Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

"Το μυστικό της κοντέσσας Βαλέραινας" Του Γρηγορίου Ξενόπουλου


“Το μυστικό της κοντέσσας Βαλέραινας”
Του Γρηγορίου Ξενόπουλου

Από την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00
στο θέατρο ELIART, Κων/πόλεως 127 Βοτανικός
  

 
Μια οικογένεια που ξεπέφτει οικονομικά και ζει στα όρια της φτώχιας. Ένα μυστικό που κρατιέται στην οικογένεια 300 χρόνια: «Το μυστικό της κοντέσσας Βαλέραινας».
Το σπουδαίο αυτό θεατρικό έργο της Γρηγορίου Ξενόπουλου παρουσιάζεται στη σκηνή του θεάτρου Εliart από την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη.
Κοντέσσα Βαλέραινα η εξαιρετική ηθοποιός Μαρία Σκούντζου
Λίγα λόγια για το έργο
Η υπόθεση διαδραματίζεται στην Ζάκυνθο, όπου οι Βαλέρηδες, αρχοντική γενιά, έχουν ξεπέσει οικονομικά, αγγίζοντας τα όρια της φτώχιας. Η  κοντέσσα Βαλέραινα κατέχει μια συνταγή που πηγαίνει από Βαλέραινα σε Βαλέραινα και  θεραπεύει την «θέλλα» των ματιών. Η οικογένεια όμως έχει περιπέσει σε τέτοια κατάντια που τα παιδιά της κοντέσσας την πιέζουν να ομολογήσει το μυστικό της γιατροσόφι  και να πουλήσει την συνταγή σε κάποιον έμπορο, ώστε να αποφύγουν τον ξεπεσμό.  Η Βαλέραινα, η οποία αντιστέκεται σθεναρά, θα υποκύψει τελικά στη μεγάλη πίεση που δέχεται; Θα καταφέρει άραγε να μείνει συνεπής στον όρκο της;
Το έργο παρουσιάστηκε στη ΝΕΑ ΣΚΗΝΗ του Κωνσταντίνου Χρηστομάνου το 1904 με την Ευαγγελία Παρασκευοπούλου και ξαναπαίχτηκε το 1918 από το θέατρο της Μαρίκας Κοτοπούλη.  Την κοντέσσα Βαλέραινα ερμήνευσαν μεγάλες πρωταγωνίστριες, όπως η κυρία Κυβέλη, η Αννα Συνοδινού,  η Νίκη Τριανταφυλλίδη η Τζένη Ρουσσέα και η Αλίκη Νορ.
Η «κοντέσσα Βαλέραινα» έρχεται από το χθες για να μας μιλήσει για το σήμερα. Ζώντας σε μια εποχή που τα μεγάλα ιδανικά «ξεπουλιούνται» όσο όσο για τα λεφτά, το ήθος, η ευγένεια και οι αρχές υποχωρούν μπροστά στην ανάγκη που μας δημιούργησα οι καταστάσεις. Το αριστούργημα του Ξενόπουλου αποδεικνύεται τόσο σημερινό κι επίκαιρο όσο ποτέ, παρόλο που γράφτηκε πριν από 110 χρόνια.
Ο Γιώργος Φρατζεσκάκης, με εξαιρετικές δουλειές στο ενεργητικό του, “επιχειρεί” θεατρικά να αναδείξει σκηνοθετικά τόσο την διαχρονικότητα, όσο και το καλλιτεχνικό μεγαλείο του “Μυστικού της κοντέσσας Βαλέραινας”. Κλειδί για το εγχείρημα αποτελούν η  επιτυχημένη ηθοποιός Μαρία Σκούντζου, που αποφασίζει να μας χαρίσει μια ακόμη μεγάλη ερμηνεία, καθώς και ένα σύνολο ταλαντούχων ηθοποιών, Αννέτα Παπαθανασίου, Χρήστος Ευθυμίου, Ελένη Βουτυρά, Κώστας Ζέκος, Στέλιος Καραγεωργίου.
Οι παραστάσεις ξεκινούν την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 

και θα παίζονται 
κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ μέχρι την
Μ. Τρίτη 15 Απριλίου.
Ώρα έναρξης: 21:00
Διάρκεια: 90 λεπτά

Είσοδος: 15 € -  Φοιτητές  & Άνεργοι : 10 €
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3477677 (18:00 – 21:00)

                   
Στο Θέατρο «Eliart», Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός -  Μετρό: Κεραμεικός
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία:  Γιώργος Φρατζεσκάκης
Σκηνικό – Κοστούμια: Σάββας Πασχαλίδης
Μουσική επιμέλεια: Μαρία Χριστίνα Κριθαρά, Γιώργος Φρατζεσκάκης                                                                      
Φωτισμοί: Παναγιώτης Μανούσης
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ελένη Βουτυρά, Στέλιος Καραγεωργίου
Φωτογραφίες: Frank Kotsos photography, Γεράσιμος Μηνιάτης
Παραγωγή: Εταιρία θεάτρου ΕΛΙΑ
Παίζουν οι ηθοποιοί:
Μαρία Σκούντζου
Αννέτα Παπαθανασίου
Χρήστος Ευθυμίου
Ελένη Βουτυρά
Κώστας Ζέκος
Στέλιος Καραγεωργίου
 

Plisskën Festival 2014 || Εκπαιδευτικό workshop "The Lab" + νέες προσθήκες στο line-up



Plisskën Festival 2014: Αιτήσεις συμμετοχής για το εκπαιδευτικό workshop "The Lab" + νέες προσθήκες στο line-up.
Για τρίτη συνεχή χρονιά το Plisskën Festival διοργανώνει το The Lab, ένα βιωματικό εργαστήριο με αντικείμενο την διοργάνωση και την παραγωγή live events.
Το Plisskën Lab 2014 προσφέρει τη δυνατότητα σε 40 συμμετέχοντες να λάβουν μέρος στην διοργάνωση του φετινού φεστιβάλ. Μέσα από μια σειρά θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου όλα τα στάδια της διοργάνωσης, από την επιλογή των καλλιτεχνών μέχρι το σχεδιασμό του χορηγικού προγράμματος και την οργάνωση παραγωγής.
Οι εργασίες του Lab θα κορυφωθούν με την ενεργή συμμετοχή των labsters στο φεστιβάλ στις 6-7 Ιουνίου.
Δηλώσεις συμμετοχής για το επερχόμενο The Lab, μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2014 με την αποστολή email στο thelab@plisskenfestival.gr. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία ένταξης στο workshop, διατίθενται στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ.
Παρακολουθήστε το teaser για το Lab 2014 πατώντας εδώ.

Fuck Buttons στο Plisskën 2014!
Στα ήδη ανακοινωμένα ονόματα του lineup για το 2014, έρχεται να προστεθεί και το εκρηκτικό δίδυμο από το Bristol, το οποίο δεν χρήζει ιδιαίτερων συστάσεων, έχοντας κυκλοφορήσει έναν απ'τους καλύτερους δίσκους του 2013.
" Οι ηχητικοί προάγγελοι του τέλους του κόσμου" όπως έχουν χαρακτηριστεί, Fuck Buttons, καταφθάνουν για να αποδείξουν γιατί δικαιωματικά θεωρούνται μια από τις πιο κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αυτή τη στιγμή.
Εν όψει του επερχόμενου φεστιβάλ, εξελίσσονται και τα επικείμενα showcases των Girls Names, King Khan & The Shrines με τους Wall of Death ενώ αναμένεται και η επιστροφή του αινιγματικού Βρετανού παραγωγού Forest Swords μετά την άκρως πετυχημένη πρόσφατη κυκλοφορία του με τίτλο Engravings.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.plisskenfestival.gr .
INFO
Ημερομηνία || Παρασκευή 6 & Σάββατο 7 Ιουνίου 2014
Χώρος || Κτίριο 56, Ελληνικός Κόσμος
Εισιτήρια || Viva
Πληροφορίες || www.plisskenfestival.gr
Follow us || Facebook || Twitter || Tumblr || Mixcloud || Instagram || Spotify
Youtube || POV series

3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Η ομάδα κουκλοθέατρου και αφήγησης παραμυθιού φτουξελευτερία σας ταξιδεύει…
…στου Κόσμου την άκρη
κάθε Κυριακή στις 12:00
στo Χώρο Τέχνης Δελφών 13
(διεύθυνση: Δελφών 13, Περιστέρι πλησίον μετρό Περιστερίου. τηλ. 210-8828696, 6977209160)
Εμφάνιση Kosmou_Akrh.jpg
 Διάρκεια 60 λεπτά, από 4 ετών και πάνω
Ένα παραμύθι για κάποιον που έκανε ένα ταξίδι μακρινό, γεμάτο συναντήσεις, δοκιμασίες και περιπέτειες ψάχνοντας την πιο όμορφη του κόσμου... στου Κόσμου την άκρη!
Αφήγηση παραμυθιού με ζωντανή μουσική (κιθάρα, βιολί, ακορντεόν και κρουστά) και πρωτότυπες μουσικές κουκλες.
Βάλαμε τα δικά μας λόγια. τη δικιά μας μουσική και διάθεση...Τυλίξαμε και ξετυλίξαμε την κόκκινη κλωστή αμέτρητες φορές και...κάθε φορά ανακαλύπταμε και κάτι καινούργιο! Τώρα θέλουμε να μοιραστούμε το παραμύθι με όλους, μικρούς και μεγάλους. Ποιος ξέρει; μπορεί έτσι να βρούμε κάτι που δεν είχαμε προσέξει.
Συντελεστές:
Κωσταντής Μιζάρας (αφήγηση, κιθάρα), Αγγελική Γουναρίδη (αφήγηση, εμψύχωση αντικειμένων), Κυριάκος Μακρίδης (βιολί, ακορντεόν)
Διάρκεια: 60 λεπτά
Περισσότερες πληροφορίες
Ομάδα Κουκλοθεάτρου και Αφήγησης Παραμιθιών ΦΤΟΥΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ
Η ομάδα κουκλοθεάτρου και αφήγησης παραμυθιών ΦΤΟΥΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ αποτελείται από τους: Αγγελική Γουναρίδη (εμψύχωση κούκλας και αντικειμένων) και Κωσταντή Μιζάρα (ηθοποιό). Η ΦΤΟΥΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στα τέλη του 2005 στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων, όπου παρουσίασε ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια και διεξήγαγε εργαστήρι κατασκευής για τα παιδιά-θεατές της παράστασης.Στόχος της συνεργασίας έκτοτε, είναι η δημιουργία και η εκτέλεση παραστάσεων στις οποίες το θέατρο και το κουκλοθέατρο παντρεύονται με σκοπό την ουσιαστική επικοινωνία κοινού και κουκλοπαιχτών. Η ΦΤΟΥΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ δεν λέει παραμύθια και ιστορίες… ΣΑΣ λέει παραμύθια και ιστορίες.
blog: http://omadaftouxelefteria.blogspot.gr/
Δελφών 13
Ένας χώρος αλλάζει μορφή και δίνει χρώμα και ρυθμό σε μια γειτονιά γεμάτη ζωντάνια. Το παλιό σιδηρουργείο της Δελφών 13, στην καρδιά του Περιστερίου, μεταμορφώθηκε σε ένα εργαστήρι ενασχόλησης με τις τέχνες για μικρούς ανθρώπους και μεγάλα παιδιά. Μία ομάδα νέων καλλιτεχνών που μοιράζονται τις γνώσεις τους και τη χαρά για το αντικείμενό τους. Ένας χώρος δημιουργίας και επικοινωνίας, ανάμεσα σε δασκάλους και μαθητές, παιδιά και μεγάλους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, οι οποίοι θα έχουν εξίσου τη δυνατότητα να μαθαίνουν, να κάνουν πρόβες αλλά και να παρουσιάζουν δείγματα της δουλειάς τους. Παράλληλα στο Χώρο τέχνης και παιχνιδιού της Δελφών 13 φιλοξενούνται δράσεις από ομάδες καλλιτεχνών (παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις, προβολές, παρουσιάσεις). Ελάτε να γνωρίσετε τον Χώρο τέχνης και παιχνιδιού της Δελφών 13 και να συζητήσετε με τους υπεύθυνους των εργαστηρίων. Λειτουργούν χωριστά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.
 Δελφών 13 περιστέρι –στο παλιό σιδηρουργείο (μετρό κόκκινη γραμμή σταθμός Περιστέρι, τρόλεϊ 12 - λεωφορεία Α13, 075, 25, 731, 748, 891, 892 στάση Δημαρχείο) Τηλέφωνα: 6977 209160, 210 8828696
Facebook: Δελφών 13, Delfon13
Site: www.delfon13.gr
e-mail: delfon13@hotmail.com, Delfon13@groups.facebook.com

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΙΔΙΑ
Νέες κυκλοφορίες
5 Σωματοφύλακες σε αποστολή
Άννα Βερούλη - Νίκος Μιχαλόπουλος
Δραστηριότητες, παιχνίδια, γνώσεις, αινίγματα, παροιμίες
Εικόνες: Άκης Μελάχρης

Ένα μοναδικό βιβλίο από τους γνωστούς αθλητές και εκπαιδευτικούς Άννα Βερούλη και Νίκο Μιχαλόπουλο που θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς αναγνώστες να μάθουν ένα σωρό χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τη σωστή διατροφή και την άσκηση.
Μέσα από πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια, δίνεται η ευκαιρία στον μικρό αναγνώστη να εκπαιδευτεί με ψυχαγωγικό τρόπο να τρώει σωστά, να γνωρίσει τις ευεργετικές ιδιότητες των τροφών καθώς και να μάθει να ασκείται.
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 17η χιλιάδα με Δώρο CD Με Τα Τραγούδια Της Παράστασης
Πέντε Σωματοφύλακες Κλεισμένοι Στο Ψυγείο / Δώρο CD Με Τα Τραγούδια Της Παράστασης
Βερούλη Άννα - Μιχαλόπουλος Νίκος
Εικονογράφηση: Ιούλιος Μαρουλάκης
Eίναι ποτέ δυνατόν να χωρέσουν πέντε σωματοφύλακες σ’ ένα ψυγείο; Eίναι ποτέ δυνατόν μέσα στη νύχτα να ακούγεται μουσική από το ίδιο αυτό ψυγείο; Aκολουθήστε το περιπετειώδες ταξίδι του Mάνου στο πάρτι του ψυγείου του, στο πάρτι της ζωής του, και γνωρίστε μαζί του τους σημαντικότερους φύλακες του σώματός μας και της υγείας μας. Aνακαλύψτε την ενέργεια που κρύβεται σε κάθε επιλογή της διατροφής μας και μετατρέψτε το καθημερινό ταξίδι της τροφής σε ταξίδι γνώσης, εμπειρίας, νοστιμιάς, δύναμης και υγείας.

Διασκεδάζω και μαθαίνω με 135 δραστηριότητες και παιχνίδια με αυτοκόλλητα 6+
Εικόνες - παιχνίδια: Άκης Μελάχρης

Ένα διασκεδαστικό βιβλίο με πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες που βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες αλλά και να οξύνουν την παρατηρητικότητά τους. Κρυπτόλεξα, εικονόλεξα, διαφορές, παιχνίδια με αριθμούς και πράξεις, ανέκδοτα και άλλα πολλά θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα αλλά και εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους. 

Ακρόπολη και θεά Αθηνά Mυθολογία - Ιστορία - Δραστηριότητες 7+
Αναστασία Μακρή
Εικονογράφηση: Mιχάλης Λουκιανός

Γιατί η Αθηνά ήταν η λατρεμένη θεά των αρχαίων Ελλήνων και θεά της σοφίας; Πώς πήρε η πόλη των Αθηνών το όνομά της; Τι ήταν τα Παναθήναια, πότε και πώς χτίστηκε η πρώτη Ακρόπολη;
Περιέχονται επιπλέον χρήσιμες ιστορικές πληροφορίες, καθώς και δραστηριότητες που θα βοηθήσουν τους νεαρούς αναγνώστες να εμπεδώσουν κάποιες σημαντικές γνώσεις γύρω από αυτή τη σημαντικότατη περίοδο της ελληνικής ιστορίας.

Καλώς ήρθες στην Αρχαία Ελλάδα 7+
Καζαντζίδη Μαρία
Εικονογράφηση: Εύα Καραντινού

Ένα βιβλίο με πλούσια εικονογράφηση και απλά κείμενα που θα δώσει πολλές πληροφορίες και θα κατατοπίσει τον αναγνώστη γύρω από τον πολιτισμό –κυρίως– της κλασικής περιόδου στην Αρχαία Ελλάδα, στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ
Οι πρώτες μου 100 δραστηριότητες γνώσης και ψυχαγωγίας ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ 7+
Εικονογράφηση: Άκης Μελάχρης

Οι θεοί των αρχαίων Ελλήνων, οι άθλοι
του Ηρακλή, οι άθλοι του Θησέα, ο Τρωικός πόλεμος, η Οδύσσεια, ο Δαίδαλος και ο Ίκαρος, η αρπαγή της Ευρώπης και ο Ιάσονας και το χρυσόμαλλο δέρας, είναι από τις βασικές ιστορίες της μυθολογίας, για τις οποίες περιέχονται παιχνίδια και δραστηριότητες γνώσης σε αυτό το βιβλίο.
Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στους μικρούς αναγνώστες να εμπεδώσουν βασικά στοιχεία της κάθε ιστορίας με ψυχαγωγικό τρόπο.
ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Νέες κυκλοφορίες
NIKOΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ
18 ιστορίες θετικής σκέψης και μια πραγματική ιστορία προσωπικής υπέρβασης
«Οδοιπόρε, δεν υπάρχει δρόμος.
Ο δρόμος ανοίγει προχωρώντας»

«Οι κορυφές μέσα μας» θα μπορούσε να είναι μυθιστόρημα ή η εξιστόρηση μιας προσωπικής εμπειρίας. Θα μπορούσε να είναι η αφήγηση μιας πραγματικής ιστορίας.
Όμως, πάνω απ’ όλα είναι ένα βιβλίο θετικής σκέψης και ώθησης με 18 ακόμα ιστορίες, 18 ακόμα αλληγορίες πίστης και ελπίδας, τοποθετημένες ακριβώς στα σημεία εκείνα που ο δρόμος πάει να κλείσει και εσύ πρέπει να βρεις τη δύναμη να τον ανοίξεις.
Όπως ακριβώς και στην ίδια τη ζωή.
Εκεί, δηλαδή, που όσο ψηλά και αν φτάσει κάποιος, στο τέλος συνειδητοποιεί πως η μεγαλύτερη κορυφή βρίσκεται πάντα μέσα του!!!

Οι πιο πολύχρωμες πόλεις στον κόσμο (φωτό)

Oλόκληρες πόλεις σε πολύχρωμο καμβά.colorfuk.jpg

Techblog.gr

H Sony ακούγεται ότι θα πουλήσει το τμήμα VAIO υπολογιστών 
Sony Xperia Z1 Compact ελληνικό βίντεο παρουσίαση
O Satya Nadella νέος CEO της Microsoft
Vivo Xplay3S, Τα πρώτα reviews αναδεικνύουν τη χάρη της οθόνης QHD 1440×2560 pixel
Samsung Unpacked 5 event στην έκθεση MWC 2014
Απίστευτο βίντεο από την Apple με χρήση 100 iPhone 5s
Κερδίστε κάρτες 150 ευρώ για περιεχόμενο από το ReadPoint.gr
To Forgotify παρουσιάζει τα «άγνωστα» τραγούδια του Spotify
Έρχεται το κόκκινο Nexus 5 στις 4 Φεβρουαρίου;
Επεξεργαστής, RAM και μπαταρία τα πιο σημαντικά σε ένα smartphone

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ - ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ | Κορυφαίο σε ραδιοφωνικές μεταδόσεις!

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
"ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ"
Ο Κορυφαίο σε ραδιοφωνικές μεταδόσεις πανελλαδικά το νέο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη!


Αγαπημένο τραγούδι του ελληνικού ραδιοφώνου έχει αποδειχθεί το "Αν Κάπου Κάποτε" του Κώστα Μαρτάκη,
με το Official IFPI Airplay Chart του Media Inspector να μετρά το
νέο τραγούδι δεύτερο σε αριθμό μεταδόσεων πανελλαδικά!
Η δυνατή ερμηνευτική μπαλάντα που κέρδισε την αγάπη του κοινού, φέρει τις υπογραφές του Μάριου Ψιμόπουλου στη μουσική και της Ελένης Γιαννατσούλια στους στίχους, με τον Κώστα Μαρτάκη να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, συνοδευόμενος φωνητικά από την πολύ αγαπημένη ζεστή φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου!
Παράλληλα, η ομώνυμη 4η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Κώστα Μαρτάκη κυκλοφορεί επίσημα στα δισκοπωλεία από την Platinum Records, αποσπώντας άριστες κριτικές.
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται και οι εμφανίσεις του Κώστα Μαρτάκη με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Στέλιο Ρόκκο και την Θωμαή Απέργη σε ένα πρόγραμμα που ξεχωρίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο Κέντρο Αθηνών.
Δείτε εδώ το νέο video clip του Κώστα Μαρτάκη για το "Αν Κάπου Κάποτε"!

Κώστας Μαρτάκης - Αν Κάπου Κάποτε
Μουσική: Μάριος Ψιμόπουλος
Στίχοι: Ελένη Γιαννατσούλια
Σκηνοθεσία: Κώστας Καπετανίδης
Styling: Μάριος Κυπριώτης/ Μιχάλης Τσούκας
Grooming: Ρούλα Μαρινοπούλου
ARTIST OFFICIAL FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/martakis.kostas

2013 Platinum Records
Facebook: http://www.facebook.com/PlatinumRecordsGR
Website: www.platinumrecords.gr
YouTube: www.youtube.com/PlatinumRecordsTube
Contact: info@platinumrecords.gr

Απέκτησε ξανά την αίσθηση αφής μετά από 9 χρόνια

Απέκτησε ξανά την αίσθηση αφής μετά από 9 χρόνια
Οι ξηροί καρποί απαραίτητοι στη διατροφή ενός παιδιού

Αποτελεσματική στους σχιζοφρενείς η ψυχοθεραπεία

Γιατί οι κορυφαίοι αθλητές γοητεύουν τις γυναίκες

Η έλλειψη πρωινού στους νέους σχετίζεται με μεταβολικό σύνδρομο

Απεργούν γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία

Οι θερμίδες των χειμερινών φρούτων στη δίαιτά σας

3ο Συνέδριο Εξαγωγές ελαιολάδου στην Ελαιοτεχνία

3ο Συνέδριο Εξαγωγές ελαιολάδου στην Ελαιοτεχνία
8 - 9 Μαρτίου 2014, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, Ελληνικό-Αθήνα
Στις δύσκολες μέρες που ζούμε από οικονομικής πλευράς, δημιουργούμε μια εκδήλωση με “τάση φυγής προς τα μπρος”, μια εκδήλωση με πολλές προτάσεις για αύξηση των εξαγωγών, για νέες ιδέες. Το συνέδριο“ Εξαγωγές ελαιολάδου, η πρόκληση του ελληνικού ελαιολάδου” ήρθε να καλύψει το κενό της ενημέρωσης για αυτόν τον κλάδο και να τονίσει θέματα όπως προετοιμασία εταιρείας και προϊόντος για μια επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα, τιμολόγηση προϊόντος, inco terms διασφάλιση πληρωμής, κατοχύρωση εμπορικού σήματος, μεταφορές εξαγωγικών προϊόντων, προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη & ανταγωνιστική εξαγωγική δραστηριότητα, διαδικαστικά δασμολογικά  Κίνας – Ρωσίας, διαδικαστικά δασμολογικά Αμερικής, ασφάλιση εξαγωγικών κινδύνων, χρηματοδότηση εξαγωγών, η μεσογειακή διατροφή ισχυρό εργαλείο για την προβολή ελληνικού ελαιόλαδου, export branding: κατακτήστε τις διεθνείς αγορές με “όπλο” την εικόνα, πολυπολιτισμικό marketing, συσκευασία του ελαιολάδου ως συντελεστής προώθησης των εξαγωγών, ιδιαίτερες απαιτήσεις εργαστηριακών αναλύσεων ανά εξαγωγικό στόχο, ποιότητα ελαιολάδου κριτήριο για καλύτερες εξαγωγές, κ.ά.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=607226079316067&l=5bad1f6a02
Δηλώστε συμμετοχή για να ενημερωθείτε από ειδικούς με προτάσεις, ιδέες, προοπτικές για αύξηση των εξαγωγών σας. Το συνέδριο απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία, παραγωγό, τυποποιητή, έμπορο ελαιολάδου. Μέσα από αυτό θα ανοίξει μια καινούργια προοπτική και για την δική σας εταιρεία. Θα ακούσετε νέες προτάσεις για άμεση εφαρμογή στην δική σας επιχείρηση.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.561453880559954.1073741832.159905790714767&type=3
Ο διαγωνισμός 6ο ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ 2014 έχει δύο σκέλη. https://www.facebook.com/GoldAristion
Το πρώτο σκέλος είναι ο διαγωνισμός Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου (Ισχυρής, Μέτριας και Ελαφράς έντασης Φρουτώδους), το δεύτερο σκέλος είναι για την ανάδειξη της καλύτερης Συσκευασίας Τυποποιημένου Ελαιολάδου (Περιέκτης, Καινοτομία, Συνολική Εικόνα, Ετικέτα).
http://eleotexnia.gr/symmetoxh_aristeion_poiotita_14.pdf
Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ.: 210 7568888 info@eleotexnia.gr                  
www.eleotexnia.gr

Νικόλας Άσιμος - Σχιζοφρενοβλαβίωση /Ζωντανή εκτέλεση

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014/0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 06-02-14/21 UTC
ΧΑΜΗΛΟ 1013 ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΜΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 07/09 UTC 1015 ΣΤΟ
ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1022 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ
ΜΕΛΙΤΑ
ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07-02-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07-02-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -1 (ΜΕΙΟΝ 1) ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 08-02-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ, ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ(ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΑΠΟ 1500 ΜΕΤΡΑ).
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΕΣ.

Πορταριά Πηλίου 3Μέρες ΚΑΙ τα 2Ατομα 109(-50%)


    €109 από €220
    Έκπτωση : 50%

€109 
μόνο!  
  Αξία €220
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος €111

109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Πορταριά Πηλίου, στο Naoumidis Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καρδίτσα με 199€ από 400€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+ 2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Massage + Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρεται 1 Relax Massage με αιθέρια έλαια 30 λεπτών, 1 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 1 περιποίηση αναζωογόνησης και αντιγήρανσης  προσώπου διάρκειας 40 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και να αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρεται 1 Relax Massage με αιθέρια έλαια 30 λεπτών, 1 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 1 περιποίηση αναζωογόνησης και αντιγήρανσης προσώπου διάρκειας 40 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και να αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Ιωάννινα με 199€ από 498€ (-60%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο!
199€ από 498€ (Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε Executive Δίκλινο Δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και 1 Hamam κατ΄άτομο, ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
199€ από 498€ (Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε Executive Δίκλινο Δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και 1 Hamam κατ΄άτομο, ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Μάνη με 119€ από 250€ (-52%) για 3 ή 4 Ημέρες για έως KAI 5 Άτομα σε παραδοσιακές, πέτρινες κατοικίες με Jacuzzi Jacuzzi, Τζάκι και απέραντη Θέα στη Θάλασσα!
119€ από 250€ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι με ξύλα και απέραντη Θέα στη θάλασσα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση δωρεάν, δηλαδή 4 ημέρες απόλυτης ηρεμίας! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
119€ από 250€ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι με ξύλα και απέραντη Θέα στη θάλασσα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση δωρεάν, δηλαδή 4 ημέρες απόλυτης ηρεμίας! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Καρπενήσι με 159€ από 398€ (-60%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε Ξενοδοχείο 5*!
159€ από 398€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
159€ από 398€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Μέτσοβο με 109€ από 218€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, σε 4* Ξενοδοχείο!
109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο Ανήλιο Μετσόβου, στο 4 αστέρων Hotel La Munte Mountain Resort σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται μία χρήση της Sauna καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο Ανήλιο Μετσόβου, στο 4 αστέρων Hotel La Munte Mountain Resort σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται μία χρήση της Sauna καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Δράμα 95€ από 190€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
95€ από 190€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Δράμα στο Hotel Grand Chalet, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται 1 ώρα ελεύθερης χρήσης των Spa (Jacuzzi, Sauna, Hamam) για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
95€ από 190€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Δράμα στο Hotel Grand Chalet, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται 1 ώρα ελεύθερης χρήσης των Spa (Jacuzzi, Sauna, Hamam) για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Ορεινή Καστοριά με 109€ από 220€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Afkos Grammos Luxury Collection Boutique Hotel, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Νεστόριο Καστοριάς! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας με απεριόριστη χρήση του Υδρομασάζ, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Afkos Grammos Luxury Collection Boutique Hotel, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Νεστόριο Καστοριάς! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας με απεριόριστη χρήση του Υδρομασάζ, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Κατερίνη Πιερίας με 195€ από 390€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+ Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
195€ από 390€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας!  Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και προβολή ταινιών καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
195€ από 390€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και προβολή ταινιών καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Βόλος με 188€ από 400€ (-53%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
188€ από 400€ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο για καλωσόρισμα, 2 Παραδοσιακά Massage Ayuverda και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
188€ από 400€ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο για καλωσόρισμα, 2 Παραδοσιακά Massage Ayuverda και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Δελφοί με 99€ από 220€ (-55%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Spa!
99€ από 220€ ( Έκπτωση 55%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Delphi Palace! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Hamam και της Sauna καθημερινά, καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!
99€ από 220€ ( Έκπτωση 55%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Delphi Palace! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Hamam και της Sauna καθημερινά, καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!
Ναύπλιο με 108€ από 245€ (-56%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ!
108€ από 245€ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια πιατέλα με τυριά και αλλαντικά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
108€ από 245€ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια πιατέλα με τυριά και αλλαντικά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καϊμακτσαλάν με 250€ από 500€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Junior Suite με Πρωϊνό+Light Lunch+Prive Jacuzzi, σε 4* Ξενοδοχείο!
250€ από 500€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Kaimak Inn Spa & Resort σε Junior Suite στο Καϊμακτσαλάν, με Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχονται 2 Light Lunch, 1 μπάλα με αρωματικά άλατα για ξεχωριστή απόλαυση και αναζωογόνηση σε Prive Jacuzzi στο δωμάτιο σας και ελεύθερη χρήση του Εξωτερικού Jacuzzi, της αίθουσας μπιλιάρδου, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του Παιδότοπου για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης σε έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
250€ από 500€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Kaimak Inn Spa & Resort σε Junior Suite στο Καϊμακτσαλάν, με Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχονται 2 Light Lunch, 1 μπάλα με αρωματικά άλατα για ξεχωριστή απόλαυση και αναζωογόνηση σε Prive Jacuzzi στο δωμάτιο σας και ελεύθερη χρήση του Εξωτερικού Jacuzzi, της αίθουσας μπιλιάρδου, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του Παιδότοπου για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης σε έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λίμνη Πλαστήρα με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Hotel Titagion! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται δωρεάν ξύλα για το Τζάκι, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον άκρως χειμωνιάτικο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Hotel Titagion! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται δωρεάν ξύλα για το Τζάκι, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον άκρως χειμωνιάτικο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ζαγοροχώρια με 95€ από 200€ (-53%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ!
95€ από 200€ (Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα, στο Αρχοντικό Ζαρκάδα! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα καραφάκι Τσίπουρο κατά την άφιξη, ξύλα για το Τζάκι και παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
95€ από 200€ (Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα, στο Αρχοντικό Ζαρκάδα! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα καραφάκι Τσίπουρο κατά την άφιξη, ξύλα για το Τζάκι και παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!