Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν την Πέμπτη 19 Ιουλίου:

Στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν την Πέμπτη 19 Ιουλίου:
Τελικός στόχος του Μνημονίου η Γεωπολιτική Εκμηδένιση της Ελλάδας

Δύο χρόνια μετά την εφαρμογή του Μνημονίου επιβεβαιώνεται ότι ο στόχος δεν ήταν οικονομική εξυγίανση, αλλά να βγει η χώρα εκτός μάχης έτσι ώστε να μην είναι παρούσα στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.
• Πώς το Μνημόνιο κατέστρεψε μεθοδικά όλες τις εθνικές δομές, μετατρέποντας την Ελλάδας σε καταρρέον κράτος.
• Και η Κύπρος στο στόχαστρο ίδιας μεθόδευσης.
• Οι περικοπές ανατρέπουν μετά από 38 χρόνια το μοντέλο άμυνας της Ελλάδας, το οποίο βασιζόταν στην ισχυρή αεροπορία.
Διαβάστε ακόμη στα «Επίκαιρα»:
- Αποκλειστικό: Aμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ αποφασίζει η ελληνική κυβέρνηση!
- Απίστευτο: Ξόδεψαν εκατομμύρια για να εκπαιδεύσουν πιλότους πυροσβεστικών αεροσκαφών, και τώρα προσλαμβάνουν νέους.
- Παρασκήνιο: Πώς πάγωσαν έξι μεγάλες επενδύσεις και χάθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Συνεντεύξεις:
- Πανίκος Παπανικολάου, πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής:
• Προσπαθούμε να έχουμε επιρροή στα κέντρα αποφάσεων.
• Το ΣΑΕ είναι νεκρό...
- Σίμος Κεδίκογλου, κυβερνητικός εκπρόσωπος: φορείς θα συγχωνευθούν και θα καταργηθούν αλλά απολύσεις δεν θα γίνουν.
- Ρένα Δούρου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Το Μνημόνιο οδηγεί τη χώρα εκτός ευρώ.

Νέος τίτλος: Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, του Philip Kerr

Σας ενημερώνουμε πως κυκλοφορεί σε επίτομη έκδοση Η τριλογία του Βερολίνου, του Philip Kerr, ένα από τα αριστουργήματα της νουάρ λογοτεχνίας. 
Με φόντο τη γερμανική πρωτεύουσα, τη θυελλώδη εποχή του Β΄ Παγκόσμιου πολέμου, o ντετέκτιβ Μπέρνι Γκούντερ αναλαμβάνει τρεις διαφορετικές σκοτεινές υποθέσεις που συνθέτουν την Τριλογία του Βερολίνου.

Ενημέρωση από Disabled.GR και περιοδικό Αυτονομία (ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ)

Καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν πολλοί αναγνώστες έχουν φύγει για διακοπές. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί η τεράστια πτώση στην αναγνωσιμότητα; Φίλοι και φίλες, από εκεί που το http://www.disabled.gr/ δεχόταν 250.000 αναγνώστες το μήνα έφτασε να δέχεται 170.000 και ίσως και λιγότερους. Λέτε να φταίει και η οικονομική κρίση; Από ένα κείμενο που διάβασα πριν από καιρό είναι πολλές αυτές οι συνδέσεις ίντερνετ που έχουν καταργηθεί.
Ας μπούμε στο θέμα μας:
Το νέο τεύχος του περιοδικού Αυτονομία έχει εκδοθεί και θεωρητικά πρέπει να το έχετε πάρει όλοι όσοι είσαστε συνδρομητές. Σε ψηφιακή μορφή εικόνας μαζί με τις φωτογραφίες και τις διαφημιστικές του καταχωρήσεις μπορεί να το βρείτε στη διεύθυνση http://issuu.com/disability_now/docs/a86?mode=embed ενώ όλα τα προηγούμενα τεύχη από το 1993 μέχρι σήμερα βρίσκονται online στο http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2475
Το Ι.Κ.Α. ετοιμάζεται να κάνει μηνύσεις στους αναπήρους «μαϊμού» αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα με τις απάτες που δημιουργούνται από τους υπαλλήλους του. Διαβάστε τη σχετική εγκύκλιο στη διεύθυνση
http://www.disabled.gr/lib/?p=46256 και προσέχετε επειδή κάτω από πολύ εύκολες συνθήκες μπορεί ο καθένας ακόμη και με πάρα πολύ σοβαρή αναπηρία να εκπέσει στην κατηγορία της «μαϊμού».
Νέα απογραφή συνταξιούχων και επιδοματούχων του Ι.Κ.Α. γίνεται και μπορείτε να διαβάσετε ένα σχετικό δελτίο τύπου του Ι.Κ.Α. στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=46150
Με δελτίο τύπου το Ι.Κ.Α. και υπόσχεται πως θα δώσει ένα τέλος στις καθυστερήσεις των ΚΕΠΑ από το Σεπτέμβριο. Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου στο
http://www.disabled.gr/lib/?p=46140
Θα θυμόσαστε πως έχει καταργηθεί η απαίτηση για ουροδυναμική από το ΕΟΠΥΥ για την προμήθεια καθετήρων για διαλείποντες καθετηριασμούς. Διαβάστε σχετικά το http://www.disabled.gr/lib/?p=45976
Εκτός από τους διαλείποντες καθετηριασμούς υπάρχουν και άλλοι εναλλακτικοί τρόποι για την εκκένωση της ουροδόχου κύστεως που πολύ εύστοχα περιγράφονται στο http://www.disabled.gr/lib/?p=46234 και πρέπει να διαβαστούν από τους αναγνώστες με παραπληγίες και με τετραπληγίες. Περιλαμβάνουν αρκετές πληροφορίες καλά ταξινομημένες.
Ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον κείμενο για τις πλύσεις στην ουροδόχο κύστη μπορείτε να διαβάσετε στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=46223
Η ουροσυλλογή στο αεροπλάνο ήταν πάντα ένα σοβαρό πρόβλημα για κάθε παραπληγικό και τετραπληγικό που πρέπει να ταξιδέψει σε μεγάλα ταξίδια. Το http://www.disabled.gr/lib/?p=46208 είναι εξαιρετικό κείμενο και αρκετά πληροφοριακό που ταξινομεί ιδέες και τεχνικές.
Στο
http://www.disabled.gr/lib/?p=46191 υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο για την πλύση της ουροδόχου κύστεως με αντιβιοτικό που αξίζει να διαβαστεί. Όμως προσοχή: Δεν κάνουμε τίποτα χωρίς να ρωτήσουμε κάποιο πολύ εξειδικευμένο ιατρό.
Ένα νέο ερευνητικό πρόγραμμα ισχυρίζεται πως είμαστε κοντά στη θεραπεία των κακώσεων νωτιαίου μυελού. Διαβάστε σχετικά στο http://www.disabled.gr/lib/?p=45885
Επίσης νέο ερευνητικό πρόγραμμα με βλαστοκύτταρα αυτή τη φορά για την «θεραπεία» των κακώσεων νωτιαίου μυελού μπορείτε να διαβάσετε στο
http://www.disabled.gr/lib/?p=45886 αλλά πρέπει να ξέρετε πως η θεραπεία δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη και θα περάσουν ίσως και αιώνες για να γίνει κάτι και αυτό το κάτι πολύ πιθανό να μην είναι με βλαστοκύτταρα.
Δύο κείμενα διαμαρτυρίας από το δικηγόρο Σπύρο Ζέγκο μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο για τα απροσπέλαστα πεζοδρόμια στο δήμο Αθηναίων στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=46251 και το δεύτερο για τις κλειδωμένες τουαλέτες στο λιμάνι του Πειραιά στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=46247
Ο Βασίλης ο Τσούγκαρης έχει θυμώσει με όλα αυτά που συμβαίνουν στο «σύστημα» υγείας και στο ΕΟΠΥΥ και έγραψε το
http://news.disabled.gr/?p=45993
Στο μεταξύ στο http://news.disabled.gr/ θα βρείτε όλες τις ειδήσεις που ενδιαφέρουν την κοινότητα των ανθρώπων με αναπηρίες σε προσπελάσιμη μορφή. Το http://news.disabled.gr/ ενημερώνεται καθημερινά με οτιδήποτε φρέσκο.
Πολλούς χαιρετισμούς http://www.disabled.gr/ και περιοδικό Αυτονομία

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΑΒΑΖΩ - ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ- ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 (Νο 531)

ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Σας περιμένουμε σε ένα δεκαήμερο παζάρι βιβλίου με πολλές προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους σε τιμές έκπληξη από 3,33 € έως 9,99 €! Από την Τετάρτη 18 Ιουλίου έως και το Σάββατο 28 Ιουλίου, σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) με πολλές προσφορές βιβλίων: ελληνική και μεταφρασμένη λογοτεχνία, βιογραφίες, δοκίμια, σύγχρονα και κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, παιδικές εγκυκλοπαίδειες και πολλά άλλα βιβλία για όλα τα γούστα.
Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές από -50% έως -75% αριστουργήματα του 20ού αιώνα, λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, αστυνομικές περιπέτειες και θρίλερ από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους, ενδιαφέρουσες βιογραφίες γραμμένες από έγκυρους μελετητές, δοκίμια και μελέτες από κορυφαίους διανοούμενους, χρονικά και μαρτυρίες, καθώς και άλλες εκδόσεις ποικίλης θεματολογίας που ικανοποιούν διαφορετικές προτιμήσεις αλλά και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Τέλος, οι μικροί αναγνώστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού έχουν να επιλέξουν συναρπαστικά βιβλία ανάμεσα σε εγκυκλοπαίδειες της σειράς Larousse, σε βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, σε εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία.
Επιπλέον, με αγορές άνω των 20 ευρώ κερδίζετε 2 ευρώ και με αγορές άνω των 30 ευρώ κερδίζετε 3 ευρώ!
Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 9.00-16.00
Σάββατο: 9.30-14.30
Σας περιμένουμε με καλή μουσική, δροσερούς χυμούς και καλοκαιρινή διάθεση!
Ελάτε να ξεφυλλίσετε και να διαλέξετε τα βιβλία των διακοπών σας!
ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΟ!

ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ 2012

ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ 2012
Από : 18/7/2012 Έως : 29/7/2012
Διοργάνωση : Η έκθεση συνδιοργανώνεται από το Δήμο Χανίων, την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ – ΚΑΜ και την «ΙΡΙΔΑ
Τόπος : Μεγάλο Αρσενάλι
Ώρα : 11.00 – 14.00 και 19.00 – 23.00
Είσοδος : ελεύθερη
Την Τετάρτη 18 Ιουλίου και ώρα 20.30 ανοίγει τις πύλες της στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου η Ετήσια Γενική ΄Εκθεση των Μελών του Συλλόγου Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων «ΙΡΙΣ» με τίτλο “ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ 2012». Η ΄Εκθεση συνδιοργανώνεται από το Δήμο Χανίων, την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ – ΚΑΜ και την «ΙΡΙΔΑ» και περιλαμβάνει έργα Ζωγραφικής, Αναλογικής και Εικαστικής Φωτογραφίας, Αγιογραφίας, Κεραμεικής, Κολλάζ, Ζωγραφικής σε μετάξι, πέτρα και γυαλί, Ξυλογλυπτικής, Καλλιτεχνικές Διακοσμητικές Κατασκευές, Παραδοσιακές και Πορσελάνινες κούκλες, κ.α.
Ας σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων «ΙΡΙΣ» ιδρύθηκε το 1997, με σκοπό την καλλιέργεια και την προβολή της γυναικείας καλλιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης, τη δραστηριοποίηση των γυναικών των Χανίων, αλλά και τη συνεργασία με κάθε άλλο φορέα με παραπλήσιους σκοπούς, καθώς και την αμοιβαία, ένθερμη υποστήριξη των μελών του ως δημιουργών.
Εκτός από τις αμιγείς Γενικές ή επί μέρους Εκθέσεις του Συλλόγου, τα Μέλη της «ΙΡΙΔΑΣ» έχουν συμμετάσχει σε Εκθέσεις που διοργάνωσαν διάφοροι θεσμικοί φορείς του τόπου, ο Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός» (Αθήνα) και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αλλά και εκπροσώπησαν την Ελλάδα σε διεθνές Φεστιβάλ της UNESCO, στη Θεσσαλονίκη.
Διάρκεια Έκθεσης: Από 18 Ιουλίου έως και 29 Ιουλίου 2012
Ωρες Λειτουργίας : Καθημερινά 11.00 – 14.00 και 19.00 – 23.00

Παράσταση Παραδοσιακών χορών 2012 «Από την Κρήτη ως τη Θράκη»

Παράσταση Παραδοσιακών χορών 2012 «Από την Κρήτη ως τη Θράκη»
18/7/2012
Διοργάνωση : Σχολή χορού «Εν Χορώ»
Τόπος : Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ
Ώρα : 21:30  Είσοδος : ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σχολή χορού «Εν Χορώ»
Παράσταση Παραδοσιακών χορών 2012
«Από την Κρήτη ως τη Θράκη»
Η σχολή χορού “Εν Χορώ” σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε ένα χορευτικό ταξίδι στην παράδοση της Ελλάδος με την παράσταση παραδοσιακών χορών που έχει τίτλο “Από την Κρήτη ως τη Θράκη”.
Η παράσταση έχει σκοπό να παρουσιάσει στο κοινό χορούς και χορευτικά δρώμενα από τις περιοχές της Κρήτης, των νησιών του Αιγαίου και του Ιονίου, της Ηπειρωτικής Ελλάδας (Πελοπόννησος, Θεσσαλία, Ήπειρος), της Δ. Μακεδονίας, της Δυτικής και Βόρειας Θράκης καθώς και χορούς από τις πατρίδες του Πόντου, με πιστά αντίγραφα των στολών κάθε περιοχής.
Πενήντα και πλέον μικροί και μεγάλοι χορευτές σας περιμένουν να ταξιδέψετε μαζί από την Κρήτη στη Θράκη.

Όοοολοι φέτος πάμε Σαντορίνη

Σαντορίνη:255€ 4ήμερο all inclusive για 2 άτομα
Σαντορίνη:255€ 4ήμερο all inclusive (Διαμονή, Πρωινό, Μεσημεριανό, Βραδινό, Ποτά) για 2 άτομα σε δίκλινο δώμάτιο, wellcome drink, ποτά, αναψυκτικά, καφές, σνακς σε απεριόριστή ποσότητα. Απολαύστε τη διαμονή σας σε super τιμή!
Σαντορίνη Villa Happening - €147 για 4ήμερο για 2 άτομα στο Ημεροβίγλι

Σαντορίνη Villa Happening - €147 για 4ήμερο για 2 άτομα στο Ημεροβίγλι.Σε ένα από τα πιο ρομαντικά νησιά του Αιγαίου απολαύστε ρομαντικές μέρες και νύχτες στην καλντέρα και στις μοναδικές παραλίες της, μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!

Σαντορίνη, Καμάρι: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα για τον Ιούλιο

Σαντορίνη, Καμάρι: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα για ολόκληρο τον Ιούλιο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στο όμορφο Καμάρι με πισίνα, πρωινό και ένα γεύμα 2 άτομων στο πιο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του νησιού! Φύγαμε τώρα!

Σαντορίνη: 279€ για 6ήμερο για 2 άτομα για όλο τον Αύγουστο

Σαντορίνη, Περίσσα: 279€ για 6ήμερο για 2 άτομα για όλο τον Αύγουστο. Η μαύρη παραλία σας περιμένει να κολυμπήσετε στα γαλανά νερά της! Μήπως ήρθε η ώρα να δείτε από κοντά το διάσημο ηλιοβασίλεμα?

Σαντορίνη: 49€ για 3ήμερο για 2 άτομα για Ιούλιο και Σεπτέμβριο

Σαντορίνη: 49€ για 3ήμερο για 2 άτομα για Ιούλιο και Σεπτέμβριο σε ξενοδοχείο με πισίνα. Τέτοια προσφορά δεν έχει ξαναγίνει! Φέτος το Touristorama δεν κάνει προσφορές κάνει Δώρα...

Σαντορίνη: 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο πανέμορφο Καμάρι

Σαντορίνη: 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο πανέμορφο Καμάρι.Μια μοναδική προσφορά για το πιο ατμοσφαιρικό νησί του Αιγαίου, καλντερίμια, μαγικά ηλιοβασιλέματα, μοναδικές παραλίες και όλα αυτά σε μια τιμή καταπληκτική!

Σαντορίνη, Φηροστεφάνι: 150€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε 4άστερο ξενοδοχείο για Αύγουστο

Σαντορίνη, Φηροστεφάνι: 150€ για 3ήμερο για 2 άτομα για ολόκληρο τον Αύγουστο σε 4άστερο ξενοδοχείο με πρωινό και ένα μπουκάλι Σαντορινιό κρασί στο δωμάτιο. Γη σπαρμένη από λάβα, άγριες παραλίες και πολυτέλεια στη διαμονή σας! Κλείστε το τώρα!

Σαντορίνη, Φηροστεφάνι: 225€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε 4άστερο ξενοδοχείο για τον Αύγουστο

Σαντορίνη, Φηροστεφάνι: 225€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε 4άστερο ξενοδοχείο για όλόκληρο τον Αύγουστο με πρωινό και κρασί στο δωμάτιο. Απολάυστε το ξεκουστό ηλιοβασίλεμα και κάντε τις βόλτες σας στα σοκάκια των Φηρών! Φέτος πάμε όλοι Σαντορίνη!

Σαντορίνη, Φηροστεφάνι: 165€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε 4άστερο ξενοδοχείο

Σαντορίνη, Φηροστεφάνι: 165€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε 4άστερο ξενοδοχείο με πρωινό και κρασί στο δωμάτιο. Η κλασική πολυτέλεια του ξενοδοχείου μαζί με την μαγευτική ομορφιά της Σαντορίνης θα σας εντυπωσιάσουν!

Σαντορίνη: 444€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε 5άστερο resort για όλο τον Αύγουστο

Σαντορίνη: 444€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε 5άστερο resort για όλο τον Αύγουστο. Απολαύστε τη διαμονή σας σε junior suite με πρωινό, βραδινό, ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο, χρήση σάουνας και τζακούζι μόλις με 444€!

Χ. & Π. Κατσιμίχας και Γ. Νταλάρας - Καλωσόρισμα

Αγώνας για τα 11.5 δισ. αλλά «σχεδόν αδύνατο» λέει ο Βενιζέλος... | ΣΥΡΙΖΑ: Σχέδιο αποκάλυψης «πού πήγαν τα λεφτά» | Κουβέλης για αστυνομία | Ανεργία

Πονοκέφαλος οι περικοπές 11,5 δισ. ευρώ - «Σχεδόν αδύνατο» λέει ο Βενιζέλος!
περισσότερα

ΣΥΡΙΖΑ: Ταμείο Αποκρατικοποίησεων, αμοιβές συμβούλων, Εξεταστικές επιτροπές
περισσότερα

Εφικτό θεωρεί τον στόχο περιορισμού του Δημοσίου έκθεση τεχνοκρατών
περισσότερα

«Αξιοκρατική αναδιάρθρωση αστυνομίας & ΕΥΠ - Όχι στους αυτόκλητους προστάτες»
περισσότερα

Στις ...20.479 ευρώ το μήνα το συνολικό κόστος παροχών για κάθε βουλευτή!
περισσότερα

Οικολόγοι: Να ξεριζώσουμε την ανοχή στις παρανομίες, όχι τα αμπέλια!
περισσότερα

«Όχι» του ΚΚΕ σε ιδιωτικοποίηση ΑΤΕ, ΕΒΖ, ΣΕΚΑΠ, Δωδώνη
περισσότερα

ΟΑΕΔ: Κάθε εργάσιμη ημέρα τον Ιούνιο, έχαναν τη δουλειά τους ...1.000 άτομα!
περισσότερα

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών
περισσότερα

www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Στα 782.493 άτομα οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον Ιούνιο
Ο Πανθρακικός θα χορεύει σε ρυθμούς τάνγκο! Ο Adrian Oscar Lucero υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο

Κοντά στους Ροδοπίτες ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Συναντήσεις Νικολάου με Βαλαβάνη και Σκυλακάκη

Έως και 70% οι εκπτώσεις στην αγορά της Καβάλας

Η Σκαλωτή Δράμας τίμησε τους ήρωες της

Υπέγραψε την Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Επιστολή Περιφερειάρχη στον Υπουργό Ανάπτυξης για την επιδότηση εργασίας 12%

Φιλοξενία ΑμΕΑ στις κατασκηνώσεις Νέας Περάμου στην Καβάλα

Συνελήφθη επαγγελματίας στην Αλεξανδρούπολη για μη απόδοση ΦΠΑ

400 υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών στην Ένωση Καταναλωτών Ροδόπης

Σύλληψη Γεωργιανού στην Καβάλα για διάρρηξη οικίας! Αναζητείται ο συνεργός του

Πράσινο φως για τον αγωγό φυσικού αερίου Κομοτηνής – Στάρα Ζαγόρα

Η προεκλογική δέσμευση Σαμαρά να καταργήσει το χαράτσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»! Στο λογαριασμό της ΔΕΗ το χαράτσι για τα ακίνητα

Διαβούλευση των Σχεδίων Διαχείρισης των υδατικών Διαμερισμάτων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ο πελάτης της 34χρονης … ήταν αστυνομικός!

Αισιοδοξία μετά την συνάντηση Δημάρχου Δράμας και των Ρομά της οδού Φιλίππου

Δημοσιογράφος από την Θράκη κατεβαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου;

Το παράλληλο σύμπαν του προέδρου της ΟΝΝΕΔ

Τροχαίο με 4 νεκρούς στην Εγνατία Οδό στην Καβάλα

Στην αγκαλιά του δήμου Κομοτηνής οι παραλίες του Φαναρίου και της Αρωγής

Ο Γιώργος Ούστολγου στο Συνέδριο για την Αγροτική Ανάπτυξη μετά το 2013

Θα λειτουργήσει και πάλι το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καβάλας

Ένας φόνος κάθε 74 λεπτά

Δύο Έλληνες ανάμεσα στη λίστα με τα 10 ταλέντα που δημοσιοποίησε η UEFA!
Είδε τη γυναίκα του να πέφτει από γκρεμό 92 μέτρων...

Από το περπάτημα φαίνεται το Αλτσχάιμερ

Το «κινέζικο Twitter» αλλάζει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων

«Δεν βγαίνουν» τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ

Ένας φόνος κάθε 74 λεπτά

Δολοφόνησε τα παιδιά του και μετά αυτοκτόνησε

Στα 930 εκατ. οι ακάλυπτες επιταγές στο εξάμηνο

Εποχικές νοστιμιές: Μπάμια

Ιράν προς κανάλια: Μη δείχνετε ανθρώπους να τρώνε κοτόπουλο!

Φωτοβολταϊκή “κιβωτός” από ανακυκλωμένη φύρα παραγωγής

Εναλλακτική θεραπεία καρκίνου του προστάτη με ραδιενεργά νανοσωματίδια από χρυσό και…τσάι!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλουσιότερη ομάδα στον κόσμο

Ο καλύτερος μπαρτέντερ του κόσμου

Οι εξωγήινοι μοιάζουν με τσούχτρες

Μαθήματα στον… έρωτα

Cocktails… on the beach!

Γιατί πάψαμε να πιστεύουμε στη σωτηρία της Ευρωζώνης

Γιατί πάψαμε να πιστεύουμε στη σωτηρία της Ευρωζώνης
Η τύχη του ευρώ
Απογοήτευση χωρίς τέλος
2013 δυσάρεστες εκπλήξεις στο νέο προϋπολογισμό
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ
Αλλάζουν τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς σταθμούς
Πόλεμο κηρύσσει ο Β.Πολύδωρας στους 140 επιστήμονες για το θέμα των φωνηέντων
Νέο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα έως το 2016 ζητά ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Λύσεις για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών αναζητά το υπουργείο Ναυτιλίας
Στις φυλακές Κορυδαλλού παραμένει ο Σάββας Ξηρός
Αναγκαία η σταδιακή εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, λέει ο Γερμανός υφυπουργός Εξωτερικών
Παραμένει αρχηγός της Αστυνομίας ο αντιστράτηγος Ν.Παπαγιαννόπουλος
Επανέρχεται με νέο αίτημα για ψυχιατρική εξέταση η Βίκυ Σταμάτη
Στην γερμανική αγορά αθλητικού στοιχήματος μπαίνει η Ιntralot
Στο Eurogroup της Παρασκευής η τελική απόφαση για Ισπανία ελπίζει ο ντε Γκίντος
Πέντε οι υποψήφιοι μνηστήρες για την Δωδώνη ΑΕ
Πρωτοβουλία για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά αναλαμβάνει ο υφυπουργός Εργασίας
Αλλαγή στάσης της ΕΚΤ για τους ομολογιούχους μικρών τραπεζών σηματοδοτούν δηλώσεις Ντράγκι
Πιθανή η χρήση της ευρωασπίδας στο μέλλον λέει η Ιταλία, ενώ το spread ανεβαίνει
Την Πέμπτη και στο υπουργείο Εργασίας τελικά η συνάντηση ΓΣΕΕ- εργοδοτών
Την Τρίτη η οριστική απόφαση για την μονάδα Ασπροπύργου της Χαλυβουργίας
Lamda: Με 61,93% η Consolidated Lamda
Paperpack:Αλλαγή επωνυμίας και διακριτικού τίτλου
Πειραιώς: Στο στόχαστρο η Αγροτική
Έδραση: Σε νέα Γ.Σ. στις 30/7 η απόφαση για ΑΜΚ
Intralot: Μπαίνει στη γερμανική αγορά στοιχήματος
Σφακιανάκης: Νέος εσωτερικός ελεγκτής
HOL: Διάκριση στα Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών
Η ΑΚΤΩΡ επικρατέστερη για τον χρυσό Κιλκίς

Η τρόικα επιστρέφει

Η τρόικα επιστρέφει
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα οριστικοποιήθηκε το ραντεβού που θα έχουν στο υπουργείο Οικονομικών το πρωί της 26ης Ιουλίου, ο Γιάννης Στουρνάρας και η υπόλοιπη πολιτική ηγεσία του ΥΠΟΙΚ, με τον Πολ Τόμσεν, τον Κλάους Μαζούχ και τον Ματίας Μορς. [...]
Η γοητεία του αριθμού “3″

Ωστόσο ο Βενιζέλος είναι ο «εκλεκτός» της ιστορίας, που καλείται να διατηρήσει τις εύθραυστες ισορροπίες στη κυβέρνηση, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την τελειότητα του «Τρίο» Εθνική Ενότητα. [...]
Ο Γιώργος, το ΠΑΣΟΚ και η… κοινή λογική

Εκτός του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος εύλογα υπερασπίζεται τα πεπραγμένα της θητείας του, την ίδια υπερασπιστική τακτική ακολουθούν και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. [...]
Τα γενέθλια του “προσώπου της κρίσης”

Εκείνη πιστεύει ότι προσωποποιεί τις προσπάθειες υπέρβασής της. Στην πραγματικότητα, αποτελεί τον οπτικό αντικατοπτρισμό της εμβάθυνσης και επιδείνωσης της κρίσης. Κάπου στη μέση της διαδρομής, χάσαμε το μέλλον. [...]

Real.gr

Το τηλεφώνημα του Στουρνάρα στον Σαμαρά για τις «γκρίνιες»
«Κόβουν» συμβασιούχους, συντάξεις και επιδόματα

Ο «Δούρειος Ίππος» για τον ΣΥΡΙΖΑ

Βολές Βενιζέλου εναντίον «κορυφαίων»

«Χαράτσι»: Δεν κόβεται το ρεύμα – Κατάσχεται το σπίτι

Αναζητούνται 8.500 επιχειρήσεις

Εξασθενεί ο καύσωνας - Έρχονται τα μελτέμια
Μια μέρα με την Μενούνος στην παραλία
Η ΓΣΕΒΕΕ ζητάει άμεση μείωση ΦΠΑ στην εστίαση

Απαγορεύεται η κυκλοφορία στα δάση της Αρκαδίας

ΗΠΑ: Βιώνουν τη χειρότερη ξηρασία των τελευταίων 60 ετών

Κύπρος: Εξαντλητικές ανακρίσεις για τον Λιβανέζο ύποπτο

Ανησυχία στην Ιταλία για το σπρεντ

Ελένη Μενεγάκη: Εμφανίστηκε ξανά από τις καλοκαιρινές της διακοπές!

Ο οργανισμός προαισθάνεται το θάνατο

Χ. Κλίντον: «Κρίμα που πήγαν χαμένες τόσες καλές ντομάτες»

Το καθεστώς Άσαντ είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Geopolitics-GR

Geopolitics-GR
Μαύρα σενάρια για τη Συρία και την περιοχή >Αυτό που επιδιώκουν ξεφεύγει από την ανατροπή Άσαντ
Φτωχή η απόδοση της ΜΙΤ

Reuters: Στα νότια της Δαμασκού, οι πιο ισχυρές συγκρούσεις μέχρι σήμερα

Απαγωγή του προέδρου της Ολυμπιακής επιτροπής της Λιβύης

Ιράκ: Οι εξαγωγές πετρελαίου από το Κουρδιστάν είναι «παράνομες»

Αίγυπτος: Υποδοχή με παπούτσια και ντομάτες στη Χίλαρι Κλίντον

Η Ελλάδα πρέπει να παρατηρεί με ..τέσσερα μάτια τις εξελίξεις από την Ερμπίλ, τη Δαμασκό, την Άγκυρα, το Τελ Αβίβ και τη Λευκωσία, μέχρι τη Μόσχα και την Ουάσιγκτον!

Η Aίγυπτος αναζητεί νέο Σύνταγμα

Μπλόκο στο ιρανικό πετρέλαιο

Η Λιβύη μετά τις κάλπες

Μυστηριώδης αυτομόληση

Στον «αέρα» η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων

The Books Interview: James A Robinson

Ο Ερντογάν ψάχνει τον διάδοχό του Δύο χρόνια πριν από τις τουρκικές προεδρικές εκλογές, ο Ερντογάν ψάχνει αντικαταστάτη.

Turkey: Phantom Shoot-Down?

Γαύδος και ελληνική ΑΟΖ

Ισραήλ: Ενισχύει την αντιπυραυλική άμυνα στα σύνορα με την Αίγυπτο

The Turkish-Iranian Alliance That Wasn't

Η Ουάσιγκτον σφίγγει τον κλοιό των κυρώσεων κατά του Ιράν

Συρία: Αναφορές για σφαγή σε χωριό της Χάμα

Ρωσικές γέφυρες προς τη συριακή αντιπολίτευση

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε στρατηγική πόλωσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε στρατηγική πόλωσης
Η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν κρύβει τον στρατηγικό πολιτικό σχεδιασμό της να υψώσει τους τόνους, και να οδηγήσει σε πολιτική πόλωση, ζητώντας να συσταθούν Εξεταστικές Επιτροπές για τρεις υποθέσεις. [...]
Ο Ολάντ έχασε τον μήνα του μέλιτος

Έχοντας ήδη διανύσει τα 2/3 των πρώτων 100 ημερών της θητείας του, ο Φρανσουά Ολάντ βλέπει την, έτσι κι αλλιώς «τσαλακωμένη» δημοφιλία του να υποχωρεί περαιτέρω. [...]
Έρχεται η Κοντολίζα…

Η άλλοτε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ μπορεί να ορθώσει πειστικό αντίλογο και στη μονοκρατορία Ομπάμα στην κρίσιμη δεξαμενή των Αφροαμερικανών ψηφοφόρων, που στις εκλογές του 2008 έκριναν την αναμέτρηση υπέρ του σημερινού Προέδρου. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Κοτζά Καγιά: ο βραδινός εφιάλτης των τούρκων αλεξιπτωτιστών!!
Πώς να μιλάτε σαν πολιτικός

Έχει ο Ταγίπ Ερντογάν Ελληνικές-Ποντιακές ρίζες;;;

Βιβλία της ιστορίας χωρίς τις ελληνικές αποικίες!

Ο Χριστιανός είναι το αλάτι του κόσμου

Έλληνα φορολογούμενε, τα λεφτά σου πιάνουν τόπο. Επίδοξε αυτόχειρα, ΜΗΝ αυτοκτονήσεις πριν διαβάσεις το κείμενο της Αφρα Αλ Σαλεχ που πληρώνεις με τους φόρους σου. Είναι σίγουρο ότι θα σώσεις την ζωή σου και θα αρχίσεις το κυνήγι…

Αυγουστής Ευσταθίου

Αναρχικός έμπορος ναρκωτικών παραδόθηκε στην Αστυνομία μετά από καταδίωξη λόγω… ζέστης

Βίντεο- ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΝΟΠΛΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ "ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ"

Β. Πολύδωρας για φωνήεντα: «Πόλεμος! Γρηγορείτε συνέλληνες»

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομάδας Δράσης Ε.Ο.Δ. - Μονάδας Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ.

Ο πιο ανήλικος δοσίλογος: Βάσος Μαθιόπουλος, ο μετέπειτα αριστερός ιστοριογράφος, αντι-χουντικός "αγωνιστής", φανατικός πασόκος και μεγαλοδημοσιογράφος του ΔΟΛ.

Δωρεάν διανομή τροφίμων στην Νίκαια

Παρεμβαίνει το Βατικανό για το «Ευαγγέλιο του Βαρνάβα»

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

(βρε πως αλλάζουν οι καιροί!). ΥΠΕΣ: «Δεν αντέχουμε άλλους μετανάστες»

Επιτέλους! Ελληνας διπλωμάτης μίλησε για Εθνικά μας ζητήματα!

Η Τουρκία διαιρείται κι εμείς της πουλάμε βάσεις εντός της Ελλάδας

Μειονοτικό ζήτημα και στα Δωδεκάνησα εγείρουν οι πράκτορες της Άγκυρας!

Περί Σχεδίου Αναξαρτησίας της Κρήτης

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Α. Σοφιά μας ανήκει βάσει νόμου!

Το όραμα της ενιαίας ΑΟΖ Ελλάδος-Κύπρου

«Κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» κατακλέβουν τον τόπο και πυροβολούν αστυνομικούς

Στο «στόχαστρο» 89 κοινωνικά επιδόματα – Τι εξετάζεται για τους ανέργους

www.marketbeast.gr
Στο «στόχαστρο» 89 κοινωνικά επιδόματα – Τι εξετάζεται για τους ανέργους
Νέες περικοπές 4 δισ. ευρώ σε συντάξεις, επιδόματα και εφάπαξ!
Υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα 13 ιταλικών τραπεζών η Moody’s
Δουκίδης: Ουσιαστική εμπλοκή των τραπεζών στις συναλλαγές με το Δημόσιο
Μικτή εικόνα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Έκθεση του ΔΝΤ προκαλεί παγκόσμιο κλυδωνισμό – Βλέπει τρύπα 2 δισ. ευρώ για την Ελλάδα
ΔΝΤ: Αρνητική αναθεώρηση για την ανάπτυξη σε Γαλλία και Βρετανία


Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Τούρκοι στρατιώτες στη Συρία: το Καρακοζάκ
ΗΠΑ: Αμερικανικό πολεμικό πλοίο άνοιξε πυρ κατά ύποπτου σκάφους στον Κόλπο

«Οθωμανική» η Βοσνία κατά τον Τ. Ερντογάν

L' Echo: «Οι Ρώσοι στην Κύπρο - Ένας Δούρειος Ίππος στην Ευρώπη»

Θα ξεκινά από την Κομοτηνή και θα καταλήγει στην πόλη Στάρα Ζαγόρα «Πράσινο φως» για τον ελληνοβουλγαρικό αγωγό φυσικού αερίου

Η ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ Απαγκίστρωση της Bουλγαρίας από το ρωσικό φυσικό αέριο

ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Κηδεύτηκαν τα οστά ακόμα τριών αγνοούμενων του '74

Στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ το κλειδί της Ελλάδας

How hydrocarbons can steer Cyprus out of crisis

Ξεσκεπάζεται η τρομοκρατική δράση της Τουρκίας. Η Συρία κατηγορεί την Τουρκία για τη σφαγή στο χωριό Τρέμσιχ!

Stratfor: Η Διπλωματία Αγωγών της Τουρκίας

"Το Ισραήλ με "ηλεκτρονική παρεμβολή" έριξε το RF4", λένε τώρα οι Τούρκοι!

Διχοτόμηση ο μόνος στόχος του πραξικοπήματος Ο τότε Αμερικανός ΥΠΕΞ Χένρι Κίσινγκερ χειρίστηκε προσωπικά το θέμα «Κύπρος»

Περιμέναμε λοκατζήδες, ήρθαν παιδιά για σφαγή Αποκαλύψεις για τη μάχη του «φυλακίου 4» στο Δίκωμο

Μαθήματα τουρκικού επεκτατισμού

Κορκμάζχαν: Ο Ερντογάν προσπαθεί να επιβάλει σουνιτικό πολιτικό Ισλάμ

Κύπρος: Ρωσικά πλοία καταπλέουν στο λιμάνι της Λεμεσού

Η επιστολή Σαμαρά για τη διοικητική μεταρρύθμιση

Τα πιό βολικά υποζύγια

Η Τουρκία αποκτά "μίνι" αεροπλανοφόρο

Αυτή η περίφημη Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Κύπρου...

Ελλιπείς οι έλεγχοι Ύποπτοι για τρομοκρατία περνούν ανενόχλητοι από το Χίθροου λόγω απειρίας των υπαλλήλων

Αντιδράσεις σε κυβέρνηση, κοινωνία Τέλος στην εξαίρεση στράτευσης για τους υπερορθόδοξους εβραίους βάζει το Ισραήλ

Χ. Κλίντον : "Κρίμα που πήγαν χαμένες τόσες καλές ντομάτες"

«Το πε το πε ο παπαγάλος» και έβαλε σε μπελάδες τον ιδιοκτήτη (Video)
Χ. Κλίντον : "Κρίμα που πήγαν χαμένες τόσες καλές ντομάτες"

Λάρισα: Επιχείρηση της Ασφάλειας για χασισοφυτεία έως 5.000 δενδρύλλια

«Ανάσα δροσιάς» από τον καύσωνα

Η Microsoft παρουσίασε το νέο Office 15

ΗΠΑ: Εγκρίθηκε το φάρμακο Truvada για την πρόληψη του AIDS

«Πολιτεία 2021» προς Γ. Παπανδρέου: «Η σιωπή είναι χρυσός»

Μέρκελ: Θα μας περάσουν για φαιδρούς αν απαγορευτεί η περιτομή

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για την εξοικονόμηση 11,7 δισ.

Ο Willis Carrier είναι ο “πατέρας” του air condition. Μεγάλη η χάρη του!

12 σημάδια που δείχνουν ότι αρχίζεις να ερωτεύεσαι

Δεν υπάρχουν σούπερ δίαιτες

Τα 10 πιο ξεχωριστά ταξί στον κόσμο

Μαριναρισμένο σουβλάκι ξιφία με λαχανικά

Oι μεγαλύτερες σκατ%φ@τσες του σινεμά

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr): 
Να υποχρεωθεί η τρόικα σε αυτοαξιολόγηση και αυτοκριτική! περισσότερα…
Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα
Τηλ. 210-3643601

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
Δυναμική επαναδραστηριοποίηση του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών της ΠΕ Κοζάνης
Σεμινάριο Λαογραφίας και Ποντιακών Χορών

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΤΑ