Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ "BLUE LIVE" ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ

Άλλο ένα live με blues & jazz μουσική , σουβλάκι ,λουκάνικο, μπύρες και όλα τα συναφή, την παραμονή Χριστουγέννων, μεσημέρι αυτή τη φορά, στο "μικρο καφε" στα Μουδανιά.                
Το πάρτι θα ξεκινήσει στη μία η ώρα και θα πάει μέχρι τις .....           
Θα υπάρχουν και άλλα happenings βεβαίως.                
Καλές γιορτές και σας περιμένουμε "να σας τα πούμε" και φέρτε και φίλους να τ΄ακούσουνε κι αυτοί χίλιοι καλοί χωράνε!!!!

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από το Μουσικό Σχολείο Χανίων

ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ              
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ                
Κ.Ε.ΔΗ.Χ                  
ΑΚΤΗ ΕΝΩΣΕΩΣ - ΠΑΛΙΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ                 
ΤΗΛ. : 28210 87098 - 28210 87077                   
FAX : 28210 74332                     
Web SIte : www.dipeh.gr                      
Email : dipeh@otenet.gr                          
Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από το Μουσικό Σχολείο Χανίων                      
24/12/2010                      
Διοργάνωση : Μουσικό Σχολείο Χανίων                   
Τόπος : Πλατεία Δημοτικής Αγοράς                     
Ώρα : 18.00                           
Είσοδος : ελεύθερη                     
Η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Χανίων θα τραγουδήσει τα κάλαντα και άλλα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια την παραμονή των Χριστουγέννων, Παραρκευή 24 Δεκεμβρίου 2010, και ώρα 18.00, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.              
Τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Χανίων, με τις γλυκές φωνές τους, θα προσπαθήσουν να δώσουν μια "νότα" αισιοδοξίας στην πόλη μας και παράλληλα να δηλώσουν οτι είναι κι αυτά εδώ κι οτι θα παραμείνουν σε πείσμα των δύσκολων καιρών που ζούμε.

"Ο τρομπετίστας" : ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα από τις εκδόσεις GEMA

Fernando Aramburu               
Ο τρομπετίστας             
Μετάφραση: Χριστίνα Αμαργιανού          
Σελ.: 326                  
ISBN: 978-960-6893-10-0                
ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA                           
Από τις  εκδόσεις GEMA κυκλοφόρησε το εξαιρετικό μυθιστόρημα «Ο τρομπετίστας» του Φερνάντο Αραμπούρου.                 
Ο Μπενίτο Λακούνθα, ο οποίος έχει συμπληρώσει ήδη τα τριάντα, αδύνατος, με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια εξαιτίας της μάλλον άσωτης ζωής που κάνει, εργάζεται τα βράδια στο μπαρ Ουτοπία, στη συνοικία Αλμενάρα της Μαδρίτης, και μερικές φορές όταν το επιτρέπει ο ιδιοκτήτης, ψυχαγωγεί τους πελάτες παίζοντας τρομπέτα.               
Ενώ ονειρεύεται πως κάποιος θα αναγνωρίσει μια μέρα το ταλέντο του στη τζαζ, λαμβάνει την είδηση πως ο πατέρας του – ένα παλιό μέλος της πολιτοφυλακής των Καρλιστών, άνθρωπος αυστηρός, από τον οποίο δεν έχει καλές αναμνήσεις, ιδιοκτήτης μερικών κτημάτων καθώς και του πατρικού αρχοντικού σπιτιού στην Εστέγια- είναι ετοιμοθάνατος.                
Με προτροπή της Πάουλι –της συντρόφου του, της γυναίκας χάριν της οποίας τρώει ζεστό φαγητό και κοιμάται κάτω από μια στέγη- πηγαίνει στη γενέτειρά του για να διεκδικήσει το μερίδιό του από την περιουσία. Όμως στην Εστέγια τον περιμένουν απροσδόκητα προβλήματα: ο αδελφός του ο Λάλο, ένας νέος, γνωστός για τη γενναιοδωρία του, πρόκειται να παντρευτεί σύντομα μια γυναίκα αμφιβόλων προθέσεων.                
Ο Μπενίτο αποφασίζει να επέμβει αγνοώντας πως μια σειρά από περίεργες περιστάσεις πρόκειται να αλλάξει τη ζωή του για πάντα.                  
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ                 
Ο Φερνάντο Αραμπούρου γεννήθηκε στο Σαν Σεμπαστιάν το 1959.                
Πτυχιούχος Ισπανικής Φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο της Θαραγόσα από το 1985, κατοικεί στο Λίπσταντ, της Γερμανίας όπου εργάζεται ως καθηγητής της Ισπανικής γλώσσας.                
Έχοντας κερδίσει ήδη τον τίτλο ενός από τους λαμπρότερους αφηγητές της γενιάς του, ο Αραμπούρου είναι συγγραφέας πολλών γνωστών και βραβευμένων μυθιστορημάτων και διηγημάτων.           
Το 2007 το μυθιστόρημα Ο Τρομπετίστας μεταφέρθηκε με επιτυχία στον κινηματογράφο με τίτλο: Bajo las estrellas (Kάτω από τ’ άστρα)                  
Το έργο, με σκηνοθέτη τον Félix Viscarret και παραγωγό τον Fernando Trueba και πρωταγωνιστές τούς Alberto San Juan, Emma Suárez και Julián Villagrán, πήρε τα περισσότερα βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μάλαγα, Βραβείο καλύτερης ταινίας, καλύτερου σκηνοθέτη, καλύτερου σεναρίου μυθιστορήματος και καλύτερου ηθοποιού (Alberto San Juan).                    
ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA               
Σπευσίππου 1, 106 75 Αθήνα,                  
τηλ.: 210- 7258350, fax: 210- 7222072                     
e-mail: info@gemapublicatios.gr                   
www.gemapublications.gr

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Κυρίες και Κύριοι,          
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις μας, στη νέα μας σειρά  Κοινωνία και Πολιτισμός,  το βιβλίο:                 
Γιάννης Ζαϊμάκης                     
Εργοτέλης 1929-2009              
Ψηφίδες της αθλητικής και κοινωνικής ιστορίας ενός φιλοπρόοδου σωματείου              
Περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο δελτίο τύπου ή στο site των εκδόσεών μας  http://www.alexandria-publ.gr/new/book.php?id=577

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος                  
Αρ. Αποφ. Πρωτ. Αθηνών 7929/2008, Αρ.Φακ. Νομ.Αθ. 19035                 
Σωζοπόλεως 28, Αθήνα ΤΚ 10446              
Τηλ:210-8044999, Fax 210-8044799                    
Website: www.vfu.gr E-Mail:info@vfu.gr           
Αρ. πρωτ. 246                    
Προς: Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή                
Κοιν:              
1. κ. Υφυπουργό Προστασίας του πολίτη               
2. κ. Γεν. γραμματέα Δημόσιας Τάξης                       
3. Πολιτικά Κόμματα                       
4. Μ.Μ.Ε.                           
Αθήνα, 20-12-2010                         
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,                           
Στις 5 Δεκεμβρίου γιορτάστηκε η παγκόσμια ημέρα του εθελοντισμού όπως αυτή καθιερώθηκε με απόφαση του ΟΗΕ το 1985 για να τιμάται η ανυπολόγιστη συνεισφορά των εθελοντών σε όλο τον κόσμο.                   
Επίσης σε σχετικό ψήφισμα συμπεριλαμβανόταν ρητά και η ειδική προτροπή προς τις κυβερνήσεις των κρατών να υποστηρίζουν και να αναπτύσσουν με κάθε τρόπο και μέσο τον εθελοντισμό.                  
Θα περίμενε κανείς ότι αυτήν τη μέρα, έστω και για καθαρά τυπικούς λόγους, από πλευράς Υπουργείου, θα υπήρχε αναφορά τουλάχιστον στο μήνυμα και στη σημασία του πυροσβεστικού εθελοντισμού.                  
Αντ’ αυτού όμως προτιμήθηκε η μεγάλη σιωπή, μια σιωπή που εύλογα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί είτε ως ενοχή είτε ως αδιαφορία, χωρίς να αποκλείονται και τα δύο μαζί.              
Αδιαφορία που προβάλλεται και ενισχύεται και από το μεταξύ άλλων γεγονός της μη πραγματοποίησης συνάντησης μέχρι σήμερα τόσο με εσάς όσο και με τον κ. Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κάτι που έχουμε επανειλημμένως ζητήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2010 με αρκετά σχετικά τηλεφωνήματα σε συνεργάτες σας.                   
Η αντιμετώπιση αυτή μας δημιουργεί έντονο προβληματισμό, για το εάν πραγματικά υπάρχει η εκ μέρους σας διάθεση για έμπρακτη υποστήριξη του εθελοντισμού στο Πυροσβεστικό Σώμα και για έμπρακτη θέληση επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το εθελοντικό προσωπικό.            
Την αίσθηση αυτή έρχεται να ενισχύσει και η καθυστέρηση προώθησης στη Βουλή του νομοσχεδίου που έχει από την περασμένη άνοιξη καταρτισθεί και αφορά στην αναβάθμιση του θεσμού του εθελοντή πυροσβέστη και των εθελοντικών πυροσβεστικών υπηρεσιών, κάτι που πολυδιαφημίστηκε γενικά αλλά και σε συνέντευξη τύπου από τον πρώην Υφυπουργό κ. Βούγια.                
Προ μηνός και ύστερα από έντονες προσπάθειες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Τασούλα, παρά το γεγονός ότι αυτή είχε δεσμευτεί για άμεση συνάντηση από το μήνα Μάιο.               
Στη συνάντηση αυτή ενημερώσαμε τον κύριο Τασούλα για το νομοσχέδιο, ο οποίος και μας διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει κανονικά αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και μάλιστα χωριστά από το προωθούμενο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διότι καθυστερεί για διάφορους λόγους.            
Αντ’ αυτού όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.              
Αξιότιμε κ. Υπουργέ                  
Η αντιπυρική περίοδος έληξε, ήδη μπήκαμε στο χειμώνα και τα λόγια παρέμειναν λόγια.              
Τα προβλήματα παραμένουν και διογκώνονται, οι εθελοντές πυροσβέστες αναμένουν ακόμα την πραγματική υποστήριξη και δεν υπάρχει ούτε συνάντηση, ούτε απάντηση.                    
Αντιθέτως το Υπουργείο καθίσταται, με πολύ μεγάλη ευχέρεια και βιασύνη που εκπλήσσει, συνομιλητής με παρανομούντες που δήθεν προβάλλουν και επικαλούνται το «καλό» του εθελοντισμού, παρά το γεγονός ότι οι ενέργειες τους είναι γνωστές στο Υπουργείο από τον Σεπτέμβριο.                
Με όλο το σεβασμό όμως, φρονούμε ότι μια πολιτική ηγεσία δεν θα έπρεπε να συνομιλεί με άτομα που η δραστηριότητές τους είναι μη σύννομες, αλλά οφείλει να διερευνά τα πράγματα σε βάθος και στο βαθμό που επιβάλλεται ώστε να αποφεύγονται οι συγχύσεις και τα περαιτέρω προβλήματα.       
Μήπως θα πρέπει και εμείς να ακολουθήσουμε παρόμοια τακτική για να μας δεχτείτε;                
Επί χρόνια ο πυροσβεστικός εθελοντισμός έχει αποτελέσει «πεδίον δόξης λαμπρόν» για πολιτική και κοινωνική διείσδυση και ανάδειξη, απομύζηση χορηγιών και δωρεών από Ελλάδα και Εξωτερικό και ανάπτυξη δραστηριοτήτων αμφίβολης νομιμότητας με ένα μεγάλο μέρος πολιτών να συνεισφέρουν σε αυτές τις ενέργειες άθελά τους και με άγνοια.                 
Επί χρόνια σε όλα αυτά η πολιτεία κρύβεται και εθελοτυφλεί αλλά και ταυτόχρονα επαινεί, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το πρόσκαιρο και εθνικά καταστροφικό πολιτικό κέρδος, ενώ σε ελάχιστες περιπτώσεις που κάποιοι δημόσιοι λειτουργοί προσπάθησαν να πουν την αλήθεια και να εφαρμόσουν τα νόμιμα κυνηγήθηκαν και απειλήθηκαν.               
Η χώρα μας περνά μια βαθύτατη οικονομική κρίση με πολύ μεγάλες και απρόβλεπτες διαστάσεις και η έξοδος από αυτήν εκτός από δημοσιονομική αναπροσαρμογή και ανάπτυξη, απαιτεί κοινωνικοπολιτική εξυγίανση, ανόρθωση και συσπείρωση.            
Σε παρόμοιες περιπτώσεις που κατά το παρελθόν βρέθηκε η χώρα μας αλλά και άλλες χώρες, καταδείχθηκε ότι η εθελοντική προσφορά και εργασία σε διάφορους τομείς και δραστηριότητες αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, την εξασφάλιση των αναγκαίων αγαθών και υλικοτεχνικών υποδομών και τελικώς την οικονομική ανάταξη και έξοδο από την κρίση.            
Σήμερα όμως από ό,τι φαίνεται αυτό κάποιοι δεν το θέλουν και προσπαθούν είτε να το κρύψουν είτε να το απαξιώσουν και να το μεταλλάξουν.                
Ήρθε λοιπόν ο καιρός να διεκδικήσουμε και να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.       
Με τιμή,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΚΗΣ ΤΣΙΟΥΓΚΡΗΣ                          ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΕΡΒΑΣ
      6937269843                                          6945291080

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Floral

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, 22.00                        
Champagne & Reefer LIVE  (Cast – a - Blast)              
Oι Champagne & Reefer αναμιγνύουν στο Χριστουγεννιάτικο μίξερ της ρυθμούς τους Λατινικής Αμερικής, Νεοϋορκέζικα breaks και καυτά ακόρντα.       
Ζωντανά στο floral οι: Palov (Palov & Mishkin), BnC, Angelos Angelidis, Fernandez MC,
σε ένα ολονύχτιο live πάρτι performance που παρουσιάζεται για 1η φορά.                  
Σάββατο 25 Δεκεμβρίου, 22.00                      
Hohoho, Meeerry Swing Cats Party!                      
Το Floral και οι Athens Swing Cats ετοιμάζουν μεγάλο, εορταστικό πάρτι Χριστουγέννων.                 
Με πολλή μουσική και χορό μέχρι τελικής πτώσεως.                      
Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, 22.00                   
Dj set VOUNO                      
New lounge grooves, j-pop, 60s pop, Bergen electronica, space disc, cult merry tunes.          
Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, 22.00                         
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ LIVE                     
Τα Υπόγεια Ρεύματα σε μια ειδική βραδιά στα Εξάρχεια παρουσιάζουν μια συναυλία με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ από τη δισκογραφία τους και αιφνίδιες διασκευές. Γρηγόρης Κλιούμης (κιθάρα – τραγούδι), Κώστας Παρίσης (κιθάρα –τραγούδι), Απόστολος Καλτσάς (ηλεκτρικό μπάσο), Τάσος Πέππας (τύμπανα).    
Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό.                
Σάββατο 01 Ιανουαρίου, 22.00                  
Νew Years Party    
feat Amores Perros LIVE & Guests                       
Ένα εκρηκτικό funky, acid jazz, soul live με άκρως αυτοσχεδιαστική και χορευτική διάθεση, πολλούς special guests και happenings ειδικά για τη βραδιά. Mαζί τους στα decks, o dj Palov (Palov & Mishkin).
Άγγελος Αγγελίδης (κιθάρα), Μαγδαληνή Παναγιωτακοπούλου (φωνή), Κυριάκος Αλεξίου (τύμπανα), Γιώργος Γρηγοράκος (μπάσο).                

Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό.

ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ !!!!

Salonica Press News             
Αξιόπιστη Ενημέρωση                
Θεσσαλονίκη οπτική επικοινωνία - ενημέρωση                   
Μεσημέρι Θεσσαλονίκης ΤΘ 188, ΤΚ 57500, Επανομή                     

"O εαυτός μας κι ο κόσμος με τα μάτια του σκύλου μας",Cesar Millan

Ευχές από την Υπουργό Παιδείας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...      
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ 2011         
www.kalami.us              
www.kalami.net                       
www.24-7Radio.us                     
Και ν' ακούτε:                       
www.24-7Radio.us                
24 ώρες ελληνικά, με απόδοση ήχου 256Κbps (studio quality)... Ψυχαγωγία, ενημέρωση, σάτιρα, αποκαλύψεις, διάλογος.              
Αναφορές στην ιστορία, πολιτισμό, παραδόσεις Ελλάδας κ.ά....

Σε ναρκοπέδιο η κυβέρνηση

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ               
Σε ναρκοπέδιο η κυβέρνηση                    
Προβληµατισµός στο Μαξίµου από τα φαινόµενα αυτονόµησης της Κ.Ο.                 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ                    
Σε πολιτικό ναρκοπέδιο εισέρχεται από τον νέο χρόνο η κυβέρνηση και µια προσεκτική παρατήρηση των όσων την περιµένουν κάνει το 2010 να µοιάζει µε υγιεινό περίπατο.                 
Η προσωπική απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να µεταθέσει για τις αρχές του 2011την παρουσίαση του νοµοσχεδίου γιατο άνοιγµα των κλειστών επαγγελµάτων επιβεβαίωσε ουσιαστικά τηνπρόθεση της κυβέρνησης να χρησιµοποιήσει την περίοδο των εορτών για να αναλάβει δυνάµεις που θα της φανούν χρήσιµες στις δύσκολες µέρες που την περιµένουν και οι οποίεςµπορεί να οδηγήσουν οπουδήποτε – ακόµη καισε πρόωρες εκλογές τον Απρίλιο...
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Ομιλία Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευαγγελου Βενιζέλου στη συζήτηση επί του προϋπολογισμού στη Βουλή

Διαβαστε ή παρακολουθήστε την ομιλία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευαγγελου Βενιζέλου στη συζήτηση επί του προϋπολογισμού στη Βουλή, εδω:                      
http://www.evenizelos.gr/speechesintervention/1865-2011

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Today at InfognomonPolitics              
* Μπαγίς: ««Το πνεύμα του 1974 εξακολουθεί να ζει στην Κύπρο»                  
* Δεν εξετάστηκε το ψήφισμα για την γενοκτονία των Αρμενίων                  
* Κρατήστε αυτήν την είδηση (2) και θα επανέλθουμε σύντομα με τη no 3 είδηση!!!                
* Πομφόλυγες περί φιλοαμερικανισμού                     
* Επεισόδια στον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Καρσίγιακα στη Κύπρο                
* Νέα πρόκληση των Τούρκων-Κορβέτα έφθασε στη Κύμη                     
* Κι άλλο γερμανικό βραβείο στον Γιώργο!                     
* ΠΓΔΜ: Συνέντευξη του επερχόμενου δημάρχου Θεσσαλονίκης σε εφημερίδα των Σκοπίων - "Σλαβομακεδονία", τους πρότειενε να ονμαστούν                    
* Στο Ικόνιο δυο-δυο;                   
* Στον ΟΗΕ οι τουρκικές παραβιάσεις του εναέριου χώρου της Κύπρου                     
* Δεν πωλείται ο «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ», νέα οπτική για το πρόγραμμα φρεγατών                     
* Κίνα: Στηρίζει Ευρώπη, αλλά ανησυχεί για την κρίση χρέους                   
* Ως που θα φτάσει η ξεφτίλα;                   
* Η κορυφή του παγόβουνου                    
* Η Τουρκία αμφισβητεί τη δυνατότητα της κυπριακής κυβέρνησης να συνάπτει διεθνείς συμφωνίες για λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας                 
* «Aυτοδιάθεση» για... ένωση με την Aλβανία                  
* Δ. Δρούτσας: Με την Τουρκία δεν μιλάμε για να δώσουμε, αλλά για να διεκδικήσουμε

Το Χριστουγεννιάτικο Καρφί , Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ                 
Το σημείωμα του "Κ"                     
Κόκκινες γραμμές από Γιώργο στις απαιτήσεις της τρόικας                       
Ποια είναι τα λαμπερά ζευγάρια του χρόνου που φεύγει                           
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ Β’ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ «ΚΑΡΦΙ»
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ:«Μονόδρομος για την Ελλάδα οι μεγάλες αλλαγές» 
                   

στο Πέταλο                     
στο Πέταλο                    

Νέα από το e-Pontos

Νέα από το e-Pontos                      
* ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ «ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ»                      
* Οι Πόντιοι πήραν μέρος στη γιορτή με τους μεζέδες και τους χορούς τους                      
* ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ "ΑΚΡΙΤΕΣ"                      
* ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ