Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Zoe Music: Παρουσίαση δίσκων νέων καλλιτεχνών στο Polis Art Cafe - 16/06

Zoe Music Productions

Παρουσίαση δίσκων νέων καλλιτεχνών
Άννα Κατσούλη - Γεωργία Παπαδάτου - Στάθης Γκαντζούρας
Κυριακή 16 Ιουνίου 2019
ώρα 20:00
Polis Art Cafe


Η Zoe Music σας προσκαλεί, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00 στο Polis Art Cafe (Αίθριο Στοάς Βιβλίου/Πεσματζόγλου 5), στην επίσημη παρουσίαση των δίσκων τριών νέων αξιόλογων καλλιτεχνών, της ερμηνεύτριας Άννα Κατσούλη, της σολίστ κλασικής κιθάρας Γεωργίας Παπαδάτου και του τραγουδοποιού Στάθη Γκαντζούρα.
Οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν σε πρώτη δημόσια εκτέλεση, δείγματα από τις επερχόμενες προσωπικές τους δουλειές, που θα κυκλοφορήσουν από τη Zoe Music ψηφιακά, αλλά και σε φυσικό προϊόν(CD) για συλλέκτες και για τους “λάτρεις του ωραίου”..
Τη παρουσίαση θα συντονίσουν ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πρόδρομος Παπανίκας και η δημοσιογράφος Τζούλια Λιακοπούλου.
Στο τέλος της παρουσίασης, οι καλλιτέχνες θα υπογράψουν τα CD τους στο ενδιαφερόμενο κοινό.
Σας περιμένουμε!
Κυριακή 16 Ιουνίου 2019
ώρα 20:00
Polis Art Cafe
Τηλ.: 210 3249587
Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες:
Άννα Κατσούλη
Ερμηνεύτρια-Τραγουδοποιός
  
Ο "Κρυμμένος Ουρανός" έρχεται το καλοκαίρι του 2019 από τη Zoe Music! 
Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της Άννας Κατσούλη με 9 tracks είναι γεγονός!
Τραγούδια που ανακινούν συναισθήματα νοσταλγίας, έρωτα, πόνου, συνταιριάζουν το μελαγχολικό βιολί με το ανατολίτικο ούτι, εκπέμποντας άλλοτε βαθειά εσωτερικότητα κι άλλοτε καλοκαιρινή φρεσκάδα, αγγίζουν μοναδικά την καρδιά του ακροατή!
Ο προάγγελος του άλμπουμ που κυκλοφόρησε πριν 1 μήνα επίσημα από τη Zoe Music, το “Ευλογημένο Ψέμα” σε μουσική της συνθέτιδος Ζωής Τηγανούρια και στίχους της συγγραφέως Μαρίας Παπαδάκη, μας προετοίμασε θετικά για το συνολικό άκουσμα του δίσκου που θα κυκλοφορήσει και σε CD. 
Το άλμπουμ περιλαμβάνει 9 tracks, εκ των οποίων τα 6 είναι τραγούδια και τα 3 είναι instrumental.
Η καταξιωμένη Ελληνίδα μουσικοσυνθέτης & σολίστ ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια υπογράφει 2 τραγούδια σε στίχους Σταύρου Σταύρου και Μαρίας Παπαδάκη, ο μουσικοσυνθέτης & ερμηνευτής Γιάννης Νικολάου (γνωστός από τους “Λαθρεπιβάτες”) υπογράφει το γνωστό τραγούδι “Τσ' Αγάπης και του Έρωτα” σε μία πρωτότυπη επανεκτέλεση, και ο ανερχόμενος συνθέτης & βιολιστής Βασίλης Κατσούλης παρουσιάζει 3 συνθέσεις του.
Στο τέλος της παρουσίασης, η Άννα Κατσούλη θα υπογράψει το CD της στο κοινό!
“Κρυμμένος Ουρανός”, Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στο Polis Art Cafe, στο κέντρο της Αθήνας (Πεσματζόγλου 5) και ώρα 20:00.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Γεωργία Παπαδάτου
Σολίστ κλασικής κιθάρας
 
Η σολίστ κλασικής κιθάρας Γεωργία Παπαδάτου κυκλοφορεί τη πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Sweet Life”.
Η σολίστ Γεωργία Παπαδάτου επιμελείται και παρουσιάζει ένα απαλό άγγιγμα στις χορδές της κλασικής κιθάρας που το εκτείνει στις ψυχές των ακροατών της, προσδίδοντας με αυτόν τον τρόπο μια ευαισθησία που λείπει.. ένα κάλεσμα που ενεργοποιεί απ’ ευθείας το συναίσθημα, όταν αυτό έχει μπει για να προφυλαχτεί σε κατάσταση “safe mode” αντιδρώντας στα ερεθίσματα μιας σκληρής και τοξικής καθημερινότητας.
Η οπτική της στα έργα τα οποία επιλέγει να επισκεφτεί, επιτρέπουν στον ακροατή να ταξιδέψει χωρίς το βάρος των αποσκευών του, έως το “Sweet Life” της Ελληνίδας συνθέτιδος Ζωής Τηγανούρια, που αποτελεί και τον τίτλο του άλμπουμ, δίνοντας έτσι την αίσθηση μιας γλυκιάς αποβίβασης στον προορισμό.
Η εκκίνηση γίνεται με δύο συγκλονιστικές ερμηνείες πάνω στα έργα του Agustín Barrios Mangoré “Una Limosna Por el Amor de Dios” και “La Catedral” (σε τρία μέρη), αφήνοντας έντονα το αποτύπωμα τους ανάμεσα στα έξι συνολικά κομμάτια του άλμπουμ.
Ακολουθούν, μία εκτέλεση έκπληξη του γνωστού “Asturias” (Leyenda) του Isaac Albéniz, και το “Koyunbaba” του Carlo Domeniconi, που αποτελείται από τέσσερα μέρη και μας διηγείται μια ιστορία με φόντο τα ιδιαίτερα και ζεστά χρώματα της Ανατολής.
Ολοκληρώνοντας το άλμπουμ, η σολίστ της κιθάρας επιλέγει να διασκευάσει το “Verano Porteño” του Astor Piazzolla και το “Sweet Life” της Ζωής Τηγανούρια.
Συνοδοιπόρος σε μερικές στάσεις αυτού του ταξιδιού, οι πινελιές των κρουστών του Αλέξη Κώστα.
Η σύμπραξη κλασικής κιθάρας και κρουστών συνθέτουν μία πρωτότυπη άποψη εικονοπλασίας, ειδικά στις δημοφιλείς μελωδίες του “Asturias” (Leyenda) και του “Verano Porteño”.
Συντελεστές:
Κιθάρα δια χειρός Παύλου Γύπα
Διασκευή για κιθάρα “Sweet Life”: Αλέξανδρος Μπαλαούρας
Επιμέλεια/Δαχτυλοθεσία: Γεωργία Παπαδάτου
Recordings, Engineering & Mastering by Tasos Tsimpoukidis
Photos by Came Photography (Αγ.Παρασκευης 21, Χαλάνδρι)
Εξώφυλλο: Γιάννης Μιχαηλίδης
Κυκλοφορεί σε CD και ψηφιακά σε όλα τα διαδυκτιακά καταστήματα από τη Zoe Music.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Στάθης Γκαντζούρας
Ερμηνευτής-Τραγουδοποιός 
Το νέο του τραγούδι μας παρουσιάζει ο τραγουδοποιός & ερμηνευτής Στάθης Γκαντζούρας με τίτλο “Σ’Ανατολή και Δύση”, όπου υπογράφει μουσική και στίχους, και θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από την Zoe Music.
Έπειτα από τις δύο πρώτες κυκλοφορίες, το τραγούδι “Ζήτω” σε μουσική της συνθέτιδος & σολίστ ακορντεόν Ζωής Τηγανούρια και στίχους του αείμνηστου Ηλία Κατσούλη, και το “Σ’ένα άδειο χαρτί” σε μουσική-στίχους του ιδίου, μας ταξιδεύει νοερά με ένα νέο τραγούδι, στα ethnic ηχοχρώματα που μας έχει συνηθίσει, πότε στην Ανατολή και πότε στην Δύση..
Το νέο τραγούδι του Στάθη Γκαντζούρα με τίτλο “Σ’Ανατολή και Δύση”, πρώτη φορά ζωντανά σε κοινό, Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στο Polis Art Cafe, στο Κέντρο της Αθήνας (Πεσματζόγλου 5) και ώρα 20:00.
Να είστε εκεί..!

CAT GRADERS 140B

We have for sale; 
2 Caterpillar 140B Graders, 
Good condition, ready to work 
With Ripper function
Please Whatsapp me +31615074330 for further information
Best regards, 
Tijmen Pellis 
Met vriendelijke groet,
MD Trucks b.v.
Hazeldonk 6262
4836 LG Breda
The Netherlands
Tel:    +31-76-5965022
Fax:    +31-76-5963355
info@md-trucks.nl
http://www.md-trucks.nl
http://m.md-trucks.nl (mobile)

ΔΑΚΗΣ & ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΥ – «ΤΣΑΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ» | ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΔΑΚΗΣ & ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΥ - «ΤΣΑΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ» 
ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Το πιο δροσερό hit του φετινού καλοκαιριού! 

Ο θρυλικός Δάκης συναντά την Έλενα Τσαγκρινού και μας κερνούν το πιο δροσερό hit του φετινού καλοκαιριού… «Τσάι Με Λεμόνι»!
Ο Δάκης, ο διαχρονικός ερμηνευτής με το πλούσιο ρεπερτόριο και η ταλαντούχα τραγουδίστρια που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα της βήματα, ενώνουν τις φωνές τους σε μία «φρέσκια» διασκευή της επιτυχίας του 1992, που αποτελεί ένα από τα λατρεμένα κι ανεπανάληπτα τραγούδια του Δάκη. Τη μουσική έγραψε ο Χρήστος Περτσινίδης και τους στίχους η Ρόνη Σοφού.
Το «Τσάι Με Λεμόνι», που κυκλοφορεί από την Panik Records σε δύο διαφορετικές versionsπαρουσιάστηκε πρώτη φορά στο φετινό Madwalk και αποτέλεσε ένα από τα πιο ιδιαίτερα ντουέτα του event, κεντρίζοντας αμέσως το ενδιαφέρον.
Δυναμικό, γεμάτο θετικά vibes και καλοκαιρινό mood, το «Τσάι Με Λεμόνι» είναι το summer track που θα ακούμε στο repeat!Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/tsaimelemoni

CREDITS
Μουσική: Χρήστος Περτσινίδης
Στίχοι: Ρόνη Σοφού
Παραγωγή: Παναγιώτης Βουνάτσος
2019 PANIK RECORDS

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ feat. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ – «ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ» | ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ







ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ feat. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ - «ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ»
ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Οι δύο καλλιτέχνες σε ένα κομμάτι του αείμνηστου συνθέτη & δεξιοτέχνη του μπουζουκιού!

Ο Γιώργος Ζαμπέτας και ο Γιώργος Νταλάρας φέρνουν στο σήμερα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του αείμνηστου συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Γιώργου Ζαμπέτα, το«Για Χάρη Του Βασιλικού», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen!
Συνθέτης, βάρδος και μετρ του μπουζουκιού, ο Γιώργος Ζαμπέτας, που «έφυγε» το 1992, έγραψε τη δική του μοναδική σελίδα στο λαϊκό τραγούδι, αφήνοντας μία σπουδαία παρακαταθήκη με εκατοντάδες κομμάτια και αναδεικνύοντας, παράλληλα, μία ολόκληρη γενιά τραγουδιστών. Από τη δεκαετία του ’50, οπότε και ξεκίνησε την καριέρα του, μέχρι το τέλος της ζωής του, δε σταμάτησε να γράφει και να εκπλήσσει το κοινό κάθε εποχής, δημιουργώντας μια δική του «σχολή».
Δίνοντας συνέχεια στο έργο του παππού του, το οποίο μεταφέρει υπό το δικό του μουσικό πρίσμα, ο Γιώργος Ζαμπέτας (εγγονός) συναντά τον Γιώργο Νταλάρα, τον κορυφαίο Έλληνα καλλιτέχνη που, με την μουσική δεξιοτεχνία του και την εξαιρετική φωνή του, έχει βάλει τη δική του ιδιαίτερη «σφραγίδα» στο ελληνικό τραγούδι.
Το «Για Χάρη Του Βασιλικού» αποτελεί προπομπό ενός ολοκληρωμένου και ιδιαίτερου project με ακυκλοφόρητα τραγούδια του αλησμόνητου καλλιτέχνη, το οποίο γεφυρώνει το χθες και το σήμερα. Οι χαρακτηριστικές πενιές του Γιώργου Ζαμπέτα ενέπνευσαν τον «μικρό» να μπει στο κλίμα του «μεγάλου» και να γράψει τους στίχους, που «ντύνονται» με δυνατές ερμηνείες.
Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/GiaHariTouVasilikou
CREDITS
Μουσική: Γιώργος Ζαμπέτας
Στίχοι: Γιώργος Ζαμπέτας Jr
2019 PANIK RECORDS

Alvaro Soler // La Libertad // Νέο Single & επανακυκλοφορία album "Mar De Colores"

Alvaro Soler
“La Libertad”
Νέο single και επανακυκλοφορία album “Mar De Colores”
cid:image001.png@01D50742.DB7DFA40
Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες μας τις επιτυχίες:
Το νέο latin single του Alvaro Soler “La Libertad συμπεριλαμβάνεται στην επανακυκλοφορία του άλμπουμ του Mar De Colores το οποίο περιλαμβάνει τρία νέα τραγούδιαTaro’, ‘Loca’ & ‘La Libertad ).
To La Libertad έχει χαρακτηριστική λατινική μελωδία και up-tempo ρυθμό.
Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal Music

Αθήνα: 6 εστιατόρια του κέντρου που σερβίρουν ως αργά

    Αθήνα: 6 εστιατόρια του κέντρου που σερβίρουν ως αργά 

Σημειώστε...

Πώς να αφαιρέσω εύκολα τα κουκούτσια από τα κεράσια
     
  Ζυμαρικά με μελάνι σουπιάς και καλαμαράκια
Τι δεν πρέπει να κάνετε όταν τρώτε στο εξωτερικό

Ο τελευταίος Ικαριώτικος Νέγια Ικαρία 2018

-50% Ultra All Inclusive Λεπτοκαρυά 4* Poseidon Palace με 2 Παιδιά Δωρεάν!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας-50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών (+1 επιλογές)
 All Inclusive
 Υπέροχη Τοποθεσία!
✔ Party Μασκέ Κυριακή βράδυ με Ζωντανή Μουσική ✔ Κορυφαία Τοποθεσία ✔ Παιδική Χαρά ✔ Free WiFi ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking
★ WiFi ★ Χώρος Στάθμευσης ★ Bar ★ Εξωτερική Πισίνα ★ Γυμναστήριο ★ Παιδική Χαρά
€279 από €558Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
4* Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
4* Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας- 46%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 All Inclusive
 Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην πισίνα!
€349 από €650Δες το Τώρα!
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο- 50%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+7 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μία δωρεάν χρήση ανά διαμονή του ACQUAZONE!
€668 από €1.338Δες το Τώρα!
4* Grand Platon Hotel - Παραλία Κατερίνης
4* Grand Platon Hotel - Παραλία Κατερίνης- 40%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+3 επιλογές)
 All Inclusive
 Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα!
€240 από €398Δες το Τώρα!
5* Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa - Παραλία Κατερίνης
5* Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa - Παραλία Κατερίνης- 20%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 7 και ένα έως 3 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο Ευεξίας Spa Venus!
€1.100 από €1.370Δες το Τώρα!
5* Cronwell Platamon Resort - Πλαταμώνας Πιερίας
5* Cronwell Platamon Resort - Πλαταμώνας Πιερίας
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 15 ετών
 All Inclusive
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€1.295Δες το Τώρα!
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας- 30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Δωρεάν χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Sauna!
€297 από €425Δες το Τώρα!
Kronos Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
Kronos Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου!
€199 από €398Δες το Τώρα!
4* Mythic Summer Hotel - Παραλία Κατερίνης
4* Mythic Summer Hotel - Παραλία Κατερίνης- 30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+14 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€379 από €545Δες το Τώρα!
San Panteleimon Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
San Panteleimon Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας- 35%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 All Inclusive
 Free Wi Fi!
€719 από €1.100Δες το Τώρα!
4* Mediterranean Princess Hotel - Παραλία Κατερίνης
4* Mediterranean Princess Hotel - Παραλία Κατερίνης- 25%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Δωρεάν Ξαπλώστρες στην Παραλία και στην Πισίνα!
€750 από €1.000Δες το Τώρα!
4* Evilion & Stilvi Sea & Sun Hotel - Νέοι Πόροι Πιερίας
4* Evilion & Stilvi Sea & Sun Hotel - Νέοι Πόροι Πιερίας- 30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€199 από €285Δες το Τώρα!
Paralia Beach Boutique Hotel - Παραλία Κατερίνης
Paralia Beach Boutique Hotel - Παραλία Κατερίνης- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών (+10 επιλογές)
 Πρωινό
 Μπροστά στην παραλία!
€126 από €315Δες το Τώρα!
4* Danai Hotel & Spa - Παραλία Κατερίνης
4* Danai Hotel & Spa - Παραλία Κατερίνης- 38%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 21/06/2019 έως 08/09/2019
 Ελεύθερη Χρήση της Sauna, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου!
€379 από €610Δες το Τώρα!
Ammos Beach Studios & Suites - Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης
Ammos Beach Studios & Suites - Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης- 37%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών
 Χωρίς Πρωινό
 Εarly check in και Late check out Κατόπιν Διαθεσιμότητας!
€135 από €215Δες το Τώρα!
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+4 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€220 από €440Δες το Τώρα!
Margarona Royal Hotel - Πρέβεζα
Margarona Royal Hotel - Πρέβεζα- 40%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€239 από €399Δες το Τώρα!
Sesa Boutique Hotel + Restaurant Preveza - Πρέβεζα
Sesa Boutique Hotel + Restaurant Preveza - Πρέβεζα
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Μεταφορά από/προς αεροδρόμιο/λιμάνι
€320Δες το Τώρα!
Boutique Hotel Dioni - Πρέβεζα
Boutique Hotel Dioni - Πρέβεζα
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών
 Πρωινό
 Free Wi Fi
€80Δες το Τώρα!
footer