Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Προσεχώς το νέο βίντεο-κλιπ της Ζωής Τηγανούρια!

Νέο Video Clip με τη Ζωή Τηγανούρια στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας
Πριν μερικές μέρες έγιναν τα γυρίσματα του νέου Video Clip της ορχηστρικής σύνθεσης «Last Tango By Zoe» της Ζωής Τηγανούρια στο επιβλητικό Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, με την ευγενική χορηγία του Δήμου Πεντέλης.
Πρόκειται για μία ακόμα ιδιαίτερη δημιουργία, όπως συνηθίζει η συνθέτης & σολίστ ακορντεόν, με vocalise από τη Μέτζο Σοπράνο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ελένη Βουδουράκη.
Τη σκηνοθεσία υπογραφούν δύο εξαιρετικοί σκηνοθέτες, ο Μάνος Αντωνίου με την πολυετή πείρα του και ο ανερχόμενος Γιώργος Ευαγγελόπουλος ο οποίος υπογράφει και το post production καθώς και τη διεύθυνση φωτογραφίας. Η υπόθεση εκτυλίσσεται κινηματογραφικά σε παρελθόντα χρόνο, με αναμνήσεις βασισμένες σε αληθινές στιγμές από τη ζωή της καλλιτέχνιδος.
Η προβολή του Video Clip αναμένεται το Μάρτιο του 2018 από την εταιρία παραγωγής Zoe Music Ltd.
Χορηγοί: Δήμος Πεντέλης, Café Portioli, Signature Travel
Συμμετέχουν:
Αλίκη Μαυροειδή
Μιχάλης Παπούκας
Στέλιος Γενεράλης
κι η μικρή μουσικός-έκπληξη Μαριάνα Μαυρογιάννη
Ενδυματολογικό Styling: Βίκυ Σαντζιόλογλου
Drone: Εταιρεία Drone 4 o’clock
[Φωτό: Δημήτρης Καρβουτζής]
Ζωή Τηγανούρια, Μάνος Αντωνίου
 
 Γιώργος Ευαγγελόπουλος, Ζωή Τηγανούρια
 


Βρείτε τη Ζωή Τηγανούρια στα Social:

Συναυλία της Ζωής Τηγανούρια για τα ΑΜΕΑ [φωτο]

Η Ζωή Τηγανούρια πραγματοποίησε συναυλία για τα ΑΜΕΑ στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Δημητρίου
Πριν μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε μία συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα από τη γνωστή μουσικοσυνθέτη & σολίστ του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια, στο Αμφιθέατρο του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Δημητρίου, χαρίζοντας αφιλοκερδώς μοναδικές στιγμές χαράς και αγάπης.
Το θερμό κοινό αγκάλιασε την ευαισθησία της Ζωής Τηγανούρια κι έγινε ένα με τη μουσική της, σ' ένα κατάμεστο αμφιθέατρο όπου οι παραβρισκόμενοι -τουλάχιστον 200 μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους- απήλαυσαν τη μουσική, την αγάπη και το πάθος της Ζωής Τηγανούρια και των συνεργατών της. Τα παιδιά χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους σε μια "prive" συναυλία, όπου ερμήνευσαν μοναδικά η εκπληκτική Πολυτίμη και συμμετείχαν οι εξαιρετικοί μουσικοί: Στέλιος Γενεράλης στα κρουστά, Γιάννης Ταυλάς στη κιθάρα και Στέφανος Χατζηαναγνώστου στο φλάουτο.
Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ (Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης) Αγίου Δημητρίου είναι το μεγαλύτερο Ειδικό Δημόσιο Σχολείο, με μαθητές στη δύσκολη ηλικία της εφηβείας και είναι επανδρωμένο με άξιους εκπαιδευτικούς και έναν ικανότατο διευθυντή τον κο Σπύρο Κονταράκη. Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Δημητρίου κα Άννα Λέκκα, λατρεύει αυτά τα ιδιαίτερα παιδιά κι έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της σε αυτά. Εξάλλου, ήταν η "κινητήριος δύναμη" της εκδήλωσης, έχοντας την ιδέα πρόσκλησης της Ζωής Τηγανούρια.
Αφού λοιπόν ευχαρίστησε τον διευθυντή του σχολείου κο Σπύρο Κονταράκη και τους καθηγητές για το θεάρεστο έργο τους και την προσφορά τους στα παιδιά, ανέφερε μεταξύ άλλων στη Ζωή και στους συνεργάτες της: «Ευχαριστούμε για την ψυχική ανάταση και διασκέδαση των παιδιών μας! Ο Θεός να σας δίνει δύναμη να βοηθάτε με τη μουσική και την Τέχνη σας τους ιδιαιτέρους ανθρώπους της κοινωνίας μας, που το έχουν τόσο ανάγκη, για να πάμε ένα βήμα μπροστά την Ελλάδα και τον Πολιτισμό μας!»
[Φωτό:]
Ζωή Τηγανούρια, Άννα Λέκκα
Άννα Λέκκα, Ζωή Τηγανούρια, Σπύρος Κονταράκης














Βρείτε τη Ζωή Τηγανούρια στα Social:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ | Εθνική Στρατηγική | Γιώργος Χατζηθεοφάνους

Νέος κύκλος εργαστηρίων για παιδιά

Σαββατοκύριακα με τέχνη στο Τελλόγλειο
Νέα εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά
Ένας νέος κύκλος εκπαιδευτικών εργαστηρίων για παιδιά ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου 2018 στο Τελλόγλειο Ίδρυμα. Κάθε Σαββατοκύριακο, παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών,  συμμετέχουν σε εικαστικές δραστηριότητες, που απελευθερώνουν τη δημιουργική έκφραση και τη φαντασία τους. Παράλληλα αυτήν την περίοδο ξεκινά ένα νέο μουσικό εργαστήριο, που στόχο έχει να παρασύρει τα παιδιά σε μελωδικές διαδρομές μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια.  Οι εγγραφές άρχισαν!
• Εικαστικό εργαστήριο «Ουράνιο τόξο» (ηλικίες  4-6 ετών,  Σάββατο 10.00 -12.00 και 12.30 – 14.30, εργαστήριο 1ου ορόφου)
Ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, με έμφαση στην ελευθερία έκφρασης μέσα από το εικαστικό παιχνίδι. Τα παιδιά καλούνται, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών, να εξερευνήσουν διάφορα είδη τέχνης, μέσα από κατάλληλα προσαρμοσμένες για την ηλικία τους ασκήσεις και δράσεις, που στόχο έχουν την εξοικείωση τους με την καλλιτεχνική παραγωγή  και με τον μουσειακό χώρο.
•Εργαστήριο εικαστικών Ι (ηλικίες 7-9 ετών, Κυριακή 10.00-12.00, Εργαστήριο Miro)
Βασιζόμενο στις τρέχουσες εκθέσεις του Τελλογλείου, τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα ομαδικό παιχνίδι εξερεύνησης της τέχνης και του μουσειακού χώρου. Ακολουθώντας την φαντασία τους και τις οδηγίες των εκπαιδευτριών, σταδιακά αποκτούν κριτική σκέψη σε ζητήματα τέχνης και καλούνται τόσο να συζητήσουν όσο και να παράγουν τα δικά τους έργα τέχνης, γύρω από συγκεκριμένη θεματολογία.
•Εργαστήριο εικαστικών ΙΙ (ηλικίες 10-12 ετών, Κυριακή 12.30-14.30, Εργαστήριο Miro)
Έχοντας ως στόχο την ανάδειξη της προσωπικής δημιουργικής τους έκφρασης, τα παιδιά αντλούν έμπνευση από τις εκθέσεις του Τελλογλείου, εξοικειώνονται με την εικαστική σκέψη και πειραματίζονται με διάφορους τρόπους εικαστικής παραγωγής, ενώ παράλληλα εξοικειώνονται με θεματικές της ιστορίας της Τέχνης και αναπτύσσουν εικαστικό διάλογο μεταξύ τους.
•Μουσικό-εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την ομάδα Τρίλλιες. (ηλικίες 4-6 ετών, Σάββατο 10.30-12.30, εργαστήριο Miro. Έναρξη 24 Φεβρουαρίου 2018)
Πρόγραμμα τυλιγμένο μέσα σε ιστορίες βγαλμένες από όπερες, μπαλέτα και παραμύθια της παράδοσης, γεμάτο μουσικά παιχνίδια και τραγούδια. Στόχος του εργαστηρίου είναι να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τα διάφορα μουσικά όργανα, να πειραματιστούν με τη φωνή και να διασκεδάσουν με παιχνίδια μίμησης, ανάπτυξης της προσωπικότητας, μουσικά quiz και επιτραπέζια.
Ο κύκλος περιλαμβάνει 12 δίωρα εργαστήρια.
Διάρκεια εργαστηρίων: 10 Φεβρουαρίου  έως 2 Ιουνίου 2018.
Περίοδος εγγραφών: έως 6 Φεβρουαρίου 2018
Κόστος συμμετοχής: 80 ευρώ. 10% έκπτωση στο δεύτερο παιδί. Το ποσό καταβάλλεται εφάπαξ κατά την εγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες – εγγραφές στα τηλ. 2310 247111 και 2310 991614 (Τρίτη – Πέμπτη και Παρασκευή 9.00 – 14.00, Τετάρτη 9.00 – 14.00 και 17.00 – 21.00, Σάββατο – Κυριακή 10.00 – 18.00).

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ - 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018


ΧΑΙΝΗΔΕΣ ΤΡΙΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΒΑΤΟ

ΤΟ “FOR YOU (FIFTY SHADES FREED)” ΤΩΝ LIAM PAYNE & RITA ORA ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SINGLE ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ OFFICIAL SOUNDTRACK ΤΟΥ FIFTY SHADES FREED

ΤΟ “FOR YOU (FIFTY SHADES FREED)” ΤΩΝ LIAM PAYNE & RITA ORA ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SINGLE ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ OFFICIAL SOUNDTRACK ΤΟΥ FIFTY SHADES FREED
ΤΟ ALBUM ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Το “For You (Fifty Shades Freed)” των Liam Payne & Rita Ora είναι το πρώτο single από το επερχόμενο soundtrack του «Fifty Shades Free». To «For You (Fifty Shades Freed)» είναι μια δημιουργία των Ali Payami(Taylor Swift, The Weeknd), Ali Tamposi (Kelly Clarkson) και watt.Βρείτε το εδώ:
Δείτε το Official Lyric Video:
Το επίσημο soundtrack κυκλοφορεί επίσημα σε όλα τα καταστήματα δίσκων και τις ψηφιακές πλατφόρμες την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, την ίδια μέρα που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα και η ταινία «Fifty Shades Freed».
Πρόκειται για το τρίτο soundtrack του υπερ-επιτυχημένου franchise Fifty Shades. Το Fifty Shades of Grey Official Soundtrack βρέθηκε στο #2 του Billboard Top200 στην Αμερική το 2015, έγινε πλατινένιο και ήταν το 7ο best selling album της χρονιάς. Το Fifty Shades Darker Official Soundtrack του 2017 βρέθηκε στο #1 του Billboard Top200, ενώ το 2018 αναμένεται να ολοκληρωθεί η μουσική ιστορία της σειράς ταινιών Fifty Shades, με το Fifty Shades Freed Official Soundtrack.
Σχετικά με το Fifty Shades Freed:
Ο Jamie Dornan και η Dakota Johnson επιστρέφουν ως Christian Gray και Anastasia Steele στο Fifty Shades Freed, το τρίτο κεφάλαιο που βασίζεται στο παγκόσμιο φαινόμενο "Fifty Shades". Μετά τις επιτυχημένες blockbuster ταινίες του 2015 και του 2017, οι οποίες αποκόμισαν σχεδόν 950 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, η νέα ταινία κυκλοφορεί κοντά στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Το Fifty Shades Freed σκηνοθετεί ο James Foley του Fifty Shades Darker (Fear, House of Cards) ενώ παραγωγοί είναι για άλλη μια φορά οι Michael De Luca, Dana Brunetti και Marcus Viscidi, μαζί με την E L James. Το σενάριο είναι από τον Niall Leonard, και είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα της James. www.fiftyshadesmovie.com 

Yamaha SessionCake | Νέο Headphone Mixer!

eNakasMusic Store
Yamaha Session Cake
Φίλιππος Νάκας
Φίλιππος Νάκας Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.
19o χλμ. Λεωφόρος Λαυρίου
19002 Παιανία - Αττική, Ελλάδα
Αποστολή Mail: paianiaecom@nakas.gr
Τηλ.: 210- 6686 000
Φαξ.: 210- 6686 108

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - Στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ
"Στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος"
Μουσική: Γιώργος Καζαντζής
Στίχοι: Ελένη Φωτάκη
 
Δείτε εδώ το lyric Videohttps://youtu.be/UZWcjGse_CM
Πάντα...  στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος.
Πάντα ο Γιώργος Νταλάρας μας εκπλήσσει με τις επιλογές του,  με την επιμονή του να ψάχνει καλά τραγούδια.
Πάντα εδώ και χρόνια έψαχνε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Γιώργο Καζαντζή να τραγουδήσει τα όμορφα τραγούδια του.
Πάντα η Ελένη Φωτάκη μας εκπλήσσει με τις ιστορίες της. 
Γιώργος Νταλάρας - Γιώργος Καζαντζής - Ελένη Φωτάκη.
"Στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος". Αυτός είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Γιώργου Νταλάρα αλλά και του επερχόμενου album του που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Minos-EMI.
Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίεςhttps://GeorgeDalaras.lnk.to/StaMisaTouErotaVgeniODolofonosPR

Volvo FH 460 2011 Manuel

Volvo FH 460 Globetrotter XL
Year 2011
Manuel gearbox
885.000 km
Belgium registration
Topcondition
Export price 23.900
Zundert Trucks
Hazeldonk 6255
4836 LG Breda
Nederland
Mobile + 31 653 949 549

Φαίη Ρουμπίνη | Δεν Πιστεύω| Νέο Τραγούδι


 
ΦΑΙΗ ΡΟΥΜΠΙΝΗ
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ
 
ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 
Μουσική: Σταμάτης Γονίδης
Στίχοι : Αργύρης Αράπης
Η Φαίη Ρουμπίνη, επιστρέφει με μία δυνατή λαϊκή ερμηνεία σε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο:
«Δεν Πιστεύω»
Η σύνθεση του καταξιωμένου ερμηνευτή και συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών Σταμάτη Γονίδη και οι στίχοι του Αργύρη Αράπη που εμπιστεύτηκε για μία ακόμη φορά την ανερχόμενη λαϊκή τραγουδίστρια μεταμορφώνονται μέσα από την αισθαντική ερμηνεία της Φαίης Ρουμπίνη σε μία δυνατή λαϊκή επιτυχία που εύκολα πιστεύεις ότι θα εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα hits του 2018!! 
 Κυκλοφορεί από την BLACK MUSIC LABEL.
powered by Panik Entertainment group
 

ΦΑΙΗ ΡΟΥΜΠΙΝΗ - ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ
Μουσική: Σταμάτης Γονίδης
Στίχοι : Αργύρης Αράπης

Γιάννης Παπαγεωργίου - Από τη σιωπή στη σιωπή

Γιάννης Παπαγεωργίου – Από Τη Σιωπή Στη Σιωπή
Μουσική – Στίχοι: Γιάννης Παπαγεωργίου
Δείτε το Lyric Video: https://www.youtube.com/watch?v=1TV8E5ZyaS4
"Είμαι ο Γιάννης Παπαγεωργίου και κρατάω μια κιθάρα. Γράφω μουσικές, γράφω στιχάκια και πολλές φορές σμίγουν μεταξύ τους και γίνονται τραγούδια. Το τραγούδι 'Από τη σιωπή στη σιωπή' το έγραψα λίγες μέρες μετά το χαμό της γιαγιάς μου. Η σιωπή περιγράφει το πριν και το μετά της ζωής. Όμως, ο κύκλος της ζωής και ο κύκλος του θανάτου δεν εφάπτονται σε κανένα σημείο."
Ο Γιάννης Παπαγεωργίου είναι η νέα μας ανακάλυψη.
Ακούσαμε τη μουσική του και το λόγο του, ακούσαμε τα τραγούδια του και τον κόσμο του και είπαμε ότι αυτό είναι κάτι που θέλουμε να μοιραστούμε με όλους σας.
Ακούστε και ανακαλύψτε κι εσείς αυτό που δεν μπορεί παρά να είναι ένα από τα μουσικά γεγονότα του 2018
Ο Γιάννης Παπαγεωργίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, έχει κάνει μεταπτυχιακό στη λαϊκή κιθάρα και είναι μαθητής του Δημήτρη Μυστακίδη. Έχει παίξει με συγκροτήματα και ρεμπέτικες κομπανίες, έχει συμμετάσχει σε συναυλίες και παραστάσεις και ήταν στους 12 συμμετέχοντες που διακρίθηκαν και πέρασαν στον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού στην "Ταράτσα του Φοίβου"
Το πρώτο προσωπικό του album "Από τη σιωπή στη σιωπή" κυκλοφορεί στις 05 Φεβρουαρίου 2018 από την Minos EMI. 
Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίεςhttps://GiannisPapageorgiou.lnk.to/ApoTiSiopiStiSiopiPR

www.Md-trucks.nl Used trucks for sale & Machinery

 
 
Please take a look at our website
 
www.md-trucks.nl
whatsapp: +31 6 25 69 42 76
e-mail: yaro@md-trucks.nl
 

 
Caterpillar  325 DL  2007
 
Img_0075
 
Komatsu PC 220 7 2013 
 
 
 
 
Img_9318
 
Caterpillar 318 C
 
 
 
Img_8510
 
DAF XF 105 510 6x4
 
 
Img_0327
 
DAF CF 85 430 2002
 
 

Mercedes Actros 1840 2000
 
Img_2668

Volvo FH 12 420 manual 1998
 
 
 
Img_0251
 
DEMAG DF 100 P 1986
 
 
 
Img_0427
 
DAF CF 85 430 euro 2
 
 
Img_9078
 
SCANIA R 164 G 580
 
 
 
 
 
  
For contact details

www.md-trucks.nl
whatsapp: +31 6 25 69 42 76
e-mail: yaro@md-trucks.nl