Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ - ΩΔΕΙΟ ΖΑΦΕΙΡΗ ΦΩΤΙΑΔΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ - ΩΔΕΙΟ ΖΑΦΕΙΡΗ ΦΩΤΙΑΔΗ 
Άλλη μια επιτυχία για την Άννα-Μαρία Φωτιάδου και το Κέντρο Τέχνης Σύνθεση. 
Η Άννα-Μαρία πέτυχε στις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για τις Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού αλλά και την εισαγωγή της στο προπαρασκευαστικό τμήμα της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης – Επαγγελματικά Τμήματα Χορού. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή χρονιά της Άννας-Μαρίας ήταν μόνο επιτυχίες 
α) Πτυχίο Φλάουτου με Άριστα παμψηφεί τον Ιανουάριο 
β) Διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό χορού (Γ΄ Βραβείο Livorno Ιταλίας τον Φεβρουάριο), Φεβρουάριο), 
γ) Στις πανελλήνιες εξετάσεις εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης και και 
δ) Η επιτυχία της στις προαναφερθείσες εξετάσεις για τις Ανώτερες Σχολές Χορού. 
Όλα αυτά στην Γ΄ Λυκείου. 
Πολλά συγχαρητήρια Άννα-Μαρία και πολλές ευχές για ένα μέλλον γεμάτο δημιουργία και επιτυχίες !!! 
Πολλά συγχαρητήρια και στις δασκάλες, τις Κατερίνα Τσιάρα και Πέγκυ Παπαντωνίου.

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ | ΠΕΡΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ 
ΣΟΛΩΝΟΣ 116, ΑΘΗΝΑ
Το αρχαίο ελληνικό δράμα ασκεί μια γοητεία στο σύγχρονο θέατρο, το οποίο, παρά την αποδόμηση των θεατρικών κωδίκων και τους σκηνικούς πειραματισμούς που επιχειρεί, εντάσσει τα αρχαία κείμενα σε ό,τι «καινούργιο» απασχολεί καλλιτέχνες και θεατές. Στον 21ο αιώνα, ο εκσυγχρονισμός των παραστάσεων, πέρα από το ότι υπερτονίζει την διαχρονικότητα των κειμένων, αποδεικνύει την δυναμική του θεατρικού κώδικα που αυτά φέρουν στη δομή τους. Το ερευνητικό ενδιαφέρον της παρούσας μελέτης εστιάζεται στην καταγραφή παραστάσεων (από τον 19ο αιώνα έως το 2014) σε διάλογο με την έρευνα κοινού που επιδιώκει να περιγράψει το «προφίλ» των θεατών και την επιρροή που ασκούν οι παραστάσεις αρχαίου δράματος στη θεατρική παιδεία τους. Επιπλέον επιχειρεί να αναδείξει τον δίαυλο επικοινωνίας του θεατρικού κειμένου με το κοινωνικό γίγνεσθαι, έτσι όπως διαμορφώνεται από την πολιτική και κοινωνική ιστορία. Από τον 19ο στον 20ό και 21ο αιώνα, η αναβίωση του αρχαίου δράματος αφορά ένα ευρύ θεατρολογικό φάσμα, το οποίο ακολουθεί τις εξελίξεις της επιστήμης και της τέχνης του θεάτρου και παρουσιάζει πολυεπίπεδους προβληματισμούς εναρμονισμένους με τις κυρίαρχες τάσεις. Περισσότερα
Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας, θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς να σας γνωρίσουμε από κοντά, συζητώντας περιπτώσεις συνεργασίας που σχετίζονται με το γνωστικό σας αντικείμενο, όπως για παράδειγμα έκδοσηπανεπιστημιακού συγγράματος, επιλογή βιβλίου από τις εκδόσεις μας που καλύπτει τις διδακτικές σας ανάγκες ή συμμετοχή  και σε σεμινάρια του εκδοτικού μας οίκου  με σχετική θεματική ενότητα, δημιουργώντας έτσι ένα ευρύ πλαίσιο συνεργασίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ| ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Νέο single. Νέα επιτυχία.
«Όλοι Μου Λένε»
Ένα ερωτικό τραγούδι, μια μπαλάντα με λαϊκό ηχόχρωμα καιδυναμική μελωδία. 
Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός, δίνει υπόσταση στους στίχουςτης χαρισματικής Μαρί Κ.,
γράφοντας τη μουσική για το τραγούδι και βάζει όλο του τοσυναίσθημα στην ερμηνεία.
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος,
κυκλοφορεί το 2ο του single από την Panik Records και τηCriminal Music.
Η Panik Records και ο Γιωργος Παπαδόπουλος δημιουργούν την Criminal Music, μια νέα εταιρεία μουσικής παραγωγης που σε αποκλειστικη συνεργασία θα κυκλοφορουν τραγούδια-σταθμούς για νέους καλλιτέχνες. 
Ενας από τους πιο σημαντικούς μουσικοσυνθέτες της εποχής μας, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Panik Records που στηρίζει έμπρακτα τους ταλαντούχους δημιουργούς και καλλιτέχνες, συστηνουν τη Criminal Music,
τη νέα εγκληματική μουσική οργάνωση!

OFFICIAL MUSIC  VIDEO :
«Όλοι Μου Λένε»
Μουσική: Γιώργος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Μαρί Κ.

Λονδινο 2017

LONDON IOOC 2017,
London International Olive oil Competitions
Διαγωνισμοί Ελαιολάδου ΛΟΝΔΙΝΟΥ
 
Κατάταξη βραβείων
α) ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2017, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα επιτύχουν βαθμολογία από 95,5 έως 100,0)
β) ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2017, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα επιτύχουν βαθμολογία από 85,5 έως 95)
γ) ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2017, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα επιτύχουν βαθμολογία από 75,5 έως 85)
δ) ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2017, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα επιτύχουν βαθμολογία από 65 έως 75)
Δηλώστε την συμμετοχή σας:
Επισκεφτείτε την διεύθυνση http://www.aristionawards.co.uk/el/formes-simmetochis/ συμπληρώστε τις αιτήσεις συμμετοχής και με την βράβευσή σας στους διαγωνισμούς LONDON International Olive oil Competitions 2017 γίνεται μια από τις εξέχουσες εταιρίες του κλάδου.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας: 
0044 (0)208 359 1388
info@aristionawards.co.uk
www.aristionawards.co.uk

ΠΛΗΓΗ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ


Δαμουλάκης, Ευγένιος
Πληγή και αλάτι

ΣΕΛΙΔΕΣ: 48 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14 x 21
ISBN: 960-606-001-4 • 5.00€
Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που δίνει και παίρνει αγάπη.
Κουκούλι το υποσυνείδητο, ανάστροφα τα νήματά του βγαίνουν έξω. Ανακλήσεις, πληγές που αιμορραγούσαν και μετέπειτα σημάδια που πονούν, σκόρπια σε ρόλους ομόκυκλους, με την γυναίκα στο επίκεντρο και τον «από μηχανής θεό» σε επισκευή μετά την μάχη στο απώτατο της αναλγησίας. Το ανελέητο κόστος που καταβάλλεται στο παγκάρι της παγκοσμιοποιημένης ευτυχίας. Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που δίνει και παίρνει αγάπη. Σʼ αυτή τη ποιητική συλλογή που συμμετέχει κι ο Νάσος (ο γιός μου) με τα ποιήματά του στον επίλογο κλείνοντας την αυλαία, τραβώντας τα νήματα, το πνεύμα και η καρδιά μου είναι στραμμένα στη νέα γενιά, τα παιδιά μας, να παραμείνουν ζωντανά στο κοινωνικό σφαγείο που χτίζεται απουσία μας. Ζωντανός είναι ο άνθρωπος που συναισθάνεται, αγαπά και πονά. Δύσκολα χρόνια, όμως όπως και στα εύκολα : Κάποιοι πάντα θα ξεδιψούν απʼ τις δροσοσταλίδες των άστρων κατοικώντας τα χαλάσματα της ερειπωμένης Πολιτείας της ύπαρξης.                         «Πληγή κι αλάτι»
Οπισθόφυλλο, βιβλιογραφικά στοιχεία, αποσπάσματα Eξώφυλλο

Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882email: info@govostis.gr

Αρετή Κοκκίνου - Νησιά στην Βεράντα || Νέο single || Με τα φτερά στην πλάτη (Μπάμπης Τσέρτος)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ || Νέα κυκλοφορία cd album
«Νησιά στη βεράντα»
Αρετή Κοκκίνου & Μαρία Παπαδάκη
Η νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της τραγουδοποιού Αρετής Κοκκίνου, σημείο συνάντησης με την στιχουργό Μαρία Παπαδάκη, πλαισιωμένη με ενδιαφέρουσες και  «κόντρα» συνεργασίες,  κυκλοφορεί από την  MLK με την υποστήριξη της "Κιθαρωδίας".
Η Αρετή Κοκκίνου γράφει τα τραγούδια και παίζει κιθάρες και μαντολίνο, ενώ τους στίχους σε όλα τα τραγούδια υπογράφει η Μαρία Παπαδάκη. Μαζί τους συνεργάζονται αγαπημένοι ερμηνευτές από διαφορετικούς μουσικούς χώρους: Μπάμπης Τσέρτος, Δήμητρα Μαστορίδου, Ερωφίλη, Μάκης Σεβίλογλου, Θέλμα Καραγιάννη, αλλά και η νεότερη Ξένια Ροδοθεάτου, προσφέροντας ο καθένας το δικό του ύφος και συναίσθημα, συμβάλλοντας έτσι στην δημιουργία ενός πολύ ενδιαφέροντος συνολικού ακούσματος. Κοινός παρονομαστής το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι, με latinrock, έως ρετρό επιρροές, που αρχικά προκαλούν μια νοσταλγία για το παλιό, οικείο άκουσμα αλλά ταυτόχρονα ξαφνιάζουν ευχάριστα με την σύγχρονη μουσική αισθητική τους.  
Ακούστε το τραγούδι ''Με τα φτερά στην πλάτη", ένα νοσταλγικό βαλσάκι που μας γυρνά στα παιδικά μας χρόνια με την ξεχωριστή ερμηνεία του Μπάμπη Τσέρτου https://www.youtube.com/watch?v=QA_EENu7Tj0
Όλο το album είναι διαθέσιμο για ακρόαση στις ψηφιακές πλατφόρμες της MLK
Stream the album on:
Download the album on:
iTunes: http://geni.us/wTR
Amazon: http://geni.us/2l7l
Google Play: http://geni.us/2GPd

Ασύρματο multiroom με YAMAHA MusicCast!


Ενισχυτές/Προενισχυτές
YAMAHA WX-C50 Προενισχυτής (Dark Silver)
YAMAHA WX-A50 Ολοκληρωμένος Ενισχυτής (Dark Silver)

Κυκλοφόρησε από την Κάπα Εκδοτική το θεατρικό έργο "Παιχνίδια ή ένα φερμουάρ που έχει κολλήσει" της Δήμητρας Στάικου

ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΑΪΚΟΥ
Παιχνίδια
Ή ένα φερμουάρ που έχει κολλήσειΠρόλογος: Μάκης Μεζόπουλος
64 σελ., τιμή: €8,48
ISBN 978-618-5191-30-6
Κάπα Εκδοτική

Πρόκειται για το θεατρικό έργο της Δήμητρας Στάικου Παιχνίδια ή ένα φερμουάρ που έχει κολλήσει.
«Όταν οι άλλοι επιλέγουν συνέχεια για σένα, έρχεται μια στιγμή που ξεχνάς ότι μπορείς να επιλέγεις».
Ο θεατρολόγος Μάκης Μεζόπουλος σημειώνει στον πρόλογό του: «Σαν μικρές φλούδες ζωής μοιάζουν οι ιστορίες που η Δήμητρα Στάικου τοποθέτησε πάνω στο χαρτί. Άνθρωποι του περιθωρίου που γίνονται οικείοι και άνθρωποι που έμοιαζαν οικείοι περνούν στο περιθώριο. Το κείμενο φαίνεται να θέλει να αλλάξει τους κανόνες του χθες, να ξυπνήσει όσους ακόμα κοιμούνται και να τους δείξει έναν κόσμο γυμνό και ελεύθερο. Πόρνες, μετανάστες, ζευγάρια και οικογένειες μπαίνουν σε μια δίνη που συνεπαίρνει και μαγεύει».
Το Παιχνίδια ή ένα φερμουάρ που έχει κολλήσει είναι ένα έργο σαν κινηματογραφικό κολάζ από σκηνές που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και την υπέρβαση.
Το έργο της Δήμητρας Στάικου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την Άνοιξη του 2016 στο Θέατρο Σταθμός στην Αθήνα, στο πλαίσιο του 
Fresh Play Project, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γιαμλόγλου. 
Κάπα Εκδοτική • Παπαρηγοπούλου 6, Περιστέρι • Τηλ.: 210 6859273info@kapaekdotiki.gr - www.kapaekdotiki.gr - fb/ Κάπα Εκδοτικήt @KapaEkdotiki

ΠΑΡΑΜΥΘΟΤΑΞΙΔΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΝΙΚΗΤΑΚΗ

NIXON World ✌ Ρολόγια & Αξεσουάρ


ΑΝΔΡΙΚΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑΠΑΙΔΙΚΑΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


NIXON
NIXON Super Unit Digital Black Rubber StrapΜοντέλο: A962-000-00

315€ 284€

NIXON
NIXON Re-Run Digital Brown Leather StrapΜοντέλο: A944-712-00

145€ 131€

NIXON
NIXON Super Unit Digital Khaki Rubber StrapΜοντέλο: A921-2311-00

235€ 212€


NIXON
NIXON Unit Digital Rose

135€ 122€

NIXON
NIXON Re-Run Digital Gold

135€ 122€

NIXON
NIXON Re-Run Digital

135€ 122€

NIXON
NIXON Time Teller Rose Gold

129€ 116€

NIXON
NIXON Time Teller Gold

129€ 116€

NIXON
NIXON Time Teller Stainless

115€ 104€


Υφασμάτινη τσάντα πλάτης της Nixon
Κωδικός: C2396-333-00

89,00€

NIXON
Υφασμάτινη τσάντα πλάτης

52€

NIXON
Υφασμάτινη τσάντα πλάτης

75€

NIXON
Υφασμάτινη τσάντα πλάτης

75€

NIXON
Υφασμάτινη τσάντα πλάτης

26€

NIXON
Υφασμάτινη τσάντα πλάτης

26€

NIXON
Nixon Πορτοφόλι από Καφέ Δέρμα

53€








Mπές κι εσύ στην παρέα των 100.000 φίλων του OROLOI.gr στα social media!
Δωρεάν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα!
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών 9-21 στο 2118500125!
Πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση!
100% Ασφάλεια με 256-bit κρυπτογράφηση!
Μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου!
Η μεγαλύτερη ποικιλία απο 20.000+ μοντέλα & 200+ brands!!
ΒΡΑΒΕΙΟ Καλύτερου E-SHOP Ρολογιών στα Evolution Awards 2014, 2015, 2016!




2005-2016 OROLOI.gr All rights reserved