Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

ΟΤΑΝ Η ΚΛΟΠΗ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΡΟ

ΟΤΑΝ Η ΚΛΟΠΗ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΡΟ

Λοιπόν Συνέλληνες, εδώ και καιρό τα λέγαμε, ΦΩΝΑΖΑΜΕ, αλλά, πέρα βρέχει, και ακόμα πιο πέρα χιονίζει (όπως λέει και το παλιό γνωμικό) για τους περισσότερους..
Τους φαινόταν, ίσως, αδιανόητο, μια «αριστερή προοδευτική κυβέρνηση» να κάνει τις ΙΔΙΕΣ και χειρότερες κωλοτούμπες με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, να ακολουθησει ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ «ΧΑΣΟΥΡΑ» ΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος «προφέσορας» των οικονομικών για να καταλάβει πως ΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
Όπως και να τα μετρήσουν τα «κουκιά», δεν βγαίνουν τα ρημάδια, εκτός και ΑΝ στριμώξουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τους μεγαλοωφειλέτες τους οποίους ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, και ξέρουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Οποιοδήποτε άλλο μέτρο και αν επιχειρήσουν να πάρουν, οποιοδήποτε μέτρο διατάξουν τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ μας απ’ έξω, θα είναι πλέον ΚΑΘΑΡΗ ΚΛΟΠΗ, αφού θα απευθύνεται σε εκείνους που ΔΕΝ έχουν, παρόλα αυτά, προσπαθούν.
Διαβάστε ένα νέο φρούτο που σκαρφίστηκαν πάνω στην απελπισία τους να εισπράξουν λεφτά!
«Στο κυνήγι των εσόδων, με «όπλο» τις προληπτικές κατασχέσεις
Χαμηλές οι προσδοκίες, πενιχρά τα αποτελέσματα - Καμπανάκι από ΕΣΕΕ για την επιβίωση των ΜμΕ
Σε πραγματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Υπουργείο Οικονομικών και οι αρμόδιες αρχές για την είσπραξη εσόδων με απώτερο στόχο την ανεύρευση συνολικά περί τα 5 δισ ευρώ ως το τέλος του έτους για την κάλυψη των στόχων. Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα μπαράζ κατασχέσεων τραπεζικών λογαρισμών λαμβάνουν το τελευταίο διάστημα με τα αποτελέσματα όμως να μην κρίνονται ικανοποιητικά.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοχεία από την ΕΣΕΕ προκύπτει πως ο μέσος όρος είσπραξης ανέρχεται μόλις στα 530 ευρώ, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές σημείωνουν αυξητική τάση ενώ το μπλόκο στη ρύθμιση των 100 δόσεων από τους δανειστές για ιδιώτες και επιχειρήσεις δημιουργεί φόβους για πραγματικό "πάγωμα" καταβολής οφειλών από τα υπόχρεα πρόσωπα. Υπό αυτό το πρίσμα, στο "δύσπεπτο μενού" για την είσπραξη εσόδων έρχονται οι προληπτικές κατασχέσεις με τις αρμόδιες αρχές να δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να εκδοθεί άμεσα και να τεθεί σε ισχύ από τον επόμενο μήνα η σχετική διευκρινιστική εγκύκλιος που σε εφαρμογή του ισχύοντος νόμου θέτει σε εφαρμογή το μέτρο των προληπτικών κατασχέσεων.
Κύκλοι του Υπ. Οικονομικών θέλοντας να καθησυχάσουν διευκρινίζουν πως είναι ένα μέτρο που θ' αφορά μεγάλες υποθέσεις και ως στόχο έχει την αποφυγή μεταβίβασης περιουσιακών στοιχείων ή της φυγής κεφαλαίων στο εξωτερικό. Οι περιπτώσεις εφαρμογής του δεν θα είναι μια πάγια τακτική και θα εφαρμόζεται κυρίως σε φυσικά/νομικά πρόσωπα με βεβαρυμένο παρελθόν και σε άλλες "μεγάλες περιπτώσεις".
Το κλίμα για την ώρα ωστόσο μοιάζει δυσοίωνο και πολλά ερωτηματικά δημιουργούνται για την πορεία των αριθμών το επόμενο διάστημα. Άξια αναφοράς είναι επίσης ένα επιπλέον στοιχείο που παραθέτει η ΕΣΕΕ και συγκεκριμένα ότι το 97% των κατασχέσεων αφορά ποσά κάτω των 3.000 ευρώ, γεγονός το οποίο συνδέεται ευθέως με δύο εξελίξεις: αφενός, η συντριπτική πλειοψηφία των φορολογουμένων με ληξιπρόθεσμα χρέη έχουν οφειλές έως 5.000 ευρώ, αφετέρου, η συντριπτική πλειοψηφία των καταθετών συνεχίζουν να έχουν στην τράπεζα λιγότερα από 5.000 ευρώ.
Σε κάθε περίπτωση η ΕΣΕΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον και τη βιωσιμότητα των ΜμΕ με σχετική επιστολή στο ΥΠΟΙΚ και άλλους αρμόδιους φορείς με 2 προαπαιτούμενα ώστε να καταφέρουν να αποπληρώοσυν τις υποχρεώσεις τους και να μην χρεοκοπήσουν»
ΠΗΓΗ: sofokleousin.gr
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ 100 ΔΟΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Και βλέποντας τόσο εγώ, όσο και ΟΛΟΙ, να φεύγουν ανεξέλεγκτα ένα σωρό εκατομμύρια προς διάφορες κατευθύνσεις, αναρωτιέμαι, αναρωτιόμαστε, ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ, ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ Η ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ!
Οι αντιδράσεις του κόσμου ξεκίνησαν κύριοι της κυβέρνησης και καλά θα κάνετε να το δείτε πριν να είναι αργά.
Όσο για τις όποιες απειλές σας, να σας υπενθυμίσω πως την τακτική αυτή τη δοκίμασαν και οι προκάτοχοι σας, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Θέλετε να βγάλετε τον κόσμο στους δρόμους;
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ, ΤΟΛΜΗΣΤΕ, να υλοποιήσετε όλα αυτά που λέτε, ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΕΤΕ ΞΑΝΑ…
Γιατί το «μέτρο» των «προληπτικών κατασχέσεων», ουσιαστικά είναι Ακόμα μια αναγγελία ΚΛΟΠΗΣ του ΛΑΟΥ και αυτό, το διευκρινίζω, ΕΜΕΙΣ οι φτωχοί που μας ξεζουμίσατε και εξακολουθείτε να μας ξεζουμίζετε, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.
Θα επανέλθω..

Βασίλης Τσούγκαρης

RS35 VHF/AIS Radio

RS35 VHF/AIS Radio
Δείτε, ακούστε και ακουστείτε με το σταθερού τύπου VHF / AIS RS35 Επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν καθαρά στο σκάφους τους.
Βασικά Χαρακτηριστικά. 
Κατηγορία D DSC.
Δύο κανάλια λήψης AIS.
Εργονομικός σχεδιασμός ενσωματωμένου μικροφώνου.
Προαιρετικό ασύρματο χειριστήριο επικοινωνίας.
Πλήρως αδιάβροχο.
Καταγραφή θέσης, πορείας και ομάδας καλούντων.
Λειτουργία Dual & Tri Watch.
Απεικόνιση συντεταγμένων της θέσης του σκάφους .
Ηχείο τύπου loudspeaker 22Watt.
Συμβατότητα επικοινωνίας ΝΜΕΑ 0183 & ΝΜΕΑ 2000.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT MIKE CB RADIO

CRT MIKE CB RADIO
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΠΡΑΚΤΙΚΟ CB ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ CRT, ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ.
ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
MOBILE RADIO ΤΗΣ CRT, ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ.
40 Ch - 4Watts AM/FM
Aluminum body for better cooling
Remote microphone with LCD display (wide viewing angle)
3 colors : blue, purple, orange
DW : dual watch
Automatic search (scan)
Channel CH9 / 19
Manual or automatic squelch (ASQ)
Filters NB/ANL
RF Gain
LCD backlight control
4 memory channels
Squech level display, volume and voltage
Signal strengh display
Automatic or manual power on
Function TOT
key lock
Channel or Freqency mode
WARRANTY 2 YEARS
Options :Control cable remote PTTMicro / HP micro heasdset type K

Με παιχνίδι γράφω λέξη και στην πρώτη πιάνω θέση

Με παιχνίδι γράφω λέξη και στην πρώτη πιάνω θέση
Συγγραφέας:Έλενα Αρτζανίδου
Εικονογράφος:Μαρία Πεπονά
Ημερομηνία έκδοσης:29 Μαίου2009
Σχήμα:21Χ29
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Μαλακό
ISBN:960-6638-81-7
Ένα βιβλίο για τα παιδιά που τελειώνουν το Νηπιαγωγείο αλλά και για όσα μόλις αποχαιρέτησαν την Πρώτη τάξη του Δημοτικού. Τα παιδιά μέσα από παιχνίδι ανακαλύπτουν λέξεις και οδηγούνται σε αυθόρμητη γραφή. Ποιήματα και ιστορίες τα δελεάζουν και τα καλούν να παίξουν και να μάθουν. Έρχονται σε επαφή με έννοιες, αριθμούς, απλές πράξεις και προτείνουν τρόπους επίλυσης των προβλημάτων. Ευαισθητοποιούνται σε θέματα περιβάλλοντος και καλούνται μέσα από τα σύμβολα να αναγνωρίσουν και να προτείνουν λύσεις στους μεγάλους. Αναγνωρίζουν ήρωες της μυθολογίας μας και τους καταγράφουν με τον δικό τους τρόπο. Κατασκευάζουν ενώ αναρωτιούνται πάντα «γιατί» και στη συνέχεια προτείνουν τη λύση τους. Το βιβλίο έγινε έχοντας υπόψη τη νέα πρόταση του αναλυτικού προγράμματος στα Νηπιαγωγεία.

ΚΘΒΕ: «ΕΠΤΑ ΕΠΙ ΘΗΒΑΣ» ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Thessaloniki International Film Festival

 
FestivalNews#571
Καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες σινεμά κάτω από τα αστέρια προτείνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το 3ο Taratsa International Film Festival (24-28/08/2016), στις πιο δροσερές ταράτσες της Θεσσαλονίκης. Φέτος το ΦΚΘ αναλαμβάνει ένα τμήμα του παράλληλου προγράμματος του 3ου Taratsa IFF και παρουσιάζει 10 αγαπημένες ταινίες. Απόψε Τρίτη 23 Αυγούστου, pre-opening event, με ένα θρίλερ για γερά νεύρα: το φιλμ Babadook: Οι σελίδες του τρόμουτης Τζένιφερ Κεντ, που θα προβληθεί στην ταράτσα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσ/κης (Τσιμισκή 29, ώρα 21:15). Πριν την προβολή, ο διευθυντής του ΦΚΘ Ορέστης Ανδρεαδάκης θα κάνει μια ανατρεπτική παρουσίαση με τίτλο «Η μάνα η φόνισσα και τα σπλάτερ παιδιά της» (ώρα 20:30), αναζητώντας τι συνδέει μερικές από τις πιο σοκαριστικές σκηνές που παγκόσμιου σινεμά με τα ελληνικά δημοτικά τραγούδια. Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ίδιου κτιρίου. #summertiff
To Σινεμά με Θέα  επιστρέφει!
 
 Οι μαγικές κινηματογραφικές βραδιές του Σινεμά με Θέα, του ωραιότερου θερινού σινεμά της πόλης, στο roof του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με τη μοναδική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο επιστρέφουν από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου! ​Κλείστε γρήγορα θέση για την πιο δροσερή πρόταση εξόδου για το φετινό καλοκαίρι που διοργανώνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. ​#summertiff
 
57ο ΦΚΘ: Κατάθεση ταινιών και νέα για τις ελληνικές ταινίες
Συνεχίζεται η διαδικασία της κατάθεσης ελληνικών ταινιών για το 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το ελληνικό σινεμά θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επερχόμενη διοργάνωση, καθώς το φεστιβάλ σχεδιάζει μια σειρά από νέες δράσεις, με στόχο να αναβαθμίσει την παρουσία των ελληνικών ταινιών και ταυτόχρονα να δώσει στους δημιουργούς τους την ευκαιρία να αξιοποιήσουν ακόμα περισσότερο τις αναπτυξιακές δομές που τους προσφέρει το τμήμα της Αγοράς!
Συνεργασία Φεστιβάλ και Cedefop 
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης συνεργάζεται με το Cedefop, το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης, στο πλαίσιο ενός ευρωπαϊκού διαγωνισμού φωτογραφίας με τίτλο Η νεολαία στην εκπαίδευση και στην κατάρτιση. Οι δυο νικητές θα προσκληθούν στο Cedefop στη Θεσσαλονίκη και θα παρακολουθήσουν το πρώτο διήμερο του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
 
Festival Shop: Η προσφορά του καλοκαιριού!
Τους καλοκαιρινούς μήνες διατίθεται σε προσφορά η έκδοση15x15: Η ευρωπαϊκή κινηματογραφική κληρονομιά. Συνοδευτική έκδοση του αφιερώματος που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2001, με την συνδρομή του Ευρωπαϊκού Συντονιστικού Οργάνου των Κινηματογραφικών Φεστιβάλ (ιδρυτικό μέλος του είναι το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης). Παρουσιάζει τη συνεργασία 15 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, 15 κορυφαίων ευρωπαίων σκηνοθετών και 15 ευρωπαϊκών Φεστιβάλ, πάνω στην εξής ιδέα: ο κάθε σκηνοθέτης προτείνει μία ταινία από την κινηματογραφική κληρονομιά της χώρας του.
Τιμή προσφοράς: 1,00€

ΤΑ ΒΡΑΧΙΌΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΏΝ

ΤΑ ΒΡΑΧΙΌΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΏΝ

«Έτσι τα πουλιά έφτιαξαν το πρώτο τους νόμο και ήταν όλα υποχρεωμένα να τον τηρούν.
Με τον ίδιο τρόπο έφτιαξαν και πολλούς άλλους νόμους, που τους τηρούσαν με μεγάλης τους χαρά, γιατί εκείνα τους ψήφισαν και γιατί έβλεπαν πως όλα τώρα λειτουργούσαν μια χαρά. Τώρα αισθάνονταν πιο ελεύθερα από τότε που το κάθε ένα έκανε ότι του κατέβαινε. Ναι τώρα ένιωθαν πραγματικά ελεύθερα και ευτυχισμένα»
Πως μπορεί ένα παιδί να κατανοήσει τη δημοκρατία? Με ποια προβλήματα θα βρεθεί αντιμέτωπο? Και πως ένα παραμύθι θα διαχειριστεί τα μεγάλα και σημαντικά μηνύματα του πολιτεύματος μας?
Η πένα της βραβευμένης Ειρήνης Καμαράτου-Γιάλλούση καταγράφει με αριστοτεχνικό τρόπο τις αδυναμίες και τους κινδύνους της δημοκρατίας, από τις σκιές που ρίχνουν η τυραννία και η αναρχία.
Η εικονογράφηση έγινε από τον μοναδικό Αλέκο Φασιάνο σε μια προσπάθεια να αποτυπώσει με γλαφυρότητα το πνεύμα του βιβλίου μέσα από πανέμορφα ζωγραφικά σύνολα πουλιών που αναζητούν το νόημα της δημοκρατίας.
Τα βραχιόλια των πουλιών
συγγραφέας: Ειρήνη Καμαράτου - Γιαλλούση
εικονογράφηση: Αλέκος Φασιανός
21 σελ.
ISBN 978-960-8365-78-3
Τιμή € 12,23

Θεσσαλονίκη: 10 υπέροχες αυλές


Θεσσαλονίκη: 10 υπέροχες αυλές της.

Σημειώστε...

Εύκολη σάλτσα ντομάτας στα γρήγορα.
Ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο στη σχάρα.
Καλοκαιρινή λεμονάδα με καρπούζι.

Προγνωστικοί Χάρτες Ανέμων επιφανείας

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ KAMIA
ΜΕΡΟΣ 2 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 23-08-16/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1008 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ 1011 ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΥΨΗΛΕΣ
ΠΙΕΣΕΙΣ 1022 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 H 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4
Η 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 36.00
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 21.00 4 Η
5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΕΩΣ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΕΩΣ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 37.00 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ
Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 38.15 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24-08-2016 /0000 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24-08-2016
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ. ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ .
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25-08-2016
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 3 ΜΕ 4 ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 4 ΜΕ 6 ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΙΣΧΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΑΠΟ ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 22-08-2016/1230 C
Α.Α. 22/2016 

ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ
ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ
ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ
(6-7 ΜΠΟΦΟΡ) ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ. 

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ: 
1. ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ (23-08-2016) 
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΚΑΙ Η ΣΤΕΡΕΑ.
2. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (24-08-2016) 
ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Η ΣΤΕΡΕΑ, Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ
Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ (www.emy.gr). 

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ! Αυτό το λαχανικό είναι το πιο υγιεινό και δεν το τρώει κανείς…

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ! Αυτό το λαχανικό είναι το πιο υγιεινό και δεν το τρώει κανείς…

Δεν είναι όλες οι ελιές αθώες πάνω στο σώμα μας- Πως καταλαβαίνουμε αν κάποια είναι καρκίνος!

ΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ! Πιείτε αυτό το βοτάνι

Έπινε νερό με άδειο στομάχι- Λίγες μέρες μετά όμως….Το αποτέλεσμα εντυπωσίασε τους πάντες

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΝ! Δείτε τι αναφέρει νέα επιστημονική μέθοδος

ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Ρίξτε πιπεράκι στο φαγητό και άλλα μπαχαρικά- Δείτε τι αναφέρουν οι ειδικοί

Δώστε προσοχή! Aυτό είναι το προϊόν που καταστρέφει καρδιά και συκώτι!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Σε ιστορικό χαμηλό το ποσοστό των καπνιστών

Τα προαπαιτούμενα για την υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ



Τα προαπαιτούμενα για την υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ
Στο φουλ βάζει τις μηχανές η κυβέρνηση, καθώς στενεύουν και πάλι επικίνδυνα τα χρονικά περιθώρια για την έγκαιρη υλοποίηση των προαπαιτούμενων του Σεπτεμβρίου, αλλά και όλων αυτών που ξεκλειδώνουν την υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ.
Περισσότερα...
Αλεξιάδης: Μέσα στον Αύγουστο τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ
Μέσα στον Αύγουστο θα αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του φετινού ΕΝΦΙΑ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στον ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ».
Περισσότερα...
Από την 1η Ιανουαρίου ο φόρος υπεραξίας στα ακίνητα
Ένα πλήθος από παγίδες υπερφορολόγησης αναμένεται να αντιμετωπίσουν από το 2017 όσοι αποφασίσουν να πωλήσουν σπίτια, λοιπά κτίσματα, οικόπεδα ή αγροτεμάχια, καθώς από την 1η Ιανουαρίου του επομένου έτους επανέρχονται σε ισχύ οι διατάξεις 
που προβλέπουν την επιβολή φόρου υπεραξίας στις μεταβιβάσεις ακινήτων.
Περισσότερα...
Σε αδιέξοδο η αποκρατικοποίηση του ΔΕΣΦΑ;
Η νέα παρέμβαση του υπουργού Ενέργειας Π. Σκουρλέτη σε σχέση με το ΔΕΣΦΑ και τη διαφαινόμενη αποχώρηση της Socar, μόνο ως προσπάθεια να εξευρεθεί ένας κοινός τόπος και να ξεκινήσει μια προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί, δεν μπορεί να εκληφθεί.
Περισσότερα...
Κατρούγκαλος: Κόκκινη γραμμή οι ομαδικές απολύσεις
Στόχος της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση είναι να αποτραπεί η γενικευμένη απορρύθμιση στην αγορά εργασίας υπογράμμισε ο αρμόδιος υπουργός Γ. Κατρούγκαλος μιλώντας στην ΕΡΤ.
Περισσότερα...
Κόντρα ΙΣΑ και Υπουργείου Υγείας για τα κρούσματα ελονοσίας
Τα κρούσματα ελονοσίας έφεραν σε ρήξη το υπουργείο Υγείας με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, τροφοδοτώντας με εκατέρωθεν ανακοινώσεις και επικριτικά σχόλια.
Περισσότερα...
Απαντήσεις για την αναρτηση δαπανών μη κερδοσκοπικών φορέων
Ο Αναπληρωτής Υπουργός, απαντά σε ειδικότερα ζητήματα ως προς το πεδίο εφαρμογής, το ειδος της επιχορήγησης/δαπάνης και τις χρονικές δεσμεύσεις εφαρμογής των υποχρεώσεων.
Περισσότερα...
Οι φορείς του Υπουργείου Εργασίας που ελέγχονται από την ΓΔΔΕ του ΥΠΟΙΚ
Αντικαταστάθηκε απόφαση του 2013.
Περισσότερα...
Τα κατώτερα όρια ασφαλιστικής κάλυψης αστικής ευθύνης από ατυχήματα αυτοκινήτων
Σε ισχύ από 1.1.2017.
Περισσότερα...
Επιτρεπτή η χρήση LPG και CNG στα οχήματα, με την ADR 2017
Δεν προβλέπεται η χρήση τους στην ADR 2015.
Περισσότερα...
Συμπληρωματικά μέτρα στήριξης παραγωγών οπωροκηπευτικών
Λόγω της συνέχισης της απαγόρευσης των εισαγωγών από την ρωσική κυβέρνηση, η Ευρωπαίκή Επιτροπή, θέσμπισε νέα συμπληρωματικά μέτρα στήριξης των παραγωγών ορισμένων οπωροκηπευτικών. Η εγκύκλιος που ακολουθεί δίνει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για αυτά.
Περισσότερα...
Αμελής συμπεριφορά ιατρού γυναικολόγου
Παρέλειψε ο ιατρός σύμφωνα με τους βασικούς κανόνες της ιατρικής επιστήμης, να δώσει έγκαιρη εντολή για παρακλινικές εξετάσεις αίματος και ούρων.
Περισσότερα...
Διαβάστε online το νέο ψηφιακό τεύχος του ΟΕΝΕΤ 
Ξεφυλλίστε εδώ τον Αγορανομικό Κώδικα & ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ 
  
OENET
Σταδίου 60 - Αθήνα 10564
210 - 3240969
210 - 3242267
oen@oenet.gr