Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Τα «Επίκαιρα» αποκαλύπτουν:

Τα «Επίκαιρα» αποκαλύπτουν:
Στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν την Πέμπτη 5 Απριλίου αποκαλύπτονται όλες οι ενδεχόμενες συνέπειες ενός από τους «αόρατους» και πιο επικίνδυνους στόχους της πολιτικής του Μνημονίου, που έχει επιβάλλει η τρόικα σε συνεργασία με τις πολιτικές δυνάμεις της συγκυβέρνησης: η δήμευση της ελληνικής ιδιοκτησίας, δηλαδή η κατάσχεση των σπιτιών των Ελλήνων!
 
Διαβάστε ακόμη στα «Επίκαιρα:
- Την απόρρητη έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας για τους τριγμούς που προκαλούν τα «θαλασσοδάνεια» ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο τραπεζικό σύστημα. Ποιες τράπεζες κινδυνεύουν από την αδυναμία των κομμάτων να πληρώσουν τα δάνειά τους. Αποκλειστικά!
- Γιατί οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης εξετάζουν το ενδεχόμενο δίωξης για κακουργήματα σε εκπροσώπους της τρόικας.
- Την αποκάλυψη για την εξομολόγηση του Ευάγγελου Βενιζέλου σε συνομιλητή του, ότι φοβάται «βόμβα» στο «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων.
- Την αποκάλυψη για το παρασκήνιο της παρέμβασης Παπανδρέου στην Εξεταστική Επιτροπή για το έλλειμμα, που οδήγησε σε αλλαγή του πορίσματος για το .
- Τη συνέντευξη του γνωστού οικονομολόγου Γιάννη Βαρουφάκη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα.
- Τη συνέντευξη του Ζαν Λικ Μελανσόν, του αουτσάιντερ-έκπληξη των γαλλικών προεδρικών εκλογών.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 31 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών η καθιερωμένη ετήσια "ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ" του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.
Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν έργα προκλασικών, κλασικών και σύγχρονων συνθετών τα οποία ενθουσίασαν το κοινό.
Στο δεύτερο μέρος οι μεγαλύτεροι θυμήθηκαν και οι νεώτεροι γνώρισαν "το αγαπημένο παιδί" του Μάνου Χατζιδάκι, την παιδική εκπομπή "Εδώ Λιλιπούπολη" μέσα από δεκατέσσερα τραγούδια της εκπομπής, τα πιο χαρακτηριστικά και από αναφορά που έγινε στην πολύ όμορφη εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος της ΕΡΤ.
Οι καθηγητές μαζί με μια ομάδα προχωρημένων μαθητών και τις δύο χορωδίες της "ΣΥΝΘΕΣΗΣ" μάγεψαν το κοινό που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια συναυλία πολύ ιδιαίτερη που παρόμοιες μόνο σε μεγάλες πόλεις μπορείς να παρακολουθήσεις.
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.com/

Παρουσίαση βιβλίου: «Ανώνυμοι χρεοκοπημένοι»

Παρουσίαση βιβλίου: «Ανώνυμοι χρεοκοπημένοι»
Το νέο βιβλίο του Χριστόφορου Κάσδαγλη παρουσιάζεται στο 104 Κέντρο Λόγου & Τέχνης
Την Πέμπτη 5 Απριλίου στις 7:00 μ.μ., στο 104 Κέντρο Λόγου & Τέχνης των Εκδόσεων Καστανιώτη, παρουσιάζεται το βιβλίο του Χριστόφορου Κάσδαγλη Ανώνυμοι χρεοκοπημένοι.
Στο νέο του βιβλίο ο Χριστόφορος Κάσδαγλης ανατρέπει τα κλισέ των ξένων για τους Έλληνες, αλλά και των Ελλήνων για τον ίδιο τους τον εαυτό, αναζητώντας στηρίγματα και απαντήσεις σ’ έναν πλανήτη που καταρρέει. Ό,τι μας καίει καθημερινά, διατυπωμένο με θυμό, με χιούμορ αλλά και με αυτοσαρκασμό, με τρόπο που θα ’φερνε σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους οποιουδήποτε τηλεοπτικού πάνελ και θα ανάγκαζε τον παρουσιαστή να διακόψει τη συζήτηση και να ρίξει εσπευσμένα διαφημίσεις.
Ένα συγκλονιστικό αφήγημα που αναφέρεται στην κρίση, όπως τη βιώνει ο σύγχρονος Έλληνας, μακριά από αριθμούς, αναλύσεις και ψυχρούς υπολογισμούς.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Κατερίνα Ευαγγελάτου, σκηνοθέτις
Φώτης Κουβέλης, πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς
Αμάντα Μιχαλοπούλου, συγγραφέας
Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του Συνασπισμού

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

Του Δρ. Δ.ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ
ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΝΟΣΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ, ΚΟΠΩΣΗ, ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ Κ.Τ.Λ.) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΈΝΤΟΝΗ.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, που έχουμε αυτού του είδους τις καταστάσεις, σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας είναι δυνατή η εμφάνιση ασθενειών τύπου ανοσοανεπάρκειας, όπως είναι η θρομβοπενική αναιμία, άλλου είδους αναιμίες ή ακόμη και αιμορραγικές κενώσεις, αιμορραγίες από την μύτη, εμφάνιση εκζεμάτων, σε μικρό ή μεγάλο ποσοστό. Όλα αυτά τα συμπτώματα, μπορεί να εμφανίζονται μεμονωμένα ή και όλα μαζί, μα πρέπει αμέσως να καταγράφονται.
Στην περίπτωση λοιπόν που είναι δεδομένη η διάγνωση της σκλήρυνσης κατά πλάκας, και ήδη έχουν γίνει οι ανάλογες κλινικές έρευνες, ακόμα και αν βρίσκεται σε οποιοδήποτε στάδιο θεραπείας, ιδιαίτερα με τα καινούργια φάρμακα των αντισωμάτων, είναι απαραίτητο να γίνεται μεγάλος έλεγχος και η εκτίμηση της όλης κατάστασης, στην περίπτωση που εμφανιστούν τέτοιου είδους διαταραχές. Τυχόν παραμέληση της σωστής εκτίμησης των κινδύνων και άμεσης καταγραφής όλων αυτών των συμπτωμάτων, μπορεί να έχει μοιραίες εξελίξεις για τη νόσο και μη αναστρέψιμες βλάβες. Άρα λοιπόν, όταν παρατηρούμε όλα αυτά τα μικροσυμπτώματα, πρέπει έγκαιρα να έχουμε την ιατρική διάγνωση και αντιμετώπιση.

BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ

BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και στο ΟΞΥΓΟΝΟ
Σας περιμένουμε με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους σε τιμές έκπληξη!
ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Βιβλία υψηλής ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές!
60 επιλεγμένοι τίτλοι σε τιμές με έκπτωση έως και 60%!
Την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Απριλίου 2012, σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους: ελληνική και μεταφρασμένη λογοτεχνία, βιογραφίες, δοκίμια, σύγχρονα και κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, παιδικές εγκυκλοπαίδειες και πολλά άλλα βιβλία για όλα τα γούστα σε τιμές έκπληξη από 3,99 € έως 9,99 €.
Σημειώστε στο ημερολόγιό σας τις ημερομηνίες και τις ώρες του bazaar:
6 και 7 Απριλίου 2012
• Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
• Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι
Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές από -45% έως -60% αριστουργήματα του 20ού αιώνα, λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, όπως του Βρετανού Μάρτιν Έιμις, του Γάλλου Λοράν Γκοντέ, του Ιταλού Τζόρτζιο Φαλέτι, του Κουβανού Πέδρο Χουάν Γκουτιέρες, της Καναδέζας Άλις Μονρό κ.ά. Οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους, όπως ο Ίαν Ράνκιν, η Ρουθ Ρέντελ, η Τζίλιαν Φλιν κ.ά. Βιογραφίες γραμμένες από έγκυρους μελετητές, όπως του Γαλιλαίου και της οικογένειας Φρόιντ, αλλά και εκδόσεις-σταθμοί, όπως το βιβλίο του ολλανδού Χέιρτ Μακ με τίτλο Στην Ευρώπη, Ταξίδια στον 20ό αιώνα, δοκίμια και μελέτες και άλλες εκδόσεις ποικίλης θεματολογίας είναι επίσης στη διάθεση του κοινού σε πολύ χαμηλή τιμή. Τέλος, οι μικροί αναγνώστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού έχουν να επιλέξουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει εγκυκλοπαίδειες της σειράς Larousse, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία.
Επιπλέον, με αγορές άνω των 20 ευρώ κερδίζετε 2 ευρώ και με αγορές άνω των 30 ευρώ κερδίζετε 3 ευρώ!
ΣΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ανοιξιάτικο παζάρι βιβλίου «Γυρίζω την πόλη μ’ ένα βιβλίο»

Το ΟΞΥΓΟΝΟ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (21 Απριλίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου), γιορτάζει το ξεκίνημά του στη Θεσσαλονίκη και σας προσκαλεί στο ανοιξιάτικο παζάρι βιβλίου «Γυρίζω την πόλη μ’ ένα βιβλίο».
Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στο πατάρι του ΟΞΥΓΟΝΟΥ με θέα τη Ρωμαϊκή Αγορά στην Ολύμπου 81, το Σάββατο, 7 Απριλίου 2012, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Εκεί θα βρείτε βιβλία για μικρούς και μεγάλους από τον κατάλογο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με έκπτωση 50%. Επιλέξτε και αποκτήστε στη μισή τιμή τους αγαπημένους σας τίτλους ανάμεσα σε λογοτεχνικά και παιδικά βιβλία, λευκώματα, δοκίμια, ποιητικές συλλογές και γιορτάστε μαζί μας κρατώντας ένα βιβλίο στο χέρι.
Σας περιμένουμε με ζεστό καφέ, τσάι, μπισκότα και καλή μουσική!
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ!

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 2012

ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Super προσφορές για Σαντορίνη από 58€

Σαντορίνη, Περίβολος στο Glaros Santorini 59€ για 4ήμερο για 2 άτομα
Σαντορίνη Villa Danezis - 58€ 3ήμερο για 2 άτομα

Πάσχα στην Σαντορίνη: 58€ για ένα υπέροχο 3ήμερο για δύο άτομα στη Σαντορίνη σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Villa Danezis. Ζήστε ένα μαγευτικό Πάσχα στο πιo ρομαντικό νησί των Κυκλάδων!

Η σωστή διατροφή προστατεύει οστά και αρθρώσεις

medicalnews.gr
Η σωστή διατροφή προστατεύει οστά και αρθρώσεις
1 στους 10 ενήλικους Ελληνες ταλαιπωρεί η οστεοαρθρίτιδα

14 βότανα που τονώνουν τη λειτουργία της καρδιάς

Τα αντιβιοτικά παχαίνουν

Δακτύλιος στον τράχηλο προλαμβάνει τον πρόωρο τοκετό

Ο μύθος της ταυτόχρονης σεξουαλικής κορύφωσης των δύο φύλων

Στην Αθήνα το πρώτο Κέντρο Γνωσιακού Συμπεριφορικού Δράματος

Τι κίνδυνος υπάρχει για τα νεογέννητα παχουλά κορίτσια

Τι μας προκαλεί επιπεφυκίτιδα

ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ - ''Μικρές Περιπλανήσεις''

Καπέλο αντίσκηνο για το iPhone

Καπέλο αντίσκηνο για το iPhone
Το Facebook αναβαθμίζει τη μηχανή αναζήτησής του

Επεξεργαστής ARM στο Xbox;

Σύστημα σχολιασμού ετοιμάζει Google

Κάντε την ευχή σας πραγματικότητα!

Τα τεχνολογικά ορόσημα των σπορ

Ελληνική επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Φόρουμ της Microsoft

O Live Messenger μπλοκάρει το Pirate Bay

Αναποτελεσματικό το κλείδωμα των e-books με DRM

Το... δεύτερο ημίχρονο της χρεοκοπίας

Το… δεύτερο ημίχρονο της χρεοκοπίας
Ανεξαρτήτως του πόσο γρήγορα θα επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις των κινδυνολόγων, είναι πλέον προφανές ότι ούτε το «κούρεμα» του χρέους αλλά ούτε και το PSI απέδωσαν τα αναμενόμενα και ευκταία. [...]

Στο 1,40 το πετρέλαιο θέρμανσης για τη νέα περίοδο!!! - Αθώο το FOCUS!!!

Αθώο το FOCUS!!!
Πλημμύρισαν την αγορά με εικονικά και πλαστά τιμολόγια

ΕΔΕ για τις υπερτιμολογήσεις της ΓΕΝΟΠ

Η κρίση "κτύπησε" και το γρηγορόσημο

Στο 1,40 το πετρέλαιο θέρμανσης για τη νέα περίοδο!!!

Το μαύρο πρόβατο και για τη συνθήκη Σένγκεν η Ελλάδα

Τα Ελγίνεια... δεν κουνιούνται

Εκτός ψηφοδελτίων ο Τσούρας
Στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση είχε κεντρικό ρόλο στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων με τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ σε όλη τη χώρα, όντας ένα από τα πρόσωπα τα οποία εμπιστευόταν ο Γιώργος Παπανδρέου. [...]
Η “Google” μας ξεναγεί σε μουσεία

Έτσι, όποιος το επιθυμεί, μπορεί να θαυμάσει από κοντά, αλλά και με έμφαση στις ιδιαίτερες λεπτομέρειές τους, μοναδικά έργα τέχνης, τα οποία εκτίθενται σε σημαντικά μουσεία του κόσμου. [...]
Ξανά στο σκαμνί η Τιμοσένκο

Οι νέες κατηγορίες που βαρύνουν τη Γιούλια Τιμοσένκο αφορούν υποθέσεις κατάχρησης δημοσίων κεφαλαίων την περίοδο 1997-98, όταν ήταν επικεφαλής του ομίλου Ενωμένα Ενεργειακά Συστήματα της Ουκρανίας, καθώς και για φορολογική απάτη. [...]
Τα Ελγίνεια… δεν κουνιούνται

«Τα Μάρμαρα του Παρθενώνα δεν είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, που θα έπρεπε να τύχει διαφορετικής μεταχείρισης», σχολιάζει με νόημα ο αρθρογράφος της «Guardian». [...]
Τα γενέθλια της μνήμης

Τα υπέμεινε όλα. Και στη δική του ηγετική παρουσία, οφείλεται το γεγονός ότι η Επανάσταση δεν κατέρρευσε. Ότι καταφέραμε να επικρατήσουμε του πλέον επικίνδυνου αντιπάλου, που δεν ήταν φυσικά άλλος από τον δικό μας, κακό εαυτό. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Απόλυτη ισοπαλία για τα δυο μεγάλα κόμματα στην δημοσκόπηση της Metron Analysis
Συνεργασία ΠΑΣΟΚ με bloggers ενόψει εκλογών

Στο 21% η ανεργία στην Ελλάδα σύμφωνα με την Eurostat

Τη θέση του Περιφερειάρχη για τις ΕΟΖ ζητούν να μάθουν οι ΟΕΒΕ της ΑΜ-Θ

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί διακινητές στις Φέρες του Έβρου

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Αργύρης Πατακάκης

Κραυγή αγωνίας των εργαζομένων στη ΒΦΛ Καβάλας

Σύλληψη στην Χρυσούπολη Καβάλας για ηρωίνη

Εθελοντική Αιμοδοσία στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου

Απολογισμός τουριστικών δράσεων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Εντός της εβδομάδας ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Υποσχέσεις που χάθηκαν στα ... νερά του Έβρου!

«Εμείς Ζούμε … Δεν Καπνίζουμε» λένε οι φοιτητές Ιατρικής του ΔΠΘ

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο

Τα προβλήματα της νομοθεσίας για τα εξ’ αδιαιρέτου αυθαίρετα αναδεικνύει η Ελένη Τσιαούση

Η τέχνη του βουνού και το βουνό ως τέχνη από τον Ορειβατικό Σύλλογο Κομοτηνής

Πρωτοβουλία για διάθεση ελαιολάδου απευθείας στους καταναλωτές της Ξάνθης

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πετρωτών Αλεξανδρούπολης

Σκοτώθηκε διακινητής μεταναστών στην Κομοτηνή κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Συναυλία Συμφωνικής Ορχήστρας στην Ξάνθη

Δικτατορίες, πετρέλαιο και μυστικές υπηρεσίες

Τρέμει «χτύπημα» της Moody’s η Wall
Σκωτσέζικο ντους επιβάλει η Μπούντεσμπανκ
Δικτατορίες, πετρέλαιο και μυστικές υπηρεσίες
Οι G20 πρέπει να απορρίψουν τη συμφωνία της Ευρωζώνης
Ζημιές 92 εκατ. ευρώ το 2011 για τους τέσσερις μεγαλύτερους εκδοτικούς ομίλους του ΧΑ
Νέο ξεπούλημα 8,14% στις τράπεζες

Το "αυτογκόλ" του Χρυσοχοϊδη

Το “αυτογκόλ” του Χρυσοχοϊδη
Τα κρούσματα βίας και παρανομίας αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς, και οι δράστες-πρωταγωνιστές δεν είναι λαθρομετανάστες. Είναι Έλληνες. [...]
Θέλει… σίγουρα debate το ΠΑΣΟΚ;

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος άλλωστε υπήρξε με τη σειρά του κεντρικός πρωταγωνιστής του δράματος. Ήταν εκείνος ο οποίος σήκωσε τη σκυτάλη της υπεράσπισης ενός αυτοκαταστροφικού Μνημονίου, από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. [...]
Βαρεθήκαμε…

Τουλάχιστον να το πάρουμε απόφαση και να ησυχάσει και το κεφάλι μας. Μας ζαλίσατε! Αν ο Παναθηναϊκός είναι να αναγεννηθεί από τις στάχτες του, αφήστε τον τουλάχιστον να το κάνει! [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Geopolitics-GR

Geopolitics-GR
Ενέργεια και ασφάλεια από το ΚΥΚΕΜ
Iraq: Battle around the “Shield of the Arabs”

Η Σαουδική Αραβία καλεί να εξοπλιστεί η συριακή αντιπολίτευση

Ο Σαμαράς κατεβαίνει στο Αιγάλεω

Ο Σαμαράς κατεβαίνει στο Αιγάλεω
Ενεργή συμμετοχή στην περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά στο Αιγάλεω, που θα συνοδευτεί από ομιλία, θα έχει ο επί οκταετία δήμαρχος της περιοχής Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος συνεχίζει να έχει κεντρικό ρόλο στα οργανωτικά της Νέας Δημοκρατίας [...]
Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε;

Είναι προφανές ότι οι περί τον Γιώργο Παπανδρέου στερούνται σοβαρότητας. Όλοι αυτοί κυβέρνησαν τη χώρα-τρόπος του λέγειν- με τα βιογραφικά τους και με θεωρίες που θα έκαναν να αυξηθεί ο μέσος όρος αυτοχειριών στη Σουηδία. [...]
Η Ελλάδα στη δίνη του αριστεροδεξιού λαϊκισμού

Έχουν όμως τεράστια ευθύνη- κι αυτό θα φανεί στο μέλλον- όσοι χρησιμοποιούν αυτή την κορυφαία δημοκρατική στιγμή προκειμένου να ζήσουν την ματαιοδοξία τους σε βάρος του τόπου και των πραγματικών συμφερόντων της κοινωνίας και των πολιτών. [...]
Παρέμβαση Γιάννη Μίχα για το ΣΕΦ

«Την ίδια ώρα που στο κλειστό του ΣΕΦ συνεχίζουν να γράφονται χρυσές σελίδες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, στον εξωτερικό χώρο τα πάντα μοιάζουν να είναι καθηλωμένα στο παρελθόν. Η κατάσταση που επικρατεί είναι απαράδεκτη». [...]
Στον Σαμαρά η εθνική αποκατάσταση

Μία αποκατάσταση, που για τη ΝΔ, με αφορμή την πρόσφατη σχετική απόφαση της Χάγης (και όχι για την ουσία του ολοκαυτώματος του Διστόμου), δηλώθηκε επισήμως και κατηγορηματικά, πως παραμένει ανοικτό θέμα. [...]
Η προέλευση της γνώσης

Μια αιώνια παλίρροια και αμπώτιδα είναι η ιδιοτυπία αυτού του κόσμου, μια σπατάλη ενέργειας που προκύπτει από την τυφλή παρόρμηση, την αδυναμία της επήρειας και της άμεσης προσαρμογής. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Η δράση του Γάλλου κατασκόπου Roquefeuil στην Αθήνα κατά την διάρκεια του Α΄ παγκοσμίου πολέμου
Διώχνουν τους Έλληνες από τα νοσοκομεία!

Και στο εμπόριο λευκής σαρκός η περίφημη Goldman Sachs;

Η λέξη «λαθρομετανάστης»

«Φταίμε γιατί φιλήσαμε κατουρημένες ποδιές για να βάλουμε τα παιδιά μας στο δημόσιο»

Μαθαίνουν στα παιδιά πως η Κρήτη είναι ανεξάρτητο κράτος !! ΒΙΝΤΕΟ

Ουσία σε σαμπουάν μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα !!

Είμαι ένα βήμα πριν τραβήξω τη σκανδάλη ...........

Μια νυχτα μαζι με τους αστεγους

ΜΑΧΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Κάτι αλλάζει για τα τέλη κυκλοφορίας »​

www.marketbeast.gr
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Κάτι αλλάζει για τα τέλη κυκλοφορίας »
Νέα μέτρα από τον Ιούνιο – Επιπλέον περικοπές μισθών »
Κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΠΑΣΟΚ «βλέπει» η JP Morgan »
Κέρδη στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια »
Απώλειες 2,09% στο Χ.Α. »
Πόσο στοιχίζει για να ζήσεις μια μέρα στην Ελλάδα »
Ομολογία Σαχινίδη: Νέα μέτρα έως τον Ιούνιο »
Επιδημία «λουκέτων» και στην Ιταλία »

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Les Grecs proposent leur programme de privatisations aux Israéliens
Who is Kofi Annan? The United Nations "Peacekeeper" Handpicked by the CIA.“Kofi Annan: black skin, white masks”

Γαλλία: Οι ιμάντες μετάδοσης ενός ξένου κράτους αρνητών

Στρατιωτική λύση «δείχνει» η Κων/πολη

Ο Ψευδο-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΈΡΟΓΛΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΑΪΡΙ ΚΙΒΡΙΚΟΓΛΟΥ

Σενάρια έντασης από την Τουρκία Στόχος της Άγκυρας να αποσυντονίσει την κυπριακή Προεδρία της Ε.Ε.

Βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντνούπολη Δύο τραυματίες από έκρηξη βόμβας. Εξουδετέρωση άλλου μηχανισμού.

GRECO: Η Γερμανία δεν εφαρμόζει τα στάνταρτ για διαφάνεια

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΠΕΡΜΑΝ ΣΤΗ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ Ζητούν καταδίκη των τουρκικών απειλών προς την Κύπρο

Και notam για άσκηση στη Σαμοθράκη Ζήτημα υφαλοκρηπίδας του Καστελόριζου θέτει και πάλι η Τουρκία

«Εξπρές του μεσονυκτίου» για τους gay o τουρκικός στρατός

Ξεκινά εντατικός διάλογος με την Noble, δήλωσε ο υπουργός Εμπορίου

Το γερμανικό ζήτημα υπό το πρίσμα της κρίσης της περιόδου 2009-12 και η πορεία της ΕΕ*.

Η τουρκική πολιτική γενοκτονίας και εθνοκάθαρσης συνεχίζεται στην Ίμβρο!!!

"Η Κύπρος είναι ελληνική", τραγουδάει ο Στελάρας

Κονσταντίν Σιμόνοφ: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να ελέγξουν την ενεργειακή τροφοδοσία της Ευρώπης»

Προσεκτική στροφή της αμερικανικής προσέγγισης στο θέμα της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων στη Μεσόγειο

Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ αλλάζουν τον ενεργειακό χάρτη της Μεσογείου

Η επιστολή - κόλαφος ενός καθηγητή στον κ. Μπαμπινιώτη

Ηγετική εμφάνιση Σάββα Αναστασιάδη με πάρα πολύ κόσμο

Ντοκιμαντέρ NBC: Η Ρίτα Γουίλσον βρήκε τις ρίζες του πατέρα της σε Ξάνθη και Βουλγαρία (video)

Ισραήλ: Ο παλαιστίνιος ηγέτης Μαρουάν Μπαργούτι σε κελί απομόνωσης

Κόσοβο: H KFOR ανέλαβε την έρευνα για τη σύλληψη δύο αστυνομικών του Κοσόβου από τη σερβική αστυνομία

«Χαμπερντάρ»: «Όλα έτοιμα για άνοιγμα του Βαρωσιού»

Συνδικαλιστές "άλλαζαν τα φώτα" στη ΔΕΗ - Διαλύεται η Βουλή την Μ. Τετάρτη

Διαλύεται η Βουλή την Μ. Τετάρτη
Δεν θα είναι υποψήφιος και ο Τσούρας

Ο ΓΑΠ πάει στη Νέα Υόρκη για να μιλήσει για την κρίση στην Ευρωζώνη!!!

Επιστροφή κλαπέντων αρχαιοτήτων από τους Γερμανούς στη διάρκεια της κατοχής

Ως τις 15 Μαϊου το πόρισμα για τα ΑΕΙ

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον Λαυρεντιάδη

Στο στόχαστρο της Διεθνούς Αμνηστίας η Ελλάδα για τους μετανάστες

Συνδικαλιστές "άλλαζαν τα φώτα" στη ΔΕΗ

Εκτός ψηφοδελτίου η Μερεντίτη

Έλληνες οι πρώτοι κάτοικοι της Ωεκανίας

Νέες κατηγορίες για την Τιμοσένκο

Τροφές που φροντίζουν την καρδιά σας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr): 
Και συγχωνεύοντας να κλαις! περισσότερα…
Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα
Τηλ. 210-3643601

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Αρχείον του Πόντου (τόμος 6) - Παράρτημα 3ο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ LUDENSCHEID "ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ"