Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ!

Δευτέρα 27-7-15, στην πλαζ Καλαμαριάς 

Η διάθεση προϊόντων από παραγωγούς συνεχίζεται  στην πλαζ Καλαμαριάς, κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ απόγευμα από τις   5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. Τηλ.επικοινωνίας: 2313314239, 6981512030

Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά για όλους τους αναγνώστες

www.metaixmio.gr

Η μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά για όλους τους αναγνώστες από το ΒΗΜΑ της Κυριακής συνεχίζεται έως και τις 30 Αυγούστου!
Βρες κάθε Κυριακή στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας το ειδικό κουπόνι της προσφοράς που θα σου δώσει τη μοναδική ευκαιρία, αγοράζοντας ένα οποιοδήποτε βιβλίο από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, να διαλέξεις άλλο ένα ΔΩΡΟ από μια πλούσια και ευρεία γκάμα βιβλίων.
Η προσφορά ισχύει για όλο το καλοκαίρι έως και τις 12 Σεπτεμβρίου 2015, μόνο με την προσκόμιση του πρωτότυπου κουπονιού, σε όλα τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία Ελλάδας και Κύπρου που θα βρεις ΕΔΩ και στο www.tovima.gr. Εξαιρούνται τα βιβλία που είναι ήδη σε τιμή προσφοράς.
Φέτος, το καλοκαίρι μην χάσεις ούτε μία Κυριακή το ΒΗΜΑ!

Μουσική Πανδαισία από τη Ζωή Τηγανούρια στο Κηποθέατρο Νίκαιας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ από τη ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ
στο κατάμεστο ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ τη Πέμπτη 16/07!

Μία μουσική πανδαισία έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Κηποθέατρο Νικαίας τη Πέμπτη 16/07 στη παράσταση της Ζωής Τηγανούρια με 40 άτομα επί σκηνής .
Σε μια περίοδο που η χώρα μας βρίσκεται εν μέσω ιστορικών εξελίξεων, μια εποχή λιτότητας όχι μόνο οικονομικής αλλά και πολιτιστικής, η Ζωή Τηγανούρια γέμισε το Κηποθέατρο Νίκαιας τολμώντας μια υπερπαραγωγή, που όμοια της δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί στο ελληνικό κοινό.
Στο πρώτο μέρος της παράστασης, μετά την αυθόρμητη και διαχυτική παρουσίαση της γνωστής δημοσιογράφου Νάνσιας Κωσταρά, όσοι βρεθήκαμε εκεί ακούσαμε πασίγνωστες αγαπημένες μελωδίες Tango, από την βιρτουόζο του ακορντεόν μαζί με τους 30 -μικρούς και μεγάλους σε ηλικία- μουσικούς της ορχήστρας του Βυζαντινού Ωδείου, με εκπληκτικές χορογραφίες από τη Σχολής Χορού «Χοροακτίς».
Ακούστηκαν συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια όπως το «Δυο Χείλη Κατακόκκινα» (γνωστό από το σήριαλ «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο») και το «Μονοπάτια» από τον αισθαντικό ερμηνευτή Θάνο Πολύδωρα, ο οποίος και καταχειροκροτήθηκε, το «Por Una Cabeza» (γνωστό από την ταινία «Άρωμα γυναίκας») και το «Θα ταξιδεύω» από τη μεσόφωνο (μέτζο σοπράνο) Ελένη Βουδουράκη, που με τη μεστή, ζεστή και επιβλητική φωνή της έδωσε μία λυρική διάσταση, απογειώνοντας το κοινό με την ερμηνεία της.
Ακολούθησε ένα ακόμα τραγούδι της Ζωής σε στίχους Κωνσταντίνου Ρωμανίδη το «Κόρη Γλυκειά», το οποίο ερμήνευσαν δύο νεαρά κορίτσια του Βυζαντινού Ωδείου, η Δέσποινα Γιαλούρη & η Ελεονώρα Μανωλά, μαζί με τη νεαρή ταλαντούχα Πελαγία Μυλωνά, συγκινώντας τους παρευρισκόμενους.
Ασφαλώς, δεν έλειψαν τα ορχηστρικά κομμάτια της Ζωής, που πάντα εντυπωσιάζει με την δεξιοτεχνία και τις ανατρεπτικές διασκευές της πάνω σε κομμάτια του Άstor Piazzolla από τη μία - και των Τσιτσάνη, Χιώτη & Bregovic από την άλλη…
Στο δεύτερο μέρος της παράστασης, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε το κοινό:
Ολόκληρο το Κηποθέατρο σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα, άκουσε από τους «Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης» το Βυζαντινό ύμνο «Το μήλον το Εύοσμον», με τη σολίστ του ακορντεόν να επιβεβαιώνει τη φήμη της και να συνδέει άρτια με έναν μαγικό τρόπο Ανατολή και Δύση, παίζοντας ένα Θρακιώτικο αυτοσχεδιασμό και κρατώντας το κοινό με κομμένη την ανάσα. Το μεγαλείο της φωνής του καθηγητή Βυζαντινής Μουσικολογίας, ψάλτη, χοράρχη και απίστευτου ερμηνευτή Αχιλλέα Χαλδαιάκη, αναδύθηκε μέσα από τα Μικρασιάτικα «Στό ‘πα και στο ξαναλέω» και «Σαν τα Μάρμαρα της Πόλης», συνοδευόμενος από την Ζωή, τους Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης, αλλά και τους «Εμπειροτέχνες», ένα Παραδοσιακό μουσικό σχήμα από τη Δράμα.
Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη της βραδιάς, ήταν τα δύο ανέκδοτα τραγούδια σε μουσική Ζωής Τηγανούρια, στίχους Μαρίας Παπαδάκη και την ερμηνεία του Αχιλλέα Χαλδαιάκη, που παρουσιάστηκαν σε πρώτη δημόσια εκτέλεση!
Δύο τραγούδια επηρεασμένα από Παραδοσιακές και Βυζαντινές τεχνοτροπίες που, όπως χαρακτηριστικά είπε κι ο καθηγητής Βυζαντινής Μουσικολογίας, "θα μπορούσαμε κάλλιστα να τα έχουμε ακούσει σε κάποιο χωριό στο πανηγύρι του 15Αύγουστου ή να τα έχει γράψει κάποιος Λόγιος Φαναριώτης του 17ου αιώνα…"
Ακολούθησαν Παραδοσιακά από όλη την Ελλάδα και το εορταστικό κλίμα ολοκληρώθηκε με Παραδοσιακές στολές και χορογραφίες από την ομάδα «Fuerza Aztekita Amateur», οι οποίοι στο πρώτο μέρος χόρεψαν και Latin.
Αυτά τα πολύ-πολιτισμικά «παντρέματα» που τόλμησαν μία τέτοια εποχή και κατάφεραν να φέρουν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία η Ζωή Τηγανούρια και όλοι οι συντελεστές που συμμετείχαν, είναι μια παρηγοριά για τον τόπο μας και ένα μάθημα πως, ο Πολιτισμός μπορεί να οδηγήσει σε ένα φωτεινό μονοπάτι ελπίδας αυτή τη ανεμοδαρμένη χώρα.
Τη διοργάνωση αυτής της μοναδικής για τα Ελληνικά δεδομένα παραγωγής έκανε το ταξιδιωτικό γραφείο Signature Travel & Events, αφού μόνο ένα γραφείο που ταξιδεύει σε όλο το κόσμο θα μπορούσε να γνωρίζει από «Αρώματα του Κόσμου & Βυζαντινά Μύρα».
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. και του ΗΑΤΤΑ
Δείτε στιγμιότυπα από τη συναυλία εδώ




Διοργάνωση: Signature Travel & Events
Δείτε επίσης:
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ
Επίσημη Ιστοσελίδα της Ζωής Τηγανούρια

www.zoe-music.net/

ΜΕΛΙSSES feat. PLAYMEN - Δεν Με Νοιάζει |Κορυφαίο hit remixed by PLAYMEN!

ΜΕΛΙSSΕS FEAT. PLAYMEN

Δεν Με Νοιάζει | The remix!

Το Νο1 συγκρότημα, οι ΜΕΛΙSSES
συνεργάζονται με τους Νο1 DJs PLAYMEN
!

Το Νο1 συγκρότημα της Ελλάδας, οι ΜΕΛΙSSES
ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους top DJs και μουσικούς παραγωγούς PLAYMEN
και μαζί απογειώνουν το κορυφαίο hit του αγαπημένου συγκροτήματος "Δεν Με Νοιάζει"
που ηχεί στις πρώτες θέσεις του ελληνικού ραδιοφωνικού αέρα!
Ένα δυνατό PLAYMEN remix, με τον Χρήστο Μάστορα να δίνει μία εκκρηκτική ερμηνεία σε μουσική και στίχους που υπογράφουν για ακόμα μία φορά οι ΜΕΛΙSSES!
Δεν Με Νοιάζει
Μουσική/ Στίχοι: ΜΕΛΙSSES | Official remix by PLAYMEN
Out now by Panik Records!
Το καινούργιο τραγούδι που έχει αγαπηθεί από το κοινό παρουσίασαν οι ΜΕΛΙSSES και οι PLAYMEN με τη συνοδεία της ΚΑΜΕΡΑΤΑ στα φετινά Mad Video Music Awards ξεσηκώνοντας το κοινό!
Watch Mad VMA performance of "Δεν Με Νοιάζει" here!

MEΛΙSSES OFFICIAL PAGE

https://www.facebook.com/melissestheband
PLAYMEN OFFICIAL PAGE
https://www.facebook.com/playmenmusic

International Conference in Austria

Call for Proposals
International Conference in Austria
December 17 - 21, 2015

Theatre - Dance - Music - Visual & Multimedia Art - Arts administration - Performing Arts Training -
Theatre Design & Technology

The conference is open to performing arts practitioners and researchers from different countries: performing arts academics, arts educators and teachers, performers of various genres and techniques, theatre directors, dancers and choreographers, arts administrators and producers, musicians, stage designers costume designers, mask makers, multimedia artists, scriptwriters, playwrights, theatre critics, arts journalists, etc.
The conference offers a wonderful chance for performers, performing arts educators and teachers
to demonstrate their methods and techniques to the international audience. 
Presentation formats:
- practical workshop/master class
- work in progress/work demonstration
- performance fragment not requiring special technical conditions
- interactive talk/lecture/discussion
- photo/video demonstration
- exhibition
- research presentation
- other way of demonstration offered by Speaker/Presenter can be considered.
The conference will take place at the XV century castle in one of the most beautiful regions of Austria, surrounded by nature. 
Everything is organized for the group at the territory of the castle - conference space, comfortable accommodation and full board.
The conference working language is English.
For event details,submission guidelines for Presenters & Speakers and
 practical details, please view
http://www.performingartsconference.org/

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Όλο το καλοκαίρι... ΔιαβάΖουμε μαζί!

Boys And Noise & Lampis Livieratos - Μπαμ Και Κάτω

Boys And Noise & Lampis Livieratos
 
Μπαμ Και Κάτω


Το πιο hot boy band της χώρας οι Boys And Noise , επέλεξε μια ξεχωριστή διασκευή του αγαπημένου τραγουδιού
«Μπαμ και Κάτω »  για την εμφάνιση τους  στα Mad Video Music Awards 2015 by Coca Cola !
Το δημοφιλές συγκρότημα συνεργάστηκε με τον αγαπημένο pop Star Λάμπη Λιβιεράτο παρουσιάζοντας επί σκηνής μια αξέχαστη επιτυχία … το «Μπαμ και Κάτω » που μέσα από την κορυφαία παραγωγή του Γαβριήλ Γαβριηλίδη, προκάλεσε πανικό!
Μαζί με το «Μπαμ και Κάτω» οι Boys And Noise τραγούδησαν και  την ήδη μεγάλη επιτυχία «Όλο Πιο Πολύ» !
Απολαύστε το!
Μουσική: Νίκος Καρβέλας
Στίχοι: Ναταλία Γερμανού
Παραγωγή: Γαβριήλ Γαβριηλίδης
Youtube : http://youtu.be/4kmbz5ceRv4


Πώς θα κάνετε διακοπές φθηνά στην Ελλάδα σαν ξένοι τουρίστες;

ArtTravel
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Οικογενειακή Απόδραση στην Λευκάδα!

Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr

5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort

Το "IONIAN BLUE" είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται σε ένα σημείο μεγάλης φυσικής ομορφιάς, στην ανατολική ακτή του νησιού της Λευκάδας. Το ξενοδοχείο έχει χτιστεί σε μια φυσική κατωφέρεια, ενώ τα δωμάτια του "κατηφορίζουν" πάνω στη λοφοπλαγιά σταματώντας μόνο μπροστά στα γαλάζια νερά του Ιονίου πελάγους.

Ταξιδεύοντας με τα Παιδιά
Δεν είναι πάντα εύκολο ένα ταξίδι με τα παιδιά! Για να το απολαύσετε όμως τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας υπάρχουν μερικά «κόλπα» ώστε να γίνει πιο εύκολο και άνετο.

Λευκαδίτικο Ψάρι Σαβόρο
Νόστιμη συνταγή από τα ψαροχώρια της Λευκάδας που κάνει τα ψάρια να διατηρούνται για πολύ καιρό!
 
 
Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr Βρείτε μας στο

Rencontres, decouvertes, detente et sports!Club Grand Bleu Beach Resort


Sur l'île d'Eubée, au soleil de l'été grec le
Club Grand Bleu Beach Resort
vous attend, pour un séjour de
rencontres, découvertes, détente et sports


 Loisirs et Activités

L’hôtel propose des excursions classiques vers les grand sites comme l’Acropole d’Athènes, et aussi des découvertes originales en île d’Eubée. Les activités sur place sont nombreuses : diverses animations sportives, sports nautiques & terrestres, animations, jeux et spectacles. Mini club et club ados pour les plus petits. Au Grand Bleu, l'enfant est roi.
Le choix de votre chambre !Chambres agréables et confortables, vue jardin ou vue mer - chambres doubles ou
triples & chambres spéciales pour familles jusqu’à 6 personnes – vastes suites pour
les plus exigeants - chambres "single" pour les personnes seules.

Table et hospitalité
Vous apprécierez la savoureuse cuisine grecque et méditerranéenne.
La formule est « tout compris » et les boissons sont à volonté.
Ambiance détendue et amicale : l’équipe du Grand Bleu est en grande partie francophone
et sera à votre disposition durant votre séjour, pour vous
servir
.

ANIMATION - JEUX & SPECTACLES - PLAGE ET PISCINE - SPORTS NAUTIQUES -
TENNIS - BEACH VOLLEY - BASKET - MINI GOLF - YOGA - MASSAGES - JACUZZI -
SAUNA - MINI CLUB & CLUB ADOS-
LES GRANDS SITES CLASSIQUES DECOUVERTE DE L’ILE D’EUBEE