Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Δημήτρης Μητροπάνος - Ο ξενύχτης - Ζαμπέτας - 1970

ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ


Σε μια πρόσφατη έξοδο μου στο κέντρο των Μουδανιών, μια νέα επιχείρηση, με ξάφνιασε ευχάριστα!
Χώρος μικρός, ζεστός, οικογενειακός, όμορφος και, πρωτότυπος. Μια οικογενειακή επιχείρηση, ένα «καφέ», αλλιώτικο από τα άλλα. Ένας χώρος οπού συναντιούνται γεύσεις, και αρώματα από καφέδες , όχι όπως τους έχουμε συνηθίσει…..
Στο «ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ», σίγουρο είναι πως ΔΕΝ θα βρείτε νες καφέ, γαλλικό, γερμανικό, κογκολεζικο, σουαχιλι από καφέδες.
ΜΟΝΟ τον ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ καφέ, τον ελληνικό, σε πολλές ανατολίτικες γεύσεις εκτός της συνηθισμένης σε όλους μας.
Είναι κάτι πραγματικά διαφορετικό, αν μάλιστα σκεφτεί κανείς πως είναι ένα μαγαζί ΚΥΡΙΩΣ για γυναίκες και….. ζευγάρια!
Θα έλεγα πως οι «μοναχικοί κύριοι» θα αποτελούν μια παραφωνία στο χώρο.
Χρειαζόταν ένα τέτοιο μαγαζί στην περιοχή, και πώς να το κάνουμε, ρε παιδιά, επιβάλλεται οι γυναίκες να έχουν το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ χώρο, το δικό τους… «καφενείο», και ας ξινίσουν ορισμένα μούτρα!
Οι ιδιαιτερότητες του καφέ αυτού, είναι πολλές, από τους διαφορετικούς (όπως είπαμε ήδη) καφέδες, μέχρι και που σου λένε το φλιτζάνι!
Βέβαια, εκεί δεν έχει το γνωστό «ασήμωμα» της….. «φλυτζανούς», έχει όμως την ιδιαιτερότητα της όμορφης ατμόσφαιρας.
Ήδη ο γυναικείος πληθυσμός  το επισκέπτεται και αν και ολίγων ημερών, το μαγαζί αυτό άρχισε να γίνεται στέκι, από κόσμο της αγοράς, προσωπικό μαγαζιών και περαστικούς  για καφέ «τριαντάφυλλο», αλλά και διάφορες άλλες γεύσεις που μαγεύουν, λικεράκι, και καλή παρέα!
Στο «ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» σας περιμένουν η Στέλλα, η Βάνα, και η Κατερίνα για να σας εξυπηρετήσουν, και να σας ταξιδέψουν στις όλο απαιτήσεις ανατολίτικες  γεύσεις.
Το… φλιτζάνι βέβαια, δεν το λέει η ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ, όμως έχει ίσως τα ίδια «ενδιαφέροντα σημαντικά στοιχεία» του σοβαρότατου ρόλου του στα «μελλούμενα».
Πρέπει ΟΛΟΙ όσοι επισκεφτείτε τα Μουδανιά να πάτε στο ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ για καφέ. Θα σας ενθουσιάσει, να είστε σίγουροι!
Θα το βρείτε πίσω από το Δημαρχείο των Μουδανιών, εκεί που παλαιότερα ήταν το βιβλιοπωλείο του Φιλοξενίδη.
Στην υγειά σας!

Βασίλης Τσούγκαρης

DIGITAL LINE SDT-140 STANDARD DEFINITION - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

 DIGITAL LINE SDT-140 STANDARD DEFINITION Τιμή Τιμοκαταλόγου: €30.00
Τιμή: €25.90 Κερδίζετε : €4.10 (14%)

DIGITAL LINE SDT-140 STANDARD DEFINITION
Ελληνικό μενού
Πλήκτρα στον δέκτη (StandBy, CH+, CH-)
Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG)
Teletext
Αυτόματη και χειροκίνητη αναζήτηση καναλιών
Επεξεργασία λίστας προγραμμάτων (μετονομασία, μετακίνηση, κλείδωμα, διαγραφή)
Λίστες αγαπημένων
Θύρα USB για εγγραφή (PVR) και ανα


παραγωγή αρχείων ή αναβάθμιση λογισμικού
Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων: AVI, MPEG1/2/3/4, WMV, MOV, MP3, JPEG, GIF, BMP, PNG
Υποστήριξη εξωτερικών υπότιτλων
Υποστήριξη συστήματος αρχείων: NTFS, FAT32, FAT16
1 θύρα SCART, 1 θύρα Ψηφιακή ήχου (COAXIAL)
5 χρόνια εγγύηση 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σελίδες Νοεμβρίου | Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Δείτε όλα τα βιβλία ενηλίκων Δείτε όλα τα παιδικά βιβλία Οι εκδηλώσεις μας
Ο Νοέμβριος έφτασε με πλούσια εκδοτικά νέα και εκδηλώσεις.
Παρακολουθήστε πρώτοι τα νέα εκδοτικά δρώμενα για να σας βρουν οι γιορτές και οι αγορές των δώρων ενημερωμένους.
Και μην ξεχνάτε: Τα βιβλία είναι οι πιο πιστοί μας φίλοι.
Μεγάλες εκδηλώσεις αυτό το μήνα

O Herman Van Rompuy, πρώτος Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, έρχεται στην Αθήνα, λίγες μέρες πριν τη λήξη της θητείας του, για να παρουσιάσει το βιβλίο του Η Ευρώπη στη θύελλα. Υποσχέσεις και προκαταλήψεις στους Έλληνες αναγνώστες.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, στις 17:30, στο Auditorium Theo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου (Σίνα 31, Αθήνα).
Συμμετέχουν ο Λουκάς Τσούκαλης, Καθηγητής Ευρωπαϊκής Οργάνωσης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και o Αλέξης Παπαχελάς, Διευθυντής της Καθημερινής.
Περισσότερα...

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Γιάννη Σ. Παπαδάτου "Το παιδικό βιβλίο στην εκπαίδευση και την κοινωνία", διοργανώνονται δωρεάν βιωματικά εργαστήρια για Εκπαιδευτικούς Προσχολικής και Σχολικής Εκπαίδευσης.
Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες στην ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία διαφορετικά βιωματικά εργαστήρια, τα οποία στόχο έχουν να αποτυπώσουν το ρόλο της παιδικής λογοτεχνίας στην εκπαιδευτική διαδικασία μέσα από ορισμένες θεματικές ενότητες και διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης των λογοτεχνικών κειμένων.
Περισσότερα...
Λογοτεχνία - Δοκίμιο Μόλις κυκλοφόρησαν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
Michele Zackheim
1935. Η αμερικανίδα Ρόζυ Μπελ Μάνον φτάνει στο Παρίσι για να εργαστεί ως ξένη ανταποκρίτρια, μια δουλειά που πάντα ονειρευόταν. Εκεί θα ζήσει ένα θυελλώδη έρωτα και θα γίνει μάρτυρας ενός σκοτεινού φόνου, σε μια περίοδο που ο πόλεμος πλησίαζε επικίνδυνα. Στα συχνά της ταξίδια στο Βερολίνο είχε να αντιμετωπίσει τους κινδύνους της εβραϊκής της καταγωγής, την δυσπιστία του εραστή της και έναν απρόσκλητο επισκέπτη την παραμονή της Νύχτας των Κρυστάλλων. Και τελικά, ...
Περισσότερα...

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
Andy Weir
Έξι μέρες πριν, ήταν από τους πρώτους που περπάτησαν στον Άρη. Τώρα φαίνεται πως θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα πεθάνει εκεί.Ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι βρίσκεται στον Άρη τραυματισμένος και μόνος, μέσα σε μια αμμοθύελλα. Τα υπόλοιπα μέλη της τρίτης διαστημικής αποστολής στον πλανήτη Άρη θεωρώντας τον νεκρό, τον εγκατέλειψαν εκεί σύμφωνα με το πρωτόκολο της NASA. Οι πιθανότητες να επιζήσει τώρα είναι ανύπαρκτες. Θα μπορέσει να ξεπεράσει τις ανυπέρβλητες δυσκολίες που παρουσιάζονται κάθε στιγμή ...
Περισσότερα...

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ
Ludwig Von Mises
Με αυτήν την κοινωνικο-ψυχολογική μελέτη της προκατάληψης εναντίον της ελεύθερης αγοράς, o κορυφαίος Αυστριακός φιλόσοφος και οικονομολόγος προσπαθεί να δώσει απάντηση σε ένα δύσκολο και καίριο ερώτημα: γιατί οι διανοούμενοι μισούν τον καπιταλισμό; Ο Ludwig von Mises, ένας από τους πιο σημαντικούς θεωρητικούς του φιλελευθερισμού, αναζητάει τις απαντήσεις μέσα από πολλές και διαφορετικές οπτικές γωνίες, εξετάζοντας μεταξύ άλλων τα κοινωνικά χαρακτηριστικά του καπιταλισμού, τον ...
Περισσότερα...
Παιδική λογοτεχνία Μόλις κυκλοφόρησαν

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ
Doreen Cronin
Ας γνωρίσουμε τα Τζιμάνια - τέσσερα χνουδωτά κοτόπουλα που, ενώ θα έπρεπε να περνάνε τη μέρα τους τσιμπολογώντας σπόρια και κυνηγώντας έντομα, αυτά λύνουν μυστήρια και πολεμούν το έγκλημα. Τα ονόματά τους; Σβούρα, Ζαχαρένια, Ψύλλος και Γλύκα. Όταν τα Τζιμάνια δέχονται στο κοτέτσι την επίσκεψη του τρομοκρατημένου σκίουρου που δυσκολεύεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (πριν λιποθυμήσει για άλλη μια φορά) να τους εξηγήσει τι του ...
Περισσότερα...

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΑΛΑ
Neil Gaiman
«Ήμουν, που λέτε, πάνω στην άκρη της σανίδας και με περίμενε σίγουρος θάνατος, όταν ξαφνικά μια σκοινένα σκάλα ακούμπησε τον ώμο μου και άκουσα μια βαθιά και βροντερή φωνή να μου λέει ''ΓΡΗΓΟΡΑ! ΑΝΕΒΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ''».
Ανακαλύψτε πόσο περίεργα μπορούν να γίνουν τα πράγματα σ’ αυτό το ξεκαρδιστικό μυθιστόρημα όταν το ταξίδι στον χρόνο μπλέκετε με τα δημητριακά για πρωινό!
Περισσότερα...

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΡΜΗ
Άγγελος Αγγέλου & Έμη Σίνη
Ο μικρός Ερμής είναι ένα παιδί κεφάτο και δραστήριο, με ένα όμως τρομερό ελάττωμα: είναι ένας μοναδικός, ανεπανάληπτος, παθιασμένος και αγιάτρευτος ψεύτης! Με τα εξωφρενικά του ψέματα αναστατώνει καθημερινά όλους τους κατοίκους του χωριού του. Πείθει τον κουρέα να φυτέψει μια τριανταφυλλιά στο κεφάλι του, προτείνει στον φούρναρη να τρώει μυρμήγκια και βάζει τον ράφτη να μιλάει με φαντάσματα! Τι θα συμβεί όμως όταν μια μέρα ένα από τα ...
Περισσότερα...
Βιβλία ενηλίκων - Προσεχώς
ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΓΑΠΗ
Colleen Hoover
Όταν η Τέιτ γνωρίζει τον Μάιλς, δεν σκέφτεται καθόλου τον έρωτα. Δεν πιστεύει καν πως μπορούν να γίνουν φίλοι. Η έλξη όμως που νοιώθουν είναι πολύ έντονη για να την αγνοήσουν. Ο Μάιλς δεν πιστεύει στον έρωτα, η ...
Περισσότερα...

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ
Χρήστος Σιάφκος
Ένας μεσήλικας άντρας ζει απομονωμένος σε ένα χωριό συντροφιά με τη γάτα του. Έχει ξεκινήσει να γράφει ένα βιβλίο για την ιστορία της οικογένειάς του με στόχο να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις του, να αναλύσει το παρελθόν του, να κατανοήσει τα λάθη του, να ...
Περισσότερα...

Παιδική λογοτεχνία - Προσεχώς
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ
Michael Fry
Άσχημα τα νέα για τον Νικ: μια καινούργια μαθήτρια μπαίνει ανάμεσα σ’ εκείνον και τους φίλους του. Αλλά υπάρχουν και χειρότερα, γιατί όταν αντεπιτίθεται καταλήγει να φάει αποβολή. Θα καταφέρει ο Νικ να αποκαταστήσει την καλή του φήμη; Ή θα αναγκαστεί να ...
Περισσότερα...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
Φώτης Μπόσμος
Ένα γεγονός ταράζει την ήρεμη και ανέμελη ζωή των λιγοστών κατοίκων του χωριού. Μέσα από την εξιστόρηση των γεγονότων προβάλλεται με χιουμοριστική διάθεση η ομορφιά της ελληνικής επαρχίας, η αλληλεγγύη μεταξύ των ...
Περισσότερα...

Όραμα ελπίδας
Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος στηρίζουν τον Σύλλογο Ελπίδα και το «Όραμα Ελπίδας» στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της PLAYMOBIL «play & give» που είναι αφιερωμένο στους σκοπούς της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, Όραμα Ελπίδας.
Φέτος, το πρόγραμμα πέρα από τις 2 νέες συλλεκτικές φιγούρες, δημιουργεί και μια μοναδική ιστορία προσφοράς και αγάπης: ένα παραμύθι αφιερωμένο στα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας.Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος, αναλαμβάνουν την παραγωγή του και με εξαιρετικούς συνεργάτες (συγγραφή: Αντώνης Παπαθεοδουλου, εικονογράφηση: Τζίνα Θεοδωρακοπούλου και συντονισμός: Φραντζέσκα Αλεξοπούλου – Πετράκη) δημιουργούν το παραμύθι «Ο Ιππότης Καλόκαρδος και η Νεράιδα Ελπίδα».
Με κεντρικούς πρωταγωνιστές τον Ιππότη Καλόκαρδο και τη Νεράιδα Ελπίδα, το παραμύθι PLAYMOBIL play & give μεταφέρει το μήνυμα ότι το παιχνίδι μπορεί να σημαίνει ταυτόχρονα και αληθινή προσφορά, δίνοντας με δημιουργικό τρόπο στα παιδιά ένα πολύτιμο μάθημα ζωής.

Ο γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αντώνης Παπαθεοδούλου, προσφέρει αφιλοκερδώς το κείμενό του, ενισχύοντας και ο ίδιος τους σκοπούς και τις αξίες του προγράμματος.
Facebook


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Καποδιστρίου 9, 14452 Μεταμόρφωση Αττικής, Τηλ.: 210-2816134, fax: 210-2817127

Δελτίο Τύπου "Η Κούκλα στο Σύγχρονο Θέατρο"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου UNIMA, διοργανώνει ημερίδα με θέμα:
"Η Κούκλα στο Σύγχρονο Θέατρο"
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, www.mcf.gr),
Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
H διεύρυνση του δυτικού θεατρικού ορίζοντα μέσω της κούκλας έχει τις ρίζες του στα κινήματα τέχνης των αρχών του 20ου αιώνα. Στην Ελλάδα, τα τελευταία είκοσι χρόνια απαντιέται όλο και περισσότερο στις παραγωγές των νέων σκηνοθετών και ηθοποιών παράλληλα με μια ευρύτερη σύμμειξη των παραστατικών τεχνών. Η ημερίδα έχει σαν στόχο την σκιαγράφηση αυτού του φαινομένου, την επαφή με εφαρμοσμένα παραδείγματα, την ανίχνευση πιθανών αιτίων και προοπτικών και βέβαια τη συνάντηση των δύο "κόσμων", του κουκλοθεάτρου και του θεάτρου μέσω των ανθρώπων τους. Θα πλαισιωθεί από σχετικά βιωματικά εργαστήρια και απευθύνεται κύρια σε νέους ηθοποιούς, φοιτητές θεάτρου, σκηνοθέτες, αλλά και σε όποιον επιθυμεί να έχει μια πιο ολοκληρωμένη αντίληψη για τις σύγχρονες τάσεις της ενιαίας θεατρικής τέχνης. 
Πρόγραμμα Ημερίδας
Κυριακή 23 Νοεμβρίου
10:00πμ προσέλευση
10.20 έναρξη - εισαγωγή
10:45 – 13:00 παρουσιάσεις
προσκεκλημένοι εισηγητές: Αντώνης Κουτρουμπής (Ομάδα Μιμικής Πλεύσις), Σίμος Κακάλας (Θέατρο Χώρος), Νίκος Τόμπρος (Θέατρο Μαριονέτας Αντάμαπανταχού), Στάθης
Μαρκόπουλος (Κουκλοθέατρο Αγιούσαγια!), Francois Lazaro (Theatre Clastic)
13:00- 13:45 διάλειμμα
13:45-15:00 Συνέχεια Παρουσιάσεων
15:00-16:30 Ανοικτή Συζήτηση
16:30-16:45 Κλείσιμο
Πρόγραμμα εργαστηρίων
(ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ/ΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)
Σάββατο 09:00-11:00 (διάρκεια 2 ώρες)
“ο performer και το σκηνικό αντικείμενο”
Η μεταμόρφωση του σκηνικού αντικειμένου, ασκήσεις και παιχνίδια με τα αντικείμενα.
Εισηγητής: Αντώνης Κουτρουμπής - ομάδα Πλεύσις
Χώρος: Black Box
βιογραφικό
Η Πλεύσις από την σύστασή της (1996) κινείται στο χώρο του σωματικού θεάτρου αναπτύσσοντας μια ιδιότυπη γλώσσα θεάματος η οποία προκύπτει μέσα από το συνδυασμό θεάτρου, σύγχρονου χορού και μιμικής. Οι παραστάσεις στηρίζονται στη σωματική εκφραστικότητα των ερμηνευτών, στο πολυμορφικό σκηνικό χώρο που κατά περίσταση διαμορφώνεται και στο θέατρο αντικειμένων ως βασικό ερευνητικό πεδίο της ομάδας.
Με σταθερή παρουσία στην ελληνική θεατρική πραγματικότητα η Πλεύσις  εκφράζει ένα διαρκή προβληματισμό και μία αναζήτηση γύρω από την  γλώσσα του σώματος.
Από το 2004 ως σήμερα παραγωγές της ταξιδεύουν σε φεστιβάλ του εξωτερικού αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.
Έχει συμμετάσχει στα εξής διεθνή φεστιβάλ:
Festival mimos off – Périgueux (Γαλλία) Αύγουστος 2004 με τους «Νομάδες»
Festival In strada – Chieri (Ιταλία) - Ιούλιος 2005 με τους «Νομάδες»
Festival Avignon off (Γαλλία) Αύγουστος 2006 με τις «Αόρατες πόλεις»
Festival Calachi – San Marino (Ιταλία) με το «Επιστρέφω αμέσως» Οκτώβριος 2006.
Mimesquare  festival, (Βέλγιο) με το «Βλέμμα» Οκτώβριος 2006.
Φεστιβάλ «Ημέρες θεάτρου» (Κύπρος Λευκωσία – Λάρνακα) με τις «Αόρατες πόλεις»   Σεπτέμβριος 2007.
11ο Διεθνές Φεστιβάλ κουκλοθεάτρου και παντομίμας του Κιλκίς με τις «Αόρατες πόλεις» Οκτώβριος 2009.
1ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου δρόμου της Αθήνας με τις «Αόρατες πόλεις» Οκτώβριος 2009.
6th International Street and puppet fair Sofia, Bulgaria με τις «Αόρατες πόλεις» Σεπτέμβριος 2010.
12ο Διεθνές Φεστιβάλ κουκλοθεάτρου και παντομίμας του Κιλκίς με το «Prêt a porter» Σεπτέμβριος 2010.
29ο Festival mimos – Périgueux (Γαλλία) με το «Prêt a porter» και τη «Μπλε γραμμή»  Αυγούστος 2011.
2ο International Crossroads Festival Antwerp (Βέλγιο) με τη «Μπλε γραμμή» Μάρτιος 2012.
Διακρίσεις
Με την παράσταση «Νομάδες» έχει κερδίσει το 1ο βραβείο στο 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου δρόμου της Δραπετσώνας το 2003.
Με την παράσταση «Αόρατες πόλεις» βραβεύτηκε στο 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου δρόμου της Αθήνας (Οκτώβριος 2009) με πρόσκληση για επίσημη συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου δρόμου και Κουκλοθεάτρου «puppet fair» στη Σόφια της Βουλγαρίας (Σεπτέμβριος 2010)
Σάββατο 09:00-12:00 (διάρκεια 3 ώρες)
"Το αντικείμενο-υποκείμενο"
Εργαστήριο για το Θέατρο της Υλο-Ποίησης
Εισαγωγή, ασκήσεις και πειράματα με κούκλες-αντικείμενα.
Ύλη αντί κειμένου. Χρηστικά "πράγματα" εξερευνούνται και μεταμορφώνονται σε αφαιρετικά / συμβολικά, έμψυχα όντα σε επιτραπέζιο σύμπαν θεατρικής πραγματικότητας.
Εισηγητής: Στάθης Μαρκόπουλος - Κουκλοθέατρο Αγιούσαγια
Χώρος: Φουαγιέ ορόφου
βιογραφικό
Σπούδασε στην Κρατική Ακαδημία Κουκλοθεάτρου και Εναλλακτικού Θεάτρου της Πράγας (ALD-DAMU), μαθήτευσε στο εργαστήριο και στις παραστάσεις δρόμου  του θιάσου Marionetas del Matadero και έχει παρακολουθήσει διάφορα εργαστήρια (Faulty Optic, Improbable Theatre, M. Khussid, M. Meschke, B. Loungov κ.α.). Από το 1992, οπότε γεννιέται το Κουκλοθέατρο Αγιούσαγια!, δουλεύει επαγγελματικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό με  δικές του παραγωγές καθώς και σε συνεργασία με άλλους θιάσους. Έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή φεστιβάλ, συνέδρια και εκπαιδευτικά προγράμματα γύρω από το κουκλοθέατρο. Διδάσκει σε εργαστήρια για  επαγγελματίες και ερασιτέχνες, ασχολείται με σχετικές εκδόσεις και είναι ενεργό μέλος του Ελληνικού Κέντρου της Διεθνούς Ένωσης Κούκλας.
Σάββατο 12:00-15:00 (διάρκεια 3 ώρες)
"Η μιμικη στο κουκλοθεατρο"
Ασκήσεις και αυτοσχεδιασμοί με τεχνικές μιμικής.
Έρευνα στην σκηνική παρουσία του κουκλοπαίκτη – ηθοποιού και στην σχέση του με την κούκλα.
Εισηγητής: Νίκος Τόμπος – κουκλοθέατρο ανταμαπανταχού
Χώρος: Black Box
βιογραφικό
Το εργαστήρι κατασκευής και θεάτρου μαριονέτας ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ δημιουργήθηκε τo 1996 από τον Νίκο Τόμπρο και την Ελένη Παναγιώτου ,κουκλοποιούς και κουκλοπαίκτες με έδρα τα Βασιλικά της Β. Εύβοιας.
Από τότε δίνει παραστάσεις στον δρόμο, σε θέατρα, σχολεία, εκδηλώσεις δήμων και διεθνή φεστιβάλ στην Ελλάδα, Ευρώπη (Γαλλία,Πορτογαλία,Σερβία,Ιταλία,Τενερίφη και Κύπρο) ,Τουρκία ,Ν.Αφρική και Ν.Κορέα.
Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον συνδυασμό του θεάτρου κούκλας με άλλες τέχνες και σε αυτή τη κατεύθυνση έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου , της μουσικής και του τσίρκου .Έχει κάνει εργαστήρια κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας για παιδιά και ενήλικες σε δήμους,σχολεία και διεθνή φεστιβάλ,
Βασικό μέλημα της ομάδας είναι η διαρκής εκπαίδευσή της
Ο Νίκος Τόμπρος εκτός από την πορεία του ως κουκλοπαίκτης-κουκλοποιός
παρακολούθησε σεμινάρια σωματικoύ θεάτρου,υποκριτικής, χορού ,κλόουν και σύγρονου θεάτρου σκιών.
Η Ελένη Παναγιώτου ,επίσης κουκλοπαίκτρια-κουκλοποιός είναι κοινωνική λετουργός και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με εμψύχωση αντικειμένων,θεατρικό φωτισμό ,ζωγραφικής και stop motion animation .
H νέα συνεργάτης μας Ελένη Γιαννακοπούλου είναι νηπιαγωγός-εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού,έχει σπουδάσει μουσική και σωματικό θέατρο και είναι διερμηνέας νοηματικής γλώσσας.
Σάββατο 12:00-15:00 (διάρκεια 3 ώρες)
“Βασικές αρχές εμψύχωσης - διαφορετικές τεχνικές κούκλας”
Βασικές αρχές κίνησης της κούκλας – εμψύχωση κούκλας ώστε να φαίνεται ζωντανή: τρόπος που κοιτάζει, κινείται, σκέφτεται, εκφράζει συναισθήματα.
Κάθε κούκλα: γαντόκουκλα, δακτυλόκουκλα, μαρότα, μαριονέτα, κούκλα άμεσης κίνησης και αντικείμενο, ζωντανεύει με τους ίδιους κανόνες. Θα δοθούν απλοί κανόνες και θα γίνει εφαρμογή σε διαφορετικούς τύπους κούκλας. Επίσης θα συζητηθεί η σχέση κουκλοπαίχτη-κούκλας, βασική συνάρτηση του θεάματος που μαγεύει τους θεατές.
Εισηγήτρια: Εμμανουέλα Καποκάκη - ομάδα Εικαστικού Θεάτρου Κούκλας «Πράσσειν Άλογα»
Χώρος: Φουαγιέ ορόφου
βιογραφικό
H ομάδα του Εικαστικού Θεάτρου Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» ιδρύθηκε το 1997 από την Εμμανουέλα Καποκάκη, πτυχιούχο της Ανωτάτης Σχολής Θεάτρου Κούκλας (Charleville-Mezières, Γαλλία) με υποτροφία από το Ίδρυμα Ωνάση.
Προτείνει ένα θέαμα με συνδυασμό δράσης κούκλας και ηθοποιού, ξεφεύγοντας από το παραδοσιακό κουκλοθέατρο. Οι παραστάσεις της προσεγγίζουν τον θεατή με τρόπο διαφορετικό από το θέατρο λόγου, λειτουργώντας μέσα από τη γλώσσα της εικόνας, του συμβόλου, του αρχετύπου, παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο θέαμα, για παιδιά και ενήλικες θεατές.
Οι κούκλες της είναι διαφορετικών τεχνικών και έχουν ιδιαίτερο εικαστικό ενδιαφέρον.
Έχει κάνει 15 θεατρικές παραγωγές σε αθηναϊκά θέατρα (συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Θεάτρου και της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών), συμμετοχές σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ (με τιμητικά βραβεία), παραστάσεις και διοργανώσεις σε πολλούς Δήμους και εκατοντάδες Σχολεία σε όλη την Ελλάδα.
Παραδίδει σεμινάρια και αναλαμβάνει κατασκευές.
Όλες οι παραστάσεις της ομάδας ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ «ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ» βρίσκονται στην λίστα εγκεκριμένων δραστηριοτήτων του Υπουργείου Παιδείας, στον ιστότοπο e-yliko.gr καθώς εκτός από ψυχαγωγικό ενδιαφέρον έχουν και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.
ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ UNIMA-ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ (ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ) ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ… ΟΝΟΜΑ
EΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ UNIMA- ΕΛΛΑΣ
Επικοινωνία - πληροφορίες:
τηλ. κρατήσεων 6974713655

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα 3ήμερο στη Μάνη.


​Περάστε δυο φανταστικές νύχτες στο υπέροχο, πετρόχτιστο ξενοδοχείο Αντάρες.

Τα πιο άγρια και απόκοσμα τοπία της Ευρώπης.


Πού κρύβονται θρύλοι για βαμπίρ, άγρια ζώα, σπάνια πουλιά και εξωτικά;

Νέες μειωμένες τιμές σε Grade B οθόνες!


IBM POS All In One & HP POS Base Unit!


Τα 20 χειρότερα passwords για υπολογιστές - Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε τον κωδικό σας;

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις
Τα 20 χειρότερα passwords για υπολογιστές - Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε τον κωδικό σας;
«Ξέρω ότι είδες το μήνυμα στο Whatsapp»
Ο πιο μισητός άντρας του διαδικτύου - Γιατί το FBI του έκλεισε τις σελίδες του

Νέα απίστευτη κλοπή δεδομένων στη «Home Depot» - Υπέκλεψαν 53 εκατ. emails

Τι συμβαίνει όταν ένας πλανήτης γεννιέται - Εκπληκτικές φωτογραφίες «μαρτυρούν» τα μυστικά του σύμπαντος

Πως ένα απλό κόλπο μπορεί να εκτοξεύσει την μνήμη των iPhone

Τι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι αναγκάζονται να αφήσουν το κινητό και να μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο

Σήμα κινδύνου από την Apple: Εμφανίστηκε ιός που προσβάλει τα iPhone και τα iPad της εταιρείας

Πρωτοποριακό πρόγραμμα: Ο αμερικανικός στρατός θα ταΐζει τους στρατιώτες με φαγητό από 3D εκτυπωτές!

Tρίκαλα Κορινθίας|Ημιδιατροφή+Τζάκι|-50%


Ξενώνας Χελυδορέα - Τρίκαλα Κορινθίας

Τρίκαλα Κορινθίας με 149€ από 298€ (-50%) για 3 Ημέρες για 2 Άτομα σε Σουίτα με Τζάκι και Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Τρίκαλα Κορινθίας, σε Σουίτα με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) στο Ξενώνα Χελυδορέα! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!
€149 από €298 Κέρδος €149 Έκπτωση 50%
Ξενώνας Χελυδορέα - Τρίκαλα Κορινθίας
Τρίκαλα Κορινθίας


Περισσότερες Προσφορές

Λίμνη Πλαστήρα με 156€ από 312€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€156 από €312 -50%
4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
156€ από 312€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Naiades Hotel στη Λίμνη Πλαστήρα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό) σε δίκλινο δωμάτιο! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις, Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καρπενήσι με 119€ από 365€ (-67%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 67%)

€119 από €365 -67%
Hellas Country Hotel - Καρπενήσι
Καρπενήσι
119€ από 365€ ( Έκπτωση 67%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο Καρπενήσι, στο Hellas Country Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο πανέμορφο Καρπενήσι! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ζαγοροχώρια με 95€ από 190€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€95 από €190 -50%
Αρχοντικό Ζαρκάδα - Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια
95€ από 190€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα στο Αρχοντικό Ζαρκάδα, στα Ζαγοροχώρια! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Καραφάκι Τσίπουρο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 16:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Βυτίνα με 179€ από 360€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Γεύμα

(Έκπτωση 50%)

€179 από €360 -50%
Nymfasia Arcadia Resort - Βυτίνα
Βυτίνα
179€ από 360€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Βυτίνα, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Nymfasia Arcadia Resort! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Ποτό και Παραδοσιακά Χειροποίητα Γλυκίσματα για καλωσόρισμα και ένα Πλήρες Γεύμα 5 πιάτων σερβιριζόμενο στα Κόκκινα Πιθάρια! Ελεύθερη χρήση της Σάουνας για αναζωογόνηση και χαλάρωση! Παρέχεται χρήση ποδηλάτων καθημερινά για να απολαύσετε τις βόλτες σας στη φύση, καθώς και Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Βόλος με 188€ από 400€ (-53%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 53%)

€188 από €400 -53%
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
Βόλος
188€ από 400€ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Προσφέρεται Τσίπουρο και Μεζές για καλωσόρισμα, 2 Ayverda Massage και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καστοριά με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
Andromeda Boutique Hotel - Καστοριά
Καστοριά
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στην Καστοριά, στο Ανδρομέδα Boutique Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης στην όμορφη αρχοντική πόλη! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πορταριά με 197€ από 395€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Πλήρη Διατροφή σε Standard δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€197 από €395 -50%
4* Portaria Hotel & Spa - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά
197€ από 395€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), στην Πορταριά Πηλίου σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο καθώς και Late check out! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στη μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καλάβρυτα με 99€ από 198€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
Ξενώνας Φαράγγι - Ζαχλωρού Καλαβρύτων
Ζαχλωρού Καλαβρύτων
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Ζαχλωρού Καλαβρύτων, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Ξενώνα Φαράγγι! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ναύπλιο με 149€ από 298€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
Amfitriti Palazzo Luxury Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Ναύπλιο, στο Βραβευμένο Amfitriti Palazzo Luxury Hotel σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, δηλαδή 4 ημέρες στο μοναδικής ομορφιάς Ναύπλιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ρίο με 159€ από 320€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€159 από €320 -50%
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
Ρίο
159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ρίο! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας ! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λίμνη Τριχωνίδα με 99€ από 200€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε Πέτρινο Σαλέ με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€99 από €200 -51%
Θέρμιος Απόλλων - Λίμνη Τριχωνίδα
Λίμνη Τριχωνίδα
99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λουτρά Πόζαρ με 69€ από 140€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα+Παιδί σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα

(Έκπτωση 51%)

€69 από €140 -51%
...