Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Βραβείο Public καλύτερου παιδικού βιβλίο στην Κάρμεν Ρουγγέρη!

Η Κάρμεν Ρουγγέρη αγαπημένη των αναγνωστών!
Την Δευτέρα 26 Μαϊού ολοκληρώθηκε η απονομή των βραβείων Public, σε μια διοργάνωση υψηλής αισθητικής.
Οι εκδόσεις Διάπλαση θέλουν να ευχαριστήσουν τους αναγνώστες, που διάβασαν και αγάπησαν τα βιβλία της Κάρμεν Ρουγγέρη "Αίσωπος! Κάτι θέλει να μας πει...", αλλά και τα βιβλιοπωλεία Public για την πρωτοβουλία και την διοργάνωση!
Μακριά από επιτροπές και 'παρέες' αναγνωρίστηκε το έργο μιας γυναίκας που προσφέρει εδώ και χρόνια ένα αξιοσημείωτο έργο για τα παιδιά και μάλιστα από το ίδιο το κοινό.
Το μήνυμα των αναγνωστών ήταν ξεκάθαρο: δεν έχουν σημασία οι τίτλοι, οι 'σχέσεις', οι επιτροπές. Σημασία έχει να αγγίζεις την καρδιά των αναγνωστών και η Κάρμεν το κατάφερε.
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και την υποστήριξή σας!
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 76
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3808455, 210 3808445
email info@diaplasibooks.gr
website: www.diaplasibooks.gr

ALINCO DJ-500

VHF / UHF ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband
Nεο στην αγορά το DJ-500 με προδιαγραφες MILITARY STANDARD προηγμένα χαρακτηριστικά,προσφέρει ποιότητα και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ, μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση

Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας ευκολία. 

Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο στην εντολή σας, σε προσιτή τιμή ALINCO!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Διεθνές ανοιχτό φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού"

Ανοιχτό Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού"
30/31 Μαϊου / 1η Ιουνίου 2014 σε όλο το κόσμο
Σουηδία / Γαλλία / Ελλάδα /Ολλανδία / Περού / Φινλανδία / Αυστραλία / Γερμανία
To ανοιχτό φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" είναι μια μεγάλη γιορτή του Ελληνισμού, και στόχο έχει να αναδείξει τον πολιτισμό και τη λαογραφία , τα προϊόντα και υπηρεσίες του Ελληνισμού, από την μία άκρη του κόσμου στην άλλη, στα πέρατα της γης.
Μια γιορτή, πλούσια σε σημειολογικά όσο και επικοινωνιακά μηνύματα, που φιλοδοξεί να γίνει στο άμεσο μέλλον η βάση για να στηθούν εμπορικά φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" σε όλο το κόσμο, με σκοπό να δημιουργηθούν, μέσα από το συνεργατικό και συνεταιριστικό ιδεώδες, νέες και βιώσιμες θέσεις εργασίας εντός και εκτός Ελλάδας.
Μια προσπάθεια που φιλοδοξεί να συνδέσει την πλούσια Ελληνική λαογραφία, την ιστορία και τον πολιτισμό με προιόντα, υπηρεσίες, και αγαθά από όλη την Ελληνική επικράτεια, και να τα προωθήσει εντός και εκτός Ελλάδας.
To φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" είναι μια ιδέα-παραγωγή της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης "Ελλάδα Παντού", που έχει σκοπό να προσπαθήσει να ενώσει την Ελληνική διασπορά, προάγοντας πολιτισμό, προϊόντα και υπηρεσίες από την Ελλάδα, επιλέγοντας πάντα με σύνεση αλλά και αυστηρότητα -σε ότι αφορά τη ποιότητα -τους συνεργάτες της.
   Θεσμικοί φορείς, πρωτοβουλίες πολιτών, κοινωνικοί και ιδιώτες επιχειρηματίες για πρώτη φορά συνεργάζονται, με συντονιστή την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Ελλάδα Παντού", για να δώσουν ένα μήνυμα πως, τώρα στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης, οι Έλληνες χτίζουν γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας για να προβάλουν τον Ελληνικό διαχρονικό πολιτισμό, και το συνεργατικό - συνεταιριστικό ιδεώδες.
   Ελάτε μαζί μας σε αυτή την δημιουργική οδύσσεια, να εγκαταστήσουμε σε όλο τον κόσμο, από πόλη σε πόλη, ένα μόνιμο σημείο αναφοράς και συνάντησης της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού, των Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών, και της προβολής της Ελλάδος.
Ενδεικτικά, στα φεστιβάλ πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με μουσική, χορό, προβολή ντοκυμαντέρ, βιβλία, εικαστικές τέχνες, διαβουλεύσεις και συζητήσεις, παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά, ελληνική γαστρονομία και κάθε είδους δράση που έχει πολιτιστικό και επιχειρηματικό ενδιαφέρον και συσχετίζεται με τον απανταχού Ελληνισμό.
Το φεστιβάλ θα καλυφθεί μέσα από τριήμερο διαδικτυακό ραδιοφωνικό μαραθώνιο 31/31 Μαίου και 1η Ιουνίου, με συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις, τον οποίο θα συντονίσει από την Πιερία ο "Ποδηλάτης του Κόσμου" κατά κόσμον δημοσιογράφος Γρηγόρης Βερροιώτης, ο οποίος ταξιδεύει χρόνια με το ποδήλατο του, που είναι και φορητό ραδιοφωνικό στούντιο, και ασκεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο την βιωματική/λοαγραφική δημοσιογραφία.
Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικά προγράμματα των συμμετοχών στο φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" θα βρείτε στον ιστοχώρο της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "Ελλάδα Παντού" http://www.elladapantou.info καθώς και σε όλα τα γνωστά κοινωνικά δίκτυα.
  • Ακουστική περιγραφή Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού"
Επικοινωνία
Τηλεφωνικό κέντρο +30 211 8003248
Ηλεκτρονική αλληλογραφία info@elladapantou.info
Skype: elladapantou
Ιστοχώρος http://www.elladapantou.info

ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ...ΜΑΚΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ

ΜΑΚΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ
      Ξέρω κάποια αστέρα...
Ο Μάκης Δελαπόρτας είναι ο άνθρωπος που έσωσε τα τραγούδια και τις μουσικές του σινεμά, μέσα από έναν αγώνα δρόμου, επιμονής, υπομονής, αμφισβήτησης και πείσματος, κόντρα στην αδιαφορία των πολλών και βιογράφησε τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του ελληνικού σινεμά.
image002
 Στο νέο του βιβλίο, υφαίνει τον καμβά των αναμνήσεών του και μοιράζεται μαζί μας τις πιο γλυκές, χαριτωμένες, συγκινητικές αλλά και άγνωστες στιγμές του, μέσα από την ανελέητη και τρυφερή οικειότητα ενός ολόκληρου «μυθικού κόσμου».
Άγνωστα περιστατικά, πικάντικα παρασκήνια, πάθη, μυστικά, απογοητεύσεις αλλά και ανθρώπινες στιγμές, συνθέτουν το σκηνικό για μια αυτοβιογραφική κατάθεση ψυχής, αφοπλιστικά ειλικρινή, από έναν άνθρωπο που από νεαρό παιδί μέσα στον λαμπερό χώρο της showbiz αγωνίστηκε, πάλεψε και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πιο σημαντικών και των πιο πετυχημένων σταρ της εγχώριας showbiz, που τον επέλεξαν, ως τον δικό τους αγαπημένο «βιογράφο».
Όλα όσα λοιπόν δεν είπε και δεν μοιράστηκε ποτέ, για τα πιο λαμπερά αστέρια του δικού μας Hollywood, που γνώρισε και έζησε όσο κανείς άλλος!!!
 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ
Τιμή: 16,80€ / 17,90€
ΕΞΩΦΥΛΛΟ: ΜΑΛΑΚΟ / ΣΕΛΙΔΕΣ: 460 /ISBN: 978-960-547-154-5/ BARCODE:9789605471545 ΚΩΔ:42038
250 φωτογραφίες (τέσσερα 16σέλιδα με έγχρωμο φωτογραφικό υλικό)
 Σας ενημερώνουμε πως έχουν είδη κλειστεί προδημοσιεύσεις του βιβλίου σε εφημερίδες αλλά και παρουσιάσεις σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Νέες κυκλοφορίες

ΨΗΦΙΑΚΑ ΒΙΒΛΙΑ | ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Η γυναίκα του Θεού
Αμάντα Μιχαλοπούλου
ISBN: 978-960-03-5766-0
Ακούγεται σαν ψέμα, αλλά είμαι η γυναίκα Του. Παντρευτήκαμε πριν από πολλά χρόνια. Ζήτησε το χέρι μου και δέχτηκα. Μερικές φορές απορώ κι εγώ η ίδια με όσα έζησα, πρώτα μακριά Του, ύστερα πλάι Του. Δεν είχα φανταστεί έτσι τη ζωή μου.
Ηρωίδα στο νέο βιβλίο της Αμάντας Μιχαλοπούλου είναι μια γυναίκα που δε μίλησε ποτέ ως σήμερα: η γυναίκα του Θεού. Ένα κορίτσι που μεγαλώνει πετώντας ξυστά πάνω απ’ τα δέντρα, συναντώντας τ’ Αγρίμια στο Δάσος και δοκιμάζοντας την υπομονή του άντρα Της με δύσκολες ερωτήσεις, ερωτήσεις που Εκείνος αποφεύγει συστηματικά να απαντήσει. Τι θα συμβεί όμως όταν ο Θεός τής αποκαλύψει την αλήθεια για τη δημιουργία του κόσμου; Θα αντέξει το βάρος ενός τόσο τρομερού μυστικού;
Η Γυναίκα του Θεού είναι ένα περιπετειώδες φιλοσοφικό μυθιστόρημα για την αναζήτηση της αγάπης και το νόημα της ζωής. Μια ασυνήθιστη ερωτική ιστορία ανάμεσα σ’ έναν άντρα και μια γυναίκα που διεκδικούν με πάθος το δικαίωμά τους να πιστεύουν ο ένας στον άλλο παραμένοντας ελεύθεροι.

Θα πεθάνεις, αν χρειαστεί
Ντίνος Οικονόμου
ISBN: 978-960-03-5767-7
Θεσσαλονίκη, νοσοκομείο «Κεντρικόν», στα χρόνια της χούντας: ο απροσδόκητος θάνατος μιας ασθενούς, που αποδίδεται σε σοβαρό ιατρικό λάθος, εξωθεί τη γιατρό που το χρεώνεται σε αυτοκτονία. Στη θέση της προσλαμβάνεται ο Αλέξης Τραυλός, ένας εξαιρετικός αναισθησιολόγος, που υπηρετεί ευσυνείδητα το λειτούργημά του. Στον νέο χώρο εργασίας όμως επικρατούν έντονες ίντριγκες και αρρωστημένες φιλοδοξίες. Δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να τεθεί και ο ίδιος στο στόχαστρο των αντιζήλων του. Σαν να μη φτάνει αυτό, η υγεία του αρχίζει να κλονίζεται. Αν και οι εξετάσεις του βγαίνουν καθαρές, περίεργες κρίσεις και παράξενα συμπτώματα, που επαναλαμβάνονται, σταδιακά τον καταβάλλουν. Το ιατρικό συμβούλιο φαίνεται να απορεί. Ο Τραυλός δεν βρίσκεται απλώς στο επίκεντρο μιας μυστηριώδους εξέλιξης, αλλά έχει παγιδευτεί στον κυκλώνα ενός άγριου θρίλερ – απ’ τον οποίο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν και πώς θα βγει ζωντανός.
Σε μια χώρα που βρίσκεται στο έλεος των δικτατόρων, σε μια κοινωνία που μαστίζεται από τη διαφθορά, κάποιοι προσπαθούν να παραμείνουν ηθικοί και αμόλυντοι. Ο κεντρικός ήρωας του βιβλίου είναι ένας από αυτούς.

Το ημερολόγιο ενός ανέργου
Χριστόφορος Κάσδαγλης
ISBN: 978-960-03-5762-2
Το Ημερολόγιο μού άνοιξε τα μάτια.
«Άνεργη 47 χρονών, γροθιά στο στομάχι η λέξη και μόνο. Βιογραφικά και αιτήσεις δαγκωμένα στο στόμα».
«Ο άνεργος δεν τους χρειάζεται, δεν είναι αποδοτικός, μοιάζει με τα πεταμένα φρέσκα φρούτα της χωματερής, που εγγυώνται την κερδοφόρο τιμή των υπολοίπων. Γιατί το φρούτο γι’ αυτούς δεν είναι μέσο διατροφής, αλλά κερδοφορίας».
«Χα, οι μέλισσες, φίλε, όταν η βασίλισσα δεν τους κάνει, την αλλάζουν, διαμαρτύρονται που δεν πάει καλά το μελίσσι και τη θανατώνουν, το ’πιασες; Και αν η επόμενη κάνει τα ίδια; Δρόμο κι αυτή…»
Με το Ημερολόγιο ενός ανέργου θέλουμε να εκφραστούμε και να εκφράσουμε όλον αυτό το διάχυτο καημό, τον πανικό, όχι για να συμβιβαστούμε μ’ αυτόν, αλλά για να τον μετατρέψουμε σε κάτι άλλο – σε δύναμη, σε αυτοοργάνωση, σε δράση, πείτε το όπως θέλετε, αλλά μην το σκεφτείτε πολύ, δεν υπάρχει χρόνος! 

ΨΗΦΙΑΚΑ ΒΙΒΛΙΑ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΙΣΤΟΡΙΑ
Αναφορές στον Ελευθέριο Βενιζέλο
Κωνσταντίνος Σβολόπουλος
ISBN: 978-960-03-5729-5
Η έκδοση αυτή είναι προϊόν έρευνας και ενασχόλησης πολλών δεκαετιών με τον βίο και το έργο του Ελευθερίου Βενιζέλου, που απέφερε, πέρα από την ταξινόμηση του προσωπικού αρχείου του, πέντε αυτοτελή βιβλία και σωρεία άρθρων και επιμέρους συμβολών σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Θα ήταν σκόπιμο να υπογραμμιστεί ότι ο Κωνσταντίνος Σβολόπουλος ασχολήθηκε πρώτος συστηματικά, παρήγαγε συγγραφικό έργο αξιοσημείωτο, σε όγκο και σε ποιότητα, και συνέβαλε στη μακροπρόθεσμη επιστημονική καθιέρωση του εξέχοντος Έλληνα πολιτικού.
Το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Σβολόπουλου περιέχει δεκατρείς μελέτες για τον Ελευθέριο Βενιζέλο και την εποχή του. Καλύπτει διαχρονικά την πολιτική δράση του από τα πρώτα χρόνια της πολιτείας του στην Κρήτη έως την ύστερη περίοδο της ζωής του, στη δεκαετία του 1930. Και τη φορά αυτή, οι διαπιστώσεις και οι παρατηρήσεις είναι δομημένες πάνω σε διασταυρωμένη και απροκατάληπτη μελέτη των πηγών, δημοσιευμένων και αδημοσίευτων. Ακολουθούνται με συνέπεια κανόνες που αποσπούν τα ιστορικά δρώμενα από τις σύγχρονες εξελίξεις και προτάσσουν, χωρίς μονομέρειες και αποκλεισμούς αμέθοδους, την κατανόηση προσώπων και γεγονότων υπό τις τότε περιστάσεις.

Post Hamlet απο την θεατρική ομάδα Minus Two

Απο την Θεατρική Ομάδα Minus [Two]
Η Θεατρική Ομάδα Minus [Two] παρουσιάζει το έργο «Post Hamlet», βασισμένο στον «Άμλετ» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά και δραματουργική σύνθεση / σκηνοθεσία Στέλλας Μαρή.
Παρασκευή 30 Μαΐου 2014, στις 9:30 μ.μ.
Στο Dancevacuum - Centre of Performing Arts,
Διογένους 42, Χαλάνδρι.
Διάρκεια παράστασης: 90'
Είσοδος: με προαιρετική εισφορά
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 6974924991
| Περισσότερα |

Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων



Δημήτρης Μάρδας

30 Μαϊου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο πολυχώρος τέχνης Ωδείου Φουντούλη σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μάρδα Η γοητεία μια συντριβής την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του πολυχώρου τέχνης.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Σταύρος Δημόπουλος, δημοσιογράφος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ακρόαμα 998» και στην εφημερίδα «Η Θεσσαλία»
Μιχαήλ Ζουμπουλάκης, καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Βάσω Κυριαζή, δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος»
Την εκδήλωση συντονίζει ο Ανδρέας Γιουρμετάκης, δημοσιογράφος στο «TV TRT» Θα ακολουθήσει συζήτηση για τις πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις στην Ε.Ε. και την Ελλάδα.
Πολυχώρος τέχνης ΩΔΕΙΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ
Αντωνοπούλου 17
Βόλος
Τηλ. 690-91.27.982

Νίκος Ζαχαριάδης

30 Μαϊου 2014
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του δίτομου έργου με άπαντα τα δημοσιευμένα κείμενα του Νίκου Ζαχαριάδη Ιστορικά διλήμματα, ιστορικές απαντήσεις και Υπέρ βωμών και εστιών την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 και ώρα 8.30 μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Βασίλης Λάζαρης, συγγραφέας, ιστορικός
Σήφης Ζαχαριάδης, γιος του Νίκου Ζαχαριάδη
Γιώργος Πετρόπουλος και Νίκος Χατζηδημητράκος, επιμελητές των τόμων
Βιβλιοπωλείο ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
Γεροκωστοπούλου 31-33, πλ. Γεωργίου
Πάτρα
Τηλ. 2610 278727

Αγγελική Νικολούλη

31 Μαϊου 2014
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη και τα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου σάς προσκαλούν να συναντήσετε την Αγγελική Νικολούλη με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου Θάνατος με χείλη κόκκινα το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 και ώρα 1 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στο The Mall Athens, Μαρούσι (επίπεδο 0).
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Εμπορικό Κέντρο The Mall (επίπεδο 0)
Α. Παπανδρέου 35
Μαρούσι
210-61.00.266

Ζυράννα Ζατέλη

1 Ιουνίου 2014
Αφιέρωμα στο έργο της Ζυράννας Ζατέλη την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεγάρων.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες ενώ θα διαβαστούν αποσπάσματα από το έργο της.
Διοργάνωση εκδήλωσης: Λέσχη Ανάγνωσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεγάρων
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΕΓΑΡΩΝ
Κ. Β. Σχινά 2
Μέγαρα
Τηλ. 22963-00544

Ελένη Πριοβόλου

4 Ιουνίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Μεθ' ημών σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ελένης Πριοβόλου Το τέλος του γαλάζιου ρόδου την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 και ώρα 8:30 μ.μ.
Η συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο της και θα συνομιλήσει με το κοινό.
Βιβλιοπωλείο ΜΕΘ' ΗΜΩΝ
Ηρώων Πολυτεχνείου 43
Πλατεία Νέας Πεντέλης
Τηλ. 210-61.34.759
www.methimon.gr

Ζοέλ Λοπινό

4 Ιουνίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, ο Ελληνο-γαλλικός Σύλλογος Χανίων, το Λύκειον των Ελληνίδων και το βιβλιοπωλείο Πετράκη σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ζοέλ Λοπινό Η Ελένη και το τέρας την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 και ώρα 8.30 μ.μ. στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Αλεξάνδρα Ζερβού, καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης
Ελπινίκη Νικολουδάκη-Σουρή, καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης
Μαρία Πατρελάκη, φιλόλογος, πρ. διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Χανίων
Αποσπάσματα θα διαβάσει η Κάλλια Σωτηράκη, ραδιοφωνική παραγωγός.
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
Νεώριο Μόρο
Χανιά

Κερδίστε ένα τριήμερο στην Αιδηψό.

Κερδίστε ένα αναζωογονητικό τριήμερο στο Thermae Sylla Spa - Wellness Hotel.

Από 27,5€ UPS Αδιάκοπη τροφοδοσία και μέγιστη ασφάλεια για το σύστημα σας!


Πώς να καταπολεμήσετε το άγχος


Πώς να καταπολεμήσετε το άγχος
Ανακαλύφθηκαν 193 άγνωστες έως τώρα πρωτεΐνες

Αναδόμηση δοντιών με τη βοήθεια λέιζερ και βλαστοκυττάρων

Στα 2,1 δισ. οι παχύσαρκοι του πλανήτη

Το γάλα συνδέεται με τον καρκίνο του προστάτη

ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ - ΛΟΛΑ(full album)

Eleni Foureira - PSR teaser

Eleni Foureira - PSR teaser
Eίναι Ελένη Φουρέιρα
Είναι Panik Records
Coming soon..


Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-05-2014 /0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-05-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΑΝΕΜΟΙ ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ . ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ .
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31-05-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ
ΑΙΓΑΙΟ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΣΤΙΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΟΠΙΚΑ 7
ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

5*Kassandra Palace Χαλκιδική|Ημιδιατροφή+Spa|-50%

Ekdromi.gr

5* Kassandra Palace Hotel - Χαλκιδική

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στη Χαλκιδική, στο 5 αστέρων Kassandra Palace Hotel επάνω στο κύμα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 299€ από 600€ ( Έκπτωση 50%)! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και παρέχονται 2 Μassage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα, πετσέτες, ομπρέλα και ξαπλώστρες στην πισίνα και την παραλία, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στον όμορφο Βορειοελλαδίτικο προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€299 από €600 Κέρδος €301 Έκπτωση 50%
5* Kassandra Palace Hotel - Χαλκιδική
Χαλκιδική


Περισσότερες Προσφορές

€220 από €470 -53%
Vigla Village - Κυλλήνη
Κυλλήνη
220€ από 470€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στην Κυλλήνη, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό a la carte), σε Ανεξάρτητη Κατοικία 80τμ στο VIGLA VILLAGE! Παρέχεται γνωριμία με το άλογο για μικρούς και μεγάλους καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

€175 από €350 -50%
Nefeles Mainalon Resort - Ορεινή Αρκαδία
Μαίναλο
175€ από 350€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, σε Executive Villa με Πρωινό στο Nefeles Mainalon Resort, στην Ορεινή Αρκαδία στις παρυφές του Μαινάλου με θέα το Ελατόδασος! Προσφέρεται 2 Ποτήρια Τοπικού Οίνου στο δωμάτιο σας για καλωσόρισμα, ένα γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα, 2 εισιτήρια για τα Σπήλαια του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο και χρήση ποδηλάτων βουνού! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

€67 από €160 -58%
Πύρρειον Boutique Hotel - Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στη Ζαγοροχώρια, στο Πύρρειον Boutique Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 67€ από 160€ ( Έκπτωση 58%)! Προσφέρεται γλυκό καλοσωρίσματος και παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€69 από €180 -62%
Aristotelis Apartments - Κεφαλονιά
Κεφαλονιά
69€ από 180€ ( Έκπτωση 62%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών στην Κεφαλονιά για όλο το Καλοκαίρι, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα στο Aristotelis Apartments! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο πανέμορφο νησί του Ιονίου που κυριαρχεί το πράσινο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

€63 από €126 -50%
Kymi Palace - Κύμη Ευβοίας
Κύμη Ευβοίας
63€ από 126€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στο Kymi Palace, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό με ένα Μπουκάλι Κρασί) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, στην Κύμη Ευβοίας! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας!

€129 από €260 -50%
4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Naiades Hotel στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις και Ποδοσφαίρου 5Χ5! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

€310 από €620 -50%
4* Karma Porto Paros Hotel - Πάρος
Πάρος
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Karma Porto Paros Hotel KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI για 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στην Πάρο σε δίκλινο δωμάτιο, με 310€ από 620€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Αφεψήματα, House wine, Mπύρα, Παγωτό, Ιταλική Focaccia και Snacks! Καθημερινή παιδική απασχόληση σε Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους καθώς και ελεύθερη είσοδος στο μαγευτικό AQUA PARK με τις Νεροτσουλήθρες και Θερινό Cinema για μικρούς και μεγάλους! Παρέχονται ξαπλώστρες με τραπεζάκι και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, καθημερινά μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic καθώς και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες από έμπειρο γυμναστή! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 4 γεμάτες ημέρες την Κυκλαδίτικη ομορφιά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

€62 από €124 -50%
Andros Holiday Hotel - Άνδρος
Άνδρος
62€ από 124€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στην Άνδρο σε δίκλινο δωμάτιο με μερική Θέα Θάλασσα και Πρωινό, στο Andros Holiday Hotel, μόλις 15μ. από την παραλία! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 3 ημέρες τη φιλοξενία και τη σπάνια ομορφιά του νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€119 από €240 -50%
Κτήμα Δάφνες - Ναύπλιο
Ναύπλιο
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 14 ετών στο Ναύπλιο, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με υλικά για Πρωινό, στο Κτήμα Δάφνες! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€159 από €320 -50%
4* Thermae Platystomou Resort & Spa - Λουτρά Πλατυστόμου
Λουτρά Πλατυστόμου
159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Ελληνικό Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ και ελεύθερη χρήση της εξωτερικής Πισίνας! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€139 από €280 -50%
Blue Suites Hotel - Σκόπελος
Σκόπελος
Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Σκόπελο, στο Blue Suites Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών, με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, με 139€ από 280€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 2 Welcome drinks στο χώρο της πισίνας και 2 Antistress Head Massage στο 5 αστέρων Skopelos Holiday Hotel and Spa! Παρέχονται δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλα στην πισίνα και την παραλία του Ξενοδοχείου η οποία είναι βραβευμένη με την Γαλάζια Σημαία, καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύστε 3 ημέρες ξεκούρασης! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδονται Δωρεάν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τη Σκόπελο και 15% έκπτωση στα εισητήρια της επιστροφής σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€129 από €260 -50%
Isthmia Prime Hotel - Λουτράκι
Λουτράκι
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στον Ισθμό Κορίνθου μια ανάσα από το Λουτράκι, στο Isthmia Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€99 από €248 -60%
Οικολογικός Ξενώνας «Philothea» - Δροσοπηγή Μάνης
Μάνη
99€ από 248€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi και απέραντη Θέα στη θάλασσα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες απόλυτης ηρεμίας με θέα το απέραντο γαλάζιο και μόλις 8 λεπτά από την Παραλία του Σκουταρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€179 από €496 -64%
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
Καρπενήσι
179€ από 496€ ( Έκπτωση 64%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι για όλο το Καλοκαίρι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ένα Relax Massage, ένα Back Side Massage και μία Θεραπεία Προσώπου! Προσφέρεται μια χρήση καθημερινά της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam και της Sauna και ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων και φουσκωτό ξηράς! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

footer