Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Κράνος Διασωστικό-Δασοπυροσβεστικό της Vallfirest

Κράνος Διασωστικό-Δασοπυροσβεστικό της Vallfirest
Χαρακτηριστηκά – Πλεονεκτήματα
Ελαφρύ, συμπαγές και άνετο, ειναι κατάλληλο και για βιομηχανικές ναυτηλιακές και στρατιωτικές δραστηριότητες.
Προδιαγραφές
* Οπές Αερισμού
* Διηλεκτρική Αντοχή και αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες.
* Εσωτερικές μετωπίδες από μαλακά πυρίμαχα υλικά για μεγαλύτερη άνεση.
* Ειδικό εύκολο ανοιγμα-κλείσιμο του υποσιάγωνου
* Ειδικοί αντάπτορες σε διάφορα σημεία για εφαρμογή μεγάλης γκάμας φακών, μασκών αναπνοής, προσωπίδες και γυαλιά.
* Σύμφωνο με ΕΝ 397:2001, EN443:199
Προτεινόμενη Χρήση
Κατάλληλο για Πυροσβέστες-Δασοπυροσβέστες-Διασώστες και για εργασίες οπου απαιτείται προστασία απο θερμότητα και φωτιά κλπ.

Επαγγελματικό Radar για σκληρή χρήση. Map Overlay και παρακολούθηση 100 στόχων ΑRPA και 1,000 στόχων AIS.

Η σειρά Black Box Radar MDC-7000 έχει όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς MDC-5500 μόνο που συνδέεται με οποιαδήποτε οθόνη επιθυμείτε. Η ευελιξία αυτή προσφέρει πολλαπλές λύσεις για πλοία, ρυμουλκά, αλιευτικά ή Yachts που επιλέγουν να έχουν ίδιες οθόνες για όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό τους ή επιθυμούν μεγάλες οθόνες με χαμηλό κόστος.

οθόνη επιλογής μας και ξεχωριστό χειριστήριο
μοναδική μέθοδος ψηφιακής επεξεργασίας σήματος, που εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι πιο μικροί, μακρινοί στόχοι παρουσιάζονται ευδιάκριτα χωρίς παράσιτα
λειτουργία ‘true-trail’ για καταγραφή του ίχνους μονό των κινούμενων στόχων ακόμα και όταν το σκάφος είναι σε πορεία
overlay με χάρτη (δέχεται χάρτη C-MAP και εμφανίζει τους στόχους πάνω στο χάρτη)
ένδειξη στίγματος και απεικόνιση waypoints σε συνεργασία με GPS course-up και north-up (σε συνεργασία με GPS ή δορυφορική πυξίδα), true motion (σε συνεργασία με δορυφορική πυξίδα και speed log)
παρακολούθηση μέχρι 100 στόχων (ARPA) και έξοδος σε plotter ή PC
δυνατότητα απεικόνισης μέχρι 1,000 στόχων AIS
ο χειρισμός του Radar μπορεί να γίνει από δύο θέσεις πλοήγησης (π.χ. γέφυρα και κόντρα γέφυρα)
περιστροφή scanner 24 rpm ή 36 rpm ή 48 rpm

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT S 8040 CB RADIO

CRT S 8040 CB RADIO
40 CX AM/FM European multinorms
Output power 4W AM/FM.
UP/DW key
Backlit keys
Squelch Auto (ASQ).
SCAN function
Channel 9/19.
Microphone 6Br with UP/DW
Call beep.
External speaker plug
WARRANTY 2 YEARS

Ο άνδρας που γεννήθηκε με τον Ελευθέριο Βενιζέλο Ιστορική κωμωδία

Ο άνδρας που γεννήθηκε με τον Ελευθέριο Βενιζέλο Ιστορική κωμωδία 
Συγγραφέας: Γιάννης Παπαγιάννης
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 1 Οκτωβρίου 2018
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 496
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-161-7
Το 2013 η Άννα Μαρία Αθανασίου ξεκινάει να υλοποιήσει ένα τολμηρό όνειρο: με τη βοήθεια ενός πρώην φίλου της προγραμματιστή και τη χρηματοδότηση ενός μικρού κινηματογραφικού παραγωγού, ξεκινούν να φτιάξουν μια ταινία για τη ζωή του προπάππου της Ιάκωβου Αθανασίου, με βάση ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Το πρόγραμμα όμως ξεφεύγει από τα χέρια τους, και η ζωή του εικονικού Ιάκωβου Αθανασίου προκύπτει διαφορετική από εκείνη του πραγματικού.
Γεννημένος την ίδια ημέρα με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, ο Ιάκωβος Αθανασίου προσπαθεί ανάμεσα σε δύο εθνικές χρεοκοπίες (1893 και 1932) να επιτύχει το όνειρό του: να διοριστεί μηχανοδηγός στα τρένα. Όμως οι προσπάθειές του συνήθως ανταμείβονται με ξύλο. Ο Ιάκωβος τρώει τη στιγμή της γέννησής του ξυλιές κι αυτό το μοτίβο θα τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή.
Παράλληλα, δύο παθιασμένες ερωτικές ιστορίες, ο πραγματικός σκανδαλώδης έρωτας του Ίωνα Δραγούμη για την Πηνελόπη Δέλτα κι ο φανταστικός αταίριαστος του Ιάκωβου για την Αλεξάνδρα Μπενάκη, γεννούν το ερώτημα: μπορεί η αγάπη όλα να τα καταφέρει;
Ιστορικά πρόσωπα διατρέχουν το μυθιστόρημα και διασταυρώνονται με τους ήρωες της μυθοπλασίας: ο Βενιζέλος, ο Ανδρέας Συγγρός, ο Εμμανουήλ Μπενάκης, ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο Ίων Δραγούμης, η Πηνελόπη Δέλτα, ο Παύλος Μελάς… Η αφήγηση ξεδιπλώνεται μέσα στην ιστορία και αφηγείται την τύχη όχι μόνο του πρωταγωνιστή, αλλά και της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.
Μαύρη κωμωδία, μυθιστόρημα αιρετικό και βλάσφημο, όπου οι μύθοι καταρρίπτονται. Όμως, σύμφωνα με τη ρήση του Διονύσιου Σολωμού, «το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθινό».

Χάρι Πότερ: Έρχεται η νέα εικονογραφημένη έκδοση!


Αγαπητέ Αναγνώστη,    
Ο Χάρι Πότερ γίνεται 20 χρόνων και οι εορτασμοί για την επέτειο μόλις ξεκίνησαν! Ήρθε η στιγμή να ζήσεις από την αρχή την επική ιστορία του Χάρι Πότερ και να ταξιδέψεις ξανά στον μαγικό κόσμο του Χόγκουαρτς! Στη νέα, εικονογραφημένη έκδοση του κλασικού έργου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος, η μαγεία ζωντανεύει μέσα από την εικαστική αναπαράσταση του βραβευμένου Τζιμ Κέι.
Προπαράγγειλε τώρα το πολυτελές εικονογραφημένο βιβλίο και απόκτησέ το με 10% έκπτωση και δωρεάν παράδοση την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του!
Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΛΙΘΟΣ - ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
Δεν πρέπει να λείπει από καμία μαγική βιβλιοθήκη!
 

Έρχεται στις 25/10!
Η ζωή του Χάρι Πότερ αλλάζει για πάντα στα ενδέκατα γενέθλιά του, όταν λαμβάνει ένα γράμμα από τη διάσημη Σχολή "Χόγκουαρτς" για Μαγείες και Ξόρκια. Ο Χάρι Πότερ δεν είναι ένα συνηθισμένο αγόρι: είναι μάγος. Μια απίστευτη περιπέτεια ξεκινά...
ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟ ΤΖΙΜ ΚΕΪ!
 
Ο ΤΖΙΜ ΚΕΪ απέσπασε το Μετάλλιο Κέιτ Γκρίναγουεϊ το 2012 για την εικονογράφηση του Το τέρας έρχεται του Πάτρικ Νες. Σπούδασε εικονογράφηση στο Πανεπιστήμιο του Γουέστμινστερ και όταν αποφοίτησε εργάστηκε στη Βιβλιοθήκη και τα Αρχεία της Πινακοθήκης Τέιτ και στους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους του Κιου. Μετά την ατομική του έκθεση στη Ρίβερσαϊντ Γκάλερι του Ρίτσμοντ, τον προσέγγισε ένας εκδότης και έτσι ξεκίνησε να εργάζεται ως εικονογράφος βιβλίων. Ο Τζιμ έχει δουλέψει επίσης για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, και έχει συμμετάσχει σε ομαδική έκθεση στο Μουσείο Βικτωρίας και Αλβέρτου στο Λονδίνο. Ζει και εργάζεται στο Νορθάμπτονσαιρ.

Η ΜΑΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ
Το παγκόσμιο φαινόμενο που λέγεται ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ αποτελεί την αγαπημένη σειρά εκατομμυρίων αναγνωστών! Κυκλοφορεί σε 79 διαφορετικές γλώσσες και οι πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει τα 450 εκατομμύρια!




  
Η ΟΓΔΟΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ!
Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ
Η όγδοη ιστορία. Δεκαεννέα χρόνια μετά.
Ανέκαθεν ήταν δύσκολο να είσαι ο Χάρι Πότερ και δεν έχει γίνει καθόλου ευκολότερο τώρα που ο Χάρι εργάζεται σκληρά στο Υπουργείο Μαγείας, είναι σύζυγος αλλά και πατέρας τριών παιδιών που πηγαίνουν σχολείο. Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν του, προσπαθώντας να απαγκιστρωθεί από αυτό, ο νεότερος γιος του, ο Άλμπους, έρχεται αντιμέτωπος με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ του δε θέλησε. Καθώς το παρελθόν μπλέκεται δυσοίωνα με το παρόν, πατέρας και γιος ανακαλύπτουν τη δυσάρεστη αλήθεια: κάποιες φορές το σκοτάδι αναδύεται από μέρη που δεν το περιμένεις.

Η ΜΑΓΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΟΓΚΟΥΑΡΤΣ



ΔΕΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ 

 Χάρι Πότερ (Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ)

 Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί (Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ)

    
ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654