Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Φακός Vulcan Firevulcan Streamlight 44700

Περιληψη
O Φακός Vulcan Firevulcan Streamlight 44700 LED με διάρκεια ζωής 50.000 ωρών με ιόντα λιθίου όπου  επαναφορτίζεται σε 5 ώρες. 
Επαναφορτιζόμενος φακός.Αυτό το ελαφρύ επαναφορτιζόμενο φανό LED είναι ένα σημαντικό  εργαλείο πυρόσβεσης που θα επιπλέει ακόμη και στο νερό!
Η φωτεινή ακτινοβολία του φως φτάνει σε μεγάλες αποστάσεις, παρέχοντας παράλληλα τον βέλτιστο περιφερειακό φωτισμό για να βοηθήσει την πλοήγηση και δύο μπλε φώτα LED πίσω που καθιστούν βέβαιο ότι οι συνεργάτες σας μπορούν να το δουν σε παχιά καπνό.
Τα βελτιστοποιημένα ηλεκτρονικά συστήματα παρέχουν ρυθμιζόμενη ένταση

LALIZAS Liferaft SOLAS OCEANO, Ρίψεως Αυτόματα Ανορθούμενου Τύπου

LALIZAS Liferaft SOLAS OCEANO, Ρίψεως Αυτόματα Ανορθούμενου Τύπου 
Για χρήση σε όλους τους τύπους επιβατηγών πλοίων
Πακέτα εξοπλισμού:SOLAS Pack A ή SOLAS Pack B
Χωρητικότητα: από 25 έως 100 άτομα
Δοχείο GRP
Ανθεκτικό Υλικό Rubber
Διπλοί θάλαμοι αέρος
Μέγιστο ύψος στοιβασίας: 36 μέτρα (Σχοινί ενεργοποίησης μέχρι 46 μέτρα)
Μονωμένο δάπεδο για συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας
Υψηλής ορατότητα φουσκωτή σκεπή με αντανακλαστικές ταινίες SOLAS
Πλήρως λειτουργικό σε θερμοκρασίες από -30°C έως + 65°C
Παγκόσμιο δίκτυο σταθμών Service
Παρέχεται με βάση σε ξυλόκουτα

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT ONE CB RADIO ME S METER!

CRT ONE CB RADIO ME S METER!
CRT ONE-N CRT ONE MINI CB RADIO
ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ CB ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ S-METER
ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΕΚΤΗΣ ,(ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΡΑΔΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ 28-30 ΜΗΖ (400ch) ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ 10w ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ!)
AM/FM European Multinorms
4W Output Power(10W AMATEUR VERSION)
Small and design
Backlit keys
Squelch control Manual/ASQ
RF Gain control
CH9/CH19 emergency
Keypad lock
Scan Function
LCD Display
External speaker Jack
Dimensions : 10.2 x 10 x 2.5 cm
WARRANTY 2 YEARS
RF/S METER

Το πιο τρελό τριήμερο (με CD)

Το πιο τρελό τριήμερο (με CD) 
Κέλλυ Σταμουλάκη
Εικονογράφος: Ελίζα Βαβούρη
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 40
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-164-8
Ο μικρός Ιάσονας καλείται να περάσει ένα τριήμερο στο σπίτι της γιαγιάς του. Πώς όμως θα αποχωριστεί τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια; Τι σχέδια θα σκαρφιστεί προκειμένου να πείσει τη γιαγιά του να τον αφήσει να φιλοξενηθεί στον συμμαθητή του τον Σωτήρη; Και πώς θα αντιμετωπίσει αυτά τα σχέδια η πανέξυπνη γιαγιά και η ιδιαίτερη παρέα της; Τι σχέση έχουν με το τριήμερο του Ιάσονα ένας θησαυρός, ένας αστυνομικός, και δύο πιτσαδόροι;
Απίστευτα μπερδέματα, κωμικές καταστάσεις και ανατροπές ξετυλίγουν το κουβάρι της ιστορίας μας και συνθέτουν μια περιπετειώδη και συνάμα τρυφερή κωμωδία, που αναδεικνύει τη σημασία του παιχνιδιού και της ανθρώπινης επαφής.
Το βιβλίο περιέχει CD με αφήγηση, θεατρικούς διαλόγους και τραγούδια. Τη μουσική έχει γράψει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και τραγουδούν οι Πασχάλης Τσαρούχας, Νέλλη Γκίνη, Ρένος Ρώτας, Λένα Σταμέλου, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Παύλος Εμμανουηλίδης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Γιώργος Στεφανουδάκης, Έλενα ∆ελακούρα, Νένα ∆ρογγίτη και Μαυρίκιος Μαυρικίου.
Αφηγείται η Κέλλυ Σταμουλάκη.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ
Γεωργία Χάρδα, «Το πιο τρελό τριήμερο» της Κέλλυς Σταμουλάκη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάπλαση, 8/10/2018, Timelink
Κώστας Κούλης, Συνέντευξη με την Κέλλυ Σταμουλάκη, 4/12/2018, NOIZY.GR
Απόστολος Πάππος, Το πιο τρελό τριήμερο, της Κέλλυς Σταμουλάκη, elniplex, 14/11/2018
Χρυσάνθη Κούτρη, Το «Πιο τρελό τριήμερο» ζουν μικροί και μεγάλοι στο θέατρο Ήβη, 22/12/2018, ARTVIEWS

USB 2.0 για Focusrite Scarlett & Clarett series

Παρόλο που είναι προφανώς υγιές τα πρωτόκολλα μεταφοράς δεδομένων να εξελίσσονται συνεχώς και να επωφελούνται  από τις νέες τεχνολογίες, όπως αύξηση της ταχύτητας κτλ – τα πρόσφατα update  στα πρωτόκολλα USB και στις ποικιλίες σύνδεσης έχουν προκαλέσει σύγχυση. Εδώ ελπίζουμε να απαντήσουμε σε μερικές από τις συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το πρωτόκολλο USB και να δώσουμε κάποια εικόνα  γιατί η Focusrite έχει αποφασίσει να παραμείνει σταθερά στο USB 2.0 ως πρωτόκολλο επιλογής για τα υψηλής ποιότητας Audio Interfaces Scarlett και Clarett USB.

Οι Σκοτεινές Εποχές

Στις πρώτες μέρες του USB, υπήρχαν διάφορα προβλήματα σε επίπεδο bandwidth  που επηρέαζαν σοβαρά την εγγραφή και την αναπαραγωγή

ήχου. Η αρχική προδιαγραφή USB v1.1, για παράδειγμα, προσέφερε προδιαγραφή bandwidth  για την αποστολή στερεοφωνικού ήχου 24 bit / 48 kHz και στις δύο κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Αλλά αυτό ήταν πριν από περίπου 20 χρόνια και, ευτυχώς, αυτοί οι περιορισμοί είναι παρελθόν. Το USB 2.0 έδωσε στους χρήστες ήχου όλα όσα θα χρειάζονταν  για γρήγορη εγγραφή με high – channel count recording. Με μια θεωρητική ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων 480Mbps, ένα Interface USB 2.0 έχει περισσότερο από ένα επαρκές bandwidth  που απαιτείται για τη διαχείριση τουλάχιστον 48 καναλιών στερεοφωνικού ήχου. Ο ρυθμός bit του μονοφωνικού ήχου 24 bit / 48 kHz είναι 1,15 Mbps, οπότε ο θεωρητικός μέγιστος αριθμός καναλιών κυμαίνεται από εκατοντάδες, αν και οι πρακτικοί περιορισμοί το επηρεάζουν.

USB 3.x

 Τα τελευταία χρόνια έχουν εισαχθεί τα  USB 3.0, USB 3.1 Gen 1 και USB 3.1 Gen 2. Προσφέρουν τεράστιες βελτιώσεις όσον αφορά τις δυνατότητες μεταφοράς ακατέργαστων δεδομένων - με μέγιστες θεωρητικές ταχύτητες δεδομένων 5 Gbps  για το USB 3.0. , 10Gbps για το USB 3.1 Gen 1 και το επιβλητικό 20Gbps για  το USB 3.1 Gen 2 - το οποίο φαντάζει εκπληκτικό για σκληρούς δίσκους και άλλες συσκευές που χρησιμοποιούν μεταφορές δεδομένων. Αλλά αυτές οι αυξήσεις της απόδοσης δεν έχουν πρακτικό όφελος για τους χρήστες ήχου. Αυτό οφείλεται στην αρχιτεκτονική των audio drivers (και του φαινομένου συσσώρευσης δεδομένων) των host computers και τον χειρισμό  του USB audio ο οποίος περιλαμβάνει “isochronous” δεδομένα. To φαινόμενο της συσσώρευσης απορρέει από τον προγραμματισμό μεταφοράς δεδομένων προς και από τους audio drivers ανά χιλιοστά του δευτερολέπτου, πράγμα που σημαίνει ότι, ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα μετακινούνται τα δεδομένα μέσω του USB bus, οι Audio drivers ορίζουν ένα όριο ελάχιστης δυνατής καθυστέρησης. Για τα Windows είναι 1ms ενώ για MAC OSX 1/8 ms. 
 

Ένα καλό παράδειγμα που μπορεί κανείς να σκεφτεί είναι το παρακάτω: Ας θεωρήσουμε ότι έχουμε ένα δοχείο συνδεδεμένο με μία σωλήνα  στην κορυφή υπό κλίση και ένα μπαλάκι τένις. Το μπαλάκι του τένις είναι τα δεδομένα . Το πλάτος του σωλήνα (που χωράει ένα μπαλάκι) υπό κλίση είναι το διαθέσιμο bandwidth . Αφήνοντας από την κορυφή της υπό κλίση σωλήνας το μπαλάκι θα φτάσει στο κάτω μέρος δηλαδή στο δοχείο  σε ένα δεδομένο χρονικό διάστημα. Αυτός είναι ο λανθάνων χρόνος σας, ο χρόνος που χρειάζεται για να πάτε από άκρο σε άκρο. Το USB 3.x προσφέρει ένα πολύ ευρύτερο σωλήνα, ο οποίος από την άποψη της αναλογίας σημαίνει ότι θα μπορούσε να επιτρέψει  μεγαλύτερο αριθμό σε μπάλες τένις (περισσότερα κανάλια ήχου) να ταξιδέψουν κάτω από τον αγωγό. Αλλά οι μπάλες δεν θα ταξιδεύσουν μέσα στον σωλήνα  ταχύτερα  επειδή η κλίση είναι η ίδια. Με τον ίδιο τρόπο γίνεται και η σύγκριση μεταξύ USB 3x με USB 2 από την άποψη του τρόπου με τον οποίο μεταφέρουν τα δεδομένα ήχου.  Αυτό δεν σημαίνει ότι το υψηλότερο bandwidth που προσφέρεται από το USB 3.x δεν έχει πρόσθετο πλεονέκτημα σε ορισμένες περιπτώσεις, για παράδειγμα αν θέλετε ένα Audio Interface  με πολύ μεγάλο αριθμό εισόδων και εξόδων ήχου. Ωστόσο, για Audio Interface  USB με πολλά κανάλια όπως τα Clarett 8Pre USB και Scarlett 18i20  το USB 2.0 παρέχει  περισσότερο από ένα επαρκές bandwidth για την μεταφορά  18 καναλιών εισόδων  και 20 καναλιών εξόδων ήχου ταυτόχρονα.

Συμβατότητα

Ένα άλλο ζήτημα είναι αυτό της συμβατότητας προς τα πίσω. Αν και οι περισσότεροι νέοι υπολογιστές περιλαμβάνουν θύρες και συμβατότητα με  USB 3x πολλοί χρήστες εξακολουθούν να εργάζονται σε συστήματα υπολογιστών που δεν έχουν καθόλου συνδεσιμότητα με USB 3x. Οι συσκευές USB2.0 λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα σε θύρες USB 3x όχι όμως και το αντίθετο προς τα πίσω. Για την Focusrite η μετατροπή των Interfaces της σε USB 3x. σημαίνει αποκλεισμό πολλών χρηστών που εργάζονται με υπολογιστικά  συστήματα παλαιού τύπου, χωρίς ουσιαστική αναβάθμιση απόδοσης βάσει των παραπάνω και επιπλέον αύξηση των τιμών λόγω κόστους που σχετίζεται με την κατασκευή. 

The USB-C Confusion

Η εμφάνιση του USB Type- C έχει δημιουργήσει μία σύγχυση. Επί της ουσίας το USB Type-C είναι η ορολογία που περιγράφει τον τύπο βύσματος που βρίσκεται στις σύγχρονες συσκευές ευρείας κατανάλωσης όπως οι νέοι φορητοί υπολογιστές της Apple, ορισμένα Smartphones και σε ένα μεγάλο αριθμό νέων μηχανημάτων τεχνολογίας. Ο όρος USB Type-C δεν αναφέρεται στην ποικιλία ή την ταχύτητα του πρωτοκόλλου μεταφοράς δεδομένων αλλά στην εξυπηρέτηση εκτός δεδομένων USB  όπως για παράδειγμα  πληροφορίες οθόνης HDMI και Display Port. Επί της ουσίας αν θέλαμε να μαντέψουμε με ποιον τύπο καλωδίου USB  θα μπορούσαν να μεταφερθούν τα δεδομένα με USB Type-C βύσματα θα ήταν  USB 2.0 !!! Όλα όσα λοιπόν Audio Interfaces της
Focusrite  περιλαμβάνουν USB Type-C όπως για παράδειγμα οι νέες 3rd Gen Scarlett ή Clarett USB μπορούν χωρίς κανένα πρόβλημα να συνδεθούν με υπολογιστικά συστήματα που χρησιμοποιούν USB 2.0 θύρες και πρωτόκολλο μεταφοράς δεδομένων αρκεί να έχετε προμηθευτεί το κατάλληλο καλώδιο. Η Focusrite παρεμπιπτόντως περιλαμβάνει με κάθε Interface της ένα τέτοιο καλώδιο USB to USB Type-C για εύκολη σύνδεση.

Εν Κατακλείδι 

Ελπίζουμε με τις πιο πάνω πληροφορίες να δώσαμε κάποιες απαντήσεις που αφορούν το πρωτόκολλο USB. Από την μία η ασυμβατότητα του USB 3x. και από την άλλη τα μηδενικά πρακτικά  οφέλη με ζητήματα round – trip latency όσον αφορά την μετάδοση δεδομένων ήχου, το πρωτόκολλο USB 2.0 παραμένει η πιο αποδοτική επιλογή όσον αφορά τα USB Audio Interfaces για επαγγελματικές multichannel ηχογραφήσεις κτλ. Παρόλα αυτά η Focusrite έχει προχωρήσει και σε  νέα πρωτόκολλα ψηφιακής μεταφοράς δεδομένων ήχου όπως το Thunderbolt με την Clarett Series και για μεγάλα Έργα, Studios, Live Touring, Post Production με το πρωτόκολλο DANTE (Ethernet Audio) με την σειρά Audio – over IP  Interfaces που ακούει στο όνομα REDNET. 
Δείτε όλη τη σειρά Clarett εδώ!
Δείτε όλη τη σειρά Scarlett εδώ!
Website
Email
Facebook
YouTube
Instagram
Twitter
Copyright © 2015, BON STUDIO SA, All rights reserved.

Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

Εκδρομή στον Παλαιό Παντελεήμονα

Like  Tweet  Pin 
Palaios Panteleimonas at evening
 

Εκδρομή στον Παλαιό Παντελεήμονα

O Όμιλος Φίλων Αστρονομίας διοργανώνει εκδρομή στον Παλαιό Παντελεήμονα για το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Νοεμβρίου.
Η μεταφορά των μελών (και όχι μόνο) θα γίνει με ιδιωτικά μέσα (ΙΧ) και το κόστος εκτιμάται περίπου στα 35 ευρώ ανά άτομο που περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση σε ξενώνα της περιοχής κι ένα γεύμα σε ταβέρνα το Σάββατο βράδυ.
Μέσα στο πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνεται αστροπαρατήρηση και ουρανογραφία από την ομάδα παρατήρησης του ΟΦΑ στην θέση Πατωμένη, 12 χλμ από τον Π. Παντελεήμονα, εφόσον ο καιρός το επιτρέπει.
Οι συμμετοχές ήδη καλύπτουν την δυνατότητα του ξενώνα και όσοι δεν δήλωσαν ακόμη συμμετοχή θα πρέπει να κάνουν κράτηση σε άλλον ξενώνα.
***
ofa logo
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

✈ Γνώρισε τον Τεό και τη Λεονί και κέρδισε ένα τριήμερο ταξίδι στο Παρίσι



Εσύ είσαι έτοιμος να ταξιδέψεις στον χρόνο και σε κάθε γωνιά της Γης; Αν ναι, ετοιμάσου να ακολουθήσεις τον Τεό και τη Λεονί, τα δύο αδέλφια που φέρνουν την επανάσταση στο παιδικό βιβλίο και θα σου προσφέρουν μια διαδραστική, εκπαιδευτική, ψυχαγωγική και ολοκληρωμένη από κάθε άποψη εμπειρία. Είναι οι δύο μικροί πρωταγωνιστές της νέας σειράς βιβλίων των Πασκάλ Κονισελά και Πασκάλ Μονζοβάν, τα οποία μόλις κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, και ανυπομονούν να σε γνωρίσουν και να σε παρασύρουν στον κόσμο τους. Μαζί τους θα ανακαλύψεις αρχαίους πολιτισμούς, θα συναντήσεις πολλές σπουδαίες προσωπικότητες μεγάλους εξερευνητές, διάσημους σοφούς και φημισμένους καλλιτέχνες. Δεινόσαυροι, Πειρατές, Αρχαία Αίγυπτος, Αναγέννηση και πού δεν θα βρεθούν και τι δεν θα συναντήσουν οι ήρωές μας μαζί με τον βοηθό τους, τον Λεονάρντο ντα Βίντσι. Ακολούθησέ τους.
Ας τους αφήσουμε να συστηθούν μόνοι τους:
Είμαι ο Τεό, γεννήθηκα το 1909 και είμαι 9 χρονών. Ο πατέρας μου είναι πιλότος και λείπει συχνά από το σπίτι, οπότε μεγαλώνω περικυκλωμένος από γυναίκες: τη μητέρα, τη γιαγιά και την αδελφή μου. Με την πρώτη ευκαιρία επισκέπτομαι τον πατέρα μου στη Ρενς, κι εκεί συναντάω τους ήρωες που μαστορεύουν και πιλοτάρουν τα πρώτα αεροπλάνα και πετάω μαζί του. Από την ημέρα που τα γερμανικά αεροσκάφη βομβάρδισαν τις γαλλικές πόλεις και τη Ρενς, δεν τον ξαναείδα. Παρ’ όλα αυτά μέσα μου βαθιά πιστεύω ότι ο πατέρας μου είναι ακόμη ζωντανός.
Είμαι η Λεονί και είμαι 11 χρονών. Με θεωρούν το καμάρι της οικογένειας, μάλλον επειδή ακούω πολλές φορές πως είμαι αρκετά έξυπνη και ώριμη. Έχω αδυναμία στη μητέρα μου από την οποία έχω κληρονομήσει την αγάπη μου για την τέχνη. Όταν γεννήθηκε ο αδελφός μου, δεν ενθουσιάστηκα. Τώρα όμως ανησυχώ όταν το σκάει μέσα στη νύχτα αναζητώντας τον πατέρα μας. Και πια δεν τον αφήνω από τα μάτια μου.
Λεονάρντο ντα Βίντσι
Είμαι 67 χρονών και οι άλλοι λένε για μένα πως είμαι λίγο σκανταλιάρης. Νοιάζομαι για τους ανθρώπους και κινούμαι με βάση τη λογική. Είμαι αρκετά μετριόφρων από τη φύση μου, έχω όμως συναίσθηση ότι είμαι περισσότερο καλλιεργημένος και έξυπνος από τον μέσο άνθρωπο. Μου αρέσει να συζητώ περί τέχνης, επιστήμης και πολιτισμού, αλλά μη μου μιλάτε για γαστρονομία, γιατί στον τομέα αυτό είμαι εντυπωσιακά ανεπίδεκτος.
Δες το τρέιλερ της σειράς για να μάθεις πώς ξεκίνησαν όλα για τον Τεό και τη Λεονί.

Τα βιβλία
Η αρχή γίνεται με τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς: Το μαγικό περιδέραιο, Η αυγή του χρόνου, ενώ τον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει και η τρίτη τους περιπέτεια με τίτλο Το μυστικό της Μαύρης Γης.

Για να ζήσεις την εμπειρία στο έπακρο, μην παραβλέψεις να κατεβάσεις τη δωρεάν εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας με τον κωδικό που θα βρεις σε κάθε βιβλίο. Οδήγησε τις φανταστικές μηχανές του Λεονάρντο ντα Βίντσι, χειρίσου μαγικά τηλεσκόπια και τον τρομερό Τυραννόσαυρο Ρεξ που ζωντανεύουν στην οθόνη του κινητού ή του τάμπλετ σου, μπες ακόμα πιο βαθιά στην ιστορία και μάθε περισσότερα με το εγκυκλοπαιδικό υλικό που ξεπετάγεται όταν σκανάρεις κάθε σελίδα. Προσοχή στους δεινόσαυρους και τους μεταλλικούς δράκους. Είναι ζωντανοί και τρισδιάστατοι!
Σούπερ διαγωνισμός
Και φυσικά μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στον σούπερ διαγωνισμό μας που θα σε ταξιδέψει στο Παρίσι. Πώς; Απόκτησε το πρώτο βιβλίο της σειράς με τίτλο Το μαγικό περιδέραιο, συμπλήρωσε την ειδική φόρμα συμμετοχής (διάβασε όλες τις λεπτομέρειες για το ταξίδι) και απάντησε σε δύο ερωτήσεις μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019. Μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι στο μαγευτικό Παρίσι, την πόλη όπου βρέθηκαν ο Τεό και η Λεονί χάρη στο μαγικό περιδέραιο με τις απίθανες δυνάμεις!
Το ταξίδι μύησης στην Ιστορία ξεκινά.
Καλωσόρισες σε έναν κόσμο επαυξημένης πραγματικότητας πέρα από κάθε φαντασία!

Χριστούγεννα 2019




Θέλετε να κάνετε Χριστουγεννιάτικο χωριό;
Χριστουγεννιάτικη γιορτή; Έχουμε τη λυση!
Πολλά και διαφορετικά προγράμματα σε οποιονδήποτε χώρο της επιλογής σας.
Χριστουγεννιάτικες Μασκότ & Φουσκωτές μασκότ, Ξωτικά, Χιονάνθρωποι, Καλικάντζαροι,
Τάρανδοι, Νάνοι, Άι Βασίλης & γραμματοκιβώτιο του Βόρειου Πόλου, Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια,
Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος & Σκηνικά, Ξυλοπόδαροι & Κλόουν, Φουσκωτά, Γιγάντιες Σαπουνόφουσκες








Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία
Υπεύθυνος προγράμματος: Γιώργος Δημητρίου
Τηλ.: 2310 602326 – 6937 540044
Ε-mail: xristougenna@polytheama.gr website: www.polytheama.gr