Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ 28-2

Νέοι τίτλοι ελληνικής πεζογραφίας

Practice in Russian Theatre - 2012

International Physical Theatre Lab in RUSSIA Group I: April 8 - 15, 2012
The Taganrog Drama Theater named after Anton Chekhov

Group II: April 27 - May 4, 2012

Rostov-on-Don Regional Academic Young People's Theatre
PARTICIPANTS: The program is designed for experienced actors, dancers, choreographers, actors of physical theatre and contemporary circus performers - performing arts practitioners with professional stage experience working in various genres, techniques and styles, interested to find new international network opportunities and collaborators.

PROGRAMME: Intensive practical training guided by the Russian theatre director and teacher Sergei Ostrenko. The programme is focused on Ostrenko's method of actor’s training, which is formed and inspired by the Russian Theatre Tradition. The Lab is a great opportunity to approach a unique methodological and practical material that will enrich your professional skills and will offer you the possibility to share an intense creative experience at a global level.
Moreover, the Lab opens the door towards the new collaboration project in Russia in autumn 2012 - the six-week period of performance creation in a Russian repertory theatre together with Russian actors and performers from different countries!
REGISTRATION: Candidates should send the following documents to physiktheater@gmail.com
Letter of motivation stating their interest in joining the Lab and the prefered Lab dates (Group I or Group II).
Detailed CV describing all specific skills and abilities.
Scanned copy of the passport.
Latest head shot and 2-3 additional photos.
Any additional material describing professional experience: web links to past projects and performances, photo, video, reviews, articles, interviews, etc.
Gallery of the past events: http://picasaweb.google.com/globtheatre
LAB PROGRAMME & MORE DETAILS: http://www.iugte.com/projects/lab
http://www.youtube.com/watch?v=8pN6pCaJhXA

Ανοιξιάτικο bazaar

2,3 & 4 Μαρτίου 2012 
Τριήμερο bazaar βιβλίων των Εκδόσεων Καστανιώτη στο 104 Κέντρο Λόγου & Τέχνης
Εμπλουτίστε και ανανεώστε τη βιβλιοθήκη σας με τα αγαπημένα σας βιβλία από τις Εκδόσεις Καστανιώτη. Στο τριήμερο ανοιξιάτικο bazaar θα βρείτε βιβλία ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, ποιητικές συλλογές, μυθιστορήματα αστυνομικής λογοτεχνίας, δοκίμια, λευκώματα και μαγειρικές, παιδική και νεανική λογοτεχνία
με έκπτωση από 50%-70%.
Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 2 Μαρτίου 15:00-22:00
Σάββατο 3 Μαρτίου 10:00-22:00
Κυριακή 4 Μαρτίου 10:00-22:00

"ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ" ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗ

"ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ"
Συγγραφέας: Αλέξανδρος Μπρέγιαννης
Είδος: Δοκίμιο
Σελίδες: 160
Σχήμα: 14 Χ 21
Κατηγορία: Διαχείριση αστικού περιβάλλοντος
ISBN 978-960-98547-5-7
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Στις μέρες μας γίνεται όλο και πιο επιτακτική η ανάγκη να προωθήσου με ένα νέο –πολύ διαφορετικό από το σημερινό– σύγχρονο μοντέλο αστικής ανάπτυξης με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας των πόλεων, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε αυτές, αλλά και τη βιωσιμότητα του ίδιου του πλανήτη. Δηλαδή να διαμορφώσουμε «Έξυπνες Πόλεις» που αναλαμβάνουν δράση σε τομείς οι οποίοι άλλοτε αποτελούσαν μονοπώλιο της κεντρικής διοίκησης, όπως η βιώσιμη πολεοδόμηση, οι αστικές αναπλάσεις, ο ενεργειακός και περιβαλλοντικός σχεδιασμός, οι μεταφορές και η κινητικότητα, η οικονομία και η απασχόληση, οι νέες τεχνολογίες κ.ά.
Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα γνωρίσουμε μέσα από σύντομες ιστορίες πώς μερικές πόλεις του κόσμου αντιμετωπίζουν με επιτυχία τα προβλήματα και τις προκλήσεις του μέλλοντος. 

Πρόκειται ουσιαστικά για βιώσιμες και ρεαλιστικές πολιτικές που έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή σε μικρή ή μεγάλη κλίμακα, γνωρίζοντας πως η αντιστροφή της πορείας στην οποία βαδίζει ο πλανήτης βρίσκεται στα χέρια των τοπικών κοινωνιών και των ενεργών πολιτών που αποφασίζουν να δράσουν και να σηκωθούν από τον καναπέ τους. Ας κάνουμε την αρχή!

Τρίτη συνάντηση της Λέσχης Αφήγησης "Λες;"

Παραμυθόβιοι και παραμυθόπληκτες, την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα κόντρα στην αλήθεια των καιρών οι Παραμυθοκόρες θα ξανασυγκεντρωθούν στο μεγάλο τραπέζι του περιοδικού ΔΙΑΒΑΖΩ.
Και για του παραμυθιού το αληθές διαβάστε τι προηγήθηκε:
"Οι ιστορίες ξεπήδησαν στον κόσμο τη στιγμή που ο άνθρωπος γεννήθηκε και από τότε είναι ένας πιστός σύντροφος. Μέσα από τις ιστορίες, ο άνθρωπος προσπάθησε να εξηγήσει τον κόσμο του και να βάλει σε τάξη το χάος. 

Οι ιστορίες υπήρξαν πάντα παρηγοριά στους πόνους της ζωής, επιφώνημα χαράς σε στιγμές ευτυχισμένες, ένας τρόπος να εκφράσει ο άνθρωπος όνειρα και ελπίδες, να αντιμετωπίσει φόβους και να εκπληρώσει επιθυμίες. Οι ιστορίες σού λένε πού ήσουν και πού χρειάζεται να πας.
Στόχος είναι οι συναντήσεις της Λέσχης Αφήγησης να γίνονται μια φορά το μήνα. Μέχρι τώρα έχουν γίνει δύο συναντήσεις, στις 21 Δεκεμβρίου, ημερομηνία όχι τυχαία, καθώς παραδοσιακά τη νύχτα του χειμερινού ηλιοστασίου οι άνθρωποι έλεγαν παραμύθια για να ξορκίσουν το σκοτάδι και να φέρουν το φως, και στις 26 Ιανουαρίου. Άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους έκατσαν γύρω από ένα τραπέζι, μοιράστηκαν ιστορίες και έπαιξαν αυτοσχεδιαστικά παιχνίδια, έγιναν μια παρέα.
Η είσοδος στη Λέσχη Αφήγησης «Λες;» είναι ελεύθερη και το μόνο που χρειάζεται να φέρετε μαζί σας είναι μια ιστορία."
Σας περιμένουμε!

Δελτίο Τύπου Αρχιπέλαγος: Παραπέμπεται στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων το λιμεναρχείο Νάξου

Παραπέμπεται στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων το λιμεναρχείο Νάξου
Η μηνυτήρια αναφορά και το πλήθος καταγγελιών που έχει καταθέσει το
ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας οδήγησαν την Εισαγγελία Νάξου στην παραπομπή του τοπικού λιμεναρχείου στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, στο πλαίσιο διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης για τους χειρισμούς του στην αντιμετώπιση της καταστροφικής αλιείας στις νότιες Κυκλάδες. 
Οι αξιωματικοί του λιμεναρχείου Νάξου θα ελεγχθούν για τα αδικήματα της παράβαση καθήκοντος και της ηθικής αυτουργίας, ενώ ενώπιον της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων έχει ήδη καταθέσει ο δ/ντης του Αρχιπελάγους, Θοδωρής Τσιμπίδης.
Η κατάσταση στις νότιες Κυκλάδες, με επίκεντρο τα Κουφονήσια, από τη συνεχιζόμενη παράνομη αλιευτική δραστηριότητα δυναμιτιστών και πεζοτρατών είναι κυριολεκτικά εκτός ελέγχου. Η καθημερινή παραβίαση της αλιευτικής νομοθεσίας και του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την αλιεία στη Μεσόγειο (ΕΚ 1967/2006) είναι κατάφωρη, καταλύει οποιαδήποτε μορφή κράτος δικαίου και θέτει σε ομηρία όποιους αλιείς επιλέγουν να ψαρεύουν με νόμιμες μεθόδου.
Χαρακτηριστικό της ασυδοσίας που επικρατεί στην περιοχή είναι το περιστατικό που ακολούθησε τη σύλληψη 64χρονου στο χωριό Γαλανάδο στις 14/2 για κατοχή 272 κιλών δυναμίτιδας από την αστυνομία. Μετά την ευρεία δημοσιότητα που λαμβάνει το θέμα (διαβάστε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου που δημοσίευσε το ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ στις 17/2), το λιμεναρχείο Νάξου αναπόφευκτα στοχοποιείται για την αδράνεια που έχει επιδείξει στην καταπολέμηση της παράνομης και καταστροφικής αλιείας στην περιοχή δικαιοδοσίας του. 

Το πρωί του Σαββάτου (18/2) περιπολικό του λιμεναρχείου σπεύδει σε περιοχή των Κουφονησίων για να ελέγξει παράνομη αλιευτική δραστηριότητα από πεζότρατα. 
Το αλιευτικό σκάφος απομακρύνεται εσπευσμένα από την περιοχή, αφήνοντας ωστόσο πίσω του τα αλιευτικά του εργαλεία (δίχτυα, σχοινιά). 
Το περιπολικό φτάνει στην περιοχή, μπλέκονται οι προπέλες του στα παρατημένα δίχτυα, μπάζει νερά και κινδυνεύει να βυθιστεί…
Τελικά, αλιείς που προστρέχουν για βοήθεια, σώζουν το σκάφος και την…τιμή του λιμενικού Σώματος. 

Μετά από δύο μέρες, τόσο η ίδια πεζότρατα, όσο και οι δυναμιτιστές συνεχίζουν απρόσκοπτα να αλιεύουν παράνομα!
Το ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, έχοντας πλήρη και σαφή εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στα νησιά του Αιγαίου αναφορικά με την παράνομη και καταστροφική αλιεία υποστηρίζει ότι το φαινόμενο δεν διογκώθηκε ελλείψει πόρων και εξοπλισμού των λιμεναρχείων. 

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, η εντοπιότητα των υψηλόβαθμων στελεχών του λιμενικού σώματος σε συνδυασμό με βαθιά ριζωμένες νοοτροπίες ακυρώνουν τις πιθανότητες ουσιαστικής αντιμετώπισης του προβλήματος και αδρανοποιούν την όποια βούληση μπορεί να υπάρξει. 
Τα άτομα - βομβιστές είναι γνωστοί και η δράση τους αποσιωπάται από τον εκφοβισμό, των ωχαδερφισμό, τους φραγμούς που επιτάσσει η επίπλαστη αλληλεγγύη στους κόλπους των μικρών νησιωτικών κοινοτήτων ακόμα και από τον σκόπιμο αλληθωρισμό των λιμενικών αρχών.
Είναι χαρακτηριστικό ότι όσα στελέχη λιμεναρχείων αποσπάστηκαν από αυτή τη νοοτροπία και αφοσιώθηκαν στον σκοπό για τον οποίο βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σώμα έχουν καταφέρει σημαντικές επιτυχίες στον τομέα της καταπολέμησης της καταστροφικής αλιείας. 

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα συνιστά η Σάμος, όπου τα τελευταία δύο χρόνια, και με τη συνεργασία των παράκτιων αλιέων, υπάρχει κάθετη μείωση των περιστατικών της παράνομης αλιείας σε ποσοστό άνω του 50%, ενώ αντίστοιχη μείωση εμφανίζουν και τα περιστατικά εκβρασμών θαλάσσιων θηλαστικών και χελωνών στην περιοχή. 
Ανάλογη αποτελεσματικότητα έχει επιδείξει και το λιμεναρχείο Πειραιά, το οποίο έχει προβεί το τελευταίο εξάμηνο σε δεκάδες κατασχέσεις παράνομων αλιευμάτων.
Η οικονομική κρίση δεν αποτελεί δικαιολογία γα την αδυναμία αντιμετώπισης της καταστροφικής αλιείας. 

Ο σεβασμός απέναντι στους κοινούς πόρους των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και η ανόθευτη συνεργασία μεταξύ τοπικών κοινωνιών, επαγγελματιών αλιέων, υπηρεσιών και οργανισμών που αγωνίζονται για την προστασία τους μπορούν να διαμορφώσουν μία διαφορετική πραγματικότητα, αποκαθιστώντας ξεχασμένες κοινωνικές αξίες και αποβάλλοντας νοοτροπίες που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.

Διαγράψτε το ιστορικό περιήγησης της Google μην βγουν τα μυστικά σας στη φόρα

Διαγράψτε το ιστορικό περιήγησης της Google μην βγουν τα μυστικά σας στη φόρα

Σε λίγες μέρες, 1 Μαρτίου, η Google αλλάζει την  πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων της, ώστε να μπορέσει να συγκεντρώσει και να αποθηκεύσει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών της.
Αλλά υπάρχει τρόπος με 3 βήματα να διαγράψετε.....
Read more: http://www.i-diadromi.com/2012/02/google_24.html

.::Με Τη Θεια Μου Την Κοντύλω - Δόμνα Σαμίου::.

Τριήμερο στην Αράχωβα μόνο με 95€!!!

Αράχωβα:95€ για 3ήμερο για 2 άτομα
Νέοι Πόροι: 85€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Βυτίνα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Πήλιο, Τσαγκαράδα: 148€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καϊμακτσαλάν, Αίγλη 94€ για τριήμερο


Γνωρίστε τις ομορφιές της Μακεδονίας σε τιμές που δεν ξαναέγιναν...

Νέοι Πόροι: 85€ για 3ήμερο για 2 άτομα
Άγιος Παντελεήμονας - Φλώρινα: 129€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Ελατοχώρι, Πιερίας: 94€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καϊμακτσαλάν, Αίγλη 94€ για τριήμερο

ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

MEDLABΝΕWS.GR
Γενικά και ειδικά θέματα υγείας, διατροφής, ομορφιάς, πρόληψης  

Γράφεται από γιατρούς
Τι είναι ο ρευματολόγος και για ποιους λόγους πρέπει να τον επισκεφτείτε;                          
Read more
Έχει το παιδί σας πυρετό; Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε.
Read more
Ποιοί κινδυνεύουν από διαβήτη; Τι συμπτώματα μπορεί να έχει και τι εξετάσεις πρέπει να κάνει ο διαβητικός;
Read more
Παντζάρια, ένα ισχυρό φάρμακο που μας δώρισε η φύση.

Read more

Αυξάνονται οι διαγραφές «φίλων» στο Facebook

Αυξάνονται οι διαγραφές «φίλων» στο Facebook
Τα τηλέφωνα της Samsung ακούνε… Opera

Η ιδιωτικότητα «καίει» το Facebook

«Μην περνάτε πολύ χρόνο στο Twitter»

Τα νέα ταξιδεύουν από τη Βαρκελώνη

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά πάνω από 40 οι πολιτικοί με εμβάσματα χρημάτων στο εξωτερικό

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ DAILYNEWS24.GR
Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά πάνω από 40 οι πολιτικοί με εμβάσματα χρημάτων στο εξωτερικό

Κούρεμα και για τις οφειλές ιδιωτών στις τράπεζες

Δίχως καύσιμα από το Ιράν η Ελλάδα. Διαψεύδουν την πληροφορία τα Ελληνικά Πετρέλαια

Η συντριπτική πλειοψηφία των γερμανών πολιτών τάσσεται κατά του πακέτου διάσωσης

Μπάνιο με μπύρες για την Μέρκελ

Ο Σαμαράς ακύρωσε τα σενάρια συγκυβέρνησης

Ο Σαμαράς ακύρωσε τα σενάρια συγκυβέρνησης
"Μην ακούω τώρα περί ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνησης. Το ΠΑΣΟΚ χαμένο είναι και δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει. Θέλει να φαινόμαστε παρέα, για να μας κάνει και εμάς ζημιά. Συνενόχους ψάχνουν και κοιτάνε πίσω". [...]
Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει… μόνο στη Βουλή

Το ΠΑΣΟΚ μοιάζει σήμερα να υπάρχει μονάχα στη Βουλή. Και εκεί ακόμη όμως, έχει προ πολλού απολέσει την κοινοβουλευτική δεδηλωμένη, και εμφανίζεται πολυδιασπασμένο. [...]
“Ζούμε χωρίς εθνική υπερηφάνεια”

"Ζούμε δίχως εθνική υπερηφάνεια, ποιος φταίει και τελικά το τρίπτυχο θρησκεία -πατρίδα - οικογένεια ή το δίδυμο Ορθοδοξία - Ελλάδα έχουν αποκτήσει αρνητική διάσταση στην καθημερινή μας διάλεκτο;". [...]

Μια (ακόμη) μεγάλη επιστροφή

Μια (ακόμη) μεγάλη επιστροφή
"Η Αριστερά θα έπρεπε σήμερα να προβάλει, με αξιώσεις κοινωνίας και όχι με εσωκομματικές συνταγές, την εθνική στρατηγική για την πολιτική σωτηρία της χώρας και για την προοπτική της επόμενης μέρας". [...]
Ο Βορίδης και η αυτοδυναμία

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η θέση που διατυπώνει ο Μάκης Βορίδης για την «επόμενη μέρα» των εκλογών, την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας ή την επιδίωξη συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, όπως συζητείται σε διάφορους κύκλους. [...]
Ο Τόμσεν “τελειώνει”

Σε αντίθεση με τον Πολ Τόμσεν και τον Κλάους Μαζούχ, το τρίτο μέλος των επιτηρητών της τρόικας, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ματίας Μορς, αναμένεται να παραμείνει στη θέση του. [...]
Οι Γερμανοί ετοιμάζονται για “απόβαση” στην Ελλάδα

Αφορά την «απόβαση» στο ελληνικό δημόσιο 160 στελεχών οικονομικών υπηρεσιών της Γερμανίας, που θα φτάσουν στην Αθήνα με στόχο να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα και τη λειτουργία του φορολογικού μηχανισμού της χώρας μας. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
«Δε θα τους αφήσουμε να μας σκοτώσουν. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!» Διαδώστε το !!!
Περίεργες μαρτυρίες Εβραίων - Βίντεο

Προετοιμάζουν τον στρατό για την αντιμετώπιση διαδηλώσεων;

Γολγοθάς για 7μελή οικογένεια [Video] Διαδώστε το !!

Χρεωκοπεί η Ελλάδα για να μην χρεωκοπήσει το τραπεζικό σύστημα.

ΔΗΜΌΣΙΑ ΔΙΑΒΟΎΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΝΌΜΟΥ «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΙΟΣ ...!!!

ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΥΓΟΜΑΧΕΙ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΞΙΦΟΥΛΚΕΙ

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Φτάνει πια με «τους δήθεν δικούς μας» (από αριστερά/δεξιά) σωτήρες
ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ.Βάσεις… πολιτισμού

Συρία: Οι Κούρδοι μποϊκοτάρουν το δημοψήφισμα και οικοδομούν την αυτονομία τους

ΔΟΜΝΑ ΣΑΜΙΟΥ - ΝΑ ΜΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ

FT: Οι Ευρωπαίοι επανιδρύουν το ελληνικό κράτος Οι πιστώτριες χώρες της Ευρώπης απαιτούν 38 συγκεκριμένες αλλαγές

Το Εξπρές του Μεσονυχτίου στις Τουρκικές Φυλακές για τους Κούρδους Ανήλικους Πολιτικούς Κρατούμενους

"Υπάρχει η Ελλάδα του καθήκοντος, του χρέους και της τιμής"

Γ. Μανιάτης: Απάντηση στο Ελληνικό Ινστιτούτο Υδρογονανθράκων

πΓΔΜ: Ανοίγει εκ νέου ο φάκελος του αεροπορικού δυστυχήματος του 2004

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ Ν.ΚΟΡΕΑΣ - ΗΠΑ Με «ιερό πόλεμο» απειλεί η Β. Κορέα

ΑΠΕΔΩΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ Ενα βήμα πιο κοντά στην ένταξη η Σερβία

Σύγκρουση στη ψευβουλή για ανέγερση θεολογικής σχολής Έρευνα για την «παραχώρηση» γης στη Μια Μηλιά

Κυματίζουν σημαία «ανεξάρτητης» Δ. Θράκης Προκλητικές τουρκικές κινήσεις πυροδοτούν έντονες αντιδράσεις

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Σε μετρητά και εξοπλισμό Εξωδικαστικός συμβιβασμός μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Siemens

Στόχος οι ριζικές αλλαγές Αλλαγές στον τρόπο μεταθέσεων των ένστολων φέρνει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Ξεχειλίζει η αντι-αμερικανική οργή Σκηνές χάους στο Αφγανιστάν, εμπρησμοί και πυροβολισμοί σε πολλές πόλεις

Επίθεση Πούτιν στο περιοδικό TIME για «ρωσοφοβία» και «πουτινοφοβία''

Οι Ελβετοί «πάγωσαν» τρεις λογαριασμούς του Λ. Λαυρεντιάδη Σύμφωνα με τη γερμανική Sueddeutsche Zeitung

Η Κυπριακή Δημοκρατία ως κάρφος στην Τουρκία

Μπλόκαρε και ο ελληνο-ιταλικός αγωγός φυσικού αερίου

Τα πετρέλαια, η Τουρκία και η ανακήρυξη ΑΟΖ

«Ο μετασχηματισμός της Τουρκίας. Από την κεμαλική κυριαρχία στον ισλαμικό νεοφιλελευθερισμό»

Μία εξαιρετική ιδέα

Αυξήσεις φόρων φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο - Επικίνδυνα καλλυντικά στο εμπόριο. Έρευνα σοκ! - "Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις" Γιούνγκερ και Σόϊμπλε συζητούν για τρίτο πακέτο σωτηρίας!!!

"Λευκή περιστερά" η Siemens με διακόσια εκατομμύρια ευρώ
Ανάρπαστοι οι 24 τόνοι πατάτας Νευροκοπίου. Νέα άφιξη το επόμενο Σάββατο.

Επικίνδυνα καλλυντικά στο εμπόριο. Έρευνα σοκ!

Αυξήσεις φόρων φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

"Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις" Γιούνγκερ και Σόϊμπλε συζητούν για τρίτο πακέτο σωτηρίας!!!

Υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, τάσσεται ο γερμανός ΥΠΕΣ

Κρασί με ετικέτες του Χίτλερ κάνουν θραύση σε πωλήσεις σε Γερμανία και Αυστρία

Ως την Τετάρτη οι αιτήσεις για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών

Στο πόδι ολόκληρη γειτονιά από τις κραυγές ηδονής 23χρονης φοιτήτριας!!!

Γυμνή διαμαρτυρία...

Μεσαιωνικό μενταγιόν στο στομάχι καρχαρία

Κρατούμενοι δραπέτευσαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

Βόμβα σε βαγόνι του Μετρό

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για σήμερα Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Κέϊκ πορτοκαλιού με σιρόπι

Νέα σε τίτλους από το e-Pontos

Νέα από το e-Pontos
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ "Η ΑΜΙΣΟΣ"
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΑΙ - ΚΟΜΝΗΝΟΙ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ «ΟΙ ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ» ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΗΤΗΣ "ΕΥΞΕΙΝΟΣ"