Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΙΙ

Θα αποπλεύσει από το Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών στις 17/12/2014, για την χώρα του παραμυθιού!
Παρακαλούνται οι επιβάτες να προσέλθουν στις 19:30 για ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι ΑΞΕΧΑΣΤΟ!
Βέβαια, πριν τον κανονικό απόπλου, θα γίνουν δυο πρωινοί «δοκιμαστικοί» για τα σχολεία, στις 16 και 17 και ΙΣΩΣ, επιλεγούν και «νέα πληρώματα».
Τα είπαμε πριν λίγες μέρες για το «Καράβι της Σύνθεσης», που ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει σε μέρη φανταστικά, και μάλιστα για να το πετύχει αυτό, «ναυτολόγησε» ΕΚΑΤΟ άτομα πλήρωμα!
Να η πρόσκληση!
«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ Στις 17 Δεκεμβρίου 2014 στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών και ώρα 19:30 θα γίνει η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.
Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν η μουσική παράσταση " Ήταν ένα ...μικρό καράβι", το έργο του Τζέιμς Μπάρι "Πίτερ Πάν" χορογραφημένο, Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες σύγχρονου χορού, Hip Hop και Break Dance, Χορωδιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Η εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια υποστήριξης της μικρής Ιωάννας που πρέπει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Η εκδήλωση θα παρουσιασθεί σε περίπου 1300 μαθητές νηπιαγωγείων και σχολείων της Χαλκιδικής σε πρωινές παραστάσεις που θα γίνουν την Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου.
Οι 100 περίπου μαθητές του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ που παίρνουν μέρος στην παράσταση σας προσκαλούν όλους να παρακολουθήσετε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και παράλληλα να συμπαρασταθούμε όλοι μαζί στην 4χρονη Ιωάννα που χρειάζεται την βοήθειά μας.»
Το καράβι της Σύνθεσης φίλοι μου, για την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 του Δεκέμβρη εκτός από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή, έχει και έναν «ναύλο ΑΓΑΠΗΣ», στον οποίο είμαστε ΟΛΟΙ καλεσμένοι.
Για ακόμα μια φορά, τα ΠΑΙΔΙΑ τραγουδούν και χορεύουν για να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο με πρόβλημα υγείας.
Αυτά τα παιδιά, οι τωρινοί, οι προηγούμενοι, αλλά και οι αυριανοί μαθητές της σύνθεσης ήταν, είναι, και θα είναι Μπροστάρηδες σε κάθε κοινωνική προσφορά, γιατί έχουν να δώσουν πολλή ΑΓΑΠΗ και ΕΛΠΙΔΑ στις δύσκολες, και απάνθρωπες εποχές που διανύουμε.
ΟΛΟΙ λοιπόν, μεγάλοι και μικροί, Ραντεβού στο Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών τα πρωινά της Τρίτης και τετάρτης, και το βράδυ της Τετάρτης για να σαλπάρουμε με το «Μικρό Καράβι» του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση στις νότες, και στη χώρα του ποτέ, τη χώρα που ΟΛΟΙ μένουν για πάντα παιδιά!

Βασίλης Τσούγκαρης

K-PO K-500 Multi CB ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

K-PO K-500 Multi CB ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ
Το φθηνότερο CB radio της αγοράς!!!!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Αξιόπιστο με πολύ καλή λήψη και κανάλια αρκετά για να σας κρατήσει σε επαφή!(240 ch 6 Bands 25.615~28.305 +ALPHA ch. AM/FM Multi European)
Mε δυνατότητα επιλογής ισχύος High 8w/Low 4w και Αυτόματο Squelch,απλό στην χρήση και με δυνατό και καθαρό ήχο.
Πώληση Χονδρική/Λιανική
Χαρακτηριστικά
Keyboard & LCD display with back-light
Up & Down buttons on the unit & Microphone
Scan function
Button for quick access to channel 9 & 19
AM / FM button (depending on the band inactive)
Volume (volume) manually adjustable
Squelch either manually or automatically controlled
Reset function
3.5 mm jack for external speaker
Audio output power into 8 Ohm 3W
Power supply 13.8V DC (RX: 0.3 - 1.2A / TX: 3A max.)
Dimensions (WxHxD) 140 x 40 x 125 (excluding projections parts)

Διαβάστε στα ανανεωμένα και αποκαλυπτικά «Επίκαιρα»: - Η ώρα του Όχι

Αποκλειστικές προ-δημοσιεύσεις
μόνο στα epikaira.gr:
Διαβάστε ακόμη στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ:

- Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΌΧΙ
ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ
- Το νέο Μνημόνιο, τις κομμένες συντάξεις, τους μισθούς πείνας
- Την παραμονή της Τρόικας και την ισοπέδωση της οικονομίας μας
- Τη γερμανοκρατία και την αρπαγή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας
- Την παράδοση του ελέγχου της δημοκρατίας και της εθνικής ανεξαρτησίας
- Την ανεργία και τη μετανάστευση των νέων
Οι απεγνωσμένες κινήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου, Ο σχεδιασμός Τσίπρα, Ο ρόλος των δανειστών
- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα "Επίκαιρα":
Η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν:
"Διαβολική η πολιτική της Τρόικας στην Ελλάδα"
- ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Η ελληνική διμπλωματία στα χρόνια του Μνημονίου
Περισσότερα θέματα, αποκαλύψεις και αναλύσεις
στα Επίκαιρα που κυκλοφορούν.

Και...

Για την καθημερινή σας, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση,
εμπιστευτείτε τα
www.epikaira.gr

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ

Thessaloniki International Film Festival

 
FestivalNews #486
Η ταινία του Κόρνελ Μούντρουτσο, Λευκός Θεός, που άνοιξε την αυλαία του 55ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προβάλλεται αυτή την εβδομάδα στο Ολύμπιον. Στην αίθουσα Παύλος Ζάννας προβάλλεται το βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα φιλμ του Μπένετ Μίλλερ Foxcatcher ενώ συνεχίζονται οι προβολές της ταινίας Party Girl  των Μαρί Αματσουκελί, Κλερ Μπερζέ και Σαμουέλ Τεΐς. Στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος προβάλλεται το ιστορικό ντοκιμαντέρ Γεγονότα στη Φώκαια 1914 των Ανιές Σκλάβου και Στέλιου Τατάκη. Η Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης, μέσα από το αφιέρωμα Ο Κόζιντσεφ κινηματογραφεί Σαίξπηρ, Θερβάντες, Γκόγκολ παρουσιάζει τέσσερις ταινίες - έργα τέχνης του δημιουργού, που παραμένουν μέχρι και σήμερα μοναδικές και αξεπέραστες κινηματογραφικές μεταφορές κορυφαίων λογοτεχνικών έργων.
 
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (11-17/12/2014)

ΛΕΥΚΟΣ ΘΕΟΣ

Κόρνελ Μούντρουτσο
Ουγγαρία - Γερμανία - Σουηδία
2014
 
FOXCATCHER

Μπένετ Μίλλερ
ΗΠΑ
2014
 
PARTY GIRL

Μαρί Αματσουκελί, Κλερ Μπερζέ, Σαμουέλ Τεΐς
Γαλλία
2014
 
 
 
Ο Κόζιντσεφ κινηματογραφεί Σαίξπηρ, Θερβάντες, Γκόγκολ
Τον Γκριγκόρι Κόζιντσεφ (1905-1973), έναν από τους σπουδαιότερους σοβιετικούς σκηνοθέτες του θεάτρου και του κινηματογράφου, τιμά αυτή την εβδομάδα η Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης, μέσα από το αφιέρωμα Ο Κόζιντσεφ κινηματογραφεί Σαίξπηρ, Θερβάντες, Γκόγκολ που πραγματοποιείται από την Πέμπτη 11 έως και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος (Μουσείο Κινηματογράφου – Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης, Αποθήκη Α’, Λιμάνι).
 
Προβολή της ταινίας Γεγονότα στη Φώκαια 1914
Δύο μήνες πριν την κήρυξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου ο ελληνικός πληθυσμός σε όλα τα παράλια της Μικράς Ασίας αναγκάζεται να εγκαταλείψει τα σπίτια του και τις περιουσίες του και να βρει καταφύγιο στην Ελλάδα, μετά από απρόκλητες επιθέσεις ατάκτων τουρκικών ομάδων. Το ιστορικό ντοκιμαντέρ των Ανιές Σκλάβου και Στέλιου Τατάκη Γεγονότα στη Φώκαια 1914 προσφέρει στους απογόνους των προσφύγων, 100 χρόνια μετά το διωγμό, την ιστορική τεκμηρίωση των γεγονότων.

Η ΑΡΕΤΗ ΚΕΤΙΜΕ & Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΞΑΝΑΣΜΙΓΟΥΝ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ // ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ 12 & 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 / HOLY WOOD STAGE

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ




ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
«Τη Ρωμιοσύνη να την κλαις»: Έκθεση γελοιογραφίας του Κώστα Μητρόπουλου
Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, στις 8 μ.μ.
Με αφορμή την έκδοση του λευκώματος του Κώστα Μητρόπουλου 1960-2015: Τα καλύτερά μας χρόνια σε 285 ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 12 Δεκεμβρίου 2014 έως τις 31 Ιανουαρίου 2015.
Ανοιχτή για το κοινό: Καθημερινά 9:00-21:00, Σάββατο 9:00-15:00.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
«Αν και διαφορετικοί, ταιριάζουμε!»
Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, στις 7 μ.μ.
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 10-13 ετών με θέμα τη διαφορετικότητα, τη φιλία και τη συνεργασία με αφορμή τη σειρά παιδικών βιβλίων «Ρίκο και Όσκαρ» του Αντρέας Σταϊνχέφελ
Για παιδιά από 10-13 ετών
Ο Ρίκο είναι ένα παιδί ιδιομορφυΐα. Ο Όσκαρ ένα παιδί ιδιοφυΐα. Οι δυο τους κάνουν εξαιρετική παρέα! Στο σχολείο του Ρίκο χάνονται συνεχώς οι ασημένιες ξύστρες. Και στο σχολείο του Όσκαρ το ίδιο. Μόνο οι ασημένιες, όχι οι άλλες. Ποιος μπορεί να θέλει τόσες ξύστρες; Τι να τις κάνει; Ο Ρίκο και ο Όσκαρ συνεργάζονται για να συλλέξουν «στοιχεία» από τα «σημεία εξαφάνισης»: Ένα πατημένο στραγάλι, ένα κουμπί πουκαμίσου,
ένα καπάκι από στιλό, ένα μαύρο φτερό…
Όπως ο Ρίκο, όπως ο Όσκαρ, έτσι κι εγώ, έτσι κι εσύ, έχουμε ιδιαιτερότητες, είμαστε ξεχωριστοί! Έχουμε ευκολίες και δυσκολίες, έχουμε χαρίσματα και αδυναμίες. Όμως μαζί μπορούμε να λύσουμε τα πιο δύσκολα προβλήματα, να εξιχνιάσουμε τα μεγαλύτερα μυστήρια, ακόμα κι αυτό της ασημένιας ξύστρας!
Αξιοποιώντας τις τεχνικές του εκπαιδευτικού δράματος, με παιχνίδι ρόλων, κίνηση, αυτοσχεδιασμό, τα παιδιά γνωρίζουν τον Ρίκο και τον Όσκαρ, και συνεργάζονται για να λύσουν μυστήρια «κανονικά» αλλά και μυστήρια που ταλανίζουν τις ανθρώπινες σχέσεις.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιάσει και πραγματοποιεί η ηθοποιός, σκηνοθέτρια και θεατροπαιδαγωγός Βαλεντίνα Παπαδημητράκη.
Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο εκδηλώσεων της καμπάνιας για τα δικαιώματα του παιδιού που διοργανώνει το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι του Ευγένιου Τριβιζά
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 4 ετών
Πόσο λαμπερό είναι το αστέρι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου; Πώς θα καταφέρει ένα τόσο δα μικρό ποντικάκι να το φτάσει; Η παιδαγωγός Ζωή Τραντσίδου από την ομάδα «Μικρές Ιστορίες» περιμένει τους μικρούς μας φίλους για θεατρικό παιχνίδι και κατασκευές, σε μια δράση βασισμένη στο αγαπημένο χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά.
Για δηλώσεις συμμετοχής στις παιδικές εκδηλώσεις στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.



ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Γιορτινή βραδιά με αφορμή τη συλλεκτική έκδοση του αυτοβιογραφικού βιβλίου της Άλκης Ζέη Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο
Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, από τις 7 το βράδυ
Ένα χρόνο μετά την έκδοση του αυτοβιογραφικού βιβλίου της Άλκης Ζέη και με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του σε ειδική συλλεκτική έκδοση, σας περιμένουμε σε μια βραδιά με καλή μουσική, κρασί, μεζέδες και γιορτινή διάθεση, για να ευχηθούμε όλοι μαζί καλές γιορτές και χρόνια πολλά στην αγαπημένη μας συγγραφέα.
Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ένα ελατάκι για τον Τάκη του Ευγένιου Τριβιζά
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι
Εικαστικό εργαστήριο με τεχνικές θεατρικού παιχνιδιού
Για παιδιά από 4 ετών
Τι θα συνέβαινε αν μπορούσαμε να στολίσουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο όλο τον χρόνο; Με τι στολίδια θα το γεμίζαμε;
Η παιδαγωγός Ζωή Τραντσίδου από την ομάδα «Μικρές Ιστορίες» περιμένει τους μικρούς μας φίλους σε ένα εικαστικό εργαστήρι με τεχνικές θεατρικού παιχνιδιού.
Για δηλώσεις συμμετοχής στις παιδικές εκδηλώσεις στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.



ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ του Aντρέας Κένιγκ
Χριστούγεννα!!
Ξανά Χριστούγεννα!!!
Πάλι Χριστούγεννα…
Όχι άλλα Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ένα βιβλίο που κάτι μας θυμίζει. Ίσως τη μέρα της Μαρμότας και τον Bill Murray. Ίσως πάλι θυμίζει τη ζωή και την καθημερινότητα μας. Πόσες φορές δεν έχουμε ευχηθεί να ξαναζήσουμε μία αγαπημένη μας ημέρα; Και πόσες άλλες τη ζούμε χωρίς να το θέλουμε! Αυτή ακριβώς είναι η ιστορία του μικρού μας πρωταγωνιστή Μαξ. Εύχεται να έχει κάθε μέρα Χριστούγεννα. Δεν ξέρει όμως ότι η κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και ότι η επανάληψη καταστρέφει τη μοναδικότητά της. Το ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ είναι ένα πολύ έξυπνο βιβλίο, μία αστεία ιστορία, που απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες. Γιατί όλοι που και που σκέφτονται σαν παιδιά…
Αλίκη Ελευθεριάδου, Τμήμα Προώθησης Παιδικού Βιβλίου εκδόσεων Μεταίχμιο

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ ΠΑΕΙ…ΘΕΑΤΡΟ!
Η τελευταία μαύρη γάτα, το επίκαιρο όσο ποτέ διεθνές μπεστ σέλερ του Ευγένιου Τριβιζά, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο θέατρο, σε σκηνοθεσία Kώστα Γάκη, Αθηνάς Μουστάκα, Κωνσταντίνου Μπιμπή. Οι παραστάσεις με τη συμμετοχή δέκα νέων ταλαντούχων ηθοποιών και τη συνοδεία ζωντανής μουσικής επί σκηνής σε πρωτότυπες συνθέσεις του Κώστα Γάκη ξεκίνησαν στις 22 Νοεμβρίου στο Θέατρο Χορν. Μια παράσταση που αντλεί έμπνευση από διάφορα είδη θεάτρου, από το θέατρο σκιών, το μαύρο θέατρο, θεαματικές προβολές που κατακλύζουν μαγικά όλο τον σκηνικό χώρο και αλληλεπιδρούν με τους ηθοποιούς με παιχνιδιάρικο τρόπο.
Η ιστορία της Τελευταίας μαύρης γάτας είναι η ιστορία ενός ανελέητου διωγμού, μιας απελπισμένης αγάπης και μιας πικρής προδοσίας. Ο συγγραφέας πλάθει έναν μυθικό, αλλά πειστικό κόσμο με σκοτεινές δολοπλοκίες, αγωνιώδεις καταδιώξεις και σπαρταριστούς χαρακτήρες. Ο Ευγένιος Τριβιζάς, ο εθνικός μας παραμυθάς, αντιμετωπίζει τα παιδιά σαν ώριμους ανθρώπους με φαντασία, κρίση και ξεκάθαρη σκέψη.
Δείτε περισσότερα για την παράσταση ΕΔΩ.

ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ
Βρείτε στα ράφια του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ το βιβλίο που θα συνοδεύσει εσάς και τους αγαπημένους σας τα φετινά Χριστούγεννα και περάστε τις γιορτές με την καλύτερη παρέα! Παρακάτω θα διαβάσετε μερικές από τις δικές μας προτάσεις.
Τα Χριστούγεννα της Μιμής της Νευρικής της Μέγκαν ΜακΝτόναλντ
Η περίοδος των χριστουγεννιάτικων διακοπών είναι η εποχή των δώρων και των θαυμάτων. Ενώ όμως η Μιμή συντάσσει λίστες δώρων κυριολεκτικά ατελείωτες, ο αδελφός της, ο Στάμος, έχει μία και μόνο επιθυμία: Χιονισμένα Χριστούγεννα. Θα πραγματοποιηθεί άραγε η ευχή του;
Για παιδιά από 8 ετών
Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη! του Κυριάκου Χαρίτου
Για χρόνια και χρόνια κάθε Χριστούγεννα, Μελομακάρονα και Κουραμπιέδες τρώγανε τα μουστάκια τους στον πιο αστείο πόλεμο του κόσμου... Μια μέρα όμως μια ξαφνική χιονοθύελλα τα άλλαξε όλα. Ο Φον Κουραμπιές, ο κόμης Μελομακαρόνης, μια νηστική αρκούδα, ένας ξενύχτης σκίουρος, ένας κηπουρός ονείρων, κι άλλοι πολλοί χαρακτήρες στην πιο αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια με δυο μεζούρες γέλιο και δύο φλιτζάνια γλύκα!
Το βιβλίο συνοδεύεται από CD που περιλαμβάνει αφήγηση του παραμυθιού από τον συγγραφέα και έξι πρωτότυπα τραγούδια σε μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους Κυριάκου Χαρίτου.
Για παιδιά από 6 ετών
Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 μικρούς αρουραίους του Ευγένιου Τριβιζά
Ενώ ο Αϊ-Βασίλης πλησιάζει µε το έλκηθρό του τη χιονισμένη πολιτεία, ούτε που φαντάζεται τι αναπάντεχες περιπέτειες τον περιμένουν, ούτε που περνάει από το μυαλό του ότι θα καταλήξει αλυσοδεμένος σε µια σκοτεινή φυλακή µε 83 περίεργους αρουραίους! Τι θα γίνει τώρα; Ποιος θα μοιράσει στα παιδιά τα δώρα;
Για παιδιά από 3 ετών
Χριστουγεννιάτικη Ιστορία
Η μαγευτική ιστορία του Καρόλου Ντίκενς ζωντανεύει από τους ήρωες της Disney. O τσιγκούνης και άπληστος Σκρουτζ δεν υποφέρει τα Χριστούγεννα και τους ανθρώπους που γιορτάζουν και χαίρονται. Όμως αυτή τη χρονιά, παραμονή των εορτών, θα δεχτεί μια επίσκεψη που θα αλλάξει τη μοίρα του. Θα καταφέρουν τα τρία Πνεύματα των Χριστουγέννων να τον μεταμορφώσουν σε καλό και συμπονετικό άνθρωπο;
Για παιδιά από 3 ετών
Δείτε όλα τα γιορτινά μας βιβλία ΕΔΩ.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Στείλτε e-mail στο polychoros@metaixmio.gr (θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ NEWSLETTER), σημειώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και μπείτε στην κλήρωση για τρία αντίτυπα του βιβλίου Κάθε μέρα Χριστούγεννα. Ο διαγωνισμός θα λήξει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου 2014 και οι τρεις νικητές θα ανακοινωθούν στο επόμενο . Θα πρέπει να παραλάβουν το δώρο τους από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ έως τις 10 Ιανουαρίου 2015.
Οι τρεις τυχεροί του διαγωνισμού της προηγούμενης εβδομάδας που κερδίζουν το βιβλίο Υπόθεση Ρόζι του Graeme Simsion είναι:
1. Αφροδίτη Ελβανίδου
2. Μαρία Ζαφειροπούλου
3. Δημήτρης Χωριανόπουλος
Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους από τον Πολυχώρο με την επίδειξη της ταυτότητάς τους έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ | ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ


ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ
Μελέτες αφιερωμένες στην Ιωάννα Γιατρομανωλάκη
Επιμέλεια: Λουκία Αθανασάκη, Τάσος Νικολαΐδης, Δήμος Σπαθάρας
ΣΥΝΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Στόχος του τόμου είναι να αναδείξει τους ποικίλους τρόπους με τους οποίους απεικονίζεται και σημασιοδοτείται ο ιδιωτικός βίος στον δημόσιο λόγο και συγκεκριμένα στο Αττικό δράμα, τη ρητορεία, τη φιλοσοφία, τις πολιτικές και ηθικές πραγματείες και τη βιογραφία. Ιδωμένες εν συνόλω, οι επιμέρους μελέτες που θα βρει ο αναγνώστης στο Α' Μέρος συνιστούν μια προσπάθεια χαρτογράφησης των ορίων ανάμεσα στον ιδιωτικό και τον δημόσιο χώρο στην ελληνική αρχαιότητα. Στην εκτενή μελέτη του Β' Μέρους η εστίαση μετατοπίζεται από τον αρχαίο κόσμο στους νεότερους χρόνους, και συγκεκριμένα στον στοχασμό του 17ου και 18ου αιώνα για τη γλώσσα και τον δημόσιο λόγο. Οι μελέτες που συγκεντρώνονται προσεγγίζουν κομβικά ζητήματα της ρητορείας, της κοινωνικής ιστορίας και του πολιτικού στοχασμού της αρχαιότητας, ενώ παράλληλα αναδεικνύεται η πρόσληψη του αρχαίου πολιτικού λόγου από τους θεμελιωτές της σύγχρονης ηθικής και πολιτικής φιλοσοφίας. Η έκδοση αφιερώνεται στην Ιωάννα Γιατρομανωλάκη για τη συμβολή της στη μελέτη της αρχαίας ρητορικής και.τη γενικότερη προσφορά της στο Πανεπιστήμιο.

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ| ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ
ISBN-13: 978-960-524-419-4 | 14 x 21 εκ. | 608 σελ. | Λιανική τιμή: 25,00

Πέντε ελληνικά χωριά για να περάσετε τα Χριστούγεννα. Ένα ταξίδι στην άλλη άκρη της γης και στην άγρια φύση του Νυμφαίου.

ArtTravel
Να κάναμε μια στροφή...   
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​5
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​6

Server Tower: Επώνυμος επαγγελματικός εξοπλισμός από την Alfanet!


Γιατί αρέσουν τα εσώρουχα στους άντρες


Γιατί αρέσουν τα εσώρουχα στους άντρες
Γιατί οι μεγάλοι χρόνοι ταξιδιού μας
κάνουν πιο δυστυχισμένους

Ρώσοι επιστήμονες υποστηρίζουν πως
βρήκαν το χάπι της μακροζωίας

Η δίαιτα απαιτεί… ρεαλισμό

Πρώτα το γλυκό για αδυνάτισμα

Ποιος ελέγχει την όρεξη σας

Ασπιρίνη για την καταπολέμηση σοβαρών ασθενειών

Απολύμανση πριν την πώληση μεταχειρισμένων ειδών

Facebook 2014: Τα δέκα θέματα που έβαλαν «φωτιά» στους τοίχους του

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις
Facebook 2014: Τα δέκα θέματα που έβαλαν «φωτιά» στους τοίχους του
Η Microsoft εκπαιδεύει ανέργους

Η καινούρια εφαρμογή του Facebook που θα συζητηθεί

Στη φυλακή στέλεχος της Apple επειδή πουλούσε μυστικά του iPhone!

Νέα αναβάθμιση του iOS 8 από την Apple

Αυτά είναι τα 22 βίντεο που «έλιωσαν» το YouTube -Εχουν τα περισσότερα «κλικ»

Χάντρα στο κομπολόι σου_ Γιώργος Νταλάρας

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΠΕΜΠΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014/0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 10-12-14/21 UTC
ΧΑΜΗΛΟ 1012 ΣΤΟ ΓΚΑΜΠΕΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ
11/15 UTC 1010 ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΡΤΗ ΚΑΙ 1008 ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΥΨΗΛΕΣ
ΠΙΕΣΕΙΣ 1024 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ 1022 ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΒΡΟΧΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΒΡΟΧΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7.
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 20.00 ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 21.30 ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΔΕΛΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΒΡΟΧΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΓΡΗΓΟΡΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5
ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 Η 7.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΒΡΟΧΗ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΒΡΟΧΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΒΡΟΧΗ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ ΣΕ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
TΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11-12-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 11-12-2014

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ, ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΥΡΙΩΣ, ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-12-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ
ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 7 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ.

5* Thraki Palace|Ημιδιατροφή+2Παιδιά+Spa|-50

Ekdromi.gr

5* Thraki Palace Hotel & Wellness Spa - Αλεξανδρούπολη

Χριστούγεννα στην Αλεξανδρούπολη με 289€ από 580€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

Χριστούγεννα στο 5 αστέρων Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa Resort, στην Αλεξανδρούπολη! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 289€ από 580€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική και Ανήμερα Μουσική από DJ! Στο Κέντρο Ευεξίας Thalasso & Wellness Spa παρέχεται Χρήση του Thermal Spa Suite που περιλαμβάνει 4 Experience Showers, Caldarium, Bio Sauna, Aroma Steam Bath, Ice Fountain και Kneipp καθώς και του Γυμναστηρίου και μια είσοδος στις Πισίνες Aqua Thalasso Circuit διάρκειας 50 λεπτών για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται Προβολή ταινιών! Παρέχεται Welcome Drink κατά την άφιξη και Παραδοσιακά Γλυκίσματα καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας στο Bar του Ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!
€289 από €580 Κέρδος €291 Έκπτωση 50%
5* Thraki Palace Hotel & Wellness Spa - Αλεξανδρούπολη
Αλεξανδρούπολη


Περισσότερες Προσφορές

Πρωτοχρονιά στο Ναύπλιο, με 478€ από 956€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€478 από €956 -50%
4* Amalia Nafplio Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο
Πρωτοχρονιά στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 478€ από 956€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή και Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς παρέχονται Εορταστικά Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται House Wine, Μπύρα draft και Aναψυκτικά για το σύνολο των γευμάτων! Εορταστική ατμόσφαιρα με Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια γεμάτα παιδικές δραστηριότητες, μασκότ και κατασκευές στο μοναδικό Christmas Santa Village και Zumba kid's μαθήματα από δασκάλα χορού! Αφήστε τα παιδιά να κάνουν βόλτες με το τρενάκι και να διασκεδάσουν στο απίθανο τραμπολίνο και χαλαρώστε απολαμβάνοντας ζεστά κάστανα δίπλα στη φωτιά στο Coffee Station για τους γονείς! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 4 οικογενειακές εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Χριστούγεννα στην Ερατεινή με 239€ από 480€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€239 από €480 -50%
Delphi Beach Hotel - Ερατεινή Φωκίδας
Ερατεινή Φωκίδας
Χριστούγεννα στην Ερατεινή Φωκίδας, στο Delphi Beach Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή και Ανήμερα των Χριστουγέννων παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται Χύμα Κρασί, Αναψυκτικά και Μπύρα σε όλα τα γεύματα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτοχρονιά!

Πορταριά Πηλίου με 159€ από 318€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€159 από €318 -50%
4* Pelion Resort - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά Πηλίου
159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 4* Pelion Resort, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στην Πορταριά Πηλίου! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Παρέχεται καθημερινή χρήση της Sauna και Jacuzzi για 45 λεπτά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στoν μαγευτικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καρπενήσι με 199€ από 398€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€199 από €398 -50%
Deluxe Hotel Anesis - Καρπενήσι
Καρπενήσι
Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καρπενήσι, στο Deluxe Hotel Anesis! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 199€ από 398€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες στον μοναδικό χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Τρίκαλα Κορινθίας με 149€ από 298€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
Το Σαλέ των Χρωμάτων - Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας
Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, στο Σαλέ των Χρωμάτων σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται Λικέρ στο δωμάτιο για καλωσόρισμα, δωρεάν αναψυκτικά και νερό στο δωμάτιο και αποξηραμένα φρούτα! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 ευχάριστες και ξεκούραστες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ζαγοροχώρια με 199€ από 400€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε Σουίτα με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€199 από €400 -50%
Althaia Hotel - Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια
199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στo Δίλοφο Ζαγορίου, σε Σουίτα με Tζάκι, Jacuzzi, Θέα και Πρωινό, στο Althaia Hotel! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ηρεμίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στα Ιωάννινα με 179€ από 358€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€179 από €358 -50%
Byzantio Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στα Ιωάννινα, στο Byzantio Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 179€ από 358€ (Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Μουζάκι με 199€ από 400€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€199 από €400 -50%
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
Μουζάκι Καρδίτσας
199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρονται 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού, μια Περιποίηση Προσώπου, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Υδρομασάζ, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Ερέτρια με 189€ από 380€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε Bungalow με Πλήρη Διατροφή

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
Holidays in Evia Hotel - Eρέτρια
Ερέτρια
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Ερέτρια, στο Holidays in Evia Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Bungalow, μόνο με 189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Απεριόριστη Κατανάλωση σε Βαρελίσιο Κρασί σε όλα τα γεύματα! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Ψυχαγωγικές δραστηριότητες από ειδικευμένο προσωπικό με καθημερινή απασχόληση, παιδικά πάρτυ και διαγωνισμούς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Νάουσα με 119€ από 240€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά σε Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€119 από €240 -50%
Remos Villas - 3-5 Πηγάδια της Νάουσας
Νάουσα
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα και Πρωινό, στο Remos Villas! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Απολαύστε 4 ημέρες μέσα στη φύση με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά σας και για εσάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Καλαμάκι Κορινθίας με 278€ από 556€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Sea View δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€278 από €556 -50%
4* Kalamaki Beach Hotel - Καλαμάκι Κορινθίας
Καλαμάκι Κορινθίας
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Kalamaki Beach Hotel μια ανάσα από την Αθήνα, στο Καλαμάκι Κορινθίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, μόνο με 278€ από 556€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες Λιχουδιές! Παραμονή και Ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική! Την Πρωτοχρονιά πραγματοποείται κοπή Βασιλόπιτας με φλουρί! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται καθημερινή απασχόληση με παιδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!
...