Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ο Μάριος Μάζαρης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Καλώς ήρθες στον κόσμο που μπορείς»


Παρουσίαση του νέου βιβλίου του εκπαιδευτικού Μάριου Μάζαρη
«Καλώς ήρθες στον κόσμο που μπορείς»
Τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση
του νέου βιβλίου του Μάριου Μάζαρη
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ
50+2 δραστηριότητες για την ψυχική ενδυνάμωση του παιδιού
τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, στις 8:30 μ.μ., στο Public Café Συντάγματος
(Καραγεώργη Σερβίας 1, 5ος όροφος).
Ο Μάριος Μάζαρης σας περιμένει σε μια συζήτηση προτάσεων και δράσεων για την ψυχική ενδυνάμωση του παιδιού και τη σύνδεσή του με τους συνομήλικούς του, αλλά και την οικογένεια, σε μια προσπάθεια ανακάλυψης της καλύτερης εκδοχής του εαυτού του.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
52 δραστηριότητες, μία για κάθε εβδομάδα του έτους, για γονείς, εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση κάθε παιδιού και θα τονώσει τους δεσμούς της τάξης και της οικογένειας! Οι δραστηριότητες αυτές είναι χωρισμένες σε 10 μέρη:
Γνωριμία – Έλα να σε μάθω! * Κύκλος – Όλα είναι κύκλος! * Θετική εστίαση – Δες το φωτεινά! * Αυτοπεποίθηση – Μου αρέσω τελικά! * Συναισθήματα – Νιώθεις ό,τι νιώθω; * Μοναδικότητα – Όλοι είμαστε από ένας * Αποδοχή – Μείνε όπως είσαι! * Ενδυνάμωση – Αδιάβροχος εαυτός * Στήριξη – Βοήθεια για όλους * Ενσυναίσθηση – Φόρα τα παπούτσια μου!
Κυκλοφορεί στις 9 Μαρτίου 2023.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΜΑΖΑΡΗ
Ο Μάριος Μάζαρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Αν και μικρός ήθελε να γίνει αστροναύτης, έγινε δάσκαλος και από το 2006 δουλεύει σε δημοτικά σχολεία. Όνειρό του είναι να γίνει ο δάσκαλος που δεν είχε ποτέ. Έχει ασχοληθεί με το ραδιόφωνο, με παιδικά θεατρικά και μαθητικές ταινίες μικρού μήκους. Τα τελευταία χρόνια μοιράζεται τις ιδέες του ως Schoolmarius με χιλιάδες συνοδοιπόρους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η ομιλία του στο TEDx Agrinio τον Οκτώβριο του 2022 (Τα όρια είναι αγκαλιές) έχει ήδη χιλιάδες προβολές στο YouTube. Το Καλώς ήρθες στον κόσμο που μπορείς είναι το τρίτο του βιβλίο.

❦ Νέες Κυκλοφορίες & Εκδηλώσεις

 



Νέες εκδόσεις & εκδηλώσεις που θα σας ταξιδέψουν!


Τα ανίσχυρα ψεύδη του Ορέστη Χαλκιόπουλου
ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ
Ανδρέας Μήτσου
Σελίδες 216
ISBN 978-960-03-7098-0
Τιμή €15
Ένας δεκαεξάχρονος μαθητής λυκείου επιχειρεί να εμπλέξει σε ερωτική σχέση τη μητέρα του με τον κατά πολύ νεότερό της αγαπημένο του καθηγητή. Οι δολοπλοκίες του φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προκύπτει ένα περίεργο τρίγωνο μάνας - καθηγητή - μαθητή. Ο έφηβος, όμως, δε θα μπορέσει να χειραγωγήσει την παράταιρη σχέση και να ελέγξει το πάθος της. Ούτε θα κατορθώσει να εγκλωβίσει σ' αυτήν το νεαρό καθηγητή και να σώσει τη μάνα του. Το μόνο που του απομένει είναι η εκδίκηση. Είκοσι πέντε χρόνια αργότερα αναγκάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, για να αναπλάσει με κάθε λεπτομέρεια την ιστορία του και να αναβιώσει το ένοχο παρελθόν, ελπίζοντας να αθωωθεί από τη γυναίκα που αγαπά.
Είναι, όμως, τόσο ισχυρή η αλήθεια του και πειστική η καταγραφή της, ώστε να κρατήσει τη γυναίκα;


Ψεύτες του νερού και άλλες ιστορίες
Μπάρι Χάνα
Μετάφραση: Νίκος Α. Μάντης
Σελίδες 448
ISBN 978-960-03-6624-2
Τιμή €20
«Ο Βαθύς Νότος μπορεί να είναι ράκος, τουλάχιστον όμως ξέρει να ουρλιάζει». O Μπάρι Χάνα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους και πλέον ιδιόρρυθμους δεξιοτέχνες του αμερικανικού διηγήματος. Από την πρώτη του εμφάνιση στα γράμματα, υποχρέωσε τον κόσμο της λογοτεχνίας να παρακολουθεί τη γραφή του με αμείωτη προσήλωση. Η απώλειά του θεωρήθηκε αναντικατάστατη. Με το ατίθασο, αστραφτερό ύφος του και το μοναδικό, διαπεραστικό του βλέμμα, δημιούργησε μια νέα μυθοπλαστική επικράτεια, όπου οι άντρες, οι γυναίκες, η θρησκεία, η λαγνεία, οι διαστροφές, οι εξαρτήσεις, τα καλά παιδιά, τα κακά παιδιά, η βία, τα όπλα, τα αυτοκίνητα, η φύση, τα ζώα, το ψάρεμα, οι φασαρίες, οι εμπρησμοί, ο σκληρός ρεαλισμός, ο τρυφερός σουρεαλισμός, η μουσική, το παρελθόν και το παρόν, όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, συγχωνεύονται και εκρήγνυνται σε ανεπανάληπτους συνδυασμούς. Οι έκτυποι χαρακτήρες του Χάνα κινούνται σε ένα φασματικό μεταίχμιο, ανάμεσα στο τραγικό πάθος και στη μαύρη κωμωδία, είναι άνθρωποι που φλέγονται από φυλετικές αγωνίες, σεξουαλικές επιθυμίες και υπαρξιακές συγκρούσεις, άνθρωποι που τριγυρνούν ανεξέλεγκτα στοιχειωμένοι από τα φαντάσματα της Ιστορίας αλλά και τους δαίμονες του έρωτα, της μοναξιάς και της ίδιας της αφήγησης.
«Ο πιο τρελός συγγραφέας στις ΗΠΑ».
Τρούμαν Καπότε
«Υπέροχος, όπως ο Μαρκ Τουέιν, ο Γουίλιαμ Φώκνερ και η Φλάνερι Ο’ Κόνορ είναι υπέροχοι, όταν δημιουργούν στους μεγάλους δρόμους της άγριας και ανελέητης κωμωδίας του αμερικανικού Νότου».
Φίλιπ Ροθ
«Ένας διάττοντας αστέρας. Ο Μπάρι Χάνα είχε τον δικό του τρόπο να κάνει τις προτάσεις να φαίνονται γενναιόδωρες και απρόβλεπτες, και την ίδια στιγμή να διατηρούν το θαυμάσιο νόημά τους, γεγονός που για τον αναγνώστη είναι συναρπαστικό. Ποτέ δεν ήξερες τι θα πει και τι σε περιμένει παρακάτω. Έδειχνε όμως να ελέγχει πλήρως τη φόρμα του διηγήματος και του μυθιστορήματος, ενώ παράλληλα τα κείμενά του έμοιαζαν ολοκαίνουρια και πρωτότυπα».
Ρίτσαρντ Φορντ
«Οι φράσεις του αναζωογονούν και μεθούν τους αναγνώστες. Ήταν ένας αυθεντικός παραμυθάς, είχε μια ματιά εκλεπτυσμένη και εκπαιδευμένη να πιάνει το παράδοξο και το εξωφρενικό, εκφράζοντάς τα με την εκστατική ευγλωττία ενός Ραμπελέ. Αυτά τα διηγήματα συνιστούν έναν πραγματικό θρίαμβο, είναι άψογα, κάθε σελίδα τους μια μαινόμενη απόλαυση».
The New York Times Book Review


Εύκρατη ζώνη
Ήλια Μπούρα
Σελίδες 48
ISBN 978-960-03-7092-8
Τιμή €8
Στάθηκα για λίγο στο κατάστρωμα και είδα το κύμα να σκάβει μέσα στον εαυτό του. Κράτησα ένα καλοκαίρι στα χέρια μου και ξαφνικά έγινε κρύο. Η εύκρατη ζώνη πηγαίνει σαν ρίζα τυφλή προς τη φλέβα ή προς το αδιασάλευτο βάραθρο που μας χωρίζει. Ανάθημα στο πουλί που πέταξε από τα λιμνάζοντα νερά ενός στρογγυλού ποταμού και στον άνθρωπο που με γυμνά χέρια ακούμπησε το πρόσωπό του αγγίζοντας τον άλλον.... μας πονούσαν οι νύχτες στα κόκκαλα
κι αυτόν τον τρόπο διαλέξαμε
να χυθεί η οδύνη.


Ο εθνικοσοσιαλισμός ως δόγμα της μνησικακίας
Με ένα κείμενο του Τόμας Μαν
Δοκίμια
Μένο τερ Μπράακ
Μετάφραση: Μαργαρίτα Μπονάτσου
Σελίδες 80
ISBN 978-960-03-6987-8
Τιμή €8
Το 1937 ο Μένο τερ Μπράακ έγραψε ένα από τα πιο διορατικά και δριμέα κατηγορώ απέναντι στον εθνικοσοσιαλισμό. Το δοκίμιο αυτό, μέσω του οποίου εξέφραζε την αγωνία του για την αυξανόμενη απήχηση του Χίτλερ, εκδόθηκε από την ολλανδική Επιτροπή Επαγρύπνησης Αντιναζιστών Διανοουμένων. Ο ίδιος, βασισμένος στον Νίτσε και επικεντρωμένος ακριβώς στην έννοια της μνησικακίας, υποστηρίζει ότι κατά τη διαδικασία του εκδημοκρατισμού, όπου το ιδανικό της ισότητας συγκρούεται με την πραγματικότητα, οι άνθρωποι βιώνουν όλο και περισσότερο την ανισότητα ως αδικία, με αποτέλεσμα να οδηγούνται στον φθόνο και στο μίσος. Αντί να επιλέξει απλώς μια ιδεολογία έναντι των άλλων, ο Τερ Μπράακ προσεγγίζει τον εθνικοσοσιαλισμό ως ολοκλήρωση και διαστρέβλωση τόσο της δημοκρατίας όσο και του σοσιαλισμού, και ως εκ τούτου αμιγή ενσάρκωση της μνησικακίας η οποία ενυπάρχει και στα δύο, αλλά και στον πολιτισμό μας εν γένει. Ένα κείμενο άκρως επίκαιρο, μια παλιά προειδοποίηση σε μια νέα περίοδο έξαρσης του αυταρχικού λαϊκισμού.
«Ο Μένο τερ Μπράακ, κορυφαία μορφή των ολλανδικών γραμμάτων στον εικοστό αιώνα, συγκαταλέγεται στους επιφανέστερους και πιο μαχητικούς επικριτές του αυταρχισμού. Υπερασπίστηκε τις ευρωπαϊκές ανθρωπιστικές αξίες ακόμα και σε εποχές σοβαρότατων πολιτικών κινδύνων».
Humanistische Canon
«Η άνοδος του Χίτλερ άλλαξε τα πάντα για τον Τερ Μπράακ, ο οποίος μέχρι τότε βρισκόταν σε μια διαδικασία ατέρμονης μαθητείας. Μετά το 1933 εξελίχθηκε σε έναν πολιτικό χωρίς κόμμα που μελετούσε και απέρριπτε τις μεγάλες ιδεολογίες».
Historisch Nieuwsblad


Τάσος Βουρνάς
Ο απροσκύνητος
Ο ιστορικός συγγραφέας - Ο δημοσιογράφος (1914-1990)
Γιώργος Α. Λεονταρίτης
Σελίδες 128
ISBN 978-960-03-7097-3
Τιμή €10
Μια ζωή αφιερωμένη στους αγώνες για τη δημοκρατία από τις επάλξεις της δημοσιογραφίας. Ο Τάσος Βουρνάς, συγγραφέας, ιστορικός, δημοσιογράφος, ήταν ξεχωριστή φυσιογνωμία των ελληνικών γραμμάτων και του Τύπου. Πνεύμα φωτεινό, ελεύθερο, εξαιρετικά μορφωμένος άνθρωπος, στάθηκε από τα φοιτητικά του χρόνια και για μια ζωή μαχητής. Ασυμβίβαστος στα «πιστεύω» του, υπήρξε πάντα υπερασπιστής του σοσιαλισμού με «ανθρώπινο πρόσωπο». Πλήρωσε ακριβά την πίστη του σε υψηλά ιδανικά, με φυλακίσεις και εξορίες, που κλόνισαν την υγεία του. Ποτέ όμως δεν λύγισε. Πένα δυνατή και εύστοχη, ήταν εξ ορισμού ανανεωτής του επαναστατικού λόγου, του συνήθως «μονοκόκαλου» και γεμάτου επαναλαμβανόμενα φραστικά κλισέ. Κι ακριβώς αυτό το παραδοσιακό ύφος, το φτωχό σε λεξιλόγιο κι εκφραστικότητα, η πένα του Βουρνά (πλούσια, εκατομμυριούχα των λέξεων, με ύφος προσωπικό, γεμάτο γοητεία και εύκαμπτη γλωσσική χάρη) το ανανέωσε από τα θεμέλια. Τα ιστορικά του βιβλία αγαπήθηκαν από το κοινό και τα άρθρα, οι έρευνες, οι ιστορικές αναδιφήσεις, τα χρονογραφήματά του, τα αναγνώσματα και τα σχόλια που φέρουν την υπογραφή του ήσαν επί πάμπολλα χρόνια διάσπαρτα στις εφημερίδες της Αριστεράς.
Κι όμως, κανένα βιβλίο για την προσφορά του δεν είχε εκδοθεί από τότε που έφυγε από τη ζωή. Αυτή η εργασία είναι μια πρώτη προσπάθεια σκιαγράφησης της προσωπικότητας του κορυφαίου αυτού χειρώνακτα του πνεύματος.
Διαβάστε επίσης...









Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Ianos σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Κανελλόπουλου Στα χρόνια του Κόκκινου Κόμη, την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 και ώρα 8.30 μ.μ. Θα μιλήσουν οι: Νίκος Βατόπουλος, δημοσιογράφος, συγγραφέας, Ξενοφών Α. Μπρουντζάκης, δημοσιογράφος, συγγραφέας. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Φιλία Κανελλοπούλου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και ο Δημήτρης Κανελλόπουλος θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
📍Ianos
Σταδίου 24, Αθήνα
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ - info@kastaniotis.com
Γραφεία: Θεμιστοκλέους 104, 106 81 Αθήνα - Τηλ: 210 3301208, Fax: 210 3822530
Βιβλιοπωλείο: Ζαλόγγου 11, 106 78 Αθήνα - Τηλ: 210 3816310, Fax: 210 3801331

Απίθανες προσφορές για το Πάσχα 🐣 έως -50% σε top προορισμούς. Μην τις χάσεις!


Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!

4* Long Beach Resort Hotel - Αίγιο -40%
3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
All Inclusive
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
Μπροστά στην Παραλία!
1,5 ωρα από την Αθήνα Παιδική Πισίνα Επέτειος Γενέθλια Δωρεάν Ιδιωτικό Parking Επιτρέπονται τα Κατοικίδια κατόπιν αιτήματος
★ WiFi ★ Χώρος Στάθμευσης ★ Μπροστά στην παραλία
€299 από €495
Περισσότερες Προσφορές

4* Alkyon Resort Hotel & Spa - Βραχάτι Κορινθίας - 37%
3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+7 επιλογές)
Ημιδιατροφή
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
Ανήμερα του Πάσχα παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία με μουσική και χορό!
€360 από €575 

Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι - 28%
4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 2 παιδιά, 1 έως 12 ετών και 1 έως 6 ετών (+11 επιλογές)
Ημιδιατροφή
Πάσχα (13/04/2023 έως 17/04/2023)
Πασχαλινό γεύμα με οβελία και κοκορέτσι στη σούβλα και ζωντανή μουσική Ανήμερα του Πάσχα!
€455 από €630 

4* Golden Coast Hotel & Bungalows - Νέα Μάκρη
3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως και 11 ετών
All Inclusive
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
Εορταστικό πασχαλινό γεύμα συνοδεία μουσικής!
€330 

4* Portaria Hotel - Πορταριά Πηλίου - 37%
4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα
Ημιδιατροφή
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
Παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία!
€578 από €920 

4* Delphi Beach Hotel - Ερατεινή Φωκίδας - 30%
4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 2 παιδιά ,1 έως 12 ετών και 1 έως 2 ετών (+5 επιλογές)
All Inclusive
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική!
€480 από €681
4* Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας - 50%
4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
All Inclusive
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα του ξενοδοχείου!
€299 από €598 

4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας - 40%
4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 2 παιδιά έως 13 ετών (+1 επιλογές)
Ημιδιατροφή
Πάσχα (13/04/2023 έως 18/04/2023)
Παραδοσιακό Πάσχα με ψήσιμο οβελία και μουσική!
€427 από €708 

5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι - 40%
4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+8 επιλογές)
Ημιδιατροφή
Πάσχα (13/04/2023 έως 17/04/2023)
Παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία την Κυριακή του Πάσχα!
€540 από €900 

Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι - 30%
3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+4 επιλογές)
Ημιδιατροφή + Ποτά
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική & επαγγελματίες χορευτές!
€245 από €350 

4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο - 50%
3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 10 ετών (+5 επιλογές)
Ημιδιατροφή
Πάσχα (15/04/2023 έως 17/04/2023)
Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€199 από €399 

5* Valis Resort Hotel - Βόλος - 50%
4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+9 επιλογές)
Ημιδιατροφή
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
Αναστάσιμο δείπνο το Μ.Σάββατο και Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα
€525 από €1.050 

4* Porto Rio Hotel - Ρίο, Πάτρα - 40%
4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+8 επιλογές)
Πλήρης Διατροφή + Ποτά
Πάσχα (14/04/2023 έως 18/04/2023)
Διπλό γλέντι με μουσική M.Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα με ψήσιμο παραδοσιακού οβελία!
€465 από €770 

5* Club Hotel Loutraki - Λουτράκι - 20%
4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως και 11 ετών
Ημιδιατροφή
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα!
€570 από €710 

5* Corfu Holiday Palace - Κανόνι, Κέρκυρα - 40%
2 ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα
Ημιδιατροφή
01/04/2023 έως 31/10/2023
Υπέροχη Τοποθεσία!
€180 από €298

12 Olympian Gods Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας - 35%
4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα (+2 επιλογές)
All Inclusive
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
Με φόντο τον Όλυμπο και πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος!
€239 από €365 

4* AKS Porto Heli - Πόρτο Χέλι - 20%
4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 2 παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 1 έτους
Ημιδιατροφή
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
Πασχαλινό γεύμα με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα!
€537 από €670

4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα - 50%
4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
Ημιδιατροφή
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις και Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου!
€379 από €758 

Εσπερίδες - Καλάβρυτα - 25%
3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 Άτομα + 1 Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
Πρωινό
Πάσχα (10/04/2023 έως 23/04/2023)
Μια ανάσα από το κέντρο των Καλαβρύτων!
€229 από €305