Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Κράνος Ασφαλείας VFR2009-N Nickel Sicor

Κράνος Ασφαλείας VFR2009-N Nickel Sicor
Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα: 
Το κράνος VFR2009 έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς σε κτίρια και άλλες δομές, είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις ασφαλείας που απαιτούνται από το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 14458: 2006.

Κράνη πυροσβεστών, που παρέχουν απόλυτη προστασία από κτυπήματα και πτώσεις στερεών και υγρών προϊόντων, από χημικά, από θερμική ακτινοβολία, από UV και IR ακτινοβολία, υψηλής μηχανικής αντοχής, με δύο προσωπίδες (ματιών και προσώπου) ενσωματωμένες στο κέλυφος
Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από κράμα υλικών, συμπεριλαμβανομένου και Kevlar, από ειδικές ίνες υψηλής τεχνολογίας και ρητίνες τα οποία εγγυώνται υψηλό επίπεδο προστασίας.
Απορροφά και διανέμει την ενέργεια από την επίδραση ώστε να μην μεταφέρεται εξ ολοκλήρου και βίαια στο κεφάλι και το λαιμό του χρήστη ενω για μεγαλύτερη δύναμη στο κράνος, έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος και εγκάρσια στρογγυλεμένες ενισχύσεις.
Επίσης προσφέρει μια τέλεια μόνωση μεταξύ του εξωτερικού του κράνους και το κεφάλι του χρήστη.
Διαθέτει σύστημα ρύθμισης προσαρμογής για μεγαλυτερη άνεση στην χρήση ενώ είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε να χρησιμοποιηθεί με τα πιο κοινά συστήματα επικοινωνίας.
Προδιαγραφές – Πρότυπα:
Διαφανές προστατευτικό κάλυμμα προσώπου VFR V1
Αντανακλαστική ασπίδα προσώπου VFR V2
Διαφανής ασπίδα ματιών VFR V3
Κελυφος από θερμοπλαστικό υλικό
Σύστημα ρύθμισης προσαρμογής
Αφαιρείται γρήγορα
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα πιο κοινά συστήματα επικοινωνίας
EN 14458: 2006

Προτεινόμενη Χρήση:
Κατάλληλο για Πυροσβέστες-Δασοπυροσβέστες-Διασώστες και για εργασίες όπου απαιτείται προστασία από θερμότητα και φωτιά.

Αισθητήρες Διχτυών για ΓΡ-ΓΡΙ SEINMASTER

Αισθητήρες Διχτυών για ΓΡ-ΓΡΙ SEINMASTER
Είναι το δίχτυ μου γύρω από τα ψάρια; Θα βρει το δίχτυ
μου στο βυθό και θα πάθει ζημιά; Κατέβηκε το δίχτυ μου αρκετά βαθιά; Έχει ρεύματα που τραβάνε το δίχτυ κοντά ή μακριά;
Το σύστημα με αισθητήρες διχτυών SEINEMASTER, της Καναδικής εταιρίας NOTUS, δίνει απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και εξασφαλίζει ότι το δίχτυ είναι γύρω από τα ψάρια και σε σωστό βάθος, έτσι ώστε το καλάρισμά να έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση, αποφεύγοντας τις ζημιές στα εργαλεία του Γρι-Γρι.
Οι αισθητήρες που είναι τοποθετημένοι πάνω στο δίχτυ στέλνουν ασύρματα τις πληροφορίες στο σκάφος. Το σύστημα SEINEMASTER λειτουργεί με την εξελιγμένη τεχνολογία Ping, που υπερέχει από όλα τα ανταγωνιστικά συστήματα γιατί οι πομποί δεν εκπέμπουν συνεχώς, αλλά ΜΟΝΟ όταν ερωτηθούν από τον ‘εγκέφαλο’ του συστήματος. Έτσι η διάρκεια ζωής των μπαταριών είναι πολύ μεγαλύτερη και αποκλείετε η πιθανότητα μπερδέματος με άλλο παρόμοιο σύστημα.
Επιπλέον στην περίπτωση που χάσουμε ένα πομπό, έχουμε τη δυνατότητα να τον αναζητήσουμε χωρίς βιασύνη, αφού μέχρι να πάμε κοντά και να τον αναζητήσουμε αυτός είναι σε κατάσταση STANDBY και δεν καταναλώνει μπαταρία.
Όταν η μπαταρία του πομπού χρειάζεται αλλαγή η διαδικασία είναι απλή και γίνεται από την εταιρία μας (δεν απαιτείται αποστολή του πομπού στο εργοστάσιο κατασκευής του στο εξωτερικό). Έτσι το κόστος και ο χρόνος συντήρησης είναι πολύ μειωμένοι.
Παρόλο που το SEINEMASTER είναι το πιο οικονομικό σύστημα της αγοράς, προσφέρει πολύ περισσότερες και μοναδικές πληροφορίες (όπως την απόσταση του μολυβιού από το σκάφος κλ.) που τα υπόλοιπα παλαιότερα συστήματα δεν πρόσφεραν. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι, ότι δεν χρειάζεται κανένα χειρισμό, αφού απλά παρακολουθούμε τις πληροφορίες που μας δίνονται από το σύστημα στην οθόνη. 

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Solarcon A99 απο τις πιό επιτυχημένες κεραίες βάσης στον κόσμο για CB/10m
Εύκολη συναρμολόγηση,ιδανική για δύσκολες καιρικές συνθήκες,αέρας ,υγρασία.
Κατάλληλη για χρήση σε καίκια ,τράτες ( marine) κ.λ.π
Mε antenna tuner συντονίζει από 20m και επάνω με πολύ καλά αποτελέσματα,δείτε reviews στο eham

1/2 wave over 1/4 
Omni-Directional πολυκατευθυντική
Fiberglass (weather tough) Υαλονήματα
Handles 2000 Watts (peak) about 1000 RMS
SWR Tunable, 25-32 Mhz.
Covers far above and below the traditional CB channels(with antena tuner 20-10m)
Solarcon claims 9.9 dBi
DC Grounded (Γειωμένη για στατικό)
5,3m Tall ( Three 6' Sections ) Τρια κομμάτια τον 2m
Insulated up to 14,500 Volts
Βάρος 2,27 Κg

Γλώσσα από μάρμαρο

Γλώσσα από μάρμαρο
Συγγραφέας: Ιφιγένεια Θεοδώρου
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 14 Μαΐου 2018
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 328
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-151-8
Ο Λευτέρης Μουράτος, πετυχημένος εργολάβος και εκφραστής της τουριστικής εξέλιξης, φιλοδοξεί να μετατρέψει την Αλυκή Θάσου σε διεθνές κέντρο ακριβών διακοπών, προσφέροντας στους ντόπιους κατοίκους σημαντικά χρηματικά ανταλλάγματα, που κάμπτουν τις αντιρρήσεις τους. Μόνο ο Σάββας ο φονιάς, που έχει εκτίσει την ποινή του και ζει αποτραβηγμένος εκεί, εναντιώνεται σθεναρά στο να πουλήσει τη γη του. Αυτός και η μυστηριώδης σύζυγος του εφοπλιστή Αντωνέλλου, που έχει εγκαταλείψει το νησί εδώ και σαράντα χρόνια και αρνείται πεισματικά να διαπραγματευτεί με τον φιλόδοξο εργολάβο.
Ποιος ο ρόλος του νεαρού Σπύρου, που εμφανίζεται ξαφνικά ως εποχιακός σερβιτόρος στο καφενείο της παραλίας; Είναι το παλιό φονικό ο λόγος που ο καθηγητής Φίλιας διακόπτει την αγοραπωλησία του σπιτιού της κυρίας Αντωνέλλου; Ήταν τα χωράφια η αιτία που ο φονιάς σήκωσε την πέτρα, και η σιωπή το τίμημα του εφησυχασμού όλων των άλλων;
Η ανθρώπινη βία ενάντια στη φύση και η ανεξέλεγκτη εκμετάλλευση του περιβάλλοντος είναι το κύριο θέμα που εγείρει με τη γλαφυρή γραφή της η συγγραφέας. Σιγά-σιγά ξετυλίγεται η ιστορία ενός τόπου που έμαθε να ζει για αιώνες με τα σημάδια της βίας πάνω του, ενώ συγχρόνως το κοινωνικό φαινόμενο της ενδοοικογενειακής κακοποίησης και της ένοχης σιωπής του περίγυρου βαραίνουν σαν μάρμαρο τη ζωή των ηρώων. Ποιος θα σηκώσει πρώτος την πέτρα για να σπάσει ο κύκλος της αέναης αυτής ανοχής;

Νέα κυκλοφορία "Η κριτική των όπλων" του Χοσέ Πάμπλο Φέινμαν

Χοσέ Πάμπλο Φέινμαν


Η κριτική των όπλων


 
Μετάφραση: Κρίτων Ηλιόπουλος
Επιμέλεια: Άννυ Σπυράκου

ISBN: 978-960-221-773-3, σχ. 14x21,
σελ. 376, α΄ έκδοση Μάιος 2018,
τιμή: 16,00€ (χωρίς Φ.Π.Α)
Πώς είναι η ζωή όταν η καθημερινότητα είναι συνώνυμη με το φόβο; Τι σημαίνει να μένεις ζωντανός ανάμεσα στους νεκρούς και τι ενοχές κουβαλούν οι επιζήσαντες των εξαφανίσεων; Πώς να φανταστεί κανείς το μέλλον σε μια πατρίδα στείρα; Μυθιστόρημα φιλοσοφικό και πολιτικό, Η κριτική των όπλωνπραγματεύεται το τερατώδες ως μία από τις πιο βαθιές πτυχές της ανθρώπινης συνθήκης.
21 Οκτωβρίου 2002

Ο Πάμπλο Επστέιν, επιτυχημένο στέλεχος της οικογενειακής επιχείρησης και μαρξιστής ακαδημαϊκός δάσκαλος ταυτόχρονα, φτάνει στο γηροκομείο για να περάσει με τη μητέρα του την Ημέρα της Μητέρας. Θα μείνει κοντά της ώς το βράδυ, ώσπου εκείνη να αποκοιμηθεί. Και τότε θα τη σκοτώσει, όπως έχει αποφασίσει από καιρό. Με τον μακρύ του αποχαιρετισμό, ένα σκληρό μονόλογο που καταλαμβάνει ολόκληρο το μυθιστόρημα, ο Πάμπλο επιχειρεί να βάλει τέλος στην ασφυκτική σχέση που τους συνδέει όλη του τη ζωή. Καθώς όμως ξετυλίγεται η εσωτερική του αφήγηση, έρχεται στην επιφάνεια ένα δεύτερο επίπεδο, ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών που δεν αφορά μόνο τη μητέρα του, αλλά επεκτείνεται στη μητέρα-πατρίδα, την παραδομένη στην οικονομική κρίση Αργεντινή, που βουλιάζει σαν τον Τιτανικό. Κοιτώντας προς τα πίσω, ο Πάμπλο ξαναζεί τον τρόμο της δεκαετίας του 1970, όταν από τη μια «ο ίλιγγος των πιθανοτήτων» ενός καρκίνου που καταβρόχθιζε το σώμα του και από την άλλη η σιδηρά στρατιωτική δικτατορία που εξαφάνιζε αδιάκριτα τους αντιφρονούντες τον βύθισαν στη νεύρωση.
Ο José Pablo Feinmann γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες το 1943. Είναι φιλόσοφος, δάσκαλος, συγγραφέας, σεναριογράφος και τηλεοπτικός παραγωγός. Γεννημένος σε οικογένεια Εβραίων Αργεντινών, ο Φέινμαν στρατεύτηκε στο Κίνημα Νεολαίας Περονιστών τη δεκαετία του 1970, θεωρώντας τον περονισμό ως πραγματικό μαζικό κίνημα που είχε τη δυναμική να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο, αν και ο ίδιος ήταν αντίθετος με την ένοπλη βία. Έργα του είναι τα μυθιστορήματα: Últimos días de la victim (1978), Ni el tiro del final (1981), El ejército de ceniza(1986), La astucia de la razón (1990), El cadáver imposible(1992), Los crímenes de Van Gogh (1994), El mandato (2000), La crítica de las armas (2003), La sombra de Heidegger (2005), Timote: secuestro y muerte del general Aramburu (2009), Carter en New York (2009), Carter en Vietnam (2009), Días de Infancia(2012), Bongo (2014)· και τα δοκίμια: El peronismo y la primacía de la política (1974), Estudios sobre el peronismo (1975), Filosofía y nación (1982), El mito del eterno fracas (1985), La creación de lo possible (1986), López Rega, la cara oscura de Perón (1987), Escritos para el cine (1988), La sangre derramada(1998), Dos destinos sudamericanos (1999), Pasiones de celuloide (2000), Escritos imprudentes (2002), La historia desbocada (2004), Escritos imprudentes II (2006), ¿Qué es la filosofía? (2006), El cine por asalto (2006), La filosofía y el barro de la historia (2008), Peronismo: filosofía política de una persistencia argentina (τόμ. I, 2010), El Flaco. Diálogos irreverentes con Néstor Kirchner (2011), Siempre nos quedará París: el cine y la condición humana (2011), Peronismo: filosofía política de una persistencia argentina (τόμ. II, 2011), Filosofía política del poder mediático (2013), Gershwin, ensayo sobre su obra y su tiempo (2015), Crítica del neoliberalismo (2016), La condición argentina (2017). Έχει επίσης γράψει κινηματογραφικά σενάρια, θεατρικά έργα και τηλεοπτικές παραγωγές.

3ο Workshop χειρισμού τηλεσκοπίων στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας

telescopes
 

3ο Workshop χειρισμού τηλεσκοπίων στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί το τρίτο και τελευταίο workshop χειρισμού τηλεσκοπίων στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας.
Σε αυτό το σεμινάριο θα γίνει μια σύντομη ανακεφαλαίωση των βασικών χαρακτηριστικων και λειτουργιών ενός τηλεσκοπίου, επανάληψη στησίματος, ζυγίσματος και ευθυγράμμισης τριών ειδών τηλεσκοπίων (Dobsonian, Καταδιοπτρικού και Νευτώνειου), καθώς και δύο ειδών στηρίξεων (ισημερινής EQ6 και αλταζιμουθιακής).
Στη συνέχεια θα γίνει εκμάθηση φωτογράφισης με τρίποδα και της τεχνικής time-lapse και ενημέρωση για την εξόρμηση του Σαββάτου.
Θα ακολουθήσει η εξόρμηση το Σάββατο 16 Ιουνίου στον χώρο παρατήρησης στον Βάβδο Χαλκιδικής όπου θα εφαρμόσουμε στην πράξη όσα μάθαμε στα τρία workshops.
Η συμμετοχή στα workshop και στην εξόρμηση είναι ελεύθερη.
11
***
ofa logo
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

Τα πουλιά της ψυχής μου

Τα πουλιά της ψυχής μου 
Εγώ δεν είμαι κήρυκας να περιγράφω την λουσάτη ζωή της νεόπλουτης κοινωνίας. Ούτε τις αναμνήσεις των καταστροφέων της ζωής. Ό,τι θωρώ μολογώ. Για ό,τι ζούμε, για ό,τι αντιπροσωπεύουμε εμείς και οι φίλοι μας, τα μαύρα πουλιά της δυστυχίας, γράφω.
Όπως τα αντιλαμβάνομαι κι ανάλογα με τις φτωχές μου δυνάμεις. Δεν μου αρέσουν οι γραμμές και οι κατευθύνσεις. Παίζω τα παιγνίδια μου με το φως, στο πέρασμα του χρόνου στο τόπο μας. Δεν είμαι επαγγελματίας, ούτε ψυχρός εκτελεστής παραγγελιών. Το κέφι μου κάνω. Ούτε θέλω να αναπαράγω λαϊκές δεισιδαιμονίες και δοξασίες από το τζάκι της γιαγιάς. Δεν θέλω ο αναγνώστης να σπαταλά το χρόνο του στην παραδοσιολαγνεία. Ψάχνω την ομορφιά της παλιάς εποχής, μα και τα δώρα που προσφέρει στην νέα, χωρίς έτοιμες ιδέες. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής που έχω επιλέξει κι αυτόν προσπαθώ να εκφράσω. Καταγγέλλω ό,τι ασκημίζει τη ζωή και τη ψυχή μας. Μα, πάνω από όλα είμαι ο εαυτός μου, ο ορατός και ο αόρατος, αλλά και ο αυστηρός κριτής του ίδιου του εαυτού μου. Διαλαλώ ότι «Του Γέρου Κόσμου η Καρδιά, Καινούργιο Αίμα Θέλει!»
Τα κείμενα και τα κιτάπια μου, δεν αποτελούν πραμάτειες, στα ράφια της βιομηχανίας. Στις πλάτες κουβαλώ αμαρτίες της ζωής μου. Είμαι ένας πλανόδιος πραματευτής που διαλαλώ ιδέες. Είναι η κραυγή και ο ψίθυρός μου. Καθημερινά τσακώνομαι με τον αόρατο εαυτό μου για να παραμένει νέος και αλητόβιος. Εραστής της ζωής και της τέχνης.
Τα πουλιά της ψυχής μου 
Διηγήματα
περιέχει Cd με τραγούδια-μελοποιημένη ποίηση του Κωστή Μουδάτσου, από το συγκρότημα "Το κάλεσμα της Φύσης"
συγγραφέας:Κωστής Μουδάτσος
Isbn: 978-960-579-075-2
Σελίδες:300
Λιανική Τιμή: 20,00 ευρώ

Αστυπάλαια: Γαστρονομικές απολαύσεις.

Αστυπάλαια: Γαστρονομικές απολαύσεις.

Σημειώστε...

Καλαμάρια στα κάρβουνα.
Ψητό κοτόπουλο με μάνγκο και ανανά.
Παγωτό με άρωμα βασιλικού.

ΗμερησιοΣ ΧαρτηΣ ΠροβλεψηΣ Κινδυνου ΠυρκαγιαΣ


ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ =ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΤΑΚΗΣ

-45% Βραυρώνα 4*Dolce Attica Riviera με Πλήρη Διατροφή ΚΑΙ Παιδί Δωρεάν!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
☛ Αγόρασε από το ekdromi.gr και πάρε πίσω ΟΛΑ τα χρήματά σου! ☚
4* Dolce Attica Riviera Hotel - Βραυρώνα Αττικής
4* Dolce Attica Riviera Hotel - Βραυρώνα Αττικής-45%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+7 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 Free WiFi!
✔ Μπροστά στην παραλία ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking ✔ Οικογενειακά Δωμάτια ✔ Επιτρέπονται τα Κατοικίδια κατόπιν αιτήματος
★ Χώρος Στάθμευσης ★ WiFi ★ Bar ★ Γυμναστήριο ★ Spa
€270 από €490Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
5* Ramada Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι
5* Ramada Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι- 50%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών (+9 επιλογές)
 All Inclusive
 Μπροστά στην Παραλία!
€104 από €208Δες το Τώρα!
4* Ramada Attica Riviera Hotel - Μάτι Αττικής
4* Ramada Attica Riviera Hotel - Μάτι Αττικής- 40%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+7 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 Free WiFi!
€220 από €365Δες το Τώρα!
4* Aristoteles Beach Hotel - Άφυτος Χαλκιδικής
4* Aristoteles Beach Hotel - Άφυτος Χαλκιδικής- 51%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών(+4 επιλογές)
 All Inclusive
 Κοντά σε Παραλία!
€219 από €450Δες το Τώρα!
4* Grecotel Casa Marron - Λακόπετρα Αχαΐας
4* Grecotel Casa Marron - Λακόπετρα Αχαΐας
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 2 και ένα έως 14 ετών(+5 επιλογές)
 All Inclusive
 Ένα καλάθι με φρούτα εποχής και ένα μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξη!
€320Δες το Τώρα!
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα- 51%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας του Olive Spa & της Sauna!
€248 από €510Δες το Τώρα!
Rigas Hotel - Σκόπελος
Rigas Hotel - Σκόπελος- 52%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 All Inclusive
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -5% Έκπτωση με €πιστροφή Eurobank για αγορές έως 30/06!
€179 από €370Δες το Τώρα!
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι- 69%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών(+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/07/2018 και 01/09 έως 15/09
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -5% Έκπτωση με €πιστροφή Eurobank για αγορές έως 30/06!
€169 από €540Δες το Τώρα!
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
5* Valis Resort Hotel - Βόλος- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+9 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -5% Έκπτωση με €πιστροφή Eurobank για αγορές έως 30/06!
€199 από €495Δες το Τώρα!
Rodos Blue Resort- Ρόδος
Rodos Blue Resort- Ρόδος- 60%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 11 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -5% Έκπτωση με €πιστροφή Eurobank για αγορές έως 30/06!
€174 από €440Δες το Τώρα!
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας- 60%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 29/07/2018 έως 28/08/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -5% Έκπτωση με €πιστροφή Eurobank για αγορές έως 30/06!
€345 από €860Δες το Τώρα!
Casa Di Neve - Καρπενήσι
Casa Di Neve - Καρπενήσι- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -5% Έκπτωση με €πιστροφή Eurobank για αγορές έως 30/06!
€149 από €370Δες το Τώρα!
Golden Star - Αίγινα
Golden Star - Αίγινα- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών (+1 επιλογές)
 Χωρίς Πρωϊνό
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -5% Έκπτωση με €πιστροφή Eurobank για αγορές έως 30/06!
€49 από €123Δες το Τώρα!
5* Skopelos Holidays Hotel & Spa - Σκόπελος
5* Skopelos Holidays Hotel & Spa - Σκόπελος- 58%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 All Inclusive
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -5% Έκπτωση με €πιστροφή Eurobank για αγορές έως 30/06!
€229 από €550Δες το Τώρα!
Δασικό Χωριό
Δασικό Χωριό "Λιβαδάκι" - Καρπενήσι- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Έως 30/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -5% Έκπτωση με €πιστροφή Eurobank για αγορές έως 30/06!
€99 από €250Δες το Τώρα!
Altamar Hotel - Πευκί Ευβοίας
Altamar Hotel - Πευκί Ευβοίας- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -5% Έκπτωση με €πιστροφή Eurobank για αγορές έως 30/06!
€139 από €350Δες το Τώρα!
Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel - Μακρινίτσα Πηλίου
Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel - Μακρινίτσα Πηλίου- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ Παιδί έως 6 ετών (+4 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/07/2018 και 01/09 έως 30/09
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -5% Έκπτωση με €πιστροφή Eurobank για αγορές έως 30/06!
€129 από €320Δες το Τώρα!
Egilion Hotel - Νέα Στύρα Εύβοιας
Egilion Hotel - Νέα Στύρα Εύβοιας- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -5% Έκπτωση με €πιστροφή Eurobank για αγορές έως 30/06!
€79 από €198Δες το Τώρα!
5* Cavo Spada Luxury Resort & Spa - Σπάθα, Χανιά