Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΙΙ

ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΙΙ

Αυτά που συμβαίνουν στη «ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ», και έχουν να κάνουν με τα Άτομα Με Αναπηρίες και Χρόνιες Παθήσεις, θα έκαναν τον κάθε σεναριογράφο Ιστοριών ΦΡΙΚΗΣ να ζηλεύει γιατί δεν μπόρεσε να σκεφτεί τα «Τεχνάσματα ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ» που σκέφτηκαν οι πολιτικοί και τα εφαρμόζουν στις Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες της χώρας προκειμένου να τις ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
Οι σεναριογράφοι, θα έκαναν επιτυχίες της μικρής η μεγάλης οθόνης, αλλά τους έφαγαν όπως λέμε «στη στροφή» οι ΕΙΔΙΚΟΙ, οι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, και τους πήραν «τη μπουκιά από το στόμα», όπως συνηθίζουν να κάνουν με τα Άτομα Με Αναπηρίες και τους Χρόνια Πάσχοντες.
Που να «φτουρήσει» κάποιος με σενάρια φαντασίας τη στιγμή που έχει τους «αρμοδίους» να του κάνουν χαλάστρα;
Το έγραψα πολλές φορές, και θα το επαναλάβω, πως οτιδήποτε έχει να κάνει με την Αναπηρία σε αυτή τη χώρα, έχει ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ αντιμετώπιση από τους φωτοευαίσθητους διοικούντες την Υγεία.
Και το κακό Συνέλληνες είναι πως είναι ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, ασχέτου κόμματος και χρώματος.
ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. Οι «νέοι», συνεχίζουν το καταστροφικό έργο των παλιών, παίζουν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ με τις Ανθρώπινες Ζωές, τον Ανθρώπινο ΠΟΝΟ.
Αξίζει να δούμε μερικά σχόλια Ατόμων Με Αναπηρίες, έτσι για να πάρουμε μια πικρή γεύση του τι συμβαίνει….
«Όταν με φρίκη διαπιστώνεις ότι οι παροχές προς τα Αμεα εξανεμίζονται
Απο τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι σήμερα δηλ μόνο σε 1 χρόνο , είδαμε :
1) Την περαιτέρω μείωση των ποσοστών αναπηρίας ( άρα και των επιδομάτων και των συντάξεων ) μέσω του νέου ΦΕΚ
2) Την μείωση του εκας στα 35 ευρώ !!!
3) Τον αποκλεισμό πολλών Αμεα από το κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ….
Τα μειώνουν, τα ΚΟΒΟΥΝ από τους ΕΛΛΗΝΕΣ, για να τα δώσουν «ΑΛΛΙΩΣ – ΑΛΛΟΥ» και μη βγουν οι ψευτοευαισθητοι και αρχίσουν τα γνωστά σκυλίσια ουρλιαχτά τους πως «εξυπηρετώ συμφέροντα» και λοιπές αηδίες.. Απλά, υπενθυμίζω κάποια «πρόσφατα γεγονότα»…..
Και συνεχίζω με τα σχόλια…
«Κόβουν από αυτούς που έχουν ανάγκη για τα φάρμακα τους και δεν κόβουν από τους μισθούς τους.καλα μας κάνουν αφού τα δεχόμαστε όλα παθητικά»
«Και που είσαι ακόμα...!!! Το 2019 με των επαναυπολογισμο των συντάξεων (νόμος κατρουγκαλου) καθώς και την κατάργηση των οικογενειακών προσαυξήσεων (ανήλικα παιδιά και συζύγου) θα κλαίμε όλοι μαζί..!!»
«Σκόπιμη μείωση ποσοστών από 67% σε 50% αυτόματα σε αποκλείει από κάρτα μετακίνησης ,κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ ,έκπτωση 200 ευρώ από εφορία ,και 50% μείωση της σύνταξης.....»
«ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΤΙΣΘΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ»
«ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ 80% ΣΕ 72% .ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ 80%.ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ...»
«Εδω και δύο χρόνια σταμάτησα τις θεραπείες της κόρης μου ,τις οποίες έκανα στην Αθήνα.Το ΙΚΑ σταμάτησε να μας πληρώνει ..Το Κέντρο που την πήγαινα , αρνείται να συμβληθεί με το ΙΚΑ.Επί 14 χρόνια νοίκιαζα σπίτι στην Αθήνα , ( με το κράτος συνέχεια να ροκανίζει τις παροχές ), για να προσφέρω ότι καλύτερο για το παιδί μου ...Το ταμείο μου πλήρωνε το 50% των θεραπειών από όλες τις θεραπείες που χρειαζόταν το παιδί ....Η οικονομική κρίση μας έφερε σε πλήρες αδιέξοδο ... Πάλι αλλαγή στην ζωή μας ....Στην Κω δεν υπάρχει κανείς φυσιοθεραπευτής, εργοθεραπευτής, λογοθεραπευτής κλπ, που να ασχολείται με υποστηρικτικές θεραπείες για αυτά τα παιδιά !!»
Να συνεχίσω; Να βάλω και άλλα σχόλια από Αναπήρους, Χρόνια Πάσχοντες, και τις οικογένειες τους;
Υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ψάξτε και θα τρίβετε τα μάτια σας, αλλά οι «αρμόδιοι» ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ.
Καθημερινά μας επιβεβαιώνουν για το πόσο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ είναι για τη χώρα.
Σκάβουν τον λάκκο του κοσμάκη, μόνο που πολύ σύντομα θα πέσουν οι ίδιοι μέσα.
Αυτοί, και τα αφεντικά τους.
Θα επανέλθω.

Βασίλης Τσούγκαρης

Επαναφορτιζόμενος Φακός τύπου Search

Επαναφορτιζόμενος Φακός τύπου Search της εταιρείας Mactronic
Πλεονεκτήματα
Επαναφορτιζόμενος προβολέας LED με πολύ ισχυρό φως – 10 Watt LEDdiode που δημιουργεί φωτεινότητα 850 lm. Διαθέτει δύο τρόπους λειτουργίας: 100% και 50%. Μακρά διάρκεια λειτουργίας – έως 8h και χρόνο φόρτισης περίπου 24 ώρες. Είναι εξοπλισμένος με φωτεινή ένδειξη στο πίσω μέρος για τον χρόνο της μπαταρίας για επιπλέον ασφάλεια του χρήστη κατά τη διάρκεια εργασίας. Η λαβή κρατήματος είναι τύπου πιστόλι, και με μιά κίνηση μπορεί να γίνει βάση στήριξης. Διαθέτει φορτιστής ρεύματος 230V και 12V και ιμάντα μεταφοράς
Προδιαγραφές
Διάρκεια Πλήρους Φόρτισης: 24h
Διάρκεια Λειτουργίας: Υψηλή: 4h, Σταθερή: 8h, Flashing (Προειδοποίησης):140h
Τρόποι Λειτουργίας: 100%, 50%, Flash
Φωτεινότητα: 850lumen
Λαμπτήρας: CREE 10W LED
Μπαταρίες/Φορτιστής: AC 230V/ DC 12V, battery 4V 5,5Ah
Προτεινόμενη Χρήση
Για όλες τις εργασίες.
Οδηγίες Χρήσης
Εύκολος στη χρήση. Ανάβει με 1 κουμπί λειτουργίας. Διατηρείστε τον καθαρό από βρωμιά και υγρασία. Μη χρησιμοποιείτε ισχυρά χημικά για να τον καθαρίσετε.

7" WIDE COLOR LCD GPS/WAAS CHART PLOTTER & FISHFINDER COMBO Model GP-1870F

7" WIDE COLOR LCD GPS/WAAS CHART PLOTTER & FISHFINDER COMBO Model GP-1870F
Compact, Powerful GPS Chart Plotter With Fish Finder For Recreational And Fishery Boats 
The 7" wide Chart Plotter with fish finder provides the user with powerful, fast performance and intelligent features while remaining compact in size.

Simrad January Update: New NSO Glass Bridge, Velocity Track & NSS Evo3 Keypad Benefits


Simrad® NSO evo3 debut
 
We are pleased to announce the launch of the new Simrad® NSO evo3 in 16", 19" and 24" displays.  This ultimate navigation system has a stunning full HD display that lets you see more than ever, while the integrated high-performance processor ensures a swift response to your every command.  See the all new Simrad Glass Bridge for yourself at Miami and other future boatshows.
Read more on NSO evo3
VelocityTrackTM now available with HaloTM

See instant feedback on the motion of radar targets in relation to your boat; VelocityTrackTM technology detects motion on the first radar sweep to provide useful information straight from standby.  This exciting new feature is available for any new or existing Halo radar system via the purchase of a one-time unlock code.

Download the VelocityTrack information sheet.

VelocityTrack details here
NSS evo3 - the benefits of a keypad
 
The NSS evo 3 is a touchscreen multifunction display but still with a keypad - watch the video to see why Lee Rayner from Fishing Edge thinks there are benefits to having both! 
Keypad on NSS evo3 video
Upcoming events
 
 Batmessen 
Helsinki Boat Show - 9th - 18th February 2018, Finland -  Hall 5, Stand M61 - Vene 18 Bat
NauticSud - 10th - 18th February 2018, Italy - Hall 1, Stand 102 - NauticSud
Pescare - 24th - 26th February 2018, Italy - Hall 1, Stand 220 - Pescare Show

Simrad Heritage
 
We combine 60 years of technical excellence with intuitive user-interfaces smartly styled for modern helms.

www.simrad-yachting.com

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT ONE CB RADIO ME S METER!

CRT ONE CB RADIO ME S METER!
ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): CRT-ONE 
CRT ONE-N CRT ONE MINI CB RADIO
ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ CB ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ S-METER 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΕΚΤΗΣ ,ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΤΡΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ (8-10w)
MOBILE RADIO ΤΗΣ CRT, ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ME ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.
TΩΡΑ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ S METER!!!
AM/FM European Multinorms
4W Output Power
Small and design
Backlit keys
Squelch control Manual/ASQ
RF Gain control
CH9/CH19 emergency
Keypad lock
Scan Function
LCD Display
External speaker Jack
Dimensions : 10.2 x 10 x 2.5 cm
WARRANTY 2 YEARS
RF/S METER

Το άταχτο συννεφουλίνι

Το άταχτο συννεφουλίνι
Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς
Εικονογράφος: Λίζα Ηλιού
Σειρά: ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ
Ημερομηνία έκδοσης: 28 Σεπτεβρίου 2017
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 72
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-130-3
Σε µια συννεφογειτονιά ζει µε τη µαµά του και την αδελφούλα του, τη Φούλα Φούλα Συννεφούλα, ένα σκανταλιάρικο συννεφουλίνι που του αρέσει να κάνει αταξίες. Η µαµά του του ζητάει να της υποσχεθεί ότι θα είναι φρόνιµο.
Το συννεφουλίνι το υπόσχεται, αλλά συνεχίζει να κάνει τη µία αταξία µετά την άλλη. Όταν η µαµά το µαθαίνει, για να το τιµωρήσει αποφασίζει να µην το πηγαίνει τις Κυριακές να κάνει τσουλήθρα στο ουράνιο τόξο, ούτε να το αφήνει να παίζει κυνηγητό µε τα άλλα συννεφάκια, αλλά η χειρότερη τιµωρία του είναι άλλη. µια τιµωρία τόσο δυσβάσταχτη που δεν µπορεί να την αντέξει. Τότε είναι που το συννεφουλίνι παίρνει την απόφαση να φύγει κρυφά από τη συννεφογειτονιά για να βρει έναν τρόπο να κερδίσει πάλι την αγάπη της µαµάς του.

Σεμινάριο στον ΟΦΑ: Οι γυναίκες στις φυσικές επιστήμες, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Like  Tweet  Pin  +1 
13
 

Σεμινάριο στον ΟΦΑ: Οι γυναίκες στις φυσικές επιστήμες, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Πόσες, πόσες, πόσες φορές δεν έτυχε να κάτσουμε δίπλα σε αντροπαρέες σ' ένα καφενείο και ν ' ακούσουμε κουβέντες του τύπου... «τι το θελε το πανεπιστήμιο; Δεν πα’ να μάθει να κάνει κάνα παστίτσιο;» και άλλα τέτοια ακόμα χειρότερα. Βέβαια, ο κόσμος αλλάζει σιγά σιγά και τέτοιες κουβέντες ακούγονται σπάνια πια στα καφενεία.
Ωστόσο, οι αρσενικοί, έχουμε την εντύπωση, ότι οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές και χρησιμοποιούν λιγότερο την κοινή λογική. Ίσως στατιστικά να είναι αλήθεια και ίσως αυτό να οφείλεται στην ανατροφή που παίρνουν τα παιδιά από το σπίτι τους.
Υπάρχουν όμως πλείστες όσες γυναίκες που θυσίασαν την προσωπική τους ευτυχία και τη ζωή τους την ίδια ακόμα ακόμα για να σπρώξουν τη γνώση ένα εκατοστό παραπέρα, να διευρύνουν το φωτεινό κύκλο της επιστήμης μέσα στο τρομακτικό σκοτάδι της άγνοιας που μας περιβάλλει. Και, σήμερα, αυτό φαντάζει πιο εύκολο απ' ότι παλιότερα.
Υποδεχτείτε τις γυναίκες που μας έκαναν υπερήφανους να λεγόμαστε άνθρωποι. Δείτε πόσο κατατρέχτηκαν από τις προκαταλήψεις αρσενικών και θηλυκών. Ρίξτε μια ματιά γύρω σας. Είναι η διπλανή σας στο λεωφορείο. Η μπροστινή σας στην τράπεζα. Η απέναντί σας στο πάρκο. Σπρώχνει όμως τη γνώση ένα εκατοστό παραπέρα. Ας μη την εμποδίζουμε.
Εισηγήτρια: Η Κυρία Χατζησάββα Ελένη, δασκάλα και νεαρή μητέρα, εξ ίσου επιτυχής και στα δύο.
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στα γραφεία του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας, Αλεξανδρείας 113.
***
Το πλήρες πρόγραμμα των σεμιναρίων και διαλέξεων στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας:
***
ofa logo
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ «ΟΝΤΙΣΙΟΝ» ANODOS LIVE STAGE ΑΠΟ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


ΦΤΕΡΑ ΠΑΓΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑ [ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ]


Τζαβέλλα, Μάχη
Φτερά παγωνιού

ΣΕΛΙΔΕΣ: 128 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14 x 21
ISBN: 978-960-606-036-6 • 7,00€
Oι καταστρεπτικές συνέπειες ενός βλέμματος ή πώς μπορεί ένα βλέμμα να γίνει η αφετηρία αφύπνισης μιας μνήμης άλλοτε αδέσποτης και άλλοτε καθοδηγημένης.
Oι καταστρεπτικές συνέπειες ενός βλέμματος ή πώς μπορεί ένα βλέμμα να γίνει η αφετηρία αφύπνισης μιας μνήμης άλλοτε αδέσποτης και άλλοτε καθοδηγημένης. Κάπως έτσι η ηρωίδα κάτω από την απειλή ενός σκοτεινού βλέμματος αισθάνεται καθηλωμένη στο σημείο εκείνο όπου διασταυρώνονται ριπές του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, συνθέτοντας μια νέα χρονική διάσταση που δεν είναι άλλη από το παρόν της γραφής.  Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο κυριαρχούν ανεξέλεγκτες δυνάμεις που με την καταλυτική τους δύναμη διαβρώνουν τα όρια ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα, η φαντασίωση επιβάλλεται ως πραγματικό και το πραγματικό περιβάλλεται με την αχλή και την ισχύ της φαντασίωσης.  Κάτω από αυτές τις συνθήκες εναλλάσσονται ακατάπαυστα αντίθετα μεταξύ τους συναισθήματα (αγάπη-μίσος, τρυφερότητα-σκληρότητα, κ.λ.π) συμμετέχοντας στην εκκόλαψη νοσηρών επιθυμιών και σκέψεων με κυρίαρχη τη σκέψη της μητροκτονίας.


Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882email: info@govostis.gr

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΥΛΟΣ CLUB


ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ | Λαογραφία και Ανθρωπολογία

ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ 


«Αλήθεια, σε μια εποχή που η διεθνής τάση και πρακτική υπαγορεύει την ενοποίηση του γνωστικού αντικειμένου των κοινωνικών επιστημών είναι θεμιτό κάποιοι κλάδοι να περιφρουρούν τα σύνορά τους σαν να ήταν ιδιοκτησίες; Σε μια εποχή που πνέουν καταλυτικά οι άνεμοι της διεπιστημονικότητας, αντί να κατασκευάζουμε ανεμόμυλους, να χτίζουμε τείχη προστασίας του γνωστικού μας αντικειμένου και του ίδιου του κλάδου που υπηρετούμε;
Ίσως τελικά το ζήτημα της (ανα)συγκρότησης των γνωστικών αντικειμένων να είναι πιο επιτακτικό και από εκείνο των θεωρητικών-μεθοδολογικών (ανα)συνθέσεων διεπιστημονικού χαρακτήρα, αλλά, όπως και να είναι, δεν είναι ζητήματα άσχετα μεταξύ τους. Το αντίθετο.
Εάν δεχτούμε, λοιπόν, την ενότητα των κοινωνικών επιστημών, το θεωρητικό-μεθοδολογικό ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί σε διεπιστημονική βάση και το ζήτημα των γνωστικών αντικειμένων όχι με όρους ιδιοκτησίας και ουσιοκρατικής αντίληψης, αλλά σε μια βάση διεκδίκησης ενός ενιαίου πεδίου που ορίζεται με μια ολική αντίληψη, στο πλαίσιο της οποίας οι όποιες διαιρέσεις, ταξινομήσεις, ιεραρχήσεις, καταμερισμοί εργασίας κ.λπ. έχουν συμβατικό χαρακτήρα και δεν είναι παρά εργαλεία δουλειάς, με στόχο μια συνολική σύλληψη και ερμηνεία του ενιαίου γνωστικού αντικειμένου…»
(Από την Εισαγωγή)
Το μέλλον της λαογραφίας, το γεφύρωμα του χάσματος, η τομή των συνόρων που χωρίζουν τους κλάδους της λαογραφίας και της ανθρωπολογίας και οι γόνιμες συναντήσεις τους στα διεπιστημονικά σταυροδρόμια βρίσκονται στο επίκεντρο των κειμένων αυτού του συλλογικού τόμου.Περισσότερα
                                                                     

 Follow Us On:   
                    ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ | Σόλωνος 116, Αθήνα | Τ: 210 3833434 | W: www.isideris.gr

Το Πολιτιστικό ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Το Πολιτιστικό ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ 
Σε τούτο το οριακό για τον Τόπο μας σταυροδρόμι των δίσεκτων καιρών μας, η βαθύτερη λογική τ ο υ π ο λ ι τ ι σ τ ι κ ο ύ α ν τ ί δ ο τ ο υ σ τ η Χ ρ ε ο κ ο π ί α σηματοδοτεί τη ζητούμενη πολιτική πολιτισμού, που θα μας βγάλει στην ανοιχτή δημοσιά της ιστορίας μας.
Με το πολιτιστικό αντίδοτο να νοείται ω ς α π ό σ τ α γ μ α τ η ς α ξ ι α κ ή ς π α ρ α κ α τ α θ ή κ η ς τ η ς μ ε γ ά λ η ς α κ ο λ ο υ θ ί α ς τ ω ν α ι ώ ν ω ν π ο λ ι τ ι σ μ ο ύ τ ο υ Ε λ λ η ν ι σ μ ο ύ. Φωτίζοντας τη δύσκολη ανηφοριά του μετα-μνημονιακού μας μέλλοντος και διεμβολίζοντας το παγιδευτικό δίπολο: τ ο υ ν ο σ η ρ ο ύ ε λ λ η ν ο κ ε ν τ ρ ι σ μ ο ύ, όπου επωάζεται η εθνικιστική αφροσύνη, και τ ο υ ν ο σ η ρ ο ύ α ν τ ι - ε λ λ η ν ο κ ε ν τ ρ ι σ μ ο ύ, όπου επωάζεται η νεοταξική α-τοπία (αποεθνοποίηση).
Το Πολιτιστικό ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ 
συγγραφέας:Λαοκράτης Βάσσης
Isbn: 978-960-579-074-5
Διαστάσεις: 14Χ21
Σελίδες: 160
Λιανική Τιμή: 13,00 ευρώ

5 σέξι σαλέ για το χειμώνα

ArtTravel

1

Ελλάδα

5 σέξι σαλέ για το χειμώνα.
Κάντε κλικ
2

Μεσολόγγι

Δείτε τη μεγαλύτερη λιμνοθάλασσα της Ελλάδας.
3

Στεμνίτσα

Διαδρομή σπαρμένη με άγριες ορχιδέες.
Κάντε κλικ
Κάντε κλικ
4

Αθήνα

Τα καλύτερα σοκολατένια γλυκά της.
Κάντε κλικ