Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Δελτία Θυελλωδών Ανέμων - Έκτακτο Δελτίο θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 265 - ΠΕΜΠΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014/0930 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 23-10-14/03 UTC
ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ 996 ΣΤΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 999 ΣΤΟ
ΘΡΑΚΙΚΟ ΣΤΙΣ 23/15 UTC. ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1016 ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ
ΣΤΗ ΤΥΝΗΣΙΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 23/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ, ΜΠΟΥΤ, ΓΚΑΜΠΕΣ, ΣΙΔΡΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 23/10 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΜΕΛΙΤΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 23/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ, ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 23/13 UTC
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 23/13 UTC
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 23/16 UTC
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ, ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ, ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ
24.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 23/13 UTC
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 23/16 UTC
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΙΚΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 23/16 UTC
ΝΟΤΙΟΙ 7 Η 8

NΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα 3ήμερο στη Τσαγκαράδα.


​​Κερδίστε δωρεάν διαμονή στο πολυτελές 12 Months Luxury Resort.

Ένα ευτυχισμένο βασίλειο - ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Ένα ευτυχισμένο βασίλειο
Συγγραφέας: Χρυσηίδα Δημουλίδου
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Σειρά: Το βασίλειο των χρυσομελισσών
Έτος: 27 Οκτωβρίου 2014
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 40
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-070-2

Μια φορά κι ένα καιρό, σε μια κοιλάδα γεμάτη λουλούδια, στο βασίλειο των Χρυσομελισσών, κυβερνούσε η καλή και δίκαια βασίλισσα Μελισσόφη και ο λαός ήταν πολύ ευτυχισμένος. Μια μέρα βρήκαν μισοπεθαμένη στον χιονιά τη Σφήκα και την περιμάζεψαν, κι εκείνη έγινε η πιστή ακόλουθοςκαι οικονόμος της βασίλισσας. Κανείς όμως δεν κατάλαβε πόσο μοχθηρή ήταν και πως ο αληθινός σκοπός της ήταν να κλέψει τον θρόνο από τη Μελισσόφη και να αρπάξει τον θησαυρό του βασιλείου. Κι όταν μια μέρα η βασίλισσα αρρώστησε βαριά, η Σφήκα αποφάσισε να πραγματοποιήσει τα σκοτεινά σχέδιά της…

TTI TCB-900 Review - RadioElektron.gr

Thessaloniki International Film Festival

FestivalNews #472
Το 55ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης τιμά τα 100 χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου μαζί με δημιουργούς και θεατές, σε μια μεγάλη γιορτή γεμάτη κλασικές κι αγαπημένες ταινίες, πρεμιέρες, καθώς και φιλμ πρόσφατης παραγωγής που έχουν ήδη κάνει αίσθηση. Συνολικά 36 ελληνικές ταινίες θα προβληθούν φέτος στη διοργάνωση, ενώ 11 ελληνικά project και ταινίες θα παρουσιαστούν στο τμήμα της Αγοράς.
Φέτος το κοινό έδωσε δυναμικό παρών, συμμετέχοντας ενεργά σε αυτή την επέτειο και ψήφισε την ταινία της επιλογής του, μέσα από μια λίστα 200 ταινιών που είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ, από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Οι είκοσι ταινίες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους θα προβληθούν στη Θεσσαλονίκη, στο αφιέρωμα 1914-2014: 100 χρόνια ελληνικός κινηματογράφος. 
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (23-29/10/2014)
'71
Γιαν Ντεμάνζ
Ηνωμένο Βασίλειο, 2014
  ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Πάολο Βίρτζι
Ιταλία - Γαλλία, 2013
  ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΚΟΥΤΑΚΙΑ
Γκράχαμ Ανάμπλ,
Άντονι Στάτσι
ΗΠΑ, 2014
  ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΙΤΙ
Τζέρεμι Ντεγκρουσόν, Μπεν Στάσεν
Βέλγιο, 2013
 
 
 
Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης
Tέσσερις σπουδαίοι δημιουργοί –οι Ζαν Ρενουάρ, Γκέοργκ Βίλχελμ Παμπστ, Στάνλεϊ Κιούμπρικ και Ντάλτον Τράμπο- υπογράφουν τέσσερα κορυφαία αντιπολεμικά έργα της μεγάλης οθόνης που θα προβληθούν στο αφιέρωμα 100 Χρόνια από τον Μεγάλο Πόλεμο της Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης, από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου. 
 
Προβολή της ταινίας Στο Σπίτι
Η ταινία του Αθανάσιου Καρανικόλα Στο σπίτι πραγματεύεται την ιστορία της Νάντιας, μιας γυναίκας από τη Γεωργία που εργάζεται ως οικιακή βοηθός εδώ και 12 χρόνια σε ένα πλούσιο σπίτι απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη των μελών της οικογένειας. Όταν όμως κλονιστεί η υγεία της, η μέχρι τότε «οικογένειά» της, θα αποκόψει κάθε δεσμό μαζί της.
 
CineΚάρταf 
Ενημερωθείτε για τις παροχές και τα προνόμια της CineΚάρταf για την κινηματογραφική σεζόν 2014-2015, και αποκτήστε την από τα γραφεία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ή online στο www.filmfestival.gr/cinekartaf σε προνομιακή τιμή!
 

Νέες Εκδόσεις

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Οκτώβριος 2014
 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’80. Κοινωνικό, Πολιτικό και Πολιτισμικό Λεξικό
Επιμέλεια: Βασίλης Βαμβακάς, Παναγής Παναγιωτόπουλος
Το βιβλίο αυτό εκδόθηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2010, την ώρα που στην Ελλάδα άνοιγε το πιο οδυνηρό κεφάλαιο της σύγχρονης ιστορίας της. Από τότε μέχρι την επανέκδοσή του σήμερα, η χώρα και οι πολίτες της βίωσαν τον ζόφο, γνώρισαν την ανασφάλεια, αμφισβήτησαν και εξεγέρθηκαν, βρέθηκαν να ζουν μέσα σε καινούργιες πραγματικότητες.Τι έφταιξε και «φτάσαμε ως εδώ», αναρωτιούνται πολλοί. Πως θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στις «χρυσές εποχές» ονειρεύονται άλλοι. Σε κάθε περίπτωση η δεκαετία του '80 έγινε στα χρόνια της κρίσης αντικείμενο πολλαπλών αντιπαραθέσεων που ξεκινούσαν από τη διαπίστωση ότι «το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα κατέστρεψε την Ελλάδα» για να φτάσουν στη απομίμηση ενός λαϊκισμού που οφείλει να αποδειχτεί εν τέλει αβλαβής. Ανάμεσα σε αυτά αναπτύχθηκαν και πραγματική αγωνία και αναστοχασμός, προέκυψαν νέα ιστορικά στοιχεία, εκδηλώθηκε αυθεντική γνωστική περιέργεια για τη δεκαετία αυτή. Με την επανέκδοση του έργου αυτού ο αναγνώστης έχει στη διάθεση του μια ολοκληρωμένη εικόνα μιας περιόδου που, όπως και σήμερα, η χώρα του είδε τον εαυτό της να αλλάζει. Αλλού ακολουθώντας τον ατελέσφορο δρόμο της εθνικής εξαίρεσης και αλλού συντασσόμενη επιτυχώς με το πνεύμα μιας εποχής. Μιας εποχής πλουσιότερης απ' όσο μας λένε οι επικριτές της, πιο πεζής απ' όσο την βλέπουν οι νοσταλγοί της. Μια δεκαετία που μελετάται εδώ στις μικρές και μεγάλες πτυχές της, από 145 ειδικούς οι οποίοι με πληρότητα, επιστημονική εγκυρότητα και εθελοντική εργασία, μέσα από 264 λήμματα και 770 τεκμήρια, χαρτογραφούν την πολυπλοκότητα μιας μεταβατικής εποχής και διερευνούν τη σύγχρονη ιστορία της δημοκρατικής κοινωνίας πέρα από απλουστεύσεις και ιδιοτελείς χρήσεις. 

ISBN: 9789604585328
Σελίδες: 800
Περισσότερα...
 
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 4η Έκδοση
Heywood Andrew
Το βιβλίο αυτό προσφέρει μια ενημερωμένη εισαγωγή στη μελέτη της πολιτικής επιστήμης. Το ζωντανό, ενδιαφέρον ύφος του καθώς και η έγκυρη και περιεκτική του κάλυψη έχουν κάνει αυτό το πολύ επιτυχημένο βιβλίο κορυφαίο στο είδος του στον τομέα της πολιτικής επιστήμης. Η τέταρτη έκδοση είναι συστηματικά αναθεωρημένη και ενημερωμένη ώστε να καλύπτει σημαντικές εξελίξεις, όπως η παγκόσμια οικονομική κρίση και η «Αραβική Άνοιξη». Το βιβλίο έχει επίσης μια νέα, πιο ολοκληρωμένη διάρθρωση κεφαλαίων, που διευκολύνει τους φοιτητές να δουν τον τρόπο συσχέτισης διαφορετικών θεμάτων και να λάβουν υπόψη καλύτερα την αυξανόμενη αλληλεξάρτηση μεταξύ εγχώριων και παγκόσμιων γεγονότων. Αναλύοντας κεντρικές αντιπαραθέσεις πολιτικών ζητημάτων, αναδεικνύει τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών μιας συγκεκριμένης πρότασης, Με τον τρόπο αυτό προσφέρει μια ολοκληρωμένη ανάλυση σημαντικών πολιτικών όρων και εννοιών, ιδιαίτερα εκείνων με πολύπλοκα και αμφιλεγόμενα νοήματα. Ο Andrew Heywood είναι ο συγγραφέας βιβλίων με τεράστια εμπορική επιτυχία στον τομέα της πολιτικής επιστήμης. Από τις εκδόσεις Επίκεντρο κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία του: «Πολιτικές Ιδεολογίες» και «Βασικές Έννοιες της Πολιτικής Επιστήμης». 

ISBN: 9789604585236
Σελίδες: 648
Περισσότερα...
 
Η «ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΛΕΠΡΩΝ» ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. Η βρετανική πολιτική υγείας και η τύχη των εγκλείστων (1878 -1930)
Κυριάκος Στ. Χατζηκυριακίδης
Η παρούσα μελέτη είναι η πρώτη προσπάθεια εκτενούς παρουσίασης της λέπρας στην Κύπρο στα πρώτα πενήντα χρόνια της Αγγλοκρατίας (1878-τέλη δεκαετίας 1920), εποχή στην οποία εντάθηκαν παγκόσμια οι προσπάθειες αντιμετώπισης της λέπρας. Η επιλογή του χώρου δεν είναι τυχαία, αφού πρόκειται για ένα νησί που αποτέλεσε κομμάτι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας μέσα στην «ευαίσθητη» Μεσόγειο, όντας όμως πάντα «μήλον της έριδος» πολλών ευρωπαϊκών δυνάμεων, από τις οποίες τελικά επικράτησε η Μ. Βρετανία. Δεν επιλέχθηκε επίσης τυχαία και ο χρόνος (τελευταίο τέταρτο 19ου - πρώτες δεκαετίες 20ού αι.), δεδομένου ότι τη συγκεκριμένη περίοδο εντάθηκαν παγκόσμια οι προσπάθειες αντιμετώπισης της λέπρας και, επιπλέον, άλλαξε ριζικά η κατάσταση στην Κύπρο στον τομέα της Υγείας σε σύγκριση με το οθωμανικό παρελθόν της. Πολύ λίγες είναι οι ελληνικές επιστημονικές μελέτες που πραγματεύονται το θέμα της λέπρας στο σύνολό του και ακόμη λιγότερες οι ιστορικές και κοινωνιολογικές εργασίες που κάνουν λόγο για τη λέπρα στην Ελλάδα (Σπιναλόγκα, Λωβοκομείο Χίου κ.ά.) και στην καθ’ ημάς και την Εγγύς Ανατολή, εν προκειμένω στην Κύπρο, στη νεότερη και σύγχρονη ελληνική ιστορία. Στην κάλυψη μέρους αυτού του κενού στην ελληνική βιβλιογραφία αποσκοπεί η παρούσα μελέτη, βασισμένη κατά κύριο λόγο στα βρετανικά έγγραφα της περιόδου της Αγγλοκρατίας που σώζονται στο Κρατικό Αρχείο της Κύπρου. 

ISBN: 9789604585274
Σελίδες: 352
Περισσότερα...

Εκδόσεις Επίκεντρο,
Καμβουνίων 9,
Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54621
τηλ 2310-256146
Fax 2310-256148
machi@epikentro.gr
www.epikentro.gr

Η Τουρκία επιτίθεται σε Κύπρο και Αιγαίο

Αποκλειστικές προ-δημοσιεύσεις
μόνο στα epikaira.gr:
Διαβάστε ακόμη στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ:

Η Τουρκία επιτίθεται σε Κύπρο και Αιγαίο
- Σκηνικό πολέμου σε ελληνική και κυπριακή ΑΟΖ
- Προκλητική απουσία της κυβέρνησης μπροστά στο ενδεχόμενο εθνικής τραγωδίας
- Ένοχη σιωπή συμμάχων, ΕΕ, ΝΑΤΟ και ΟΗΕ
- Πως προετοιμάζεται το σύστημα για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ
- Νέο Βατερλό με τις ρυθμίσεις σε κόκκινα δάνεια και ταμεία
ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: ΜΕΝΕΛΑΟ ΓΚΙΒΑΛΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΛΑΣΤΙΚ,ΠΕΡΙΚΛΗ ΝΕΑΡΧΟΥ, ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, ΣΤΑΥΡΟ ΛΥΓΕΡΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΡΙΒΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΗ, ΝΤΟΡΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ-ΡΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ...
Περισσότερα θέματα και αποκαλύψεις
στα Επίκαιρα που κυκλοφορούν.

Και...

Για την καθημερινή σας, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση,
εμπιστευτείτε τα
www.epikaira.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ




ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Συνεχίζεται στον Πολυχώρο έως τις 8 Νοεμβρίου η έκθεση ζωγραφικής «Πολύχρωμες καληνύχτες».
Καληνύχτες από χρώμα και χαρτί «ζωντανεύουν» στον Πολυχώρο στα έργα που εκθέτουν εφτά από τους πιο αγαπημένους μας εικονογράφους, με αφορμή τη συμμετοχή τους στη σειρά παιδικών βιβλίων «Μικρές Καληνύχτες».
Ο Γιώργος Δημητρίου, η Σοφία Ζαραμπούκα, η Αιμιλία Κονταίου, η Νίκη Λεωνίδου, η Ίρις Σαμαρτζή, η Ντανιέλα Σταματιάδη και η Κατερίνα Χαδουλού σας προσκαλούν να πάρετε μια γεύση από τους πολύχρωμους κόσμους που «έστησαν» με αφορμή τα παραμύθια και, γιατί όχι, να τους κάνετε δικούς σας.
Την έκθεση μπορούν να επισκεφθούν σχολικές ομάδες. Κάποιος από τους δημιουργούς θα ξεναγήσει τα παιδιά στην έκθεση και θα τους μιλήσει για τα μυστικά της εικονογράφησης παιδικών βιβλίων. Για προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων είναι απαραίτητο να προηγηθεί συνεννόηση. Επικοινωνήστε στο τηλ. 211 3003580. Η ξενάγηση στην έκθεση μπορεί να συνδυαστεί με την παρακολούθηση κάποιου εκπαιδευτικού προγράμματος που πραγματοποιούνται αυτή τη σεζόν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ. Δείτε ΕΔΩ τα προγράμματα και δηλώστε συμμετοχή.
Η σειρά «Μικρές καληνύχτες» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και περιλαμβάνει ιστορίες για παιδιά μικρά με μεγάλη φαντασία και για νέους γονείς με πολλή όρεξη. Βιβλία μικρά με φιλοδοξίες μεγάλες. Γραμμένα από συγγραφείς που ξέρουν να γράφουν με ρυθμό και ομορφιά, και εικονογραφημένα από εικονογράφους που ξέρουν να ζωγραφίζουν με χαρά και φαντασία. Ιστορίες που διαβάζονται μέσα σε δέκα λεπτά, αλλά συζητιούνται ξανά και ξανά.
Δείτε ΕΔΩ όλα τα βιβλία της σειράς.



ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Λαγωνικά, σερίφηδες και άπαικτοι ντετέκτιβ
Εργαστήριο παιχνιδιού, δημιουργικής γραφής και ανάγνωσης για νεαρούς φίλους του αστυνομικού
Εργαστήρι δημιουργικής γραφής αστυνομικών ιστοριών τεσσάρων συναντήσεων για παιδιά 9-12 ετών με τη συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Ελένη Σβορώνου (3ος κύκλος).
Ημερομηνίες: Σάββατο 1, 15, 29 Νοεμβρίου και 13 Δεκεμβρίου 2014
Κόστος: 60 € για κάθε παιδί -50 € για αδέρφια- (και για τις τέσσερις συναντήσεις)
Διάρκεια κάθε συνάντησης: 2 ώρες, από τις 10:00 έως τις 12:00
Μετά τον δεύτερο κύκλο συναντήσεων, συνεχίζουμε με τους μικρούς φίλους του αστυνομικού και της περιπέτειας με νέες αναγνωστικές και συγγραφικές δράσεις.
Ξεκινάμε τη χρονιά με τα μυστήρια της οδού Ιπποκράτους:
• ένα κόσμημα που υπνωτίζει όποιον το φοράει,
• ένα αναψυκτικό που κάνει τον κόσμο να λέει την αλήθεια,
• μια εφημερίδα από το μέλλον.
Για όλα αυτά και για άλλα πολλά διαμαρτύρονται οι γείτονες του Πολυχώρου. Καταστηματάρχες, υπάλληλοι και πελάτες στα γύρω μαγαζιά, βιβλιόφιλοι που συχνάζουν στις εκδόσεις Μεταίχμιο, μεγάλοι και μικροί της περιοχής είναι ανάστατοι. Ποιος ταράζει την ήρεμη ζωή της οδού Ιπποκράτους;
Για να λύσουμε τα μυστήρια θα χρειαστούμε τη βοήθεια του Ρίκο και του Όσκαρ, του ντετέκτιβ Κλουζ, των αδελφών Λαγωνίκα, του Ηρακλή Πουαντιγιέ και άλλων διάσημων ντετέκτιβ που ζούνε στα βιβλία!
Θα χρειαστεί:
• να διαβάσουμε αστυνομικά βιβλία,
• να αναλύσουμε τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι αγαπημένοι μας ήρωες-ντετέκτιβ,
• να κατασκευάσουμε πρωτότυπες συσκευές χρήσιμες για μυστικές παρακολουθήσεις,
• να κάνουμε λίγη έρευνα στο πεδίο (στο πεζοδρόμιο της Ιπποκράτους).
Και φυσικά, κυρίως και προπαντός: να γράψουμε μικρές αστυνομικές ιστορίες με ήρωα τον εαυτό μας.
Τέσσερις συναντήσεις που σου κόβουν την ανάσα!
Κάθε παιδί θα πάρει δώρο με την εγγραφή το βιβλίο 1001 δραστηριότητες για να αγαπήσω το βιβλίο του Φιλίπ Μπρασέρ.
Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)
Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 50 ευρώ. Για να ισχύσει η προσφορά, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο: «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήρι (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ και ΗΛΙΚΙΑ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ και ΗΛΙΚΙΕΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και τον τίτλο του εργαστηρίου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Η γυναίκα του γίγαντα της Μαρίας Ρουσάκη
Σάββατο 1 Νοεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 4 ετών
Ο γίγαντας της ιστορίας μας είναι άγριος και στριμμένος, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε. Ελάτε να κατεβάσουμε ιδέες και να σκαρφιστούμε τεχνάσματα που θα μαλακώσουν τον θυμό του. Την εκδήλωση εμψυχώνει η ηθοποιός Εύα Νικηφόρου.
Πιάστε τους γκραφιτάδες της Ελένης Σβορώνου
Σάββατο 8 Νοεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 7 ετών
Κάποιοι φαίνεται πως έχουν βάλει στόχο… τον ιερό βράχο της Ακρόπολης! Αυτή τη φορά, οι νεαροί ντετέκτιβ, τα αδέλφια Λαγωνίκα, για να λύσουν το μυστήριο, θα πρέπει να βουτήξουν τα χέρια τους στο… χρώμα! Τι περιμένετε λοιπόν; Η συγγραφέας Ελένη Σβορώνου σας περιμένει να τους βοηθήσετε!
Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

CINEMA THERAPY
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
με τις ψυχολόγους Μαρία Κωσταλά και Ελίνα Πανταλέων
Έως τον Ιανουάριο 2015, μία Δευτέρα τον μήνα, 7 με 9 το βράδυ.
Λατρεύετε το σινεμά όσο κι εμείς;
Με σινεφίλ διάθεση συνεχίζεται το βιωματικό εργαστήριο στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ. Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική σεκάνς (λιγότερο ή περισσότερο γνωστή), συζητάμε, μοιραζόμαστε συναισθήματα, προσωπικές εμπειρίες, διλήμματα και προβληματισμούς, βγάζουμε τα… ξίφη μας και τα διασταυρώνουμε σε δημιουργικούς καβγάδες κινηματογραφικής φύσης. Έτοιμοι; Μπείτε στο παιχνίδι.
Θεματικές και ημέρες συναντήσεων
• Επιλέγοντας σύντροφο: Κριτήρια και προσδοκίες Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, 8-10 μ.μ.
Είναι ο έρωτας τυφλός ή μήπως διαλέγουμε συντρόφους σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια; Ποια είναι αυτά και πόσο επηρεάζονται από τις οικογενειακές καταβολές μας; Έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες από το ταίρι μας ή μήπως αναζητούμε μάταια την τελειότητα; Πόσο βοηθά η αυτογνωσία στην επιλογή ερωτικού συντρόφου; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα τεθούν με αφορμή ένα ιδιαίτερο κινηματογραφικό απόσπασμα σε μια ακόμα ενδιαφέρουσα συνάντηση cinema therapy.
• Δεύτερες ευκαιρίες: Πότε αξίζει να ξαναπροσπαθήσεις; Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014
• Η σχέση με τον εαυτό μας: Η πιο μακροχρόνια σχέση… Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 9 ευρώ πριν από κάθε συνάντηση.
Διαβάστε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580, στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τη θεματική στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε.

ΣΧΟΛΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
Για γονείς με ανησυχίες και για όσους μεγαλώνουν παιδιά και εφήβους
Εισηγήτρια: Χριστίνα Ρασιδάκη, συμβουλευτική ψυχολόγος, σύμβουλος γονέων, συγγραφέας
Η ζωή του σύγχρονου γονέα είναι γεμάτη προκλήσεις. Οι γνώσεις και η πληροφόρηση είναι απαραίτητες για να συμβαδίζουμε με την εποχή μας σε ό,τι αφορά την ανατροφή που δίνουμε στα παιδιά μας, πώς όμως μπορούμε να τις εφαρμόσουμε σε πρακτικό επίπεδο στη δική μας οικογένεια; Τι κάνουμε όταν αυτές έρχονται σε σύγκρουση με δικά μας βιώματα και δεδομένα που μας γαλούχησαν;
Ο κύκλος αυτός διαδραστικών εργαστηρίων βοηθά τους γονείς να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τρόπο που συμβαδίζει με τη σημερινή εποχή, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα σταθερότητα και μεταδίδοντας διαχρονικές αξίες που θα τα στηρίξουν σε ολόκληρη τη ζωή τους.
Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, 7-9 μ.μ.
Ατίθασα παιδιά: Πειθαρχήστε τα, χωρίς να τα τσακίσετε.
• Ποιοι οικογενειακοί παράγοντες κάνουν τα παιδιά ατίθασα;
• Τι μπορούμε να κάνουμε στο περιβάλλον ώστε να μειώνονται οι εντάσεις;
• Πώς να μιλάτε ώστε να σας ακούνε
• Αγάπη και όρια – Θετικές τιμωρίες και αρνητικές συνέπειες
• Τρόποι για να ενισχύσετε τον καλύτερο εαυτό τους
Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014, 7-9 μ.μ.
Τι λέμε για το σεξ, πότε και πώς! Οδηγίες για κάθε γονέα
Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015, 7-9 μ.μ.
Γονιός εφήβου είσαι και φαίνεσαι
ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 10 ευρώ πριν από κάθε εργαστήριο. Στο διάλειμμα προσφέρεται καφές ή τσάι σε όλους τους συμμετέχοντες. Με την ολοκλήρωση κάθε συνάντησης παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.
Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580 και στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τη θεματική στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε.
Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.



ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
Τα τρία επίπεδα της ζωής του Τζούλιαν Μπαρνς
Ο Τζούλιαν Μπαρνς γράφει ένα βιβλίο περί ύψους - αλλά και περί βάθους. Πόσο ψηλά μπορεί να υψωθεί κανείς από ένα αερόστατο -ή έναν έρωτα- και πώς μπορεί να συντριβεί πέφτοντας. Για τους ανθρώπους που ζήλεψαν τα πουλιά, αλλά και για όσους «δεν έχουν πια συναισθήματα για ξόδεμα». Ο εξηνταοχτάχρονος Τζούλιαν Μπαρνς διακρίνεται για την ατμόσφαιρα που υφαίνει στα βιβλία του. Με οξφορδιανές σπουδές και εκλεπτυσμένη γλώσσα που επιμένει στις λεπτές αποχρώσεις των λέξεων, απέσπασε πολλά λογοτεχνικά βραβεία. Τα τρία επίπεδα της ζωής χωρίζονται σε τρία μέρη: «Το αμάρτημα του ύψους», «Στην επιφάνεια», «Η απώλεια του βάθους». Το τρίτο μέρος είναι αυτό που χαρίζει στα άλλα δυο βαθύτερη προοπτική: η ανάταση της ανύψωσης συνδέεται με το αμάρτημα του ύψους. Η ανάταση του έρωτα απογειώνει. Όμως η ανθρώπινη εμπειρία συμπληρώνεται από την αίσθηση της πτώσης: από πόσο ψηλά έχει πέσει κανείς στη ζωή του. Όσο μεγαλώνουμε, καταλαβαίνουμε ότι η πτώση είναι μέρος του κύκλου της ζωής. Ο Μπαρνς καταφέρνει, με αυτό το τελευταίο μέρος του βιβλίου, να σηκώσει το χαλάκι και να δείξει τα κρυφά και τα ανείπωτα. Συγγραφική γενναιότητα ή αφηγηματική επιδεξιότητα; Δεν έχει και τόση σημασία. Σημασία έχει το αποτέλεσμα.
Σοφία Νικολαΐδου, συγγραφέας
Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν τα βιβλία της Σοφίας Νικολαΐδου:
Απόψε δεν έχουμε φίλους
Χορεύουν οι ελέφαντες
Πώς έρχονται οι λέξεις, Τέχνη και τεχνική της δημιουργικής γραφής

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Το Travel Plan και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας καλούν σε ένα μοναδικό ταξίδι στο πολυπολιτισμικό Πέρα με ξεναγό τη συγγραφέα Ιώ Τσοκώνα και το ομώνυμο βιβλίο της.
Το Travel Plan και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνουν από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου ειδικό θεματικό ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, βασισμένο στο βιβλίο της συγγραφέα Ιώς Τσοκώνα Το Πέρα των Ελλήνων. Σας προσκαλούμε σε ένα οδοιπορικό, εκ των έσω, στην ιστορία της πιο φημισμένης αστικής περιοχής της Πόλης, στο πολυπολιτισμικό Πέρα. Με ξεναγό μας τη συγγραφέα Ιώ Τσοκώνα, η οποία θα μας συνοδεύσει στην εκδρομή, θα περιπλανηθούμε στους δρόμους του σημερινού Πέρα και θα «μεταφερθούμε» σε άλλες εποχές όπου μεγαλοπρεπή κτίρια, σχολεία, προξενεία, μέγαρα, αλλά και άνθρωποι, αστοί, διανοούμενοι έδωσαν πνοή και χρώμα στην περιοχή.
Όσοι ταξιδέψουν μαζί μας θα ανακαλύψουν την ιστορία, τους μύθους και τις παραδόσεις του Πέρα με τον πιο μαγικό τρόπο, μέσα από την προσωπική εμπειρία της πολίτισσας συγγραφέα! Θα περιπλανηθούμε σε κάθε γωνιά και κάθε στενό του πανέμορφου Πέρα, όπου χτυπάει η καρδιά της Πόλης εδώ και αιώνες, γνωρίζοντας την ιστορία και τα μυστικά του.
Δείτε ΕΔΩ περισσότερα για το πρόγραμμα και το κόστος του ταξιδιού καθώς και πληροφορίες για κρατήσεις.
Τα φιλολογικά μαθήματα στο Λύκειο σήμερα
Το νέο πλαίσιο διδασκαλίας και αξιολόγησης – Η Τράπεζα Θεμάτων – Η διδακτική πρακτική
Στις 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ η δεύτερη ενημερωτική συνάντηση για φιλολόγους.
Στη συνάντηση οι φιλόλογοι Αγάθη Γεωργιάδου και Δημήτρης Λάππας, συγγραφείς των νέων εκπαιδευτικών βοηθημάτων για την Α΄ Λυκείου, ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τους νέους τρόπους διδακτικής και αξιολόγησης, με βασικούς άξονες:
• το νέο πλαίσιο διδασκαλίας και αξιολόγησης των φιλολογικών μαθημάτων,
• τις προδιαγραφές και απαιτήσεις της Τράπεζας Θεμάτων,
• μεθοδολογικές οδηγίες και εργαλεία, νέες διδακτικές πρακτικές και κριτήρια αξιολόγησης για εκπαιδευτικούς και μαθητές σε όλα τα φιλολογικά μαθήματα.
Εξαιτίας της αθρόας προσέλευσης και κατόπιν αιτήματος πολλών φιλολόγων που δεν μπόρεσαν να έρθουν στη συνάντηση ή να την παρακολουθήσουν μέσω live-streaming, προχωρήσαμε στην ανάρτηση της βιντεοσκοπημένης εκδήλωσης στο διαδίκτυο.
Πατήστε ΕΔΩ για να παρακολουθήσετε το βίντεο.


ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ
Μικροί και μεγάλοι έχουν αγαπήσει τη σειρά «Μικρές καληνύχτες» που δημιούργησαν οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ το 2012. Μια σειρά με ιστορίες που διαβάζονται μέσα σε δέκα λεπτά, για παιδιά μικρά με μεγάλη φαντασία και για νέους γονείς με πολλή όρεξη!!
Μια φορά κι έναν καιρό… δηλαδή χτες ή σήμερα ή και αύριο… νάνοι και νεράιδες, δράκοι, μάγισσες και βασιλιάδες πάνε κι έρχονται ανάμεσα στα παραμύθια και στην αλήθεια. Δρόμο παίρνουν και δρόμο αφήνουν, φτάνουν στις άκρες του κόσμου κι ύστερα πάλι γυρίζουν πίσω. Και τέλος ζούνε και ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!
Δύο νέοι τίτλοι κυκλοφόρησαν μόλις χτες σε όλα τα βιβλιοπωλεία, συμπληρώνοντας τη σειρά. Η ΜΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑ της Ελένης Σβορώνου είναι μια τρυφερή ιστορία για το διαζύγιο και την αποδοχή του νέου συντρόφου του γονέα, ενώ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΓΑΡΙ της Δήμητρας Πυργελή είναι ένα μαγικό παραμύθι για το φεγγάρι, τη νύχτα και τα όνειρα.
Δείτε όλους τους τίτλους της σειράς ΕΔΩ.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Στείλτε e-mail στο polychoros@metaixmio.gr (θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ NEWSLETTER), σημειώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και μπείτε στην κλήρωση για τρία αντίτυπα του βιβλίου ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Ο διαγωνισμός θα λήξει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου 2014 και οι τρεις νικητές θα ανακοινωθούν στο επόμενο newsletter. Θα πρέπει να παραλάβουν το δώρο τους από τον Πολυχώρο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2014.
Οι τρεις τυχεροί του προηγούμενου διαγωνισμού που κερδίζουν το βιβλίο Τι είπε στ’ αλήθεια ο Γιουνγκ του Ε. Α. Μπένετ είναι:
1. Μαρία Ζούμπου
2. Κατερίνα Μάρκου
3. Κωνσταντίνος Σαμωνάς
Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους από τον Πολυχώρο με την επίδειξη της ταυτότητάς τους έως τις 15 Νοεμβρίου 2014.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

Τα 15 πιο παράξενα ξενοδοχεία στον κόσμο


Θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!!! Θα μένατε ποτέ σε ένα από αυτά;

Πανίσχυρα επώνυμα UPS για ακατάπαυστη λειτουργία!


Σέρρα - ο χορός των Ποντίων

Nefeles Mainalon|Executive Villa+2Παιδιά|-50%

Nefeles Mainalon Resort - Ορεινή Αρκαδία

Μαίναλο με 189€ από 380€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε Executive Villa με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στην Ορεινή Αρκαδία, σε Executive Villa με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Nefeles Mainalon Resort, στις παρυφές του Μαινάλου με θέα το Ελατόδασος! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, 2 εισιτήρια για το Σπήλαιο του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο και χρήση ποδηλάτων για βόλτα στο Μαίναλο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€189 από €380 Κέρδος €191 Έκπτωση 50%
Nefeles Mainalon Resort - Ορεινή Αρκαδία
Μαίναλο


Περισσότερες Προσφορές

Ρίο με 159€ από 320€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€159 από €320 -50%
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
Ρίο
159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ρίο! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας ! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

28η Οκτωβρίου στο Βόλο με 219€ από 438€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€219 από €438 -50%
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
Βόλος
28η Οκτωβρίου στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, στο Βόλο! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 219€ από 438€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τσίπουρο και Μεζές για καλωσόρισμα, 2 Ayverda Massage και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ορεινή Καστοριά με 118€ από 236€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€118 από €236 -50%
Hotel 1450 - Ορεινή Καστοριά
Ορεινή Καστοριά
118€ από 236€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στην Oρεινή Καστοριά στο Hotel 1450! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται χειροποίητο Λικέρ για το καλωσόρισμα! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στη φύση!

Λίμνη Πλαστήρα με 99€ από 200€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€99 από €200 -51%
4* Nevros Hotel Resort & Spa - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται μία ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

28η Οκτωβρίου στην Αρχαία Ολυμπία με 149€ από 298€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
4* Amalia Olympia Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
28η Οκτωβρίου στην Αρχαία Ολυμπία, στο 4 αστέρων Amalia Olympia Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μουζάκι με 199€ από 400€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€199 από €400 -50%
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
Μουζάκι Καρδίτσας
199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρονται 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού, μια Περιποίηση Προσώπου, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Υδρομασάζ, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

28η Οκτωβρίου στην Καλαμπάκα, με 159€ από 320€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€159 από €320 -50%
4* Amalia Kalambaka Hotel - Μετέωρα
Μετέωρα
28η Οκτωβρίου στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων, στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λουτρά Πόζαρ με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα+Παιδί σε Superior Studio με Τζάκι

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
Morfeas Guest House - Λουτρά Πόζαρ
Λουτρά Πόζαρ
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών στα Λουτρά Πόζαρ, σε Superior Studio με Τζάκι στο Morfeas Guest House! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται Πρωινό και Ξύλα για το Τζάκι Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λεπτοκαρυά Πιερίας με 164€ από 328€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€164 από €328 -50%
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
Λεπτοκαρυά Πιερίας
164€ από 328€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών, στο 4 αστέρων Poseidon Palace, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Λεπτοκαρυά Πιερίας! Προσφέρονται Κρασί, Φρούτα και Λουλούδια στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Πορταριά με 197€ από 395€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Πλήρη Διατροφή σε Standard δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€197 από €395 -50%
4* Portaria Hotel & Spa - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά
197€ από 395€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), στην Πορταριά Πηλίου σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο καθώς και Late check out! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στη μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Ζαγοροχώρια με 95€ από 190€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€95 από €190 -50%
Αρχοντικό Ζαρκάδα - Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια
95€ από 190€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα στο Αρχοντικό Ζαρκάδα, στα Ζαγοροχώρια! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Καραφάκι Τσίπουρο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 16:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ιωάννινα με 165€ από 330€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€165 από €330 -50%
<