Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΕΠΑ 2


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΕΠΑ 2

Συνεχίζοντας την αναφορά μου στην πάθηση ΚΑΤΑΡΑ που ακούει στο όνομα Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και τα παιχνίδια που παίζονται με τους ασθενείς της σε πολλά (ευτυχώς όχι σε όλα) ΚΕ.Π.Α, θα πούμε κάποιες λεπτομέρειες για να μαθαίνει ο κόσμος για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι ασθενείς όχι μόνο από τις επιτροπές, αλλά και από τα φάρμακα, τις ΑΓΩΓΕΣ που παίρνουν….
ΑΓΩΓΕΣ, που κάποιοι τις βάφτισαν «θεραπείες», έτσι για να έχουν να λένε. Θα επαναλάβω λοιπόν για πολλοστή φορά, πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ…
Θα αναρωτηθούν κάποιοι και δικαιολογημένα, «πως είναι δυνατόν τόσα χρόνια ΕΡΕΥΝΕΣ και μάλιστα «επιδοτούμενες» με πολύ χρήμα, και το μόνο που βγήκε από αυτές, να είναι απλά η «καθυστέρηση» και όχι η θεραπεία; Και αφού ΔΕΝ υπάρχει θεραπεία, γιατί βάφτισαν τις φαρμακευτικές αγωγές θεραπείες;»
Θα επαναλάβω και κάτι άλλο που έγραψα πολλές φορές…
Προσωπικά πιστεύω πως έχουν βρεθεί θεραπείες για ΟΛΑ τα χρόνια νοσήματα, και φυσικά, και για την Σκλήρυνση.
Μόνο που «είναι πολλά τα λεφτά Άρη»… Τη θυμάστε αυτή την Ατάκα του αξέχαστου Σπύρου Καλογηρου; Εδώ ταιριάζει. Γιατί έτσι και γίνουν καλά οι ασθενείς με ΣΚΠ, οι φαρμακοβιομηχανίες θα βάλουν λουκέτο. Ας δούμε ένα απλό παράδειγμα.
Στη χώρα μας, είναι πολλές χιλιάδες οι ασθενείς με την ασθένεια αυτή.
Φάρμακο γνωστής εταιρίας κοστίζει 1643,43 ευρώ το κουτί, δόση για έναν μήνα, για την ακρίβεια, 28 ημέρες.
Σκεφτείτε λοιπόν, αυτό το φάρμακο να το παίρνουν 1000 άτομα.  Πόσο μας κάνει στο σύνολο σε ευρώπουλα;  Την κάνατε την πράξη;
Και μιλάμε ΜΟΝΟ για ΕΝΑ σκεύασμα…
Και πριν κλείσω αυτή την παρένθεση περί ΑΓΩΓΩΝ, να σημειώσω πως κάθε μια από αυτές, είναι και μια «νάρκη» για τον οργανισμό του κάθε ασθενή, ο οποίος (για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους) είναι το Δωρεάν πειραματόζωο των φαρμακοβιομηχανιών.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα πούμε σε άλλο άρθρο.
Πάμε τώρα στα ΚΕΠΑ.
Κανονικά θα έπρεπε να υπάγονται όχι στο υπουργείο υγείας. Μιας και λειτουργούν βάσει «λίστας», πιο πολύ θα ταίριαζε το υπουργείο εμπορίου, γιατί αντιμετωπίζουν τα περισσότερα τους ασθενείς σαν «αντικείμενα» και όχι σαν ανθρώπους. Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ «λίστα παθήσεων», η «εμπλουτισμένη» με ακόμα 100 παθήσεις, σύνολο 143 (άντε να τις χιλιάσετε) ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΤΕΟ των ασθενών και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, είναι το όπλο του κάθε γιατρού, η διευθυντή, σε συνδυασμό με την ΑΓΝΟΙΑ του για τα συμπτώματα των ασθενών με ΣΚΠ για να ΣΦΑΖΟΥΝ κόσμο στις επιτροπές.
Πολλές είναι οι καταγγελίες στα διάφορα  forum ασθενών οι οποίοι «κόπηκαν» γιατί οι γιατροί των επιτροπών αφού είδαν τον ασθενή να μπορεί να περπατά, ΧΩΡΙΣ να δουν τον φάκελο με τις εξετάσεις, τον διέγνωσαν «χωρίς πρόβλημα» και τον έδιωξαν. Αν μιλήσουμε και για την συμπεριφορά ορισμένων;
Επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Η «λίστα» με τις παθήσεις. Ένα ΜΠΑΚΑΛΟΤΕΦΤΕΡΟ που το συνέταξαν στο πόδι (αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά γιατροί), προκειμένου να κόβουν από τις επιτροπές κοσμάκη.
Η «λίστα», με τις τεράστιες ελλείψεις της, που σύμφωνα με αυτήν, έχουμε ασθενείς με ΣΚΠ πολλών ταχυτήτων.
Θα έχουμε και άλλα πολλά.
Δεν τελειώνουμε εδώ.

Βασίλης Τσούγκαρης

Κράνος Ασφαλείας VFR2009-N Nickel Sicor

Κράνος Ασφαλείας VFR2009-N Nickel Sicor
Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα: 
Το κράνος VFR2009 έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς σε κτίρια και άλλες δομές, είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις ασφαλείας που απαιτούνται από το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 14458: 2006.

Κράνη πυροσβεστών, που παρέχουν απόλυτη προστασία από κτυπήματα και πτώσεις στερεών και υγρών προϊόντων, από χημικά, από θερμική ακτινοβολία, από UV και IR ακτινοβολία, υψηλής μηχανικής αντοχής, με δύο προσωπίδες (ματιών και προσώπου) ενσωματωμένες στο κέλυφος
Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από κράμα υλικών, συμπεριλαμβανομένου και Kevlar, από ειδικές ίνες υψηλής τεχνολογίας και ρητίνες τα οποία εγγυώνται υψηλό επίπεδο προστασίας.
Απορροφά και διανέμει την ενέργεια από την επίδραση ώστε να μην μεταφέρεται εξ ολοκλήρου και βίαια στο κεφάλι και το λαιμό του χρήστη ενω για μεγαλύτερη δύναμη στο κράνος, έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος και εγκάρσια στρογγυλεμένες ενισχύσεις.
Επίσης προσφέρει μια τέλεια μόνωση μεταξύ του εξωτερικού του κράνους και το κεφάλι του χρήστη.
Διαθέτει σύστημα ρύθμισης προσαρμογής για μεγαλυτερη άνεση στην χρήση ενώ είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε να χρησιμοποιηθεί με τα πιο κοινά συστήματα επικοινωνίας.
Προδιαγραφές – Πρότυπα:
Διαφανές προστατευτικό κάλυμμα προσώπου VFR V1
Αντανακλαστική ασπίδα προσώπου VFR V2
Διαφανής ασπίδα ματιών VFR V3
Κελυφος από θερμοπλαστικό υλικό
Σύστημα ρύθμισης προσαρμογής
Αφαιρείται γρήγορα
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα πιο κοινά συστήματα επικοινωνίας
EN 14458: 2006

Προτεινόμενη Χρήση:
Κατάλληλο για Πυροσβέστες-Δασοπυροσβέστες-Διασώστες και για εργασίες όπου απαιτείται προστασία από θερμότητα και φωτιά.

AIS SART SMARTFIND S5

AIS SART SMARTFIND S5
Για να σας βρουν, η επιλογή είναι McMurdo
Το νέο Smartfind S5 AIS SART χρησιμοποιείται εναλλακτικά του S4 Rescue SART, και είναι ένας καινούργιος τρόπος εντοπισμού επιζώντων μέσω των συσκευών AIS. Είναι μια χειροκίνητη συσκευή και προορίζεται για χρήση σε σωσίβιες λέμβους ή σε σωστικά σκάφη, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της SOLAS του ΙΜΟ.

Η φορητή συσκευή Smartfind S5 AIS SART είναι συσκευασμένη σε μια αδιάβροχη και ιδιαίτερα ορατή θήκη μεταφοράς που βοηθά στη γρήγορη απελευθέρωση και προσφέρει τη μέγιστη προστασία. Με ενσωματωμένο δέκτη GPS το Smartfind S5 AIS SART μεταδίδει πληροφορίες και στέλνει δομημένα μηνύματα ειδοποίησης για την ακριβή θέση και την ταυτότητα του σκάφους που κινδυνεύει. Μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή μεταδίδει συνεχώς για τουλάχιστον 96 ώρες.
Πομπός AIS Συχνότητα λειτουργίας AIS1, 161.975 MHz
AIS2, 162.025 MHz
Ισχύς εκπομπής 1 W EIR
Τύπος μηνύματος AIS 1, 14
Διαμόρφωση GMSK
Κεραία Ενσωματωμένη κάθετα
Μπαταρία Τύπος Λιθίου μετάλλου
Χρόνος ζωής Τουλάχιστον 96 ώρες
Αποθήκευση 6 χρόνια
Περιβάλλον GNSS GPS 20 καναλιών
Θερμοκρασία λειτουργίας -20 °C έως +55 °C
Θερμοκρασία αποθήκευσης -30 °C έως +70°C
Αδιάβροχο Μέχρι 10 μέτρα
Πλευστότητα Επιπλέει
Ασφαλής απόσταση από πυξίδα 0.2 μέτρα
Βάρος Συσκευή 160 γραμμάρια
Συσκευή με κεραία 450 γραμμάρια

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2000

CRT 2000
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


CITIZEN BAND AM/FM EUROPEAN MULTI-NORMS
LARGE LCD DISPLAY COLORS
MULTI-FUNCTIONS

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ CRT

Πριν το πέρασμα

Πριν το πέρασμα
Συγγραφέας: Μαρία Σούμπερτ 
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 14 Μαΐου 2018
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 280
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-152-5
Ιστορίες είναι η ζωή μας. Μόνο ιστορίες. Κι αν δεν αξίζει να τις αφηγηθείς μετά, δεν ήταν ζωή σωστή για να τη ζήσεις.
Ιστορίες μπλέκονται γύρω από την καθημερινότητα της Βενετίας. Ιστορίες ξένες, μακρινές, που τις ξεχνάει μόλις φύγει ο επισκέπτης. Και κάπου ανάμεσά τους μπλέκονται και δικές της ιστορίες και αναμνήσεις, χωρίς να το ξέρει ούτε και η ίδια. Γιατί η Βενετία δεν έχει παρελθόν, ούτε μέλλον. Στο πέτρινο σπίτι, ένα βήμα πριν το πέρασμα, έχει μόνο το παρόν και τις αφηγήσεις των επισκεπτών του παράξενου εκείνου ξενώνα, στη μέση του πουθενά.
Αυτό το καλοκαίρι όμως κάθε επισκέπτης θα τη φέρνει όλο και πιο κοντά στη δική της μεγάλη απόφαση.
Αυτό το καλοκαίρι θ’ ανοίξει την ντουλάπα που βρίσκεται στη σκονισμένη σοφίτα και θα κοιτάξει μέσα.
Αυτό το καλοκαίρι θ’ αλλάξει τα πάντα.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ
Διώνη Δημητριάδου, Μια καθαρτήρια πορεία προς το πέρασμα, Fractal, 30/5/2018

Τα πουλιά της ψυχής μου

Τα πουλιά της ψυχής μου 
Εγώ δεν είμαι κήρυκας να περιγράφω την λουσάτη ζωή της νεόπλουτης κοινωνίας. Ούτε τις αναμνήσεις των καταστροφέων της ζωής. Ό,τι θωρώ μολογώ. Για ό,τι ζούμε, για ό,τι αντιπροσωπεύουμε εμείς και οι φίλοι μας, τα μαύρα πουλιά της δυστυχίας, γράφω.
Όπως τα αντιλαμβάνομαι κι ανάλογα με τις φτωχές μου δυνάμεις. Δεν μου αρέσουν οι γραμμές και οι κατευθύνσεις. Παίζω τα παιγνίδια μου με το φως, στο πέρασμα του χρόνου στο τόπο μας. Δεν είμαι επαγγελματίας, ούτε ψυχρός εκτελεστής παραγγελιών. Το κέφι μου κάνω. Ούτε θέλω να αναπαράγω λαϊκές δεισιδαιμονίες και δοξασίες από το τζάκι της γιαγιάς. Δεν θέλω ο αναγνώστης να σπαταλά το χρόνο του στην παραδοσιολαγνεία. Ψάχνω την ομορφιά της παλιάς εποχής, μα και τα δώρα που προσφέρει στην νέα, χωρίς έτοιμες ιδέες. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής που έχω επιλέξει κι αυτόν προσπαθώ να εκφράσω. Καταγγέλλω ό,τι ασκημίζει τη ζωή και τη ψυχή μας. Μα, πάνω από όλα είμαι ο εαυτός μου, ο ορατός και ο αόρατος, αλλά και ο αυστηρός κριτής του ίδιου του εαυτού μου. Διαλαλώ ότι «Του Γέρου Κόσμου η Καρδιά, Καινούργιο Αίμα Θέλει!»
Τα κείμενα και τα κιτάπια μου, δεν αποτελούν πραμάτειες, στα ράφια της βιομηχανίας. Στις πλάτες κουβαλώ αμαρτίες της ζωής μου. Είμαι ένας πλανόδιος πραματευτής που διαλαλώ ιδέες. Είναι η κραυγή και ο ψίθυρός μου. Καθημερινά τσακώνομαι με τον αόρατο εαυτό μου για να παραμένει νέος και αλητόβιος. Εραστής της ζωής και της τέχνης.
Τα πουλιά της ψυχής μου 
Διηγήματα
περιέχει Cd με τραγούδια-μελοποιημένη ποίηση του Κωστή Μουδάτσου, από το συγκρότημα "Το κάλεσμα της Φύσης"
συγγραφέας:Κωστής Μουδάτσος
Isbn: 978-960-579-075-2
Σελίδες:300
Λιανική Τιμή: 20,00 ευρώ

Βόρεια Χίος: 6 εμπειρίες άγριας ομορφιάς

ArtTravel

1

 Χίος

6 εμπειρίες άγριας ομορφιάς στα βόρεια μέρη της.
Πατήστε εδώ
2

Αιγαίο

Γιατί θεωρούνται οι ανεμόμυλοι φύλακες του ελληνικού καλοκαιριού;
3

Κάρυστος

48 ώρες σε παραλίες με τιρκουάζ νερά, φαράγγια.
Πατήστε εδώ
Πατήστε εδώ
4

Κρήτη

Οι 15+1 καλύτερες ταβέρνες στα νότια.
Πατήστε εδώ

ΗμερησιοΣ ΧαρτηΣ ΠροβλεψηΣ Κινδυνου ΠυρκαγιαΣ


Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ποιες είναι οι τροφές που σας προστατεύουν

ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ - ΠΕΡΙΜΕΝΩ - digital 2 (STEREO)

-60% Καλαμάτα 4*Grecotel Filoxenia με Πλήρη Διατροφή + Spa ΚΑΙ Παιδί Δωρεάν

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα-60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+3 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 Για τους μικρούς μας φίλους Tasty Corner για το Γεύμα τους καθώς και Πλούσιοι Μπουφέδες με snack!
✔ Μπροστά στην παραλία ✔ Free WiFi ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking ✔ Οικογενειακά Δωμάτια ✔ Jacuzzi ✔ Παιδότοπος ✔ Παιδική Πισίνα
★ Χώρος Στάθμευσης ★ WiFi ★ Bar ★ Εσωτερική Πισίνα ★ Εστιατόριο ★ Εξωτερική Πισίνα ★ Γυμναστήριο ★ Παιδότοπος ★ Spa
€320 από €800Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
4* Long Beach Resort Hotel - Αίγιο
4* Long Beach Resort Hotel - Αίγιο- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 All Inclusive
 έως 02/09/2018
 Μπροστά στην Παραλία!
€298 από €596Δες το Τώρα!
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών (+7 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 25/08/2018
 Δραστηριότητες για παιδιά καθημερινά στο Mini Club του ξενοδοχείου!
€399 από €800Δες το Τώρα!
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα- 55%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+4 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/08/2018
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€295 από €654Δες το Τώρα!
Ionian Beach Hotel - Λακόπετρα Αχαΐας
Ionian Beach Hotel - Λακόπετρα Αχαΐας- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 All Inclusive
 26/08/2018 έως 08/09/2018
 Πλούσιες Δραστηριότητες για Μικρούς και Μεγάλους!
€298 από €596Δες το Τώρα!
Club Ermioni - Ερμιόνη
Club Ermioni - Ερμιόνη- 40%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 4 ετών (+2 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή + Ποτά
 έως 01/09/2018
 Κρασί σε όλα τα Γεύματα!
€312 από €520Δες το Τώρα!
4* Aristoteles Beach Hotel - Άφυτος Χαλκιδικής
4* Aristoteles Beach Hotel - Άφυτος Χαλκιδικής- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών(+4 επιλογές)
 All Inclusive
 27/08/2018 έως 12/09/2018
 Κοντά στην Παραλία!
€219 από €438Δες το Τώρα!
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα- 40%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 29/08/2018 έως 31/10/2018
 Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας!
€189 από €317Δες το Τώρα!
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
5* Valis Resort Hotel - Βόλος- 60%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 24/08/2018 έως 01/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€354 από €875Δες το Τώρα!
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών (+1 επιλογές)
 All Inclusive
 21/08/2018 έως 03/09/2018
 Free WiFi!
€439 από €878Δες το Τώρα!
4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα
4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Έως 30/09/2018
 Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις και Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου!
€162 από €325Δες το Τώρα!
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο- 54%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 27/08/2018
 Μία χρήση του “ACQUAZONE” με 45’ χρήση της εσωτερικής πισίνας, της Sauna και του Hamam!
€419 από €920Δες το Τώρα!
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας- 60%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 28/08/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€345 από €870Δες το Τώρα!
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι- 60%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών (+6 επιλογές)
 All Inclusive
 27/08/2018 έως 10/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€249 από €615Δες το Τώρα!
Ξενώνας Ανδρομέδα - Λίμνη Πλαστήρα
Ξενώνας Ανδρομέδα - Λίμνη Πλαστήρα- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€65 από €163Δες το Τώρα!
Nafsika Beach Hotel - Ιτέα
Nafsika Beach Hotel - Ιτέα- 35%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 09/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€148 από €228Δες το Τώρα!
Marialena Village - Σκιάθος
Marialena Village - Σκιάθος- 33%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών (+7 επιλογές)
 Χωρίς Πρωϊνό
 21/08/2018 έως 30/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€120 από €180Δες το Τώρα!
5* Grecotel Larissa Imperial - Λάρισα
5* Grecotel Larissa Imperial - Λάρισα- 40%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα και ένα Παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 31/08/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€199 από €330Δες το Τώρα!
Rigas Hotel - Σκόπελος