Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 037 - ΤΡΙΤΗ 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013/1000 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 01-10-13/03 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 1001 ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ 999 ΣΤΗ
ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 01/09 UTC ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ
ΠΙΕΣΕΙΣ 1015 ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 01/22 UTC
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 8 Η 9

ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΕΡΑ


Όλες αυτές τις μέρες, παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις σχετικά με τη Χρυσή Αυγή.
Κάθε βράδυ τα κανάλια αφιερώνουν σχεδόν το 95% του χρόνου των δελτίων ειδήσεων με «αποκλειστικά» ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, ενώ οι παρουσιαστές των ειδήσεων  δείχνουν έκπληκτοι με τα «νέα» στοιχεία που προκύπτουν σχετικά με την χρυσή αυγή, ένα κόμμα εκλεγμένο από τον ελληνικό λαό, αλλά ταυτόχρονα και μια εγκληματική οργάνωση μπλεγμένη σε πάρα πολλά.
Ο θόρυβος μάλιστα που γίνεται, θα έλεγα ότι είναι μεγαλύτερος από εκείνον της 17Ν.
Πολλοί «δικαστές» ξεπήδησαν επ’ ευκαιρία όλων αυτών και ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως δηλώνουν ότι έχουν εκπλαγεί με όλα αυτά που αποδεικνύονται σε βάρος της «εγκληματικής –τρομοκρατικής» οργάνωσης (ακόμα δεν κατέληξαν πως θα την χαρακτηρίσουν.
Οι δε πολιτικοί και ιδιαίτερα της «κυβέρνησης», δηλώνουν αποφασισμένοι να φτάσουν το μαχαίρι όχι απλά στο κόκαλο, αλλά αν είναι δυνατόν στο «μεδούλι».
Μόνο που θα πρέπει να επισημάνουμε κάποια πράγματα γιατί κάτι δεν πάει καλά.
Και τι θέλω να πω με αυτό.
Η ύπαρξη, το ύφος, και η δράση της χρυσής αυγής ήταν γνωστά σε ΟΛΟΥΣ από την σύσταση της.
ΟΛΟΙ οι πολιτικοί γνώριζαν, και όπως αποδεικνύεται από όλα αυτά που ακούγονται, οι κρατικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν την χρυσή αυγή όχι τώρα, αλλά ανεκαθεν.
ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ τη δράση και τα έκτροπα της οργάνωσης αυτής, αλλά δεν έκαναν τίποτα.
Και ξαφνικά με την δολοφονία του Φύσσα αποφάσισαν και καλά να δώσουν «τέλος» στην παράνομη δράση των χρυσαυγιτών, αφού πρώτα τους άφησαν να μεγαλώσουν, να θεριέψουν και να μπουν στη βουλή με τις ψήφους «διαμαρτυρίας» (όπως λένε οι αναλυτές) εκείνων που τους ψήφισαν.
Αποφάσισαν ΤΩΡΑ να ψάξουν για την ύπαρξη πυρήνων της οργάνωσης στο στρατό και στην αστυνομία, ΤΩΡΑ, κατόπιν εορτής.
Αποφάσισαν ΤΩΡΑ, μετά από εκατοντάδες εξευτελισμούς των θεσμών (βλέπετε πολλά συμβάντα στις συνεδριάσεις του κοινοβουλίου) από το εν λόγο κόμμα να βάλουν μια «τάξη».
Αποφάσισαν ΤΩΡΑ να «αφοπλίσουν) τα μέλη της χρυσής αυγής, αφού πρώτα τους άφησαν να φτιάξουν να εξοπλίσουν και να εκπαιδεύσουν το δικό τους στρατό.
Και δεν μιλώ μόνο για την τωρινή «κυβέρνηση» μιλώ και για τις προηγούμενες, δηλαδή, την ίδια αλλά με άλλα πρόσωπα πράσινα και μπλε παρέα αυτή τη φορά.
Κύριοι, για όλα όσα έχουν γίνει, την ΙΔΙΑ ευθύνη με τη χρυσή αυγή έχετε και εσείς.
ΘΑ μπορούσατε να κάνετε ότι κάνετε ΤΩΡΑ πολύ πιο πριν, πριν χαθούν ανθρώπινες ζωές, αλλά δεν κάνατε τίποτα, γιατί ίσως σας βόλευαν Τότε η ύπαρξη και η δραστηριότητες της χρυσής αυγής.
Αυτές οι κινήσεις σας, αυτή τη στιγμή, είναι καθαρά για εντυπωσιασμό.
Και ενώ γίνεται όλος αυτός ο θόρυβος με τη χρυσή αυγή, το «αβγό του φιδιού» όπως τη χαρακτηρίζουν, η προσοχή όλων μας έχει ξεφύγει από το ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΙΔΙ που κινείται ελεύθερα στη χώρα.
Την Τρόικα.
Τι μας ετοιμάζουν;
Έρχονται νέα μέτρα, αυτό είναι σίγουρο, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, και ένας Θεός ξέρει τι άλλο μας περιμένει.
Με όλο αυτό το θόρυβο, ΠΟΙΟΣ ξέρει ΤΙ ψηφίζεται στα κρυφά και στα φανερά από την βουλή.
Σίγουρα θα βρεθούμε προ τετελεσμένων πάλι, και πάλι θα τραβάμε τα μαλλιά μας με τον παραλογισμό της υποτιθέμενης «κυβέρνησης».
Αδέλφια το νου σας.
Άλλωστε είναι μαθηματικά εξακριβωμένο, ότι στην Ελλάδα όταν γίνονται δέκα πράγματα στα φανερά, από πίσω, στα κρυφά, γίνονται  εκατοντάδες.
Βασίλης Τσούγκαρης

Η Χαρά Κατσαρή στο βιβλιοπωλείο Διάμετρος στην Χαλκίδα


Πρόσκληση
Μπορούν ένας καρχαρίας κι ένας λύκος να συναντηθούν κάπου;
Ναι, ναι μπορούν!
Οι Εκδόσεις Διάπλαση και η Χαρά Κατσαρή σας προσκαλούν στην παρουσίαση των δύο βιβλίων
«Καρχαριακοί Αγώνες» και «Ένας λύκος ποιητής» που ανήκουν στην ολοκαίνουρια σειρά Ζωηρά Μουσούδια.
Ο μεγάλος λευκός καρχαρίας και ο Λούπο ο καλλιτέχνης λύκος θα ζωντανέψουν σε μια κουκλοθεατρική παράσταση γεμάτη απρόοπτα.
Όλα αυτά δεν θα γίνουν ούτε στο βυθό, ούτε στο δάσος.
Θα γίνουν στο βιβλιοπωλείο «Διάμετρος» το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 10:30 το πρωί.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Βιβλιοπωλείο Διάμετρος
Πάροδος Ιφιγενείας Χαλκίδα Τηλ. 22210 21796

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΑΒΒΕΤΑ "Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ"



ΝΙΚΟΣ ΔΑΒΒΕΤΑΣ
Ο ζωγράφος του Μπελογιάννη
Ένας έλληνας συγγραφέας, που έχει στην κατοχή του τα προσχέδια του Πάμπλο Πικάσο από το γνωστό πορτρέτο του Νίκου Μπελογιάννη, βρίσκεται δολοφονημένος στο Παρίσι.
Ένα μυθιστόρημα νουάρ, με πλοκή αστυνομική και λύση πολιτική!
Ο IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Νίκου Δαββέτα
Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ
την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013, στις 8:30 μ.μ.,στο βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα).
Με αφορμή το βιβλίο,ο συγγραφέας Αλέξης Πανσέληνος, ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Δημήτρης Φύσσας και ο κριτικός λογοτεχνίας Βαγγέλης Χατζηβασιλείου συζητούν με τον συγγραφέα για τη σύγχρονη ιστορία στο ελληνικό μυθιστόρημα.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ένας έλληνας συγγραφέας, που έχει στην κατοχή του τα προσχέδια του Πάμπλο Πικάσο από το γνωστό πορτρέτο του Νίκου Μπελογιάννη, βρίσκεται δολοφονημένος στο Παρίσι. Οι γαλλικές αρχές αναζητούν τον δολοφόνο, και η νεαρή κληρονόμος του τον τρόπο να τα πουλήσει στη μαύρη αγορά, παρά τις υπόνοιές της πως είναι όλα πλαστά. Ο Γάλλος αστυνόμος για να λύσει τον γρίφο θα αναγκαστεί να πάει πίσω στην Ιστορία. Το ίδιο κι ο σχολαστικός ερευνητής απ’ την Αθήνα. Στον Μάρτη του ’52 και στην πολύκροτη δίκη Μπελογιάννη. Στον Αραγκόν, στον Πικάσο και στο πορτρέτο του «ο άνθρωπος με το γαρίφαλο». Στον Μάη του ’68, στους έλληνες πολιτικούς εξόριστους και στα ιδεολογικά τους πάθη. Σε οδυνηρές μνήμες και άγνωστα ιστορικά γεγονότα. Μια ιστορία νουάρ, που ξεκινά στις μέρες μας, στην Αθήνα και κυρίως στο Παρίσι, με πλοκή αστυνομική και λύση πολιτική!
Στην έκδοση περιλαμβάνεται επίμετρο της ιστορικού Ελένης Πασχαλούδη για τα γεγονότα πίσω από τον μύθο.

Ελαιοτεχνία 2014 - Οινόραμα 2014,

Ελαιοτεχνία 2014 - Οινόραμα 2014,
είναι ΜΑΖΙ!!

6η ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2014, έκθεση ελιάς και ελαιολάδου
12ο ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2014, έκθεση οίνων και αποσταγμάτων

7 έως 10 Μαρτίου, στο κτίριο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό αεροδρόμιο) Ελληνικό-Αθήνα

Η Νέα Ελλάδα που ανατέλλει μέσα από την κρίση, θα είναι η Ελλάδα της αυθεντικότητας και της δημιουργίας, της σκληρής δουλειάς και της επιτυχίας. Όμως, τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι η στιγμή που το ελληνικό ελαιόλαδο και κρασί πρέπει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.
Αποφασίσαμε την διοργάνωση των δυο εκθέσεων για να συμβάλλουμε με αυτήν την κίνηση στην τόνωση της ελληνικής ανταγωνιστικότητας, στην ανάδειξη των συνεργασιών με περεταίρω κέρδος για επιχειρήσεις και επαγγελματίες των κλάδων του ελαιολάδου και του κρασιού.
Στην έκθεση θα λάβουν μέρος, το σύνολο των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την τυποποίηση, την παραγωγή κρασιού, την συσκευασία, τα ελαιοκομικά και ελαιουργικά μηχανήματα, τα οινοποιητικά μηχανήματα για φέτος έχει προγραμματιστεί δυναμική επικοινωνία με όλες τις περιφέρειες και τα επιμελητήρια για συμμετοχή των μικροπαραγωγών του κάθε νομού.
Ίδια ημερομηνία, ίδιο εκθεσιακό κέντρο.
Οι κλάδοι ελαιολάδου και κρασιού τώρα μαζί.

http://www.eleotexnia.gr/
Συγχρόνως θα πραγματοποιηθεί και ο 6ος ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ 2014- διαγωνισμός Ελαιολάδου με στόχο την προβολή του ελαιολάδου και της ελιάς.
Ο διαγωνισμός 6ο ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ 2014 θα εξελιχθεί σε δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος  θα αφορά τον διαγωνισμό Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου (Ισχυρής, Μέτριας και Ελαφράς έντασης Φρουτώδους), ενώ το δεύτερο σκέλος θα αφορά τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης Συσκευασίας Τυποποιημένου Ελαιολάδου (Περιέκτης, Καινοτομία, Συνολική Εικόνα, Ετικέτα).
Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ.: 210 7568888 info@eleotexnia.gr
http://eleotexnia.gr/dkotinos.html

ΚΘΒΕ: ΕΛΛΑΔΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ: ΙΣΟΠΑΛΙΑ! στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών


Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
«ΕΛΛΑΔΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ: ΙΣΟΠΑΛΙΑ!» στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013, στις 21.00


Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει την παράσταση «Ελλάδα-Αυστρία: Ισοπαλία!» στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013.
Πρόκειται για μια διεθνή συμπαραγωγή του ΚΘΒΕ με το Σαουσπιλχάους (Schauspielhaus) του Γκρατς, μια δίγλωση παράσταση η πρώτη παρουσίαση της οποίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Ιούνιο στο Σαουσπιλχάους του Γκρατς, μια από τις σημαντικότερες θεατρικές σκηνές της Αυστρίας.
Η συνεργασία αυτή των δύο θεάτρων, η οποία έγινε στο πλαίσιο της Ένωσης των Θεάτρων της Ευρώπης, στοχεύει στην ανάδειξη αλλά και τη διακωμώδηση των στερεοτύπων που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης ανάμεσα στους Έλληνες και τους γερμανόφωνους λαούς της βόρειας Ευρώπης.
Περισσότερα εδώ
Facebook event για την παράσταση εδώ

Sweet Escape: Τα πιο λαχταριστά γλυκά της Ευρώπης (φωτό)

Κάθε πόλη έχει το γλυκό μυστικό της....Ανακαλύψτε τα αγαπημένα επιδόρπια των ντόπιων. 35922.jpg

Η Ελλάδα στις Φλόγες του Πολέμου 1940-1944

Η Ελλάδα στις Φλόγες του Πολέμου 1940-1944
ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Χρονολογία έκδοσης: 05 2012
ISBN: 9789603518914
Σχήμα: 17Χ24
Σελίδες: 720
Κατηγορία είδους: ΒΙΒΛΙΟ
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗ
Κωδικός Προϊόντος: 2345
Εξώφυλλο: ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Περιγραφή
Μια μοναδική στο είδος της εμπεριστατωμένη περιγραφή του Έπους του '40 και των επιπτώσεων της Ελληνικής αντίστασης στις εξελίξεις του πολέμου. Για τη πληρέστερη τεκμηρίωση των γεγονότων, γίνεται χρήση πηγών που προέρχονται και από μελέτες ξένων αναλυτών, κυρίως δε από την πλευρά των αντιπάλων, οι οποίες φωτίζουν από μιαν άλλη οπτική γωνία τον αποφασιστικό ρόλο της Ελλάδος στη νίκη των συμμαχικών δυνάμεων κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΡΙΤΗ 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 36
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 30-09-13/21 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 1001 ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ 1000 ΣΤΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 01/09 UTC 999 ΣΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1013 ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 H 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 H 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.10 ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η
7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η
6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΚΑΙ ΑΠΟ 011000 UTC ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 8 Η 9. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΡΙΚΥΜΙΩΔΗΣ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 01-10-2013 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 01-10-2013
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ.
ΑΝΕΜΟΙ ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΣΤΑΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 ΤΟΠΙΚΑ 7 ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ, ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΒΡΟΧΗΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 EΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 02-10-2013
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ 6 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΤΩΣΗ.

Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ:



ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 036 - ΤΡΙΤΗ 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013/0400 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 30-09-13/21 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 1001 ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ 1000 ΣΤΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 01/09 UTC 999 ΣΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1013 ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 01/16 UTC
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΚΑΙ ΑΠΟ 01/10 UTC ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 8 Η 9

Ποινική δίωξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης εις βάρος του Χρ.Παππά - in.gr

Επόμενο βήμα οι απολογίες
Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Ο βουλευτής της ΧΑ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.  
Ποινική δίωξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης εις βάρος του Χρ.Παππά
Τι λέει το εισαγγελικό πόρισμα που «έδεσε» τη Χρυσή Αυγή
Όποιος προωθεί τη βία θα βρει απέναντι τους Έλληνες, είπε ο πρωθυπουργός
Ιταλική πολιτική παράλυση, ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει ο Ενρίκο Λέτα
Συνεχίζει αποδυναμωμένος ο μεγάλος συνασπισμός στην Αυστρία
Η «επόμενη μέρα» στο επίκεντρο των ξένων δημοσιευμάτων για τη Χρυσή Αυγή
Εκπνέει η προθεσμία για την προσκόμιση δικαιολογητικών στις Εφορίες
Οι τελικές ρυθμίσεις για τον ενιαίο φόρο ακινήτων
Ικανοποιητική πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα διαπιστώνει η τρόικα


Γεωμηχανική, ο «μόνος τρόπος» να αναστραφεί η κλιματική αλλαγή
Ένας Κύκνος φέρνει προμήθειες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
Στην ανακάλυψη του εξωπλανήτη Νο 1.000 πλησιάζουν οι αστρονόμοι
Στο «Ραντεβού Μετά τα Μεσάνυχτα» το χρυσό βραβείο στις Νύχτες Πρεμιέρας
Tελευταίο «αντίο» τη Δευτέρα στην Πόλυ Πάνου
Υπάρχουν σύνορα που πρέπει να καταρρίψουμε, λέει η Αντέλ Εξαρχόπουλος
Αυτός ναι, ήταν Παναθηναϊκός, νίκες Απόλλωνα, ΠΑΣ, «Χ» σε Ηράκλειο και «Βικελίδης»
Βελτιωμένος ο ΠΑΟ, νίκησε την Μακάμπι
Επανεξελέγη πρόεδρος στην Άρση Βαρών ο Πύρρος Δήμας

Πολλές και καλές ταινίες αλλά και φεστιβάλ για τους σινεφίλ
Σήμερα έως τα μεσάνυχτα η «Βραδιά του Ερευνητή 2013» για μικρούς και μεγάλους στο «Δημόκριτο»
"Φόρτσα στο πεντάλι, να 'ρθουνε κι οι άλλοι πάμε για ορθοπεταλιές"
Αυλαία για το "Ένας άνθρωπος υπό χρεοκοπία" στο Scrow
"Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε" σε σκηνοθεσία Παπαθανασίου - Ρέππα
"European Taxim by Marios Strofalis" στο Νομισματικό Μουσείο
Εκποίηση-Παζάρι βιβλίου για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Πάτρα
Ακαδημίες εκμάθησης αθλημάτων για παιδιά 6-12 ετών του Ο.Π.Α.Ν. Δήμου Αθηναίων
Το Μικρό Ψάρι του Γιάννη Οικονομίδη σε διαδικασία μοντάζ
Οδηγούμε στην Ιταλία το Subaru Outback 2.0 Diesel CVT
MotoGP - Aragon 2013: Νικητής ο M. Marquez, με δύο Yamaha στο βάθρο
"Κλείδωσε" με 22 GP το πρόγραμμα της F1 για το 2014 - και το New Jersey στο καλεντάρι
Μόχλος, ένα ψαροχώρι για τσιπούρα και κοκτέιλ!
Spetses Mini Marathon 2013: ευκαιρία για τρέξιμο, κολύμπι, διασκέδαση!
Σιράκο, στο διάβα του χρόνου...
Ματ νύχια: η φθινοπωρινή τάση που πρέπει να ξέρετε
Angelos Bratis S/S 2014: ένας Έλληνας σχεδιαστής στο Μιλάνο
Πώς να παίρνεις πάντα το δώρο που θέλεις
Οι κοντές έχουν στυλ
Η σωστή δίαιτα μετά τα 40
Πολλαπλή σκλήρυνση: Εγκρίθηκε νέο φάρμακο για τη θεραπεία της
Φάρμακο μειώνει τη θνησιμότητα της οξείας καρδιακής ανεπάρκειας
Το πρωινό κάνει καλό στους ασθενείς με διαβήτη τύπου ΙΙ
Νέα τεχνική ανόρθωσης των ιστών του προσώπου
doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών
Σεξ vs Ύπνος: Τι προτιμούν οι νέοι γονείς;
Όταν οι μπαμπάδες ζηλεύουν τα παιδιά τους!
Αντιμετωπίζοντας τα πρώτα σημάδια μιας ίωσης
7 ομοιότητες της πατρότητας με την οδήγηση μιας Ferrari
Τα μυστικά της άψογης σιλουέτας του Αγγέλου της Victoria΄s Secret, Doutzen Kroes
Όσα δεν θα γνωρίσουν ποτέ τα παιδιά που γεννήθηκαν σήμερα
Στα μέσα Οκτωβρίου στην Ελλάδα το «έξυπνο» ρολόι Samsung Galaxy Gear
Τι εννοείτε και τι λέτε επιχειρεί να ερμηνεύσει το «κολιμπρί» της Google
Εκατό χάκερ προς... ενοικίαση, ο φόβος και ο τρόμος των φρουρών IT
Η Oracle Team Usa νικήτρια του 34oυ America' s Cup
Admiral 54 Sea Force One: Ένα πλωτό έργο τέχνης
  • Do not replace Ads on this site
  • Do not replace Ads on this site
  • Do not replace Ads on this site