Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ 2019


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ 2019
Ήρθε η ώρα της εκδήλωσης που φέτος κλείνει ΔΕΚΑΕΝΝΙΑ χρόνια προσφοράς στον άνθρωπο, και συγκεκριμένα στα παιδιά με καρκίνο.
Ένας ΘΕΣΜΟΣ, που για εμάς που τον ζήσαμε και τον ζούμε  από το ξεκίνημα του κάθε «φέτος» μας κάνει περήφανους για την ΑΝΘΡΩΠΙΑ που υπάρχει τριγύρω και για την ΑΓΑΠΗ που τον πλαισιώνει.
Για ακόμα μια χρονιά, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΙΖΟΥΝ, ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Για ακόμα μια χρονιά, ΤΑ ΠΑ
ΙΔΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ενισχύοντας τους συλλόγους ΣΤΟΡΓΗ και ΕΛΠΙΔΑ με τα έσοδα της συναυλίας,  αποδεικνύοντας, πως ο καρκίνος ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ, φτάνει να το πιστέψουμε ΟΛΟΙ…..

Η εκδήλωση αυτή όμως έχει και κάτι ακόμα που την κάνει ξεχωριστή.
Πλαισιώνεται από ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ μουσικούς, τους μαθητές και μαθήτριες του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ, και όχι από κάποια «μεγάλα» ονόματα, κάποιες … «φίρμες» των σουξέ που τους βλέπουμε τα καλοκαίρια  σε …. «πολιτιστικές» εκδηλώσεις (της αρπαχτής).
Πλαισιώνεται από ΠΑΙΔΙΑ που αφήνουν στην άκρη τα καλοκαιρινά παιχνίδια και τα μπάνια τους για να ετοιμάσουν μαζί με τους καθηγητές τους, τις μουσικές, τα τραγούδια , και τις χορογραφίες που θα μας παρουσιάσουν.
ΚΑΙ για Φέτος ,Σαράντα πέντε μουσικοί και τραγουδιστές, και ΤΡιανταέξι χορεύτριες έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, που θα ευχαριστήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.
(Οι φωτογραφίες είναι από τις πρόβες)
Την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 21:15 σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο ανοιχτό θέατρο Νέων Μουδανιών, για να δώσουμε μαζί με τα παιδιά του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ!

Βασίλης Τσούγκαρης

Φορείο Α Βοηθειών – Σανίδα Ακινητοποίησης Διπλή – Ενηλίκων και Παιδιών (Αποσπώμενη) TBB

Φορείο Α Βοηθειών – Σανίδα Ακινητοποίησης Διπλή – Ενηλίκων και Παιδιών (Αποσπώμενη) TBB 
Φορείο Α Βοηθειών – Σανίδα Ακινητοποίησης Διπλή – Ενηλίκων και Παιδιών (Αποσπώμενη) TBB 
Το φορείο είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό τύπου HDPE με χημική ονομασία High Density Polyethylene . Η παιδική σανίδα μπορεί εύκολα να αποσπαστεί όποτε χρειαστεί.
Λόγω της κατασκευής του , το φορείο είναι εύκολο στην αποθήκευση στο ασθενοφόρο ή σε άλλες εγκαταστάσεις Α΄ Βοηθειών .

R3016 w/ HALO-6 Radar

R3016 w/ HALO-6 Radar


Simrad R3016 HALO™-6 kit is a dedicated 16" widescreen Radar Control Unit and HALO-6 Pulse Compression Radar. Kit includes R3016 radar control unit, Halo pedestal and 6 ft antenna, RI-12 interface, Interconnection cable 20m (66 ft), 1.8 m (6 ft) Ethernet cable.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT SUPERSTAR SS 6900 N

CRT SUPERSTAR SS 6900 N
CRT SUPERSTAR SS 6900-N ασύρματος SSB, CB Radio 
Πομποδέκτης ερασιτεχνικός 10μ ή CB 240ch,ιδανικός για φορτηγά κλπ .
Διαθέτει
ένδειξη συχνότητας και καναλιού όπως τα κλασικάCB
ενσωματωμένο ECHO
ισχύς ΑΜ 15-20W FM-SSB 35-40 W.
φωτιζόμενες περιγραφές κάθε κουμπιού/πλήκτρου (nigth mode)
ένδειξη στασίμων και προστασία από υψηλά swr κατα την εκπομπή
ένδειξη τάσης μπαταρίας και προστασία
Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή
Norm AMATEUR RADIO/CB RADIO 240CH EXPO MODE
Mode AM / FM / USB / LSB / CW / PA
Frequency range 28 - 29.7 mHz/25-28mHZ
Power 12 Watts AM / 40 Watts FM / 35 Watts BLU (adjust level power AM/FM)
Step of increment 10Hz / 100Hz / 1kHz / 10kHz
S-METER Yes
SWR METER Yes : protection with forbidding TX if TOS to high
CLARIFIER Yes : (multifunction) clarifies the voice in SSB
SQUELCH Oui : élimination du bruit de fond (réglage du niveau en AM/FM/BLU)
ROGER BEEP Yes : TX beep end
RF GAIN Yes : adjust sensibility on RX
MICRO GAIN Yes : (via menu) adjusts the gain of increasing or decreasing the audio power
Filters NB/ANL Yes : noise filters
Filters NB/HI CUT Yes : noise filters
DOUBLE WATCH function Yes
TOT function Yes : time out timer
SCAN function Yes : automatic search of busy channels
Various functions Emergency call + Adjust echo (delay and repeat) + Keyboard lock + (+)10 Khz function + CW tone + Protection against to high input voltage and to unfavorable SWR + Squelch level protection
Mike UP/DOWN selection + 4 pins plug in front pannel with automatic squelch
Display Display LCD and channel blue + Blue retro lighting
Level display Blue frequencies meter 7 digits + TX frequencies, SWR, power level …
Options Programming cable + software
Programmable by software Yes
Size 28 x 26 x 6 cm
Weight 1.85 kgs
Guaranty 2 years 

Αντίστροφη μέτρηση

Αντίστροφη μέτρηση 
Χρήστος Παπαδημητρίου
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 208
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-176-1 

Ο Αλέξανδρος Μάρκου είναι ένας πετυχημένος δικηγόρος και ζει στο Παρίσι. Η τύχη τού χαμογελά όταν κερδίζει πενήντα εκατομμύρια ευρώ, την επόμενη στιγμή όμως του γυρίζει την πλάτη, καθώς μαθαίνει ότι έχει μόλις ένα μήνα ζωής. Οπλισμένος με θάρρος, ξεκινά για τον γύρο του κόσμου, γνωρίζοντας τον έρωτα και τον ίδιο τον εαυτό του δίπλα σε μια συναρπαστική γυναίκα, γεμάτη σκοτεινά μυστικά.
Και τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Από τη Βενετία ως τον Αρκτικό Κύκλο, το ταξίδι των δυο νέων θα είναι μια κατάδυση στα απώτατα μυστικά της ανθρώπινης ύπαρξης και μια περιπέτεια χωρίς ανάσα...

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

 
Εκδόσεις Επίκεντρο,
Καμβουνίων 9, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54621
τηλ 2310-256146, Fax 2310-256148
books@epikentro.gr
www.epikentro.gr
ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΙΟΥΝΙΟΣ 2019
 
BREXIT, ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Οι αιτίες και οι συνέπειες του βρετανικού ευρωσκεπτικισμού
Θύμιος Τζάλλας Πρόλογος: Μαρία Χούκλη
Tο βιβλίο του Θύμιου Τζάλλα δεν είναι μόνο ένας διαυγής οδικός χάρτης που καθιστά προσπελάσιμο τον λαβύρινθο του Brexit, αλλά και ένα συναρπαστικό πολιτικό θρίλερ που καταδεικνύει αφενός το δηλητήριο του λαϊκισμού και αφετέρου την αδυναμία του πολιτικού κόσμου να εναρμονιστεί με εύλογες κοινωνικές αγωνίες. Ο συγγραφέας καταγράφει πρόσωπα και συμπεριφορές, δημόσιες παλινωδίες και καντρίλιες παρασκηνίου, καθοριστικής σημασίας στιγμές, αποφάσεις και μεταστροφές, ακτινογραφεί τους Remainers και τους Brexiteers, αποκαλύπτει άγνωστα συμβάντα και φωτίζει γωνιές του βρετανικού δράματος, συγκρίνοντάς το –πολύ εύστοχα– με το ελληνικό. Το βιβλίο αυτό επιχειρεί να φωτίσει το Brexit από τη σκοπιά των Βρετανών, και με σημείο αναφοράς όσα ζήσαμε και εμείς στην Ελλάδα. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ανέδειξε ένα θεμελιώδους σημασίας ζήτημα στις σύγχρονες δημοκρατίες: ο πολιτικός κόσμος της Βρετανίας καλείται να φέρει εις πέρας κάτι που δεν πιστεύει ότι είναι προς το συμφέρον της χώρας. Στην Ελλάδα, το Όχι έγινε Ναι, στη Βρετανία το παλεύουν ακόμη. Η ανάγνωση του βιβλίου μάς βοηθά να καταλάβουμε τι και πώς συνέβη, να συνειδητοποιήσουμε ότι οι επιπτώσεις του Brexit θα μας επηρεάσουν στο εγγύς μέλλον και ίσως αλλάξουν τη φυσιογνωμία της Ευρώπης. «Το Brexit εξελίσσεται ακόμη, γράφει την απρόβλεπτη ιστορία του καθημερινά. Ίσως, πολλά να έχουν αλλάξει αφότου το βιβλίο τυπωθεί. Ελπίζω όμως, οι αναγνώστες, όταν θα έχουν τελειώσει την ανάγνωσή του να νιώσουν τη Βρετανία λίγο πιο κοντά τους, και το Brexit, μια ανεξήγητη σε μεγάλο βαθμό για την υπόλοιπη Ευρώπη επιλογή, να βγάζει περισσότερο νόημα» (Θύμιος Τζάλλας, Απρίλιος 2019). O Θύμιος Τζάλλας έχει εργαστεί σε βρετανικά think tank με αντικείμενο έρευνας τον ρόλο της δευτερεύουσας νομοθεσίας στην κοινοβουλευτική διαδικασία, καθώς και τον αντίκτυπο της μεταρρύθμισης της κυβέρνησης συμμαχίας Κάμερον–Κλεγκ στο κράτος πρόνοιας. Έχει δουλέψει επίσης στο Βρετανικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αρθρογραφεί στο Policy Network, τον EUobserver, το Balkan Insight με θέμα τον κεντρώο χώρο και την άνοδο των ριζοσπαστικών κομμάτων στην Ελλάδα και τη Βρετανία. Στην Ελλάδα γράφει για το Brexit και τη σχέση ελληνικού και βρετανικού ευρωσκεπτικισμού στο Inside Story, το Fact News, την Καθημερινή, τα Νέα και τη Lifo. ISBN: 9789604588695
Τιμή: 11,00 €
Σελίδες: 248
Περισσότερα...
 
ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ. Στοχεύστε πελάτες, κλείστε συμφωνίες, κερδίστε με νέες πωλήσεις
Ρία Νικολέττη-Μορφίτου
Καμία επιχείρηση δεν μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς τη συμβολή αποτελεσματικών πωλητών. Η κατανόηση της επαγγελματικής ικανότητας πώλησης είναι, επομένως, ένα από τα πιο αξιόλογα προσόντα όχι μόνο για πωλητές πρώτης γραμμής αλλά και για όποιο άτομο του οποίου το επάγγελμα επηρεάζει το πιο σημαντικό στοιχείο μιας εταιρίας – τους πελάτες της. Επομένως, όποια κι αν είναι η περίπτωση, φοιτητής, πελάτης σε κατάστημα ρούχων, έμπειρος αγοραστής σε πολυεθνική εταιρία, ολόκληρη διοικητική επιτροπή ή διευθυντικό στέλεχος υπεύθυνο για τον προϋπολογισμό ενός οργανισμού, πρέπει να αναπτύξετε τις απαραίτητες ικανότητες που θα συμβάλλουν στην πιο γρήγορη επίτευξη πωλήσεων. Το βιβλίο αυτό βοηθά να αξιολογήσετε τις υφιστάμενες σας ικανότητες στις πωλήσεις και ακολούθως σας καθοδηγεί σε κάθε διάσταση της διαδικασίας πώλησης, από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους έναρξης στους καλύτερους τρόπους ικανοποίησης των πελατών σας και στην διαχείριση μιας ομάδας πωλήσεων. Σας οδηγεί από την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με ένα καινούριο πιθανό πελάτη και το σχεδιασμό της εκστρατείας πώλησης σας στην επίτευξη μιας πώλησης και στην τήρηση των υποσχέσεων σας. Επίσης, αναφέρεται στο χειρισμό των κύριων/μεγαλυτέρων σας λογαριασμών –των πιο σημαντικών σας πελατών, που συνήθως παρέχουν μέχρι και το 80% των συνολικών εσόδων ενός οργανισμού– και περιγράφει το σχεδιασμό και την οργάνωση τέτοιων λογαριασμών ούτως ώστε να διασφαλίζεται η αφοσίωση των πελατών και η συνεχής ροή αναμενόμενων, επικερδών πωλήσεων. Η Ρία Νικολέττη Μορφίτου είναι Αναπληρώτρια Λέκτορας Μάρκετινγκ και Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Έχει λάβει τα επαγγελματικά προσόντα της στο χώρο του Marketing και H.R. Είναι διαπιστευμένη Ανώτερη Σύμβουλος Επιχειρήσεων από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Κύπρο. Έχει ενεργά εργαστεί ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων για τα τελευταία 15 χρόνια με ένα σημαντικό πελατολόγιο που περιλαμβάνει κορυφαία ιδιωτικά και ημι-κυβερνητικά ιδρύματα και οργανώσεις. Έχει επίσης, συμμετέχει ενεργά σε ευρωπαϊκά προγράμματα υποστήριξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας και έχει εκδώσει ένα μεγάλο αριθμό επιστημονικών άρθρων στο εξωτερικό. ISBN: 9789604580231
Τιμή: 9,00 €
Σελίδες: 176
Περισσότερα...

Ξενάγηση στην Οικία Τέλλογλου

Ξενάγηση στην Οικία Τέλλογλου
Τετάρτη 26 Ιουνίου, στις 19.30
Την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στην Οικία Τέλλογλου, την ιστορική κατοικία του Νέστορα και Αλίκης Τέλλογλου, από την Δρ Ιστορίας της Τέχνης κ. Αναστασία Πάκα.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά έργα σημαντικών εκπροσώπων της νεοελληνικής τέχνης τα οποία ανήκουν στη συλλογή του Τελλογλείου Ιδρύματος, όπως των Γύζη, Πανταζή, Φλωρά-Καραβία, Παρθένη, Μαλέα, Λύτρα, Κόντογλου, Γουναρόπουλου, Μπουζιάνη, Εγγονόπουλου, Σπυρόπουλου, Γαΐτη, Ρογκότη, Ζούνη κ.ά.
Κόστος ξενάγησης 5 ευρώ.
Απαραίτητη η κράτηση στα τηλέφωνα: 2310-991610 & 2310-991377.

Το Επικυριαρχούμενο Μέλλον μας και ο διαχειριστικός «νεο-διπολισμός»

Το Επικυριαρχούμενο Μέλλον μας και ο διαχειριστικός «νεο-διπολισμός» 
Το νέο βιβλίο του Λαοκράτη Βάσση περιλαμβάνει κείμενα που ρίχνουν φως σε κρίσιμα θέματα, της πολιτικής, της πολιτιστικής και της εθνικής μας γενικότερα ζωής, όπως: Επικυριαρχία, Μακεδονικό Α’ και Β’, Εθνική συνεννόηση κ.ά.
Ακόμη, κείμενα που αναφέρονται στον Σάκη Καράγιωργα, τον Μανώλη Γλέζο, τον Λυκούργο Καλλέργη και τον ήρωα της Εθνεγερσίας του ‘21 Μάρκο Μπότσαρη.
Το κύριο θέμα του βιβλίου είναι η ευρωδυτική επικυριαρχία, ο «λαβύρινθος» , όπως τον αποκαλεί, της μετανεωτερικής υποτέλειάς μας, στον οποίο έχει παγιδευτεί η Χώρα μας απ’ τη Χρεοκοπία (2010) και εντεύθεν.
Κλειδί της πολιτικής του ερμηνείας είναι: ο μεταπολιτευτικός «διπολισμός», που ευθύνεται για τη Χρεοκοπία, και ο τρέχων διαχειριστικός «νεο-διπολισμός», που ευθύνεται για τη συνέχιση της άγονης, ως τώρα, διαχείρισής της.
Είναι χαρακτηριστικό το καταληκτικό «δια ταύτα» του πρώτου και κύριου κειμένου του βιβλίου: «Μέγα ζητούμενό μας είναι το πώς θα αναθερμανθεί το όραμα της ανεξαρτησιακής ανασύνταξης του Τόπου μας. Το πώς δηλαδή η συλλογική «Αριάδνη» θα υφάνει τον «μίτο» και ο συλλογικός «Θησέας» θα αναμετρηθεί νικηφόρα με τον «Μινώταυρο» της Χρεοκοπίας και της Ευρωδυτικής Επικυριαρχίας, για να βγούμε απ’ τον λαβύρινθο της μετανεωτερικής υποτέλειάς μας».
Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου σημειώνει ο Λαοκράτης Βάσσης:
…Με τις «Πρέσπες» αποκαλυπτικά δηλωτικές:
• της «ανημπόριας» του πολιτικού μας συστήματος
και της επικυριαρχούμενης χώρας μας
• της βαθιάς πολιτιστικής μας κρίσης
και της παρακμιακότητάς μας
• των όλο και μειούμενων εθνικών μας αντοχών
και αντιστάσεων,
καλούμαστε, συνειδητοποιώντας την κατάστασή μας, να σταθούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης μπροστά στα οριακά δεδομένα της εθνικής μας πραγματικότητας.
Οπότε και να χαράξουμε μακρόπνοη στρατηγική ανασύνταξης της Ελλάδας και του Ελληνισμού, με κοινή, επιτέλους, γραμμή στα εθνικά μας θέματα. Αλλά και με κρίσιμο, μεταξύ άλλων, μέλημά μας την … επιστροφή σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού και νηφάλιου διαλόγου, χωρίς εκατέρωθεν εμπαθείς και άφρονες «ενοχοποιήσεις». Όσο «μεγάλες» κι αν (μπορεί να) είναι οι πολιτικές και ιδεολογικές μας διαφορές, εντός μάλιστα των ορίων της πιασμένης στη μέγγενη της ευρωδυτικής επικυριαρχίας εθνικής μας ζωής (απ’ τη Χρεοκοπία μας και εντεύθεν).
...
Κι ούτε λόγος, όχι τέτοιες … λύσεις, όπως των «Πρεσπών», και στα άλλα εθνικά μας θέματα!
Το Επικυριαρχούμενο Μέλλον μας και ο διαχειριστικός «νεο-διπολισμός» 
συγγραφέας: Λαοκράτης Βάσσης
Isbn:978-960-579-100-1
Διαστάσεις: 14 X 21
Σελίδες: 108
Λιανική Τιμή: 10.00 ευρώ

Φρέσκο ψάρι στον Αργοσαρωνικό

Φρέσκο ψάρι στον Αργοσαρωνικό

Σημειώστε...

Εύκολο σουφλέ με ψωμί του τόστ
Φαβοκεφτέδες
Άμστερνταμ:7 νοστιμιές που πρέπει να δοκιμάσετε

Τα πιο ρομαντικά Ελληνικά νησιά.

ArtTravel

1

Τα 12+1 υπέροχα χωριά της Κρήτης

ArtTravel

1

ΜΑΙΚ ΡΟΖΑΚΗΣ-ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ

-45% αξέχαστη ημερήσια Κρουαζιέρα σε Πόρο-Ύδρα-Αίγινα με ζωντανή μουσική!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
Platinum Cruises - Κρουαζιέρα
Platinum Cruises - Κρουαζιέρα-45%
 1 ημέρες (0 Διανυκτερεύσεις)
 Ένα Άτομο ΚΑΙ ένα Παιδί έως 4 ετών (+2 επιλογές)
 Ένα Γεύμα
 Ζωντανή Μουσική!
€55 από €100Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
4* Airotel Achaia Beach Hotel - Πάτρα
4* Airotel Achaia Beach Hotel - Πάτρα
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 All Inclusive
 Ξαπλώστρες και ομπρέλες παραλίας
€179Δες το Τώρα!
4* Mr. and Mrs. White Tinos Boutique Resort - Τήνος
4* Mr. and Mrs. White Tinos Boutique Resort - Τήνος
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Free WiFi
€102Δες το Τώρα!
4* Naxos Palace Hotel - Νάξος
4* Naxos Palace Hotel - Νάξος
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Free WiFi!
€79Δες το Τώρα!
4* Bomo Tosca Beach Kavala - Καβάλα
4* Bomo Tosca Beach Kavala - Καβάλα
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών
 All Inclusive
 Δωρεάν Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στην Πισίνα και στην Παραλία!
€1.134Δες το Τώρα!
Oasis Scala Beach Hotel - Αγκίστρι
Oasis Scala Beach Hotel - Αγκίστρι- 3%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Χώρος στάθμευσης
€270 από €278Δες το Τώρα!
4* Prima Vista Boutique Hotel - Σύβοτα
4* Prima Vista Boutique Hotel - Σύβοτα- 53%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Ημιδιατροφή
 Free WiFi
€199 από €420Δες το Τώρα!
4* 100 Rizes Seaside Resort - Γύθειο
4* 100 Rizes Seaside Resort - Γύθειο
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών
 Πρωινό
 Μπροστά στην Παραλία!
€112Δες το Τώρα!
Stevalia Hotel & Spa - Πορταριά Πηλίου
Stevalia Hotel & Spa - Πορταριά Πηλίου
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Κέντρο ευεξίας και spa!
€79Δες το Τώρα!
Koukounari Rooms Agistri - Αγκίστρι
Koukounari Rooms Agistri - Αγκίστρι
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών
 Χωρίς Πρωινό
 Free WiFi
€45Δες το Τώρα!
4* Anamar Zante Hotel - Ζάκυνθος, Αργάσι
4* Anamar Zante Hotel - Ζάκυνθος, Αργάσι- 31%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Ημιδιατροφή
 Κοντά σε Παραλία!
€139 από €200Δες το Τώρα!
Agnanti Apartments - Άνδρος
Agnanti Apartments - Άνδρος- 35%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Κοντά σε Παραλία!
€186 από €285Δες το Τώρα!
Kastro Maini - Αρεόπολη Μάνης
Kastro Maini - Αρεόπολη Μάνης
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Free WiFi
€226Δες το Τώρα!
5* Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli - Πόρτο Χέλι
5* Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli - Πόρτο Χέλι
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Free WiFi
€260Δες το Τώρα!
Villa Forestata & Angolina Lixouri Kefalonia - Κεφαλονιά
Villa Forestata & Angolina Lixouri Kefalonia - Κεφαλονιά
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
€143Δες το Τώρα!
Alkyonis Hotel Chalkidiki - Χαλκιδική,  Νέα Καλλικράτεια
Alkyonis Hotel Chalkidiki - Χαλκιδική, Νέα Καλλικράτεια
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Ημιδιατροφή
 Free WiFi
€94Δες το Τώρα!
Summer House Louisa - Λευκάδα
Summer House Louisa - Λευκάδα
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Χωρίς Πρωινό
 Free WiFi
€36Δες το Τώρα!
4* Kefalonia Grand - Κεφαλονιά
4* Kefalonia Grand - Κεφαλονιά
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Χώρος φύλαξης αποσκευών
€215Δες το Τώρα!
Sesa Boutique Hotel + Restaurant Preveza - Πρέβεζα
Sesa Boutique Hotel + Restaurant Preveza - Πρέβεζα
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Ομπρέλες/ξαπλώστρες παραλίας
€505Δες το Τώρα!
footer