Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

Ο Νικόλας Σωτηρίου κατέκτησε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του στον 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Έντεχνου Χορού που έγινε στη Βέροια 15-17 Απριλίου 2016
Πολλά συγχαρητήρια στο Νικόλα και στις δασκάλες του Κατερίνα Τσιάρα και Πέγκυ Παπαντωνίου, και πολλές ευχές για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!!!
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/kentrotexnissynthesi

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 198 - ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016/1000 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 20-04-16/03 UTC
ΧΑΜΗΛΟ 1007 ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1001 ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ
ΣΤΙΣ 20/15 UTC. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1022 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 20/19 UTC ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΜΠΟΥΤ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 20/22 UTC ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.50
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 20/22 UTC ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 32.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 20/19 UTC ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 32.00
ΑΠΟ 20/16 ΜΕΧΡΙ 20/22 UTC ΔΥΤΙΚΟΙ 8

ΚΕΠΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΚΕΠΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Είναι γνωστό σε όλους το θέμα – ΑΝΑΘΕΜΑ με τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηριών στη χώρα μας, και με τα «διάφορα» που συμβαίνουν σε αυτά, και ΔΕΝ μας τιμούν σαν χώρα καθόλου.
Είναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ οι καταγγελίες αναπήρων και χρονίως πασχόντων που είδαν από τη μια στιγμή στην άλλη, να μειώνει η επιτροπή το ποσοστό αναπηρίας τους, η να παρεμβαίνει ο διευθυντής η η διευθύντρια και να στέλνει τους ασθενείς σε δευτεροβάθμια επιτροπή χωρίς καν να είναι γιατρός.
Είναι πολλές επίσης οι καταγγελίες ασθενών για ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ από την επιτροπή, για επιτροπές επίσης που τις διακρίνει η «αγιοσύνη», μιας και κάνουν …. «θαύματα» και θεραπεύουν αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις!
Αυτά και άλλα πολλά σας τα έχω μεταφέρει πολλές φορές, αλλά καλό είναι να μην ξεχνιούνται, να τα λέμε πάλι και πάλι, για να βλέπει ο Έλληνας πως αντιμετωπίζονται από το κράτος «πρόνοιας» οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Πρέπει λοιπόν να επαναλαμβάνουμε αυτά, όπως και ότι στον κανόνα της απανθρωπιάς και των πολιτικών εξόντωσης, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ, από γιατρούς, διοικητικούς υπαλλήλους κλπ, που είναι πρώτα απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ και μετά επιστήμονες που ΤΙΜΟΥΝ πραγματικά τον όρκο τους πράττοντας στο ακέραιο το καθήκον τους χωρίς να εκθέτουν σε περισσότερες ταλαιπωρίες τους ασθενείς.
Δυστυχώς, πάρα πολλοί ασθενείς έχοντας κάποια κακιά «εμπειρία» από προηγούμενες φορές που πέρασαν επιτροπές αναπηρίας, η μαθαίνοντας από άλλους ασθενείς για τα παθήματα τους, αποφάσισαν να προστατευτούν από παρομοια περιστατικά, καταφεύγοντας στην δικαιοσύνη!
Πάμε να δούμε ΔΥΟ άρθρα, και θα επισημάνουμε ένα δυο σημεία που κάποιοι τα περνούν στα «ψιλά»…..,
«Στο Πειθαρχικό γιατρός των ΚΕΠΑ – Αντιμέτωπη και με μήνυση
Οι καταγγελίες για τις κρίσεις των Υγειονομικών Επιτροπών των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), αναφορικά με την απόδοση των ποσοστών στους υπό εξέταση ασθενείς, είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο. Έχει να κάνει κυρίως με την τροποποίηση του Κανονισμού που διέπει τη λειτουργία τους, βάσει των αυστηρότερων Πρωτοκόλλων που έχουν καταρτιστεί, με αποτέλεσμα τα ποσοστά αναπηρίας να είναι μειωμένα σε σχέση με το παρελθόν. Άλλες φορές, επίσης, το πρόβλημα έγκειται στην ακατάλληλη σύνθεση της Επιτροπής, ελλείψει όλων των σχετικών ιατρικών ειδικοτήτων, με συνέπεια να διαπιστώνονται αδικίες.
Προκειμένου, λοιπόν, να υπάρχει μια ασφαλιστική δικλείδα, προβλέπεται η δυνατότητα κατάθεσης ένστασης εκ μέρους των ασθενών, ώστε να υπάρξει επανεξέταση της περίπτωσης από β/βάθμια Επιτροπή. Ως εδώ όλα καλά. Τι γίνεται όμως όταν ο ασθενής ή συγγενής του προσφύγει στη Δικαιοσύνη προκαταβολικά κι όταν το υπουργείο Υγείας – που το ίδιο είναι αρμόδιο για τα Πρωτόκολλα βάσει των οποίων γίνεται η διάγνωση από τους γιατρούς- έρχεται εκ των υστέρων να ποινικοποιήσει την κρίση τους;
Αυτό συνέβη εν προκειμένω στην περίπτωση της ειδικής ρευματολόγου Ε.Μ. που υπηρετεί στο ΠΕΔΥ Θεσσαλονίκης, η οποία στις 22/5/13 συμμετείχε σε Α/βάθμια Επιτροπή στη Δράμα, που έκρινε ότι με βάση τα έγγραφα και την κλινική εξέταση της ασθενούς Α.Τ., η τελευταία δεν δικαιούται το επίδομα που έπαιρνε κατά το παρελθόν από τη Νομαρχία. Η ασθενής στο φάκελό της είχε δηλώσει ως πρωτεύουσα πάθηση την ορθοπεδική και δευτερούουσες παθήσεις την καρδιολογική και την ψυχιατρική. Η Β/ βάθμια Επιτροπή έλαβε διαφορετική απόφαση όμως, πριν την κρίση της οποίας η οικογένεια της ασθενούς είχε προειδοποιήσει τα μέλη της με ποινικές και αστικές ευθύνες. Η ίδια η γιατρός εξηγεί:
Μετά την ακυρωτική απόφαση της Β/βάθμιας Επιτροπής, η Ε.Μ. καλείται τώρα σε Πειθαρχικό για παράβαση καθήκοντος και κινδυνεύει με αργία, ενώ σε βάρος της έχει κατατεθεί και μηνυτήριος αναφορά από το γιο της ασθενούς, με την οποία ζητείται αποζημίωση.
«Είναι απαράδεκτο οι γιατροί να κινδυνεύουν κάθε φορά για την κρίση τους» τονίζει ο Σάββας Παρασκευόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ Β. Ελλάδας. «Άλλο να υπάρχει κάποια πονηριά, ένας χρηματισμός για να ανέβει το ποσοστό. Σε αυτή την περίπτωση, είμαστε κάθετοι ότι απαιτείται η παρέμβαση του εισαγγελέα. Δεν πρόκειται όμως για κάτι τέτοιο εδώ. Απλά η Β/βάθμια Επιτροπή ανέβασε το ποσοστό, διότι πρόκειται για ψυχιατρική περίπτωση ασθενούς, η κλινική εικόνα της οποίας μπορεί τη μία μέρα να είναι κάπως και μετά κάπως αλλιώς, ή στο μεταξύ να έχει προσκομίσει επιπλέον στοιχεία και γνωματεύσεις».
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ΚΕΠΑ, όπως και η Πρόνοια συνολικά εξακολουθεί να αποτελεί αρμοδιότητα του Υπουργείου Εργασίας και όχι του Υπ. Υγείας. Συνεπώς, προκύπτει ένα ερώτημα σε σχέση και με τη νομιμοποιητική βάση της κλήσης σε Πειθαρχικό από την 4η Υγειονομική Περιφέρεια της γιατρού.
«Εάν – λέμε τώρα – κάποιος έπρεπε να εγκαλέσει τη γιατρό, αυτός θα έπρεπε να είναι το υπ. Εργασίας. Το Υγείας δεν έχει καμία δουλειά, αφού η γιατρός δεν κατηγορείται για απάτη» σχολιάζει ο κ. Παρασκευόπουλος. «Εμείς θέσαμε το θέμα στην Ολομέλεια της Ομοσπονδίας μας, γιατί η ποινικοποίηση της ιατρικής κρίσης είναι ένα θέμα που αφορά όλους όσους συμμετέχουν σε Επιτροπές ΚΕΠΑ και όσοι αντιμετωπίζουν τέτοια ζητήματα θα πρέπει να μας το αναφέρουν».
Εκπρόσωπος της ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ Β. Ελλάδας έχει ήδη θέσει το θέμα στην αρμόδια υπηρεσία του Υπ. Εργασίας, ενώ θα γίνει παρέμβαση και στη Διοίκηση της 4ης ΥΠΕ για την κλήση της γιατρού σε ΕΔΕ με το ερώτημα της απόλυσης, εφόσον δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις γι’ αυτό.»
ΠΗΓΗ: newsnowgr.com
Αυτή είναι μια περίπτωση, και εδώ, θα επισημάνω πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ, ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ «ΛΙΓΩΝ»…. ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ, ΦΤΑΝΕΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ……
Πάμε να δούμε τώρα, τι απαντά ο δικηγόρος της ασθενούς…..
«Ο δικηγόρος της ασθενούς από τη Δράμα απαντά για το ΚΕΠΑ
Τη δική του εκδοχή για την περίπτωση της ειδικής ρευματολόγου του ΠΕΔΥ Θεσσαλονίκης, Ε.Μ. που περνάει πειθαρχικό ενώ βρίσκεται αντιμέτωπη και με μήνυση για την απόφαση της Υγειονομικής Επιτροπής των ΚΕΠΑ όπου συμμετείχε στις 22/5/13 (εδώ), δίνει ο δικηγόρος της ασθενούς Α.Τ.
Όπως λέει στο Virus ο Ζήσης Τσανάκας, εντολέας της ασθενούς, η ρευματολόγος όπως και τα άλλα δύο μέλη της Επιτροπής που είναι ορθοπεδικοί, κατηγορούνται για αντιποίηση ειδικότητας.
«Η ασθενής, που είναι και μητέρα μου, επικαλέστηκε μία ορθοπεδική, δύο καρδιολογικές και δύο ψυχιατρικές παθήσεις. Η Α/βάθμια Επιτροπή έκρινε την ορθοπεδική πάθηση ως ειδική που ήταν, ενώ άλλαξε τις διαγνώσεις των γιατρών του Δημοσίου για τις άλλες δύο παθήσεις. Αυτό που έπρεπε να γίνει – εάν θεωρούσαν ότι συμβαίνει κάτι ύποπτο – ήταν να παραπέμψουν σε άλλη Επιτροπή κι όχι να επιληφθούν αφού ήταν αναρμόδιοι» αναφέρει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι υπάρχει σχετική νομολογία γι’ αυτό.
Ο ίδιος εξηγεί ότι η Β/βάθμια επιτροπή, στην οποία πήγε η υπόθεση το Νοέμβριο του 2013 μετά από ένσταση της Α.Τ., ανέβασε τελικά το ποσοστό αναπηρίας από το 54% στο 80%. «Πριν την επιτροπή αυτή τους είχα στείλει εξώδικο. Όταν, λοιπόν, εξεταζόταν η μητέρα μου με κάλεσαν μέσα και με ευχαρίστησαν που τους προειδοποίησα για να μην βρεθούν κι αυτοί κατηγορούμενοι» λέει ο κ. Τσανάκας. Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι στην Επιτροπή αυτή συμμετείχε και ψυχίατρος.
«Εάν η εισαγγελία δεν είχε βρει κάτι επιλήψιμο στην Α/βάθμια επιτροπή, δεν θα είχε παρέμβει» καταλήγει ο κ. Τσανάκας. Σε ό,τι αφορά δε την εμπλοκή του Υπουργείου Υγείας στην υπόθεση, ο δικηγόρος της Α.Τ. αναφέρει πως η Εισαγγελία είναι υποχρεωμένη να κοινοποιεί τη δικογραφία στο αρμόδιο υπουργείο όταν πρόκειται για δημοσίους υπαλλήλους.»
ΠΗΓΗ: newsnowgr.com
Είδαμε λοιπόν και την απάντηση του δικηγόρου, αλλά για να είμαστε εντάξει, πάμε να δούμε και την επιστολή που έστειλε η γιατρός προς τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας.
«ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΙΣ. ΠΑΤΡΑΣ.  ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΕΛΕΝΑ-ΓΑΜΒΡΕΛΗ - ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΑΤΡΟΣ-ΕΙΔΙΚΗ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΣΥ ΠΕΔΥ-ΔΡΑΜΑΣ
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΕΠΑ.
ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΛΑΒΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 4 ΥΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΥΝΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΑΡΓΙΑΣ , ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.
22/5/2013 ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΠΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΝΟΜΑΡΙΑΚΗ ΑΡΧΗ.
ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ.
Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΜΑΣ ΜΗΝΥΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΒΥΕ.
ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΟ ΕΑΝ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΠΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 800 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΕΙΛΗ ΠΕΡΙ ΑΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ, ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΕΥΠΥΚΑ - ΠΕΔΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΘΕΣ/ΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΑ.
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ
Dr ΕΛΕΝΑ ΓΑΜΒΡΕΛΗ-ΜΕΤΑΞΑ
ΕΙΔΙΚΗ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ»
Αυτή είναι και η επιστολή της Γιατρού, και εδώ θα πρέπει να παρατηρήσουμε, πως ο γιος της ασθενούς μήνυσε την επιτροπή ως ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ…. Επίσης, πρέπει να απαντήσω στους γιατρούς γιατί μάλλον δεν το γνωρίζουν, πως ΝΑΙ, ο ασθενής έχει δικαίωμα να κάνει εντος δέκα ημερών από την έκδοση της απόφασης Ένσταση και προσφυγή σε δευτεροβάθμια ΥΕ, μόνο που είναι πλέον τόσα πολλά τα εμπόδια που του βάζουν ΣΚΟΠΙΜΑ (αναζητήστε εσείς οι γιατροί ποιοι τα βάζουν και τι εντολές δίνουν) που πολλές φορές ΔΕΝ προλαβαίνει να υποβάλλει την ένσταση του.
Υπάρχουν πολλά παραδείγματα δυστυχώς.
Επίσης, εδώ πρέπει να αναφέρω πως οι γιατροί των επιτροπών ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ!!
Εδώ όπως βλέπετε, θα μπορούσε να ξεγελαστεί ακόμα και ο γιατρός από την «εικόνα» του ασθενή, αφού έρχεται σε επαφή μαζί του για λίγα λεπτά της ώρας!
Κάτι τέτοιο , βάζει όπως καταλαβαίνετε σε άσχημες περιπέτειες τον ασθενή!
Υπενθυμίζω και τις «οδηγίες» που υπάρχουν για «μείωση ποσοστών» αναπηρίας!
Το έγραψα σε προηγούμενο άρθρο μου, πως οι ασθενείς πλέον είναι διατεθειμένοι να μην αφήσουν σε χλωρό κλαρί ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ.
Δεν είναι δικά μου λόγια, ψάξτε το, και θα δείτε τι γράφουν οι ασθενείς στα διάφορα forum.
Και κάτι ακόμα, προς γιατρούς και υπουργεία, γιατί ούτε τα υπουργεία θα τη γλυτώσουν.
Τον ανάπηρο και τον χρόνια πάσχοντα δεν τον νοιάζει ΠΟΙΟΣ είναι αρμόδιος για τα πειθαρχικά και ποιος όχι.
Έχει την αρρώστια του, τον νταλγκά του, τα ζόρια του, και δεν θέλει να είναι το «μπαλάκι» μεταξύ γιατρών, διευθυντών, και υπουργείων.
Καταλαβαινόμαστε νομίζω.
Να είστε βέβαιοι πως θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στο θέμα ΚΕΠΑ.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ
ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Συμμετρία Τράτας για Μηχανότρατα TRAWLMASTER

Συμμετρία Τράτας για Μηχανότρατα TRAWLMASTER
Είναι τα σύρματα από τις πόρτες μου μαρκαρισμένα σωστά ; Είναι το άνοιγμα της τράτας μου ιδανικό; Ακουμπάει η τράτα στον βυθό;
Το σύστημα συμμετρίας τράτας TRAWLMASTER, της Καναδικής εταιρίας NOTUS, δίνει τις απαντήσεις με την προσάρτηση ισχυρών αισθητήρων στα αλιευτικά εργαλεία, που διαβιβάζουν όλες οι πληροφορίες στο σκάφος ασύρματα.

Άνοιγμα πορτών
Παρακολουθείστε την απόσταση μεταξύ των πορτών, για να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμων και να διατηρήσετε το μέγιστο άνοιγμα του σάκου.
Ρυθμίστε την ταχύτητα του σκάφους σας για να πετύχετε το βέλτιστο άνοιγμα μεταξύ των πορτών.
Δείτε αν οι πόρτες σας έχουν σταυρώσει.
Παρακολουθείστε αν οι πόρτες σας έχουν πέσει ή κολλήσει
Μέτρηση σύρματος
Παρακολουθείστε την απόσταση από το σκάφος σε κάθε πόρτα της τράτας.
Έχετε τη ακριβή μέτρηση των συρμάτων της τράτας σας με απόκλιση 1/2 μέτρου.
Αποφεύγετε τη διαδικασία μέτρησης των συρμάτων της τράτας σας στην στεριά.
Δείτε την συμπεριφορά της τράτας σε εγκάρσιο ρεύμα.
Γωνία πόρτας
Παρακολουθείστε την γωνία κλίσης (αριστερά/δεξιά) και την γωνία πατήματος (μπρος/πίσω).
Ρυθμίστε τις πόρτες της τράτας για το βέλτιστο άνοιγμα και τη βέλτιστη κατανάλωση καυσίμου,
Δείτε αμέσως αν έχετε αφήσει πάρα πολύ σύρμα με αποτέλεσμα να γέρνει η τράτα.
Ενημερωθείτε πότε οι πόρτες είναι στο βυθό.
Μέτρηση ύψους σάκου
Δείτε την απόσταση από το πάνω μέρος του σάκου μέχρι τον πυθμένα της θάλασσας.
Προσθέστε ένα σένσορα στο κάτω μέρος του σάκου για να έχετε ακριβώς το άνοιγμα του σάκου.
Ενημερωθείτε πότε η τράτα σας είναι στο βυθό.
Σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε ή να μειώσετε το ύψος του σάκου ανάλογα με το είδος και τις συνθήκες.
Επαφή με βυθό
Υποδεικνύει εάν η τράτα είναι στο βυθό.
Δείτε αν η ταχύτητά σας σε συνδυασμό με τα ρεύματα κρατάει την τράτα στον βυθό.
Το ψάρεμα της τράτας μειώνεται σημαντικά όταν η τράτα σας σηκώνεται από τον βυθό.
Αν δεν έχετε αφήσει αρκετό σύρμα, η τράτα δεν θα πατάει στον βυθό.
Βάθος πορτών
Οι αισθητήρες βάθους υποδεικνύουν την απόσταση από την επιφάνεια μέχρι τις πόρτες της τράτας
Έχετε εικόνα πότε η τράτα πατάει στον βυθό
Θερμοκρασία
Εντοπίστε μεγαλύτερα κοπάδια ψαρεύοντας στις περιοχές με την κατάλληλη θερμοκρασία.
Βελτιώστε την ποιότητα της αποθήκευσης των ψαριών, σε θερμοκρασία κοντά στην θερμοκρασία του θαλασσινού νερού..
Καθορίστε που βρίσκονται τα ψάρια.

Λεωφ. Αλίμου 85, 174 55 Άλιμος, Αθήνα / τ: 210 9966730, 210 9928128 / f: 210 9967847

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

VHF MARINE POLMAR NAVY-08 PORTABLE - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON


VHF MARINE POLMAR NAVY-08 PORTABLE

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΦΟΡΗΤΟΣ VHF marine πομποδέκτης
Σχεδιασμένος για να είναι ένας αξιόπιστος πομποδέκτης VHF, το NAVY-08 προσφέρει υψηλές επιδόσεις, με ενσωματωμένο μικροεπεξεργαστή ελέγχου που παρέχει ρύθμιση σε θαλάσσιες ζώνες VHF καθώς και dual-watch λειτουργίες και  κανάλια μνήμης.
Κανάλι 16 Switch
Παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο κανάλι 16, το θαλάσσιο κανάλι που χρησιμοποιείται συχνά.
PLL (Phase Lock Loop)
Παρέχει ακριβή και σταθερή επιλογή καναλιού.
ρύθμιση αποκοπής
Βοήθεια εξάλειψη του θορύβου μεταξύ των μεταδόσεων.
Κλείδωμα
Σας επιτρέπει να κλειδώσετε το πληκτρολόγιο προκειμένου να αποφευχθούν οι έλεγχοι από λάθος πάτημα.
Υψηλή / Χαμηλή Επιλογή ενέργειας
Σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε ενέργεια επιλέγοντας την κατάλληλη ισχύ εκπομπής για μεγάλες ή μικρές αποστάσεις.
Ένδειξη στάθμης μπαταρίας
Δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας.
Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό
Σας επιτρέπει να λειτουργήσετε τον πομποδέκτη σε σκοτεινό περιβάλλον.
Κανάλια μνήμης
Σας επιτρέπει να αποθηκεύουν τα κανάλια όπως τα κανάλια μνήμης.
Διπλή / Tri-ρολόι
Σας επιτρέπει να επιλέξετε να DW / κανονική λειτουργία ή TRI / κανονική λειτουργία.
Παραδίδεται με: • handstrip κλιπ ζώνης • εγχειρίδιο χρήσης
TECHNICAL DATA
Frequency rangeX 156.025 -157.425 MHz - RX 156.300-162.000 MHz
RF Power
0.8 or 5W (selectable)
Audio distortion
5%
Antenna Impedence
50 Ohm
Sensivity at 12dB SINAD0.25μV
S/N Ratio (20dB)0.8μV
Squelch sensivityTreshold: -8dBμV (EMF)
Audio output power200mW con 10% THD
Power supply
“AA” 4 x batteries
Operating temperature
-15°C to +55°C
Dimension (H x L x D)
123 mm x 60 mm x 37 mm
Weight
190g (without batteries)

Οι λαμπάδες που επαναστάτησαν

Οι λαμπάδες που επαναστάτησαν
Συγγραφέας:Χρυσηίδα Δημουλίδου
Εικονογράφος:Ναταλία Καπατσούλια
Ημερομηνία έκδοσης:21 Μαρτίου 2014
Σχήμα:21Χ29
Σελίδες:32
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-567-024-5
Ετικέτες Ανατροπή στερεοτύπων,Πάσχα, Συνεργατικότητα
Κάθε Πάσχα στο χωριό Λαμπρινίτσα γίνεται μεγάλη γιορτή, γιατί εκεί υπάρχει το μαγαζάκι του κυρ-Λάμπρου που φτιάχνει τις ωραιότερες χειροποίητες λαμπάδες. Έτσι και φέτος η βιτρίνα του μαγαζιού του στολίστηκε αποβραδίς πανέμορφα και εντυπωσιακά, και την επομένη τα παιδάκια θα μπορούσαν να αγοράσουν τη λαμπάδα της επιλογής τους.
Όμως αργά το βράδυ, κι ενώ όλοι οι άνθρωποι κοιμόντουσαν βαθιά, ο κακός ποντικός, που μπήκε από μια τρύπα μέσα στη βιτρίνα, είπε λόγια που τις τρόμαξαν και τότε εκείνες αποφάσισαν να κάνουν επανάσταση και να δραπετεύσουν. Έτσι, ακολουθώντας τον ποντικό, έφυγαν από το μαγαζί.
Την άλλη μέρα, όταν τα παιδάκια είδαν τη βιτρίνα άδεια, μαράζωσαν. Τώρα πώς θα γινόταν Ανάσταση χωρίς τις λαμπάδες; Τότε ο Λαγός του Πάσχα μαζί με τον φίλο του, το Κόκκινο Αυγό, αποφάσισαν να τις βρουν και να τις φέρουν πίσω. Γιατί εξαφανίστηκαν οι λαμπάδες; Πού πήγαν; Άραγε θα καταφέρουν να τις βρουν ή δεν θα γίνει Πάσχα στο χωριό;

«Δράμα: η εντυπωσιακή εξέλιξη μιας αμπελουργικής ζώνης» στο Wine Club THESSALONIKI'96!

Ανάμεσα στο ρομάντζο της επανάστασης και το στέρέωμα της αντίδρασης


Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου:
«Ανάμεσα στο ρομάντζο της επανάστασης και το στερέωμα της αντίδρασης.»
του Κώστα Αναγνωστόπουλου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο "Free Thinking Zone" (Σκουφά 64 και Γριβαίων, Αθήνα) την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016, στις 7:15 μ.μ.
Εκδόσεις Επίκεντρο,
Καμβουνίων 9, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54621
τηλ. 2310-256146, Fax 2310-256148
books@epikentro.gr
www.epikentro.gr

VOLVO FH 460 XL 2004

       NEW IN STOCK

VOLVO FH 460 XL 2004
ISHIFT 880.000 KM
BELGIUM TRUCK IN PERFECT CONDITION
NETTO EXPORT

PRICE € 16.500
ZUNDERT TRUCKS
HAZELDONK 6255
4836 LG BREDA
NEDERLAND
TEL + 31 76 596 4252
MOBILE + 31 653 949 549
info@zunderttrucks.nl
                                                                               WWW.ZUNDERTTRUCKS.NL

To e-dimosio προτείνει: Δωρεάν ημερίδα «Social Value – Μέτρηση Κοινωνικής Απόδοσης Επενδύσεων»

Δωρεάν ημερίδα «Social Value – Μέτρηση Κοινωνικής Απόδοσης Επενδύσεων»

Η Equal Society, με την υποστήριξη του  Ιδρύματος Μποδοσάκη, διοργανώνει, τηνΠαρασκευή 22 Απριλίου 2016 στο ALBA Graduate Business School (Ξενίας 6-8, Αθήνα) το συνέδριο “Από το Κεφάλαιο στην ΚοινωνίΑ” που αφορά στο πρόγραμμα «Social Value – Μέτρηση Κοινωνικής Απόδοσης Επενδύσεων». Οι πόρτες ανοίγουν στις 10.00 το πρωί. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή αρκεί να συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής :http://forms.equalsociety.gr/apodosi/form.php
Η πρωτοβουλία αφορά στην ανάπτυξη και εφαρμογή εργαλείων για τη μέτρηση της κοινωνικής απόδοσης των επενδύσεων στην Ελλάδα και στοχεύει στην ενίσχυση των οργανισμών στους άξονες της ανεύρεσης πόρων και της αποτελεσματικής  κοινωνικής προσφοράς. Απώτερος στόχοι του έργου είναι η αλλαγή του τρόπου με τον οποίο αποτιμάται η αξία και η ενίσχυση της συμβολής των επιχειρήσεων, μη κυβερνητικών οργανισμών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην κοινωνία.
Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», του οποίου διαχειριστής για την Ελλάδα είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη με στόχο την ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και την ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.  Υλοποιείται από την Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών, μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση, βραβευμένη για τη δράση της από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ.Κάρολο Παπούλια.
Η βασική αξία του προγράμματος διατυπώνεται στο σύνθημά του. “Κάθε χαμόγελο αξίζει”. Το χαμόγελο ενός νέου που σπουδάζει με υποτροφία, ενός ανέργου που εκπαιδεύεται δωρεάν αλλά και το χαμόγελο κάποιου που προσφέρει γνωρίζοντας ότι τα χρήματά του θα πολλαπλασιαστούν και θα γίνουν και αυτά με τη σειρά τους χαμόγελα.
Το SOCIAL VALUE αφορά στη βελτίωση της ανταποδοτικότητας των επενδύσεων που υλοποιούνται μέσω Μη κυβερνητικών Οργανώσεων, ομάδων εθελοντών, προγραμμάτων κοινωνικής ωφέλειας, Δήμων, ενώσεων και προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Ενδεικτικό της σπουδαιότητας του προγράμματος είναι ότι βελτίωση της  απόδοσης των κοινωνικών επενδύσεων κατά 5% μόνο, μπορεί να αποφέρει οφέλη της τάξης του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.
Για επιπλέον πληροφορίες και προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ επικοινωνήστε με το 211.70.51.841 (Φώτης Σπυρόπουλος).
Θα δοθούν Βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Πρόγραμμα Συνεδρίου
Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016
@ ALBA Graduate Business School
Ξενίας 6-8, Αθήνα
10.00 – 10.30:  Εγγραφές, Mikel Coffee & Companionship
10.30 – 11.00 :  Παρουσίαση του Προγράμματος
11.00 – 11.40: Social Value bring us Together ~ Round Table
11.40 – 12.40 : Εισαγωγή στη μεθοδολογία
Financial Proxy
Stakeholders
Βιωματική πρακτική
Η φιλοσοφία της μέτρησης κοινωνικής απόδοσης. Τι προσφέρει η μέτρηση στην «ζωή» ενός Οργανισμού; Πως μπορεί να αποτελέσει εργαλείο δημοσιότητας, στρατηγικής & χρηματοδότησης.
12.40 – 13.15 : Η αλλαγή επί του πρακτέου. Το παράδειγμα της «Μ.Κ.Ο. Αγκαλιά».
13.15 – 14.00 : Αποκάλυψη αποτελεσμάτων για τους 10 φορείς που αξιολογήθηκαν.
14.00 – 14.30:  Lunch Break / Δικτύωση, Mikel Coffee mates
14.30 – 15.30 : Οι κοινωνικοί απολογισμοί στην Ελλάδα του σήμερα. Γυρίζουμε σελίδα για μια κουλτούρα συνεργασίας.
15.30– 17.00 : Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί, Δημόσιοι Φορείς & Επιχειρήσεις : Και όμως γίνεται ΜΑΖΙ.

Τα μαγαζιά που αγαπάμε στην Πλάκα

Αθήνα: Τα μαγαζιά που αγαπάμε στην Πλάκα.

4*Αρχαία Ολυμπία Πάσχα All Inclusive+Παιδί|-50%


Tourism.gr
4* Amalia Olympia Hotel - Αρχαία Ολυμπία
All Inclusive Πάσχα στην Αρχαία Ολυμπία, με 430€ από 860€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο
(Έκπτωση -50%)
ALL INCLUSIVE το Πάσχα στο 4* Amalia Olympia Hotel, στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 430€ από 860€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Κόκκινα Αυγά, Παραδοσιακό Τσουρέκι και Λαμπάδα και Ανήμερα του Πάσχα Μεζεδάκια και Ουζάκι κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του Οβελία και Εορταστικό γεύμα με συνοδεία Ζωντανής Μουσική με την Στέλλα Κονιτοπούλου! Προσφέρεται Απεριόριστη κατανάλωση σε Καφέδες, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα και Αφεψήματα, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια, κρουασάν και καλαμπόκια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€430 από €860Κέρδος €430Έκπτωση -50%
4* Amalia Olympia Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία - 4* Amalia Olympia Hotel
Περισσότερες Προσφορές
Πάσχα στην Κεφαλονιά με 406€ από 812€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο
(Έκπτωση -50%)
€406 από €812-50%
5* Apollonion Resort & Spa - Κεφαλονιά
Κεφαλονιά - 5* Apollonion Resort & Spa
Πάσχα στο 5 αστέρων Apollonion Resort & Spa, στη Κεφαλονιά! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 406€ από 812€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Εορταστικό Πασχαλινό Γεύμα με Μουσική από DJ! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
All Inclusive Πάσχα στην Σκαφιδιά Ηλείας, με 624€ από 1.248€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο Bungalow με θέα στον κήπο, σε 5* Ξενοδοχείο
(Έκπτωση -50%)
€624 από €1.248-50%
5* Aldemar Olympian Village - Σκαφιδιά Ηλείας
Σκαφιδιά Ηλείας - 5* Aldemar Olympian Village
ALL INCLUSIVE το Πάσχα στο 5 αστέρων Aldemar Olympian Village, στην Σκαφιδιά Ηλείας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Πλούσιο Αμερικάνικο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ σε δίκλινο Bungalow, μόνο με 624€ από 1.248€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Κόκκινα Αυγά, Παραδοσιακά Τσουρέκια, Κουλούρια και Ανήμερα του Πάσχα Μεζεδάκια, Ουζάκι και Κράσακι κατά τον παραδοσιακό ψήσιμο του Οβελία και Εορταστικό γεύμα με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Προσφέρεται Απεριόριστη κατανάλωση σε Χυμούς, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα Βαρελίσια, Κοκτέιλ, Ούζο, Ρακί, Κονιάκ, Νερό, Καφές Φίλτρου, Espresso, Capuccino, Στιγμιαίος Καφές! Για τους μικρούς μας φίλους δραστηριότητες όλων των ειδών, Mini Club, Εξωτερικές Πισίνες με Νεροτσουλήθρες και 2 Παιδότοποι!
All Inclusive Πάσχα στην Χαλκιδική, με 363€ από 726€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο Bungalow με θέα στον κήπο, σε 5* Ξενοδοχείο
(Έκπτωση -50%)
€363 από €726-50%
4* Simantro Beach Hotel - Χαλκιδική
Χαλκιδική - 4* Simantro Beach Hotel
ALL INCLUSIVE το Πάσχα στο 4 αστέρων Simantro Beach Hotel, στην Χαλκιδική! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 11 ετών, με Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 363€ από 726€ (Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρονται Μπουφές με Ορεκτικά, Ουζάκι, Κρασί και Αναψυκτικά κατά τον παραδοσιακό ψήσιμο του Οβελία και Εορταστικό γεύμα με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Προσφέρεται Απογευματινός Καφές ή Τσάι με Snack, Κέικ και Μπισκότα, Αναψυκτικά, Παγωτό και ελληνικά αλκοολούχα ποτά! Για τους μικρούς μας φίλους δημιουργική απασχόληση με Παιδαγωγό στον παιδότοπο!
All Inclusive Πάσχα στην Ζάκυνθο, με 358€ από 716€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο
(Έκπτωση -50%)
€358 από €716-50%
5* Eleon Grand Resort & Spa - Ζάκυνθος
Ζάκυνθος - 5* Eleon Grand Resort & Spa
ALL INCLUSIVE το Πάσχα στην Ζάκυνθο, στο 5 αστέρων Eleon Grand Resort & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 11 ετών, με Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 358€ από 716€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Κόκκινα Αυγά, Παραδοσιακό Τσουρέκι και Ανήμερα του Πάσχα Μεζεδάκια και Ουζάκι κατά τον παραδοσιακό ψήσιμο του Οβελία και Εορταστικό γεύμα με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Προσφέρεται Απεριόριστη κατανάλωση σε Χυμούς, Αναψυκτικά, Ντόπιο Λευκό, Κόκκινο, Γλυκό Κρασί, Ρετσίνα, Μπύρα Βαρελίσια, Ούζο, Κονιάκ, Τσίπουρο, Λικέρ, Καφέ Φίλτρου, Espresso, Capuccino, Ζεστή Σοκολάτα, Γάλα και Τσάι σε πολλές γεύσεις καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, ποικιλία από κρύα σάντουιτς, σαλάτες εποχής, χοτ ντογκ, τοστ, φρουτοσαλάτες, φρέσκο παγωτό, ποικιλίες από Κέικ, Κουλουράκια και Πραδοσιακός Ελληνικός Καφές με συνοδεία Λικέρ και Λουκουμάκια! Για τους μικρούς μας φίλους Καθημερινά Προγράμματα, Παιδική Χαρά και Παιδική Πισίνα με Νεροτσουλήθρες!Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Νάουσα με 49€ από 98€ (-50%) για 2 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά με Πρωινό σε Comfort Studio με Τζάκι
(Έκπτωση -50%)
€49 από €98-50%
Ξενώνας Θέα - Νάουσα Ημαθίας
Νάουσα Ημαθίας - Ξενώνας Θέα
49€ από 98€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 15 ετών στη Νάουσα, σε Comfort Studio με Τζάκι και Πρωινό στον Ξενώνα Θέα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
Τρίκαλα Κορινθίας με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες για 2 Άτομα με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι
(Έκπτωση -50%)
€99 από €198-50%
Αέτωμα Suites - Τρίκαλα Κορινθίας
Τρίκαλα Κορινθίας - Αέτωμα Suites
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στα Τρίκαλα Κορινθίας σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αέτωμα Suites! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καστοριά με 109€ από 156€ (-30%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό
(Έκπτωση -30%)
€109 από €156-30%
Villa Del Lago - Καστοριά
Καστοριά - Villa Del Lago
109€ από 156€ ( Έκπτωση 30%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Καστοριά, στο Villa Del Lago, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης στην όμορφη αρχοντική πόλη! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
All Inclusive Πάσχα στην Αρχαία Ολυμπία, με 430€ από 860€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο
(Έκπτωση -50%)
€430 από €860-50%
4* Amalia Olympia Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία - 4* Amalia Olympia Hotel
ALL INCLUSIVE το Πάσχα στο 4* Amalia Olympia Hotel, στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 430€ από 860€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Κόκκινα Αυγά, Παραδοσιακό Τσουρέκι και Λαμπάδα και Ανήμερα του Πάσχα Μεζεδάκια και Ουζάκι κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του Οβελία και Εορταστικό γεύμα με συνοδεία Ζωντανής Μουσική με την Στέλλα Κονιτοπούλου! Προσφέρεται Απεριόριστη κατανάλωση σε Καφέδες, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα και Αφεψήματα, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια, κρουασάν και καλαμπόκια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Κέρκυρα με 558€ από 1.116€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο
(Έκπτωση -50%)
€558 από €1.116-50%
5* Kontokali Bay Resort & Spa - Κέρκυρα
Κέρκυρα - 5* Kontokali Bay Resort & Spa
Πάσχα στο 5* Kontokali Bay Resort & Spa, στην Κέρκυρα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 558€ από 1.116€ (Έκπτωση 50%)! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται Λαμπάδες για την Ανάσταση, Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, Πασχαλινό γλέντι, χορό και λαμπριάτικα εδέσματα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
footer