Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ 2



ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ 2 
Δεν ξέρω τι λένε εκείνοι που βλέπουν τα όσα γίνονται με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, και μιλούν για «φουκαράδες πρόσφυγες», Αδέλφια εγώ θα  πω τούτο, και ας με χαρακτηρίσουν όπως θέλουν (άλλωστε η στάμπα του ρατσιστή μου μπήκε εδώ και καιρό). ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, Η ΧΩΡΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ, ΚΑΙ ΟΙ «ΓΕΙΤΟΝΕΣ», ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
Και ας έρθει ο όποιος «προοδευτικός» να μου το παίξει «ευαίσθητος» και να ισχυριστεί πως δεν είναι έτσι.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ αποβιβάζονται τόσο στα νησιά όσο και στην υπόλοιπη χώρα ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ με κάθε καρυδιάς καρύδι, μιλάμε για αριθμό ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ελεγχθεί πλέον, και εκεί που βγαίνουν, αφήνουν πίσω τους ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ. Βέβαια, είπαμε, οι «ευαίσθητοι», που είναι ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ από όλα αυτά, χύνουν ποτάμι τα δάκρυα για τους «φουκαράδες», που μόνο φουκαράδες δεν είναι οι περισσότεροι, η δε κυβέρνηση φροντίζει να τους στεγάσει σε κοντεινερ με όλες τις ανέσεις, κλιματισμό, μέχρι και ασύρματο ιντερνετ τη στιγμή που για τους ΕΛΛΗΝΕΣ αστέγους ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ,
Και οι «πρόσφυγες», δημιουργούν τα μύρια όσα προβλήματα εκεί που βρίσκονται, είτε είναι στην Κω, είτε στη Μυτιλήνη, είτε στη Ρόδο, είτε στην Αθήνα….
Παράδειγμα; Διαβάστε το παρακάτω….
«ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ .....Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ-ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ-Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ
Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Η κυρά Τασία τσιμουδιά
Μεγάλο αριθμό κατασχεμένων αυτοκινήτων και σκαφών έκαψαν χθες το βράδυ στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών της Μόριας, λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται εκεί.
Τα κατασχεμένα αυτοκίνητα και σκάφη βρίσκονται κοντά στο χώρο όπου κρατούνται οι λαθρομετανάστες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία ομάδα λαθρομεταναστών, θέλοντας να δείξει τη δυσφορία της για τις συνθήκες υγιεινής και κράτησης, πυρπόλησε τα αυτοκίνητα και τα σκάφη τα οποία κάηκαν ολοσχερώς»
ΠΗΓΗ: beteranizhta.blogspot.gr
Βέβαια, αυτά, ΔΕΝ τα δείχνουν τα κανάλια, ΔΕΝ τα σχολιάζουν στα «παράθυρα», αυτά, και άλλα πολλά, όπως κλοπές, βιασμούς, καταστροφές, συρράξεις , ΔΕΝ δείχνουν την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ των κατοίκων των νησιών που βλέπουν τις ζωες τους και τις περιουσίες τους να κινδυνεύουν.
ΔΕΝ δείχνουν και ΔΕΝ σχολιάζουν τους οπλισμένους με μαχαίρια αλλοδαπούς όπως και τους «φτωχούς» γενικότερα που έχουν δώσει ΧΙΛΙΑΔΕΣ δολάρια και ευρώ για να έρθουν στη χώρα, που μόλις πάτησαν το πόδι τους σε Ελληνική γη έβγαζαν φωτογραφίες με τα πανάκριβα κινητά τους, ΔΕ δείχνουν πάρα πολλά γιατί φοβούνται την αντίδραση του κόσμου. Δείχνουν ΜΟΝΟ ότι συμφέρει στην κυβέρνηση, τη μικρή πραγματικά μερίδα προσφύγων με τα παιδιά τους που ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχουν με τους άλλους, τους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ που ηρθαν και θα μείνουν στη χώρα. Και οι ΛΑΘΡΑΙΟΙ, οι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, είναι πάρα πολλοί και δεν ελέγχονται. ΔΕΝ ελέγχονται όταν ΚΛΕΒΟΥΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, γιατί βλέπετε, εμείς γι αυτούς, είμαστε οι ΑΠΙΣΤΟΙ. Αδέλφια, η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, και όπως βλέπουμε κάθε μέρα γίνεται και χειρότερη. Πριν καιρό διάβαζα πως γίνεται «εισβολή» στη χώρα μας, και αναρωτιόμουν τι λένε, και τώρα, βλέπω πως ΝΑΙ γίνεται εισβολή, τα σύνορα μα; Παραβιαζονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, και η κυβέρνηση, και ΟΛΟΙ οι πολιτικοί σφυρίζουν αδιάφορα.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 
Άντε, «ζωή σε ελλόγου μας». Τη θυμάστε την έκφραση αυτή; ΤΩΡΑ θα χρησιμοποιηθεί, θα φορεθεί πολύ, με το τρίτο μνημόνιο που ηρθε και εκτός όλων των άλλων, θα χτυπήσει την ΥΓΕΙΑ, θα της δώσει ουσιαστικά την χαριστική βολή. Είναι γνωστό πως οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τα πειράματα τους ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην υγεία, και οι ΜΟΝΟΙ που βγήκαν κερδισμένοι από αυτή τη διάλυση, είναι τα ΚΟΡΑΚΙΑ, ΟΛΑ τα ΛΑΜΟΓΙΑ που πλούτισαν και εξακολουθούν να πλουτίζουν σε βάρος της υγείας, σε βάρος των ζωών μας.
Είμαστε η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, που για τη ζωή των ασθενών αποφασίζουν ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, και ΟΧΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.
Μήπως δεν είναι έτσι;
Πάμε να δούμε ένα ενδιαφέρον άρθρο, το οποίο τα μεγάλα ΜΜΕ δεν έκαναν τον κόπο να το βγάλουν στον αέρα.

«Χαριστική βολή για το σύστημα υγείας το 3ο μνημόνιο
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει τις έντονες ανησυχίες του, για τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο 3ο μνημόνιο και ζητά να τεθεί ως προτεραιότητα η προστασία της Δημόσιας υγείας και η διασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών υγείας, για τον κάθε πολίτη.
Ο ΙΣΑ τονίζει ότι οι παρεμβάσεις στο σύστημα υγείας, δεν μπορεί να γίνονται με βάση μόνο τα αριθμητικά στοιχεία και στο βωμό της εξοικονόμησης χρημάτων είναι αδιανόητο να διακυβεύεται η υγεία των πολιτών.
Ειδικότερα ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης τονίζει ότι: «Κάποια από τα μέτρα που απαιτούνται υπάρχει κίνδυνος, να δώσουν τη χαριστική βολή, στο ετοιμόρροπο σύστημα υγείας και να εξοντώσουν επαγγελματικά τον ιατρικό κόσμο. Στην υγεία δεν μπορεί να γίνονται μόνο αριθμητικές πράξεις και να εφαρμόζονται λογιστικές
πολιτικές. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι διακυβεύονται ανθρώπινες ζωές και με αυτό το κριτήριο θα πρέπει να χαράζονται οι ανάλογες πολιτικές».
Συγκεκριμένα η απαίτηση για συνταγογράφηση αποκλειστικά, με βάσει τη δραστική ουσία, είναι, όπως λέει, είναι μέτρο αντιεπιστημονικό, το οποίο δεν εφαρμόζεται, σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη Δημόσια υγεία. Η ουσιαστική εξοικονόμηση μπορεί να επιτευχτεί, με την εφαρμογή των θεραπευτικών πρωτοκόλλων και την ηλεκτρονική συνταγογράφηση που έχει κατά επανάληψη ζητήσει ο ΙΣΑ.
Επιπρόσθετα η διατήρηση του καταστροφικού μέτρου του claw back έως το 2018 θα οδηγήσει σε επαγγελματική εξόντωση, γιατρούς και εργαστήρια, στερώντας τον ασθενή από υπηρεσίες υγείας που έχει ανάγκη.
Σχετικά με το μέτρο του 5ευρου στα νοσοκομεία ο ΙΣΑ, επισημαίνει ότι είναι εναντίον οποιαδήποτε εισπρακτικής πολιτικής - και μάλιστα χωρίς εισοδηματικά κριτήρια -που επιβαρύνει δυσβάσταχτα τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Σε κάθε περίπτωση η εξεύρεση ισοδύναμων μέτρων δεν μπορεί να είναι εις βάρος είτε των ασθενών είτε του ιατρικού κόσμου που στηρίζει το σύστημα υγείας στις δύσκολες αυτές ώρες.
Κλείνοντας, ο κ. Πατούλης τονίζει ότι ο Ιατρικός Σύλλογος θα δώσει μάχη ενάντια σε κάθε πολιτική που πλήττει τον ασθενή, οδηγεί σε επαγγελματική εξόντωση τον ιατρικό κόσμο και δίνει τη χαριστική βολή στο Δημόσιο σύστημα υγείας.»

ΠΗΓΗ: sofokleousin.gr
Συνέλληνες, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, έρχονται ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ σε όλους τους τομείς, και ιδιαίτερα στην ΥΓΕΙΑ, σε ότι έχει μείνει από αυτή. Οι πολιτικοί έχουν τον χαβά τους, ετοιμάζονται και για εκλογές, για τις καρέκλες τους πάλι, ΕΜΕΙΣ όμως είμαστε ξεκρέμαστοι, γιατί στην υγεία κατά γενική ομολογία δε λειτουργεί σχεδόν τίποτα, και έρχεται το ΤΕΛΟΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. Αυτό το ΑΙΣΧΟΣ να σταματήσει ΧΘΕΣ. Να κόψουν από τους μισθούς τους, και όχι από την υγεία, τις συντάξεις και τα επιδόματα. ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
Τα μνημόνια μπορεί να λένε διάφορα, μπορεί να τα υπέγραψαν με ελαφριά καρδιά, γιατί αυτοί δεν έχουν ανάγκη, τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ όμως μνημόνια θα τους βγάλουν ξινά ΟΛΑ όσα έκαναν μέχρι τώρα….
ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ. Έσπειραν ανέμους, ε, ας θερίσουν τις θύελλες που τόσο πολύ τους αρέσουν.


Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Η KODEN αλλάζει το μέτρο σύγκρισης στην τεχνολογία των βυθομέτρων

Η KODEN αλλάζει το μέτρο σύγκρισης στην τεχνολογία των βυθομέτρων Η έκδοση CVS-128B (Broadband) εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τη χρησιμοποίηση Broadband βεντούζας. Με την επιλογή της κατάλληλης συχνότητας αποφεύγουμε όλα τα ενοχλητικά παράσιτα από άλλες συσκευές ή πλαγκτόν, ανεβάζοντας ή κατεβάζοντας τη συχνότητα που ‘ψάχνουμε’ και επιτυγχάνουμε τον τέλειο συντονισμό ανάλογα με το είδος ψαρέματος που κάνουμε.
8.4΄΄ έγχρωμη LCD οθόνη υψηλής ευκρίνιας
ισχύς εξόδου 2kW RMS
δύο συχνότητες 50 kHz & 200 kHz

επιλογή παλέτας χρωμάτων από 64, 16 ή 8 χρώματα
αυτόματη ψηφιακή επιλογή της πιο αξιόπιστης ρύθμισης για λειτουργίες όπως GAIN, Range, SHIFT και TVG για ευκολία στη χρήση
υπολογισμός και εμφάνιση μεγέθους ψαριού σε cm
εμφάνιση της περιοχής ανίχνευσης του βυθομέτρου στην πλατιά και στη στενή δέσμη, για να ξέρετε που να στοχεύετε τα ψάρια, ακρίβως από κάτω σας ή στο πλάι
αποθήκευση μέχρι 10 εικόνων του βυθού για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης των παλιότερων με τον τρέχοντα βυθό, όταν ψάχνουμε για ψαρότοπους
προσδιορισμός του τι είναι κάτω από το σκάφος σας, με διαφορετικούς ήχους για ψάρια και κοπάδια ψαριών (λειτουργία ‘Sona-Tone’)
εμφάνιση δεδομένων πλοήγησης (σε σύνδεση με GPS), για εύκολη επιστροφή στους ψαρότοπους που σημαδέψατε σαν ‘Hot Spot’
RGB έξοδος για σύνδεση με 2η οθόνη
επιλογή σένσορα από: TDM-071 (38-75 kHz με επιλογή 2 συχνοτήτων) ή TDM-091D (42-85 kHz & 130-210 kHz)
πλήρως ελληνικό μενού  

Λεωφ. Αλίμου 85, 174 55 Άλιμος, Αθήνα / τ: 210 9966730, 210 9928128 / f: 210 9967847

ALINCO DJ-500 - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband IP54&MIL-STD810G

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Nεο στην αγορά το DJ-500  με προηγμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφες MILITARY STANDARD IP54&MIL-STD810G  ,προσφέρει ποιότητα
και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ,
μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση.
Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας
ευκολία. Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο με τέλεια απόδοση λήψης και ήχου ιδιαίτερα στην ραδιοφωνική μπάντα FM
σε προσιτή τιμή ALINCO!

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.

DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH


Κλικαρετε για να κατεβασετε το manual σε PDF

SPECIFICATIONS
General
Frequency range: [T: TX] 144 - 148MHz, 420 - 450MHz
[T: RX] 136 - 174MHz, 400 - 480MHz 88-108 FM wide
[E: TX/RX] 144 - 146MHz, 430 - 440MHz
Modulation: F3E (FM)
Frequency step: 2.5, 5, 6.25, 8.33, 10, 12.5, 20, 25, 30 and 50KHz
Memory channel: 200 memory channels in total
Antenna impedance: 50ohm unbalanced
Frequency stability: +/- 2.5ppm
Supply voltage: DC 7.4V (Battery)
Current consumption:
(Typical value)
1400mA TX / 300mA receive at Max audio output
70mA squelched
Battery-save ON: average 27mA
Temperature range: Unit -20 ~ +55digC (-4 ~ 131digF) / Battery packs: -10digC to +45digC (+14 to +113digF)
Ground: Negative
Dimensions: 59.0W~98.0H~35.0D mm or 2.32W~3.86H~1.38D inches w/o projection
Weight: approx.227g or 8.01oz inclusive of battery pack and antenna
Transmitter
Power output:
(Approx.value)
Approx.5 / 2.5 / 1W
Modulation: Variable reactance FM
Spurious emission: -60dB or less
Max. deviation: FM : +/- 5KHz NFM: +/- 2.5KHz
Receiver
System: Direct-conversion
Sensitivity: Wide -12dBu / Narrow -9dBu
Intermediate frequency: 1st IF 38.85MHz 2nd IF 450kHz
Selectivity: -6dB : Wide 12kHz /Narrow 10kHz or more
-60dB :Wide 30kHz / Narrow 24kHz or less 
AF output: 1W (10% distortion)

Ο μπαξές της Βερενίκης - τραγούδια με κίνηση. Ρυθμικά και κινητικά παιχνίδια για πολύ μικρά παιδιά με CD

Ο μπαξές της Βερενίκης - τραγούδια με κίνηση. Ρυθμικά και κινητικά παιχνίδια για πολύ μικρά παιδιά με CD
Συγγραφέας: Μαρία Κυνηγού-Φλάμπουρα
Ημερομηνία έκδοσης: 10 Μαρτίου 2009
Σχήμα: 22x22
Σελίδες: 60
Εξώφυλλο: Μαλακό

ISBN: 978-960-6864-04-9/FONT>
Τι έχει ο μπαξές της Βερενίκης; Έχει δροσερά λουλούδια, μικρά δεντράκια με όμορφη σκιά, πεταλούδες και μυρίζει πολύ ωραία. Μόνο αυτά; Όχι... Έχει τραγούδια με κίνηση για πολύ μικρά παιδιά και ρυθμικές ασκήσεις με κρουστά οργανάκια. Μελωδίες με ολοκληρωμένες φράσεις, μισοτελειωμένες μελωδίες με παύσεις, παιχνίδια με μπαλόνια, με χαρτοπετσέτες και με κορδέλλες. Τραγούδια για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά τις Απόκριες και το Πάσχα. Ολα χρήσιμα για Νηπιαγωγεία και Παιδικούς Σταθμούς. Ελάτε όλοι εδώ μαζί να παίξουμε, να χαρούμε και να διασκεδάσουμε.

Grant for International Performers - October 26-31

Grants for international performers announced
- professional dancers
- choreographers
- actors (dance, physical theater, drama, musical theater)
- contemporary circus artists
- movement directors and physical theater directors
- multidisciplinary artists

The grant covers accommodation and meals (full board)
during participation in the International Performing Arts Camp in Tuscany, Italy

October 26 - 31, 2015
Information about the supported Program
International Performing Arts Camp is the residential laboratory for performing arts practitioners from different countries working in diverse techniques, genres and artistic styles. The program is open to performers with professional stage experience and multidisciplinary artists, interested in practical research of contemporary performance practice together with colleagues from all over the world.
The applications are considered on the basis of the candidates background, previous achievements, experience and qualifications. Priority is given to those candidates who are able to show their potential to professional development and clear motivation to participate in contemporary performing arts processes at international level. The number of grants is limited, and the grant is awarded on the competitive basis.
For application guidelines and more details, please view:
http://www.artuniverse.org/grants

5th Stanos Reggae Festival 2015

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015 Πορεία στον Κάκκαβο

Οι παραλίες των Κυκλάδων που πρέπει να έχετε βουτήξει

ArtTravel

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΠΕΜΠΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015/0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 19-08-15/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1010 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ 1016 ΣΤΗ
ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ 1014 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 32.00 ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4. ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ 20-08-2015 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ 20-08-2015
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ Η ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΟΠΙΚΑ 6
ΜΠΟΦΟΡ.
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 2 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΕΩΣ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 35 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 36 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΕΩΣ 5 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΕΩΣ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΕΩΣ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 36 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-08-2015
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΙΣ
ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.

Νέα Yπηρεσία Alfanet I.T Leasing


Διατροφή για να νικήσετε τα φουσκώματα


Διατροφή για να νικήσετε τα φουσκώματα
«Όπλο» ο καφές κατά του καρκίνου του εντέρου
Υπό τον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ το κέντρο φιλοξενίας στο Βοτανικό

Μετάλλαξαν ποντίκια για να είναι λιγότερο… αγχωμένα

Δυσκολεύονται να μείνουν έγκυες οι γυναίκες που σηκώνουν βάρη

Η χαμηλή τεστοστερόνη συνδέεται με την κατάθλιψη

Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει το βάρος των βρεφών

Πώς θα μειώσετε τον κίνδυνο καρδιακών ασθενειών

Ο κακός ύπνος επηρεάζει την ικανότητα αυτοελέγχου

Πώς σχετίζεται το σωματικό βάρος με την άνοια


ΜΟΙΡΟΛΟΙ - Τ.ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ, Μ.ΠΛΕΣΣΑΣ, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ

4*Χαλκιδική Skion Palace με Ημιδιατροφή|-50%

Ekdromi.gr

4* Skion Palace Hotel - Χαλκιδική

Χαλκιδική με 299€ από 598€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

299€ από 598€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Skion Palace Hotel στη Χαλκιδική δίπλα στη θάλασσα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε 4 ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
€299 από €598 Κέρδος €299 Έκπτωση 50%
4* Skion Palace Hotel - Χαλκιδική
Χαλκιδική


Περισσότερες Προσφορές

Πρέβεζα με 299€ από 598€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δικλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
Margarona Royal Hotel - Πρέβεζα
Πρέβεζα
299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στο Margarona Royal Hotel του Ομίλου Amalia Hotels στην Πρέβεζα, σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Μάτι Αττικής με 198€ από 396€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο Side Sea View με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€198 από €396 -50%
4* Aquis Aquamarina Hotel - Μάτι Αττικής
Μάτι Αττικής
198€ από 396€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στο Μάτι Αττικής, στο 4 αστέρων Aquis Aquamarina Hotel του Ομίλου XENOTEL, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο Side Sea View δωμάτιο! Ελεύθερη χρήση του Wellness Center με Εσωτερική θερμαινόμενη Πισίνα με Θαλασσινό νερό, Hamam, Jacuzzi και Γυμναστήριο! Κάθε Σάββατο βράδυ BBQ dinner με Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Early check in στις 12:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Αρχαία Ολυμπία με 159€ από 320€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€159 από €320 -50%
4* Amalia Olympia Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στο 4 αστέρων Amalia Olympia Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στην Αρχαία Ολυμπία! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ALL INCLUSIVE στα Καμένα Βούρλα με 799€ από 1598€ (-50%) για 6 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€799 από €1.598 -50%
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα
ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο στα Καμένα Βούρλα, μόνο με 799€ από 1598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό, Βραδινό σε Μπουφέ και Pizza Time καθώς και Απεριόριστη Κατανάλωση σε Νερό, Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα και Χύμα Κρασί σε όλα τα γεύματα! Παρέχονται καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας ελαφριά Σνακ, Παγωτά, τοπικά Αλκοολούχα Ποτά, Βαρελίσια Μπύρα, Αναψυκτικά και Καφέ στα Bar του Ξενοδοχείου! Για τους μικρούς μας φίλους Mini club με παιχνίδια με κατασκευές, παιδικές ταινίες καθώς και εξειδικευμένο παιδαγωγό! Για μικρούς και μεγάλους ελεύθερη χρήση των γηπέδων Τέννις και Ποδόσφαιρου(5Χ5)! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθώς και Πετσέτες, Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στις Πισίνες του Ξενοδοχείου! Απολαύσετε 6 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στο Πλατύστομο με 209€ από 418€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€209 από €418 -50%
4* Thermae Platystomou Resort & Spa - Λουτρά Πλατυστόμου
Πλατύστομο
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 5 και ένα έως 2 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, μόνο με 209€ από 418€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό και Βραδινό, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Κρασί τοπικής Βιολογικής Καλλιέργειας, Μπύρες και Αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και Καφέ φίλτρου, Τσάι, Χυμοί και Βουτήματα! Προσφέρεται Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ! Παρέχεται Early check in στις 12:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καρπενήσι με 219€ από 570€ (-62%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 62%)

€219 από €570 -62%
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
Καρπενήσι
219€ από 570€ ( Έκπτωση 62%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Relax Massage, Ολιστικό Χαλαρωτικό Μασαζ σώματος, πελμάτων και κεφαλής, με αιθέρια έλαια και τελείωμα με ζεστές πετσέτες διάρκειας 25 λεπτών, μία Θεραπεία Προσώπου, μία Συνεδρία Solarium και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος, αίθουσα Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και επιτραπέζια παιχνίδια! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου για 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Νέα Μάκρη Αττικής με 59€ από 118€ (-50%) για 2 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε Miami δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€59 από €118 -50%
Marathon Beach Resort Hotel - Νέα Μάκρη Αττικής
Νέα Μάκρη Αττικής
59€ από 118€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Νέα Μάκρη Αττικής, στο Marathon Beach Resort Hotel σε Miami δίκλινο δωμάτιο, με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς και Ομπρέλες, Ξαπλώστρες και Πετσέτες στην Πισίνα του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Μουζάκι με 169€ από 340€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€169 από €340 -50%
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
Μουζάκι Καρδίτσας
169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρονται Δωροεπιταγή αξίας 50€ για εξαργύρωση στο χώρο του Spa, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Εξωτερικής Πισίνας, του Υδρομασάζ, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ALL INCLUSIVE στη Λεπτοκαρυά Πιερίας με 699€ από 1398€ (-50%) για 6 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€699 από €1.398 -50%
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
Λεπτοκαρυά Πιερίας
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Poseidon Palace στην Λεπτοκαρυά Πιερίας ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 13 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 699€ από 1398€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Απεριόριστη Κατανάλωση Ποτών σε όλα τα γεύματα! Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας παρέχονται κέικ, βουτήματα, καφές φίλτρου, τσάι, νερό, αναψυκτικά, χυμοί, κονιάκ, ούζο, μπύρα και βαρελίσιο κρασί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ιωάννινα με 299€ από 598€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά+Spa με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα
299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, ένα House Cocktail καθημερινά καθώς και Ελεύθερη συμμετοχή στο εβδομαδιαίο Manager's Cocktail συνοδεία από Aperitif Cocktail & Canapes! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται προβολή παιδικής ταινίας καθημερινά και ένα Παγωτό στο χώρο του Πάρκου! Παρέχεται καλωσόρισμα στο δωμάτιό σας κατά την άφιξη καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ιτέα με 149€ από 298€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
4* Nafsika Palace Hotel - Ιτέα
Ιτέα
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Ιτέα μια ανάσα από το Γαλαξίδι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο 4 αστέρων Nafsika Palace Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στην πανέμορφη Ιτέα, χτισμένη στο βάθος του Κρισσαίου Κόλπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!<