Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Το Disabled.GR χτυπήθηκε αλλά διορθώθηκε

Φίλες και φίλοι, είχαμε μια επίθεση από χάκερ στο http://www.disabled.gr/ και για μία περίπου ημέρα έβγαζε ένα μήνυμα από το Google που ενημέρωνε τους επισκέπτες πως το http://www.disabled.gr/ περιλαμβάνει επικίνδυνο κώδικα που μπορεί να βλάψει τους υπολογιστές σας.
Για την ακρίβεια είχαν χτυπηθεί 6 σελίδες, αλλά όταν το ανακάλυψε το Google έβγαλε αυτή την ειδοποίηση για να αποτραπούν οι χρήστες για λόγους ασφαλείας.
Το πρόβλημα ήταν πολύ μικρό, αλλά υπήρχαν δυσκολίες για να μπει κάποιος και να χρησιμοποιήσει το http://www.disabled.gr/
Τώρα διορθώθηκε και το http://www.disabled.gr/ είναι πάλι διαθέσιμο.
Για λόγους ασφαλείας έχουμε αλλάξει όλους τους κωδικούς αλλά τα βασικά e-mail του http://www.disabled.gr/ λειτουργούν κανονικά. Κάποια στιγμή θα φτιάξω και τα άλλα e-mail που όμως δεν σας χρειάζονται.
Για όσο διάστημα έβγαινε αυτό το μήνυμα που τηλεφωνούσαν δεκάδες άνθρωποι για να μάθουν για το τι συμβαίνει. Δεν πρόλαβα να απαντήσω σε όλα τα τηλεφωνήματα. 
 Πολλούς χαιρετισμούς, Νίκος.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ / ΣΥΝΘΕΣΗ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ στο Μουσικό Χωριό 2012

Διεθνής Μουσική Κοινότητα
www.music-village.gr
Αγαπητοί φίλοι του Μουσικού Χωριού, καθώς οδεύουμε προς την τελευταία φάση των αιτήσεων συμμετοχής για τα μουσικά εργαστήρια του Μουσικού Χωριού 2012, σας αποστέλλουμε σταδιακά μία τελευταία σειρά ενημερώσεων για όλες τις κατευθύνσεις που θα λειτουργήσουν φέτος.
ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ «ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ / ΣΥΝΘΕΣΗ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ»
ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ:
26 ΑΥΓ - 1 ΣΕΠΤ
Bιολί – βιόλα – βιολοντσέλο... και μουσική!
ΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣ - LAURA ANDRANI (Ιταλία) - ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΑΚΑΚΗΣ
Το σεμινάριο εξερευνά όλο το εύρος των δυνατοτήτων των εγχόρδων οργάνων, και συγκεκριμένα, μουσική δωματίου με έγχορδα, ορχηστρικά αποσπάσματα και παρουσίαση ορχηστρικών ακροάσεων, και σόλο ρεπερτόριο.
Τα μαθήματα θα γίνονται υπό τη μορφή συζήτησης, με περισσότερους από έναν διδάσκοντες και ακροατήριο από μαθητές.
Εκτός από τον κορυφαίο Έλληνα βιολιστή και συνεργάτη του Μουσικού Χωριού Σίμο Παπάνα, φέτος θα συμμετέχουν για πρώτη φορά και δύο ακόμη διεθνούς ακτινοβολίας μουσικοί: η Laura Andrani (Ιταλία/Καναδάς, α’ βιολί - κουαρτέτο Alcan) και ο Άγγελος Λιακάκης (τσέλο - Νέο Ελληνικό Κουαρτέτο).
Εργαστήριο/Project ∆ιεύθυνσης Οργανικών και Φωνητικών Συνόλων
ΒΛΑ∆ΙΜΗΡΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙ∆ΗΣ
Στο εργαστήριο αυτό θα μελετηθούν οι βασικές αρχές κινησιολογίας της διεύθυνσης καθώς και τεχνικές διδασκαλίας μουσικών συνόλων.
Το εργαστήρι απευθύνεται σε όλους τους μουσικούς, σπουδαστές ή επαγγελματίες, που θέλουν να βιώσουν την διαδικασία της αλληλεπίδρασης μαέστρου και ορχήστρας/χορωδίας μέσω ομαδικών ασκήσεων και αυτοσχεδιασμού.
Αναλόγως της συμμετοχής, υπάρχει η δυνατότητα συγκρότησης μικρού φωνητικού ή οργανικού συνόλου για την πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων.
Ερμηνεία της σύνθεσης και σύνθεση της ερμηνείας
Όταν η ερμηνεία συναντά τη σύνθεση: Ψάχνοντας την ιδανική σχέση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα ερώτημα που τίθεται συχνά στις μέρες, μας σε όλους τους μουσικούς κύκλους, είτε αυτοί αφορούν στους ερμηνευτές, στους δημιουργούς, ή ακόμη στους ακαδημαϊκούς και τους ερευνητές, είναι αυτό της ερμηνείας ενός μουσικού έργου. Πως πρέπει να παίζεται ένα έργο που έχει γραφτεί πολλές φορές πριν αιώνες; Από τι εξαρτάται ο ορισμός μίας ερμηνείας ως σωστής ή λανθασμένης; Πόσο πιστός πρέπει να μείνει ο ερμηνευτής στην παρτιτούρα; Η σύνθεση επηρεάζει τη ερμηνεία όσο και η ερμηνεία τη σύνθεση; Ακόμη και στο σύγχρονο ρεπερτόριο, για το οποίο δεν υπάρχει ακόμη μία ερμηνευτική παράδοση, τι είναι αυτό που καθορίζει το πως παίζεται ένα έργο; Ο συνθέτης γράφοντας ένα έργο ουσιαστικά εκπέμπει ένα σινιάλο, το οποίο θα ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους από πολλούς ερμηνευτές. Αυτό το γεγονός, καθιστά τον ερμηνευτή συνδημιουργό;
Το σεμινάριο προτείνεται από τον πιανίστα Στέφανο Θωμόπουλο και το συνθέτη Γιώργο Κουμεντάκη. Απευθύνεται σε πιανίστες και συνθέτες, και θα προσπαθήσει να βρει μία απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα διασταυρώνοντας τα βλέμματα του συνθέτη και του ερμηνευτή πάνω στην μουσική ερμηνεία. Το ζήτημα θα πλησιαστεί από τρεις διαφορετικές γωνίες: αρχικά θα ανακαλύψουμε έργα του γενικότερου πιανιστικού ρεπερτορίου που θα έχουν προταθεί από τους συμμετέχοντες πιανίστες, πάντα από τη διπλή ματιά του πιανίστα και του συνθέτη. Έπειτα θα σκύψουμε πάνω από επιλεγμένα και χαρακτηριστικά έργα του σύγχρονου ρεπερτορίου που θα έχουν προετοιμαστεί από τους πιανίστες.
Και τέλος, θα ανακαλύψουμε έργα των συμμετεχόντων συνθετών, τα οποία θα ερμηνεύονται από τους πιανίστες.
Η δουλειά αυτή θα κλείσει με μία συναυλία-performance που θα προετοιμαστεί κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

«Ο κόσμος είναι σφαίρα και γυρίζει» με κείμενα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, στην αυλή του θεάτρου «Χυτήριο»

«Ο κόσμος είναι σφαίρα και γυρίζει»
του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

H παράσταση του θεάτρου Κνωσός «Ο κόσμος είναι σφαίρα και γυρίζει» με κείμενα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ
Στην αυλή του θεάτρου «Χυτήριο» (Ιερά Οδός 44, Γκάζι).Τηλ. Κρατήσεων: 211 014401/ 6981982591
Μια διαφορετική ματιά πάνω σε τρία σπουδαία διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε μια παράσταση που αναδεικνύει τη διαχρονικότητα της γραφής και της θεματολογίας του. Η απόπειρα για μια πιο σύγχρονη οπτική φανερώνει ότι τα μεγάλα κοινωνικά θέματα που απασχολούσαν στα τέλη του 19ου αιώνα είναι ακόμα άλυτα κι επίκαιρα όσο ποτέ.
Στην αυλή του θεάτρου «Χυτήριο» (Ιερά Οδός 44, Γκάζι), κάθε Τετάρτη και Πέμπτη για 8 μόνο παραστάσεις (11 Ιουλίου με 2 Αυγούστου 2012), μεταφέρεται η παράσταση του θεάτρου «Κνωσός» του Λάμπρου Τσάγκα «Ο κόσμος είναι σφαίρα και γυρίζει» με κείμενα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.
Πρόκειται για τρία αθηναϊκά διηγήματα του Σκιαθίτη συγγραφέα, το «Πατέρας στο σπίτι», το «Χωρίς στεφάνι» και το «Ο ξεπεσμένος δερβίσης», γραμμένα στα τέλη του προηγούμενου αιώνα. Σε μια λιτή, εικαστική παράσταση, αναδεικνύεται η διαχρονικότητά των κειμένων, η βαθειά ποιητικότητά τους και η άρρηκτη σύνδεσή τους με το σήμερα.
Πόσο μακριά μας φαίνεται η εποχή που ένα παιδί ζητούσε «..μια σταξιά λάδι στο γυαλί»; (Πατέρας στο σπίτι). Και πόσο απέχει η σύγχρονη πραγματικότητα από το «δεν επετράπη εις τον Δερβίσην, τον ανέστιον, τον πλάνητα, να μείνη, επί τη προφάσει ότι έπαιζε το νάι […]κ’ έφυγε. Πού να υπάγη»; (Ξεπεσμένος Δερβίσης). Η εγκατάλειψη ενός παιδιού, ο διασυρμός μιας γυναίκας, ο κοινωνικός αποκλεισμός του ξένου, του πρόσφυγα, είναι ζητήματα που απασχολούν ακόμα κι αυτές τις προηγμένες, φαινομενικά εύρωστες, κοινωνίες. Όσο η πόλη εξακολουθεί να φυλάει πικρά μυστικά κι ο καθένας μας, λίγο ή πολύ, γίνεται μάρτυρας της κοινωνικής αδικίας , ο λόγος του Παπαδιαμάντη θα φαίνεται πάντα βαθύς και σημερινός.
Τα κείμενα δεν έχουν υποστεί δραματουργική επεξεργασία και ο παπαδιαμαντικός λόγος δεν έχει αλλοιωθεί. Βασικός άξονας της παράστασης, τα λεγόμενα του συγγραφέα, ενός συγγραφέα που κατανοεί βαθιά την ανθρώπινη συμπεριφορά και περιγράφει με συγκίνηση τον ρου των πραγμάτων: "Αυτός ο κόσμος είναι σφαίρα και γυρίζει... Μπου ντουνιά τσαρκ φιλέκ..."
Πληροφορίες της παράστασης
Κείμενα: Αλ. Παπαδιαμάντης Σκηνοθεσία: Λάμπρος Τσάγκας Σκηνικά- Κοστούμια: Χριστίνα Οικονόμου Φωτισμοί: Δημήτρης Παπαδόπουλος Μουσική : Φίλιππος Περιστέρης Τεχνική επεξεργασία υλικού: Γιώργος Τσάγκας
Παίζουν: Λ. Τσάγκας, Δ. Καλαχώρα, Γ. Κατινάς
Info

Πρεμιέρα: Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012 και για 8 μόνο παραστάσεις: κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 11-12/07, 18-19/07, 25-26/07, 1-2/08 2012 Χώρος: Αυλή του θεάτρου «Χυτήριο», Ιερά Οδός 44, Γκάζι.
Ώρα έναρξης: 21.15
Γενική είσοδος: 10 ευρώ – Για ανέργους: 5 ευρώ Τηλ. Επικοινωνίας – κρατήσεις: 211 014401 & 6981 982591

Τα οικονομικότερα πακέτα διακοπών μόνο από το Τουριστόραμα!

Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα για Ιούλιο και Σεπτέμβριο
Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα για Ιούλιο και Σεπτέμβριο με πρωινό. Το μικρό, γραφικό, παραθαλάσσιο χωριό της Καστροσυκιάς προσφέρεται ως τόπος διαμονής για όσους επιθυμούν ήσυχες διακοπές!
Σαντορίνη, Καμάρι: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα για τον Ιούλιο

Σαντορίνη, Καμάρι: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα για ολόκληρο τον Ιούλιο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στο όμορφο Καμάρι με πισίνα, πρωινό και ένα γεύμα 2 άτομων στο πιο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του νησιού! Φύγαμε τώρα!

Λευκάδα, Πόλη Λευκάδας:183€ για 5ήμερο για 2 άτομα για όλο τον Αύγουστο

Λευκάδα, Πόλη Λευκάδας:183€ για 5ήμερο για 2 άτομα για ολόκληρο τον Αύγουστο. Στο καλύτερο σημείο του νησίου πολύ κοντά στην πόλη για διασκέδαση και μιά ανάσα από τις διασήμες παραλίες του νησίου για κολύμπι!

Σύρος: 85€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στην υπέροχη Ερμούπολη

Σύρος: 85€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στην υπέροχη Ερμούπολη.Μια καταπληκτική προσφορά στην αρχόντισα του Αιγαίου, την Ερμούπολη, ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης και ψυχαγωγίας αφού το νησί προσφέρει εκατοντάδες δυνατότητες και επιλογές!

Σύρος: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην Ερμούπολη

Σύρος: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην Ερμούπολη. Στο πιο αριστοκρατικό νησί του Αιγαίου, σας προσφέρουμε μια μοναδική προσφορά , ιδανικό σημείο διαμονής για να εξερευνήσετε το πανέμορφο αυτό νησί,παραλίες,καταστήματα και αξιοθέατα όλα στα πόδια σας!

«Ετήσια χορευτική παράσταση»

«Ετήσια χορευτική παράσταση» 10/7/2012Διοργάνωση : Σχολή χορού «Εν χορώ»
Τόπος : Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Ώρα : 21.30 Είσοδος : 5 €
Η σχολή χορού "Εν χορώ" στο πλαίσιο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων που οργανώνει κάθε χρόνο με σκοπό την προώθηση της χορευτικής και μουσικής κουλτούρας, πραγματοποιεί χορευτική παράσταση με χορούς Latin, Tango, Belly dance, Hip-Hop, Break dance και διάφορα άλλα είδη χορών τα οποία διδάσκονται στην σχολή .
Σκοπός μας είναι να προβάλουμε τις χορευτικές συνήθειες διαφορετικών λαών και να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά στην κουλτούρα του χορού ως κοινωνικό γεγονός χρησιμοποιώντας ως μέσο έκφρασης τον ίδιο τον χορό.
Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν πάνω από 20 χορογραφίες με την συμμετοχή περίπου 150 χορευτών-μαθητών – δασκάλων και Special Quests Χορευτών.
Καλλιτεχνική Διεύθυνση – Επιμέλεια : Μαντζαράπης Κωνσταντίνος- Μαρινάκη Μαρία

Σ.ΜΠΟΥΛΑΣ-ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΠΑΛΤΟ

Αρνητικές οι προβλέψεις του ΙΟΒΕ για το μέλλον

Τον λήστεψε απειλώντας τον με μία σύριγγα
Δίνουν παράταση στην Ισπανία

Πρόταση για επιδότηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης

Φοιτητής μαχαίρωσε τον καθηγητή του

Το φυσικό αέριο της Κύπρου θα τύχει της προστασίας της ΕΕ

Όργια στα... 14 χρόνια τους

"Κουνήθηκε" η Ρόδος

Αρνητικές οι προβλέψεις του ΙΟΒΕ για το μέλλον

Απρόσμενος σύμμαχος της Ελλάδας, ο υπουργός οικονομικών του Λουξεμβούργου

Νίκος έφυγε, Νίκος ήρθε στη κυβέρνηση

Νέα κυβερνητική αλλαγή, λόγω παραίτησης Νικολόπουλου! | Η ιθαγένεια... «ενώνει» Α.Ε. με Χ.Α.! | Προγραμματικές δηλώσεις και κόντρες

Παραίτηση Ν. Νικολόπουλου! - Νέος υφυπουργός Εργασίας, ο Ν. Παναγιωτόπουλος
περισσότερα

Συνεχίστηκε και μετά την ψηφοφορία στη Βουλή η κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ
περισσότερα

Μέσα στις επόμενες μέρες τα πρώτα βήματα για την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ
περισσότερα

Κατάργηση νόμου περί ιθαγένειας ζητούν Ανεξάρτητοι Έλληνες - Χρυσή Αυγή
περισσότερα

Βάπτισμα πυρός για τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα στο Eurogroup
περισσότερα

ΕΣΕΕ: «Κατάλογος επιθυμιών» οι προγραμματικές - Τι ανακοίνωσαν υπουργοί
περισσότερα

«Ποδαρικό» από τον Στάθη Παναγούλη (ΣΥΡΙΖΑ) για τους ραδιοτηλεοπτικούς
περισσότερα

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών
περισσότερα

www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Η ελληνική «τρόικα» δεν έχει περίοδο χάριτος
Φόροι; Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος!

Ψήφο εμπιστοσύνης με 179 «ναι» έλαβε η κυβέρνηση

Τραγικός … και επικίνδυνος για το ΠΑΣΟΚ!

Καταραμένη φτώχεια!!!

Αντώνης Σαμαράς! Απλά … έρωτας

Προφυλακίστηκε πρώην Γενικός Διευθυντής Δήμου στην Δράμα! Θερμό προβλέπεται το καλοκαίρι για την Αυτοδιοίκηση

Ο Γιώργος Ντόλιος μπέρδεψε τα κόμματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Συμπαραστάτης του Πολίτης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

47χρονος έχασε την ζωή του σε τροχαίο στον Ίασμο Ροδόπης

Η Κομοτηνή απέναντι στον καύσωνα

25χρονος αλλοδαπός απέδρασε από τα κρατητήρια του Διδυμοτείχου

Εσύ τώρα γιατί στενοχωριέσαι;;;

Ο Τσίπρας, οι Φωτόπουλοι και το... 15μελές

Ο Τσίπρας, οι Φωτόπουλοι και το… 15μελές
Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του, συνεχίζουν να σφιχταγκαλιάζουν τακτικές και προσεγγίσεις που παραπέμπουν στην κυρίαρχη πλέον... συνιστώσα τους. Δηλαδή, το παλαιό, βαθύ και μοιραίο για την εθνική διαδρομή του τόπου, ΠΑΣΟΚ. [...]
Ο Αγιάσογλου αντί του Λυκουρέντζου;

Ο Στέφανος Αγιάσογλου βρέθηκε επί σειρά ετών στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, ενώ είχε αξιοποιηθεί και την περίοδο της κυβέρνησης Καραμανλή, ως Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων. [...]

Πρώτη παραίτηση μέλους της κυβέρνησης

Η Βρετανία θα εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση
Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε την πρώτη πρόταση νόμου που αφορά την κατάργηση του νόμου Ραγκούση

Κεραυνός εν αιθρία η παραίτηση Νικολόπουλου από την κυβέρνηση και πονοκέφαλος για το Σαμαρά

Το νέο "Τατόϊ" κατασκευάζεται στο Κρανίδι μέσω offshore

Τα χείλη των γυναικών προδίδουν την σεξουαλική τους... ικανοποίηση

Την εκτέλεσαν γιατί είχαν υποψίες πως διέπραξε μοιχεία

Δρόμος στρωμένος μ΄ αγκάθια το σημερινό Eurogroup

Πέφτει ο πληθωρισμός, αλλά οι τιμές εξακολουθούν να "πετούν"

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ
Η εποχή της αφθονίας
Οι κρίσεις του καλοκαιριού
Αζήτητο ιρανικό πετρέλαιο εν πλω
Η κυβέρνηση θα οδηγήσει την κοινωνία στην κόλαση και τη χώρα στη δραχμή, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας
Ως αβανταδόρο του λόμπι της δραχμής κατηγόρησε τον Αλ.Τσίπρα ο πρωθυπουργός
Σε εξέλιξη η ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
Η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου είναι ο μόνος δρόμος, τονίζει ο Φ.Κουβέλης
Η κυβέρνηση δεν έπεισε ότι έχει λύσεις στην οικονομία και την ασφάλεια, είπε ο Ν.Μιχαλολιάκος
Δευτερολογία Βενιζέλου με νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ
Με δικαστήρια προειδοποίησε ο Π.Καμμένος όσους εφαρμόσουν τις συμβάσεις για Siemens-υποβρύχια
«Θα είμαστε φοροφυγάδες όχι από ιδεολογία, αλλά από αδυναμία» είπε η γγ του ΚΚΕ Αλ.Παπαρήγα
«Η διαπραγμάτευση πρέπει να έχει συναινετικό χαρακτήρα» λέει από τη Βουλή ο Γιάννης Στουρνάρας
Σε τέσσερις άξονες η πολιτική για την ανατροπή της ύφεσης, είπε ο Κ.Χατζηδάκης
Επιμήκυνση του προγράμματος προσαρμογής πέραν της 2ετίας επιθυμεί η κυβέρνηση
Υπέγραψε την πώληση των τεσσάρων Airbus της Ολυμπιακής ο Γ.Στουρνάρας
Θα υπερασπιστούμε το Ευρώ με αυστηρούς κανόνες και ισχυρά εργαλεία, λέει ο Ολάντ
Αλλαγή φορολογικού συστήματος και εξίσωση φόρου σε πετρέλαιο θέρμανσης-κίνησης εξήγγειλε ο Γ.Μαυραγάνης
Συγκλίνουσες οι απόψεις μας, διαπίστωσαν οι Μ.Μόντι και Π.Μοσκοβισί
Στις 20 Ιουλίου το επόμενο Eurogroup, ανακοίνωσε ο Πιέρ Μοσκοβισί
ΕΣΕΕ - Jumbo σημειώσατε 1
Centric: Στο 28,43% η συμμετοχή του Α. Βασιλείου
ΕΛΥΦ: Μνημόνιο Συμφωνίας με πιστώτριες τράπεζες
Μπήτρος: Έναρξη συγχώνευσης 4 θυγατρικών
Αθώος ο Ι. Σπανουδάκης για τα χρέη Πετζετάκι
Byte: Γ.Σ. στις 30/7 για ομολογιακό 800 χιλ. ευρώ
Intracom: Διευκρινίσεις για παρουσία στη Συρία
ΟΠΑΠ: Παραίτηση του μέλους του Δ.Σ. Δ. Αρχοντίδη

Η τελευταία ελπίδα της Μέρκελ

Η τελευταία ελπίδα της Μέρκελ
Οι δημοσκοπήσεις ωστόσο δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στην Άνγκελα Μέρκελ. Μπορεί η διαφορά μεταξύ Ομπάμα και Ρόμνεϊ να μην είναι μεγάλη, καθώς κυμαίνεται μεταξύ 2% και 3%, έχει ωστόσο παγιωμένα γνωρίσματα. Όπως και προσανατολισμό. [...]
Απευθύνθηκε σε όλους τους Έλληνες

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν μίλησε ως πρωθυπουργός της Νέας Δημοκρατίας. Δεν μίλησε καν ως πρωθυπουργός στους βουλευτές. Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και απευθύνθηκε σε όλους τους Έλληνες, αξιοποιώντας τον ιστορικό ρόλο να είναι ηγέτης μιας κυβέρνησης συνεργασίας. [...]
Οι διάδοχοι των… δαχτυλιδιών

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει καταγράψει την δική του πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τόσο στο Περιστέρι, με τη συμμετοχή στην τότε Euroleague, όσο και στον Μακεδονικό με την συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό τελικό του δεύτερου σε μέγεθος θεσμού. [...]

Rodacino.gr - Ειδήσεις με μια ματιά

Έως 25 Σεπτεμβρίου η απογραφή συνταξιούχων Δημοσίου – στόχος οι παραβάτες
Η πρώτη επαφή
Αντιμέτωπος με το θυμό των ξένων ο Στουρνάρας

ΤΑΙΠΕΔ: Τουριστικές αναπτύξεις για το Δημόσιο

Ποιος ο λόγος της επίσκεψης των τροϊκανών στο ΣτΕ

Αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και στο βάθος... ανασύσταση

Παπαδημούλης: «Ομολογία πανικού η υβριστική επίθεση του Σαμαρά»

Με 179 «ναι» έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση

Γιατροί: Φάρμακα μόνο …ηλεκτρονικά από σήμερα!

Φωτιά σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο

Ζαρντίμ: «Θέλω πάντα να κερδίζω…»

Ο Φέντερερ ξανά νικητής του Γουίμπλεντον

Προπονητής του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Ζαρντίμ: Πολύ σημαντικά τα δύο πρώτα φιλικά

Στήθος-στήθος η μάχη Ομπάμα-Ρόμνεϊ

Μπροστά στις δημοσκοπήσεις ο Ομπάμα

50 χρόνια Γαλλο-γερμανικής φιλίας με δόση από κρίση

Εξαπλώνεται ο αντίκτυπος από το σκάνδαλο Barclays

Στη Δαμασκό έφτασε ο Κόφι Ανάν – Καλό το ειρηνευτικό σχέδιο λεει ο Άσαντ

Victoria Silvstedt: Δαμάζοντας τα κύματα

«Ανάμεσα στο χρήμα και την δόξα θα διάλεγα το πρώτο»

Real.gr

Η πρώτη επαφή
Δύσκολη η διαπραγμάτευση και για την επιμήκυνση

Ψήφος εμπιστοσύνης με 179 «ναι»

«Πορεία προς το λαό» ξεκινά ο ΣΥΡΙΖΑ

Τι αλλάζει στο φορολογικό

Περιορισμός του Δημοσίου χωρίς απολύσεις

Επανεμφάνιση του Γ.Παπανδρέου

Έρχεται καύσωνας διαρκείας

«Καύσωνας» και στα ειδικά μισθολόγια

Μνημόσυνο για τα θύματα στο Μαρί

Ο Φέντερερ ξανά νικητής του Γουίμπλεντον

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Φωτιά σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο

Αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και στο βάθος... ανασύσταση

50 χρόνια Γαλλο-γερμανικής φιλίας με δόση από κρίση

«Ανάμεσα στο χρήμα και την δόξα θα διάλεγα το πρώτο»

Ο Βαλντέζ αποθεώνει το Ροναλντίνιο

Ο Μπούρας για Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ

Ψήφος εμπιστοσύνης με 179 “ναι”
Μια συζήτηση στη διάρκεια της οποίας οι υπουργοί είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις πολιτικές προτεραιότητές τους για τον τομέα ευθύνης τους. [...]
Ο Μπούρας για Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής και άλλοτε υφυπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Καραμανλή, έχει το προβάδισμα από τους υπόλοιπους υποψηφίους. [...]
Κυβέρνηση στην κόψη του… ΣΥΡΙΖΑ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει η Νέα Δημοκρατία, αφού η ΔΗΜΑΡ κατά κύριο λόγο και το ΠΑΣΟΚ, είναι με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω απ’ τη κυβέρνηση. [...]
Ο “βασιλιάς” και οι λυγμοί

Για τον καταπληκτικό Φέντερερ, για το μοναδικό κοινό που είχε κατακλύσει ακόμα και τον λόφο δίπλα από το κεντρικό κορτ. Μα, κυρίως, για το κλάμα του Άντι Μάρεϊ. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Βιβλίο γίνονται οι αποκαλύψεις του Στηβ Λάλα.
Στα τσακίδια!

Τζαμί στη Θεσσαλονίκη απαίτησε ο Μπαχτσελί !!

Η χώρα αλλάζει χέρια... οι λαθρέποικοι γίνονται επικυρίαρχοι

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ Β

Πανηγύρια στην Προύσα από τους…Τούρκους της Δυτικής Θράκης!

Έφεραν την “ζούγκλα” στην πατρίδα μας!!! Όρμησαν επάνω μου όπως ορμούν τα σκυλιά!

Εξαιρετική η πρώτη ομιλία Ηλία Κασιδιάρη στη βουλή για τη λαθρομετανάστευση (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταφύγιο στα έγκατα της Γης

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση νόμου κατά του λαθρονομοσχεδίου

9 Ιουλίου 1771: Αποκεφαλίστηκε ο νεομάρτυρας Μιχαήλ Μπακνανάς φωνάζοντας "Δεν τουρκεύω"!

ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε αποκλειστικότητα το νέο νόμισμα που ετοίμασε το ΔΝΤ για την Ελλάδα!

Έτσι θα σε ελέγχουν! - Ηλεκτρονικό φακέλωμα για 10 εκατομμύρια Έλληνες. - Συνεχίζετε ακόμη να μας λέτε συνομοσιολόγους;

ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

Πάρτα" μ@@@@α Έλληνα.! "Πατριώτες" του κώλου στη Λέσβο, κατεβάζουν τις Ελληνικές ταμπέλες των καταστημάτων τους και ανεβάζουν... Τουρκικές.!

Στα ύψη και πάλι η αμόλυβδη

www.marketbeast.gr
Στα ύψη και πάλι η αμόλυβδη
«Στο σφυρί» ΔΕΚΟ, νοσοκομεία, και 80.000 ακίνητα για να μειωθούν οι φόροι
Παράταση της θητείας Γιούνκερ θέλει το Παρίσι
Να πέσει ο κατώτατος μισθός στα 450 ευρώ ζητά τώρα η Τρόικα
Οι μισθωτοί στον πάτο
Ένας στους δύο Γερμανούς μας θέλει εκτός Ευρωζώνη
Γαλλο-γερμανικός συμβιβασμός για την προεδρία του Eurogroup
Απόφαση σταθμός: Κούρεμα χρέους 53% σε οικογένεια με δύο παιδιά
Ανοίγει το επάγγελμα του καπνοπώλη

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
L’effroi du retraité allemand face à l’épouvantail grec
Για όσους ονειρεύονται "Αναθέρμανση" και "Εξημέρωση" και για όσους "Συνθηκολογούν"

Eτήσιο μνημόσυνο του αρχηγού της Ε.Φ Ευάγγελου Φλωράκη

Ασκήσεις Ισραηλινών στο F.I.R Λευκωσίας

Ρωσίδες ιερόδουλες έκλεψαν απόρρητα μυστικά του τουρκικού στρατού! 44 αξιωματικοί φυλακίστηκαν

Θα κάνουν οι Τούρκοι τη βρώμικη δουλειά στη Συρία;

Αντιστάσεις: Τουρκία, η… «έξυπνη δύναμη»

Αναθεωρημένο όραμα για Κυπριακό >Αποκαλυπτικός ο Νταβούτογλου για τις τουρκικές προθέσεις

Η Προεδρία της ΕΕ και το κυπριακό κράτος >Η κυπριακή πολιτεία παραμένει ο μόνος αυτεξούσιος παίκτης στη διεθνή σκηνή

Σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας προαναγγέλλει ο υπουργός Άμυνας

Αναπτυξιακή βοήθεια 16 δισ. δολ. προς το Αφγανιστάν ως «πρόληψη» κατά του χάους

Why Turkey won’t go to war with Syria

ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ Για ποιους ΝΟΜΙΚΟΥΣ λόγους δεν θέλουν το τέμενος στην Αθήνα

Τουρκικός εθνικισμός και στο θρακικό ποδόσφαιρο. Η Τουρκία προχωρά. Οι Θρακιώτες βουλευτές κοιμούνται βαθειά!

Διαδίκτυο: Η Κύπρος έσωσε το Λίβανο... εν αναμονή επισκευών

Τουρκία: 100 συλλήψεις σε κηδεία μέλους του PKK.

Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ Ασκήσεις ισορροπίας για «τρεις» σε τέσσερα καυτά μέτωπα

Ντοκουμέντ​ο: Η είσοδος του Κεμάλ στη Σμύρνη, μετά την πυρπόλησή της

Το Ποτάμι

Ποινικοποίηση της άρνησης της Γενοκτονίας των Αρμενίων επιθυμεί ο Ολάντ

Ουάσινγκτον καλεί Βελιγράδι για το Κοσόβο Να αποδεχτεί την «πραγματικότητα» της ανεξαρτησίας του

Ειρήσθω Κίνητρα προς Τουρκία… (2)

Και η Deutsche Bank ελέγχεται για χειραγώγηση επτοκίων Παγκόσμια έρευνα σε ΗΠΑ, Ευρώπη, Καναδά, Ιαπωνία

Ο ΙΡΑΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Έρχονται οι περικοπές στα ειδικά μισθολόγια - Άκης Τσοχατζόπουλος: Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ από μίζες

Προετοιμάζουν την έξοδο της Γερμανίας από το ευρώ;
Δέκα χρόνια μετά, υπάρχουν ανοικτά μέτωπα με την 17Ν

Άκης Τσοχατζόπουλος: Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ από μίζες

Έρχονται οι περικοπές στα ειδικά μισθολόγια

Η πρώτη αποκρατικοποίηση είναι γεγονός

Αλλάζει εκ βάθρων η φορολογική νομοθεσία με το αφορολόγητο στις 8.000 ευρώ

Αν χωρίσει, την παντρεύομαι εγώ

Χάρυ Κλύν: Ψηφίσαμε με φόβο

"Εβδομάδα των παθών" με το θερμόμετρο σκαρφαλωμένο στους 40 βαθμούς Κελσίου

Διαξιφισμοί και εκατέρωθεν αιχμές συνόδευσαν την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα <<Ελεύθερη Ζώνη>>
(www.elzoni.gr):
Το τέλος των ψευδαισθήσεων περισσότερα…
Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα
Τηλ.
210-3643601

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΦΙΛΩΝ
Μνήμη Γενοκτονίας από «Αργοναύτες»

Ξαναχτίζεται το ελληνόφωνο Μπέσκιοϊ Σουρμένων

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ "ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ"

Λαογραφικό Μουσείο της Ένωσης Ποντίων Πιερίας