφορές περιμένουν και τους μικρούς μας φίλους, από μια ευρεία γκάμα τίτλων που περιλαμβάνει ιστορίες με τους δημοφιλείς ήρωες της Disney, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων και πολλά ακόμα έργα αγαπημένων συγγραφέων.
Επίσης, με αγορές από 10 έως 30 € οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας κάνουν δώρο δύο παιδικά βιβλία από τη σειρά της τρομερής Σκουπιδοπαρέας. Από 30 έως 50 € επιλέγετε και παίρνετε δωρεάν ένα βιβλίο από τις προσφορές, ενώ για αγορές άνω των 50 € σας κάνουμε δώρο δύο βιβλία από τις προσφορές!
Και φυσικά στις προθήκες του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ μας θα βρείτε όλους τους τίτλους της πολύ επιτυχημένης σειράς Μεταίχμιο Pocket και πολλά ακόμα βιβλία σε χαμηλή τιμή.
Οι ίδιες προνομιακές προσφορές περιμένουν και τους φίλους μας στη Θεσσαλονίκη, στο ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81), μέσα στον Ιούλιο. Συντονιστείτε στο www.oxygono-metaixmio.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.
Επισκεφθείτε τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για να εφοδιαστείτε με τα βιβλία των διακοπών σας, ξεφυλλίστε τις νέες μας εκδόσεις και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας.
Σας περιμένουμε με δροσερούς χυμούς και καλοκαιρινή διάθεση.
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ!

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

Οι ήρωες της μικροσκοπικής Σχοινούσας

ArtTravel

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Club Grand Bleu Beach Resort..les pieds dans l eau!

Club Grand Bleu Beach Resort
Remarquable situation: Les pieds dans l’eau & à 1 heure d’Athènes et des grands sites archéologiques : Acropole, Delphes, Monastères…
immersion dans la culture locale de la belle île d’Eubée : Nature sauvage, plages, montagnes et beaux villages typiques, sites insolites…
Détente et plaisirs à l’hôtel
atmosphère amicale et francophone : plage, piscine, sports, animation…
& tout est prévu pour les enfants

 ANIMATION - JEUX & SPECTACLES - PLAGE ET PISCINE - SPORTS NAUTIQUES -TENNIS - BEACH VOLLEY - BASKET - MINI GOLF - YOGA - MASSAGES - JACUZZI - SAUNA -
 MINI CLUB & CLUB ADOS- LES GRANDS SITES CLASSIQUES
DECOUVERTE DE L’ILE D’EUBEE

Οι 18 πιο εντυπωσιακές παραλίες της Πελοποννήσου

ArtTravel

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ «ΠΕΣ ΤΟ ΝΑΙ» Νέο Single & Music Video!


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ «ΠΕΣ ΤΟ ΝΑΙ» Νέο Single & Music Video! Ακούστε το εδώ! Ο Κώστας Μαρτάκης και η Panik Platinum κυκλοφορούν το 2ο single
απο το πολύ-αναμενόμενο άλμπουμ του αγαπημένου καλλιτέχνη
«Πες Το Ναι»!
Σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου - που υπογράφει τον επερχόμενο δίσκο- και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου,
ο Κώστας Μαρτάκης ερμηνεύει το νέο hit single του καλοκαιριού
και ο Κώστας Καπετανίδης τον σκηνοθετεί σε μοναδικά τοπία της Ζακύνθου!
Το, παγκόσμια γνωστό, Ναυάγιο, το νησί του Cameo, η Ιερά Μητρόπολη της Ζακύνθου, τα μαγευτικά σοκάκια
και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, είναι μερικά απο τα τοπία που βρίσκουμε τον Κώστα Μαρτάκη να τραγουδάει «Πες Το Ναι»
και να αναδεικνύει τις φυσικές ομορφιές της χώρας μας.
Νέο δυνατό single «Πες Το Ναι», απολαυστικός Κώστας Μαρτάκης και το υπέροχο νησί της Ζακύνθου.
Κυκλοφορεί απο τη Panik Platinum powered by Chillbox.
Ακούστε το εδώ!

Official Artist Page
https://www.facebook.com/martakis.kostas
2015 PANIK PLATINUM
Facebook:
https://www.facebook.com/panikrecords
YouTube https://www.youtube.com/user/PanikRecordsTube
Contact info@platinumrecords.gr, s.rodiadi@platinumrecords.gr
Chillbox Frozen Yogurt
https://www.facebook.com/ChillboxFrozenYogurt

Θανάσης Βέγγος: Σπάνια συνέντευξη+πλάνα από ταινίες

5*Galini Wellness Πλήρης Διατροφή+2Παιδιά|-50%

Ekdromi.gr

5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα

Καμένα Βούρλα με 379€ από 758€ (-50%) για 4 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

379€ από 758€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 4 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
€379 από €758 Κέρδος €379 Έκπτωση 50%
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα


Περισσότερες Προσφορές

Μαραθόπολη Μεσσηνίας με 159€ από 318€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€159 από €318 -50%
Artina Hotel - Μαραθόπολη Μεσσηνίας
Μαραθόπολη Μεσσηνίας
159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 10 ετών στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Artina Hotel! Προσφέρεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All inclusive στον Πλαταμώνα Πιερίας με 229€ από 458€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€229 από €458 -50%
San Panteleimon Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
Πλαταμώνας Πιερίας
ALL INCLUSIVE στoν Πλαταμώνα Πιερίας στο San Panteleimon Hotel ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 229€ από 458€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμό, Ούζο, Μπύρα, Κρασί, Brandy και Παγωτό! Προσφέρεται ένα Λευκό και ένα Κόκκινο Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καλαμάκι Κορινθίας με 329€ από 658€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Sea View δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€329 από €658 -50%
4* Kalamaki Beach Hotel - Καλαμάκι Κορινθίας
Καλαμάκι Κορινθίας
329€ από 658€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Kalamaki Beach Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου Τύπου και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, στο Καλαμάκι Κορινθίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Κάλαμος Αττικής 55€ από 110€ (-50%) για 2 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Πρωινό σε δικλινο δωμάτιο, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα!

(Έκπτωση 50%)

€55 από €110 -50%
Dolphin Resort Hotel - Κάλαμος Αττικής
Κάλαμος Αττικής
55€ από 110€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στον Κάλαμο 45 λεπτά από την Αθήνα, στο Dolphin Resort Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες, μια ανάσα από την Αθήνα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Γαλαξείδι με 299€ από 598€ (-50%) για 5 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο!

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
4* Europa Beach Hotel - Γαλαξείδι
Γαλαξείδι
299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Europa Beach Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό) στο Γαλαξείδι, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 5 ημέρες σε ένα τόπο που η αρχοντική ομορφιά σας ταξιδεύει! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ζάκυνθος με 189€ από 378€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€189 από €378 -50%
Zefyros Ecoresort Hotel - Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
189€ από 378€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στη Ζάκυνθο σε δίκλινο δωμάτιο στο Zefyros Ecoresort Hotel! Παρέχεται ένα χαλαρωτικό Massage με αιθέρια έλαια διάρκειας 20 λεπτών και μία συνεδρία Hamam για το σύνολο της διαμονής! Προσφέρεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Λουτράκι με 39€ από 90€ (-57%) για 2 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 57%)

€39 από €90 -57%
Isthmus Prime Hotel - Ισθμός Κορίνθου
Λουτράκι
39€ από 90€ ( Έκπτωση 57%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, μια ανάσα από το Λουτράκι στον Ισθμό Κορίνθου, στο Isthmus Prime Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στην Ελούντα με 349€ από 698€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο ή Bungalow, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€349 από €698 -50%
4* Elounda Breeze Resort - Ελούντα
Ελούντα
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Elounda Breeze Resort ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο ή Bungalow στην Ελούντα, μόνο με 349€ από 698€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό σε Μπουφέ, Late Breakfast, Μεσημεριανό σε Μπουφέ, Βραδινό σε Μπουφέ και Late Dinner καθώς και διάφορα ζεστά και κρύα σνακ, χύμα Παγωτό, μεγάλη ποικιλία σε τοπικά Αλκοολούχα ποτά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί σε ποτήρι, Αναψυκτικά, Χυμούς, Καφέ, Τσάι και Μπισκότα κατά την διάρκεια της ημέρας! Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει Mini Club και για τους μεγάλους διάφορες δραστηριότητες καθημερινά! Παρέχεται Πρωινή Γυμναστική και Αεροβική, Γυμναστήριο, Πετσέτες Θαλάσσης, Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στην Πισίνα και την Παραλία του Ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Κέρκυρα με 165€ από 330€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!

(Έκπτωση 50%)

€165 από €330 -50%
Montaniola Hotel - Κέρκυρα
Κέρκυρα
165€ από 330€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Κέρκυρα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Montaniola Hotel μόλις 400 μέτρα από το Αχίλλειον και θέα το Ιόνιο πέλαγος, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Άνδρος με 249€ από 498€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€249 από €498 -50%
Andros Holiday Hotel - Άνδρος
Άνδρος
249€ από 498€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Άνδρο μόλις 15 μέτρα από το κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο με μερική Θέα Θάλασσα, στο Andros Holiday Hotel! Απολαύστε για 4 ημέρες τη φιλοξενία και τη σπάνια ομορφιά του νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Μονεμβασιά με 79€ από 160€ (-51%) για 3 ή 4 ημέρες για έως ΚΑΙ 3 Άτομα σε Διαμέρισμα με Θέα Θάλασσα

(Έκπτωση 51%)

€79 από €160 -51%
Douka Hotel Apartments - Μονεμβασιά
Μονεμβασιά
79€ από 160€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 3 Άτομα στην Μονεμβασία, σε Διαμέρισμα με Θέα Θάλασσα στο Douka Hotel Apartments! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στην γραφική Μονεμβασία! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

139€ από 278€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€139 από €278 -50%

...