Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΕΣΥ ΝΟΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Ελλάδα 2015, Ελλάδα των «σωτήρων», του τρίτου μνημονίου, Ελλάδα των ΦΟΝΙΚΩΝ «κυβερνήσεων», της ΑΝΕΡΓΙΑΣ, των μεγάλων λόγων, των ατελείωτων ΘΑ, των σχισμένων – ραμμένων μνημονίων, της ΦΤΩΧΕΙΑΣ, Ελλάδα της πολιτικής ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ της ΨΕΥΤΙΑΣ, της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ, των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, Ελλάδα…..
Θα μπορούσα μέχρι αύριο να γράφω «αποσπάσματα από έρωτες» (όπως έλεγε ο αξέχαστος ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ, για μια «ερωτική» χώρα, που τον λαό της τον έχουν στο σκύψιμο (με ότι συνεπάγεται αυτό) Έλληνες και ξένοι και, τον έχουν πατήσει τόσο πολύ, που δεν κουνιέται για να αντιδράσει.
Έχω γράψει αμέτρητα χρονογραφήματα για το ΧΑΛΙ στην υγεία αυτού του τόπου, για τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στα δημόσια νοσοκομεία τα οποία πλέον ΔΕΝ είναι για να θεραπεύουν, αλλά για να … «στέλνουν» τους ασθενείς. Που να τους στέλνουν; Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και θα βρείτε την απάντηση εσείς οι απ’ έξω, γιατί όσοι είναι μέσα, την ξέρουν από πρώτο χέρι.
Να δούμε την είδηση!

«Καταρρέουν τα Δημόσια Νοσοκομεία
Σε οικονομικό στραγγαλισμό βρίσκονται τα δημόσια νοσοκομεία, που καθημερινά αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε όλους τους τομείς.
Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) το ΕΣΥ βρίσκεται ένα βήμα πριν το black out, μετά από μια πενταετία εξαντλητικών πολιτικών.
«Με τις μηδενικές προσλήψεις και τη σταδιακή συρρίκνωση των λειτουργικών δαπανών (άνω του 60%), τα προβλήματα ημέρα με την ημέρα οξύνονται και οδηγούνται σε μη διαχειρίσιμα επίπεδα», επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ.
Οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας άφησαν χωρίς χρήματα τα Νοσοκομεία, τα οποία έχουν λάβει έως σήμερα μόλις το 18% της προβλεπόμενης χρηματοδότησης (230 εκατ. ευρώ), αν και παρήλθαν οι επτά πρώτοι μήνες του έτους.
Όπως διευκρινίζουν οι εργαζόμενοι, στον Προϋπολογισμό του έτους 2015 προβλέπεται χρηματοδότηση 1,3 δισ. ευρώ, μειωμένη σε σχέση με το έτος 2014 κατά 230 εκατ. ευρώ στο οποίο εξοφλήθηκαν και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές.
«Τα Ταμεία των Νοσοκομείων είναι άδεια. Οι ανεξόφλητες υποχρεώσεις υπερβαίνουν τα 700 εκατ. Ευρώ», προειδοποιούν.
Οι προμηθευτές σταματούν να παραδίδουν είδη πρώτης ανάγκης, υλικά διατροφής ακόμη και υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό. Έτσι, χειρουργεία αναβάλλονται λόγω ελλείψεως βασικών υλικών (γάντια, γάζες, βαμβάκι), οι εργαζόμενοι απευθύνονται σε άλλα νοσοκομεία για δανεικά υλικά ή αναγκάζονται να αγοράσουν οι ίδιοι τα βασικά, όπως γάντια, η διατροφή των ασθενών υποβαθμίζεται σημαντικά.
«Οφείλουν χρήματα στους αεριτζήδες εργολάβους, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν πληρώνουν τους εργαζόμενους. Δεν φθάνει που προσφέρουν φτηνή και ανασφάλιστη εργασία, οφείλουν μισθούς άνω των πέντε μηνών», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ προσθέτοντας τη φράση «τριτοκοσμικές καταστάσεις».
Επιπροσθέτως, οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία εκφράζουν ανησυχία για τις επιπτώσεις του 3ου μνημονίου. Αναφερόμενοι στη λειτουργία του Δημοσιονομικού Συμβουλίου, «έργο του οποίου είναι η περικοπή δαπανών, σε περίπτωση απόκλισης των μνημονιακών στόχων του Προϋπολογισμού, για την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος».
Συνυπολογίζοντας την τροχιά ύφεσης και πρωτογενών ελλειμμάτων του προϋπολογισμού και τις μνημονιακές δεσμεύσεις εκτιμούν ότι «η κυβέρνηση όχι μόνο δεν προτίθεται να αυξήσει την κρατική χρηματοδότηση που προβλέπεται στον Προϋπολογισμό, όπως δεσμευόταν προεκλογικά και μετεκλογικά, αλλά θα κουτσουρέψει περαιτέρω το προβλεπόμενο κονδύλι, για να καλύψει τις τρύπες των ελλειμμάτων».
Ίδια είναι η εικόνα και στον ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ
Η προϋπολογισθείσα χρηματοδότηση είναι 500 εκατ. ευρώ λιγότερη σε σχέση με την προβλεπόμενη στο συστατικό νόμο (0,6% του ΑΕΠ) και οι δανειστές φέρονται να πιέζουν για περαιτέρω μείωση.
Αναφερόμενοι στις προσλήψεις που έχουν ανακοινωθεί, η ΠΟΕΔΗΝ υποστηρίζει πως έως σήμερα ο αριθμός τους είναι μηδενικός.
«Μηδέν Προκηρύξεις. Μηδέν προσλήψεις Επικουρικού Προσωπικού. Μηδέν προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού», αναφέρει χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως πλέον στις κλινικές η μονοβάρδια είναι κανόνας, δεκάδες REPO οφείλονται στο προσωπικό και «φυσικά δεν χορηγούνται κανονικές άδεις στους καλοκαιρινούς μήνες που διανύουμε».
«Κατά τους τροϊκανούς δαπανούμε 3,1% του ΑΕΠ για τα Δημόσια Νοσοκομεία, με το Μ.Ο. στην Ευρώπη να είναι 2,9% του ΑΕΠ. Επίσης ισχυρίζονται ότι από το σύνολο των δημοσίων δαπανών για την υγεία το 54,8% κατευθύνεται στο ΕΣΥ, με το μ.ο. στην Ευρώπη να είναι στα 46,2%. Παραπλανητικά και στρεβλά στοιχεία για να αιτιολογήσουν νέες καταργήσεις κλινών, κλινικών, οργανικών θέσεων και νέα Λουκέτα Νοσοκομείων (ειδικά των διασυνδεόμενων). Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης βρίσκεται η περαιτέρω ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών, η απαξίωση των Δημόσιων Μονάδων Ψυχικής Υγείας (είναι σε ισχύ το σύμφωνο για κατάργηση των Ψυχιατρικών Νοσοκομείων τέλους του έτους), η κατάργηση Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών, η συρρίκνωση του ΕΚΑΒ και του Κράτους Πρόνοιας.», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ και ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιτρέψει στην Κυβέρνηση και την Τρόικα να «βάλει ταφόπλακα στο ΕΣΥ τη μεγαλύτερη κοινωνική κατάκτηση της μεταπολίτευσης. Ούτε θα επιτρέψουμε την μετάλλαξη του ΕΣΥ σε κερδοσκοπίκό οργανισμό».»
ΠΗΓΗ:VIRUS.COM

Αδέλφια, όπως καταλαβαίνετε, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα στραφούν όσοι έχουν την δυνατότητα στον ιδιωτικό τομέα, οι δε υπόλοιποι, «καλό ταξίδι». Η «πενταετία εξαντλητικών πολιτικών» για την οποία γίνεται λόγος στην αρχή του άρθρου, δεν είναι άλλο από την πλήρη ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. Τα ΙΔΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ συνεχίζει και η τωρινή κυβέρνηση, η καλύτερα να πω, πως για την ΥΓΕΙΑ, παράγει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Οι δε τροικανοί που μιλούν για δαπάνες και συγκρίνουν Ελλάδα και Ευρώπη θέλοντας να ΣΦΑΞΟΥΝ και αυτοί με τη σειρά τους, ΔΕΝ γνωρίζουν για τα ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ των τελευταίων σαράντα χρόνων στην ΥΓΕΙΑ. Κάνουν τη δουλειά τους, και να είστε σίγουροι αδέλφια, πως θα πετυχουν, ναι θα πετυχουν να μας εξοντώσουν.
Αδέλφια πάρτε το χαμπάρι, τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απ’ ότι δείχνουν, ΚΑΙ ΟΛΟΙ αυτοί οι γραβατωμενοι ποντάρουν στον «ύπνο» μας για να κάνουν τα δικά τους.
ΟΥΑΙ και αλλοίμονο και χρειαστεί κάποιος να μπει σε νοσοκομείο…. Την ΕΒΑΨΕ για τα καλά.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.
Διαβάστε προσεκτικά τα στοιχεία, είναι αληθινά, και σκεφτείτε τι μας περιμένει. Θυμάμαι από ρεπορτάζ που έκανα πριν κανένα χρόνο σε μεγάλα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, τότε που ακόμα η κατάσταση δεν είχε φτάσει εδώ που έφτασε, έβλεπα ασθενείς να κουβαλούν τις αγωγές τους από το σπίτι γιατί το νοσοκομείο ΔΕΝ είχε να τους δώσει, πατέρας παιδιού που είχε χτυπήσει σε ατύχημα έτρεχε να αγοράσει από εξωτερικό φαρμακείο γάζες κλπ, και άλλα πολλά…
Δυστυχώς Συνέλληνες, το ΜΟΝΟ που έκαναν ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις σε αυτή τη χώρα για την υγεία, ήταν να στρώσουν το τραπέζι για φαγοπότι σε ΟΛΑ τα ΛΑΜΟΓΙΑ, σε όλα τα κοράκια που πλούτισαν από αυτήν.
Θα επανέλθω.


Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΕΛΗΞΕ Η 1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΡΙΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε τις εργασίες της η 1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΡΙΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015 η οποία πραγματοποιήθηκε από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ και την Αυστριακή εταιρεία καλλιτεχνικών εκδηλώσεων TETRAKTYS στα Ν. Μουδανιά από 11 έως 31 Ιουλίου.
Δύο πρωτόγνωρες για τα Μουδανιά Συναυλίες πραγματοποιήθηκαν στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ από σπουδαστές και καθηγητές των σεμιναρίων με έργα κλασικής, σύγχρονης καθώς και έργα Blues και Jazz μουσική στις 29 και 30 του μήνα.
Στην τελετή λήξης την Πέμπτη 30 Ιουλίου παρευρέθηκε η πρόξενος της Αυστρίας στην Θεσσαλονίκη κα Εβελίνα Παπαδοπούλου, η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη από την προσπάθεια και από το επίπεδο των εργασιών και την προσπάθεια ανταλλαγής κουλτούρας μεταξύ Ελλάδας και Αυστρίας. Επίσης δήλωσε ότι στο μέλλον θα στηρίξει με όπιο τρόπο μπορεί την επόμενη Μουσική Ακαδημία ή όποια άλλη παρόμοια προσπάθεια.
Σπουδαστές και καθηγητές Έλληνες και ξένοι εξεδήλωσαν την μεγάλη τους επιθυμία να ξαναβρεθούν και στην επόμενη Μουσική Ακαδημία.
https://www.facebook.com/kentrotexnissynthesi
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.gr/

ALINCO DX-SR-8-E HF Allmode Πομποδέκτης - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

ALINCO DX-SR-8-E HF Allmode Πομποδέκτης
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Ο πομποδέκτης DX-SR8E ως Allmode πομποδέκτης παρέχει όλες τις ερασιτεχνικές ραδιοσυχνότητες βραχέων κυμάτων από 160 έως 10m σε SSB, CW, AM, FM. Ισχύς έως 100W στα SSB / CW / FM και μέχρι 40W σε λειτουργία AM. Για τη λειτουργία QRP, η ισχύς εκπομπής μπορεί να είναι 1 W (SSB, CW, FM) και 0,4 W (AM) . Ο δέκτης έχει έυρος συχνοτήτων από 135 kHz έως 30 MHz (επίσης Allmode).

Αποσπώμενο Panel

Η αποσπώμενη πρόσοψη με μεγάλη οθόνη LCD και μπροστινά ηχεία (2W NF) παρέχει τη μεγαλύτερη ευελιξία κατά την επιλογή ένός σημείου τοποθέτησης για το DX SR8E. Το μήκους 5 m καλώδιο διαχωρισμού του πάνελ απο το σώμα EDS-17 είναι διαθέσιμο ως προαιρετική επιλογή.
Τηλεχειριστήριο μέσω Internet

Ο πομποδέκτης έχει την δυνατότητα να ελέγχεται εξ αποστάσεως μέσω Διαδικτύου με Remoterig RRC 1258MkII (για περισσότερες πληροφορίες βλ. www.remoterig.com)
Άμεση είσοδο συχνότητας μέσω του πληκτρολογίου

Για μια γρηγορότερη άμεση είσοδο συχνότητας είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε το αριθμητικό πληκτρολόγιο στο μπροστινό μέρος.
Έμφαση στη λειτουργία CW

Για τους λάτρεις CW, αυτός ο πομποδέκτης είναι εξ ορισμού ένα μηχανημα CW, ρυθμιζόμενο CW pitch, full QSK, επιλεγόμενο  (USB ή LSB), Semi ή Auto Break-In, Automatic Gain Control και RF Gain.
Άψογη διαμόρφωση

Ο στάνταρ εξοπλισμός παρέχει δυναμικό μικρόφωνο και ενσωματωμένο επεξεργαστή φωνής για να σας εξασφαλίσει μια ισχυρή και δυνατή διαμόρφωση
Πολλαπλές λειτουργίες σάρωσης

Διάφορες λειτουργίες σάρωσης, όπως Priority, Search, Busy, Timed, Memory και προγραμματιζόμενη αναζήτηση.
Αλλες λειτουργίες


  • RF Attenuator and receiving amplifier (adjustable in 4 steps)
  • triple switchable transmission power (Super-Low setting for QRP operation)
  • Dual VFO
  • 600 memory channels (organized in three memory banks)
  • alphanumeric LCD display
  • Connection possibility for an external automatic antenna tuner
  • Connection for a linear power amplifier
  • Control buttons for AF level, squelch, RIT and IF shift
  • switchable keypad lock and dial-knob lock
  • TX / RX LED display
  • APO function
  • CTCSS encoder for repeater mode
  • Jacks for microphone, headphones & additional speaker on the front
  • integrated quiet fan
  • High SWR ProtectionSpecifications

    GENERAL
    Modes
  • J3E (USB / LSB) / A3E (AM) / A1A (CW) / F3E (FM)
  • Number of Memory Channels
  • 600
  • Frequency Stability
  • + / - 1ppm
  • Antenna connection
  • Unbalanced SO-239 (PL-socket), 50 Ohm
  • Operating voltage
  • 13.8 V DC + / -15% (11.7 to 15.8 V DC), negative ground
  • Current consumption
  • Reception: 1.0 A (max.) / 0.7 A (squelched)
  • Send: 20 A (max)
  • Operating Temperature Range
  • -10 C to + 60 C
  • Dimensions W x H x D
  • 240 mm x 94 mm x 255 mm (without protruding parts)
  • Weight
  • about 1 kg

  • SENDER
    Frequency ranges
  • 160m (1.80000 - 1.99999MHz)
  • 80m (3.40000 - 3.99999MHz)
  • 40m (6.90000 - 7.49999MHz)
  • 30m (9.90000 - 10.49999MHz)
  • 20m (13.90000 - 14.49999MHz)
  • 17m (17.90000 - 18.49999MHz)
  • 15m (20.90000 - 21.49999MHz)
  • 12m (24.40000 - 25.09999MHz)
  • 10m (28.00000 - 29.99999MHz)
  • Output
  • SSB / CW / FM power: 100W (Hi) / 10W (Low) / 1W (S-Low)
  • AM: 40W (Hi) / Approx 4W (Low) / 0,4 W (S-Low)
  • Modulation method
  • SSB: Balanced modulation
  • AM: Low Power Modulation
  • FM: Reactance modulation
  • Spurious emissions
  • below -50 dB (-45 dB in the 30m band)
  • Carrier suppression
  • More than 40dB
  • Sideband suppression
  • 50 dB (1 kHz)
  • Maximum FM Hub
  • + / - 2.5 kHz
  • Microphone impedance
  • 300 Ohm

  • RECEIVER
    Frequency range
  • 135 kHz - 29.99999MHz throughout
  • Receiver system
  • Double-Supperhet
  • Intermediate frequencies
  • 1st IF 71.75 MHz
  • 2.ZF 455 kHz
  • Sensitivity (typical)
  • SSB: (0.15 to 1.8MHz) 0 dBu (1UV)
  • CW: (1.8 to 30MHz)-12dBu (0.25uV)
  • AM: (0.15 to 1.8MHz) +20 dBu (10 uV)
  • AM: (1.8 to 30MHz) +6 dBu (2UV)
  • FM: (28 to 30MHz) 6dBu (0.5uV)
  • Selectivity
  • SSB, CW, AM (narrow): 2.4KHz/-6dB 4.5KHz/-60dB
  • AM, FM: 6KHz/-6dB 18KHz/-60dB
  • -6dB: 6kHz or more
  • -60dB: 16KHz or less (NFM)
  • Spurious & Image Rejection
  • more than 70 dB
  • Audio output power
  • 2.0 W (8 ohms, 10% THD)
  • RIT Adjustment
  • + / -1.2 KHz
  • Αμαλασούνθα η Νεράιδα της νύχτας με CD Ένα παραμυθένιο νανούρισμα

    Αμαλασούνθα η Νεράιδα της νύχτας με CD Ένα παραμυθένιο νανούρισμα
    Συγγραφέας: Θεοφανία Παπαθωμά
    Εικονογράφος: Γεωργία Στύλου
    Μουσική: Γρηγόρης Πετράκος
    Τραγουδούν: Θεοφανία Παπαθωμά
    Ημερομηνία έκδοσης: 19 Ιανουαρίου 2015
    Σχήμα: 24X32
    Σελίδες: 32
    Εξώφυλλο: Σκληρό
    ISBN: 978-960-567-073-3
    Ετικέτες Συναισθήματα
    Η Νεράιδα της Νύχτας Αμαλασούνθα, νεράιδα της καλοσύνης, της αγάπης και της ελπίδας, έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά. Τα αγαπά πολύ! Θέλει να πραγματοποιεί όλες τις επιθυμίες τους και να τα κάνει χαρούμενα. Δεν μπορεί όμως να τα συναντήσει, γιατί, σαν Νεράιδα της Νύχτας, ζει το βράδυ, όταν τα παιδιά κοιμούνται. Η Αμαλασούνθα είναι απαρηγόρητη. Τι θα γίνει όμως, όταν τελικά θα συναντήσει ένα όμορφο αγοράκι που δεν μπορεί να κοιμηθεί; Θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη του επιθυμία; Θα καταφέρει να το κάνει ευτυχισμένο; Και τελικά θα το κοιμήσει;
    Το πιο γλυκό νανούρισμα από τη Νεράιδα της Νύχτας Αμαλασούνθα!

    ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ [3/8/2015 ΕΩΣ 10/8/2015]


    Η προσφορά αφορά αγορές που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας μας.
    Οι Αταίριαστοι
    Περιστατικά που αναδεικνύουν τον ορυκτό ψυχικό πλούτο της χώρας αυτής μόνο με τον ...
    Το μυστήριο της Όλγας Τσέχοβα
    Συνθέτοντας αυτή τη δραματική ιστορία, ο Antony Beevor περιγράφει πώς ζούσαν οι άνθρωποι ...
    Η Μυθολογία της Αμερικής
    H Μυθολογία της Αμερικής αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή στη δημιουργική πορεία του ...
    Λορέντζο
    Ο Λορέντζο ντα Πόντε, ένας άνθρωπος πάνω από τα κοινά μέτρα, είναι ο ήρωας αυτού του ...
    Τα κορίτσια της ερήμου
    Καταπιάνεται με το μείζον θέμα - ταμπού της γυναικείας περιτομής και σκοπός του είναι ...
    Η κόμη του Μπετόβεν
    Ένας ύμνος στην ακατάλυτη δύναμη της μουσικής, τη γοητεία των κειμηλίων, τον ηρωισμό ...
    Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ: 2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882 email: info@govostis.gr

    ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΚΟΒΟΣΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


    Ο Θάλαμος αρ. 6
    Ο κόσμος ολόκληρος τον παραδέχεται δίχως συζήτησησαν τον μοναδικό μαιτρ του διηγήματος. ...
    Το Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι
    «Το μόνο τρομερό είναι η πλήξη, Ντόριαν. Είναι το μόνο ασυγχώρητο αμάρτημα. Εμείς όμως ...
    De Profundis
    ... η πιο ολοκληρωμένη μορφή ερωτικής εξομολόγησης...
    Μαγεμένη ψυχή
    Η ψυχή μιας γυναίκας μαγεμένης απʼ το θαύμα της ζωής, απʼ τη σκληρότητα, τον πόνο και ...
    Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ: 2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882

    Οι 20+1 πιο εξωτικές ελληνικές παραλίες.

    ArtTravel

    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

    Γνωρίστε τις αντηλιακές τροφές


    Γνωρίστε τις αντηλιακές τροφές
    «Σεξιστικό» το κλιματιστικό γι’ αυτό οι γυναίκες τουρτουρίζουν
    Υποχρεωτικές εξετάσεις για τέσσερις μορφές καρκίνου αλλιώς… πρόστιμο

    Διατροχαντήριο κάταγμα μηριαίου
    Η άσκηση στην εφηβεία μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου

    Πρωτεΐνες στα ούρα δείχνουν τον καρκίνο του παγκρέατος

    Πώς επιδρούν τα ναρκωτικά στο μυαλό των γυναικών

    Κύπριος επιστήμονας ανακάλυψε καινούργια θεραπεία κατά της ελονοσίας

    Κοντά στη νίκη του Έμπολα οι γιατροί

    NICO FIDENCO - A CASA DI IRENE

    Xαλκιδική Κassandra Mare με Ημιδιατροφή|-50%

    Ekdromi.gr

    Kassandra Mare Hotel & Spa - Χαλκιδική

    Χαλκιδική με 469€ από 938€ (-50%) για 6 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο!

    (Έκπτωση 50%)

    469€ από 938€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Χαλκιδική επάνω στο κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στο Kassandra Mare Hotel & Spa! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
    €469 από €938 Κέρδος €469 Έκπτωση 50%
    Kassandra Mare Hotel & Spa - Χαλκιδική
    Χαλκιδική


    Περισσότερες Προσφορές

    Ψαθόπυργος με 149€ από 298€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

    (Έκπτωση 50%)

    €149 από €298 -50%
    4* Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος
    Ψαθόπυργος
    149€ από 298€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στο 4 αστέρων Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa σε δίκλινο δωμάτιο, στον Ψαθόπυργο Πάτρας! Προσφέρεται Ένα Μπουκάλι Κρασί για Καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Όσοι πραγματοποιήσουν 4 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    ALL INCLUSIVE στα Καμένα Βούρλα με 799€ από 1598€ (-50%) για 6 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €799 από €1.598 -50%
    5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
    Καμένα Βούρλα
    ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο στα Καμένα Βούρλα, μόνο με 799€ από 1598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό, Βραδινό σε Μπουφέ και Pizza Time καθώς και Απεριόριστη Κατανάλωση σε Νερό, Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα και Χύμα Κρασί σε όλα τα γεύματα! Παρέχονται καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας ελαφριά Σνακ, Παγωτά, τοπικά Αλκοολούχα Ποτά, Βαρελίσια Μπύρα, Αναψυκτικά και Καφέ στα Bar του Ξενοδοχείου! Για τους μικρούς μας φίλους Mini club με παιχνίδια με κατασκευές, παιδικές ταινίες καθώς και εξειδικευμένο παιδαγωγό! Για μικρούς και μεγάλους ελεύθερη χρήση των γηπέδων Τέννις και Ποδόσφαιρου(5Χ5)! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθώς και Πετσέτες, Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στις Πισίνες του Ξενοδοχείου! Απολαύσετε 6 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Χανιά με 869€ από 1740 (-50%) για 6 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €869 από €1.740 -50%
    5* Cretan Pearl Resort & Spa - Χανιά Κρήτης
    Χανιά Κρήτης
    869€ από 1740€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Cretan Pearl Resort & Spa στα Χανιά Κρήτης, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό à la Carte) σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Massage 25 λεπτών ανά Άτομο στο κέντρο Ευεξίας Ayus Spa καθώς και ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα στο δωμάτιο κατά την άφιξη σας! Απολαύστε τις διακοπές σας στο μοναδικό θέρετρο πολυτέλειας και κομψότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Πρέβεζα με 259€ από 518€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

    (Έκπτωση 50%)

    €259 από €518 -50%
    Poseidon Beach Hotel - Πρέβεζα
    Πρέβεζα
    259€ από 518€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα Και ένα Παιδί έως 12 ετών στην Πρέβεζα μια ανάσα από το κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Poseidon Beach Hotel! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    ALL INCLUSIVE στη Λεπτοκαρυά Πιερίας με 699€ από 1398€ (-50%) για 6 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €699 από €1.398 -50%
    4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
    Λεπτοκαρυά Πιερίας
    ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Poseidon Palace στην Λεπτοκαρυά Πιερίας ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 13 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 699€ από 1398€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Απεριόριστη Κατανάλωση Ποτών σε όλα τα γεύματα! Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας παρέχονται κέικ, βουτήματα, καφές φίλτρου, τσάι, νερό, αναψυκτικά, χυμοί, κονιάκ, ούζο, μπύρα και βαρελίσιο κρασί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Βραυρώνα Αττικής με 289€ από 578€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €289 από €578 -50%
    4* Aquis Mare Nostrum Hotel Thalasso - Βραυρώνα Αττικής
    Βραυρώνα Αττικής
    289€ από 578€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Aquis Mare Nostrum Hotel Thalasso του Ομίλου XENOTEL, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο ή Bungalow με Θέα Θάλασσα, στην Βραυρώνα Αττικής! Προσφέρεται Απεριόριστη κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά και Χυμούς σε όλα τα γεύματα! Καθημερινά Ελεύθερη Χρήση του Thalasso Center με Πισίνα, Hamam, Sauna και Γυμναστήριο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    ALL INCLUSIVE στο Αίγιο με 339€ από 678€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

    (Έκπτωση 50%)

    €339 από €678 -50%
    Long Beach Resort Hotel - Αίγιο
    Αίγιο
    ALL INCLUSIVE στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 339€ από 678€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης επάνω στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Καρπενήσι με 199€ από 510€ (-61%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

    (Έκπτωση 61%)

    €199 από €510 -61%
    5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι
    Καρπενήσι
    199€ από 510€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel στο Καρπενήσι, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Fitness Spa (Εσωτερική Πισίνα, Σάουνα, Hamam, Υδρομασάζ και Γυμναστήριο) καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Όσοι πραγματοποιήσουν 4 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει για ΟΛΟ το Καλοκαίρι!

    Πορταριά Πηλίου με 189€ από 378€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €189 από €378 -50%
    4* Pelion Resort - Πορταριά Πηλίου
    Πορταριά Πηλίου
    189€ από 378€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Pelion Resort, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στην Πορταριά Πηλίου! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Παρέχεται μια χρήση ανά άτομο της Sauna και του Jacuzzi για 45 λεπτά για το σύνολο της διαμονής, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Μάτι Αττικής με 198€ από 396€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο Side Sea View με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €198 από €396 -50%
    4* Aquis Aquamarina Hotel - Μάτι Αττικής
    Μάτι Αττικής
    198€ από 396€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στο Μάτι Αττικής, στο 4 αστέρων Aquis Aquamarina Hotel του Ομίλου XENOTEL, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο Side Sea View δωμάτιο! Ελεύθερη χρήση του Wellness Center με Εσωτερική θερμαινόμενη Πισίνα με Θαλασσινό νερό, Hamam, Jacuzzi και Γυμναστήριο! Κάθε Σάββατο βράδυ BBQ dinner με Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Early check in στις 12:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Ιωάννινα με 299€ από 598€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί+Spa με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €299 από €598 -50%
    5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
    Ιωάννινα
    299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και ένα Hamam κατ΄άτομο, Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, ένα House Cocktail καθημερινά καθώς και Ελεύθερη συμμετοχή στο εβδομαδιαίο Manager's Cocktail συνοδεία από Aperitif Cocktail & Canapes! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται προβολή παιδικής ταινίας καθημερινά και ένα Παγωτό στο χώρο του Πάρκου! Παρέχεται καλωσόρισμα στο δωμάτιό σας κατά την άφιξη καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει για ΟΛΟ το Καλοκαίρι!