Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΙΙ

Θα αποπλεύσει από το Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών στις 17/12/2014, για την χώρα του παραμυθιού!
Παρακαλούνται οι επιβάτες να προσέλθουν στις 19:30 για ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι ΑΞΕΧΑΣΤΟ!
Βέβαια, πριν τον κανονικό απόπλου, θα γίνουν δυο πρωινοί «δοκιμαστικοί» για τα σχολεία, στις 16 και 17 και ΙΣΩΣ, επιλεγούν και «νέα πληρώματα».
Τα είπαμε πριν λίγες μέρες για το «Καράβι της Σύνθεσης», που ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει σε μέρη φανταστικά, και μάλιστα για να το πετύχει αυτό, «ναυτολόγησε» ΕΚΑΤΟ άτομα πλήρωμα!
Να η πρόσκληση!
«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ Στις 17 Δεκεμβρίου 2014 στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών και ώρα 19:30 θα γίνει η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.
Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν η μουσική παράσταση " Ήταν ένα ...μικρό καράβι", το έργο του Τζέιμς Μπάρι "Πίτερ Πάν" χορογραφημένο, Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες σύγχρονου χορού, Hip Hop και Break Dance, Χορωδιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Η εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια υποστήριξης της μικρής Ιωάννας που πρέπει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Η εκδήλωση θα παρουσιασθεί σε περίπου 1300 μαθητές νηπιαγωγείων και σχολείων της Χαλκιδικής σε πρωινές παραστάσεις που θα γίνουν την Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου.
Οι 100 περίπου μαθητές του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ που παίρνουν μέρος στην παράσταση σας προσκαλούν όλους να παρακολουθήσετε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και παράλληλα να συμπαρασταθούμε όλοι μαζί στην 4χρονη Ιωάννα που χρειάζεται την βοήθειά μας.»
Το καράβι της Σύνθεσης φίλοι μου, για την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 του Δεκέμβρη εκτός από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή, έχει και έναν «ναύλο ΑΓΑΠΗΣ», στον οποίο είμαστε ΟΛΟΙ καλεσμένοι.
Για ακόμα μια φορά, τα ΠΑΙΔΙΑ τραγουδούν και χορεύουν για να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο με πρόβλημα υγείας.
Αυτά τα παιδιά, οι τωρινοί, οι προηγούμενοι, αλλά και οι αυριανοί μαθητές της σύνθεσης ήταν, είναι, και θα είναι Μπροστάρηδες σε κάθε κοινωνική προσφορά, γιατί έχουν να δώσουν πολλή ΑΓΑΠΗ και ΕΛΠΙΔΑ στις δύσκολες, και απάνθρωπες εποχές που διανύουμε.
ΟΛΟΙ λοιπόν, μεγάλοι και μικροί, Ραντεβού στο Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών τα πρωινά της Τρίτης και τετάρτης, και το βράδυ της Τετάρτης για να σαλπάρουμε με το «Μικρό Καράβι» του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση στις νότες, και στη χώρα του ποτέ, τη χώρα που ΟΛΟΙ μένουν για πάντα παιδιά!

Βασίλης Τσούγκαρης

OPTICUM T90 HD DUAL CORE - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

OPTICUM T90 HD DUAL CORE

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Έφτασε το νέο μοντέλο επίγειου ψηφιακού δεκτή HD της Opticum, με τον κωδικό HD T90, ο πρώτος δεκτής που φέρει επεξεργαστή ALI DUAL CORE. Έχει εξαιρετικές δυνατότητες multimedia player αρχείων Divx, Mkv, Xvid, H264, Avi, mov, DVDRip. Eπίσης ο δέκτης δέχεται εξωτερικό σκληρό δίσκο για λειτούργεια PVR, με δυνατότητα timeshift, παγώματος και μετακίνησης.
Τύπος Επίγειου Ψηφιακού Δέκτη: DVB-T, MPEG2 / MPEG4 AVC/H.264.
Chipset: ALI3601E.
Ανάλυση εικόνας: 576p, 720p, Full HD 1080p.
Συνδεσιμότητα: High Speed USB 2.0, 1 x SCART, ANT IN, digital audio output S/PDIF, Aναλογική έξοδος ήχου 3,5mm, 1xHDMI .
Ενδείξεις: LED display (Πράσινο χρώμα).
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: PVR και λειτουργία TimeShift, Υποστήριξη ΕPG και υπότιτλων, αναπαραγωγή πολυμέσων, Yποστήριξη Dolby& Dolby Digital Plus audio.
Πολύγλωσσο Μενού: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Τούρκικα, Αραβικά, Κροατικά, Ουγγρικά, Ελληνικά, Πορτογαλικά.
Υποστηριζόμενα φορματ αναπαραγωγής:Divx,MKV,Xvid,Avi,X.264,MOV,VOB,FLV,3GP,TRP,TP,TS,M2T,M2TS,

DVDRip,BDRip.
Eνεργειακή κατανάλωση(stand by mode): 1 W
Διαστάσεις (Π x Β x Υ): 180 x 90 x 30 mm.
Βάρος: <0,4Kg.
Εγγύηση: 2 έτη.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: Η ΔΙΠΛΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΑΝΤΑΛ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ


ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Όταν δωρίζετε ένα βιβλίο δεν δωρίζετε χαρτί, μελάνι και κόλλα, δωρίζετε ένα νέο πάθος!
Ημερολόγιο 2015
Ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος διέσπασε μεγάλες αυτοκρατορίες όπως αυτή της Γερμανίας, της ...
Σε τρίτο πρόσωπο
Όταν φοβούνται να κοιμηθούν κοιτούν τα σβησμένα παράθυρα παρακαλώντας να ανάψουν, ...
H εποχή του μυθιστορήματος
Το βιβλίο αυτό επιχειρεί να καταθέσει έναν προβληματισμό πάνω σε ευρύτερα και ειδικότερα ...
Ημερολόγιο της αντίστασης
Τέλος της δεκαετίας του '50 με αρχές της του '6ο (περασμένος αιώνας) με νωπές και ζωηρές ...
Η συνθήκη των Βερσαλλιών
Αυτή η αποκαλυπτική ιστορία φέρνει στην επιφάνεια μία περίοδο έξι μηνών, η οποία μπορεί ...
Λήθαργος Κόσμος
Ανέκαθεν με διακατείχε κάποια εμμονική αντίληψη, ότι το ποιητικό έργο δεν τελειώνει ...
Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι
«Το μόνο τρομερό είναι η πλήξη, Ντόριαν. Είναι το μόνο ασυγχώρητο αμάρτημα. Εμείς όμως ...
H Βασανισμένη Ψυχή του Κόσμου
«Οι άνθρωποι βασανίζονται τις νύχτες… Ουρλιάζουν! Έχεις ακούσει και συ;…»

Τα Παπούτσια του Βαρύτονου Τα Παπούτσια του Βαρύτονου @ BlackBox

logo_black_box_small.jpg
Δελτίο Τύπου
στο BlackBox
Κανονικό 8€ | Μειωμένο 6€
Από 20 Δεκεμβρίου 2014
Και για 10 μόνο παραστάσεις
Ο Δημήτρης Σωτηρίου και ο Δημήτρης Μπασλάμ σκηνοθετούν Τα παπούτσια του Βαρύτονου, από 20-30 Δεκεμβρίου και για 10 παραστάσεις, στο Blackbox.
O Κύριος Χαρίτονος ήταν Βαρύτονος: «Χαρίτονος Φουξ, χαίρομαι ιδιαιτέρως!», έλεγε με μια υπόνοια στόμφου όταν συστηνόταν, κάνοντας βέβαια και την σχετική υπόκλιση. «Λυρικός Βαρύτονος. Όχι μελωδικός. Λυρικός! Είναι θέμα ρεπερτορίου!». Για τον Κύριο Χαρίτονο βέβαια, ήταν απλώς θέμα ακρίβειας. Η μανία του με την τελειομανία του...
Επί σκηνής δύο performers ο Γιώργος Νικόπουλος και ο Δημήτρης Πολίτης σε χορογραφία του Δημήτρη Σωτηρίου αφηγούνται από σκηνής την ιστορία του κυρίου Χαρίτονου Φουξ ενσαρκώνοντας όλους του χαρακτήρες του έργου. Κινούνται επικοινωνούν, αστειεύονται, χορεύουν, μέσα σε μία απέριττη φωτιστική εγκατάσταση με την ατμοσφαιρική μουσική του Δημήτρη Μπασλάμ για να γίνουν τελικά ο ένας και μοναδικός πρωταγωνιστής, ο Βαρύτονος κ. Χαρίτονος Φουξ
Το έργο, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του μουσικού και συγγραφέα Δημήτρη Μπασλάμ, απευθύνεται εξίσου σε παιδιά και ενήλικες, χάρη  στο κείμενο αλλά και στη πρωτότυπη σκηνοθεσία του.
Ταυτότητα της παράστασης
Κείμενο: Δημήτρης Μπασλάμ
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σωτηρίου- Δημήτρης Μπασλάμ
Χορογραφία: Δημήτρης Σωτηρίου
Μουσική- Sound design: Δημήτρης Μπασλάμ
Κοστούμια: Νίκος Δάλλας
Φωτισμοί: Μαρία Λαζαρίδου, Δήμητρα Αλουτζανιδου
Ερμηνεύουν: Γιώργος Νικόπουλος - Δημήτρης Πολίτης
Παραστάσεις
20-23 & 25-30 Δεκεμβρίου 2014
Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Σάββατο 20/12 στις 19:00, Κυριακή 21/12 στις 18:00, Δευτέρα 22/12 & Τρίτη 23/12 στις 21:00, Πέμπτη 25/12 στις 21:00 (Χριστούγεννα), Παρασκευή 26/12 στις 19:00, Σάββατο 27/12 στις 19:00, Κυριακή 28/12 στις 18:00, Δευτέρα 29/12 & Τρίτη 30/12 στις 21:00
Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά
Εισιτήρια: Κανονικό 8 ευρώ, μειωμένο 6 ευρώ
Πληροφορίες – κρατήσεις: 2310829254
Προπώληση Εισιτηρίων: www.viva.gr, Public, Ιανός, Παπασωτηρίου, Reload και στο ταμείο του Black Box
Ώρες ταμείου: Τετάρτη – Κυριακή 10:30-13:30, 17:30-21:00

15 μυστικά χωριά της Ευρώπης. Πού θα δοκιμάσετε τις πιο νόστιμες σοκολάτες και μαγικές εικόνες από τη Χριστουγεννιάτικη Φλωρεντία.

ArtTravel
Δεν τα ξέρει κανείς.    
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
 
4
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Server Parts: Επώνυμα καινούρια Server Parts στις καλύτερες τιμές τις αγοράς!


Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας - Φάνης (1988)

Μία χύτρα Fissler INTENSA BLUE αξίας 140 ευρώ

Διαγωνισμός: H εταιρεία Αφοί Κολομβούνη, σας κάνει δώρο μία χύτρα Fissler INTENSA BLUE!

4* Ναύπλιο Εορτές με Πλήρη Διατροφή+Παιδί|-50%

Ekdromi.gr

4* Amalia Nafplio Hotel - Ναύπλιο

Πρωτοχρονιά στο Ναύπλιο, με 478€ από 956€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

Πρωτοχρονιά στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 478€ από 956€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή και Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς παρέχονται Εορταστικά Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται House Wine, Μπύρα draft και Aναψυκτικά για το σύνολο των γευμάτων! Εορταστική ατμόσφαιρα με Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια γεμάτα παιδικές δραστηριότητες, μασκότ και κατασκευές στο μοναδικό Christmas Santa Village και Zumba kid's μαθήματα από δασκάλα χορού! Αφήστε τα παιδιά να κάνουν βόλτες με το τρενάκι και να διασκεδάσουν στο απίθανο τραμπολίνο και χαλαρώστε απολαμβάνοντας ζεστά κάστανα δίπλα στη φωτιά στο Coffee Station για τους γονείς! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 4 οικογενειακές εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!
€478 από €956 Κέρδος €478 Έκπτωση 50%
4* Amalia Nafplio Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο


Περισσότερες Προσφορές

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Εύβοια με 133€ από 266€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€133 από €266 -50%
Stefania Hotel - Εύβοια
Εύβοια
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Εύβοια, στο Stefania Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 133€ από 266€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικός πλούσιος Μπουφές! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στα Γρεβενά με 199€ από 398€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€199 από €398 -50%
Τυμφαία Hotel - Γρεβενά
Γρεβενά
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στα Γρεβενά, στο Τυμφαία Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό a la carte) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 199€ από 398€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται έκπτωση σε Εξοπλισμό για Σκι και για το Lift του Χιονοδρομικού Κέντρου! Yπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Χριστούγεννα στη Κατερίνη με 255€ από 510€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€255 από €510 -50%
4* Mediterranean Princess Hotel - Κατερίνη Πιερίας
Κατερίνη Πιερίας
Χριστούγεννα στο 4 αστέρων Mediterranean Princess Hotel, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 255€ από 510€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων παρέχεται Ρεβεγιόν με Πλούσιο Εορταστικό Μπουφέ και Μουσική από DJ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Λουτράκι με 119€ από 238€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€119 από €238 -50%
Isthmus Prime Hotel - Λουτράκι
Λουτράκι
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα μια ανάσα από το Λουτράκι στον Ισθμό Κορίνθου, στο Isthmus Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό ή Μεσημεριανό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μάνη με 149€ από 298€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ + Massage

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
Areos Polis Boutique Hotel - Μάνη
Μάνη
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 Hμέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Μάνη, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Areos Polis Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρoνται 2 Χαλαρωτικά Massage 30 λεπτών το καθένα και μία πιατέλα με Τοπικά Εδέσματα φτιαγμένα από αγνά προϊόντα Μάνης στο Τζάκι του Ξενοδοχείου συνοδεία Τοπικού Οίνου! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Αποδράστε και απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

Χριστούγεννα στην Ερατεινή με 239€ από 480€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€239 από €480 -50%
Delphi Beach Hotel - Ερατεινή Φωκίδας
Ερατεινή Φωκίδας
Χριστούγεννα στην Ερατεινή Φωκίδας, στο Delphi Beach Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή και Ανήμερα των Χριστουγέννων παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται Χύμα Κρασί, Αναψυκτικά και Μπύρα σε όλα τα γεύματα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτοχρονιά!

Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Μονεμβασιά με 125€ από 250€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€125 από €250 -50%
Panorama Hotel - Μονεμβασιά
Μονεμβασιά
Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Μονεμβασιά, στο Panorama Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 125€ από 250€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Αρχαία Ολυμπία με 169€ από 338€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό + Gala

(Έκπτωση 50%)

€169 από €338 -50%
4* BEST WESTERN Europa Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων BEST WESTERN Europa Hotel, στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Μουσική DJ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καρπενήσι με 189€ από 380€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
Καρπενήσι
Για τα 25 Χρόνια Λειτουργίας του 5* Montana Hotel & Spa, Μοναδική Προσφορά σε εορταστική ατμόσφαιρα μόνο με 189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται μια χρήση καθημερινά της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam και της Sauna και ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών, του parking και Ζωντανή Μουσική στο Main Bar του Ξενοδοχείου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου και να γιορτάσουμε μαζί για 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Καλαμάκι Κορινθίας με 278€ από 556€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Sea View δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€278 από €556 -50%
4* Kalamaki Beach Hotel - Καλαμάκι Κορινθίας
Καλαμάκι Κορινθίας
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Kalamaki Beach Hotel μια ανάσα από την Αθήνα, στο Καλαμάκι Κορινθίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, μόνο με 278€ από 556€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες Λιχουδιές! Παραμονή και Ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική! Την Πρωτοχρονιά πραγματοποιείται κοπή Βασιλόπιτας με φλουρί! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται καθημερινή απασχόληση με παιδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Ζαγοροχώρια με 98€ από 196€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€98 από €196 -50%
Αρκτούρος Hotel - Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια
98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Αρκτούρος Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!